Sağlık Bakanı Yardımcısı makam odasında Abdülhamid portresi

Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir’in makam odasında Sultan 2. Abdülhamid’in portresinin yer alması dikkat çekti.

Sağlık Bakanı Yardımcısı makam odasında Abdülhamid portresi
Sağlık Bakanı Yardımcısı makam odasında Abdülhamid portresi

Sağlık Bakanı Yardımcısı makam odasında Abdülhamid portresi…

Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir’i ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, söz konusu ziyarete ilişkin fotoğraflar da paylaştı. Ancak, Aktaş’ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflardaki bir detay dikkat çekti.


Aktaş’ın paylaştığı fotoğrafta; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün yer almaması tartışma yarattı.

Söz konusu fotoğrafta; Alinur Aktaş, Halil Eldemir ile beraber poz verirken, arka tarafta Sultan 2. Abdülhamid’in ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının olduğu görüldü.

Öte yandan, Halil Eldemir’i makamında ziyaret eden Aktaş, ziyarete ilişkin olarak, sosyal medya hesabından, “Sağlık alanında önemli yatırımlarımız var. İhtiyaçlara göre iyileştirmeleri de elbet yapacağız. Bu kapsamda yoğun geçen Ankara programımızda Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın @halileldemir ile bir araya geldik. Sağlık alanında Bursa’mıza değer katacak önemli bir buluşmaydı” notunu paylaştı.

Fotoğraf karesi, sosyal medyada tartışmaları da beraberinde getirdi.


İşte o fotoğraflar:

AB Türkiye Başkanı Faruk Kaymakcı’nın İngilizcesi eleştirilere neden oldu


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.