Astroloji: Terazi burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: Terazi burcunda Dolunay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Terazi burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: Terazi burcunda Dolunay burç yorumları…

Koç burcu Yeni Ay burç yorumları

Koç burcu Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu Dolunay ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik dahil her türlü sözleşmeleri içeren konular üzerinde yer alacaktır. Partnerinizi ve ortağınızı tartma, eleştirme dönemi olacak. Sizin bu ilişkiden beklentiniz nedir, amacınız nedir, tamam mı devam mı gibi soruların yanıtların arayabilirsiniz.


İlişkinizde ve evliliğinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. İstemeden de olsa partnerinize sert tepkiler verebilirsiniz. İlişkinizde gördüğünüz beklenmedik bir davranış kalbinizi kırabilir. Ortak iş açmış olanlar varsa bu tarih yakınlarında ortağıyla sürtüşmeler yaşayabilir.

İlişkilerle ilgili her şey netliğe kavuşacaktır. Hukuki süreçlerle ilgili bazı sonuçlanmalar görebilirsiniz. Bu hafta, ilişkiler alanınızda meydana gelecek olan bir dolunay ile karşı karşıyasınız. Tüm vaktinizi evde geçirmenize rağmen, ikili ilişkilerde hızlı değişim, bitiş ve başlangıçlara adım atabilirsiniz.

İlişkilerle ilgili aydınlanma yaşayabilirsiniz. Ticari süreçler, müşterileriniz, eşiniz, birlikteliğiniz konusunda karar almaya ihtiyaç duyacaksınız. Evliyseniz eşinizin hayatında önemli bir gelişme olabilir. Hukuki olarak bir dava açmayı düşünebilirsiniz ya da davalık bir durum varsa netleşmeler gerçekleşebilir.

İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik dahil her türlü sözleşmeleri içeren konular gündeminizde olacak. Partnerinizi ve ortağınızı tartma, eleştirme dönemi olacak. Sizin bu ilişkiden beklentiniz nedir, amacınız nedir, tamam mı devam mı gibi soruların yanıtların arayabilirsiniz.

Boğa burcu Yeni Ay burç yorumları

Boğa burcu Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Dolunay ile birlikte özellikle sağlığınız risk altında bu hafta, dikkatli olmakta yarar var. Kariyer, sağlık ve günlük rutinler konusunda bazı önemli değişikliklere gidebilirsiniz. İş kaybı, zorunlu ayrılıklar, kariyerle ilgili can sıkıcı şeyler yaşanabilir.

İş ve çalışma ortamınızda yeni teklifler, projeler gündeme gelebilir, iş hayatınızda alıştığınız sistem ve düzende değişimler gündemde olacaktır. Değişime açık olduğunuz sürece şans sizden yana olacaktır.

Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Ateşli hastalıklara daha kolay yakalanabilirsiniz. Riskli hareketlerden kaçınmalısınız. Beklenmedik bir rahatsızlık ortaya çıkabilir. Evcil hayvanınızda bir anda problemler ortaya çıkabilir. Ağrılar, sancılar, özellikle bel bölgenize, böbreklerinize, genital bölgelerinize dikkat edin. Ateşli hastalıklara daha kolay yakalanabilirsiniz.

Ofiste de gergin olabilirsiniz. Ani tepkiler vermekten kaçının. Günlük hayatınız, mesleğiniz, rutininiz ve beslenmeniz ön planda olacak. Çalışma ortamınızı değiştirebilirsiniz. İşinden memnun olmayanlar için meslek sonlanmaları yaşanabilir.

İş ve çalışma ortamınızda yeni teklifler, projeler gündeme gelebilir, iş hayatınızda alıştığınız sistem ve düzende değişimler gündemde olacaktır. Günlük rutininize daha fazla düzen getirmek isteyebilirsiniz. Değişime açık olduğunuz sürece şans sizden yana olacaktır.

ikizler

İkizler burcu Dolunay burç yorumları

İkizler burç yorumları: Dolunay ile birlikte finansal konularla ilgili bir süredir yaşadığınız sıkıntıların sonuna gelmiş olacaksınız. Özellikle akıllıca çözümler getirerek ve iletişim yeteneklerinizi kullanarak güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkilerde dikkatli olmanızda yarar var, yine kardeşler..vs onların hayatlarına dair bir takım gelişmeler can sıkıcı olabilir.

Aşk hayatınızda partnerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Tepkinizi verirken kelimelerinizi dikkatli seçin. Çocuğunuzla alakalı da stresli zamanlar yaşayabilirsiniz. Hem aşk hayatınızla hem çocuğunuzla ilgili beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Duygularınızla mantığınız arasında dengeyi kurmalısınız.

Finansal konularla ilgili bir süredir yaşadığınız sıkıntıların sonuna gelmiş olacaksınız. Özellikle akıllıca çözümler getirerek ve iletişim yeteneklerinizi kullanarak güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yalnız yakın çevrenizle ilişkilerde dikkatli olmanızda yarar var, yine kardeşler..vs onların hayatlarına dair bir takım gelişmeler can sıkıcı olabilir.

Hayatınıza yeni bir düzen getirmeye karar verebilirsiniz. Arkadaşlar ile ilgili bir mesafe içinde olmak ya da bazı kararları yeniden düşünmeniz gerekebilir. Aşk hayatı, çocuklar, yatırımlar konuları gündeminizde olabilir. Bu süreçte sürüncemede giden her konu görünür hale gelebilir.

Eğer hayatınızda biri yok ise sizi çok heyecanlandıracak, romantik, sevgi dolu bir aşka yelken açabilirsiniz. Yeni kararlara açık olacağınız bir süreç. Sürpriz aşk kapınızı çalabilir. Bazılarınız sürpriz hamilelik haberi alabilir, bazılarınız çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onların hayatındaki konularda netleşmeler yaşayabilirsiniz.

Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansı oldukça yüksek, sinema, radyo, televizyon, sahne ile ilgili işler yapıyorsanız eğer bu hafta bu konularda daha şanslı olabileceksiniz.

Yengeç burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Yengeç burcu Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Dolunay ile birlikte ev, yuva, aile, yerleşime ait konular, aile ile ilgili konular ön planda olacaktır. Ev alım veya satımla ilgili bu hafta bir takım önemli kararlar, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Kendinizi bir yol ayrımında bulabilirsiniz.

Aile yaşantınızda sert bir tutum takınabilirsiniz. Aile bireylerinden birinin sağlık problemine vakit harcayabilirsiniz. Evinizin içinde riskli hareketlerden uzak durmalısınız. İş ve aile arasında denge kurmalısınız.

Ortaklık veya evlilik konularında bitiş veya yeni başlangıçları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konular, aile ile ilgili konular ön planda olacaktır. Yuvanız, aile yaşantınız, yaşadığınız yer konuları gündemde olacak. Ailevi konularda sorunlu konular netlik kazanabilir.

Ev alım veya satımla ilgili bu hafta bir takım önemli kararlar, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Evlilik, boşanma ya da çocuk sahibi olma gibi önemli hususlarda kararlar alabilirsiniz. Taşınma, kariyer, iş değişimleri ve yaşam alanınızı ilgilendiren konularda dönüşümler yaşayabilirsiniz.

Sanatsal, el yeteneklerinin ağır basacağı bir eğitime başlamak için çok uygun ya da yabancı dil eğitimine başlamak için de. Kardeşlerinizden, komşularınızdan, yakın çevrenizden maksimum yarar görebileceksiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Dolunay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Dolunay ile birlikte kafanızı boşaltmanız için yapmanız gereken bir seyahati işaret etmekte bilgiyi düzenleme, tasnif etme ile ilgilenebilirsiniz. Yayıncılık, web sitesi, internetle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Yeni teklif, anlaşma, sözleşme, imza atma gibi konular söz konusu olabilir. İhtiyacınız olan motivasyona sahip olacaksınız.

İletişim problemleri baş gösterebilir. Sıklıkla yanlış anlaşıldığınızı düşünebilirsiniz. Sinirleriniz gergin olabilir. İlk aklınıza gelen cümleyi söylemeyin. Eğitim hayatınızda da agresif bir günde olabilirsiniz. İletişim kurduğunuz elektronik aletlerinizde beklenmedik arızalar ortaya çıkabilir.

Kafanızı boşaltmanız için kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Dinlenmek size iyi gelebilir. Bilgiyi düzenleme, tasnif etme gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Ailevi konularda önemli kararlar alınabilir. Kardeşlerinizin hayatında oluşabilecek değişiklikler, yakın çevre ilişkileri, eğitim, ticari sözleşmeler gündeminizde olabilir.

Hayatınızda yeni başlangıçlar mümkün olabilir. Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var. Başlamayı düşündüğünüz bir iş ya da eğitim kararınız varsa netleşmeler yaşanabilir. Yaşamınıza dair yeni kararlarınız ve planlarınız ön planda olacak.

Yer değiştirme, taşınma gibi konular gündeme gelebilir. Maddi anlamda güzel gelişmelerin habercisi olan bu Dolunay, özellikle arkadaşlarınız, dostlarınız sayesinde para kazanabileceğinize işaret etmekte.

Başak burcu 21 Mart Dolunay burç yorumları

Başak burcu Dolunay yorumları

Başak burç yorumları: Dolunay ile birlikte size yapılacak olan ödemelerde gecikmeler gündeme gelebilir, özellikle freelance çalışıyorsanız, ödemenizi almakta veya maaş zamanı biraz gecikebilir. Size yeni iş teklifleri de sunulabilir, fakat koşulları iyileştirilebilir olması için gücünüzü ortaya koymanız gerekebilir.

Maddi değeri olan eşyalarınıza dikkat edin. Cüzdan, para, mücevher gibi eşyalarınız göz önünde olsun. İnternetten işlem yapmamaya özen gösterin. Parayla ilgili negatif enerji aldığınız bir günde olacaksınız. Beklenmedik bir durum yüzünden cebinizden para çıkabilir.

Uzun süredir bir yerden beklediğiniz para varsa elinize geçebilir. Kendinizi maddi olarak güvende hissetmek isteyeceksiniz. Bazı Başak burçları para kazandıracak iş imkanları bulurken, bazıları ise para konularında sıkıntılı zamanlar geçirebilir.

Size yapılacak olan ödemelerde gecikmeler gündeme gelebilir, özellikle freelance çalışıyorsanız, ödemenizi almakta veya maaş zamanı biraz gecikebilir. Size yeni iş teklifleri de sunulabilir, fakat koşulları iyileştirilebilir olması için gücünüzü ortaya koymanız gerekebilir.

Maddi konularla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Beklediğiniz bir para elinize geçebilir veya ticari bir işe girişebilirsiniz. Finansal konularla ilgili oldukça güçlü bir dönemdesiniz. İş ve kariyer anlamında bir fırsat ile karşılaşabilirsiniz, ancak fırsatları değerlendirirken risklere de dikkat edin.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Dolunay burç yorumları

Terazi burç yorumları: Yakın çevre, kardeşler, komşular, yakın akrabalarla ilişkilerde zorlanmalar oluşabilir. Özellikle onların söyleyeceği bir takım şeyler kafanızı karıştırabilir, daha fazla düşünmenize sebep olabilir. Dolunay ile birlikte hayatınızın gidişatınızla ilgili bir takım kararlar verip, kontrolü ele alma zamanı olacaktır.


Bu hafta gerçekleşecek dolunay sizin burcunuzda olduğu için gergin bir zaman diliminde olabilirsiniz. Sebepsiz yere agresif tepkiler gösterebilirsiniz. Sinirliyken tepki vermemeniz iyi olur. Hayatınızda ani gelişen olaylar meydana gelebilir. Bir adım geriye çekilerek mantıklı düşünmeniz gerekebilir.

Hayatınızla ilgili alacağınız kararlar son derece önemli olacak. Terazi burçları için bundan sonrası çok farklı olabilir. Önemli farkındalıklar, aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Yeni yollar, yol ayrımları, yeni kariyer hedefleri söz konusu olacak. İlişkilerle ilgili boşanma, ayrılık, evlilik, iş ortaklığı, ortaklık bitişleri, yeni sürpriz aşk başlangıçları olabilir.

Yakın çevre, kardeşler, komşular, yakın akrabalarla ilişkilerde zorlanmalar oluşabilir. Özellikle onların söyleyeceği bir takım şeyler kafanızı karıştırabilir, daha fazla düşünmenize sebep olabilir. Hayat hikayenizde önemli düzeyde sonuçlanmayan ne varsa bunu sizin düşünmeniz gerekmektedir.

Önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Kontrolü ele almak ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu kararlar bir bitiş veya yepyeni bir başlangıç olabilir. İlişki fırsatları veya söz, nişan, evlilik, boşanma gibi konular gündeminizde olabilir.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Dolunay yorumları

Akrep burç yorumları: Dolunay ile birlikte kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için harika bir dönem! Özellikle sigarayı bırakmak isteyenler, iş başına! Yine bunun yanı sıra, sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Rahatsızlıklara dikkat etmeniz gereken bir süreçte olabilirsiniz. Bazı olumsuzluklar ortaya çıkabilir.

Hem psikolojik hem fiziksel olarak düşük enerjili olabilirsiniz. Sağlığınızda problemler yaşayabilirsiniz. Geçmişteki ilişkiniz tekrardan gündeminize gelebilir. Bu durum ruhsal olarak da kendinizi yorgun hissetmenize neden olabilir. Geçmiş mi yoksa yeni bir gelecek mi duygusal olarak dengeyi bulmada zorlanabilirsiniz.

Kariyerde ani değişikliklere karşı sakin olun. Kendinize vakit ayırın, içe dönün bunu bir fırsat olarak görün. Bir takım perde arkasında dönen olaylar, konular, dedikodular canınızı bir parça sıkabilir. Yine psikolojik destek ve yardım almak veya uzman bir doktorla görüşmek için ideal bir dönem.

Kontrol dışı konular, dedikodular, iş hayatında arkanızdan çevrilebilecek durumlar ortaya çıkabilir. Hayatınızdaki bir şeyleri sonlandırabilirsiniz. Öfkenizi kontrol etmenizde fayda var. Bu dolunayı biraz sakinleşip, dinlenme zamanı olarak düşünün. Bu dönemde gizli düşmanlıklara, dedikodulara, kontrol dışı olaylar olabilir.

Özellikle fiziksel ve ruhsal sağlığınıza dolunay zamanı dikkat etmelisiniz, kontrolünüz dışında bazı durumlar olabilir. Bir takım perde arkasında dönen olaylar, konular, dedikodular canınızı bir parça sıkabilir. Yine psikolojik destek ve yardım almak, bir uzmanla görüşmek için ideal bir dönem olabilir.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: Dolunay ile birlikte dostluklarınızın, arkadaşlıklarınızın bir nevi testten geçeceği bir zaman olacak. Bir dostunuzla aranızda para ile ilgili bir mevzu oluşabilir, ödeme, borç alacak ve verecek ile ilgili. Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var.

Arkadaşlarınızdan beklemediğiniz bir tavır görebilirsiniz. Aranızdaki tansiyon yükselebilir. Sakin olup sonrasında tepkinizi dile getirmeniz iyi olacaktır. Bulunduğunuz çevrede başarılarınız konuşulurken dolunay esnasında bu güzel enerjiyi düşüren, işlerinizin dengesini bozan gelişmeler yaşanabilir.

Dostluklarınızın, arkadaşlıklarınızın bir nevi testten geçeceği bir zaman olacak. Bir dostunuzla aranızda para ile ilgili bir mevzu oluşabilir, ödeme, borç alacak ve verecek ile ilgili. Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var.

Hayattan beklentileriniz amaçlarınız, kariyerinizin artıları ve sosyal çevre ilişikleri üzerine gündeminiz olabilir. Kariyer ile ilgili ikilemde olan konular netleşebilir. Yeni adımlar atabilirsiniz. Ekip çalışmaları, yeni iş birlikleri konusunda atılacak adımlar olabilir. Duygusal konularda ilişkiler adına güzel haberler, çocuk sahibi olmak, hamilelik, evlilik gibi konular öne çıkıyor.

Bunun yanı sıra hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir, fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var. Dolunay ile beraber kariyerinizi ilgilendiren konularda bir fırsat, şans ile de karşılaşabilirsiniz. Bazı hedeflerinizi hayata geçirebilir, maddi manevi fırsatlar, başarılar yakalayabilirsiniz. Kariyerin getirileri, sürüncemede olan konular netleşebilir.

Bu dönemde hobilerimize vakit ayırabilir, yaratıcı projelerle parlak fikirlerimizi ortaya koyabiliriz. Sosyal çevremizde ve varsa çocuklarımızla olan ilişkilerimizde daha ılımlı olmaya dikkat etmeliyiz. Aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Oğlak burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Oğlak burcu Dolunay yorumları

Oğlak burç yorumları: Dolunay ile birlikte iş ve kariyerinizi ilgilendiren koşullar ön planda olacak. Bu aslında nispeten güzel bir etki, yeni iş teklifleri ile karşılaşabilir, yükselmenizi sağlayacak koşullar oluşabilir. Yalnız kararsız kalabilir, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz.

Bu dolunayla birlikte hayata dair yeni kararlarınız var ve bunlar size değişimi getiriyor. Özellikle ev ve iş arasında denge kurmak, otorite figürlerle ilişkilerde ve iletişimde stresten, fevrilikten uzak durmakta yarar var. Bireysel anlamda kendi korkularınızı, kendi kendinize koyduğunuz engellerin üstesinden gelmeniz gerekecek.

İş ortamınızda vereceğiniz tepkiler sert olabilir. Yöneticinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde ani kararlar almaya yatkın olacaksınız, mantıklı düşünmenizde fayda var. Çalışmıyorsanız sizler için değişim enerjisini kullanmanın tam vakti olacaktır. Yapmak istedikleriniz ne ise eyleme geçmelisiniz.

İş ve kariyerinizi ilgilendiren koşullar ön planda olacak. Bu aslında nispeten güzel bir etki, yeni iş teklifleri ile karşılaşabilir, yükselmenizi sağlayacak koşullar oluşabilir. Hayatınızdaki değişimler devam ediyor, önemli kararlar alabilirsiniz bu dönemde. Üstünüze düşen sorumlulukları yerine getirdiyseniz, çabaladıysanız, başarı ve yeniliklerle karşılaşabilirsiniz.

Toplumsal statünüz ve kariyeriniz konusunda bazı şeyler yerli yerine oturacak. Taşınma, toplumsal statünüzü değiştirecek bir karar, ailevi konularla ilgili değişimler olabilir. Anne babanızın sağlığına bu dönemde özellikle dikkat edin.

Özellikle ev ve iş arasında denge kurmak, otorite figürlerle ilişkilerde ve iletişimde stresten, fevrilikten uzak durmakta yarar var. Bireysel anlamda kendi korkularınızı, kendi kendinize koyduğunuz engellerin üstesinden gelmeniz gerekecek.

Bu dönemde taşınmak ya da evle ilgili yeni düzenlemeler yapmak gündeme gelebilir. Yeni bir mülk satın alma gibi konularda aceleci davranmamalı, iyi düşünmeden karar vermemeliyiz. İş ve mesleki konularda ayrılık, değişiklik ya da görev değişikliği gündeme gelebilir. Sonlanması gereken her türlü ilişki bitecektir. Evlilik, boşanma ya da anne baba olmak gibi kavramlarda kadersel etkiler var.

Kova burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Kova burcu Dolunay burç yorumları

Kova burç yorumları: Dolunay ile birlikte uzak akrabalarla ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir süreç. Bazı sözler, dedikodular canınızı sıkabilir. Bunun yanı sıra eğitim, yayıncılık, akademik eğitim, web sitesi, internet, tanıtımla ilgili konularda oldukça ön plana çıkacaktır. Sürpriz fırsat ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Fakat dikkat edilmesi gereken konular aşırı aceleci, fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte gelir getirici önemli bir proje hazırlığında olabilirsiniz. Uzak çevreler, akrabalar, şehir dışı, yurt dışı konuları gündeminizde olabilir. Ani olaylara açık olacağınızdan riskli işler yapmamaya dikkat edin. Bir iyimser bir karamsar düşünmeniz ruh halinizde dengesizlikler yaratabilir.

Hayata bakış açınız, aldığınız kararlar ile ilgili bir takım konular netleşebilir. Medya, yayıncılık, akademik hedefler konusunda bu dolunay belirleyici olabilir. Hedeflerinizde farklı yol ayrımlarına girebilirsiniz. Sürpriz fırsat ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Bu dönem özellikle sosyal medya ya da dijital çalışmalar içine girip yeni başlangıçlara başlamak için doğru zaman. Ticari faaliyetlerde ve eğitim planlarınızda hareketlilik yaşanabilir. Hukuksal konularınız varsa bazı engellemelerle karşılaşabilirsiniz. Planlarınızda oluşabilecek gecikmelere karşı sakin olun.

Sözlerimize çok dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz. Dikkat edilmesi gereken konular aşırı aceleci, fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte gelir getirici önemli bir proje hazırlığında olabilirsiniz.

Balık burcu 26 mart 20 nisan venüs balık burcunda

Balık burcu Dolunay yorumları

Balık burç yorumları: Dolunay ile birlikte maddi anlamda bir sorumluluk veya yükümlülük altına girebilirsiniz. Bu kredi olabilir, önemli bir taksit olabilir, yalnız birlikte olduğunuz kişi ile finansal konular üzerinden gerginliklerden uzak durmanızda yarar var.

Ödemeler, borçlar gündemde olacaktır. Bir diğer olası etkisi de, -ki aslında böyle olmamasını umuyorum- sağlıkla ilgili konulara özellikle para harcayabilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Kredi kartınızla internetten alışveriş yaparken bilmediğiniz yerlerden satın almayın. Ani bir borçla yüzleşebilirsiniz.

Bu Dolunay süreci maddi konularda bir şeyleri öğrenmenizi sağlayabilir. Finansal durum, hisseli paralar, eşinizin parası, vergi, tazminat konuları, bütçenizi etkileyen alanlarda tamamlanma yaşayacaksınız. Ödemeler, borçlar, krediler, hukuksal konular ya da bazı krizleri çözebilme fırsatlarını önünüze getirecektir. Maddi tablonuz ve ortak kazanımlarda netliğe kavuşmanız mümkün. Finansal konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Kendinizi riske atacak tehlikeli hareketlerden uzak durmalısınız. Harcamalarınız ve geliriniz arasında bir denge kurmanız gerekebilir. Maddi anlamda bir sorumluluk veya yükümlülük altına girebilirsiniz. Bu kredi olabilir, önemli bir taksit olabilir, yalnız birlikte olduğunuz kişi ile finansal konular üzerinden gerginliklerden uzak durmanızda yarar var.


Bu dönemde spekülatif yatırım araçlarından uzak durmalı ve harcamalarımızda kontrollü davranmalıyız. Yeni yatırım girişimleri yapabilir, yeni bir alandan para kazanmaya başlayabiliriz. Eşinizle ortak kazanımlar, ortaklarla ilgili maddi gelişmeler, kredi, borç, alacak, kredi kartı borçları, bankalarla ilgili konular gündeminizde olacak.

Astroloji: Nisan 2020 aylık burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.