Astroloji: 29 Haziran – 5 Temmuz 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 29 Haziran – 5 Temmuz 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 29 Haziran – 5 Temmuz 2020 haftalık burç yorumları

Haftanın astroloji olayları:


  • 2 Temmuz – Satürn Oğlak burcunda
  • 5 Temmuz – Oğlak burcunda Halkalı Ay Tutulması
  • Merkür Retrosu 13 Temmuz’a kadar devam ediyor.

29 Haziran, 30 Haziran, 1 Temmuz, 2 Temmuz, 3 Temmuz, 4 Temmuz ve 5 Temmuz tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu 29 Haziran – 5 Temmuz haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: 2 Temmuz tarihinde Satürn Oğlak burcuna geçiyor ve kariyerinde yine bir sınav dönemiyle yüzleşebilirsin. Zorluklarla mücadele edebilirsin. Bu süreçte, sorumlulukların seni biraz zorlayabilir. Ay tutulması öncesi kariyerinle ilgili yeni bir karar alabilirsin.

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek halkalı Ay tutulması ise kariyer ve iş hayatı konularında etkisini gösteriyor olacak. Bu dönemde, işle ilgili büyük değişiklikler olabilir. Kariyer yolunu değiştirmeye karar verebilir, yeni bir işe geçebilirsin. Bulunduğun yerde pozisyonun değişebilir.

Temmuz ayına adım attığınızda ödemeleriniz, borçlarınız için enerjinizi harcayabilirsiniz. Ekonomik durumunuz sizler için öncelikli olacaktır. Ay tutulmasıyla iş hayatınızda önemsediğiniz konularda, projelerde yara alabilirsiniz.

Her şeyi garantilemeden bir işin altına girmeyin. Eğer ki kariyerinizde değişiklikler istiyorsanız, bu tutulma bir sayfayı kapatıp çok farklı bir sektörde işe adım atmanızı sağlayabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 29 Haziran – 5 Temmuz haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Satürn, 2 Temmuz tarihinde tekrar yöneticisi olduğu Oğlak burcuna dönüş yapıyor. Eğitim, hukuki süreçler, yurt dışı gibi konularda sürüncemede kalan, artık geride bırakmak istediğin konular varsa, bu dönem biçilmiş kaftan denilebilir.

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek halkalı Ay tutulması ise Satürn’ün de vurguladığı yurt dışı, hukuki süreçler, yüksek öğrenim konularını daha da ön plana çıkarabilir.

Yakın çevrenize, kardeşlerinize ve kuzenlerinize karşı sert ve soğuk davranmayın. Çevrenizdeki insanlara karşı biraz daha sempatik ve sevgi dolu yaklaşmaya çalışın. Kuzenleriniz, komşularınız varsa kardeşlerinize karşı küslük, kırgınlık durumları oluşabilir.

Kendini görüşlerin ve inançların yüzünden yakın çevren ile çatışabileceğin bir süreçte bulabilirsin. Agresif bir ruh hali içinde olabilirsin. Geçmişte sizi üzen olaylar tekrar gün yüzüne çıkabilir.

Hukuksal, eğitim, iletişim, akrabalarla ilgili konularda bir tamamlanma, sonlanma, bitiş yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili sorunların bitişi anlamına da gelmektedir.

ikizler burcu

İkizler burcu 29 Haziran – 5 Temmuz haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: 5 Temmuz’da Oğlak burcunda oluşacak halkalı Ay tutulması ortak kaynaklar, eşinin ya da partnerinin parası, vergi, sigorta, miras, kredi gibi konularda sıkıntı yaşayabileceğine işaret ediyor. Bu alanlarda ciddi krizleri yönetmen gerekebilir.

Eşin ya da ortağının gelirinde ani değişiklikler, olumsuzluklar meydana gelebilir. Vergi borçları, sigorta primleri, kredi borçları ya da eski borçlar kendini baskı altında hissetmene neden olabilir. Gereksiz risklere girmekten kaçınmanızda fayda var.

Finansal kaynaklar, krediler, ödemeler gibi konuları hayatınızda çok daha görünür bir hale getirecektir. Kredi almak için uğraşabilir, fon alım ve satım işleri ile ilgilenebilir, banka ile ilgili bir takım konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Para yüzünden kimsenin kalbini kırmayın. Parasal konularda sert ve eleştirel bir tutum takınabilirsiniz. İş hayatınızı sizin için daha verimli daha sevebileceğiniz bir yere dönüştürmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 29 Haziran – 5 Temmuz haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 13 Temmuz’a kadar Merkür retro hareketine devam ettiği için bu zaman diliminde dikkatli olman gerekiyor. Sonradan pişman olacağın sözler sarf etmemeli, düşünerek konuşmalı, duygularının mantığını geri planda bırakmasına izin vermemelisin.

5 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, iş ve günlük yaşamla ilgili birtakım değişikliklere işaret ediyor. Birlikte çalıştığın kişiler değişebilir, yeni bir iş ortamına geçiş yapabilirsin.

Günlük yaşamında rutinlerini değiştirmeni gerektirecek olaylar yaşanabilir. Bu dönemde sağlık konularına da gereken özeni göstermende büyük fayda var. Spor yapıyorsan, spor yaralanmalarına dikkat.

Ortaklıklar, partner ilişkileri, sözleşmeler, anlaşmalar ve kendini açıkça gösteren düşmanlar bölümünde gerçekleşecek olan bu tutulma, bir takım sonlanmaları, bitişleri işaret ediyor. Bu konularla ilgili sorunların bitişi anlamına da gelebilir.

aslan burcu

Aslan burcu 29 Haziran – 5 Temmuz haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: 5 Temmuz’da Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması seni günlük rutinler, sağlık ve iş yaşamı hakkında dikkatli olman konusunda uyarıyor.

Hem günlük hem de iş hayatında ortaya çıkacak zorlu ve yıpratıcı koşullar sağlığını zorlayabilir. Başarılı olmak için kendini ruhsal ve fiziksel olarak aşırı yormaktan kaçınmalısın.

İşinizi, çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra bir iş veya projenin bitişi veya sonlanması anlamına da gelebilir. Sağlığınıza biraz dikkat! Özellikle dişler, kemikler ve cilt sorunları meydana gelebilir. Özellikle böcek sokmalarına karşı tedbirli olun.

İş ile ilgili konularda sizi sevindirecek gelişmeler söz konusu olabilecektir. Ancak Merkür’ün 13 Temmuz’a kadar retro hareketinde olduğunu unutmayın, her konuda temkinli olun. Sağlığınıza ekstra dikkat edin.

başak burcu

Başak burcu 29 Haziran – 5 Temmuz haftalık yorumları

Başak burç yorumları: 5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Halkalı Ay Tutulması ise aşk ve sosyal yaşamında olumlu gelişmelere işaret ediyor.

Bu dönemde çocuk sahibi olmaya karar verebilir, ciddi bir ilişkiye başlayabilirsin. Sana yeni şeyler katacak kişilerle tanışabilir, sosyal çevreni genişletebilirsin.

Hayatınızda biri yok ise aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var. Bu tutulma zamanı eğer hayatınızda biri var ise flört olarak onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta sevgili olma yoluna taşıyıp taşımayacağınıza karar verebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz.


13 Temmuz’a kadar Merkür retro devam ettiği için bazı dostlarınızla aranız açılabilir. Kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin ve kimsenin de özel hayatına karışmayın, müdahale etmeyin.

terazi burcu

Terazi burcu 29 Haziran – 5 Temmuz haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Merkür’ün retro hareketi 13 Temmuz’a kadar devam edeceği için planların sekteye uğrayabilir. Bu dönemde ağzından çıkacak kelimelere çok dikkat etmende fayda var.

Mantığını kullanmalı, sana zarar verecek söylemlerden kaçınmalısın. Ayrıca bu dönemde imzalayacağın bir iş anlaşması da kalıcı olmayabilir yada bir takım zorlukları barındırabilir.

5 Temmuz’da Oğlak burcunda meydana gelecek Kısmi Ay Tutulması da aile ve iş konularıyla ilgili temaları devam ettiriyor olacak. Aile içi sorunlar ve finansal durumlar kariyer hayatını da olumsuz etkileyebilir. Temkinli olmaya çalışmalı ancak aile bireylerine karşı kırıcı davranmaktan kaçınmalısın.

Evinizi güzelleştirmek, evinize yeni tekstil ürünleri almak, evinizi boyatmak, yeni dekorlar almak, ev almak, satmak veya kiralamak için de harika bir hafta olacak. Ama Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayın ve atacağınız imzalarda dikkatli olun.

Ev, yuva, aile, yerleşime ait bir takım konular gündeme gelebilir. Bir taşınma, yer değiştirme durumu olabilir, aradığınız özellikte evi bulabilirsiniz. Aile içinde olası bir konu artık çözüme kavuşabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 29 Haziran – 5 Temmuz haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: 5 Temmuz’daki Oğlak burcundaki halkalı Ay tutulması ile bir önceki dönemde başladığın kendini geliştirme çabalarını devam ettirebilir, yeni eğitimler almaya karar verebilirsin.

Çok sayıda kısa ve uzun yolculuk yapman gerekebilir. Ancak kardeşler ve yakın çevre ile olan iletişiminde gerginlik yaşaman da mümkün. Daha esnek ve anlayışlı olmaya çalışmalı, iletişim kurarken daha hoşgörülü olmalısın.

Seyahate çıkabilir, web sitesi açabilir, blog ile ilgilenebilir, iletişimle ilgili bir takım konularda sorumluluklar alabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizle ilişkilerinizi düzenlemek için de destekleyici olabilir.

13 Temmuz’a kadar gerileme halinde olan Merkür, kafa karışıklığı ve konsantrasyon kaybı yaratacağından dikkatli olmalısın. Özellikle sosyal medyada sarf ettiğin kelimeler ve fikirlerini dile getirme tarzın sorun yaşamana neden olabilir.

Önemli iş anlaşmaları, sözleşmeleri imzalamak için 13 Temmuz tarihinden sonra bir zamanı beklemenizde fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 29 Haziran – 5 Temmuz haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: 5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan halkalı Ay Tutulması ise yine finansal alandaki endişelerini vurgulamaya devam ediyor. Gelir ve gider dengeni sağlamakta zorlanabilir, maddi konularda daha fazla sorumluluk yüklenmek zorunda kalabilirsin.

Finansal konular bu tutulmanın ilgi odağı olacak. Kazançlarınızı arttırabilir, evinizdeki eşyaları yenileyebilirsiniz. Alternatif para kazanma yolları arayabilir, yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durun.

Ancak, bütün sene boyunca Oğlak burcunda yani para evinde kalacak olan Jüpiter, sana temkinli olmakla beraber çok da endişelenmemeni söylüyor. Har vurup harman savurmaktan kaçınmalısın.

Yine de bu sene finansal konularda genel olarak şansının açık olduğunu da bilmelisin. Tabii yukarıda belirttiğimiz gezegen gerilemelerini dikkate alman da çok önemli.

Bu hafta yapacağınız özellikle güzellik, kıyafet, makyaj ürünlerinin ödemelerinde problemler meydana gelebilir. Kredi kartınızı kullanırken dikkat etmelisiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 29 Haziran – 5 Temmuz haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Burcunuzda gerçekleşecek Ay Tutulması ile hayatınızda bazı sonlanmalar, bitişler yaşayabilirsiniz. Bu hayatınızda sorun olan konularla ilgili de olabilir. Bu tutulma aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak.

Tutulma hafiften sert etkiler aldığı için kendinizi huzursuz, gergin, agresif hissedebilirsiniz. Evinizde sakarlıklara dikkat edin. Elinizdeki mevcut işleri bitirip yeni işlere başlama zamanı sizler için tam olarak. Aile içi gerginlikler yaşanabilir. Geçmişte yaşanan bir takım olaylar tekrar gündeme gelerek canınızı sıkabilir.

Satürn, son demlerini yaşamak üzere, 2 Temmuz tarihinde tekrar burcuna dönecek ve 18 Aralık tarihine kadar seninle ilerleyecek. Bu dönemde hayatında tamamlanmamış, yarım kalmış konuları tamamlayabilir, geçmişte bırakmak istediğin yükleri artık birer birer sırtından atabilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 29 Haziran – 5 Temmuz haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: 5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Parçalı Ay Tutulması bilinç altına, kontrol dışı gelişebilecek bazı koşullara vurgu yapıyor. Bu hafta özellikle iş hayatınızda işler pek istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Engeller, işlerin bitmemesi, son dakika projelerin iptali gibi durumlar söz konusu olabilir. Sorunlara karşı daha sabırlı ve dirayetli bir tutum sergilemende yarar var. İç dünyanda yaşadığın karmaşa yüzünden hem fiziksel hem de ruhsal olarak sağlık sorunları yaşayabilirsin.

Negatif düşünceleri kafandan uzaklaştırmaya çalışmalı, bedenini ve zihnini dinlendirmeye çalışmalısın. Bu süreçte ruhsal ve meditatif çalışmalar yapmak iyi gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var. Hastalanma, rahatsızlanma potansiyeliniz yüksek.

Arkanızdan iş çeviren, dedikodu çıkaran insanlarla yüzleşebilirsiniz. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Planlarınızı, projelerinizi henüz anlatmaya, açıklamaya hazır olmayabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 29 Haziran – 5 Temmuz haftalık yorumları

Balık burç yorumları: 5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan halkalı Ay tutulması, arkadaşlık ilişkileri ve sosyal çevre alanlarında dikkatli olman için seni uyarıyor.

Daha hoşgörülü olmaya çalışmalı, sevdiğin insanlara karşı daha esnek bir tutum sergilemelisin. Geleceğin için daha somut ve ayağı yere basan planlar yapman gerekebilir.

Öte yandan bu tutulma; hayatınıza yeni bir arkadaş, dost katabilir, size destek olacak kişilerle tanışmanıza neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara destek ve yardımda bulunmanız gerekebilir.


Sosyal çevrenizi ve arkadaşlarınızı düzenleme içine girebilirsiniz. Bu hafta hayattan tat almak, keyifle işlerinizi halletmek zor olabilir. Varsa çocuklarınızla iletişim kurmak, onlarla anlaşmakta zor olabilir. Arkadaşlarınızın kalbini kırmamaya özen gösterin, sert eleştirilerde bulunmayın.

Hangi banka ne kadar temel ihtiyaç kredisi veriyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.