Astroloji: Temmuz 2020 aylık burç yorumları

Astroloji: Temmuz 2020 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

temmuz burç yorumları

Astroloji: Temmuz ayı burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…


koç burcu

Koç burcu Temmuz ayı burç yorumları

Koç burç yorumları: 2 Temmuz tarihinde Satürn tekrar Oğlak burcuna geçiyor ve kariyerinde yine bir sınav dönemiyle yüzleşebilirsin. Bu süreçte, sorumlulukların seni biraz zorlayabilir, Ay tutulması öncesi kariyerinle ilgili yeni bir karar alabilirsin.

Temmuz ayına adım attığınızda ödemeleriniz, borçlarınız için enerjinizi harcayabilirsiniz. Ekonomik durumunuz sizler için öncelikli olacaktır. Ay tutulmasıyla iş hayatınızda önemsediğiniz konularda, projelerde yara alabilirsiniz.

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek halkalı Ay tutulması ise kariyer ve iş hayatı konularında etkisini gösteriyor olacak. Bu dönemde, işle ilgili büyük değişiklikler olabilir. Kariyer yolunu değiştirmeye karar verebilir, yeni bir işe geçebilirsin. Bulunduğun yerde pozisyonun değişebilir.

20 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte özellikle ev ve aile ile ilgili konular gündeminde olacak. Ev almak için harekete geçebilirsin. Ailenle bir araya gelmek isteyebilirsin. Aile fertleri ziyaretine gelebilir.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos’a kadar aşk hayatınızda güçleneceğiniz, sorunlarınızı çözeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Çocuğunuzla ilgili konularda da güzel haberler alabilirsiniz. Ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Şansınız çok açık, maddi olarak da güzel haberler alabilirsiniz.

Sizin burcunuzda seyahate devam eden Mars, sizlere bolca başarı, enerji, özgüven getirerek ateşli doğasını tam olarak gösterecek. Her türlü konuda harekete geçmeye hazırız ve cesaretimiz çok yüksek. Kendimizi rahatlıkla ve özgüvenle ifade edebiliriz.

boğa burcu

Boğa burcu Temmuz ayı burç yorumları

Boğa burç yorumları: Satürn, 2 Temmuz tarihinde tekrar yöneticisi olduğu Oğlak burcuna dönüş yapıyor. Eğitim, hukuki süreçler, yurt dışı gibi konularda sürüncemede kalan, artık geride bırakmak istediğin konular varsa, bu dönem biçilmiş kaftan denilebilir.

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek halkalı Ay tutulması ise Satürn’ün de vurguladığı yurt dışı, hukuki süreçler, yüksek öğrenim konularını daha da ön plana çıkarabilir. Kendini görüşlerin ve inançların yüzünden yakın çevren ile çatışabileceğin bir süreçte bulacaksın.

Yakın çevrenize, kardeşlerinize ve kuzenlerinize karşı sert ve soğuk davranmayın. Çevrenizdeki insanlara karşı biraz daha sempatik ve sevgi dolu yaklaşmaya çalışın. Kuzenleriniz, komşularınız varsa kardeşlerinize karşı küslük, kırgınlık durumları oluşabilir.

Hukuksal, eğitim, iletişim, akrabalarla ilgili konularda bir tamamlanma, sonlanma, bitiş yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili sorunların bitişi anlamına da gelmektedir.

20 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay özellikle kardeş ve kuzenlerle ilgili konuları gündeme getirebilir. Komşu ziyaretleri artabilir. Finansal anlaşmalar yapman mümkün. Memleketine gidebilirsin.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos’a kadar ailenizde sağlık problemi olan biri varsa durumu iyiye gidebilir. Ailecek bir şeyler yapmak aranızdaki bağı güçlendirecektir.

ikizler burcu

İkizler burcu Temmuz ayı burç yorumları

İkizler burç yorumları: 5 Temmuz’da Oğlak burcunda oluşacak halkalı Ay tutulması ortak kaynaklar, eşinin ya da partnerinin parası, vergi, sigorta, miras, kredi gibi konularda sıkıntı yaşayabileceğine işaret ediyor.

Eşin ya da ortağının gelirinde ani değişiklikler meydana gelebilir. Vergi borçları, sigorta primleri, kredi borçları ya da eski borçlar kendini baskı altında hissetmene neden olabilir.

Finansal kaynaklar, krediler, ödemeler gibi konuları hayatınızda çok daha görünür bir hale getirecektir. Kredi almak için uğraşabilir, fon alım ve satım işleri ile ilgilenebilir, banka ile ilgili bir takım konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

20 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte özellikle finansal konular hareketlenebilir.  Aile fertlerine maddi yardımda bulunabilirsin, ailenin gelirlerinden faydalanmam da mümkün ya da yeni bir gelir kaynağı bulabilirsin.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos’a kadar insan iletişiminin ağırlıklı olduğu sektörlerde çalışıyorsanız işinizde tanınacağınız noktalara gelebilirsiniz. Eğitim hayatınızda da verimli bir dönemde olabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Size söylenenlere inanmamanızda yarar var.

yengeç burcu

Yengeç burcu Temmuz ayı burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 5 Temmuz tarihinde karşıt burcun Oğlak’ta bir halkalı Ay tutulması gerçekleşiyor ve ilişkilerle ilgili süregelen bir sınav temasının devam ettiğine işaret ediyor. İlişkilerin ya da ortaklıkların ani bir şekilde sonlanabilir. Sürüncemede kalmış bir hukuki sürecin sonuna gelebilir, açık düşmanlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsin.

13 Temmuz’a kadar Merkür retro hareketine devam ettiği için bu zaman diliminde dikkatli olman gerekiyor. Sonradan pişman olacağın sözler sarf etmemeli, düşünerek konuşmalı, duygularının mantığını geri planda bırakmasına izin vermemelisin.

Güneş’in sizin burcunuzdaki seyahati ile yaşam enerjin ve hayattan aldığın keyif artıyor. Kendine daha çok güvenebilir, duygusal beklentilerini daha iyi kavrayabilirsin. 22 Temmuz’a kadar devam edecek bu bir aylık süreçte kendini huzurlu, keyifli ve güvende hissedeceksin.

20 Temmuz’da sizin burcunuzda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte sizleri şanslı ve başarılı bir dönem bekliyor. Hayatınla ilgili önemli kararlar alabilirsin. Evlenebilirsin ya da çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. Yeni girişimlerde bulunman mümkün.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos’a kadar ekonomik durumunuz güçleniyor olacak. Ancak iş yerinizde stresli koşullarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle ilk verdiğiniz tepkiye dikkat etmelisiniz. Bazen en iyi cevap susmak olabilir.

aslan burcu

Aslan burcu Temmuz ayı burç yorumları

Aslan burç yorumları: 5 Temmuz’da Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması seni günlük rutinler, sağlık ve iş yaşamı hakkında dikkatli olman konusunda uyarıyor. Hem günlük hem de iş hayatında ortaya çıkacak zorlu ve yıpratıcı koşullar sağlığını zorlayabilir.

Öte yandan işinizi, çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra bir iş veya projenin bitişi veya sonlanması anlamına da gelebilir. Başarılı olmak için kendini ruhsal ve fiziksel olarak aşırı yormaktan kaçınmalısın. Bir tatil, uzaklaşma size çok iyi gelebilir.

Sağlığınıza biraz dikkat! Özellikle dişler, kemikler ve cilt sorunları meydana gelebilir. Özellikle böcek sokmalarına karşı tedbirli olun.

23 Temmuz ve 22 Ağustos tarihleri arasında burcunda yer alacak yönetici gezegenin Güneş her zamankinden daha çekici, enerjik ve özgüvenli olmanı sağlayacak. Bulunduğun her ortamda tüm dikkatleri üzerine toplayabilir, yaşamdan daha çok zevk alabilir, daha cesur ve girişken davranabilirsin.

İş ile ilgili konularda sizi sevindirecek gelişmeler söz konusu olabilecektir. Ancak Merkür’ün 13 Temmuz’a kadar retro hareketinde olduğunu unutmayın, her konuda temkinli olun. Sağlığınıza ekstra dikkat edin.

20 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte fazla alıngan davranabilir ve içine kapanabilirsin. Ailenin ihtiyaçlarına karşı duyarlı davranabilirsin. Güçsüz görünmemek için duygularını kendine saklaman gerektiğini düşünebilirsin.

22 Temmuz’da Güneş sizin burcunuza geçiyor. 23 Ağustos’a kadar yöneticiniz Güneş size destek olacak. Kendinizle ilgili ne yapmak istiyorsanız o güç içinizde olacak. İlişkiyse ilişki, kariyerse kariyer siz sadece harekete geçin.

başak burcu

Başak burcu Temmuz ayı yorumları

Başak burç yorumları: 5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Halkalı Ay Tutulması ise aşk ve sosyal yaşamında olumlu gelişmelere işaret ediyor. Bu dönemde çocuk sahibi olmaya karar verebilir, ciddi bir ilişkiye başlayabilirsin. Sana yeni şeyler katacak kişilerle tanışabilir, sosyal çevreni genişletebilirsin.

Hayatınızda biri yok ise aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var. Bu tutulma zamanı eğer hayatınızda biri var ise flört olarak onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta sevgili olma yoluna taşıyıp taşımayacağınıza karar verebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz.

13 Temmuz’a kadar Merkür retro devam ettiği için bazı dostlarınızla aranız açılabilir. Kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin ve kimsenin de özel hayatına karışmayın, müdahale etmeyin.


20 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte dostlarınla ilişkilerin güçlenebilir, arkadaşlarına yardım edebilirsin. Onları koruyup kollamak isteyebilirsin. Yeni insanlarla tanışman mümkün. Çocuklarla ilgili gelişmeler de olabilir.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos’a kadar hayatınızdan çıkarmanız gerekenleri, size düşük enerji veren şeyleri temizliyorsunuz. Yeni bir hayata merhaba demek için önce eskiyi silmek gerekir.

terazi burcu

Terazi burcu Temmuz ayı burç yorumları

Terazi burç yorumları: 5 Temmuz’da Oğlak burcunda meydana gelecek Kısmi Ay Tutulması da aile ve iş konularıyla ilgili temaları devam ettiriyor olacak.

Aile içi sorunlar ve finansal durumlar kariyer hayatını da olumsuz etkileyebilir. Temkinli olmaya çalışmalı ancak aile bireylerine karşı kırıcı davranmaktan kaçınmalısın.

Evinizi güzelleştirmek, evinize yeni tekstil ürünleri almak, evinizi boyatmak, yeni dekorlar almak, ev almak, satmak veya kiralamak için de harika bir dönem olabilir. Ama Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayın ve atacağınız imzalarda dikkatli olun.

Ev, yuva, aile, yerleşime ait bir takım konular gündeme gelebilir. Bir taşınma, yer değiştirme durumu olabilir, aradığınız özellikte evi bulabilirsiniz. Aile içinde olası bir konu artık çözüme kavuşabilir.

20 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay senin için de önemli gelişmelerin habercisi olabilir. Evlenebilir ya da çocuk sahibi olabilirsin. Annen ziyarete gelebilir, aile bir araya gelebilir. Yeni bir kariyer fırsatı doğabilir.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos’a kadar sosyal yönünüz daha fazla ortaya çıkabilir. Yardım kuruluşlarında ve derneklerde gönüllü olarak görevler alabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Temmuz ayı yorumları

Akrep burç yorumları: 5 Temmuz’daki Oğlak burcundaki halkalı Ay tutulması, bir önceki Güneş tutulmasının temalarını devam ettiriyor olacak. Bir önceki dönemde başladığın kendini geliştirme çabalarını devam ettirebilir, yeni eğitimler almaya karar verebilirsin.

Çok sayıda kısa ve uzun yolculuk yapman gerekebilir. Ancak kardeşler ve yakın çevre ile olan iletişiminde gerginlik yaşaman da mümkün. Daha esnek ve anlayışlı olmaya çalışmalı, iletişim kurarken daha hoşgörülü olmalısın.

Ancak 19 Haziran ve 13 Temmuz arasında Yengeç burcunda retro hareket halinde olacak Merkür, kafa karışıklığı ve konsantrasyon kaybı yaratacağından dikkatli olmalısın. Özellikle sosyal medyada sarf ettiğin kelimeler ve fikirlerini dile getirme tarzın sorun yaşamana neden olabilir.

Önemli iş anlaşmaları, sözleşmeleri imzalamak için 13 Temmuz tarihinden sonra bir zamanı beklemenizde fayda var.

20 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay, hayata bakış açını yenilemek için güzel bir fırsat sunabilir. Yurt dışından misafirin gelebilir ya da sen yurt dışına seyahate gidebilirsin. Eşinin akrabalarıyla bir araya gelebilirsin.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos’a kadar kariyer basamaklarını teker teker çıktığınız başarılı olacağınız bir dönemde olacaksınız.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Temmuz ayı burç yorumları

Yay burç yorumları: 5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan halkalı Ay Tutulması ise yine finansal alandaki endişelerini vurgulamaya devam ediyor.

Gelir ve gider dengeni sağlamakta zorlanabilir, maddi konularda daha fazla sorumluluk yüklenmek zorunda kalabilirsin. Ancak, bütün sene boyunca Oğlak burcunda yani para evinde kalacak olan Jüpiter, sana temkinli olmakla beraber çok da endişelenmemeni söylüyor.

Har vurup harman savurmaktan kaçınmalısın. Yine de bu sene finansal konularda genel olarak şansının açık olduğunu da bilmelisin. Tabii yukarıda belirttiğimiz gezegen gerilemelerini dikkate alman da çok önemli.

20 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte bir süredir seni düşündüren maddi konuları çözmek için harekete geçebilirsin. Borçlarını ödemek için kredi alabilirsin. Aile içindeki küsler barışabilir. Aile içinde mal paylaşımı yapılabilir.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos’a kadar olumlu gelişmelerin başlayacağı bir döneme giriyorsunuz. Mutlusunuz, iyimser yanınız olumlu enerjiyi de üstünüze çekmeyi sağlayacaktır.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Temmuz ayı yorumları

Oğlak burç yorumları: Satürn, son demlerini yaşamak üzere, 2 Temmuz tarihinde tekrar burcuna dönecek ve 18 Aralık tarihine kadar seninle ilerleyecek. Bu dönemde hayatında tamamlanmamış, yarım kalmış konuları tamamlayabilir, geçmişte bırakmak istediğin yükleri artık birer birer sırtından atabilirsin.

5 Temmuz’da ise sizin burcunuzda gerçekleşecek Ay Tutulması ile hayatınızda bazı sonlanmalar, bitişler yaşayabilirsiniz. Bu hayatınızda sorun olan konularla ilgili de olabilir. Bu tutulma aslında sizler için bir nevi tamamlanma süreci gibi olacak.

Tutulma hafiften sert etkiler aldığı için kendinizi huzursuz, gergin, agresif hissedebilirsiniz. Evinizde sakarlıklara dikkat edin. Elinizdeki mevcut işleri bitirip yeni işlere başlama zamanı sizler için tam olarak. Aile içi gerginlikler yaşanabilir. Geçmişte yaşanan bir takım olaylar tekrar gündeme gelerek canınızı sıkabilir.

20 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte ikili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminde olabilir. Evlilikle ilgili adım atabilirsin. Karşına sana fayda sağlayacak ya da seni anlayacak insanlar çıkabilir.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos’a kadar maddi olarak güçlenmeye devam ediyorsunuz. Aldığınız yeni iş teklifleriyle de gelirinizi arttırarak borçlarınızı kapatabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Temmuz ayı burç yorumları

Kova burç yorumları: Ay başında engeller, işlerin bitmemesi, son dakika projelerin iptali gibi durumlar söz konusu olabilir. Sorunlara karşı daha sabırlı ve dirayetli bir tutum sergilemende yarar var. İç dünyanda yaşadığın karmaşa yüzünden hem fiziksel hem de ruhsal olarak sağlık sorunları yaşayabilirsin.

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Parçalı Ay Tutulması bilinç altına, kontrol dışı gelişebilecek bazı koşullara vurgu yapıyor. Sorunlara karşı daha sabırlı ve dirayetli bir tutum sergilemende yarar var.

İç dünyanda yaşadığın karmaşa yüzünden hem fiziksel hem de ruhsal olarak sağlık sorunları yaşayabilirsin. Negatif düşünceleri kafandan uzaklaştırmaya çalışmalı, bedenini ve zihnini dinlendirmeye çalışmalısın. Bu süreçte ruhsal ve meditatif çalışmalar yapmak iyi gelebilir.

20 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay, iş ortamınla ilgili gelişmeleri gündeme getirebilir. Terfi edebilirsin ya da iş yerinde sana faydası dokunacak kişilerle tanışabilirsin. Akraba ziyaretleri artabilir.

22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos’a kadar partnerinizle aranızdaki bağ ve aşk gittikçe güçlenecektir. Ortaklıkla yürütülen işlerinizde çok güzel gelirler elde edebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Temmuz ayı yorumları

Balık burç yorumları: Daha hoşgörülü olmaya çalışmalı, sevdiğin insanlara karşı daha esnek bir tutum sergilemelisin. Geleceğin için daha somut ve ayağı yere basan planlar yapman gerekebilir.

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan halkalı Ay tutulması, arkadaşlık ilişkileri ve sosyal çevre alanlarında dikkatli olman için seni uyarıyor.

Hayatınıza yeni bir arkadaş, dost katabilir, size destek olacak kişilerle tanışmanıza neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara destek ve yardımda bulunmanız gerekebilir.

20 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte hayattan daha fazla keyif alabilirsin. Bu dönemde aşık olman ve bir romantik ilişkiye başlaman mümkün. Oldukça şanslı bir dönemdesin. Sanatsal çalışmalar yapabilirsin.


22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos’a kadar iş hayatınızda yöneticilik mevkine yükselebilirsiniz. Sağlık problemlerinizde şifa bulduğunuz bir dönemde olacaksınız.

13 bankadan kredi: Hangi banka ne kadar temel ihtiyaç kredisi veriyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.