Astroloji: Ağustos 2020 aylık burç yorumları

Astroloji: Ağustos 2020 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

ağustos burç yorumları

Astroloji: Ağustos 2020 aylık burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…


koç burcu

Koç burcu Ağustos 2020 aylık burç yorumları

Koç burç yorumları: 3 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay ile idealleriniz, hedefleriniz, teknoloji kullanımı, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular ön plana çıkıyor. Kişisel anlamda köklü değişimler yaşayacaksınız. Seçimleriniz fazlasıyla önem kazanıyor.

5 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcunda seyahate başlamasıyla aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli ve romantik bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle kendimizi çok daha iyi ifade edebilir, içimizdeki romantik şairi ortaya çıkarabiliriz. Yaratıcı projelerde de kendimizi göstermemiz mümkündür. Sosyal çevremizde parlayacağımız bir dönemdeyiz.

7 Ağustos’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle huzurlu ve keyifli bir dönem geçirebiliriz. Bu dönemde tamamen ailemiz ve evimiz ile ilgili konulara odaklanıyor olacağız. Evle ilgili tadilatlar yapmamız, gayri menkul alım satım işleriyle uğraşmamız mümkündür.

15 Ağustos tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüs retrosu maddi açıdan sizi etkileyecek. Finansal konularda eski fırsatlar yeniden önüne çıkabilir, bazı planlarının sonuçlarını bu sırada almaya başlayabilirsin. Ancak gelir-gider dengesini iyi sağlamalı, düzenli gelir sağladığın bir işin varsa riske atmamalısın. Yani maceradan kaçınmanda fayda var.

Harcamalarınıza dikkat etmeli elinizden geldiğince Boş yere para harcamamaya çalışmalısınız. İş hayatınızda karşınıza yeni projeler çıkabilir. Bu projeler yatırım isteyen projeler olacaktır.

Ciddi bir para harcamadan önce uzun uzun düşünmeli daha sonra karar vermelisiniz. Aşk hayatınızda bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Partnerinizin size karşı tavırlarında değişimler fark edebilirsiniz.

19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Keyifli bir ruh hali içinde olacağız. Sosyal hayatımız renkleniyor.

İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Bir yolculukta, bir aktivitede, bir eğlencede hayatımıza yeni biri girebilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz. Bol bol hobilerimiz ve keyif aldığımız alanlara vakit ayırabiliriz. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz.

20 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda daha planlı, daha detaycı hareket edeceğimiz bir döneme giriyoruz.

Çalışkanlığımız ve analitik zekamız ile birlikte çalıştığımız kişiler ve üstlerimiz tarafından takdir edilebiliriz. Ancak kendimizi fazla iş yükü ile yormamaya dikkat etmeli, sağlığımıza özen göstermeliyiz.

22 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyahatine başlıyor. İş ve çalışma ortamınızda stres ve agresyon seviyesinde artışlar gözlemleyebilirsiniz. Daha yoğun ve oldukça tempolu bir iş dönemi başlıyor.

Sağlığınıza da dikkat etmeniz gerek. Bazılarınız bu süreçte hızlı kilo alış verişleri yaşayabilirler. Aynı anda birden çok işi organize etmeniz gerekebilir, işinizi yaparken çok daha mükemmel ve detaycı bir şekilde yapmanız beklenebilecektir sizlerden.

boğa burcu

Boğa burcu Ağustos 2020 aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Ay başında 3 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay ile kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız gibi konular gündeminizde olacak.

Ruhsal ve psikolojik sorunlar yaşayabilir gizli düşmanlıklarlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjiyi doğru kullanır, aklınızı öfkeye mağlup ettirmezseniz, ruhsal deneyimlerimiz artar ve düşmanları fark ederek alt edebilirsiniz.

5 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcunda seyahate başlamasıyla aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle keyifli, güzel zamanlar geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Saygın aile büyüklerini evimizde ağırlayabilir ya da arkadaşlarımız ile gösterişli parti organizasyonları yapabiliriz. Eğer ilişkimiz varsa, bu dönemde evlilik kararı almamız hiç şaşırtıcı olmaz.

7 Ağustos’ta Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle; yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, aramızdaki sorunları çözebilir, küslükleri bitirebiliriz. Kardeşlerimizden her konuda duygusal destek almamız mümkündür.

15 Ağustos tarihinde sizin burcunuzda gerçekleşecek Uranüs retrosu sizi hayatınıza dair belli başlı kararlar almaya zorlayabilir. Bu kararları almadan önce iki kere düşünmeniz gerekecek.

Aşk hayatınızda değiştirmenizi gereken bazı konular söz konusu olacaktır. Her ne kadar buna ilımlı yaklaşmasını da sizin için en doğru olacak olan kararın bu olduğunu anlayacaksınız. İş hayatınızla ilgili konularda aceleci davranmamalı olabildiğince sakin kalmaya çalışmalısınız.

19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Uzaklardaki aile bireylerinden evlilik, hamilelik ve doğum haberleri almamız mümkün. Biz de bu süreçte çocuk sahibi olabilir, hamile kalabilir, evli değilsek evlenebiliriz.

Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelmemiz söz konusu olabilir. Ancak çok ani kararlar almaktan kaçınmalı, ailemize karşı da daha yapıcı ve yumuşak bir dil kullanmaya dikkat etmeliyiz.

20 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda daha pratik ve gerçekçi yaklaşımlar sergileyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde zihinsel becerilerimizi sergileyebileceğimiz hobilerle ilgilenebilir, kendimize yeni entelektüel uğraşlar edinebiliriz.

22 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyahatine başlıyor. Aşk, flörtler, özel hayatınız ön planda olacak. Bu konularda daha detaycı davranabilirsiniz, yalnız burada anahtar kelime duygularla değil daha analitik bir şekilde irdelemek olacaktır özel hayatınızı. Bu dönem hamilelik için pek uygun değildir, sıkıntılar oluşabilir. Cinsel enerjinizde ise gözle görülür bir artış gözlemleyebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Ağustos 2020 aylık burç yorumları

İkizler burç yorumları: 3 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay ile birlikte eğitim hayatı, seyahatler, yurt dışıyla ilgili konular, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınızda yenilenme, bilmediğinizi keşfetme, öğrenme, deneyimleme ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular ön plana çıkıyor.

Dostlarınızdan gelecek maddi manevi şanslar ve ayrıca birlikte hareket ettiğiniz insanlarla acı tatlı olaylar deneyimleyebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz iş ve özel hayatınızda.

5 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcunda seyahate başlamasıyla kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, keyifli sohbetler yapabiliriz.

Yakın çevremize yeni insanlar katılabilir. Yeteneklerimizi değerlendirebileceğimiz yeni ve yaratıcı eğitimlere katılabilir, işimiz gereği bol bol küçük keyifli yolculuklar yapabiliriz.

7 Ağustos’ta Venüs Yengeç burcunda seyahatine başlıyor. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha tutumlu olacağımız, maddi konularda sadece kendimizi değil, ailemizi ve sevdiklerimizi de düşünerek temkinli davranacağımız bir dönemdeyiz. Gelirimizde bir artış olabilir. Önümüze yeni yatırım fırsatları çıkabilir.

15 Ağustos tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüs retrosu sağlığınızla ilgili konularda kendini gösterecektir. Uzun zamandır Çözmeye çalıştığınız bazı sağlık problemlerimizden kısa süre içerisinde kurtulabilirsiniz.

İlişki içerisinde üzerine düşünmediğimiz bir probleminiz olabilir. Bu problemi ele almak zorunda kalabilirsiniz. Partneriniz ile yapacak olduğumuz bir görüşme sonrasında sinirlerinize hakim olamayıp kırıcı laflar sarf edebilirsiniz. Geçmişinizden gelen bir kişiyle kopamayan bir bağınız Var. O bu bağ yüzünden İkilemlerde kalabilirsiniz.

19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Zihnimiz adete ışık hızında çalışmaya başlayacak.

İletişim trafiğimiz bizim için bile çok yüksek hızlara ulaşabilir. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden ya da yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz. Arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ve yakın çevremizle kısa ama eğlenceli yolculuklar yapmamız mümkün.

Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Ancak dilin kemiği olduğunu unutmamızda fayda var.

20 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde iletişim trafiğinin artacağı, birçok detayla uğraşmak zorunda kalabileceğimiz bir döneme giriyoruz.

Aile bireylerine karşı daha eleştirisel yaklaşabilir, bu nedenle ailemizle gerginlik yaşayabiliriz. Evde, yeni düzenlemeler yapmak için ideal bir süreçteyiz ancak bu konularda diğer aile bireylerinin de fikirlerini dikkate almakta yarar var.

22 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyahatine başlıyor. Eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili konular sizlerin efor sarf edeceğiniz, biraz da mücadele etmeniz gereken alanlar olacak. Ev değişimi, evde tadilat, dekoratif değişikler yapabilirsiniz. Ev içinde gerginliklere karşı da dikkatli olmakta yarar var.

yengeç burcu

Yengeç burcu Ağustos 2020 aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 3 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay ile finansal durumunuz, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular gündeminizde olacak.

Kariyer hayatınızda beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bir anda kalıcı bir başarıyla ün kazanabilir ya da var olanı kaybedebilirsiniz. Risk yönetimini akıl ve sezgilerinizin rehberliğinde yapmalısınız.

5 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcunda seyahate başlamasıyla maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında risk almaktan korkmayacağımız, kendimizden emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir dönemdeyiz. Yeni girişimler yapabilir, bize finansal konularda yardımcı olacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Keyfimiz için yaptığımız harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat etmeliyiz.

7 Ağustos’ta aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs burcuna geçiyor. Venüs 6 Eylül’e kadar burcundaki yolculuğunu sürdürecek. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremizdeki herkes tarafından şefkatli, sevgi dolu, merhametli tavrımız ile takdir edilebileceğimiz bir dönemdeyiz.

Duygularımızı etkileyici bir şekilde dış dünyaya aktarabiliriz. İmajımızla ilgili değişiklikler yapmamız söz konusu olabilir. Karşındaki insanlara karşı çok daha empatik, fedakar, anlayışlı ve sevgi dolu olacağın bir döneme giriyorsun.

Aşk hayatın her zamankinden daha romantik bir boyut kazanabilir. Ancak bu keyifli süreçte yemene içmene dikkat etmeli, kilo almaktan kaçınmaya çalışmalısın.

15 Ağustos tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüs retrosu sosyal çevrenizde kendisini gösterecek. Yakın arkadaşlarınız olan bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bu hayal kırıklığı arkanızdan konuşma veya size karşı yapacağı bir kötülük kendisini gösterebilir.

Aşk hayatınızla ilgili bazı konularda değişme gidebilirsiniz. Bu değişimin iyi ya da kötü sonuçlanacak tamamen size bağlı olacak. Sevgiliniz veya eşinizle anlaşamadığınız sürekli tartıştınız bir konu gündeme gelebilir.

19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor. Kendimiz ve ailemiz için çok fazla harcama yapmak, sevdiklerimizi şımartmak isteyebiliriz. Fakat kontrolümüzü kaybetmememizde fayda var.

Bu dönemde beklenmedik bir zam ya da terfiler söz konusu olabilir. Yapabileceklerimize olan özgüvenimiz biraz daha artacak ve kendimizi daha çok gösterme fırsatı bulacağız. Bu arada ailemizle ilgili giderler biraz canımızı sıkabilir fakat yine de maddi açıdan olumlu bir süreçteyiz.

20 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, hararetli konuşmalar yapabiliriz.

Uzun zamandır ilgilendiğimiz bir konu ile ilgili yeni bir eğitim almamız söz konusu olabilir. İşle ilgili çok sayıda kısa yolculuk yapabiliriz. Zihnimizin çok hızlı çalışacağı ancak kendimizi biraz gergin hissedebileceğimiz bir dönemdeyiz.

22 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyahatine başlıyor. Seyahatler organize edebilir, yakın çevre ve kardeşlerinizle daha yoğun ve yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle araç sahibi olanların dikkatli olmasında yarar var, aracınız garip arızalar verebilir, arabanızla ilgilenmeniz ve bakımıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kardeş ve komşularla ilişkilerde zaman zaman agresyonlar oluşabilir. Kullandığınız iletişim araçları ile ilgili minik sıkıntılarda oluşabilir bu süreçte. Kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yine bu dönem gardırobunuzda yer açmanız gerekebilir, bol bol alışveriş yapabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu Ağustos 2020 aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları: 3 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay ile birlikte ilişkiler, evlilik ve iş ortaklıkları veya çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular ön planda olacak. Eğitim hayatın yurt dışıyla ilgili konularda, uzun yolculuklarla ilgili sıkıntılar ya da büyük sürprizler söz konusu olabilir.

5 Ağustos’ta iletişim gezegeni Merkür sizin burcunuza geçiyor. Bu dönemde kendine olan güvenin artacak, fikirlerini ve görüşlerini daha büyük bir özgüvenle dile getireceksin. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır.

Kendimizi çok daha iyi ifade edebileceğimiz, sözlerimizle çevremizi derinden etkileyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Zihinsel enerjimiz, özgüvenimiz, cesaretimiz ve neşeli tavırlarımız ile hayranlarımızın sayısının arttığını görebiliriz.

İfade tarzınla insanları etkiyebilir, hitabet yeteneğinle ön plana çıkabilirsin. Ancak sabit fikirli olmaktan ve kendi düşüncelerini başkalarına dayatmaya çalışmaktan kaçınmalısın.

7 Ağustos’ta Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle; bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç huzuru ve ruhsal dinginliğe kavuşabileceğimiz bir dönemdeyiz. Geçmişte olan olayları, hatalarımızı gözden geçirmek, eskiden kalma sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışabiliriz. Zihinsel temizlik yapmamız, büyük bir enerjiye kavuşmamızı sağlayabilir.

15 Ağustos tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüs retrosu iş ve kariyer hayatınızda etkin olacak. İş hayatınızda karşınıza belli başlı sorumluluklar çıkabilir. Karakterinizin de getirdiği titizlik ve özveri sayesinde bu sorumlulukları güzel bir şekilde yerine getirebileceksiniz.

Kısa zaman içerisinde elde edecek olduğunuz bir başarı var. Bu başarı kariyerinizde yükselmenize yardımcı olacak. Aşk hayatınızda güzel gelişmelere şahit olacaksınız. Partnerinizin size her zamankinden daha iyi anladığını ve yanınızda olduğunu göreceksiniz.

19 Ağustos’ta sizin burcunuzda gerçekleşecek Yeniay ile kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Birçok gezegenin de aynı zamanda burcumuzda olması büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor.

Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Ancak iyice düşünüp taşınıp harekete geçmemizde fayda var. Kendimizi ispatlamak için hevesli olacağız fakat egomuzun rüzgarına kapılıp kırıcı olmamamızda fayda var.

20 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında temkinli hareket etmeyi tercih edeceğimiz, bir adım atmadan önce etraflıca düşüneceğimiz bir dönemdeyiz. Gelirimiz ile ilgili endişelerimiz artabilir. Yine de zihinsel becerilerimiz ve yeteneklerimiz ile takdir görmeye ve ön plana çıkmaya devam edebiliriz.

22 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyahatine başlıyor. Finansal konularda önemli anlaşmalar, sözleşmeler, fikirler, projeler, detay gerektiren işlerde başarı sizinle olacaktır. Fikirlerinizi paraya dönüştürebilir, finansal konularla ilgili minik seyahatler yapabilirsiniz. Bütçenizi değerlendirmek, hesaplamak, mantıklı kararlar almak için güzel bir süreç olacak sizler için.

başak burcu

Başak burcu Ağustos 2020 aylık yorumları

Başak burç yorumları: 3 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay ile aşk, değer alışverişi, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklar veya çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular gündeminizde olacak. Ayrıca devlet, miras gibi konular da gündeminize gelebilir. Anlık kararlar büyük pişmanlık ya da mutluluk getirecek deneyimler söz konusu olabilir.

5 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcunda seyahate başlamasıyla iç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde bilinçaltımızda duygusal değişimler yaşamamız mümkün. Cesaretimizi toplayıp, özgüvenimizi artırarak, zekamızla kendimizi gösterebileceğimiz ve çekinmeden konuşabileceğimiz yeni bir döneme hazırlanıyoruz.

7 Ağustos’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu hissedeceğimiz, uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla buluşup hasret giderebileceğimiz, huzurlu ve keyifli bir dönemdeyiz. Sorun yaşadığımız dostlarımızla da bu süreçte aramızı düzeltmemiz mümkündür.

15 Ağustos tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüs retrosu kişisel tercihlerinizin ortaya çıkmasını sağlayabilir. Kendi hayatınızla ilgili geçmişte aldığınız ya da yeni alacağınız kararları sorgulayabilirsiniz. Sizin İçin neyin doğru neyin yanlış olduğunu net bir şekilde anlayacağınnız bir döneme gireceksiniz.

Aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu kararları almadan önce partnerinize de danışmayı ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda mantıklı düşünürseniz kazansa çıkabileceğiniz birkaç şey ile karşılaşabilirsiniz.

19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız.

Eğer evimizle ilgili birtakım değişiklikler yapmak istiyorsak tam sırası. Aslan etkisi ile çok yaratıcı olabiliriz ancak aynı etki bizi fazla para harcamaya da itebilir. Bu konuda temkinli davranmakta yarar var.

20 Ağustos’ta nihayet yönetici gezegenin Merkür, burcuna 5 Eylül tarihine kadar kalmak üzere misafir oluyor. Bu dönemde keskin zekanı sergileyebilecek, detaylara hakimiyetin ve analitik yeteneğin ile çevrende hayranlık uyandıracaksın. Yeni iş fırsatları, yeni anlaşmalara imza atmak gibi durumlar da söz konusu olabilir.

Bu süreçte imajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi açık ve net bir şekilde ifade edebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Zekamız, hazır cevaplığımız ve fikirlerimiz ile hayranlık uyandırabiliriz. Ancak, çevremize karşı fazla eleştirisel olmaktan kaçınmalı, farklı görüşleri de anlayışla karşılamaya çalışmalıyız.

23 Ağustos’ta burcuna girecek ve 22 Eylül tarihine kadar buradaki yolculuğunu sürdürecek olan Güneş, sana enerji ve cesaret kazandıracak. Bu bir aylık dönemde, daha girişken olabilir, daha fazla risk alabilir, kendine ve hedeflerine daha fazla odaklanabilir, isteklerini daha fazla öne çıkarabilirsin.

Mükemmel işler çıkarmak için daha fazla efor sarf edebileceksiniz, tam olarak yapmak istedikleriniz ve hedefleriniz için rahatlıkla harekete geçebileceksiniz. Cinsel anlamda da libidonuzun yükseleceği bu dönem, hayat karşı daha motive, hırslı ve mücadeleci olabileceksiniz.


Çabalarınızın tüm karşılığını alabileceksiniz. Yalnız kazalara, çarpmalara, yaralanmalara karşı da dikkatli olmanızda yarar var. Sinir sisteminiz hassas olacağından, bu dönem bol bol çevrenizdeki insanları tersleyebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu Ağustos 2020 aylık burç yorumları

Terazi burç yorumları: 3 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay ile birlikte Terazi burçları ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konularla meşgul olacak. Evlilik hayatınız ve ortaklıklarla ilgili sorunlar gün yüzüne çıkabilir ya da tam tersi sıkıntılarınız çözüme kavuşabilir.

5 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcunda seyahate başlamasıyla sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda çok eğlenceli zamanlar geçireceğimiz bir dönemdeyiz.

Kariyerimize yardımcı olabilecek yeni insanlarla tanışabilir, bu kişiler sayesinde yeni fırsatlar edinebiliriz. Arkadaşlarımızla, keyifli ve hararetli sohbetler bizi bekliyor.

7 Ağustos’ta Venüs Yengeç burcunda seyahatine başlıyor. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte hassas bir ruh hali içinde olduğumuz ve duygusal kararlar alabileceğimiz bir döneme giriyoruz.

Elimizden geldiği kadar rasyonel olmaya çalışmalı, mantıkla hareket etmeliyiz. Kadın otorite figürlerinden hem maddi hem manevi büyük bir destek görebiliriz.

15 Ağustos tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüs retrosu maddi açıdan sizi etkileyebilir. Borçlarınız var ise bu burçları elinize geçecek olan para ile kapatmaya çalışmalısınız. Bunun dışında başka yerlere borç yapmamaya özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda belli başlı sorunları ile karşılaşabilirsiniz.

Hiç beklemediğimiz bir zamanda partnerinizin birikmiş olan bir borcu ilişkinizi zorlayabilir. Partnerinizin birikmiş olan bir borçu ilişkinizi zorlayabilir. Bu durum karşısında sakin kalmaya çalışmalı elinizden geldiğince empati kurmaya çalışmalısınız.

19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal ortamlarda bir güneş gibi parlayabiliriz. Etrafımız her zamankinden daha da kalabalık olacak.

Hayatımıza kariyerimizle ilgili bize destek verecek yeni insanlar girebilir. Bu dönemde yakın arkadaşlarımız ile keyifli organizasyonlar yapabilir, seyahatlere çıkabiliriz. Sosyal ortamlarda ya da işimizle ilgili bir etkinlikte tanışacağımız biriyle bir aşk yaşamamız söz konusu olabilir.

20 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde bilinçaltımızda duygusal çalkantılar yaşamamız mümkün. Geçmiş dönemin bir muhasebesini yapıp, hatalarımızı gözden geçirmek isteyebiliriz. Ancak kendimize fazla yüklenmemeli, önümüzdeki günlere daha özgüvenle yaklaşmaya çalışmalıyız.

22 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyahatine başlıyor. İş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabilecek, primler, ödüller alabileceksiniz. Geleceğe yönelik iyi dilekleriniz ve umutlarınız gerçekleşmeye başlayacak. Her işiniz hayırlı gidebilir. Cesaret edemediğiniz her şey olumlu sonuçlanacaktır.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ağustos 2020 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: 3 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay ile yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular gündeminizde olacak. Bu dönemde kronik hastalıklar, günlük yaşamınızda sorunlar ve ev kazaları yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat etmeli ve iş hayatınızda yönetimi başkalarının eline bırakmamalısınız.

5 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcunda seyahate başlamasıyla kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde kariyerimizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Statü sahibi kişiler bize işle ilgili projelerimizde yardımcı olabilir. Hedeflerimize ulaşmamızda yardımcı olacak yeni kişilerle tanışabilir, üstlerimizle keyifli konuşmalar yapabiliriz.

7 Ağustos’ta Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle; sizler için yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sezgilerimiz çok güçlenebilir. Manevi konularla ilgilenmeye başlayabiliriz. Yabancılarla bir iş birliği söz konusu olabilir. Hayatımıza yurt dışından ya da farklı kültürlerden birisi girebilir.

15 Ağustos tarihi itibariyle karşıt burcunuz olan Boğa burcunda geri hareketine başlayacak olan Uranüs gezegeni, ilişkiler konusunda kafanı karıştırmaya devam edecek. Mevcut bir ilişkin varsa, köklü değişiklikler yapmak amacıyla harekete geçebilirsin. Hatta evliliğe dair kararlar alabilirsiniz. Partneriniz her ne kadar bu fikre sıcak yaklaşsa da siz hala onun kadar olumlu yaklaşamıyorsunuz.

İlişkin yoksa, hayatına aniden biri girebilir ve ani bir evlilik kararı bile alabilirsin. Ancak aceleci ve düşünmeden atılan adımlar sana zarar verip kayıplar yaşatabilir. Kişisel olarak da çözemediğiniz bazı konular var.

Bu konuların çoğunun Hala daha sizin için sıkıntılı olmasının sebebi kararsızlığınızdan kaynaklanmaktadır. Kendi iç sesinizi dinleyebileceğiniz bir ortamda bulunmalı ve almanız gereken kararlar üzerine kafa yormaya çalışmalısınız.

19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Terfi ya da iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir.

Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Fakat çok fazla dik başlı olmamamızda ve sözlerimize dikkat etmekte fayda var. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz.

20 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda birçok yeni kişiyle tanışabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Gruplar içinde zekamız, fikirlerimiz ve becerilerimiz ile ön plana çıkabiliriz. Arkadaşlarımıza karşı daha anlayışlı ve daha az eleştirisel yaklaşmaya çalışmalıyız. Kariyer kazançlarımız ile ilgili endişelerimiz olabilir.

22 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyahatine başlıyor. Hayattan isteklerinizi ve umut ettiklerinizi daha kolay bir şekilde elde etmeniz konusunda size destek olacaktır. İş hayatında kazandığınız gelirleri artırabileceğiniz keyifli proje veya tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Terfi alabilir, yöneticinizden destek görebilirsiniz. Beklendiğinizden daha kısa sürede iyi yerlere gelebilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Ağustos 2020 aylık burç yorumları

Yay burç yorumları: 3 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay ile iş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular ön planda olacak. Ç̧ocuklarınızla ve aşk hayatınızla ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

5 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcunda seyahate başlamasıyla eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir.

Yeni bir eğitim alanı ile ilgilenmeye başlayabilir, akademik alanlarda büyük başarı kazanabiliriz. Çevremizdeki insanlarla fikir tartışmaları yapmaktan zevk alacağız ancak sabit fikirli davranmamaya dikkat etmeliyiz.

7 Ağustos’ta Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle; ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda fazla risk almak istemediğimiz ve alışılageldik yatırımları tercih edeceğimiz bir dönemdeyiz. Güvendiğimiz insanlarla birlikte iş yapmaya karar verebiliriz. Miras, kredi, sigorta gibi konularda karşılaştığımız sorunlar kolayca çözülebilir.

15 Ağustos tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüs retrosu iş hayatınızı ve sağlığınızı etkileyebilir. Çalıştığınız yerde belli başlı sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Bu sorunlara karşı olan bakış açınız işlerin iyi ya da kötüye gitmesini belirleyecek.

Sağlığınıza son zamanlarda mal etmiş olabilirsiniz. Bir an önce sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Aşk hayatınıza almanız gereken sorumluluklar ortaya çıkabilir. Sorumluluklardan kaçma fikri her ne kadar cazip gelse de bunun sizin ve partneriniz için kötü sonuçlanacağını anlayacaksınız.

19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz.

Bu dönemde hem iş hem de keyif amaçlı bol bol seyahat edebilir, hatta yurt dışına yerleşme kararı alabilir veya yerleşebiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet sonuçlandığına tanık olabiliriz.

20 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde kariyerimizle ilgili endişelerimiz ve kuruntularımız ortaya çıkabilir. Her zamankinden daha fazla çalışmak zorunda kalabiliriz. Ancak zekamız ve becerilerimiz ile de üstlerimizin takdirini toplayabiliriz. Üstlerimiz ve ebeveynlerimize karşı fazla eleştirisel olmamamızda yarar var.

22 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyahatine başlıyor. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda iletişim odaklı olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Üstlerden önemli destekler, tavsiyeler, terfiler alabilirsiniz. İşinizle ilgili seyahatler ön plana çıkabilir, yeni bir takım eğitimler, seminerler gündeme gelebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ağustos 2020 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: 3 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay ile dış görüntünüz, fiziksel görünüm, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma şekliniz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizde olacak.

Ailevi konularda geçmişle ilgili meselelerde sorunlar yaşayabilir, anne, baba, kardeş ya da çocuklarınızın sizi üzen davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise son derece olumlu etkiler söz konusu.

5 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcunda seyahate başlamasıyla finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda cesur ve girişken hareket ettiğimiz bir dönemdeyiz.

Bizi heyecanlandıran yatırımların peşinden gidebiliriz. Gündemimizde alım satım işleri olabilir. Bu konuda çok sayıda görüşmeler yapabiliriz.

7 Ağustos’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde yaşayabileceğimiz krizleri ya da sorunları kolaylıkla atlatabileceğimiz bir dönemdeyiz. Kendimizi partnerimize karşı sevgi dolu hissedebiliriz. Kalbimiz boşsa, ciddi ve uzun vadeli bir ilişki kurmamız söz konusu olabilir.

15 Ağustos tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüs retrosu aşk hayatımızda etkisini gösterecek. Eşinizin veya sevgilinizin rahatsız olduğu bir konu var. Bu konuyu sizinle daha öncesinden paylaşmış olabilir.

Almanız gereken kararlar ve yapmanız gereken bazı işler birikmiş durumda. Bir an önce bu kararsızlıkdan sıyrılmalısınız. Evli iseniz ya da çocuğunuz var ise ailenizle daha fazla vakit geçirmeye özen göstermeye çalışmalısınız. aksi taktirde aile içerisinde küçük ile karşılaşmanız an meselesi olabilir.

19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime ya da ortaklığa adım atabiliriz.

Bu arada ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat. Öte yandan, libidomuzda da artış olabilir. Sevdiğimiz kişi ile güzel ve keyifli zamanlar geçirebiliriz.

20 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. Yeni bir eğitim alanı ile ilgilenmeye başlayabilir, akademik alanlarda zekamız ve detaycılığımız ile takdir edilebiliriz. Ancak tartışmalara girmekten kaçınmalı, çevremizdeki insanların fikirlerini eleştirmemeye çalışmalıyız.

22 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyahatine başlıyor. Maddi olarak rahatlamaya başlıyorsunuz. Sürpriz, beklenmeyen kazançlar ortaya çıkabilir. Sağlık sorunlarınıza çok rahatlıkla çözüm bulabileceksiniz. Miras, nafaka gibi konularda da destekleyici etkiler olabilir. Yalnız olanlar gizli ilişkiler kurmaya daha meyilli olacaklardır.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Ağustos 2020 aylık burç yorumları

Kova burç yorumları: 3 Ağustos tarihinde sizin burcunuzda meydana gelecek Dolunay, hayatınızda ani bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. İlişkiler ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İlişkiniz yoksa hayatınıza aniden yeni biri girebilir.

Eğer bir ilişki ya da iş birliği içindeyseniz ani kopuşlar ve sonlanmalar olabilir. Risk alma konusunda hevesli olabilirsiniz ancak öfkenize yenik düşmemek için çok dikkatli olmalısınız.

Yenileniyorsunuz. Korkularınızdan, kaygılarınızdan arınacağınız enerjiler hakim. Yolculuklarınızda sorunlar, yakın çevre ve kardeşlerle ilgili problemler yaşanabilir.

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkileriniz veya sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, teslimiyet, içinizle bağlantı kurma ve sanatsal çalışmalar ile ilgili konular ön planda olacak.

5 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcunda seyahate başlamasıyla evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz tatlı bir rekabet yaşayabileceğimiz, içimizden geçenleri söylemekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz. Atışmalar ve gerginlikler söz konusu olsa da yine de romantik duyguların ön plana çıktığını görebiliriz. Her iki tarafın da egolarını dizginlemesinde yarar var.

7 Ağustos’ta Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle; çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında empatik ve şefkatli davranışlarımızla, birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini toplayabiliriz. İşte kendimizi huzurlu ve güvende hissedeceğimiz bir dönemdeyiz. Sağlığımız her zamankinden daha iyi olabilir.

15 Ağustos’ta Boğa burcunda retro harekete başlayacak olan Uranüs, ev ve aile hayatındaki radikal değişikliklerin hayatında karmaşa yaratabileceğine işaret ediyor. Ev ya da aile ile ilgili köklü değişimler dengeni bozabilir ve kendini huzursuz hissetmene sebep olabilir.

Aile içerisinde almanız gereken bazı kararlar söz konusu olabilir. Kafamızın uyuşmadığı bir kişi yüzünden anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Orta yolu bulabilmek için sakin kalmaya çalışmalı karşı tarafı da dinlemeye çalışmalısınız.

Sevgiliniz veya eşiniz ile birlikte bir işe yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Buna ciddi paralar yatırmadan önce iki kere düşünmeli kendinizi partnerinizin zor duruma sokacak kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

19 Ağustos’ta karşıt burcunuz olan Aslan’da gerçekleşecek Yeni Ay ile ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir.

Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Evliysek, eşimizden hem maddi hem de manevi açıdan büyük destek alabiliriz. Eğer ilişkimizde ya da evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bunları geçmişte bırakmak için uygun bir dönemdeyiz.

Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir zaman. Yani yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

20 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda temkinli hareket etmek isteyeceğimiz bir dönemdeyiz. Yeni yatırımlar konusunda tereddütlü olabilir, kılı kırk yarabiliriz. Sigorta ve vergi konularında detaylarla uğraşmak zorunda kalabiliriz.

22 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyahatine başlıyor. Başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlar, miras ile ilgili konular, nafaka, prim, ödeme vb konularla ilgili iletişim, haberleşmeyi çok daha etkin bir hale getirecektir.

Bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir. Kredi çekmek için ciddi araştırmalar yapabilirsiniz. Veya parayı nasıl kazanacağınıza dair fikirlerinizi somutlaştırmak için gerekli desteği bulabilirsiniz. İlişkiler konusunda da önünüz açık olacak.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ağustos 2020 aylık yorumları

Balık burç yorumları: 3 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay ile sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, teslimiyet, içinizle bağlantı kurma ve sanatsal çalışmalar ile ilgili konular gündeminizde olacak.

Finansal sürprizler ya da sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hırslı değil, amaçlı olmalı, elinizdekinden fazlası için açgözlü davranışlar içinde olmamalısınız.

5 Ağustos’ta Merkür’ün Aslan burcunda seyahate başlamasıyla sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda özgüven ve cesaretle hareket edeceğimiz, fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir döneme giriyoruz.

Aşırı iddialı olmadığımız ve egomuzu kontrol altında tuttuğumuz sürece, yaratıcılığımız ile takdir edilmemiz mümkündür. Fazla iş yükü ile sağlığımızı zorlamamaya dikkat etmeliyiz.

7 Ağustos’ta Venüs’ün Yengeç burcunda seyahatine başlıyor. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkilerinde son derece romantik ve duygusal bir döneme giriyoruz.

Mevcut ilişkilerimizde kendimizi güvende ve çok mutlu hissedebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza huzur katacak, merhametli ve sevgi dolusu biri ile tanışabilir ve ciddi bir ilişkiye başlayabiliriz.

15 Ağustos tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüs retrosu karakteriniz de bir takım değişimlere önayak sağlayabilir. İçinize kapanık bir ruh halinden sıyrılarak daha girişken daha heyecanlı bir karaktere birini bilirsiniz.

Kendiniz için alacak olduğunuz güzel kararlar söz konusu olabilir. Onun zamandır hedeflediğiniz veya arzuladığınız ama bir türlü cesaret bulamadığımız konular hakkında girişken olacaksınız. Eşiniz veya sevgilinizle aranızda oluşan iletişim giderek güzelleşecek. Çözemediğiniz sorunları teker teker ele alarak Çözmeye başlayacaksınız.

19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamamızda iletişim trafiğimiz ve tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz.

İş arkadaşlarımız ya da işimiz değişebilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün.

20 Ağustos’ta Başak burcuna geçecek ve 5 Eylül tarihine kadar burada kalacak olan Merkür, evlilik, uzun vadeli ilişkiler ve ortaklıklar alanında bir hareketlenmeye ve aynı zamanda gerginliğe yol açabilir. Bu dönemde sözlerine dikkat etmeli, çok eleştirel davranmamalı, tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısın.

Bu dönemde eşimiz ya da partnerimiz ile bol bol iletişim kuracağımız, hararetli konuşmalar yapabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu süreçte, eleştirilerimiz ile kırıcı olmaktan kaçınmamızda ve karşımızdaki kişinin söylemlerine kulak vermemizde yarar var. Daha anlayışlı olmaya çalışmalıyız.


22 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyahatine başlıyor. İş hayatınızla ilgili olumlu gelişemeler olabilir. Terfi alabilir, üstlerinizden destek görebilirsiniz. Gücünüzü kanıtladığınız bir dönem olacak. Sağlığınızla ilgili de sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hangi banka ne kadar temel ihtiyaç kredisi veriyor? Başvuru nasıl yapılır?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.