Epilasyonda erkeklerin tercihi: Xlase Lazer

Lazer epilasyon nedir, ne şekilde uygulanır ve kesin sonuçlar verir mi gibi sorular sıkça sorulmaktadır. Lazer epilasyon hem kadın hem de erkekler için uygulanabilmektedir. İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili yolu olan lazer epilasyonlar belirli seans sayısı ile uygulanmaktadır. Geçmişe bakıldığında oldukça maliyetli ve acılı bir işlem olan lazer epilasyonlar günümüzde değişime uğramıştır. Avrupa’da en çok tercih edilen epilasyon cihazı Xlase lazeri klasik lazerlerden ayıran birçok özelliği mevcuttur.

xlase lazer erkek epilasyon

Çift dalga boyuna sahip olan Xlase lazer 25 dakika gibi kısa bir sürede uygulanmaktadır. Gerek güç gerekse dalga boyu sebebiyle rakiplerine fark atmayı başarmış olan cihaz acısız lazer deneyimini yaşamak isteyenler http://xlaseturkiye.com için ideal bir seçimdir. Erkeklerin acı eşiği kadınlar ile kıyaslandığında düşüktür bu sebeple epilasyonun acıya sebebiyet verip vermeyeceği erkekler tarafından merak edilmektedir. Erkeklerde kıllanma problemi oldukça sık yaşanmasına karşın yalnızca anlık ve acısız çözümlere yönelme yapılmaktadır.

lazer epilasyon cihazı

4 mevsim lazer epilasyon

Dünyada üretilmiş olan ilk çift dalga boyuna sahip, lazer cihazı olan Xlase tüm kıl tiplerinde yüksek performans göstermektedir. Kıllarım ince veya seyrek işe yarar mı gibi soruların oluşmasına neden olmadan her türlü kıl tipinde yüksek performans gösterebilmektedir. Özellikle erkek epilasyon için sıklıkla tercih edilen cihaz 2000 ve 4000 Watt seçeneklerinde güce sahiptir. Seanslarının 25 dakika sürmesi zamandan tasarruf ederek işlemlerini tamamlamak isteyenler için vazgeçilmezdir.

Eski nesil lazer cihazların rafa kaldırılmasına sebep olan Xlase lazer cihazı 4 mevsim yaz aylarında da uygulanabilmektedir. Acısız lazer uygulamasında yeni bir sayfa açan cihaz 4 ile 6 seans aralığında kıl problemlerinin önüne geçmektedir.

Erkek epilasyon seçenekleri arasında sıklıkla tercih edilmesinde acısız bir deneyim sunmasının rolü fazladır. Acı eşiği düşük olan erkeklerin kıl sorunlarının önüne geçmek amacıyla tercih ettiği Xlase lazer epilasyon 10Hz atış tekrarı ile ayrıcalığını ortaya koymayı başarmıştır. Acısız lazer deneyimi ayrıcalıklarından faydalanmak isteyenlerin vazgeçilmezi olan Xlase lazer ile istenmeyen tüylerden kurtulmak oldukça kolaydır. Derinin alt katmanına kolayca ulaşabilen Diode lazer ışınları kısa seans süreleri ile yüksek performans göstermektedir.

Acısız Diode Lazer

Acısız Diode Lazer

Yüksek performans ile acısız lazer deneyimi almak geçmişte imkansız görünmekteydi. 1 saatten uzun süren seansların yaz aylarına denk gelmemesi için büyük bir çaba sarf edilmekteydi. Fakat günümüzde bu durum neredeyse tamamen değişmiştir. Xlase Diode Lazer acısız bir deneyim sunarak yüksek performans göstermektedir.

Erkek epilasyon için tercih edilen cihaz yüz, sırt ve kol bölgelerinde kolaylıkla uygulanabilmektedir. Uzun süre beklenmesine gerek olmadan 25 dakika kadar kısa bir süre de seans tamamlanmaktadır. “Bronzlaştım lazer yaptırabilir miyim” veya “yaz aylarında lekelenme olur mu” gibi soruların oluşmasına sebebiyet vermeden dört mevsim uygulanabilmektedir. Erkeklerin kendilerini daha özgüvenli hissetmeleri için gerekli olan tüylerden kurtulmanın en acısız yoludur.

Kış aylarında erkeklerin dert etmediği tüyler yaz aylarında havuz ve denize girileceği için büyük bir sorun teşkil etmeye başlamaktadır. Erkekler bunun için oldukça kısa süreli çözüm arayışını girerek anı kurtarmayı amaçlar. Bunun en büyük sebebi ise gerek zaman kaybı yaşamamak gerekse acı çekmemektir. Fakat Xlase Diode Lazer için bu bahaneler geçerli değildir. Zaman tasarrufu sağlayarak istenilen aylarda kolayca yaptırılabilmektedir.

Erkek epilasyon denildiğinde korkulan acı durumu minimum seviyededir. Kadın ve erkeklerin çekinmeden yaptırabildiği Xlase Diode Lazer tüm cilt tipleri için uygundur. Koyu cilt tipleri de dahil olmak üzere tüm ciltlerde uygulanabilen lazer hava soğutmalı özelliği sayesinde acıyı ortadan kaldırmaktadır. Xlase Diode Lazer 4 ile 6 seans arasında istenmeyen tüyler için kesin çözüm sunmaktadır.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.