Astroloji: 10 – 16 Ağustos 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 10 – 16 Ağustos 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 10 – 16 Ağustos haftalık burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…


koç burcu

Koç burcu 10 – 16 Ağustos haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Ev, araba veya değerli bir eşya satın almak isteyenler için şanslı bir zaman dilimi olacaktır. Yatırımlarınızı iyi değerlendirmeye bakın.

Finansal konularda eski fırsatlar yeniden önünüze çıkabilir. Bazı planlarınızın sonuçlarını bu süreçte almaya başlayabilirsiniz. Ancak gelir-gider dengenizi çok iyi sağlamalı, düzenli gelir sağladığınız bir işiniz varsa bunu riske atmamalısınız.

Harcamalarınıza dikkat etmeli elinizden geldiğince Boş yere para harcamamaya çalışmalısınız. İş hayatınızda karşınıza yeni projeler çıkabilir. Bu projeler yatırım isteyen projeler olacaktır.

Yeni maceralardan kaçınmanızda fayda var. Ciddi bir para harcamadan önce uzun uzun düşünmeli daha sonra karar vermelisiniz. Aşk hayatınızda bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Partnerinizin size karşı tavırlarında değişimler fark edebilirsiniz.

Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle huzurlu ve keyifli bir dönem geçirebiliriz. Bu dönemde tamamen ailemiz ve evimiz ile ilgili konulara odaklanıyor olacağız. Evle ilgili tadilatlar yapmamız, gayri menkul alım satım işleriyle uğraşmamız mümkündür.

boğa burcu

Boğa burcu 10 – 16 Ağustos haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Hayatınıza dair belli başlı kararlar almanız gerekebilir. Bu kararları almadan önce iki kere düşünmeniz gerekecek.

Aşk hayatınızda değiştirmenizi gereken bazı konular söz konusu olacaktır. Her ne kadar buna ilımlı yaklaşmasını da sizin için en doğru olacak olan kararın bu olduğunu anlayacaksınız.

İş hayatınızla ilgili konularda aceleci davranmamalı olabildiğince sakin kalmaya çalışmalısınız.

Evimizde, ailemizle keyifli, güzel zamanlar geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Saygın aile büyüklerini evimizde ağırlayabilir ya da arkadaşlarımız ile gösterişli parti organizasyonları yapabiliriz. Eğer ilişkimiz varsa, bu dönemde evlilik kararı almamız hiç şaşırtıcı olmaz.

Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, aramızdaki sorunları çözebilir, küslükleri bitirebiliriz. Kardeşlerimizden her konuda duygusal destek almamız mümkündür.

ikizler burcu

İkizler burcu 10 – 16 Ağustos haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Uzun süredir çözmeye çalıştığınız bazı sağlık problemlerimizden kısa süre içerisinde kurtulabilirsiniz. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile bir araya gelebilir, keyifli sohbetler yapabiliriz.

İlişki içerisinde üzerine düşünmediğimiz bir probleminiz olabilir. Bu problemi ele almak zorunda kalabilirsiniz.

Partneriniz ile yapacak olduğumuz bir görüşme sonrasında sinirlerinize hakim olamayıp kırıcı laflar sarf edebilirsiniz. Geçmişinizden gelen bir kişiyle kopamayan bir bağınız Var. O bu bağ yüzünden İkilemlerde kalabilirsiniz.

Yakın çevremize yeni insanlar katılabilir. Yeteneklerimizi değerlendirebileceğimiz yeni ve yaratıcı eğitimlere katılabilir, işimiz gereği bol bol küçük keyifli yolculuklar yapabiliriz.

Daha tutumlu olacağımız, maddi konularda sadece kendimizi değil, ailemizi ve sevdiklerimizi de düşünerek temkinli davranacağımız bir dönemdeyiz. Gelirimizde bir artış olabilir. Önümüze yeni yatırım fırsatları çıkabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 10 – 16 Ağustos haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Parasal konularda risk almaktan korkmayacağımız, kendimizden emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir dönemdeyiz.

Yeni girişimler yapabilir, bize finansal konularda yardımcı olacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Keyfimiz için yaptığımız harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat etmeliyiz.

Sosyal çevrenizde ve yakın arkadaşlarınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bir kişinin arkanızdan konuşması veya size karşı kötülük yapması konusunda dikkatli olun.

Aşk hayatınızla ilgili bazı konularda değişme gidebilirsiniz. Bu değişimin iyi ya da kötü sonuçlanacak tamamen size bağlı olacak. Sevgiliniz veya eşinizle anlaşamadığınız sürekli tartıştınız bir konu gündeme gelebilir.

Çevremizdeki herkes tarafından şefkatli, sevgi dolu, merhametli tavrımız ile takdir edilebileceğimiz bir dönemdeyiz.

aslan burcu

Aslan burcu 10 – 16 Ağustos haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Uranüs retrosu iş ve kariyer hayatınızda etkin olacak. İş hayatınızda karşınıza belli başlı sorumluluklar önünüze çıkabilir. Karakterinizin de getirdiği titizlik ve özveri sayesinde bu sorumlulukları güzel bir şekilde yerine getirebileceksiniz.

Kısa zaman içerisinde elde edecek olduğunuz bir başarı var. Bu başarı kariyerinizde yükselmenize yardımcı olacak. Aşk hayatınızda güzel gelişmelere şahit olacaksınız. Partnerinizin size her zamankinden daha iyi anladığını ve yanınızda olduğunu göreceksiniz.

İletişim gezegeni Merkür sizin burcunuzda seyahate başladı. Bu dönemde kendinize olan güveniniz kat be kat artacak. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi çok daha büyük bir özgüvenle ifade edebileceksiniz.

Dış görünüş, imaj, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Zihinsel enerjimiz, özgüvenimiz, cesaretimiz ve neşeli tavırlarımız ile hayranlarımızın sayısının arttığını görebiliriz.

İç huzuru ve ruhsal dinginliğe kavuşabileceğimiz bir dönemdeyiz. Geçmişte olan olayları, hatalarımızı gözden geçirmek, eskiden kalma sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışabiliriz. Zihinsel temizlik yapmamız, büyük bir enerjiye kavuşmamızı sağlayabilir.

başak burcu

Başak burcu 10 – 16 Ağustos haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta kişisel tercihleriniz doğrultusunda hayatınızla ilgili geçmişte aldığınız ya da yeni alacağınız kararlar gündeminizde olacak. Sizin için neyin doğru neyin yanlış olduğunu net bir şekilde farkına varacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu kararları almadan önce partnerinize de danışmayı ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda mantıklı düşünürseniz kazansa çıkabileceğiniz birkaç şey ile karşılaşabilirsiniz.

Ayrıca bu dönemde bilinçaltımızda duygusal değişimler yaşamamız mümkün. Cesaretimizi toplayıp, özgüvenimizi artırarak, zekamızla kendimizi gösterebileceğimiz ve çekinmeden konuşabileceğimiz yeni bir döneme hazırlanıyoruz.

Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu hissedeceğimiz, uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla buluşup hasret giderebileceğimiz, huzurlu ve keyifli bir dönemdeyiz. Sorun yaşadığımız dostlarımızla da bu süreçte aramızı düzeltmemiz mümkündür.


terazi burcu

Terazi burcu 10 – 16 Ağustos haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta itibariyle borçlarınız var ise bu burçları elinize geçecek olan para ile kapatmaya çalışmalısınız. Bunun dışında başka yerlere borç yapmamaya özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda belli başlı sorunları ile karşılaşabilirsiniz.

Hiç beklemediğimiz bir zamanda partnerinizin birikmiş olan bir borcu ilişkinizi zorlayabilir. Partnerinizin birikmiş olan bir borcu ilişkinizi zorlayabilir. Bu durum karşısında sakin kalmaya çalışmalı elinizden geldiğince empati kurmaya çalışmalısınız.

Kariyerimize yardımcı olabilecek yeni insanlarla tanışabilir, bu kişiler sayesinde yeni fırsatlar edinebiliriz. Arkadaşlarımızla, keyifli ve hararetli sohbetler bizi bekliyor. Sosyal ortamlarda çok eğlenceli zamanlar geçireceğimiz bir dönemdeyiz.

Kariyerimizle ilgili konularda hassas bir ruh hali içinde olduğumuz ve duygusal kararlar alabileceğimiz bir dönemdeyiz. Elimizden geldiği kadar rasyonel olmaya çalışmalı, mantıkla hareket etmeliyiz. Kadın otorite figürlerinden hem maddi hem manevi büyük bir destek görebiliriz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 10 – 16 Ağustos haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: 15 Ağustos tarihi itibariyle karşıt burcunuz olan Boğa burcunda geri hareketine başlayacak olan Uranüs gezegeni, ilişkiler konusunda kafanızı karıştırmaya devam edecek.

Mevcut bir ilişkiniz varsa, köklü değişiklikler yapmak amacıyla harekete geçebilirsiniz. Hatta evliliğe dair kararlar da alabilirsiniz. Partneriniz her ne kadar bu fikre sıcak yaklaşsa da siz hala onun kadar olumlu yaklaşamıyorsunuz.

Eğer ilişkiniz yoksa, hayatına aniden biri girebilir ve ani bir evlilik kararı bile alabilirsiniz. Ancak aceleci ve düşünmeden atılan adımlar sizlere zarar verip kayıplar yaşamanıza neden olabilir.

Kişisel olarak çözemediğiniz bir takım konular var. Bu konuların çoğunun hala daha sizin için sıkıntılı olmasının sebebi kararsızlığınızdan kaynaklanmaktadır. Kendi iç sesinizi dinleyebileceğiniz bir ortamda bulunmalı ve almanız gereken kararlar üzerine kafa yormaya çalışmalısınız.

Bu hafta itibariyle kariyerimizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Statü sahibi kişiler bize işle ilgili projelerimizde yardımcı olabilir. Hedeflerimize ulaşmamızda yardımcı olacak yeni kişilerle tanışabilir, üstlerimizle keyifli konuşmalar yapabiliriz.

Sezgilerimiz çok güçlenebilir. Manevi konularla ilgilenmeye başlayabiliriz. Yabancılarla bir iş birliği söz konusu olabilir. Hayatımıza yurt dışından ya da farklı kültürlerden birisi girebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 10 – 16 Ağustos haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta iş hayatınızda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sorunlara karşı olan bakış açınız işlerin iyi ya da kötüye gitmesini belirleyecek.

Sağlığınıza son zamanlarda mal etmiş olabilirsiniz. Bir an önce sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Aşk hayatınıza almanız gereken sorumluluklar ortaya çıkabilir.

Sorumluluklardan kaçma fikri her ne kadar cazip gelse de bunun sizin ve partneriniz için kötü sonuçlanacağını anlayacaksınız.

Bu hafta yeni bir eğitim alanı ile ilgilenmeye başlayabilir, akademik alanlarda büyük başarı kazanabiliriz. Çevremizdeki insanlarla fikir tartışmaları yapmaktan zevk alacağız ancak sabit fikirli davranmamaya dikkat etmeliyiz.

Bu hafta itibariyle ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular da ön planda olacak. Maddi konularda fazla risk almak istemediğimiz ve alışılageldik yatırımları tercih edeceğimiz bir dönemdeyiz. Güvendiğimiz insanlarla birlikte iş yapmaya karar verebiliriz. Miras, kredi, sigorta gibi konularda karşılaştığımız sorunlar kolayca çözülebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 10 – 16 Ağustos haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: 15 Ağustos tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek Uranüs retrosu aşk hayatımızda etkisini gösterecek. Eşinizin veya sevgilinizin rahatsız olduğu bir konu var. Bu konuyu sizinle daha öncesinden paylaşmış olabilir.

Almanız gereken kararlar ve yapmanız gereken bazı işler birikmiş durumda. Bir an önce bu kararsızlıkdan sıyrılmalısınız. Evli iseniz ya da çocuğunuz var ise ailenizle daha fazla vakit geçirmeye özen göstermeye çalışmalısınız. aksi taktirde aile içerisinde küçük ile karşılaşmanız an meselesi olabilir.

Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi konularda cesur ve girişken hareket ettiğimiz bir dönemdeyiz.

Bizi heyecanlandıran yatırımların peşinden gidebiliriz. Gündemimizde alım satım işleri olabilir. Bu konuda çok sayıda görüşmeler yapabiliriz.

Mevcut ilişkimizde yaşayabileceğimiz krizleri ya da sorunları kolaylıkla atlatabileceğimiz bir dönemdeyiz. Kendimizi partnerimize karşı sevgi dolu hissedebiliriz. Kalbimiz boşsa, ciddi ve uzun vadeli bir ilişki kurmamız söz konusu olabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 10 – 16 Ağustos haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Uranüs retrosu, ev ve aile hayatındaki radikal değişikliklerin hayatınızda karmaşa yaratabileceğine işaret ediyor. Ev ya da aile ile ilgili köklü değişimler dengeni bozabilir ve kendinizi huzursuz hissetmenize neden olabilir.

Aile içerisinde almanız gereken bazı kararlar söz konusu olabilir. Kafamızın uyuşmadığı bir kişi yüzünden anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Orta yolu bulabilmek için sakin kalmaya çalışmalı karşı tarafı da dinlemeye çalışmalısınız.

Sevgiliniz veya eşiniz ile birlikte bir işe yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Buna ciddi paralar yatırmadan önce iki kere düşünmeli kendinizi partnerinizin zor duruma sokacak kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Eşimiz ya da partnerimiz tatlı bir rekabet yaşayabileceğimiz, içimizden geçenleri söylemekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz. Atışmalar ve gerginlikler söz konusu olsa da yine de romantik duyguların ön plana çıktığını görebiliriz. Her iki tarafın da egolarını dizginlemesinde yarar var.

İş ortamında empatik ve şefkatli davranışlarımızla, birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini toplayabiliriz. İşte kendimizi huzurlu ve güvende hissedeceğimiz bir dönemdeyiz. Sağlığımız her zamankinden daha iyi olabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 10 – 16 Ağustos haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta karakterinizde bir takım değişimler gerçekleşebilir. İçinize kapanık bir ruh halinden sıyrılarak daha girişken daha heyecanlı bir ruh haline bürünebilirsiniz. Ayrıca kendiniz için alacak olduğunuz güzel kararlar olacaktır.

Bir süredir hedeflediğiniz veya arzuladığınız ancak bir türlü cesaret bulamadığımız konular hakkında girişken olacaksınız. Eşiniz veya sevgilinizle aranızda oluşan iletişim giderek güzelleşecek. Çözemediğiniz sorunları teker teker ele alarak çözmeye başlayacaksınız.

İş ortamında ve günlük yaşamda da özgüven ve cesaretle hareket edeceğimiz, fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir dönemde olacağız.

Aşırı iddialı olmadığımız ve egomuzu kontrol altında tuttuğumuz sürece, yaratıcılığımız ile takdir edilmemiz mümkündür. Fazla iş yükü ile sağlığımızı zorlamamaya dikkat etmeliyiz.

Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkilerinde son derece romantik ve duygusal bir döneme giriyoruz.


Mevcut ilişkilerimizde kendimizi güvende ve çok mutlu hissedebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza huzur katacak, merhametli ve sevgi dolusu biri ile tanışabilir ve ciddi bir ilişkiye başlayabiliriz.

Hangi banka ne kadar temel ihtiyaç kredisi veriyor? Başvuru nasıl yapılır?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.