Astroloji: 7 – 14 Ekim 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 7 – 14 Ekim 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 7 – 14 Ekim 2020 haftalık burç yorumları

7 – 14 Ekim tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları… 


koç burcu

Koç burcu haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta kendinizi parasal işlere veriyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Maddi konularda bu hafta dikkatli olmalısınız. Çarşamba günü sosyal çevre ilişkilerinizde sahip olduklarınızı sorgulayabilir, sıkılganlıkla hareket edebilirsiniz. Parasal yönden kafanız çözüme yönelik hareket edecek ama sizin dışınızda gelişen bazı olaylara tepkisel yaklaşabilirsiniz.

Cuma günü kontrolsüzlükten uzak durun. Cesaretiniz ve düşünmeden hareket etme isteğiniz, toplum önünde, ailevi meselelerde veya iş alanlarınızda kavgalara ve sürtüşmelere neden olabilir. Bu dönem kendinizden ziyade bütünü düşünmeli, herkesin hayrına hareket etmelisiniz. Kavgalardan uzak durun, sıkıntıları kendi üzerinize çekebilirsiniz. Kazalara, sakarlıklara dikkat edin.

Hafta sonu özel ilişkilerinizde daha rahat ve abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Keyfiniz yerinde olacak ama durumları çok abartmayın. Hafta sonu yapmanız gereken işlerinizi rahat halledeceksiniz.

boğa burcu

Boğa burcu haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta şartlar sizin lehinize başlıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Kafanızdaki planları harekete geçirmek ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için Pazartesi şahane bir gün.

Çarşamba günü özgürlüğünüze düşkün olacağınız için özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. İlişkilerinizde var olan tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir. Sevdiğinizle anlaşmak istiyorsunuz ama nasıl yapmanız gerektiğini bilemeyebilirsiniz.

Cuma günü tanımadığınız ortamlarda, yabancı yerlerde fikirsel ve fiziksel çekişmelere, kavgalara dikkat edin. Başkalarına yardım etmek isterken kendinizi olmadık durumlar içine sokabilirsiniz. Sizi zorlayan veya sinir eden bir insanın hayatında zorlandığını duyabilir veya fark edebilirsiniz.

Hafta sonu gündelik yaşantınızda kendinize ve sağlığınıza önem vereceksiniz ama dış ortamlarda keyfi abartabilir, kendinize verdiğiniz sözleri tutamayabilirsiniz. Aşk hayatınızda bu aralar sizi anlayacak, rahatlatacak, esnek ilişkilere ihtiyacınız olacak. Hayatınızda biri varsa bu Pazar keyfiniz yüksek görünüyor.

ikizler burcu

İkizler burcu haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Haftanıza biraz isteksiz ve enerjisiz bir şekilde başlayabilirsiniz sevgili ikizler ve yükselen İkizler. Öncelikle bu Pazartesi parasal işlerinizi yoluna sokun. Bu alanlarda yapmanız gerekenleri ciddi bir şekilde ele alabilirsiniz.

Çarşamba günü beraber iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminize dikkat edin. Alacağınız bazı haberler çabuk tepki vermenize ve asi davranmanıza neden olabilir. İş ortamlarınızda çabuk sıkılacak, farklı deneyimler peşinden koşacaksınız.

Cuma günü gireceğiniz ortamlarda, sosyal ilişkilerinizde dikkatli olun. Gerginlikleriniz arkadaşlarınız ve çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde olmadık çekişmeleri ve kavgaları üzerinize çekebilir. Yine arkadaşlarınızın iş ortamlarında taciz ve çekişmelere maruz kaldığını görebilirsiniz.

Hafta sonu bazı arkadaşlarınızla işleriniz devrede olurken, Pazar günü özel hayatınızda çocuğunuzla veya hayatınızdaki insanla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Pazar günü keyif aile ortamlarınızda sizi yakalayacak.

yengeç burcu

Yengeç burcu haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Haftanıza arkadaşlarınızla beraber yapacağınız planlarla başlıyorsunuz sevgili yengeç ve yükselen Yengeçler. Salı ve Çarşamba günleri kendi ruhunuza iyi gelecek işlerinizin peşine düşmelisiniz.

Çarşamba günü özel ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Arkadaş ilişkileriniz, özel hayatınızda çabuk ve ani tepkiler vermenizi kolaylaştırabilir. Arkadaşlarınızdan alacağınız haberler farklı düşünceler içine girmenize neden olabilir. Yine farklı fikirlerinizle çevrenizi etkilemek isteyebilirsiniz ama bu fikirlere rağbet olmayabilir.

Cuma günü günü toplum içinde veya kalabalık ortamlarda kavga veya sürtüşmelere çekilebilirsiniz. Hem özel hayatınızda, hem aile ilişkilerinizde, hem de iş alanlarınızda sadece kendinizi düşünerek hareket etmeyin. Gücünüzü bütünün hayrına kullanmaya çalışın.

Hafta sonu ev ve aile ortamlarınızda şanslı olacaksınız ama çoşkulu ve hevesli yapınızla abartılardan kaçının. Yakın çevrenizin size sürprizleri olabilir.

aslan burcu

Aslan burcu haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Haftanıza önemli işlerinizle başlayabilirsiniz sevgili Aslan veya yükselen Aslanlar. Bu Pazartesi gündelik işlerinizi daha ciddi, rahat ve sorumlu bir şekilde ele alacaksınız.

Çarşamba günü aile hayatınızda iletişiminizde dikkatli olun. Düşünce ve fikirlerinizi insanlara aktarmak önemli olacak ama onlar aynı çoşkuyla size karşılık vermeyebilirler. Bu dönem aile ortamlarınızda size neyi nasıl yapmanız gerektiğini söyleyenlere tepkileriniz yüksek olabilir.

Cuma günü seyahat halindeyseniz, tanımadığınız ortamlardaysanız gerginlikleri üzerinize çekmeyin. Beraber çalıştığınız veya yanınızda çalıştırdığınız insanların aile ortamlarındaki kavga ve çekişmelere şahit olabilirsiniz.

Hafta sonu sosyal çevrenizi hareketlendirecek planlar içine girebilirsiniz. Yakın çevrenizin aile hayatı, sağlığıyla ilgili konularda biraz umarsız davrandığını görebilirsiniz. Yine de keyfiniz yerinde olacak. Maddi yönden esnek olacak, Pazar günü güzel şeylere para harcayacaksınız.

başak burcu

Başak burcu haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Haftanıza dolu dolu haberlerle başlıyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Maddi yönden kendinizi iyi hissedecek ve önemli işleriniz için kolları sıvayacaksınız.

Çarşamba günü fikirlerinizdeki git geller size yorabilir, çabuk sıkılacak ve ilişkilerinizde ani tepkiler vereceksiniz. Yine özel hayatınızın sorumlulukları, risk almak ve ilerleme kaydetmek istediğiniz işlerinizde sizi zora sokabilir.

Cuma günü ve civarında kavga ve sürtüşmelere açık olabilirsiniz. Özel hayatınızda enerjinizi iyi kullanın. Yakın çevrenizle yaşadıklarınızı konuşmak, dertlerinizi onlarla paylaşmak zorlandığınız alanları aşmanıza yardımcı olabilir.

Hafta sonu enerjinizi aile hayatınıza verirken, abartılı harcamalardan, iyimserlikten uzak durun. Bu aralar kendinize yapacağınız yatırımların karşılığını alacaksınız.


terazi burcu

Terazi burcu haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Haftanıza parasal konuşmalar yaparak veya bu alandaki işlerinizi hallederek giriş yapacaksınız sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Aile hayatınıza karşı sorumluluklarınızı yerine getirmek sizi huzurlu kılacak.

Çarşamba günü parasal işlerinizde ve iletişiminizde anlık tepkilerden kaçının, sıkılganlıklarınız ve asiliğiniz yüzünden ilişkilerinizi zedeleyebilirsiniz. Bir para beklentinizden istediğiniz sonucu almanız kolay olmayacak.

Cuma günü özel ilişkilerinizde şartları fazla zorlamayın. Sevdiğiniz insanla tartışmalara, kavgalara açık bir gün olabilir. Şiddetten, karşı tarafın kalbini kırmaktan uzak durmalısınız.Ya da onun hayatında iş alanlarında bazı zorlanmaları duyabilirsiniz.

Hafta sonu özel hayatınızdaki hareketlilik yakın ilişkilerinize yansırken, ev ve aile ortamlarınızda davranışlarınız konusunda kendi haklılığınızdan emin olacak gibi görünüyorsunuz. Abartıdan uzak durun. Pazar günü kendi başınıza vakit geçirmeniz ruhunuza iyi gelecek.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Haftanıza özel ilişkilerinizi ön planda tutarak giriş yapacaksınız sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Sevdiğiniz insan ve onun çevresiyle beraber planlar içine girebilirsiniz. Hafta ortasına kadar parasal işler önemli olurken bu dönem dilinize hakim olmalısınız.

Çarşamba günü özel ilişkilerinizde sıkılganlıklarınız ve tepkileriniz yüksek olabilir. İlişkinizde tansiyonlu durumlar varsa bu durumların ortaya çıktığını görebilirsiniz.

Cuma günü iş alanlarınızda kavga ve gürültüden uzak durun. Bu dönem enerjinizi daha faydalı sizin dışınızda gelişen olaylara aktarmalısınız. Gündelik hayatınızda, beraber çalıştığınız insanların iş alanlarında kavgalar ve sorunlar görülebilir.

Hafta sonu parasal işlerinizi düzenlemek önemli olabilir. Geri plandan yürüttüğünüz işlerinizden güzel sonuçlar alacaksınız. Yeni tanışacağınız insanlarla Pazar günü oldukça eğlenceli vakitler sizi bekliyor.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Haftanıza sağlığınızla ilgili konularla veya günlük hayatınızın rahat ritmiyle merhaba diyeceksiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Bu dönem işlerinize ve ilişkilerinize önem vermelisiniz.

Çarşamba günü günlük hayatınızdaki iş ilişkilerinize dikkat edin. Anlaşmazlıklar karşınıza gelebilir. Beklenmedik olaylar karşısında tepkilerinizi iyi kontrol edin, olumsuzlukları üzerinize çekebilirsiniz.

Cuma günü risk içeren işleriniz varsa dikkatli olmalısınız. Sevdiğiniz insanla parasal konular ortamı gerginleştirebilir. Maddi konularda kavga ve gürültüden kaçınmanız gerekecek. Çocuğunuz varsa onun kariyer ve iş hayatında bazı sorunlara açık bir gün olabilir.

Hafta sonu ilişkilerinizde hareketlilik yüksek olurken, sosyal çevrenizdeki insanlarla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Parasal konuları çok abartmayın.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta seveceğiniz işler ve konularla başlayacak sevgili Oğlak veya yükselen Oğlaklar. Size keyif veren bir hobi veya bir sporla ilgilenebilirsiniz. Kendinize yapacağınız yatırımlar bu hafta önemli olurken fikirlerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak isteyeceksiniz.

Çarşamba günü sosyal çevre ilişkilerinizde, arkadaşlarınızla olan iletişiminizde bazı anlaşmazlıklara dikkat edin. Sıkılganlıklarınız ve tepkileriniz yüksek olacak.

Cuma günü ev ve aile ortamlarınızda gerginlikleri inatçılığınızla köpürtmeyin. Evinizde kazalara, kavgalara açık bir gün olabilir. Yine aile hayatınızdaki bir insanın iş alanlarındaki zorlanmaları fark edebilirsiniz.

Hafta sonu ev hayatınızda hareketlilik devam ederken, kendi haklılığınız konusunda abartılı davranabilirsiniz. Durum ve olayları biraz ortamlardan uzaklaşarak ya da sevdiğiniz bir işle uğraşarak toparlayabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Haftanıza ev ve aile konularınızla başlıyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Hafta ortasına kadar size mutluluk veren işleriniz üzerine eğilebilirsiniz.

Çarşamba günü aile ilişkilerinize ve iş ortamlarınıza dikkat edin. Göz önünde bulunacağın ortamlarda ilişkilerinizde sıkılganlıklar devrede olabilir. Bu dönem vaktinizi evinizde harcamak isterken önemli işlerle uğraşmak hem sizi heyecanlandırırken, hem de sinirli ve gergin olmanızı sağlayabilir.

Cuma günü yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ufak bir tartışma büyük olaylara dönüşebilir. Unutmayın bu dönem sadece kendinizi düşünmemeli, başka insanların girişimlerini de önemsemelisiniz. Partnerinizin iş ve sağlık konuları üzerinizde stres yaratabilir.

Hafta sonu yakın çevrenizle yapacağınız planlar hız kazanırken güzel seçeneklerin, farklı işlerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Maddi konularda bu dönem destekleneceğinizi bileceksiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Haftanız yakın çevrenizle beraber yapacağınız ve uygulamaktan da mutluluk duyacağınız planlarla başlayabilir sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Ailenize ve ev hayatınıza haftasonuna kadar daha çok vakit harcayabilirsiniz.

Çarşamba günü sizi daha az tanıyan insanlarla olan ilişkilerinizde anlayışsızlıktan uzak durun. Kolay sıkılacak ve tepki vereceksiniz. Fikirlerinizi farklı bir şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz.

Cuma günü sosyal hayatınızdaki girişimleriniz sizi sinirli ve gergin kılabilir. Bir işten parasal beklentiniz yüksek olacak ama bu dönemde herkesin kar sağlayacağı işlere yönelmeli sadece kendinizi düşünmemelisiniz. Değişik iş ve fırsatlar karşınıza gelecek ama fikirlerinizde biraz esnek olmaya çalışmalısınız. Beraber çalıştığınız insanların sağlık sorunları üzerinizde stres yaratabilir.


Hafta sonu eviniz ve yuvanız için yapacağınız harcamalar devrede olurken, sevdiklerinize ve çevrenize karşı abartılı bir iyimserlikle para harcayabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber onun uzak çevresiyle daha fazla vakit geçireceksiniz. (Kaynak: Astrolog Hande Kazanova)

Trendyol Paylaş Kazan indirimi: 200 TL cüzdan kuponu nasıl kazanılır?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.