Trendyol Paylaş Kazan indirimi: 200 TL cüzdan kuponu nasıl kazanılır?

Trendyol.com 6-7-8 Ekim Büyük Ekim indirimleri başladı! Trendyol Paylaş Kazan kampanyası kapsamında 200 TL’ye kadar cüzdan kuponu kazanma şansı bulunuyor. İşte detaylar…

trendyol paylaş kazan

Trendyol Paylaş Kazan indirimi: 200 TL cüzdan kuponu nasıl kazanılır?

6-7-8 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan indirimlerde birçok indirim yer alacak. Farklı kategorilerden fazlaca ürünün yer alacağı indirim döneminde, Paylaş Kazan kampanyası kapsamında toplam 200 TL’ye kadar cüzdan kuponu kazanma fırsatı sunuluyor. Ayrıca binlerce üründe kampanya dahilinde devam eden indirimler var.


6-7-8 Ekim 2020 tarihleri arasında Trendyol.com Mobil Uygulaması üzerinden iki farklı şekilde kampanyaya katılabilirsiniz.

1.Yöntem: Beğendiğiniz ürünü arkadaşlarınızla paylaşarak. Paylaştığınız ürün arkadaşlarınız tarafından her satın alındığında maksimum 150 TL’ye kadar olacak şekilde ürün fiyatının %5’i kadar cüzdan kuponu kazanabiliyorsunuz!

2. Yöntem: Favorilerim menüsünden Koleksiyonlarım’a girerek yeni bir koleksiyon oluşturuyorsunuz ve Paylaş butonundan arkadaşlarınızla paylaşıyorsunuz. Paylaştığınız koleksiyonu arkadaşlarınızın kaydetmesini sağlıyorsunuz. Koleksiyonunuz 50 kaydedilmeye ulaştığında 50 TL kazanıyorsunuz.

Her iki farklı kampanyaya da katılma şansı mevcut. Her yöntemden kampanya boyunca maksimum 200 TL cüzdan kuponu kazanabilirsiniz. İşte detaylar:

Beğendiğim ürün paylaşımlarından nasıl ödül kazanırım?    

Trendyol uygulaması üzerinden beğendiğin ürünü arkadaşlarınla paylaş. Paylaştığın ürün arkadaşların tarafından her satın alındığında ürün fiyatının %5’i kadar cüzdan kuponu kazan. Maksimum 150 TL kazanabilirsin. Kazanılan ödülün Trendyol Cüzdan hesabınıza iletilebilmesi için Trendyol Cüzdan hesabınız olması gerekmektedir.

Koleksiyon paylaşımından nasıl ödül kazanırım?  

Bir kullanıcı Favorilerim Menüsünden Koleksiyonlarım’a girerek yeni bir koleksiyon oluşturur ve arkadaşlarıyla paylaşır. Paylaşılan koleksiyon 50 kaydedilmeye ulaştığında 50 TL kazanır. Her kullanıcının 3 Ekim sonrası oluşturduğu en yüksek takipçili koleksiyonu dikkate alınacaktır. Kampanyanın son günü 08.10.2020 – 23:59 olarak baz alınacaktır. Kazanılan ödülün Trendyol Cüzdan hesabınıza iletilebilmesi için Trendyol Cüzdan hesabınız olması gerekmektedir.

Ürün paylaşımı ödülleri ne zaman iletilecek?  

Arkadaşının satın aldığı ürünün iptal/iadesi dikkate alınarak ödüller 23 Ekim 2020 tarihinde cüzdan kuponu olarak cüzdanınıza iletilecektir.


Koleksiyon paylaşımı ödülleri ne zaman iletilecek?    

Ödüller 9 Ekim 2020 tarihinde cüzdan kuponu olarak Trendyol Hesabına iletilecektir.

trendyol cüzdan kuponu

Trendyol 6, 7 ve 8 Ekim indirim günleri

Müşterilerin ihtiyaç duyabileceği her alanda ürünün yer aldığı online alışveriş mağazasında, kampanyanın ilk gününde çok sayıda üründe stoklar tükendi. Firmaların en çok satılan ürünleri ise şu şekilde oldu.

En fazla alışveriş yapılan alanların kadın ve erkek giyim kategorisinde olduğu düşünülüyor. Hem kadınlar hem de erkekler için çok cazip seçeneklerin yer aldığı satışlarda özellikle günlük giyim ürünleri büyük ilgi görüyor. Bunun yanında vatandaşların tercih ettiği bir diğer alan ise çocuk giyim.

Günlük ihtiyaç için vatandaşların giyimden sonra ise ayakkabı alanında alışveriş yaptığı düşünülüyor. Kadınlara özel indirimlerin yer aldığı ayakkabı satışlarında uygulanan indirimler müşterileri memnun etmiş durumda. Bununla birlikte elektronik, kişisel bakım, ev eşyaları da diğer ilgi gören kategoriler.

6, 7 ve 8 Ekim tarihlerine özel binlerce marka ve yüzbinlerce ürünü kapsayan kampanyada, elektronikten ev eşyasına, süpermarketten anne-bebek ürünlerine, modadan kozmetiğe, kırtasiye ve okul malzemelerine kadar çok özel indirim fırsatları sunuluyor.

Büyük Ekim kampanyasında, aksesuarda, ayakkabıda, saat ve gözlükte, mobilyalarda, kozmetikte ve giyimde yüzde 50’ye, elektronikte yüzde 7’ye, oyuncaklarda yüzde 40’a ve süpermarkette yüzde 20’ye varan indirimler sunulacak.

Trendyol.com’da yerel markalar e-ihracat fırsatı yakalayabilir

Pandemiyle birlikte fiziksel mağazalar, yerini dijital mağazalara bırakırken Trendyol’un Avrupa pazarındaki operasyon ağını genişletmesi önemli bir hamle. Türkiye’nin tekstil gücünü, kur farkında avantaja çevirebilecek olan şirket, bu alanda faaliyet gösteren markaların da Avrupa’daki hareket alanını genişletmesini sağlayabilir.

2010 yılında Demet Mutlu tarafından kurulan Trendyol, 2018’de Alibaba‘nın yaptığı yatırımla pek çok farklı alanda güçlenmeye devam ediyor. Ağustos başında Hızlı Market özelliğini yayına alan Trendyol, İstegelsin, Banabi, Getir ve Migros Hemen gibi servislerin oyun alanına adım attı.


Haziran ayında yayınladığı bir infografik ile her gün 15 milyon kişi tarafından ziyaret edildiğini açıklayan Trendyol, 18 milyon aktif kullanıcıya sahip. Şirketin Avrupa pazarındaki konumunu güçlendirmesiyle bu rakamların katlanarak artacağını söylemek mümkün.

Trendyol 6, 7 ve 8 Ekim indirim günleri: Hangi markalarda indirim var?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.