Astroloji: 30 Kasım – 6 Aralık 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 30 Kasım – 6 Aralık 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 30 Kasım - 6 Aralık 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 30 Kasım – 6 Aralık 2020 haftalık burç yorumları

30 Kasım, 1 Aralık, 2 Aralık, 3 Aralık, 4 Aralık, 5 Aralık ve 6 Aralık tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları


30 Kasım tarihinde İkizler burcunda Halkalı Ay Tutulması gerçekleşecek. Etkisi 6 ay sürecek bu süreçte Zihnimizi dinlendirebileceğimiz, aldıklarımızı, öğrendiklerimizi sindirebilmemiz için biraz içe dönmemiz, kendimizle baş başa kalmamız çok isabetli olacaktır.

Dürüst ve açık iletişim kurmanız, başkalarının duymak istediği şeyler yerine, gerçek fikirlerinizi söylemeniz, size gerçek dostlar kazandıracaktır. Tartışmalardan ve başkalarının fikir ve düşüncelerinin girdabından uzak kalarak, zihninizi gereksiz bilgilerden temizleyip, dingin iç dünyanıza çekilmeniz, sizi hem daha sağlıklı, hem de daha başarılı kılacaktır.

1 Aralık’ta ise Merkür Yay burcunda seyahatine başlıyor. İletişim ve ifadenin gezegeni Merkür, felsefenin mümessili açık fikirli Yay burcundayken, basmakalıp inançları sorgulamaya başlarız. Detayları göz ardı etme eğiliminde olacağımız bir dönemdeyiz.

Günlük uğraşlar, çalışmalar, sorumluluklar, ilişkiler ve meseleler kontrol altına alınabilir. Dağılma noktalarında kalıcı çözümler üreteceğimiz bir dönem.

Merkür’ün Yay burcu ile buluşması gerçeğin arayışını simgeler. Ayrıntıları göz ardı ederek yaşamı büyük resimden değerlendirmeye çalışırız. Enerjimizi ihtiyacımız olan noktaya yönelterek, bizi yavaşlatan ve engel olan ne varsa ortadan kaldırmalıyız.

Ayrıntılar konusunda dikkatsizliklerin meydana geldiği bir dönem. Odaklanmak, istemek çok önemli. Tutamayacağınız sözler vermeyin. İsteksiz şekilde devam ettiğimiz her işte başarısızlık bizi bekliyor.

Hem içte hem dışta neler olup bittiği konusunda farkındalığa ulaşıyoruz. Amacınız sadece düşüncenizi dile getirmek olmamalı, karşınızdakini de dinlemeye özen gösterin. Bir ağzımız, iki kulağımız var; öyleyse konuşmaktan çok dinlemek gerek…

Astroloji: 30 Kasım – 6 Aralık haftalık burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 30 Kasım – 6 Aralık haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: 30 Kasım’da İkizler burcunda parçalı ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma önümüzdeki 6 aylık süreci ilgilendiriyor. Ay Tutulması Koç burcu etkilerinin başında Koçların kendilerini mola vermeye ikna etmesi gelecek. Kaygılarına mola vermekten kaçınan Koçlar ay tutulmasından olumsuz etkilenebilir.

Sevgili Koçlar, ‘Dünyaya veya evinize hükmetmek zorunda değilsiniz.’ Kendinizi rahat hissedebileceğiniz sakin bir ortam yaratmaya çalışın. Kendinizi bu mola vermeye zorlamak aslında 2020’nin başındaki hedefleriniz için size devam etme gücü verecek.

Yakın çevre ilişkilerindeki belirsizliklerin netleşeceği, iletişimin hızlanacağı bir dönem olacak. Hesapta olmayan harcalar çıkabileceğinden gelir gider dengesine dikkat etmek önemli. Hayata bakış şeklinde ise herhangi bir duyguya saplanıp kalmadan daha geniş düşünülmesi gereken bir süreç.

Yılın ilk yarısında odaklanacağınız konular iletişim, eğitim, yolculuklar, kardeşler, yakın akrabalar, insan grupları, proje takımları, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız olacak.

Bu dönemde kardeşlerinizin ya da yakın çevre, kuzenlerinizin bireysel hayatlarını ilgilendiren konularda birtakım stres yaratan durumlar veya bitişler ortaya çıkabilir. Onlarla ilgili sorumluluklarınız artabilir.

1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni eğitim fırsatları yakalayabilir, iş ya da eğitimle ilgili yurt dışı seyahatleri planlayabiliriz. Medya, hukuk, yüksek öğrenim alanlarında gelişmeler yaşanabilir.

Yeni farkındalıklar kazanıyor, hayatında değişimler yapmaya başlıyorsun. Seni kendi duyguları ile al aşağı eden ve enerjini negatife çeviren insanları hayatından çıkarmakta zorlanmayacaksın. Kötü olan tüm olgulara son veriyorsun. Şehir dışına çıkmak isteyebilirsin.

Olumsuzlukların devam etmesine izin vermeyeceksin. Para ve iş alanında beklentinin üzerinde imkanlara sahip oluyorsun. Karşına yeni çıkan fırsatları uzun vadede iyi değerlendireceksin. Ancak bu aralar eline ne kadar para geçerse o kadar harcama ve ödeme yapacaksın. Biriken ihtiyaçlarını tamamlıyor, eksiklerini gideriyorsun.

Aşk hayatında şikayetçi tavırlardan uzak durmalısın. Zamansız konuşmalar yapma ve mümkünse tartışmaları uzatma. Ben değil biz diyerek birlikte hareket ederseniz, ihmalkar olduğunuz zamanların telafisini yapabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 30 Kasım – 6 Aralık haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: 30 Kasım’da İkizler burcunda parçalı ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma önümüzdeki 6 aylık süreci ilgilendiriyor. Ay tutulması sırasında sebepsizce sizi kışkırtan ve strese sokan sohbetleri önleyin, yargıya varmadan önce mutlaka araştırma yapın.

Sezginiz yüksek olabilir, ancak duygularınızı tartışmadan önce konunun gerçeklerini öğrenmeniz şartı. Bilgilerinizi yedeklediğinizden emin olun. Eğer bir şey sizi rahatsız ediyorsa, birisinin dikkatini çekmeden önce iyice incelemek için biraz zaman ayırın.

Maddi konularda yaşanan belirsizliklerin netleşeceği, kazançların şeklinin değişebileceği bir dönem olacak. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda ani gelişen olaylar gündemi değiştirebilir. Alınması gereken sorumluluklara önem vermek, oluşabilecek krizleri engelleyebilir.

Yılın ilk yarısında odaklanacağınız konular finansal konular, sahip olduklarınız, kariyeriniz, toplum içerisindeki yeriniz ve hedefleriniz olacak. Bu dönemde satın aldıklarınız, yaptığınız yatırımlar ve borçlar ön plana çıkabilir.

Bu tutulmanın etkili olacağı 6 aylık süreçte kazanımlarınızla ilgili stresli durumlar meydana gelebilir. Birikim ve harcamalarınızla ilgili bazı önemli sorumluluklar almanızı gerektiren durumlar yaşanabilir. Duygusal anlamda da gergin bir süreç olacaktır. Parasal kazanımlarınızda sizleri zorlayan durumlar meydana gelebilir.

1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Ortak kazançlar, eşin parası gibi konularda yeni gelişmeler yaşayabiliriz. Ancak aşırı riskli yatırımlara yönelmekten ve aşırı harcamalardan kaçınmamız gerekiyor.

Ruhunu yoran yıpratan düşüncelerle kendini boğuyorsun. Şüphelerle yaşıyorsun. Sosyal çevre ilişkilerinde ve özel hayatında kendini ifade etmekte zorluk çekiyorsun. Ortaklıklarla ilgili görüşmeler, iletişimde bulunma, bir araya gelme gibi aktiviteler yaşanabilir.

Sakin ve esnek olmaya özen göstermelisin. Dertlerini, kaygı ve şüphe duyduğun şeyleri başkalarına anlatmamak yerinde olacaktır. Senin problemlerini, içsel sıkıntılarını çözebilecek olan yine sensin.

Dışarı yansıtmak ve çözümü dışarıda aramak daha fazla dert getirir. Boğa Burcu aşk hayatında önemsenmediğini düşünüyorsun. Bu durum tamamen senin kuruntun olabilir.

Partnerin kendi sıkıntılarıyla seni de sıkıntıya sokmamak için susuyor olabilir. Empatik davranmanda fayda var. Sağlığında öncelikle ruh sağlığını koruman gerekiyor. Güvensiz ortamlardan uzak durmakta fayda var.

Maddi gelirlerde sürpriz artışlar söz olabilir. Önümüzdeki iki hafta boyunca parasal ve bürokratik işlerle ilgilenebilirsin. İş hayatında kendini göstermek isteyebilirsin. İş veya dinlenme amacıyla kısa bir seyahate çıkabilirsin.

ikizler burcu

İkizler burcu 30 Kasım – 6 Aralık haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: 30 Kasım’da sizin burcunuzda halkalı bir ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma önümüzdeki 6 aylık süreci ilgilendiriyor. Etkileri gelip geçici olacak bir takım aksiliklerle karşılaşmanız muhtemel.

Kazançlı bir iş yaratmayı ve hatta paradan tasarruf etmeyi öğrenmek sizin için zorlayıcı olabilir. Hayallerinizden vazgeçmiş gibi hissedebilirsiniz. Ancak havlu atmadan önce kendinize bir şans daha verin.

Önemli bireysel kararlar verilecek ve genel duruşu değiştirebilecek bir dönem olacak. Sağlıkla ve kontrol dışı gelişen olaylarla ilgilenmek durumunda kalınabilir. Hukuki süreçlerde ve eğitimle ilgili konularda atılacak adımlar uzun vadede olumlu sonuç verebilir.

Yılın ilk yarısında kendinizle ilgili konulara, sağlığınıza, görünüşünüze odaklanacaksınız, ayrıca flört ve aşk ilişkileriniz, varsa çocuklarınızla ilgili konular da ağırlık kazanacak.

Önümüzdeki 6 aylık süre boyunca hayatınız ile alakalı olarak çok büyük değişim ve dönüşümlerden geçiyor olacaksınız. Aynı zamanda hayatınızla ilgili önemli tamamlanmalar da bu süreçte yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Bu anlamda ikili ilişkilerinizde sizlere stres yaratan durumlardan uzak kalmalısınız.

1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. Ani kararlardan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Kendi fikirlerimizin doğruluğuna emin olduğumuz için farklı fikirlere hoşgörü göstermekte zorlanabiliriz.

Eşimiz ya da ortaklı bir işte çalışıyorsak ortağımıza karşı ön yargılı olmamaya, sorunları karşımızdaki kişinin bakış açısından da görmeye çaba göstermemiz gerekmektedir. Eğer ilişkimiz yoksa, uzun vadeli ilişki ya da evlilik gibi ciddi kararları Aralık ortalarına ertelemeliyiz.

Zor günler geçiriyor olabilirsin. Büyük dağılmalara neden olabilecek gelişmeler yaşayabilirsin. Geçmişte yaşanan gizli saklı şeyler ortaya çıkabilir, iftiraya uğrayabilir, haksızlıklara maruz kalabilirsin. Sana inanmayan, yanında yer almayan insanlara kendini ifade etmeye çalışma!

Bağımlısı olduğun şeylerden kurtulmalısın. Uzun zamandır üzerinde durduğun şüphelerin boş çıkmayacağı bir dönemdesin. Bu günlerde yaşadıkların seni bambaşka bir hayata sürükleyebilir. Hayatındaki kargaşalar sonrası daha düzenli bir yaşama sahip olabilirsin.

İlişkilerinizde artık size hizmet etmeyen şeylerden kurtulmanız en iyisi. Geri dönen aşklara ise asla müsaade etmeyecek, gidenin peşinden koşmayacaksın. İlişkide iki tarafın da abartılı şekilde konuşması, kendi bildiklerini dayatmaya çabası sonucunda sıkıntılı bir süreç yaşanabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 30 Kasım – 6 Aralık haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 30 Kasım’da İkizler burcunda parçalı ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma önümüzdeki 6 aylık süreci ilgilendiriyor. Duygularınızı savunmak isterken kullandığınız kelimelere dikkat edin. Ay tutulması sırasında Yengeçlerin güç mücadelelerinden kaçınması ve enerjilerini kendine saklaması faydalı olacak.

Bu dönemde yaşadıklarınızı paylaşmayı düşünüyorsanız, ancak ne kadar paylaşacağınızdan emin değilseniz, düşüncelerinizi organize etmek ve ilkeleri incelemek için günlük kaydı deneyin.

Gizli kalmış konuların ve düşmanlıkların daha fazla ortaya çıkacağı bir dönem olacak. Sosyal çevre ve arkadaşlarla ilgili gelişen olaylar şaşırtabilir. Evle ve sağlıkla ilgili yapılması gerekenleri atlamamak uzun vadede fayda sağlayacak.

Yılın ilk yarısında biraz daha izolasyonla ilgili, kendi iç dünyanızla ilgili konulara, iç konuşmalarınıza odaklanabilir, düşüncelerinizi olumlu yönde değiştirme ve iyileştirme fırsatını yakalayabilirsiniz, ayrıca borçlar, ortaklaşa gelirler ve kredilerle ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Bilinçaltınızda önemli dönüşümler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte arkanızdan çevrilen gizli kapaklı işlerle ilgili dikkatli olmanızda yarar var.

1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Sağlık, rutin işler ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Günlük ve iş yaşamımızda kazalardan uzak durmak için ani hareketlerden kaçınmalıyız. Aynı zamanda sabırsızlığımıza ve dilimize ket vurmamızda da büyük yarar var.

İşyerimizde yabancılarla çalışmaya başlayabiliriz. Yeni fırsatlar önümüze çıkabilir. Ancak günlük ve iş rutinlerimizde detayları atlamamaya özen göstermekte yarar var. Hızlı çalışan zihnimiz kendimizi yorgun hissetmemize sebep olabilir. Sağlığımıza dikkat etmeliyiz.

Olumsuz davranışlardan uzaklaşıyorsun. Seni yıpratan, tüketen, korkutan ve belirsizlik yaratan tüm duyguları terk ediyorsun. Özel hayatına denge geliyor. Partnerinin baskın davranışlarına onunla konuşarak son vermesini sağlıyorsun. İş, para, kariyer alanında disiplini ele alıyor, başarılarınla öne çıkıyorsun.

Çok güvendiğin bir işte umduğunu bulamayabilirsin. Ama o işin ardından gelen diğer işler bunu telafi edecek nitelikte. Yakın çevrendeki samimi ve güvendiğin bir arkadaşının ihaneti ile sarsılabilirsin.

Ona zamanında söylediğin bir şeyi veya sırrı bir başkasının ağzından duyabilir veya buna benzer bir durum yaşayabilirsin. Ev ve aile hayatında yapılması gereken değişimlere el atıyorsun. Haksızlığa uğradığın durumlar karşısında sabırlı olman gerekiyor. Rutin işler ve üzerine gelen ek işler yoğunluğunu artırabilir.

aslan burcu

Aslan burcu 30 Kasım – 6 Aralık haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: 30 Kasım’da İkizler burcunda parçalı ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma önümüzdeki 6 aylık süreci ilgilendiriyor. Ay tutulması sırasında Aslan burçları odaklanma sorunu yaşayabilirler. Bir süredir bazı şeyleri sürekli kontrol ediyorsun ve bu tutulma zamanında harika bir fikir olacak.

Zirvedeki dramdan kaçınmak için kendi dünyanı rahatlat ve mutlaka dinlen. Potansiyel olarak dramatik sosyal veya profesyonel durumlardan uzak durmak, zihninizi temizleyecek.

Arkadaş çevresindeki ve aşk hayatındaki belirsizliklerin netleşeceği bir dönem olacak. İş hayatında ve sosyal çevrede bazı değişimler gündemde. İkili ilişkilerde olaylara daha geniş bakmak ve dürüst kalmak uzun vadede güzel sonuçlar getirecek.

Yılın ilk yarısında gruplar, çalışma takımları, sosyal çevre ve arkadaşlarınızla iletişiminiz oldukça yüksek olacak. Ayrıca aşk ilişkileri, evliliğiniz varsa çocuklarınızla ilgili konular da ön planda.

Arkadaş çevrenizden bazı kişilerle ilgili önemli durumlar, sizleri de ilgilendirecek şekilde meydana gelebilir. Sosyal olaylarla ilgili daha fazla sorumluluk üstlenmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Sosyal çevrenizle alakalı bazı bitişler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda kariyerinizden elde ettiğiniz gelirlerinizde de stres yaratan birtakım durumlar meydana gelebilir.

1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Aşk, hobiler ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çocuklarımızla iletişimimiz artabilir. Sosyal çevremizde iletişim yeteneğimizle tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Hayatımıza farklı kültürlerden yeni insanlar girebilir. Ancak aşırı rekabetçi, yargılayıcı ya da kırıcı olmamaya dikkat etmeliyiz.

Hayalindeki ilişkiler seni bekliyor. Karşına çıkan fırsatları farklı açıdan değerlendirmekte şanslısın. Eğer davranışlarına dikkat eder; mantığını ön planda tutarsan isteklerine sahip olmaya başlayabilirsin.

Özellikle aşk hayatında ısrarcı davranışlarda bulunma. Evliysen ya da birlikteliğin varsa beklentilerin karşılanmıyor olabilir. Bir süre daha sabredersen dengeyi bulacaksın. İş, para, kariyer konusunda ve sorumluluklarında asla ihmalci olmamalısın.

Ortaklı bir işin varsa ve memnun değilsen yol ayrımına gelebilirsin. Zaman kaybettiğini düşünüyorsan bitirmek faydalı olabilir. Ev, aile yaşamında yeni sorumluluklar alıyorsun. Hak, hukuk, adalet alanında işlerin varsa ertelenebilir.

Yeni projeler için kollarınızı sıvayın. Yapımcı veya sanatçı olarak nasıl parlayabileceğinizi düşünün ve bunun için kendinize fırsat tanıyın. Aslan burçlarını bir süredir yoran ve engelleyen konularda yeni farkındalıklar yaşadığınızı ve bunun size güzellikler getirdiği bir döneme giriyorsunuz.

başak burcu

Başak burcu 30 Kasım – 6 Aralık haftalık yorumları

Başak burç yorumları: 30 Kasım’da İkizler burcunda parçalı ay tutulması gerçekleşecek. Ay tutulması Başak burçları ile arkadaşları arasında gerginlik yaratabilir. Süresinin dolduğunu düşündüğünüz arkadaşlıklarınızı bitirmeniz bu tutulmada gerçekleşebilir. Kendinizi yıpratmadan olayları akışa bırakmak en iyisi.

Öte yandan ihmal ettiğiniz, dikkatinizi gerektiren arkadaşlıklar için ise özveri göstereceksiniz. Dostluklarınızdaki sorunları da çözüme kavuşturabilirsiniz. Ancak bu çözüm kabullenme değil sakin bir konuşmayla mümkün görünüyor. Tutulma dönemi gerginlikleri gideremediğiniz arkadaşlıklarda daha büyük sorunlar çıkabilir.

Kariyer hayatı ve toplumsal konumla ilgili bazı değişimlerin olacağı bir dönem olacak. Yakın çevreyle olan ilişkilerde, hayat felsefesini değiştirebilecek olaylar yaşanabilir. İş ortamı ya da yaşanılan mekanla ilgili değişimleri gündeme getirecek fırsatla olabilir.


Yılın ilk yarısında odaklanacağınız konular iş, kariyer ve hedefleriniz ile ilgili konularla birlikte aile ve ebeveynlerle ilgili konular da hareketlenecek. Stres yaratan ve duygusal anlamda hassasiyetinizi arttıran durumlar tutulma ile birlikte meydana gelebilir. Kariyerinizde bir bitiş veya tamamlanma yaşayabilirsiniz. İş değişikliği, emeklilik gibi bir sürece girebilirsiniz. Bu süreçte patron ya da otorite figürlerinizle olan iletişiminize dikkat etmeniz önem kazanıyor olacak.

1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evde büyük organizasyonlar düzenleyebilir, çok sayıda kişiyi evimizde ağırlayabiliriz. Aile arası iletişim trafiği artış gösterebilir. Aile bireyleriyle iletişim kurarken, kavgalardan kaçınmak için fazla sivri dilli olmamaya, fikir ayrılıklarında kendimizi frenlemeye özen göstermeliyiz.

Çevrendeki insanların seni etkisi altına almalarına izin vermemelisin. İnsanların etkisi ve tesiri altında kalma durumun söz konusu. Duygusal değişimlerin oldukça şaşırtıcı. Sevdiğin kadar sevilmek isteyeceksin.

Maddi sorunları aşma anlamında çok şanslı olacaksın. Çalışıyorsan güç ve güven kazanacaksın. Kariyer yapıyorsan beklediğin günler geldi. Bu dönemde tutarlı davranırsan çok fazla kazanacaksın. Yaşamındaki hızlı gelişmeler ve ardından gelen değişim duygularında büyük değişimler yaratıyor. Bu sende dengesizlik yaratmasın.

Aşk hayatında uyumsuzlukları ele alıyorsunuz. Çevrenin desteğiyle ilişkiyi düzeltemezsin. Boş nasihatlere ve kıyaslamalara kulak tıkamalı, sorunları sadece sevdiğin insanla halletmelisin.

Sevgiliniz veya iş ortağınızla olan birebir ilişkileriniz arasında birtakım gerginlikler yaşamış olabilirsiniz. Durağan ilişkileri bırakmanız konusunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Özellikle maddi anlamda kararlar alacaksanız muhakkak iyice düşünmelisiniz; hızlı kararlar vermekten kaçınmakta fayda var.

terazi burcu

Terazi burcu 30 Kasım – 6 Aralık haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: 30 Kasım’da İkizler burcunda parçalı ay tutulması gerçekleşecek. Ay tutulması 6 aylık süreçte sizin için hem iyi hem de kötü haberler getirebilir. Kariyeriniz kişisel hayatınızda gerginlik yaratacak ve bir desteğe ihtiyacınız olacak.

Daha iyi bir iş-yaşam dengesi oluşturmayı öğrenmek tutulma sırasında gerçekten önemli ve bu dengeyi oluşturmak için sevdiğinizle ya da birlikte çalıştığınız kişilerle sıkı bir konuşma yapmanız gerekebilir.

Yurt dışıyla ve seyahatlerle ilgili konularda, hukuki durumlarda yaşanan belirsizliklerin netleşeceği, hayata bakışın daha objektif olacağı bir dönem yaşanacak.

Finansal konulardaki değişimlerden dolayı daha fazla çalışmak zorunda kalınabilir. Çocuklarla ve eğitimle ilgili birtakım fırsatlar uzun vadede olumlu etkisini gösterecek. Yılın ilk yarısında eğitim, yolculuklar, yabancılar ile ilgili konular ve ilgileniyorsanız yayıncılık gibi konularda hareketlilik yaşanacak.

Ayrıca aşk ilişkileriniz, varsa çocuklarınız ile ilgili konular sizin için de ön planda. 6 aylık süreçte özellikle yurtdışı, yabancılar, uzak yerler ve hukuksal konularla ilgili önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Kardeşler, kuzenler, komşular ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile çok sık bir araya gelebilir, birlikte küçük seyahatler yapabiliriz. Ancak aramızda fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar yaşanabilir. Fanatiklikten ve kendi doğrularımızı dayatmaya çalışmaktan uzak durmalıyız. Karşı tarafın fikirlerini dinlemekte yarar var. Bu dönemde yeni eğitim fırsatları da söz konusu olabilir.

Hayatındaki başarı senin disiplinli olmana bağlı. Aşk yaşamında güzel bir dönem. Ancak kıskanç duygulara kapılmamalı, yolunda giden ilişkinin dengesini bozmamalısın. Havadan nem kapabilecek yapıdasın. Paylaşamıyorsun.

Diğerlerinin partnerine olan ilgisi seni çok rahatsız edebilir. Bu tür negatif duygu ve düşünceleri karşı tarafa belli etmez, dile getirmezsen birlikteliğinin enerjisini aşağı çekmemiş olursun.

O anlarda aklına gelen; ben bu ilişkiyi bozarsam toparlaması daha zor olabilir olsun. Çünkü değer verdiğin biriyse sevdiğin, değmez. Güven ve bırak. Zaten olacaksa engelleyemezsin. İş hayatındaki sorumlulukları ciddiye alman sana başarı getiriyor.

Paranın kıymetini bileceksin ve bu da seni zor durumlardan kurtaracak. Aile içinde yaşanan ve yaşanacak olan sıkıntılar konusunda biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmalısın. Arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınız arasındaki iletişimi kolaylaştırabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 30 Kasım – 6 Aralık haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: 30 Kasım’da İkizler burcunda halkalı ay tutulması gerçekleşecek. Tutulmasının etkileri 6 ay sürecek. Akrep burçları Ay tutulması altında gergin ve dürüst hissediyor olabilirler, ancak gerginliklerinizi kendinize saklamanız gerekiyor.

Bazen çevreyi yönetmek zor olabilir ancak kendinizi kanıtlamak ve ille de son sözü söylemek zorunda değilsiniz. Tutulma sırasında olumsuzluktan kurtulun. Şu anda kimseyle ilgili düşüncelerinizi zorlayarak kazanacak bir şeyiniz yok.

Paylaşımlı paralarla ilgili konularda, miras, nafaka işlerinde belirsizliğin netleşeceği bir dönem olacak. İkili ilişkilerde ortaya çıkacak umulmadık gelişmeler, gergin dönemlerin sonlanmasına zemin oluşturacak. Ebeveynlerle ve kardeşlerle ilgili de olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Yılın ilk yarısında yapacağınız yatırımlar, borçlar ve krediler konusu ön plana çıkabilir, ortak veya eşinizin gelirleriyle ilgili konular veya aile içi miras konuları gündeme gelebilir.

Bu 6 aylık süreçte harcamalarınıza bilhassa dikkat etmenizde fayda var. Tutulmanın etkisi ile birlikte stres ve içsel gerginliklerde yaşayabilirsiniz. Bütçenizi sarsacak harcamalardan uzak durmalısınız. Daha önceden başvurduğunuz bir kredi işiniz bu süreçte tamamına erebilir.

1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Yeni yatırım fırsatları önümüze çıkabilir. Para kaynaklarımız birden fazla olabilir. Ancak harcamalar konusunda temkini elden bırakmamamız gereken bir dönemdeyiz. Spekülatif yatırım araçları bugünlerde bize şans getirebileceği gibi kayıplara uğramamıza da sebep olabilir.

Aşk ve ilişkilere olan inancında sarsılma yaşayabilirsin. Son verdiğin eski ilişkilerinde geri dönüşler söz konusu olabilir. Yaşanmışlıkların tekrarının sana bir fayda getirmeyeceğini bilmelisin. Hayatına bu haftadan sonra hayalindeki aşkı çekebilir, ciddi kararlar alabilirsin. Bir süre daha sabırlı olmanda fayda var.

İş, para, kariyer alanında yeni teklifler var. Ortaklıklara girmemeye özen göster. Çalıştığın işlerde daha kalıcı olmak için dengeli ve düzenli olmaya özen göstermelisin. Maddi konularda çözüm odaklı olacağın bir dönemdesin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 30 Kasım – 6 Aralık haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: 30 Kasım’da İkizler burcunda parçalı ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma önümüzdeki 6 aylık süreci ilgilendiriyor. Bu Ay Tutulması sizleri finansal olarak etkileyebilir. Bu 6 aylık süreçte sizin için daha az stres yaratacak bir eylem planı bulana kadar beklediğiniz ödemeleri gündeme almalısınız.

Bu dönem borç ödemek için bir yol bulmanız gerekecek. Hatta para ile kişisel ilişkinizi değiştireceksiniz. Daha istikrarlı bir finansal gelecek planlamaya şimdi başlayın, böylece gelecek faturaları üst üste bindirmeyin.

İkili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili belirsizliklerin netleşeceği bir dönem olacak. Sağlıkla ilgili veya günlük düzeni değiştirecek farklı gelişmeler yaşanabilir. Yakın çevreyle olan ilişkilerde ve iletişim alanında, etkisinin uzun vadede görüleceği güzel fırsatlar çıkabilir.

Yılın ilk yarısında odaklanacağınız konular evlilik ve ikili ilişkilerle ilgili konular olacak. Ayrıca yakın akrabalar ve kardeşlerinizle ilgili konular da vurgu kazanacak. Bilhassa ortaklıklar, evlilikler, rakipler ve davalar ile ilgili konularınızda önemli tamamlanmalar tutulma ile birlikte söz konusu olabilir.

1 Aralık tarihinde Merkür sizin burcunuza geçiyor. İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremize konuşkan, iddialı, neşeli, iyimser bir imaj yansıtabiliriz. Tartışmaktan kaçınmayan, geri adım atmayan, inatçı ve fanatik bir tavrımız olabilir.

Farklı görüşlere açık olmamız, karşımızdakileri dinlememiz gereken bir dönemdeyiz. Sözlerimiz yanlış anlaşılabilir ya da farklı anlamlara çekilebilir. Bir şey söylemeden önce iki kez düşünmeye çalışmalıyız.

Birçok davet alabilir ve birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Her şeyi yapabilirsiniz ama hepsi aynı anda değil. Melankolik duygulardan kurtulmanız gerekiyor. Özel hayatının iş ve kariyer yaşamını olumsuz etkilemesi mümkün görünüyor. Süregelen bir ilişkin varsa uzaklaşabilirsin. Partnerine karşı yaşadığın soğukluğun geçici.

Karşılıksız, platonik bir ilişki yaşıyorsan ya da bitmiş bir aşka geri dönmek istiyorsanız bunu bir kez daha düşünmelisiniz. Bu sürdürdüğünüz duygu ve düşünceler sizi yıpratıyor. Birlikte olsan bile çok sağlıklı olmayacağını bilmelisin. O nedenle kendine her zaman yeni şanslar vermelisin.

Düşüncelerindeki abartı yolunda giden ilişkinin dağılmasına neden olabilir. Kafanda büyüttüğün duygulardan uzaklaş ve düşüncelerini kontrol altına almaya çalış. Var olan enerjini yüksek tutmak adına yediklerine ve içtiklerine dikkat et. Yiyerek mutlu olmaya çalışma.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 30 Kasım – 6 Aralık haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: 30 Kasım’da İkizler burcunda parçalı ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma önümüzdeki 6 aylık süreci ilgilendiriyor. Bu tutulma Oğlak burçları için aşk yaşamlarıyla ilgili aydınlatıcı bir anı olacak. Sevgiye giden yol inişli çıkışlıydı, ama şimdi her şeyi kişiye vermenin ve sevgiyi almanın ne anlama geldiğini anlayacaksın.

Ay tutulması şu anki birlikteliklerinizi geçmiştekilerden bariz bir şekilde ayırmanıza yardımcı olacak. Gündelik hayatın işleyişiyle, sağlık konularıyla ve çalışma ortamıyla ilgili bazı durumların netleşeceği bir dönem olacak.

Aşk hayatında ve arkadaşlarla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Yarım kalmış işlerin bitirilmesi, bazı kayıplarla ilgili endişe etmeyi bırakmak başka fırsatların ortaya çıkmasına sebep olabilir.

Yılın ilk yarısında sağlığınız ve işleriniz ile ilgili konular ön planda olacak. Kendi sağlığınız veya başkalarının sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Varsa ev hayvanları ile ilgili konular da ilk yarının konuları içerisinde.

Mesleğinizde, günlük rutin işlerinizde sizleri zorlayacak ve birtakım sürüncemede kalmış işlerinizi tamamlamanızı sağlayacak işleriniz tutulmanın etkin olacağı en az 6 aylık süreçte etkisini gösterebilir.

1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Zihnimizdeki çalkantılar kendimizi huzursuz hissetmemize yol açabilir. Beynimiz devamlı hareket halinde olabilir. Sakinleşmekte zorlanabiliriz. Bu arada yeni bir şeylere başlamak yerine eski olayları gözden geçirmeyi tercih etmeliyiz.

Her şeyi en ince detayına kadar düşünüyorsun. Güvensizlik durumlarına karşı dikkat! Yaşamının geneline yayılan geçici güvensizliğe dikkat etmelisin. Hafta başından itibaren olmadık şeyleri sorun haline getirebilirsin.

Çalışıyorsan iş hayatında çalışma arkadaşlarınla aran açılabilir. Senden kaynaklanan problemler bu yönde büyütülebilir. Buna izin verecek davranışlarda bulunmamalı, sözler söylememelisin.

Aşk hayatında cümlelerine dikkat edersen partnerinle birlikte güven içinde yol alacaksın. Duyguların daha da güçleniyor, hissettiğin aşk büyüyor. Ama güvensiz hareket eder o yönde sözler sarf edersen ilişkinin enerjisini dağıtabilirsin.

Sosyal çevreyle olan ilişkilerinde yargılayıcı olmaktan kaçınmaya çalış. Yeni yıl kutlamalarından uzak kalmak istiyorsanız hayır demeye çekinmeyin. Maddi olarak ise yatırım için doğru bir dönem değil.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 30 Kasım – 6 Aralık haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: 30 Kasım’da İkizler burcunda parçalı ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma önümüzdeki 6 aylık süreci ilgilendiriyor. Kovalar, uzun zamandır iş ve yatırım konularında çeşitli problemler yüzünden ciddi hayal kırıklıklarına uğramış hissediyorlar. Bu ay tutulması artık bu histen Kovaları nihayet kurtaracak. Kendinizi hazır hissediyorsanız şimdi konuşma zamanı!

Haksızlık ve iş arkadaşlarınızla ilgili sorunlar konusunda ağzınızı çok uzun süre kapalı tuttunuz. Artık silkinme vakti ve cesurca ses çıkarma vakti geldi!

Hayattan alınan keyifli durumlara daha fazla odaklanarak aşk hayatında bazı kararlar verilecek bir dönem. Çocuklarla ilgili durumlar da gündemde olacak. Evle ilgili değişimler söz konusu. Yeni hedeflerin de belirleneceği bir süreç olacak.

Yılın ilk döneminde kendinize ve sağlığınıza odaklanmakla birlikte aşk ve flörtlerinizle ilgili konular ve sahnede olmak sizin için önemli olacak. Spor yapıyorsanız bu dönemde daha çok ağırlık verebilir, fayda alabilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınız ile ilgili alanda ne zamandır başlattığınız, yürüttüğünüz ancak tamamlanmayan birtakım işleriniz varsa şimdi önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Başlarda stresli gelen birtakım durumlar olabilir ancak sonrasında olması gerekenin olduğuna şahit olacaksınız. Dikkatinizi daha çok çocuklarınıza çevirmeniz gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Bu 6 aylık süreçte özellikle riskli yatırımlardan uzak durmalısınız.

1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla, kariyer kazançları ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde hayatımıza çok sayıda yeni insan girebilir. Bizimle aynı düşünceleri, aynı amaçları paylaşan gruplara katılabiliriz. Farklı kültürlerden, yabancı kişilerle tanışabiliriz. Kariyer kazançlarımızda sürpriz bir artış olabilir ancak har vurup harman savurmak için uygun bir dönemde değiliz.

Artık geçmişin zor zamanlarını geride bırakıyorsunuz. Enerjin artıyor, duygularına ve düşüncelerine yansıyor. Birlikte çalıştığın insanlara karşı daha sakin ve öz verili olman gerekiyor. O anlamda yanlış anlaşılmalara açıksın.

Sosyal ilişki ve iletişimde tartışmacı kavgacı ortamlardan uzak durmanda fayda var. Haksızlığa tahammül edemiyorsun ama idare etmen gereken durumlar var. Sonradan daha fazla üzülmemek adına merhametini ve vicdanını ortaya koy.

Aşk hayatın hareketleniyor. Partnerinle birlikte el ele güzel günlere yürüyorsun. Geçmişte yaşanan bir sorun tekrar gündeme gelebilir, o durumda görmezden geliyorsun.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 30 Kasım – 6 Aralık haftalık yorumları

Balık burç yorumları: 30 Kasım’da İkizler burcunda parçalı ay tutulması gerçekleşecek. Tutulma önümüzdeki 6 aylık süreci ilgilendiriyor. Balıklar bu Ay Tutulması ile bazı konularda yüzleşmeye hazır olmalılar. Özellikle de aşk hayatında. Ancak bunun düşündüğünüz yöne gitmemesi, hayatta istediğiniz ve arzu ettiğiniz ilişkiye sahip olmayacağınız anlamına gelmez.

Unutmayın, farklı ilişki türleri vardır ve sizin için en uygun olanı bulmanız gerekir. Ay tutulması yolunuzu aydınlatacak.

Yaşanılan alanla ilgili değişimler olabilir, yeni kararlar alınabilir. Bu dönemde iletişim konularında ve seyahatlerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Kariyer hayatında da bazı olumlu tamamlanmalar olabilir.

Yılın ilk yarısında odaklanacağınız konular ev, aile ve ebeveynler ile ilgili konular olacak. Ayrıca finansal konuların da ön plana çıktığı bir dönem. Bu dönemde gayrimenkul yatırımı yapabilir veya gayrimenkulünüzle ilgili düzenlemeler ve harcamalar yapabilirsiniz.

6 aylık süreçte ebeveynleriniz ile ilgili stres ve belirsizlik yaratan birtakım durumlar meydana gelebilir. Evinizle ve ailenizle daha fazla ilgilenmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir.

1 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni kariyer fırsatları ile karşılaşabiliriz. Yabancılarla çalışma söz konusu olabilir. Üstlerimiz, otorite konumundaki kişiler ve ebeveynlerimiz ile tartışmaktan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Gerginlikle söyleyebileceğimiz sözler bize çok şey kaybettirebilir.

Manevi olarak kendini ve enerjini aşağı çekebilecek düşüncelerden uzak durman gerekiyor. Ruh sağlığın için bu son derece önemli. Sosyal ortamlara giriyorsun. Kariyer konusundaki hayallerin, beklentilerin gerçekleşebilir.

Girdiğin ortamlarda sohbetin harareti ile anlatılmaması gereken şeyleri anlatma ihtimalin var. Sonrada pişmanlık duyacağın şeyler yapman olası görünüyor. Yeni kazançlara açıksın. Başarına başarı katabileceğin bir döneme giriyorsun.


Uzun süredir mücadele ettiğin ve beklediğin şeylerde netice alıyorsun. Düzen değiştirmek adına oldukça uygun bir dönem. Kendini eksik hissettiğin konularda gelişimini tamamlayabileceğin yeni fırsatlarla karşılaşıyorsun. İsteklerin ve planların konusunda kesinlikle planlı olmalısın. Kendine değer ver ve yaptığın her işte istekli ol.

Astroloji: İkizler burcunda Ay Tutulması burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.