Erdoğan: Kılıçdaroğlu aday olacaksa bu partisi için isabetli olur

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu aday olacaksa bu partisi için isabetli olur.

Erdoğan: Kılıçdaroğlu aday olacaksa bu partisi için isabetli olur

Erdoğan: Kılıçdaroğlu aday olacaksa bu partisi için isabetli olur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesinde havalimanında düzenlenen basın toplantısında konuştu.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan işgaline yönelik harekatı başarıyla tamamlayan Azerbaycan’da düzenlenecek Zafer Geçidi Töreni’ne katılmak üzere Bakü’ye gidiyor.

Ziyareti öncesinde havalimanında düzenlenen basın toplantısında konuşan Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Aliyev’in daveti üzerine Azerbaycan’a resmi ziyaret gerçekleştirmek üzerine birazdan Bakü’ya hareket edeceğiz. Azerbaycan işgal altındaki topraklarını kurtarmak için başarılı bir hareket düzenledi. Azerbaycan ordusunun gösterdiği kahramanlık bu zaferin kazanılmasındaki başlıca etkendir. Azerbaycan halkı da hiçbir fedakarlıktan kaçınmamıştır.


44 gün süren çetin mücadeleler neticesinde hamdolsun bugün yıldız ve hilal Karabağ semalarında gururla dalgalanıyor. 30 yıllık adaletsizlik sona erdi. Türkiye olarak Azerbaycan’ın haklı mücadelesine destek verdik.

Azerbaycan topraklarının özgürlüğüne kavuşmasına katkı sağladık. Azerbaycan’a olan desteğimiz bundan sonra da devam edecek. Azerbaycan halkının haklı sevincine birlikte ortak olacağız. Salgınla ortak mücadele çalışmalarına da gözden geçireceğiz.

Kılıçdaroğlu’nun adaylık açıklaması

Sayın Kılıçdaroğlu’nun nasıl bir adım atacağı konusu bizim derdimiz değil. Kendi derdidir. yaptığı açıklama da çok sulandırılmış bir cevaptır. aday olacaksa, bunu düşünüyorsa partisi ve ülkemiz için isabetli olur.

AB liderler zirvesi

Alınacak bir yaptırım kararı Türkiye’yi fazla ırgalamaz. AB hiçbir zaman dürüst davranmadı. Hep sabrettik, hala sabrediyoruz. Atacakları adımları göreceğiz. Dürüst olan liderler bu sürece yönelik dik duruyorlar. Bu tür yaklaşımlara sıcak bakmıyorlar.

“Yunanistan hep masadan kaçıyor”


Zaten masadan kaçanlar hep onlar. Masadan kaçma ve yalan üzerine siyaset böyle bir yaklaşımın içerisindeler. Biz ise dünden bugüne nasıl dik durduysak bundan böyle de yolumuza devam edeceğiz. Biz Doğu Akdeniz’deki haklarımızı korumaya devam edeceğiz. Kuzey Kıbrıs’ın haklarını sonuna kadar korumaya devam edeceğiz. Taviz vermemiz mümkün değildir. Yunanistan dürüst davranırsa bizler de masada olmaya devam edebiliriz.”

Erdoğan’dan Tank Palet Fabrikası açıklaması: Yapılan işlem satış değil, işletme hakkı devri


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.