Astroloji: Merkür Kova burcunda burç yorumları

Astroloji: Merkür Kova burcunda burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Merkür Kova burcunda burç yorumları

Astroloji: Merkür Kova burcunda burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları… (aşağıda)

Merkür burç değiştirdiği zamanlarda, adeta baştan sona yepyeni bir dil öğrenmek zorunda kalırız. Çünkü Merkür’ün birleştiği burçla birlikte, iletişimimizin kalitesi, sohbetlerimizin içeriği ve dolayısıyla gündemin konuları da değişir. Önümüzdeki 2 ay boyunca alışılmadık, şaşırtıcı, eksantrik, dikkat dağıtıcı, hatta absürt kişi ve olaylar gündemimize gelebilir.


Merkür kova burcundayken amaç, dünyayı farklı açılardan da değerlendirerek, anlamlandırabilmektir. Özgür düşünce ve eşitlik üzerine kafa yorarız. Süregelen projelerimiz üzerinde durup düşünmemizi sağlayacak, bilgi dolu yazılarla ve insanlarla karşılaşabiliriz. Uyku düzenimizin bozulabileceğini göz önüne alarak, işlerimizi aksatmamaya da özen göstermemiz gerekiyor.

Bu dönemde yeni şeyler öğrenmek ve yeni insanlar tanımak için duyduğumuz merak artar. Hatta dünya çapında yeni keşiflerin haberlerini alabiliriz. İnsanlığa faydalı olabilecek, uluslararası ortak kültür projeleri gündeme gelebilir. Bu evrede, bilim kurgu filmleri ve astronomi rağbet görür.

Merkür kovadayken, rasyonel düşünmeye eğilim gösteririz. Olayları ve insanları mantık süzgecinden geçirerek kararlar alırız. Ancak meselelerin duygusal boyutlarını gözden kaçırmamız, kör noktamız haline gelebilir. Bu yüzden belli bir konuda kesin kararınızı vermeden önce dikkatli olun zira daha sonra değiştirmek isteseniz de bu oldukça zor olabilir.

Merkür kova, ortaya çıkardığı sürpriz gelişmelerle, beklentilerimizin yönünü de değiştirebilir. Yeni anlaşmalar yapma, arkadaş çevremiz dolayısıyla yeni insanlar tanıma ve eğitim fırsatlarıyla karşılaşabiliriz.

Astroloji: Merkür Kova burcunda burç yorumları

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Sosyal çevremiz hareketlenebilir. Arkadaşlarımız ile iletişim trafiğimiz artabilir. Arkadaş gruplarımıza yeni insanlar katılabilir.

Dostlarımızla keyifli organizasyonlara katılabiliriz. Aynı zamanda dernekler, vakıflar gibi kurumlar için çalışmaya başlayabilir, etkinlikler düzenleyebiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz ile geleceğimiz hakkında yeni planlar da üretebiliriz.

Merkür Kova transiti, kendini geliştirmenin yanı sıra; iletişimde bulunmak, grup faaliyetleri, öğretmek, öğrenmek, gözlemde bulunmak, problemli konuları çabucak çözüme kavuşturmak kısaca iş bitiriciliğin işaretçisi. Başkalarının yarar görebileceği gönüllü çalışmalar, ekip kurmak veya bir ekip içinde liderlik için yarışmak açısından da önem taşıyor.

Hayatınız hareketli geçecek. Arka arkaya organizasyonlara, davetlere katılabilir yeni grupların içine girebilirsiniz. Bu yenilikler sayesinde kendinizi bir anda yurt dışı projeleri içinde bulacaksınız. Bol seyahat ve yabancılarla bağlantılar gündeme gelebilir.

Tansiyonu yüksek heyecanı bol, özgürlüğün peşinde koşma enerjisini belki de önemli bir eğitim konusu için değerlendireceksiniz. Yenilenen kariyer fırsatları sizi farklı yöneticilerle çalıştırabilir. Annenizle olan ilişkinizde temel değişimler yaşayabilirsiniz.

Arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, iş hayatınızdan kazandığınız gelirler, grup aktiviteleri ön planda olacak. Mesai arkadaşlarınızla yoğun bir iş temposu içine girebilirsiniz. Bu yorucu tempoda sağlığınıza özen göstermeli mutlaka dinlenmeye de vakit ayırmalısınız. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için uygun bir süreçte olacaksınız.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Merkür’ün olumlu etkilerinden fazlasıyla yararlanabileceğiniz bir döneme hoş geldiniz. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kariyerimiz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Gelecek planlarımızı, kariyer hedeflerimizi tekrar gözden geçirip, cesaret ve özgüvenle gerekli değişiklikleri yapabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Üstlerimiz veya ebeveynlerimiz ile iletişimimiz artabilir, daha rahat, açık ve net diyalog kurabiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz, üstlerimizin dikkatini çekebilir. Bugüne kadar çalıştığımız alanlardan farklı bir konuda proje üretmemiz istenebilir.

Toplum önünde duruşun ve statün önem kazanıyor. Parmaklar seni gösteriyor olacak. Sahip olduğun tüm sıfatlarla büyüyebileceğin bir döneme giriyorsun. Kafanda uçuşan fikirler ve yaşamdaki hedeflerin birbirini kovalar nitelikte.

Merkür-Kova burcu transiti ile iş hayatında bilgi ve tecrübeni yenilikçi bir üslup ile yaratıcı şekilde ortaya koyman gerekiyor. Zeka, iletişim beceri, gruplar çalışmaları, dış dünya ile güçlü temas ilerleme ve gelişmede senin için faydalı.

Birden fazla işle uğraşacaksın. İnsanlara yansıttığın samimiyet seni güvenilir kılıyor. Çalışıyorsan üstlerin ve astlarınla olan ilişkilerin iyi noktalara erişiyor. Diğer taraftan var olan resmi işlerin, evraklar, dava ve prosedürler devam ederken, yaşanacak her şey lehine işliyor.

Boğa burçları mali konularda da kazandırıcı işlere yönelebilirler. Bir proje veya bir etkinlik yoluyla para akışını simgelediği gibi, işsizlik sorununun çözülmesi sonucu para akışının sağlanması yönünde de olabilir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kendimize geliştirmek amacıyla yeni eğitimler almak için uygun bir dönemdeyiz. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar almak isteyebilir, bu doğrultuda yeni adımlar atabiliriz.

Yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir veya planları yapılabilir. Medya veya sosyal medya ile ilgili bir iş fırsatı çıkabilir. Yabancı dil öğrenmek gibi bir amacımız varsa çok uygun bir dönemdeyiz.

Fikirler, bilgi alışverişi, basın, yayın, medya, hukuk, ticaret gibi konuların hepsinde başarılı olabileceğin işaret ediliyor. İletişimde senden daha önde olan yok gibi görünüyor.

Merkür-Kova burcu seyahati, hem bilgiyi ifade etme, hem yenilikleri yerinde inceleme; hem de hayatın anlamını ve hedefleri gözden geçirerek aktif şekilde iletişimde bulunmayı sağlayıcıdır. Sürpriz tanışmaları da işaret eder. Açık ve geniş bir bakış açısı, bilgi, konuşma, yazılar, öğreticilik insanlar üzerinde etkili olmamızda faydalıdır.

Hayatınla ilgili önemli bir karar alıyor ve uyguluyorsun. Günlük yaşamda veya internet üzerinden yürüttüğün işlerinde ciddi anlamda getiri oluşmaya başlıyor. Bu sebeple birçok yere seyahat etmen olası görünüyor. Gittiğin yerlerden boş dönmüyorsun. Farklı kültürler, insanlar, inançlar ve oluşumlarla ufkun genişliyor.

Merkür Kova burcu transitinde, eğitimden iş hayatına kadar geniş bir alanda bilgini ölçebilir; daha başarılı olmak için yenilikçi düşüneceksin. Entelektüel taraflarını ortaya çıkarman gerekecek. Böylece önünde bekleyen işler hızlı bir şekilde tamamlanabilir.

Teknolojik gelişmeler, sergiler, insanlarla kaynaşma, elimizdeki ürünü ticari anlamda tanıtma, mesleğimizle ilgili kendimizi geliştirme veya başkalarına yardımcı olma yönünde kıymetlidir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Finansal konular ön plana çıkıyor. Ortak kaynaklar, vergi, sigorta, miras, borçlar ve alacaklar gibi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Başvurduğumuz bir kredi onaylanabilir veya bir burs başvurusu olumlu sonuçlanabilir.

Gündeme gelen iş, proje ve para konuları hedefi vuruyor. Yakın zamanda yaşadığın sıkıntılı dönemi arkanda bırakıyorsun. Kendi kazancının dışında başkalarından elde edeceğin gelir kaynakları beliriyor. Kredi, miras, burs gibi konulardan para akışı oluşuyor.

Bu dönemde eş, iş ortağı, mali durumla yakından ilgilenmekte fayda var. Psikolojik olarak birilerine ihtiyaç duymak, kredi veya hukukla alakalı meselelerle uğraşmak ve bunlarla ilgili verileri gözden geçirmek zorundayız. Endişeli olabiliriz ancak burada önemli olan çözümcü düşünmek. Böylece huzursuz olmayız.

Bunların yanında sezgilerin de artıyor. Sorguların eşliğinde çıktığın yolda alacağın net cevaplar seni istediğin yerlere taşıyor. Geçmişte kalan ve sana birden fazla fayda sağlayan şeyler tekrar önüne geliyor. Hayatın işaretlerini iyi okuyup algılaman gereken bir süreçtesin.

Prim, komisyon, nafaka gibi alanlarda sorunlarımız çözülebilir. Yeni bir yatırımla ilgilenmeye başlayabiliriz. Eşimizin, ailemizin, partnerimizin gelir kaynağı değişebilir. Artan sezgilerimiz maddi konularda doğru adımları atmamızı sağlayabilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkıyor. Kalbimiz boşsa, bu süreçte hayatımıza sıra dışı, farklı bakış açısıyla dikkat çeken, zekasına hayran kalacağımız biri girebilir.

Mevcut bir ilişkimiz varsa, bu dönemde ilişkiyi daha ciddi bir seviyeye taşıma konuları gündeme gelebilir, evlilik kelimesi sıkça telaffuz edilmeye başlanabilir. Eğer çalışıyorsak, yeni iş anlaşmaları yapmamız olasıdır. Yeni iş birlikleri yapmamız da söz konusu olabilir.

Aşk hayatınız hareketlenebilir. Hayatında biri yoksa yeni birini dahil edebilirsin. Bir ilişkin varsa ciddi gelecek konuşmaları yapacaksın. Evlilik teklifi edebilir veya alabilirsin. Yıpranmış, yorulmuş, bir türlü ilerlemeyen ilişkilerin de bu süreçte bitmesi mümkün görünüyor.

Tam tersi şekilde yakın zamanda bitenlerde geri dönüşler de yaşanabilir. Bizim pek şans vermediğimiz bu tür ilişkilerde bir kere daha denemekte fayda var. Sen gerçekten istiyorsan daha iyisi olabilir. Evliliklerde sıkça yaşanan tartışmalarda farklı gelişmeler oluşuyor.

Sabaha kadar süren konuşmalar yapılabilir. Tüm bunların dışında yeni iş fikirleri, çalışmalar ve iş birlikleri yaşamına muazzam şekilde düzen getiriyor. Her zamankinden fazla kazanacağın bu dönemi iyi değerlendirmelisin.

İlişkilerde iletişimin, karşılıklı fikir paylaşımının, konuşmanın, birbirinizle bilginizi bölüşmenin, endişeli, huzursuz, tutarsız şekilde hareket etmemenin önemli olduğunu söylemeliyim.

Partneriniz ne söylüyor, birbirinizi dinliyor musunuz, anlaşıyor musunuz? Bunların tümü çok önemlidir. Kazanç anlamında eşimiz, iş ortağımız veya birileriyle olan ilişkimize önem vereceğiz. İşi şansa bırakmayacağız.

başak burcu

Başak burcu yorumu

Başak burç yorumları: Sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Hem günlük hem de iş yaşamımızda hareketlilik ve yoğunluk yaşamamız söz konusu. Artan tempomuz bu dönemde biraz yorulmamıza sebep olabilir.

Eksik işlerimiz tamamlamak, sağlık kontrollerinden geçmek için iyi bir zaman dilimindeyiz. Diyet ve spora başlamak istiyorsak da tam zamanı. Eğer çalışıyorsak, iş arkadaşlarımızla daha rahat diyalog kurabiliriz. Yaratıcı projelerimizle dikkatleri üzerimize çekebiliriz.

İş alanın ve çalışmaların ön plana geçiyor. Yarım kalan, tamamlanması gereken bazı detaylarla uğraşacaksın. Günlük hayatında çeki düzen verilmesi gereken işler var. Çevrendeki bazı insanlarla girdiğin sert diyaloglar yumuşuyor. Düzensizliğin seni yorduğu ruh halinden kurtulacaksın.


Sağlıklı yaşam planları yapıyor, yeni kararlar alıyor ve uygulamaya geçiyorsun. Aşka hayatına dair kafandaki düşünceler maddiyatla birleşiyor. Kendini her şeyden önce güvende hissetmek istiyorsun. Bu anlamda değişime gideceksin.

Uzun vadede mutlu olabileceğini düşünüyorsun. Kısa vadeli geçici ilişkilerde yer almayacaksın. Devam eden ilişki ve evliliklerde kazanıma yönelik konular gündeme geliyor. Konuşmak, kısaca iletişim bir hayli yararlıdır. Bildiklerinizi başkalarına aktarmak, daha fazla öğrenmek, aklımızı kullanmak işimizde gelişmemizi sağlayacaktır.

Çalışma hayatınızda bilginin önemini, yenilikçi düşünmenin, teknolojiden yararlanmanın, grup çalışmalarının, projelere eğilmenin, işinizle ilgili kendinizi geliştirmenin ne kadar gerekli olduğunu görebilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aşkla ilgili güzel gelişmeler olabileceği bir döneme giriyoruz. Eğer hayatımızda kimse yoksa, yeni ilişkiler söz konusu olabilir.

Zaten bir ilişkimiz varsa, sevdiğimiz kişiyle rahatça iletişim kurabilecek, duygularımızı açık ve net ifade edebileceğiz. Çocuk sahibi olanlarımız için, çocuklarımızla ilgili iyi haberler gelebilir. Ayrıca, hobilerimizle ilgili kendimizi geliştireceğimiz eğitimler veya kurslara katılabiliriz.

Havada aşk kokusu var. Kafandaki düşünceler aşka doğru kayıyor. Yeni heyecan ve flörtler geliyor. Evliliklerde çocuklarla ilgili yeni bir döneme giriliyor. Bu dönem, yeni biriyle tanışmanın işaretçisi olabilir. Devam eden ilişkiniz varsa, partnerinizle düşüncelerinizi paylaşmanız anlamına gelir.

Çocuk sahibi olmak, hamilelik ve var olan çocuklarla olan güzel gelişmeler mutluluk verici. Yanı sıra çiftlerin birlikte paylaştıkları ortak alan, çalışma ve zamanda artış gözleniyor. Keyif verici meşguliyetler artıyor.

Bu geçişte birbirinizi dinlemek, bir mesele veya hayatın genelinde fikirlerinizi öğrenmek kıymetlidir. Arkadaşlıklar ve arkadaşça yaklaşımlar, etkinlikler, internette oyun oynamak, yeni insanlarla tanışmak bu transitin keyifli yanlarıdır.

Birlikte sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Bekarsan böyle bir ortamda yeni başlangıçlar yapabilirsin. Kendini duygusal açıdan çok iyi hissedeceksin. Yaşamak ve paylaşmak istediğin çok şey var.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumu

Akrep burç yorumları: Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile içi iletişim trafiğimiz hızlanabilir. Aile bireyleriyle bir araya gelip, yüz yüze konuşarak, bir süredir devam eden veya geçmişten gelen konuları çözüme kavuşturmayı deneyebiliriz.

Karşılıklı olarak esnek ve uzlaşmacı olmayı denememizde fayda var. Aynı zamanda evimizi güzelleştirmek adına, tadilat, dekorasyon gibi konularda yeni ve yaratıcı fikirler geliştirebiliriz.

Ev, aile, yuva ve aile bireyleriyle iletişim gibi konular öne çıkıyor. Birbirinizle yapacağınız konuşmalar artıyor. Arada kırgınlık varsa veya anlaşmazlık, bu ortadan kalkıyor. Ertelenen bir konu karara bağlanıyor.

Uzlaşmacı tutumun, karşı tarafta büyük etki yaratıyor. Bu dönemdeki duyarlılığın her zamankinden daha fazla artıyor. Evde yapmak istediğin değişiklikler varsa gündeme getireceksin.

Merkür Kova transiti; mali konuların ev içinde, aile ile görüşülmesi yönünde etkili olduğu gibi, taşınma, kira artışı, ev satın alımı, yatırım, ofis çalışmaları, eğitim giderleri gibi konularda da önem taşıyacak.

Taşınma, tadilat, boya-badana işlerine kalkışabilirsin. Yeni eşya almak düşüncesindeysen bunu bu günler içinde yapacaksın. Çevrenin tavsiyelerini pek dikkate almıyor kendi zevkine ve keyfine göre hareket ediyor, doğru da yapıyorsun. Hesabı bilmek, harcamalara da dikkat etmek lazımdır, ailemize destek olabiliriz. Evimizin ihtiyaçlarını temin edebiliriz.

Aile içi ilişkilerimizde ister eş ister büyüklerimizle yaşıyor olalım, arkadaşlık etmek, yoldaş olmak önemlidir. Çocuğunuzun, eşinizin, büyüklerinizin, dost bildiklerinizin sorunlarını birlikte aşabilmek, çözüm bulmak önemlidir. Birbirimizle konuşmalıyız. İçimizdekileri paylaşmalıyız ve bundan da pişman olmamalıyız.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Bol bol iletişim kuracağımız, sosyal medyada çok etkin olacağımız bir dönemdeyiz. Eğer çalışıyorsak, yazışmalar ve görüşmelerin sayısı artabilir.

Eğitimimiz devam ediyorsa, sınavlar ve dersler ile çok yoğun olacağımız bir sürece giriyoruz. Bu dönemde çok sayıda yolculuk da yapabiliriz. Satış, pazarlama, danışmanlık, sosyal medya gibi alanlarda çalışıyorsak şanslı bir zaman dilimindeyiz.

Bu dönemde görüşme, konuşma ve yazışmalarda artış var. Çevrenle olan iletişimin yoğunlaşıyor. Kardeş, kuzen, akrabalarla ilgili yeni konular gündeme geliyor. Yapacağın kısa kısa seyahatlerde birden fazla işini halledeceksin.

Çevremizle bağlantımız artacak. Arkadaşlıklar kuracağız. İletişimde bulunmaktan, bir araya gelmekten hoşlanacağız. Yeni biriyle tanışabiliriz. Bu kişiyle sık sık bir araya gelebiliriz. Özel hayatında özgür tavırlarından ödün vermiyorsun. Bu dönemde ilişkinin üzerinde çok fazla durmayacak, bir süre rutine alacaksın.

Merkür Kova transiti; iş hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Daha fazla bilgi edinmemizi, kendimizi geliştirmemizi, zihnimizi kariyer hayatımıza odaklamamızı, görüşmelerde bulunarak çevremizi genişletmemizi sağlar.

Yaşadığın şehri bu anlamda gezerek talan edebilirsin. Yakın arkadaş ve dostlarınla keyifli planlar yapıyorsun. Yanı sıra yürüttüğün reklam, pazarlama ve sosyal medya işlerinde de önemli derecede güzel gelişmeler yaşıyorsun. Kendini görmek istediğin noktanın üstünde bulabilirsin.

Anlaşmak, konuşmak, yakın çevremizde bulunan bir kişiyle ortaklaşa bir işe girişmek, zekamızı en üst düzeyde kullanmak, yeni bir çevreye dahil olmak açısından da ben gayet olumlu buluyorum.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumu

Oğlak burç yorumları: Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkıyor. Bugüne kadar fark etmediğimiz yeteneklerimizi keşfedebilir, kullanmaya başlayabiliriz. Kendimize yeni gelir kapıları açmamız ve yeni iş fırsatları yaratmamız da mümkün. Gelirimizi artıracak yeni iş bağlantıları da kurabileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleceğimizi maddi olarak güvence altına almak öncelikli hedefimiz olacak.

Bu dönemde para, kazanç, gelir, birikim ve harcama konuları odağınız hale geliyor. Aynı zamanda ev ve emlak işlerini ifade ediyor. Merkürün hareketlendirdiği noktada gündeme gelen bağlantılar yenilik getiriyor. Kazanç elde etme yönünde arkadaş çevreniz, hizmette bulunduğunuz kişiler, günü birlik işler, internet, yazışmalar, bilgi paylaşımları hayli etkilidir.

İş arıyorsan, başvuru yaptıysan veya kendi işini kuracaksan muhteşem bir dönemdesin. Bu zaman diliminde birikim, yatırım ve maddi güvence konuları ile meşgul olacaksın. Ev almak için araştırma içindeysen istediğin niteliklere sahip ev bulabilirsin.

Hangi konuda tecrübemiz varsa, başkalarına eğitmenlik yapabiliriz, yol gösterebiliriz, aktif bir şekilde yönlendirebiliriz. Ancak geleni bereketiyle karşılamayı, olmayan bir işi de hayrımıza bilmeyi unutmayalım. Dostumuzu düşmanımızı bilelim.

Üzerinde durduğun işlerle ilgili aileden çoğunluğundan destek alıyorsun. Aşk hayatında normal seyrinde devam eden ilişkilerde büyük olumsuzluklar yaşanmıyor. Öncesinde ayrılık noktasına gelmiş olan Oğlaklar bağlantıyı tümüyle koparıyor.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Merkür sizin burcunuzda harekete başladığı için imajımız, hedeflerimiz, kendimizi ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Zihinsel kapasitemiz daha da artıyor. Kendimizi açık ve net olarak ifade edebilecek, çevremizdekilerin hayranlığını kazanabileceğiz.

Bu dönemde yeni bağlantılar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilir, onlardan ileride çok işimize yarayacak bilgiler öğrenebiliriz. Her zamankinden daha hızlı düşünecek, daha hızlı harekete geçeceğiz.

Düşüncelerin hızlanıyor. Kafanı meşgul eden konular her zamankinden daha fazla. Merkür Kovadayken diğer burçları olumlu yönde etkiliyor ama sena kafa karışıklığı veriyor. İki arada bir derece kalman muhtemel konular oluşuyor. Karar vermekte zorlanabilirsin. Karşına cesaret gerektiren işler ve ilişkiler çıkıyor.

Burcunuzda ilerleyecek Merkür, aşk hayatımızda iletişimin öncüsü, insanları etkilemede gücümüzün doruk noktasında olduğunu gösteriyor. Sözlerimizle nasıl da arkadaş canlısı olduğumuzu göstereceğiz. Görüş yapımız, ileri düşünce tarzımız, modern yaşam biçimimiz, kültürel etkinliğimiz bizi diğerlerinden farklı kılıyor.

İlişkimizde her şey karşılıklı anlaşmaya dayalı olacak. Kafa dengi arkadaşlığa, beraberliğe önem vereceğiz. Anlaşılmaz, huysuz, dediğim dedik kişilerden hoşlanmayacağız.

Gidilecek yerler, iletişim ve yazışmalar oldukça fazla. Bu süreçteki çalışmaların ilerleyen zamanlarda çok işine yarayacak. Sağlığına biraz daha özenmelisin. Aşırı zihin ve beden yorgunluğu beliriyor. Özel hayatında ilginç gelişmeler yaşanabilir. Beklediğin haberi alamayında sen harekete geçeceksin. Bu aşamada sakin ilerlemeli, biraz da dikkatli olmalısın.

Bu geçişte, parasal krizlerimizi aşabilmek amaçlı düşüneceğiz. Kimlerden ne gibi destekler görebiliriz, nasıl para kazanabiliriz bunları daha dikkatli şekilde gözden geçireceğiz. Kısaca yenilenmek arzumuz, rahat yaşama isteğimiz yüksek olacak.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumu

Balık burç yorumları: İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde iç dünyamıza doğru bir yolculuk yapıyoruz. Sezgilerimiz artabilir, dostu düşmanı daha net görebiliriz. Dedikodular, arkamızdan iş çevirmeye çalışan kişiler bu dönemde açığa çıkabilir. Kendimizi kötü niyetli insanlara karşı korumamızda fayda var. Sosyal çevreden biraz uzaklaşmak ve spritüel konulara yönelmek bize daha iyi gelebilir.

Sezgilerin güçleniyor ve gördüğün rüyalarda büyük oranda artış gözleniyor. Arkandan çevrilen işleri, konuşulanları, dedikoduları hissedip öğreneceksin. Bunları kafana takabilirsin ya da takmayabilirsin, o anki ruh haline bağlı. Aldatılmalara ve kandırılmaya açıksın.

Okumadan imzalamaman gereken şeyler ve konunun derinliğini bilmeden harekete geçmemen gereken durumlar var. Aslında yaşaman olası olan olumsuzlukların boyutu çok büyük değil. Bu tümüyle sana bağlı. Görmezden geldiğin sürece sıkıntı oluşmuyor. Tedbiri elden bırakma ve keyif aldığın alanlarda vakit geçirmeye bak.


İlişkinizle ilgili konularda pürüz yaratan noktaları tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Kafanızın içindeki soru işaretlerini cevaplamak için kendinize zaman tanıyınız. Bir yanıyla size bağlı ancak diğer taraftan sanki bambaşka bir dünyada yaşıyormuş gibi davranan partneriniz ve ilişkiniz hakkında mutlaka gerçekçi olunuz.

Etkisi 2 ay sürecek: Mars Boğa burcunda burç yorumları | Astroloji


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.