Astroloji: Şubat 2021 aylık burç yorumları

Astroloji: Şubat 2021 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Şubat 2021 aylık burç yorumları

Astroloji: Şubat 2021 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu Şubat 2021 aylık burç yorumları

Koç burç yorumları: 1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda boy gösterebilir, ekip çalışmalarında bulunmaktan keyif alabiliriz.


25 Şubat’a kadar ortak amaçları paylaştığımız kişilerle bir araya gelebilir, sosyal sorumluluk projelerinde gruplardan destek alabiliriz. Gerek iş gerekse sosyal hayattaki arkadaşlarımızdan her konuda destek görebileceğimiz bir dönemde olacağız.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Hayatınızda sosyal alanda devrimler yaratabilirsiniz, revize edebilirsiniz. Belli ki bir değişikliğe ihtiyacınız var, sürekli gördüğünüz yüzleri görmekten sıkılmış ve yeni dostluklara, arkadaşlıklara yelken açmak isteyebilirsiniz.

Bu dönemde özellikle dostluk, para, aşk üçgeni biraz karışabilir. İçinde bulunduğunuz gruplar ve derneklerde zeka ve ego çatışmaları yaşayabilirsiniz. Bu dönemde biraz huysuz ve geçimi zor birine dönüşebilirsiniz.

21 Şubat tarihine kadar Merkür retrosu etkisinde olacağız. Amaçlarınızı gerçekleştirirken yarım bıraktığınız veya küçük detayları fark etmediğiniz konularınız var ise tekrar karşınıza çıkararak tamamlanmasını sağlayabilir.

Önemli iş, anlaşma ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve retronun bitmesini beklemek iyi bir seçenek olabilir. Diğer yandan hedef ve planları revize etmek için iyi bir zaman olabilir.

27 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Çalışma ortamınız, günlük hayatınız ve sağlığınız ön plana çıkıyor. İş hayatınızda yapacağınız bazı değerlendirmeler sonucunda yeniden aksiyon alıp bir düzen oluşturmak isteyebilirsiniz.

Günlük rutinlerinizi yeniden planlamak ve bir düzene sokmak için oldukça uygun bir dönem olacak. Ancak bu esnada birtakım hassasiyetlerinizin de farkına varabilirsiniz. Ayrıca sağlığınızla ilgilenmek ve eğer gerekiyorsa diyetinize dikkat etmek için mükemmel zaman. Bu süreçte biraz da olsa iç dünyanıza dönmek size iyi gelebilir. Ruhsal çalışmalarla melankolik ruh halinden arınabilir, bilinç altındaki karmaşık durumlara çözüm arayabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu Şubat 2021 aylık burç yorumları

Boğa burç yorumları: 1 Şubat 2021 tarihinde Venüs Kova burcunda seyahatine başlıyor. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Toplum önünde fark edileceğimiz bir döneme giriyoruz. Kariyerimizde beklenmedik şanslar bizi bulabilir.

25 Şubat’a kadar yaratıcı çözümlerimiz ve farklı düşünce yapımız sayesinde üstlerimizin takdirini kazanabiliriz. Yeni bir alanda çalışma şansı yakalayabilir, teknoloji ve bilimle ilgili kendimizi gösterme fırsatı bulabiliriz.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun ve kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin. Ani bir kariyerde yön değişikliği söz konusu olabilir.

Aile ilişkilerinde ve kariyer konularında ciddi bir meydan okuma, kavga, tartışma söz konusu olabilir. İpler kopabilir aman dikkat! Ne işinizi evinize ne de evinizi işinize taşıyın, birbirine karıştırmayın bana sorarsanız. Her şeyden nem kapabilir, sabrınız azabilir, öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

21 Şubat tarihine kadar Merkür retrosu etkisinde olacağız. Gerek meslek hayatınızda gerekse kitleler önünüzdeki duruşunuzda hatalarınızı yeniden gözden geçirmeniz için merkür retro sizlere fırsat sunacaktır.

Kariyer hayatınızda, özellikle sözleşmeler, imzalar konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın. Retronun bitmesini beklemek kesinlikle iyi bir seçenek olabilir. Bu dönemde üstlerinizle iletişime de dikkat etmeli ve özen göstermelisiniz.

27 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aşk ve çocuk konuları ön plana çıkıyor. İlişkini yeniden masaya yatırıp değerlendirmek isteyebilirsin. Birtakım hassasiyetlerin veya kırılganlıkların olduğunu fark edip bir karara varmayı tercih edebilirsin.

Ancak bu dönemdeki belirsizlikler doğru karar vermeni engelleyebilir veya kafa karışıklığı yaratabilir. Eğer varsa çocuklarınla ilgili bazı hassas koşulların farkına varabilir ve bunlara bir düzen getirmek isteyebilirsin.

ikizler burcu

İkizler burcu Şubat 2021 aylık burç yorumları

İkizler burç yorumları: 1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcuna geçiyor. Yurt dışı, akademik konular ve eğitimle ilgili konular ön plana çıkabilir, yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Kişisel gelişimimiz için mükemmel bir dönemdeyiz.

25 Şubat’a kadar farklı felsefelere merak salabilir, yeni bir yabancı dil öğrenebilir, yurt dışı eğitim şansı elde edebiliriz. Yüksek öğrenim konusunda önümüze yeni fırsatlar çıkabilir. Ürettiğimiz orijinal fikirler sayesinde dikkat çekeceğimiz bir dönemde olacağız.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Seyahatler, eğitimle ilgili konular, hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İthalat ve ihracat işlerinde çalışanların özellikle işlerinde yoğunluk artabilir, uzak yerlere seyahat planları yapabilirsiniz.

Bu yolculuklar size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir ya da çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Eğer elinizde bir süredir yazdığınız ve biriktirdiğiniz yazılarınız var ve bir yayınevi arayışı içindeyseniz, işte bu Yeni Ay sizi bir yayınevi ile yollarınızı kesiştirebilir.

21 Şubat tarihine kadar Merkür retrosu etkisinde olacağız. Kendinizi geliştirmek adına aldığınız veya almak istediğiniz yeni eğitim alanlarınızda fikir ayrılıkları yaşamanıza neden olabilir. Devam eden bir uygulamada yanlış olduğunu fark ederek soğuma hissi yaşayabilirsiniz. Kendinizi yaşamdan ve ilişkilerden soğutmayın.

Eğitim, yurt dışı ile ilgili konular, yabancılar, medya, satış-pazarlama işleri, öğretim görevlileri, uzak akrabalar, uzun mesafeli yolculuklar, topluma nasıl ayak uydurduğumuz gibi konularda bu tarihe kadar aksilikler, gecikmeler yaşanabilir.

27 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ev ve aileye ait konular gündemde olacak. Geçmişten bazı konuların gündemine gelebilir, köklere veya aileye ait belirsizlikler ve hassasiyetlerle yüzleşmen gerekebilir.

Kariyer ve ev hayatın arasında bir denge oluşturmak isterken karışıklık yaşayabilirsin. Yaşadığın eve yeni bir düzen getirmek isteyebilir veya taşınmaz bir mülk konusunda nihai karara varmak isterken kontrolünün dışında gelişen bazı koşullarla karşılaşabilirsin.

yengeç burcu

Yengeç burcu Şubat 2021 aylık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 1 Şubat itibariyle Venüs gezegeni Kova burcunda seyahatine başlıyor. Ortak kaynaklar ve eş parası gibi konuların ön plana çıktığı bir dönem olacaktır. Ortak kazançlarda ani bir artış olabilir. Uzun zamandır çözüme kavuşmasını beklediğimiz maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

25 Şubat’a kadar miras, mal edinme gibi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, kazançlar elde edebiliriz. Ortak paylaşımlarla ilgili küçük şanslar elde edebiliriz. Ancak bir takım krizler içerisinde kendimizi bulabilme ihtimalimiz de söz konusu olabilir.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Size ait olmayan fakat sizleri yakından ilgilendiren finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. Kredi almak için ya da eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgilenmek için kolları sıvayabilirsiniz.

Bu dönem belki de uygun faiz oranları ile yatırım için kredi çekebilirsiniz, belki de kendi işinizi kurmak için de kullanabilirsiniz bu krediyi. Ya da beklenmedik, sürpriz bir ödeme yapılabilir size ya da bir borcunuzu ödemeniz konusunda bir kolaylıkla karşılaşabilirsiniz.

21 Şubat tarihine kadar Merkür retrosu etkisinde olacağız. Duygusal birlik kurduğunuz kişilerle yeniden değerlendirme noktasına gelerek aldığınız kararları sorgulayabilirsiniz. Merkür retrosu özellikle alacak verecek konuları pürüzler içeriyorsa son aşama için düzenleme yapmanızı sağlayacaktır.

Bu dönemde ortak iş ve girişimlerde önemli iş anlaşmaları ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve retronun bitmesini beklemek faydalı olacaktır. Özellikle resmi işlerde yazışmalara dikkat edin ve eksik belge bırakmamaya gayret etmenizde fayda var.

27 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevre, kardeşler ve iletişim konuları ön plana çıkıyor. Planladığın düşüncelerine veya projelerine bir düzen getirmek isteyebilirsin. İletişim konularında bazı detaylara dikkat etmen gereken bir dönemdesin.

Ayrıca akrabalarınla ilgili beklentilerinde yanılgılarının farkına varabilir, beklentilerinin karşılanmadığını düşünerek onlarla olan ilişkilerini gözden geçirebilirsin. Ancak bu dönemde gelişebilecek bazı karışıklıklar veya belirsiz koşullar doğru karar vermeni engelleyebilir.

aslan burcu

Aslan burcu Şubat 2021 aylık burç yorumları

Aslan burç yorumları: 1 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Evlilik ve ortaklık ilişkilerimizden yana şanslı bir dönemdeyiz. Partnerimizin ya da ortağımızın desteği bizimle olacaktır.

25 Şubat’a kadar ikili ilişkilerimizdeki sorunları masaya yatırabilir ve çözüme kavuşturabiliriz. Yeni ortaklık anlaşmalarına imza atabilir ve bu şekilde ek kazançlar elde edebiliriz. Var olan ilişkimizi ciddiyete dönüştürme kararını bu dönemde alabiliriz.

11 Şubat tarihinde karşıt burcumuz Kova’da bir Yeni Ay gerçekleşecek. İlişkiler, eşinizle ilgili konular, ortaklık gerektiren işler bu Yeni Ay zamanı odaklanacağınız konular olacak. Birlikte olduğunuz kişi ile veya ortağınızla gerginliklerden, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Aksine birlikte hareket ederek birbirinizi motive edebilirsiniz. Bir diğer olası senaryo da, sizden uzakta biri ile bir aşk meselesini ortaya çıkarabilir.

21 Şubat tarihine kadar Merkür retrosu etkisinde olacağız. Merkür retrosu genel olarak hayatınızdaki aksak yönleri fark etmenizi sağlayabilir. İlişkilerinizde geri dönüşler yaşayabilir, yapılan hataları telafi edebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde evrak aşamasında dalgınlık içerisinde hatalar yapabilirsiniz.

Bire bir iletişim ve diyaloglarda yanlış anlama veya anlaşılmalara daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. İletişimde zorlanabilirsiniz. Ancak bu konularda tamamlayacağınız onaracağınız bir durum varsa Merkür retrosu tam da bu noktada iyi bir kapı açabilir.

27 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Maddi konular gündemde olacak. Gelirlerini gözden geçirerek, kazançlarına bazı düzenlemeler getirmek isteyeceğin günlerdesin. Ancak bu esnada finansal bazı hassasiyetlerle yüzleşebilir, yeni kazanç sağlayacak arayışlara girebilirsin.

Gelir gider dengeni oluşturmaya çalışırken yanılgıya düşerek yanlış kararlar vermemeye dikkat etmelisin. Kontrolsüz harcamalar yaparak sıkıntıya düşmemek adına iyi bir planlama yapmalısın.

başak burcu

Başak burcu Şubat 2021 aylık yorumları

Başak burç yorumları: 1 Şubat itibariyle Venüs Kova burcuna geçiyor. Çalışma koşullarımız, astlarımız, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte beklenmedik fırsatlar yakalayabileceğimiz bir dönemdeyiz.

25 Şubat’a kadar iş yerinde daha rahat koşullarda çalışabilir, çalışma arkadaşlarımızla daha uyumlu olabiliriz. Günlük hayatımızda sanat, estetik ve dekorasyonla ilgilenebilir, farklı akımları takip edebiliriz. Kendimizi daha rahat ve huzurlu hissedebiliriz.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Birlikte çalıştığınız kişiler ile gerginliklerden kaçınmalı, yeni işler, yeni projeler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınızda kendinizi daha çok geliştirebilir, farklı zihin yapısındaki kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

İşinizi yaparken interaktif medyayı, teknolojiyi, elektronik aletleri, sosyal paylaşım araçlarını ve interneti çok daha yoğun kullanabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir.

21 Şubat tarihine kadar Merkür retrosu etkisinde olacağız. Merkür retrosu rutinlerinizde eksik tamamladığınız noktalara yeniden göz atmanızı isteyerek tamamlanmasını sağlayacaktır.

Yaşamı daha ağırdan almanız gereken bir döneme ilerlerken geçmişe ilişkin değerlendirmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte yapılacak en güzel şey yarım kalmış olan işlerinizi toparlamak olsun.

27 Şubat’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Genel olarak ilişkilerini, ev ve iş hayatını yeniden planlayıp düzenlemek isteyeceğin bir süreçte olacaksın. Yeni projelerinin temellerini atabilmek adına üretken ve verimli çalışmak isteyeceksin.

Başkalarına bağlı kalacağın koşullar gelişebilir veya karşındaki kişilerin beklentilerini karşılamadığını düşünebilirsin. Ayrıca bedenine ve sağlığına da dikkat etmen gerekiyor. Var olan bir alışkanlığını bırakabilir, spora ve diyete başlayabilirsin.


terazi burcu

Terazi burcu Şubat 2021 aylık burç yorumları

Terazi burç yorumları: 1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcuna geçiyor. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hayattan keyif aldığımız bir döneme giriyoruz. Sosyal ortamlarda entelektüel sohbetler yapabilir, sıra dışı fikirlerimizle herkesin dikkatini çekebiliriz.

25 Şubat’a kadar ekstrem sporlara merak salabilir, internet üzerinden risk içeren oyunlar oynayabiliriz. Karşı cinsle olan ilişkilerimizde hareketlilik artabilir. Yeni birileriyle tanışabilir, kuralları aşan bir aşka yelken açabiliriz.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Hayatınızda kimse yoksa gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek. Ama evliyseniz şayet, eşiniz de size beklenmedik bir hoş bir sürpriz yapabilir.

Eğer hamilelikle konusunda beklentiniz varsa, bu Yeni Ay zamanı sizi sevindirecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle sosyal çevrenizin de desteği ile yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu Yeni Ay döneminde çalışmalar yapabilirler.

21 Şubat tarihine kadar Merkür retrosu etkisinde olacağız. Hayatınızda yarım bıraktığınız konuları tamamlamanız için yeni bir fırsat sunacaktır. Aşk hayatınızda yarım kalmışlıkları tam ederken yaratıcılığınızdaki eksik yönleri fark etmenize olanak sağlayacaktır.

Dostlarınızla ve yakın çevrenizle yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Aşkta, sevdiklerinizle iletişime daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Bu süreçte eski sevgililer tekrar hayatınıza girmek isteyebilir. Siz eski ilişkilerinizi onarmaya kalkışabilirsiniz. Bu tip bir eyleme geçmeden iki kere düşünmenizde fayda var.

27 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bilinç altı veya kontrolünün dışında gelişen konuları ön plana çıkarıyor. İç dünyana dönerek zihnindekileri değerlendirmek ve bir düzenleme getirmek isteyebilirsin. Gizli kalmış birtakım korkularınla yüzleşebilirsin.

Elinde olmayan bazı koşulları fark edebilir ve olayları akışına bırakarak kabule geçmeyi tercih edebilirsin. Bu esnada gündelik akışında beklentilerinin karşılanmadığını hissedebilirsin. Çalışma ortamındaki belirsizlikler seni içsel olarak hassas kılabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Şubat 2021 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: 1 Şubat itibariyle Venüs Kova burcuna geçiyor. Ev, aile ve gayrimenkulle ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ailemizle keyifli zamanlar geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Aile bireyleriyle bir araya gelebilir, fikir alışverişi ve entelektüel sohbetler yapabiliriz.

25 Şubat’a kadar evle ilgili beklenmedik ancak güzel gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcı dekorasyon fikirleriyle evimizi güzelleştirebiliriz. Taşınma, mekan değişikliği, aniden bir gayrimenkul alım-satım işleri de gündeminize gelebilir.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Ev, yuva, aile konuları bu Yeni Ay’ın ilgileneceği konular arasında yer alacak. Evinizi yeniden dekore etmek, tadilat işleri ile ilgilenmek, yeni elektronik eşyalar alabilirsiniz.

Bunlar olası iyi etkiler fakat aile içinde özellikle erkek figürler ile çekişmelerden uzak durmak yerinde olacaktır. Belki de yeni bir eve taşınmanın zamanı gelmiştir ve ilanlara bakmanın tam zamanıdır.

21 Şubat tarihine kadar Merkür retrosu etkisinde olacağız. Geçmişte yaşadığınız bir takım sorunları yeniden gündeme gelebilir. Bu sorunları telafi etmek sizin elinizde oldukça her zaman umudunuzu korumalısınız.

Aile içi iletişimde yanlış anlama veya anlaşılmalara daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Yaşam tarzınız, baba, kişisel bağlılıklar, alışkanlıklar, ev ve aile içi durumlarda pürüzler yaşanabilir.

27 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Hedeflerin ile ilgili konular ön plana çıkarıyor. Mesleki gruplar, sosyal çevre, dernek veya vakıflar içerisinde aktif olarak hizmet vermek isteyebilir, gruplar içerisindeki çalışmalarına bir düzen getirmek isteyebilirsin.

Hayata dair beklentilerinle ilgili yeni bir değerlendirme yapmayı hedefleyebilirsin. Ancak bu esnada ilişkilerle ilgili dengeyi sağlamakta zorlanabilir, aşk veya çocuk konularınla ilgili bazı hassasiyetlerle yüzleşmen gerekebilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Şubat 2021 aylık burç yorumları

Yay burç yorumları: 1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcuna geçiyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kardeşler ve akrabalarımızla bir araya gelebilir, keyifli vakitler geçirebiliriz.

25 Şubat’a kadar yeni eğitim fırsatları yakalayabilir, eğlenceli kısa yolculuklar yapabiliriz. Yakın çevremizden biri ya da uzun zamandır görmediğimiz eski bir arkadaşımız ile sürpriz bir aşk söz konusu olabilir. Elektronik ticaret üzerinden küçük gelirler elde edebiliriz.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Spontane, plansız bir tatile, bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da çıkabilirsiniz bu seyahate. Yaratıcılık, hobiniz olan bir konuda eğitim almaya da karar verebilirsiniz.

İş anlamında üzerinizde her zamankinden çok daha fazla baskı ve sorumluluk hissedebilirsiniz ama bu süreçte patronlarla papaz olmamaya özen gösterin. Birinci dereceden akrabalarınız, kuzenleriniz, kardeşlerinizin hayatlarında zorlu dramatik gelişmeler söz konusu olabilir ve sizin yardım etmeniz gerekebilir.

21 Şubat tarihine kadar Merkür retrosu etkisinde olacağız. İletişim ve anlaşma ve uzlaşma gerektiren konularda yanlış anlama veya anlaşılmalara, yanlış bilgi ve bilgilendirmeye daha çok dikkat etmeniz gerekebilir.

Bu dönemde zekâ, iletişim, haberleşme gibi konular; problemlere yaklaşımınız ve kısaca sahip olunan bilgiyi nasıl değerlendirdiğinizle ilgili durumlar ön plana çıkabilir. Yakın çevrenizle iletişiminizi, eski kırgınlıklarınız veya taşınma gibi durumlarınız önünüze gelebilir.

27 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyer hayatı ve statü konuları gündeminde olacak. İşinle ilgili birtakım düzenlemeler ve değerlendirmeler yapmak isteyebilirsin. Ailenle ilgili bazı hassasiyetler veya kırılgan koşullar hissetmen mümkün.

Evin ve işin arasında bir denge oluşturmak için adımlar atabilir, somut hedefler için birtakım çalışmalar yapabilirsin. Ayrıca bu dönemdeki belirsizlikler, alacağın kararlarda yanılmana ve doğru kararlar almana engel olabilir. Dikkatli olmalısın!

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Şubat 2021 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: 1 Şubat itibariyle Venüs Kova burcuna geçiyor. Para ve yeteneklerimiz le ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda şanslı olduğumuz bir dönemdeyiz. Önümüze beklenmedik maddi kazanç fırsatları çıkabilir.

25 Şubat’a kadar yeni yatırım planları yapabilir, beklemediğimiz bir maaş zammı alabiliriz. Güzellik ve sanatla ilgili konulardan gelir elde etmek mümkün. Öz değerimize farklı bir bakış açısı geliştirebilir, kendimizi daha mutlu hissedebiliriz.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. İş hayatında organize ve sorumluluk bilinci ile hareket etmeniz durumunda başarıyı biraz geç de olsa elde edebileceksiniz.

Kişisel anlamda kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya da bir satış işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir ya da vergisel bir kazanç olabilir. Eğer işiniz bir ortak ile gerçekleşiyorsa, birlikte daha çok kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

21 Şubat tarihine kadar Merkür retrosu etkisinde olacağız. Finansal konularınız yeniden gündeme gelebilir. Hatalarınızı telafi etmek için sizlere ikinci bir şans verebilir.

Bu dönemde maddi ve parasal konulara odaklanmak zorlaşırken olası hesap hatalarına dikkat etmelisiniz. Özellikle parasal konularda yazdıklarınıza dikkat edin.

27 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Akademik ve yabancılarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Hayata bakış açını yeniden incelemek ve değerlendirmek isteyebilirsin. Akademik hayatına belirli bir düzen getirmek ve planlı çalışmalar yapmak adına birtakım adımlar atabilirsin.

Eğitim veya yabancı kültürlerle ilgili bazı fırsatlar karşına çıkabilir. Ancak bu esnada yakın çevrendeki koşullarda belirsizlikler olabilir veya fikirlerinde netleşemediğini hissedebilir, doğru kararlar alamayabilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Şubat 2021 aylık burç yorumları

Kova burç yorumları: 1 Şubat tarihinde Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Bu dönemde dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Tüm dikkatleri üzerimize topladığımız bir süreç içinde olabiliriz. Çekiciliğimiz de artıyor.

25 Şubat’a kadar insanlar bizi mesafeli, soğuk ve bir o kadar da cazibeli bulabilir. Dış görünüşümüzde ufak dokunuşlarla değişiklik yapabilir, farklı bir görünüme kavuşabiliriz. İş ve aşk hayatımızda şans bizim yanımızda.

11 Şubat tarihinde yine sizin burcunuzda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilir, egzersizler yapabilirsiniz. Belki de daha güzel görünmek adına küçük bir operasyon yaptırabilirsiniz.

Bu dönemde hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal bir takım kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir, mesleğe dönüştürebilirsiniz. Yalnız ikili ilişkilerde, partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkartabilirsiniz.

21 Şubat tarihine kadar Merkür retrosu etkisinde olacağız. Sizin burcunuzda geri hareketine devam eden Merkür, özellikle iletişimde, haberleşmede, yolculuklarda engel ve pürüzleri beraberinde getirebilir. Diğer yandan hayatınızda düzene girmesi gereken, yarım bıraktığınız konuları yeniden gündeminize taşıyarak tamamlanmasını sağlayabilir.

Sosyal anlamda sizi var eden ve hayatta konumlandığınız yeri ve tepkilerinizi içeren konular hakkında Merkür retrosu özellikle kendinizi ifade ederken zorluklar yaşatabilir. Kendiniz için bir şeyi isterken ya da anlatırken anlaşılır olmaya dikkat edin.

27 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ortaklı paylaşım konuları ön plana çıkıyor. Eşinden veya ortağından gelen gelirler gündemini meşgul edebilir. Gelir gider dengen ile ilgili birtakım değerlendirmeler yapmak ve titiz planlamalar üzerinde çalışmak isteyebilirsin.

Finans akışındaki belirsizlikler veya hassasiyetler sana içsel bir endişe getirebilir. Bu sebeple banka kredisi, borç, alacak gibi konularda düzenlemeler yapma gereği duyabilirsin. Ancak yanılmamak adına koşulları iyi gözlemlemekte fayda var!

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Şubat 2021 aylık yorumları

Balık burç yorumları: 1 Şubat itibariyle Venüs Kova burcuna geçiyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, huzuru kendi iç dünyamızda bulabiliriz.

25 Şubat’a kadar kalabalık ortamlara karışmaktansa, bir süre yalnız kalıp; düşüncelerimizi gözden geçirmek, kendimizi sorgulamak, zihnimizi dinlendirmek bize çok iyi gelecektir. Bu dönemde ruhsal ve dini ritüeller bize huzur verebilir. Yaratıcılığımızın çok yüksek olduğu bir dönemdeyiz.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Sağlıkla ilgili devam eden bir tedaviniz var ise tedavi yönteminde veya gittiğiniz hastanede değişikliğe gidebilirsiniz. Veya bir süredir devam eden bir sağlık durumunuz var ise sona erebilir. Sağlığınıza özellikle ateşli ve salgın hastalıklara karşı dikkat etmelisiniz.

Bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Tam anlamıyla içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak. Diğer yandan özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz.

21 Şubat tarihine kadar Merkür retrosu etkisinde olacağız. Bu dönemde iletişim sekteye uğrayabilir, önemli iş, anlaşma ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve retronun bitmesini beklemek yerinde olabilir.

Artık geçmişin üzerine düşmemelisiniz. Arkanızdan çevrilen oyunları önünüze sermek için konuları yeniden gündeme taşıyabilir. Bu tür durumlarla kendinizi hırpalamayın. Korkularınızla yüzleşmeniz gereken bir zaman olduğu için kişisel gelişim konularıyla ilgilenebilirsiniz.

27 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İkili ilişkilerle ilgili konular ön plana çıkıyor. Eğer evliysen evliliğini yeniden gözden geçirmek ve bazı değerlendirmeler yapmak isteyebilirsin.


Evli değilsen partnerinle olan ilişkini değerlendirerek; daha ciddi bir platforma taşımak veya nihayete erdirmek adına karar almak isteyebilirsin. Diğer yandan netleşemediğin bazı koşullar nedeniyle; adımlarını dikkatli atmanda fayda olacaktır! Ayrıca bir iş ortaklığını masaya yatırabilir ve yeniden düzenlemek isteyebilirsin.

Kiralık konut artışında Bodrum birinci: Pandemi şehirlerden göç başlattı!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.