Astroloji: 27 Şubat Başak burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 27 Şubat Başak burcunda Dolunay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 27 Şubat Başak burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 27 Şubat Başak burcunda Dolunay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 27 Şubat Dolunay burç yorumları

Koç burç yorumları: Dolunay sürecinde yeni iş projeleri gündeme gelebilir. Maddi konularınız için enerjinizi harcayacaksınız. Bu dönemde yeni yatırımlar yapmayı düşünebilirsiniz. Sağlığınızın gündemde olacağı bir döneme giriyorsunuz. Duygusal olarak başa çıkamadığınız konuları artık kafanızda netleştiriyorsunuz.


Çalışma ortamınız, günlük hayatınız ve sağlığınız ön plana çıkıyor. İş hayatınızda yapacağınız bazı değerlendirmeler sonucunda yeniden aksiyon alıp bir düzen oluşturmak isteyebilirsiniz.

İş hayatınızda riskli davranışlar anlık kararlar kayıplara ve ortaklıkların bozulmasına neden olabilir. Kariyeriniz konusunda uzun zamandır yeni atılımlarda bulunmak istiyorsunuz. Belki dolunay, sizi bu adımı atmaktan alıkoyan şeyi bulmanızı sağlayabilir.

İyice araştırıp düşünmeden kararlar almamalı ve kendi fikirlerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmamalısınız. Özel yaşamınızda da öfkeli davranışlar ve kıskançlıklardan uzak durmalı gizli saklı işler çevirmemelisiniz.

Günlük yaşamınızda ve iş çevrenizde, düzenlemeler yapabilir, sağlığınız için tedavi ve diyete başlayabilirsiniz. Yanınızda çalışan kişiler, akrabalar ve evcil hayvanlarınızla ilgili gelişmeler meydana gelebilir. Hayatınızı yeniden planlamak ve bir düzene sokmak için oldukça uygun bir dönem olacak.

boğa burcu

Boğa burcu 27 Şubat Dolunay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bulunduğunuz ortamda güçleneceksiniz. Belki kariyer başarınız belki eğitim başarınız hiç fark etmez zirvede olacaksınız. Şansa ihtiyacım var diyorsanız bu durumu iyi değerlendirin. Hayatınızı daha fazla sorgulayabilir, hatalar arayabilir, sık sık eleştirileri dile getirebilirsiniz.

Aşk, ilişkiler ve çocuk konuları ön plana çıkıyor. İlişkilerinizde önemli bir toparlanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Sorunları yeniden masaya yatırıp değerlendirmek isteyebilirsiniz. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeyseniz ve ilişkide sorunlar yaşıyorsanız, bu dönemde ilişkinizin geleceği için kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Birtakım hassasiyetlerin veya kırılganlıkların olduğunu fark edip bir karara varmayı tercih edebilirsin. Ancak bu dönemdeki belirsizlikler doğru karar vermeni engelleyebilir veya kafa karışıklığı yaratabilir. Eğer varsa çocuklarınla ilgili bazı hassas koşulların farkına varabilir ve bunlara bir düzen getirmek isteyebilirsin.

İş ve özel yaşamınızda etki altında kalmadan sadece sezgilerinize güvenin ve cesaretli adımlar atın. Evli olanlar, eşinizin geçmişinde yaşadığı bir ilişki ya da evliliğinden kaynaklanan sorunlar yaşanabilir.

Aşk hayatınıza ve çocuğunuza etki edecek bu dolunayda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızda çözemediğiniz sorunlar oluşabilir. Çalışanlarınızla ilgili veya çalışma arkadaşlarınızla alakalı gizli kalmış bir konuyu öğrenebilirsiniz. Ani tepki vermemeye dikkat edin. Fazla detaylara takılmanız sorunu büyütebilir. Çocuğunuzla da sorunlar yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınız, çocuklar ve eğlenceli faaliyetler, dolunayın önünüze sereceği başlıca konular olacaktır. Dolunay, yeni insanlarla, yeni ilişkiler kurmanıza fırsat tanıyabilir. Özel ilişkileriniz, duygusal hayatınız, yaratıcılığınız ve çocuklarınız ile ilgili konularda yeni gelişmeler bekleyebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 27 Şubat Dolunay burç yorumları

İkizler burç yorumları: Kariyer hayatınızda güçlendiğiniz, başarılarınıza başarı katacağınız bir dönem sizi bekliyor. Kariyerinizde de yeni kararlar alabileceğiniz ancak bu kararları uygulamakta zorluk çekeceğiniz veya yanlış kararlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Ev ve aileye ait konular ön planda olacak. Geçmişten bazı konular gündemine gelebilir, köklere veya aileye ait belirsizlikler ve hassasiyetlerle yüzleşmeniz gerekebilir. Enerjiniz zaman zaman düşük olabilir. Sağlığınıza vaktinizi harcayabilirsiniz. Doktor veya hastanelerde zamanınız geçebilir. Duygusal olarak da geçmişteki yaptıklarınız veya yapamadıklarınız için kendinizi suçlayabilirsiniz.

Kariyer ve ev hayatınız arasında bir denge oluşturmak isterken kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız eve yeni bir düzen getirmek isteyebilir veya taşınmaz bir mülk konusunda nihai karara varmak isterken kontrolünün dışında gelişen bazı koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Hayatınızla ilgili çok önemli bir karar aşamasında olabilirisiniz. Geçmişten gelen bazı konuları gündeme getirebilir, ailenle ilgili yaşadığın sorunları geçmişte bırakmak isteyebilirsin. Ancak yanlış anlaşılmalar ve alınganlıklar özellikle anne veya anne figürü yerine koyduğun kişilerle çatışmana sebep olabilir.

Dolunay ile birlikte eviniz, aileniz, ebeveynleriniz ile ilgili duygularınızı etkileyecek gelişmeler, bazı kavramlarda sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Gerekli finansal desteği bularak ev sahibi olabilir ya da bir süredir uğraştığınız bir gayrimenkulun satışını gerçekleştirebilirsiniz.

Bu dönem, taşınmaz malların alım satımı konusunda sizi destekleyecektir. Bir süredir koşulsuz efor harcadığınız çok sayıda konunun (iş, aşk) olumlu geri dönüşlerini almaya hazır olun. Bu da duygu ve düşüncelerde kaybolmak yerine daha fazla iş ve mesai demek olabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 27 Şubat Dolunay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Eğitim hayatınızda, uluslararası işlerinizde başarılar kaydedebilirsiniz. İyimser düşündüğünüzde her şeyin size pozitif yansıyacağını unutmayın. Felsefe, astroloji gibi konulara merakınız artabilir.

Kariyeriniz ile ilgili problemlerde haklılığınızın anlaşılacağı ve ilahi adaleti deneyimleyeceğiniz keyifli bir sürecin başlangıcı da diyebiliriz. Büyük bir yükselişe ilerliyorsunuz. Planladığınız düşünceler veya projelere bir düzen getirmek isteyebilirsiniz. İletişim konularında bazı detaylara dikkat etmeniz gereken bir dönemde olacaksınız.

Yakın çevre, kardeşler ve iletişim konuları ön plana çıkıyor. Bu dönemde sevdikleriniz ve yakın çevrenizden beklentilerinizin karşılanmadığını hissedebilir, onlarla ilişkilerin hakkında karar almak isteyebilirsiniz. Bu kararların yanıltıcı olması çok mümkün. Bu yüzden fevri davranışlarda bulunmamakta fayda var.

İşiniz ile ilgili eğitim, tanıtım, basın, internet ve yayıncılık gibi faaliyetlerde bazı gelişmeler gündemde olabilir. Bulunduğunuz çevrede başarılarınız konuşulabilir. Yaptığınız işte üne kavuşabilirsiniz. Dostlarınızla paylaşımlar yapabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarına üye olabilirsiniz.

Akrabalarınızla ilgili beklentilerinizde yanılgılarınızın farkına varabilir, beklentilerinizin karşılanmadığını düşünerek onlarla olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Ancak bu dönemde gelişebilecek bazı kafa karışıklıkları veya belirsiz koşullar doğru karar vermenizi sekteye uğratabilir. Fevri tepkiler vermemeye ve alacağınız kararları da gözden geçirmenizde fayda var.

Önümüzdeki bir ay boyunca yapacaklarınızı planlayın ve harekete geçin. İçinde bulunduğunuz durumu ve ortamı değiştirmek için yeniliklere kapınızı açmalısınız. Bildik ve tanıdık düzeni devam ettirerek güvende hissetmek istiyorsunuz, ancak ruhunuzun arzusu bu değil.

Dolunay enerjisi sağlık sorunları yaşayan Yengeçlerin de yüzlerini güldürecek enerjilere sahip. Yeni bir beraberliğe adım atabilir, var olan beraberliğinizde sorunları aşarak evlilik yolunda ilk adımı atma kararı alabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 27 Şubat Dolunay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Kariyer hayatınızda çok çalışmanız, savaşmanız gereken durumlar olabilir. Güzel yanı ise bu azimli kişiliğiniz sayesinde çok güzel iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Parasal konularda yeteneklerinizi daha fazla sergileyebileceğiniz yenilikçi adımlar atabilirsiniz.

Gelirlerinizi gözden geçirerek, kazançlarınıza bazı düzenlemeler getirmek isteyeceğiniz günlerde olacaksınız. Ancak bu esnada finansal bazı hassasiyetlerle yüzleşebilir, yeni kazanç sağlayacak arayışlara da girebilirsiniz.

Gelir gider dengenizi oluşturmaya çalışırken yanılgıya düşerek yanlış kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Kontrolsüz harcamalar yaparak sıkıntıya düşmemek adına doğru planlamalar yapmanızda fayda var.

Dolunayın genel etkisi sizi maddi kazanım konularında harekete geçirmek yönünde. Başkalarına verdiğiniz destekler, hasat döneminde katlanarak size geri döner. Siz şimdilik kendi kaynaklarınıza güvenerek ilerlemeyi tercih edin. Daha çok kazanmaya başlayacağınıza göre daha çok çalışmaya hazırlıklı olun.

Maddi durumunuzu etkileyecek önemli değişimler ve dönüşümler meydana gelebilir. Daha önceden başlamış bazı iş ve girişimlerin artık maddi sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Finansal konularla ilgili endişelere kapılmayın.

Çalışmalarınızın karşılığını alamadığınızı düşünüp, yeni gelir kapıları aramaya, maddi alanlarda bir düzenleme yapmaya karar verebilirsiniz. Çalışmıyorsanız geleceğinizi garanti altına almak için savaşmanız gerekli olabilir. Sizin hakkınızın yendiği durumlar varsa mutlaka savaşınız verin. Kazanan siz olacaksınız.

başak burcu

Başak burcu 27 Şubat Dolunay yorumları

Başak burç yorumları: Bu Dolunay’da ruh haliniz karamsar ve içe dönük olabilir. Sezgilerinizin sizi bu dönemde yanıltması pekala mümkün. Önemli kararlar almak için uygun bir dönemde değilsiniz. Hayatınızla ilgili göremediğiniz bazı şeyler bu Dolunay’da önünüze çıkıyor. Biraz daha cesur olmalısınız.

İlişkilerinizi, ev ve iş hayatınızı yeniden planlayıp düzenlemek isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Yeni projelerinizin temellerini atabilmek adına üretken ve verimli çalışmak isteyeceksiniz.

Başkalarına bağlı kalacağınız koşullar gelişebilir veya karşınızdaki kişilerin beklentilerini karşılamadığını düşünebilirsiniz. Ayrıca beden ve ruh sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Olumlu açıdan, var olan bir alışkanlığını bırakabilir, spora ve diyete başlayabilirsiniz.

Bu dönemde sinirleriniz biraz gergin olabilir. Ani tepki vermekten kaçının. Hayatınızda bazı aksilikler ve gecikmeler olabilir. Öfkenizi gereksiz yere partnerinizden çıkartmayın. Bu dönemde sağlığına da dikkat etmen iyi olabilir.

İş eğitim ve özel hayatınızda uğramış olduğunuz haksızlıklar zorluklar yerini olumlu gelişmelere bırakıyor ve ön plana çıkarak hakkınız olanı almaya başlıyorsunuz. Cesaretinizi bilgi deneyim ve özgüvenle birleştirdiğiniz anda rotanızı belirleyin ve hedeflerinize doğru kararlılıkla ilerleyin.

Bireysel yaşamınızla ilgili uzun zamandır alıp, uygulayamadığınız kararlara güncelleme getirmelisiniz. Ön planda olduğunuz, fark edileceğiniz işlere başlamadan önce kendinizi, stratejilerinizi yenilemeniz öz güveninizi tazeleyecek.

Daha fazla öne çıkabilir, fark edilebilirsiniz. Dış görünümünüzde imaj değişimleri yapabilir, özel ilişkilerinizde dönüşümler yaşayabilirsiniz. Kariyer alanında bireysel yaratıcı çalışmalarınız daha fazla dikkat çekebilir, emeklerinizin de karşılığını artık alabilirsiniz.

terazi burcu

Terazi burcu 27 Şubat Dolunay burç yorumları

Terazi burç yorumları: Dolunay iç dünyanızda iniş çıkışlar, gel-gitler yaşamanıza neden olabilir. Korkularınızla yüzleşmek isteyebilirsiniz. Sizden saklanmış bazı sırlar ve gizli düşmanlar ortaya çıkabilir. Bilinçaltı veya kontrolünün dışında gelişen konular gündeminizde olabilir.

Elinizde olmayan bazı koşulları fark edebilir ve olayları akışına bırakarak kabule geçmeyi tercih edebilirsiniz. Bu esnada gündelik akışınızda beklentilerinizin karşılanmadığını hissedebilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki birtakım belirsizlikler sizi içsel olarak hassas kılabilir.

Yine bu dönemde maddi konularınız gündeminizde olabilir. Özellikle borçlarınız için harekete geçebilirsiniz. Kredi başvurusu yapabilirsiniz. Eşiniz veya yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. Hakkınız olan tutar için savaşmanız gerekebilir. İş hayatınızda sonlanmalar yaşayabilir ancak çok daha iyi şartlarda yeni başlangıçlar ve fırsatlara erişebilirsiniz.


Bazı kişilerle yolları ayırmak ve korkularınızdan arınmak için dolunay döneminde destekleneceksiniz. Korkmayın, değişim enerjisi sizleri girdap gibi içine çekerken direnmek yerine uyumlu olmaya çalışın. Ufak tefek zorluklarla karşılaşsanız da mücadele edin yeteneklerinizi ortaya koyun ve başkalarına değil kendinize güvenerek hareket edin.

Dolunay ile birlikte duygusal hassasiyetiniz çok artabilir, eviniz ve aile büyükleri ile ilgili bazı belirsizlikler sonuca bağlanabilir. Sağlık kontrolleri yaptırmak, zararlı alışkanlıkları bırakmak, diyete başlamak için uygun bir dönemdesiniz. Günlük rutinlerinizde, alışkanlıklarınızda değişimler yaşayabilirsiniz.

İç dünyanıza dönerek zihninizdekileri değerlendirmek ve bir düzenleme getirmek isteyebilirsiniz. Gizli kalmış birtakım korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Karamsar olmadığınızda güzellikleri hayatınıza çektiğinizi göreceksiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 27 Şubat Dolunay yorumları

Akrep burç yorumları: Arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizden bazı insanları size değer vermediklerini düşündüğünüz için hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz.

Hedeflerinizle ilgili konular ön plana çıkarıyor. Finansal anlamda bazı hedefler belirleyebilirsiniz. Tedirgin olmayın, kariyerinize yönelik önemli gelişmeler sizleri bekliyor olacak.

İlişki ve evlilik hayatınızda hem aşk dolu hem de tutkulu bir döneme giriyorsunuz. Kendinize güveniniz artıyor. Karşı taraftan sevginize karşılık gördükçe sizin de yüzünüz gülmeye başlıyor. Çocuğunuza destek olmanız gereken bir süreçte olabilirsiniz. Partnerinizle birbirinize daha fazla bağlanabilirsiniz. Bu tutku bazen kıskançlığa dönüştüğünde ufak tartışmalar yaşanabilir.

Yakın olduğun kişilerle aranda bazı güven sorunları yaşanabilir. Arkadaşlık ilişkilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Bu dönemde aşk ilişkileri de inişli çıkışlı olabilir. Hayatındaki kişinin sana ne faydası olduğunu sorgulayabilirsin. Yine de hemen karar vermekten kaçınmalısın. Çünkü yanılma payın çok yüksek.

Bulunduğunuz topluluk içerisinde insanlarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu durum eleştiriler almanıza sebep olabilir. Dostlarınıza karşı da agresif olabilirsiniz. Tepkilerinizin dozajına dikkat etmelisiniz.

Hayata dair beklentilerinizle ilgili yeni bir değerlendirme yapmayı hedefleyebilirsiniz. Ancak bu esnada ilişkilerle ilgili dengeyi sağlamakta zorlanabilir, aşk veya çocuk konularınla ilgili bazı hassasiyetlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Yeni yaratımlara, projelere başlamak, var olan işleri genişletmek iş ve sosyal yaşamınızı oldukça hareketlendirecektir. Daha fazla sahnede olacağınız, yaptığınız işlerin geniş ağlara yayılabileceği bir dolunay olacak.

Dolunay sosyal yaşam ve insan ilişkileri konusunda şansınızı arttırabilir. Grup çalışmaları ve kalabalıklara hitap eden işlerde başarılı olabilirsiniz. Daha önceden başladığınız girişimler, başarılı olabilir ve hayallerinize kavuşabilirsiniz. Mesleki gruplar, sosyal çevre, dernek veya vakıflar içerisinde aktif olarak hizmet vermek isteyebilir, gruplar içerisindeki çalışmalarınıza bir düzen getirmek isteyebilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 27 Şubat Dolunay burç yorumları

Yay burç yorumları: Özellikle iş kariyer alanında sakin olmanız gereken bir dönemdesiniz. Yöneticinizle çatışma içinde olabilirsiniz. Vereceğiniz tepkiler ileride sizi zor duruma sokabilir. Sakin olmanız en iyi çözüm olacaktır.

İşle ilgili konular sık sık gündeme gelebilir. Kariyerinle ilgili bir yol ayrımına geldiğini hissedebilirsin. Üstlerinizin sizi hak ettiğini düşündüğünüz değeri vermediğini düşünmeniz veya ailenizin sizi yeterince takdir etmediği hissine kapılmanız canınızı sıkabilir.

İşinizle ilgili birtakım düzenlemeler ve değerlendirmeler yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili bazı hassasiyetler veya kırılgan koşullar hissetmeniz mümkün. Ancak şans sizden yana. Yeni bir ilişkiye başlayabilir iş hayatınızda uzun süren belirsizliklerden sonra dikkat çekecek maddi manevi rahatlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Eviniz ve işiniz arasında bir denge oluşturmak için adımlar atabilir, somut hedefler için bazı çalışmalar yapabilirsiniz. Ayrıca bu dönemdeki belirsizlikler, alacağınız yeni kararlarda yanılmanıza ve doğru kararlar almanıza engel olabilir. Dikkatli olmalısınız.

Dolunay hiç açığa çıkmamış yönlerinizi keşfetmenizi de tetikleyebilir. Yetenek ve yeterliliklerinizi ortaya çıkarırken, yaşanması normal olan direnç ve iç çatışmayı yönetin. Bu dönemde daha önce farkına dahi varamadığınız gizli düşmanlarınız ortaya çıkabilir. Ancak Dolunay sizin yanınızda.

Sizler için arınma ve yenilenme zamanı. Hayatınızda önemli bazı kararlar alıp bunları başarı ile uygulayabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilmek için olaylara objektif bakmalısınız. Kararsız kalmaz, zamanında hareket ederseniz kariyerinizde ilerlemenizi sağlayacak adımlar atabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 27 Şubat Dolunay yorumları

Oğlak burç yorumları: Dünya görüşünü sorguladığın, kendini bir arayış içinde hissettiğin bir döneme giriyorsun. Bu Dolunay Oğlak burçlarını özellikle eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanlarında etkisini gösteriyor.

Akademik ve yabancılarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Hayata bakış açını yeniden incelemek ve değerlendirmek isteyebilirsin. Akademik hayatına belirli bir düzen getirmek ve planlı çalışmalar yapmak adına birtakım adımlar atabilirsin.

Eğitim veya yabancı kültürlerle ilgili bazı fırsatlar karşına çıkabilir. Ancak bu esnada yakın çevrendeki koşullarda belirsizlikler olabilir veya fikirlerinde netleşemediğini hissedebilir, doğru kararlar alamayabilirsin.

Kendinizi geliştirebileceğiniz yenileyebileceğiniz aktivitelere yöneleceksiniz. İletişim yönünüzün baskın olduğu bir meslekteyseniz güzel bir gelişme önünüze çıkabilir. Daha güçlü kılacak bir pozisyona geçebilirsiniz. Eğitim yaşantınızda başarılara imza atabilirsiniz. Entelektüel yönünüz daha fazla ön plana çıkabilir.

Halihazırda devam eden bir hukuksal süreç varsa, beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Yurt dışı veya eğitimler ile ilgili kararlar almak, bu konularda başlattığın çabaları kestirip atmak için uygun bir zaman dilimi değil.

Tamamlanması ya da sonlandırılması gereken pek çok konuyu zaten geride bırakmış olmalısınız, ancak şarj olmak istiyorsanız, iletişimde olduğunuz kişi, ortam, iş vb. her alanda bazı değişiklikler yapmalısınız.

Geleceğinizi etkileyecek güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Siz veya çocuğunuzun eğitimi, akademik kariyeri ile ilgili gelişmeler hızlanabilir. Hukuksal bir soruna çözüm bulabilirsiniz. Keyifli bir tatil ve seyahate de çıkabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 27 Şubat Dolunay burç yorumları

Kova burç yorumları: Finans akışındaki belirsizlikler veya hassasiyetler sizlere içsel anlamda endişe getirmiş olabilir. Banka kredisi, borç, alacak gibi konularda düzenlemeler yapmak ihtiyacındasınız.

Bir süredir bunaldığınız borçlar ve alacaklar konusu nihayet çözüme ulaşıyor olabilir.  Yaşadığınız sorunlar maddi kaynaklı olduğuna göre kazancınızı arttıracağınız yeni işler ve yöntemler keşfetmelisiniz. Siz yeni keşifler, orijinal projeler konusunda zaten isteklisiniz.

Yepyeni bir yolculuğa çıkıyor olabilirsiniz. Kariyer konusunda yeterli donanım ve bilgi içindeyseniz kendinizi iyi bir başarıya hazırlıyor olacaksınız. Asla hırsla hareket etmeyin! Yüreğinizin sesine kulak verin.

Ortaklı paylaşım konuları gündeminizde olacak. Eşinizden veya ortağınızdan gelen gelirler, gelir gider dengeniz ile ilgili birtakım değerlendirmeler yapmak ve titiz planlamalar üzerinde çalışmak isteyebilirsiniz.

İş arıyorsanız bulabilir, yeni bir ortaklık yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürebilirsiniz. Bu dönemde yeni tanıyacağınız insanlardan beklemediğiniz faydalar görebilir, hayat rotanızı bambaşka bir yöne çevirebilirsiniz.

Aile bireyleri, eşin veya partnerin ile çatışmalar yaşamana sebep olacak yeni düzenlemeler yapabilir veya yeni kararlar alabilirsin. Ancak çok dikkatli hareket etmen gerekiyor.

Dolunay ortak kazançlar ve gelir giderler konusunda belirsizlikleri giderip, bazı farkındalıklar kazanmanıza olanak sağlayabilir. Miras, sigorta, vergi, nafaka, kredi gibi konular da bu dolunay ile birlikte daha fazla gündeminizde yer alacaktır.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 27 Şubat Dolunay yorumları

Balık burç yorumları: Yeni kararlar alırken çok dikkatli olmalısın çünkü geri dönüşü olmayan bir süreci başlatabilir, daha sonra pişman olabilirsin. Çalışkanlığınız ve azminiz başka şirketlerinde ilgisini çekebilir. Yine bu dönem eğitim hayatınızda da savaşıp, emek verip karşılığını kat kat göreceğiniz bir süreç olacak.

İkili ilişkilerle ilgili konular ön plana çıkıyor. Eğer evliyseniz, evliliğinizi yeniden gözden geçirmek ve bazı değerlendirmeler yapmak isteyebilirsiniz. Evli değilseniz partnerinizle olan ilişkini değerlendirerek; daha ciddi bir platforma taşımak veya nihayete erdirmek adına karar almak isteyebilirsiniz. Diğer yandan netleşemediğiniz bazı koşullar nedeniyle; adımlarınızı dikkatli atmanız faydalı olabilir.

Karşıt burcundaki Dolunay Balık burçlarını özellikle ilişkiler konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Almak zorunda kaldığınız sorumluluklar sizi yoruyor olabilir. Ama merak etmeyin; hayatınızda hangi konuda desteğe ihtiyacınız varsa Güneş arkanızda olacak.

İlişkilerini veya iş birliklerini bu nedenle masaya yatıracağın, belki yeni düzenlemeler yapacağın veya bazı kişileri hayatından çıkarmak istediğin bir dönemde olacaksınız. Duygusal konularda yerine getiremeyeceğiniz sözler vermemeli gerçekçi davranmalısınız. Maddi konularda çıkarcı yaklaşımlar ciddi sorunlara sebep olabilir her bakımdan gerçekçi ve uyumlu olduğunuz takdirde her şey yoluna girecek.

Kariyer konularınız gündemde olabilir. Bazılarınıza yeni iş teklifleri gelebilir. Yeni fırsatlar maddi gelirinizi de arttırabilir. Çalışmıyorsanız geleceğinizle ilgili adım atmaktan çekinmek yerine artık silkelenip harekete geçiyorsunuz. Ayrıca bir iş ortaklığını masaya yatırabilir ve yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz.

Bu dolunayla beraber partnerinize karşı gergin olabilirsiniz. Nedensiz başlayan bir tartışma yok yere büyüyebilir; düşman kazanmamaya özen gösterin. Endişe etmeyin. Negatif insanlardan uzaklaşmak istediğiniz bu dönem şans sizden yana olacaktır. Artık hayatınızda pozitif bir yönelim içinde olacaksınız.

Önümüzdeki bir ay boyunca aşk hayatınızda şansınız açılıyor. Çok çekici olacağınız bir dönemde olacaksınız. Estetik yaptırmak ve imajınızda değişiklikler yapmak için uygun vakitlerdesiniz. Kariyerinizde şanslı bir zamanda olacaksınız.

Öfkenizin esiri olmak istemiyorsanız haklı olmaya değil mutlu olmaya bakın ve öfkeli sözlerin yıkıcı etkisinden uzak kalmak için sakin ve adil olmayı başarın. Anlık zaferler elde edip büyük hayal kırıklıkları yaşamanıza sebep olabilir.


Ortaklıklarınızda ve ilişkilerinizde daha uzlaşması olmanın zamanı. Anlaşmalar, sözleşmeler ya da mahkemeye konu olmuş pek çok alanda kişisel tutumunuzu gözden geçirin. Evlilik ve iş ortaklığı kararı alabilir, gerekli adımları atabilirsiniz. Süregelen ilişkilerde dönüşümler de yaşanabilir. Eş ve partnerinizin yaşamındaki bazı gelişmeler de sizi etkileyebilir.

Astroloji: Venüs Balık burcunda burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.