Astroloji: 22 – 28 Mart 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 22 – 28 Mart 2021 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 22 - 28 Mart 2021 haftalık burç yorumları

Astroloji: 22 – 28 Mart 2021 haftalık burç yorumları. 22 Mart, 23 Mart, 24 Mart, 25 Mart, 26 Mart, 27 Mart ve 28 Mart tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

 

koç burcu

Koç burcu 22 – 28 Mart haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta girişimleriniz ve sağlığınız ön plana çıkıyor. Kendini öz güvenle ve cesaretle ortaya koyabildiğin, planlarını tamamladığın, projeler için kararlı bir şekilde harekete geçebileceğin ve var olan koşullarını koruyabilmek adına bütün gücünü kullanabileceğin günler kapıda!


Hayat dinamiklerini bir düzene sokabilir; ikili ilişkilerini, kariyer ve ev hayatını dengeleyerek baharla birlikte yeni bir döngüye merhaba diyebilirsin. Ancak bu süreçte sağlığına dikkat etmeli ve hızlı hareket etmemeye, yüksek öz güven ve hırsla riskli kararlar almamaya özen göstermelisin!

21 Mart tarihinde Venüs sizin burcunuza geçti. Eğlenceli konulara uzun vakitler ayırmak isteyebileceğin bir zaman dilimindesin. Çekici, sempatik, özgüven yüklü tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin. Bu süreçte dış görünüşünde değişiklikler yapmak istemen mümkün.

Ancak Venüs Koç burcundayken kendine has özelliklerini sergilemekte güçlük çektiği için bu arzuyu yerine getirmek adına Venüs’ün Boğa burcuna geçmesini beklemekte fayda olabilir. Ayrıca çatışmalı durumlar içerisindeki tarafların arasının düzelmesi konusunda aktif rol oynayabilirsin.

Haftanın son günü Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay önümüzdeki 15 gün boyunca ilişkilerini ve ortaklık konularını gündeme getirecek. Evliliğin veya ortağınla olan birliğini sorgulayacağın, üzerinde düşünüp değerlendirme yapacağın günlerdesin. Bu dönemde tek başına karar veremediğini ve koşulların sadece sana bağlı olmadığını fark edebilirsin.

Kendini ve başkalarını da düşünmen gerekebilir. Bir yandan içe dönerek akışa bırakabilir, bilinç altında barındırdığın hassasiyetleri ruhsal çalışmalarla şifalandırabilirsin. İlişkilerin için fedakarlıkta bulunmak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyebilirsin.

boğa burcu

Boğa burcu 22 – 28 Mart haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta iç dünyana bir yolculuğa çıkabilir, derinlerindeki öz güveni keşfetmek için harekete geçebilirsin. İnsanları koruma, şifalandırma gibi evrensel konulara daha çok eğilmek isteyebilir, yardıma muhtaç kişiler için aksiyon alabilirsin.

Ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir dönem. İnancına göre dini ritüellere ağırlık verebilirsin. Ancak kontrolünün dışında gelişebilecek olaylar karşısında iradeni kaybetmemeye ve düşünmeden hareket etmemeye özen göstermelisin!

Kendi halinde kalmaktan daha çok keyif alabilir ve sosyal ortamlar içinde boy göstermeye bir süre ara verebilirsin. Bu süreçte hayatında meditasyon yapmak gibi içe dönebileceğin konulara yer vermek içindeki huzur seviyesinin yükselmesinde etkili olabilir. İkili ilişkilerde yanılma payı olabilir. Kalbin platonik bir aşk için atabilir. Ya da gündemini gizli bir ilişki meşgul etmeye başlayabilir.

28 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekliyor. Önümüzdeki 15 gün boyunca günlük hayatın ve çalışma konularını gündeme getirecek. Çalışma hayatını ele alarak birtakım düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Ofis veya ev ortamında düzenlemeler yapabilir, tertip ve hijyene daha çok önem verebilirsin.

Diğer yandan geleceğe dair umutlarınla ilgili kendini daha hassas hissedebilirsin. İçinde bulunduğun arkadaş veya mesleki gruplarla ilgili belirsizlikler yaşayabilir, sosyal ortamından izole kalman gerektiren koşullarla yüzleşebilirsin. Çevrendeki insanlar için fedakarlıklar yapman gerebilir. Ayrıca sağlığına dikkat ederek özenli bir beslenme şekline geçmek isteyebilirsin.

ikizler burcu

İkizler burcu 22 – 28 Mart haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Arkadaş veya mesleki grupların içerisinde aktif olabileceğin bir dönem seni bekliyor. Sosyal çevrende adeta bir lider gibi coşkuyla hareket etmek isteyebilir, öz güvenle kendini ortaya koyabilirsin.

Girdiğin ortamlarda insanlarla çabucak kaynaşabilir, yeni arkadaşlar edinebilir, ilişki kurabilir ve geleceğe yönelik hedeflerin için aksiyon alabilirsin. Şimdiye kadar geçirdiğin hazırlık sürecinden sonra artık planların için kendini ortaya koyma zamanı! Ancak bu esnada kontrolünü kaybetmemeye, içindeki kıpırtı ve baharın getirdiği coşkuyla yanlış adımlar atmamaya özen göstermelisin!

Katıldığın organizasyon ve sosyal aktivitelerde bolca yeni insanla tanışabilir, sanatsal eğilimi yüksek kişilerle ortak paylaşımlarda bulunabilirsin. Bu gruplar içinde bir araya geldiğin kadın figürlerden destek görebilir ya da yine bu gruplar içinde tanıştığın biriyle bir ilişkiye başlayabilirsin. Geleceğe yönelik kazançlı yatırımlar yapmak açısından şanslı bir dönemdesin.

28 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay, önümüzdeki 2 hafta boyunca aşk hayatını ve çocuklarını gündeme getirecek. İlişkinle ilgili üzerine düşenleri yapıp yapmadığını veya ruhunu besleyen bir beraberlikte olup olmadığını sorgulamaya itebilir, bazı kararlar alabilirsin. Hayatta sana neyin gerçekten keyif verdiğini değerlendirebilir ve bu yönde adımlar atabilirsin.

Kendini mutlu hissetmek ve ruhunu beslemek için sana keyif veren hobilere yönelebilirsin. Varsa çocuklarınla olan ilişkini masaya yatırabilir ve onlarla daha mutlu vakit geçirmek için adımlar atabilirsin. Ayrıca kariyer hayatınla ilgili hassasiyetler veya kontrol dışı olaylar gündeme gelebilir. İş hayatındaki belirsizlikler, seni akışa bırakmaya sürükleyebilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 22 – 28 Mart haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Kariyer hayatınla ilgili yeni atılımlar yapabileceğin bir dönem gibi görünüyor. Kendini üstlerine ispatlayacak gücü içinde bulabilirsin. Çalışmıyorsan bu süreçte işe başlaman mümkün. Eğer çalışıyorsan geçirdiğin hazırlık sürecinin tamamlanmasıyla planlarını hayata geçirebilir, heyecan ve coşkuyla çaba sarf edebilirsin.

Çevrende, ikili ilişkilerinde ve ev hayatında dengeleri kurabilir, hayat dinamiklerin için aktif bir şekilde kendini ortaya koyabilirsin. Ancak otorite figürlerine karşı yüksek öz güvenle rekabete girmemeye, işinle ilgili kendini ortaya koyarken kontrolsüzce hareket etmemeye özen göstermelisin!

Diğer yandan Venüs de iş hayatını güzelleştirmeye geliyor. İlişkiler konusunda biraz ani çıkışlar yaşanması muhtemel. Bu duruma farkındalıkla yaklaşıp, iş ortamında iyi ilişkiler içerisinde olduğun sürece olumlu dönüşler yaşayabilir, üstlerinden destek görebilirsin. Yaptığın işi güzelleştirmek isteyebilir, sanatsal konulara ilgi duyabilirsin. Zaten sanatsal bir işle meşgulsen bu süreçte öncü tavırlarınla işinin daha görünür olmasını sağlayabilirsin.

28 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay, önümüzdeki 15 gün boyunca yaşam alanın ve aile konularını gündeme getiriyor. Evinde daha çok vakit geçirdiğin bu günlerde ailenle olan ilişkilerini masaya yatırabilir, hayatı paylaşırken aile bireylerinden neler beklendiğini, evin içinde seni neyin daha çok ne mutlu edeceğini düşünebilir ve bu yönde bazı kararlar alabilirsin.

Öte yandan bu süreçte sosyal medya da aktif olabilir ve kolektif bilinç, el birliğiyle hareket edip yardımlaşma konularına dair paylaşımlarda bulunabilirsin. Yabancılarla ilgili konularda veya yurtdışı seyahat planlarında belirsizlikler sürebilir. Akademik hayatında hassasiyetler veya kontrolünün dışında gelişmeler yaşayabilirsin.

aslan burcu

Aslan burcu 22 – 28 Mart haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yurt dışı ve uluslararası konularla ilgili hareketli günler geliyor. Yurt dışında öğrenim görmek için girişimlerde bulunabilirsin. Eğer çalışıyorsan dış ticaretle ilgili gelişmelerle mücadele etmen gerekebilir ve var olan koşullarını muhafaza etmek için çaba sarf edebilirsin.

Yeni bir kişisel gelişim çalışmasına katılmak isteyebilir, bir takım eğitimler alabilmek için başvurularda bulunabilirsin. Sosyal medyada kendini rahatlıkla kendini gösterebilirsin. Hayata dair görüşlerini aktarmak için coşkuyla kendini ortaya koyabilirsin. Ancak bu esnada yüksek öz güvenin getirdiği cesaretle yanlış ifadelerde bulunmamaya özen göstermelisin!

Alıştığın, senin için süregelen alışkanlıkların dışına çıkmak isteyebileceğin bir dönemdesin. İçinde yükselen yeni şeyler keşfetme arzusuyla farklı kültürlerle bir araya gelmek üzere yurtdışına seyahat organize edebilirsin. Hayata bakış açını değiştirebilecek, yeni felsefeler kazanmanı sağlayabilecek insanlarla tanışabilirsin. Uzaklardan gelen bir aşk kapını çalabilir.

28 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekliyor. Bu Dolunay önümüzdeki 15 gün boyunca yakın çevre, ticaret ve iletişim konularını gündeme getiriyor. Kardeş, akraba ve komşularınla olan ilişkilerini değerlendirebilir, verdiğin değeri ifade edebilmek adına iletişimini yoğunlaştırabilirsin. Düşünsel olarak seni neyin mutlu edeceğine dair bazı sorgulamalar yapabilirsin.

Ticaretle uğraşıyorsan dengeyi korumak isteyebilir; ancak öte yandan koşulların sadece sana bağlı olmadığını, başkalarına da tabi olduğunu fark edebilirsin. Bu süreçte psikolojik olarak hassasiyetler hissedebilir ve ortaklı kaynaklar, kredi, borç, faiz gibi konularda huzursuzluklar yaşayabilirsin.

başak burcu

Başak burcu 22 – 28 Mart haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Ortaklı paylaşımlarının gündemine oturacağı bir dönem gibi görünüyor. Eşin veya ortağından gelen maddi kaynaklar için çaba sarf edebilir, var olan koşullarını koruyabilmek adına bir takım girişimlerde bulunabilirsin.

Emeklilik maaşı gibi bir dış kaynaktan ödeme almaya başlayabilirsin. Veya vermiş olduğun bir borcun geri ödenmesiyle gelir-gider dengeni kurabilir, bunun verdiği rahatlıkla harcama yapabilirsin. Ancak önümüzdeki bu süreçte kontrolsüz ve hesapsız alışverişlerde bulunmamaya özen göstermelisin! Ayrıca okült konularla ilgilenmek ve kendi psikolojinin derinlerine inmek için uygun günlerdesin.

Venüs’ün Koç burcuna geçmesiyle maddi manevi destek görebileceğin bir dönemde olacaksın. Miras gibi bir ortak paylaşım konusunda uzun süredir çözüme kavuşmamış bir sorun var ise senin de bu konuya ilişkin öncü, atak tavırlarınla istediğin sonucu elde edebilirsin. Uzun süredir tahsil edemediğin bir alacağın ya da bankadan onaylanmasını beklediğin bir kredi varsa bu konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Partnerinin kazancında bir yükselme olması muhtemel.

28 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekliyor. Bu Dolunay önümüzdeki 15 gün boyunca maddi ve manevi değer konularını gündeme getirecek. Finansal kaynaklarını masaya yatırman, gelirlerini ve giderlerini, alacaklarını ve vereceklerini masaya yatırarak değerlendirme yapman gerekebilir. Parasal konularda başkalarına bağlı kaldığını ve koşulların tamamen senin elinde olmadığını fark edebilirsin.


Değer verdiğin, seni mutlu eden ve huzurlu hissettiren şeylerin ne olduğunu sorgulayabilir, birtakım ikilemlerde kalabilirsin. Bu süreçte evliliğinle ilgili hassasiyetler olabilir veya fedakarlıklarda bulunman gerekebilir. İş birliklerinde fedakarlıklarda bulunman gerekirken; aldatıcı koşullara karşı dikkatli olmalısın.

terazi burcu

Terazi burcu 22 – 28 Mart haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: İkili ilişkilerinde oldukça heyecanlı başlangıçlar ön plana çıkacak gibi görünüyor. Eşinle olan ilişkinde kendini son derece öz güvenle ortaya koyabilirsin. Heyecan ve coşkuyla birlikteliğinize hareket getirmek için girişimlerde bulunabilirsin.

Yeni bir ortaklık için aksiyon alabilir veya var olan ticari koşullarını koruyabilmek adına efor sarf edebilirsin. Bu süreçte muhatap olduğun kişileri harekete geçirebilir ve onlara ilham vererek başlangıçlar yapmaları için destek olabilirsin. Ancak her türlü ikili ilişkide kontrolsüz veya bencilce ifadelerde bulunmamalı, düşünmeden hareket ederek risk almamaya özen göstermelisin!

Fazla lider ya da rekabetçi tavırlar içerisinde olmadığın sürece ikili ilişkilerin içerisinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Özellikle evliysen ve ilişkin içinde süregelen bir sorun söz konusuysa çözümüne yönelik inisiyatif alarak uzlaşmacı adımlar atabilir, olumlu sonuçlar elde edebilirsin. Ortaklaşa bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyorsan uygun bir dönemdesin. Sonuçlanmasını beklediğin hukuki bir sürecin varsa konu çözüme kavuşabilir.

28 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay, önümüzdeki 2 hafta boyunca sağlığını ve genel hayat dinamiklerini gündeme getirecek gibi görünüyor. Seni neyin daha çok mutlu ve huzurlu hissettirdiğiyle ilgili sorgulamalar yapabilirsin. Tüm ikili ilişkilerini masaya yatırabilir ve her iki tarafında üzerine düşeni yapıp yapmadığını değerlendirebilirsin.

Ev ve kariyer hayatını dengelemek adına bazı adımlar atabilirsin. Beden sağlığına dikkat etmek bu süreçte senin için önem kazanabilir. Beslenmene özen gösterebilirsin. Öte yandan çalışma hayatında birtakım belirsizlikler gündeme gelebilir. Rutinlerini yeniden düzenlemek isteyebilir ve gün içerisindeki hijyene daha fazla özen gösterebilirsin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 22 – 28 Mart haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta itibariyle çalışma ortamını ve sağlığını ilgilendiren konular ön plana çıkıyor. İş yerinde yeni bir proje için aksiyon alabilir, inisiyatif alarak hızlı kararlar alabilirsin. Çalışma arkadaşlarına ilham vererek onlara öncülük edebilir ve üstlerinin takdirini toplayabilirsin.

Sağlığına yeniden dikkat etmek adına kararlı bir şekilde planlama yapabilir ve diyetine dikkat edebilirsin. Spora başlamak için oldukça uygun günler. Ancak ev ortamın veya iş yerinde rekabet içinde olmamaya, kontrolsüz girişimlerde bulunmamaya ve spor yaparken kendini aşırı zorlamamaya dikkat etmelisin!

İş ortamındaki ilişkilerinde barışçıl tavırlar içerisinde bulunman halinde ön plana çıkabilir, ekip arkadaşlarından ve özellikle kadın figürlerden destek görebilirsin. Bu süreçte başka insanlara yardımcı olmaktan keyif alabilirsin. Genel anlamda sağlık konularında şanslısın. Ancak günlük koşturmacalarının içerisinde rahatlamak için bolca tatlı tüketme eğiliminin yükselmesine karşılık dikkatli olmakta fayda olabilir.

28 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay, önümüzdeki 2 hafta boyunca kontrolünün dışında gelişen konuları gündeme getirebilir. İç dünyana dönerek ilişkilerini sorgulayabilirsin. Seni nelerin değerli hissettirdiğine dair geri plana attığın ya da bastırdığın duyguları fark edebilir; bu farkındalıklara dair bazı kararlar alabilirsin.

Bu dönemde ruhsal çalışmalara zaman ayırarak maneviyata dönebilir, bilinç altında kalan korkularla yüzleşerek dengeyi bulmak isteyebilirsin. Öte yandan ilişkinde dağılmalar olabilir. Varsa çocuklarınla ilgili hassasiyetler hissedebilirsin. İçe döndüğün bu süreçte seni keyifli hissettirecek hobilere yönelebilirsin. Risk içeren yatırımlar yapmamaya özen göstermelisin. Zira belirsizlikler ve değişken koşullar bu dönemde de devam ediyor olacak gibi görünüyor.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 22 – 28 Mart haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta aşk ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Sosyal hayatında kendini güven ve samimiyetle ortaya koyabilir, hayatın tadını çıkarmak isteyebilirsin. Eğer bir ilişkin yoksa yeni bir aşk kapını çalabilir! Eğer bir ilişkin varsa sevgini daha rahatça gösterebilir, ilişkini hareketlendirmek için yeni planlar yapabilirsin.

Çocuklarınla eğlenceli vakit geçirmek için bir takım aktiviteler yapabilir, onlara küçük mutluluklar vermek adına yaratıcılığını kullanabilirsin. Ayrıca spora başlayabilir, doğa içerisinde aktif olabilirsin. Ancak partnerinle rekabet içine girmemeye ve aşırı öz güvenle kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

Sanatsal bir uğraşın varsa çalışmalarını, yeteneklerini öncü bir tavırla sahneye koymak için uygun bir dönemdesin. Çocuklarınla olumlu ilişkilerin olabilir ve onlarla bolca keyifli vakitler geçirebilirsin. Çocuğun yok ama istiyorsan doğru zaman olabilir. Vaktini daha çok hobilerinle ilgilenerek ve sanatsal faaliyetler içerisinde sosyalleşerek geçirmek isteyebilirsin.

28 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekliyor. Bu Dolunay önümüzdeki 15 gün boyunca gelecek beklentilerini ve sosyal çevreni gündeme getirecek. Arkadaşlarınla olan ilişkilerini gözden geçirmen gerekebilir. Mesleki gruplar, dernekler veya vakıflar içerisinde dengeleri sağlamak adına bazı adımlar atabilir ya da daha evvel başlatmış olduğun girişimlerin sonuçlarını alabilirsin.

Geleceğe dair planlarını ve beklentilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Evin ve ailenle ilgili bazı hassasiyetleri fark edebilir, aile bireylerin için fedakarlıkta bulunman gerekebilir. Daha aktif olmak isterken kontrol dışı konular ve başkalarına tabi olmak seni huzursuz hissettirebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 22 – 28 Mart haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Ailene ve eve ait konular ön plana çıkıyor. Aileye ilişkin konularda inisiyatif alarak kararlı bir şekilde harekete geçebilirsin. Geçmişe ait geleneksel yaşantı tarzı ilgili mücadele etmen gerekebilir. Yaşam alanını sana ilham verecek şekilde düzenlemek isteyebilir, bir takım tamirat-tadilat işleri için aksiyon alabilirsin.

Taşınmaz bir mülkün almak veya satmak isteyebilirsin. Ancak bu kararları verirken bütün riskleri göz önüne almalı, ev içerisindeki bireylerle veya babanla rekabet içerisine girmemeye, hırs ve yüksek öz güvenle katı ve kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

21 Mart tarihinde Venüs Koç burcuna geçti. Önümüzdeki bir ay süresince aradığın huzuru evinde, ailenle yakın temasta bulunarak yakalaman mümkün. Evini değiştirmek ya da evini güzelleştirmek arzusuyla yeni dekoratif düzenlemelere gitmek isteyebilirsin. Sosyalleşmek isteyeceğin ortamın da yine evin olması muhtemel. Arkadaşlarını evine davet edip onlarla keyifli vakitler geçirebilirsin. Aile içerisinde çözüme kavuşturulamamış konular varsa olumlu sonuca bağlanmasında aktif rol oynayabilirsin.

28 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay, önümüzdeki 15 günlük süreçte kariyer ve hedeflerinizle ilgili konular ön plana çıkıyor. Çalışma hayatındaki dengeleri korumak adına diplomatik ve uyumlu olman gerekebilir. Üstlerinle olan ilişkilerini değerlendirmek isteyebilirsin. Kariyerinin devamıyla ilgili koşulların tamamen sana bağlı olmadığını ve başkalarına tabi olduğun gelişmelerle yüzleşebilirsin.

İşinle ilgili seni gerçekten neyin mutlu edeceğini gözden geçirebileceğin bir dönemdesin. Daha evvel başlatmış olduğun bir projen tamamlanabilir. Öte yandan iletişimde bazı dağılmalar olabilir. Fikirlerini anlatırken hassasiyetle yaklaşmak isteyebilirsin. Yardımlaşma ve fedakarlık unsurlarının önemini düşünmeye başlayabilirsin. Yakın çevrendeki kişiler, akraba ve kuzenlerinle ilgili de belirsizler yaşanabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 22 – 28 Mart haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Akrabalar ve iletişim konusunu ön plana çıkacak gibi görünüyor. Kardeşlerinle veya kuzenlerinle temasa geçmek için hareket edebilir veya onlar için bir takım mücadeleler vermen gerebilir. Daha evvelden almayı planladığın bir eğitime başlamak için başvurularda bulunabilirsin.

Ticari bir takım görüşmeler, yazışmalar için heyecanla ve kararlılıkla yeni adımlar atıyor olman mümkün. Yakın çevrenle düşüncelerini paylaşırken son derece heyecanlı ve coşkulu olabilirsin. Ancak bu esnada kontrolü elden bırakmamalı ve ayarı kaçırıp kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

Kardeşlerinle ya da yakın çevrenle vakit geçirmekten keyif alabilirsin. Fikirlerini konuşarak ve yazarak ifade edebileceğin konularda başarı sağlama potansiyelin yüksek. Sanatsal bir konuda eğitim almaya başlamak isteyebilirsin. Kısa süreli, sana keyif veren yolculukların olabilir. Yapmayı planladığın bir anlaşma varsa uygun bir dönemdesin.

28 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekliyor. Bu Dolunay önümüzdeki 15 gün boyunca yüksek eğitim, inanç ve felsefelerini gündeme getirecek gibi görünüyor. Hayata ve ilişkilere dair görüşlerini yeniden masaya yatırabilir, inançlarını tekrar değerlendirmek isteyebilirsin.

Akademik hayatında bazı sonuçlanmalar gündeme gelebilir. Hocalarınla olan ilişkilerinin önemini fark edebilirsin. Uluslararası ticaretle uğraşıyorsan yabancılarla olan bağlantılarını kullanman ve dengeleri korumak adına diplomatik yaklaşım sergilemen gerekebilir. Sosyal medyada başkalarının da düşünülmesi gerektiği, el birliğiyle hareket etmenin ve paylaşımın önemini vurgulayan paylaşımlar yapabilirsin. Öte yandan kaynaklarınla ilgili bazı huzursuzluklar veya hassasiyetlerin olduğunu hissedebilirsin. Giderleri dengelemen gerekebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 22 – 28 Mart haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Sahip olduğunuz maddi ve manevi kaynaklarınız ön plana çıkıyor. Hali hazırda var olan gelirlerin için mücadeleden kaçmayacağın bir dönem. Bugünlerde maddi kazanımlarını koruma dürtüsünü yoğun bir şekilde hissedebilirsin.

İşine daha coşkulu sarılarak kazançlarını arttırmak isteyebilir, yeni bir proje için harekete geçebilirsin. İçindeki öz güveni keşfedebilir, değerlerin ve arzuların için harekete geçebilirsin. Ancak panik duygusuyla kontrolsüzce hareket etmemeye ve yanlış harcamalar yapmamaya özen göstermen gereken günlerdesin!

Finansal gelirinde artış olabilir. Kazançların artarken harcama eğilimin de yükselebileceğinden bu süreçte dikkatli olmakta fayda var. Sanatsal ya da yaratıcılığın ön plana çıktığı işlerden kazanç elde etme potansiyelin yükselebilir. Yatırıma yönelik planların varsa gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesin.

28 Mart’ta Terazi burcunda Dolunay gerçekliyor. Bu Dolunay önümüzdeki 15 gün boyunca ortaklı paylaşımlarını gündeme getirecek gibi görünüyor. Eşinden veya varsa ortağından gelen gelirleri yeniden değerlendirmen ve bunlarla ilgili düzenleme yapman gerekebilir.


Alacakların, ödeme yapılması gereken kredi veya borçların, kurumlardan gelebilecek para kaynaklarını masaya yatırma gereği duyabilirsin. Giderlerindeki dengesizlikler, psikolojik olarak baskılar veya huzursuzluklar hissetmene neden olabilir. Bu nedenle başlatmak istediğin projeler ve girişimlerinle ilgili bazı belirsizlikler veya dağılmalar yaşayabilirsin.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip etBitcoin nedir? Güvenli bir şekilde nasıl alınıp satılır?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.