Astroloji: Güneş ve Merkür boğa burcunda burç yorumları

Astroloji: Güneş ve Merkür Boğa burcunda burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

günlük burç yorumları

Astroloji: Güneş ve Merkür Boğa burcunda burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

Güneş Boğa burcunda genel etkileri:

Önümüzdeki yaklaşık bir aylık dönemde içimizden gelen enerjiyi belli bir alana odaklayacağız. Ait olduğumuz Doğa Ana’yı daha çok hissetmek ve Dünya’ya köklenmek, ayaklarımızı toprağa sağlam basmak isteyeceğiz. Beş duyumuzu kullanarak hayatın tadını çıkarıp, keyfini hissetmek için çalışacağız. Yaratıcılığımız ve duygularımız aktif olacak ve onları somutlaştırmak için çabalayacağız.


Huzura, sakinliğe ve dinginliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyacak ve sadeleşmeyi seçeceğiz. Güvenlik arayışımız yükselecek. Gerek maddi gerekse manevi istikrar arayışımız yoğunlaşacak. İlişkilerimizde de güven temasına önem vereceğiz. Uzun süreli ve sağlam beraberlikler kurmak isteyecek veya var olanın devamlılığını gözeteceğiz. Değerlerimiz tehdit altına girdiğini hissedersek öfkelenebilir, oldukça sert bir şekilde savunmaya geçebiliriz. Bu noktada dikkat etmenizi ve sakin kalmanızı tavsiye ederiz!

Merkür Boğa burcunda genel etkileri:

19 Nisan itibariyle Merkür de Boğa burcunda seyahatine başladı. Düşüncelerin ve iletişimin göstergesi olan Merkür’ün bu transitiyle iki kere düşünüp bir kere söyleyeceğiz. Olayları irdelerken son derece temkinli ve sakin olacak, ayağı yere sağlam basan fikirler üreterek onları somutlaştırmak isteyeceğiz. Bu dönemde maddi konular zihnimizde daha çok yer alacak. Maddi- manevi güvenliği elde etme ve sahip olduklarımızı koruma fikri baskın çıkacak. Temel ihtiyaçlarımızı her zamankinden daha çok düşüneceğiz. Alacağımız kararlar istikrarı sürdürmek üzerine olacak.

Yakın çevremizle sakin ve yumuşak ilişkiler kuracağız. Yaratıcılığımız ön plana çıkarken sanatın çeşitli dallarıyla ilgilenebiliriz. Hayattan daha çok keyif alabilmek adına Doğa Ana’yla bütünleşmek isteyebilir, beş duyumuza hitap eden aktiviteler yapabiliriz. İletişim, öğrenme ve düşünme kapasitemiz yavaşlayabilir. Bu dönemde bize anlatılanları anlamıyormuş gibi hissedebiliriz. Fakat öğrendiğimizi de kolay kolay unutmayacağımızı söyleyebiliriz. Alışkanlıklarımızdan kopmak istemeyecek, ürettiğimiz fikirlerde de ısrarcı olacağız.

Güneş ve Merkür Boğa burcunda burç yorumları:

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık süreçte finansal kaynakların ve değere olan bakış açın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Para kazanmak ve mali istikrarını korumak senin için önem kazanacak. Yeni bir gelir kapısı elde etmek için çaba sarf etmek isteyebilir, halihazırda akışta olan parayı biriktirmek isteyebilirsin.

Diğer yandan kazançlarının devamlılığı ile ilgili seni huzursuz edecek koşullar gelişebilir. Kendine verdiğin değeri fark ederken hayatta sana daha çok keyif veren, huzurlu ve sakin hissettiren şeylere yönelebilirsin.

Merkür’ün Boğa burcunda seyahat ettiği bu süreçte maddi konuların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Gelirlerindeki istikrar bu dönemde çok önem kazanabilir. Kaynaklarını dikkatle gözden geçirebilir, kazanç sağlayacak projelerde emin adımlarla ilerlemek adına ağır hareket etmeyi tercih edebilirsin; ancak gelecek fırsatları kaçırmamaya dikkat etmelisin. Finansal güvencenin değerini anlarken sahip olduklarını değiştirmemek için inat edebilirsin.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Güneşin desteğini arkanıza alıyorsunuz. Önümüzdeki bir aylık süreçte genel hayat dinamiklerin ve sağlığın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Dış dünyaya kendini sergilerken keyifli ve huzurlu görünebilir, sağlığındaki istikrarı sürdürebilmek için güvenlik önlemlerini artırabilirsin.

Gerek kariyer hayatında gerek ikili ilişkilerinde gerekse ev hayatında huzurlu ve sakin tavırlarınla dikkat çekebilirsin. Alışkanlıklarını bırakmaya zorlayan koşullar hissedebilirsin. Ancak Uranüs’ün burcundaki seyahatiyle dönem dönem huzurun kaçabilir. Merkür’ün de sizin burcunda seyahat ettiği Önümüzdeki bu süreçte kişisel konuların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Dış dünyayla olan iletişimin ağır; ancak uyumlu ve yumuşak olabilir.

Evinin, kariyerinin ve ilişkilerinin değerini her zamankinden daha çok düşünmeye başlayabilir ve hayatının genel dinamiklerini yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Kendine daha çok vakit ayırarak güvende hissettirecek girişimlerde bulunabilir, keyif alacağın aktivitelere öncelik verebilirsin.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık süreçte ruhsal dünyan ve kontrol dışı konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Bilinçaltımdaki korkular bu dönemde gün yüzüne çıkabilir. Maddi ve manevi güvenliğini tehdit eden koşullar seni içsel olarak huzursuz edebilir.

Öte yandan bu stresle baş edebilmek adına ruhsal çalışmalara yönelebilirsin. Yaratıcılığına odaklanmayı tercih ederek bazı sanatsal faaliyetlere yönelebilirsin. Müdahale edemediğin ve tüm insanlığı ilgilendiren konulardaki gelişmeler seni strese sokabilir. Merkür’ün Boğa burcunda seyahat ettiği bu süreçte iç dünyan ön plana çıkacak gibi görünüyor. Bu dönemde bilinçaltına odaklanmak isteyebilir, maddi güvenliğe dair korkularınla yüzleşebilirsin.

Ruhsal çalışmalara yönelmek sana iyi gelebilir veya bu alanda birtakım eğitimlere katılmak için harekete geçebilirsin. Kontrolünün dışında gelişen ve tüm insanlığı etkileyen olaylarla ilgili daha çok okuma yapabilirsin. İhtiyaç sahibi kişiler için yardım çalışmalarına katılarak içsel huzuru bulabilirsin.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık süreçte sosyal hayatın ve hedeflerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Bugünlerde sosyalleşmek kolay olmasa da arkadaş gruplarınla bir araya gelmek ve organizasyonlar yapmak isteyebilirsin.

Mesleki ekipler, dernek veya vakıflarda insanlığa faydalı olacak çalışmalarda bulunabilir, sosyal çevrende uyumlu ve sakin tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin. Ancak bu çalışmalar esnasında huzurunu kaçıracak ani gelişmeler de yaşaman mümkün. Geleceğe dair hedefleri somutlaştıracak birtakım düzenlemeler yapmak isterken strese girebilirsin.

Merkür’ün Boğa burcunda seyahat ettiği bu süreçte gelecek beklentilerin ve sosyal çevren ön plana çıkacak gibi görünüyor. Üyesi olduğun mesleki gruplarda veya arkadaş çevrende zihinsel uyumunla ve yumuşak tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin. İleriye dönük planlarını somutlaştırmak için harekete geçebilirsin. Gelecekteki maddi güvence ve istikrar konusu zihnini her zamankinden daha çok meşgul edebilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık süreçte kariyer hayatın ve başarı hedeflerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Çalışma hayatına daha çok odaklanacağın, kariyerindeki istikrarı sürdürebilmek adına yeni eylem planları geliştirebileceğin bir dönem seni bekliyor.

Toplumdaki sakin ve kontrollü duruşunla dikkatleri üzerine çekebilir, üstlerinle uyumlu çalışmalar yapabilirsin. Ancak hedeflerin için çalışırken ani gelişebilecek koşullar rahatını kaçırabilir. Projelerinde yaşanabilecek hızlı gelişmeler, devamlılığı sürdürebilmende güçlük çıkarabilir.

Merkür’ün Boğa burcunda seyahat ettiği bu süreçte kariyer hayatın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Kişisel statün ve iş hayatındaki istikrar her zamankinden daha çok önem kazanabilir. Standartlarını sürdürebilmek ve projelerini somutlaştırabilmek adına harekete geçebilir yeni anlaşmalara imza atabilirsin. Başarılarını sürdürme dürtüsüyle çalışırken üstlerinle olan uyumlu iletişimin dikkat çekebilir.

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık süreçte hayat görüşlerin ve yurt dışı konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Kişisel gelişimin için bazı eğitimlere başlamak isteyebilir ve değerlere olan bakış açını sorgulayabilirsin. Yabancılarla ilgili konularda hareketlenmeler olabilir.


Uluslararası ticaretle uğraşıyorsan çalışmalarındaki istikrarı sağlamak önem kazanabilir fakat ani gelişmelerle strese girebilirsin. Öte yandan yurt dışına seyahat etmek isterken engellerle karşılaşabilirsin. Sosyal medyada fikirlerini paylaşırken beklemediğin tepki alabilir, sakinliğini kaybedebilirsin.

Merkür’ün Boğa burcunda seyahat ettiği bu süreçte hayata bakış açın ve yabancılarla ilgili konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. İnançlarını, felsefelerini nazik ve yumuşak bir şekilde dile getirebilirsin. Felsefi konuları araştırmak sana keyif verebilir. Uzun süredir üzerinde çalıştığın yurt dışındaki bir projenin somutlaştığına dair haberler alabilir ve kalıcı bir anlaşmaya imza atabilirsin.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık süreçte finansal paylaşımlar ön plana çıkacak gibi görünüyor. Ortaklı gelirlerindeki istikrarı ve düzeni devam ettirmek bu dönemde önem kazanabilir. Alacaklarını tahsil etmeye odaklanırken diğer yandan giderlerini de düzene koyman gerekebilir.

Bu dönemde vergi, sigorta, miras ve kredi gibi konular hareket kazanırken beklemediğin gelişmeler seni biraz strese sokabilir. Ayrıca güvenliğini ve içsel huzurunu tehdit eden koşullar psikolojik olarak sana baskı hissettirebilir.

Merkür’ün Boğa burcunda seyahat ettiği bu süreçte ortaklı paylaşımların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Eşinin gelirlerindeki istikrar her zamankinden çok önem kazanabilir. Gelir getirebilecek yeni bir iş birliğine imza atabilirsin; ancak temkinli olmak adına bazı projeleri kaçırmamaya dikkat etmelisin. Miras, vergi, kredi gibi konularda devam eden süreçlerin varsa haber alman mümkün. Giderlerini düzenlerken ağır ve emin adımlarla karar almak isteyebilirsin.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık süreçte ikili ilişkilerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Evliliğindeki huzura ve maddi-manevi güvene odaklanmak isteyebilirsin. Beraberliğini daha keyifli hale getirmek ve zamanı uyum içinde geçirebilmek için harekete geçebilirsin.

Eşinin finansal koşullarında dengesizlikler oluşabilir ve bu sebeple huzurunun kaçtığını düşünebilirsin. Ortaklığın veya iş birliği yaptığın kişilerle ilgili beklenmedik gelişmeler gündemine gelebilir ve stres yaşayabilirsin.

Merkür’ün Boğa burcunda seyahat ettiği bu süreçte evlilik ve ortaklık konuların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Evliliğinde huzur ve güven arayışı her zamankinden çok zihnini meşgul edebilir. Eşinle uyumlu ve sakin iletişim kurabilir, fikirlerini onunla paylaşmak isteyebilirsin. Birlikte keyif alacağınız aktiviteler yapabilirsiniz. Yeni bir iş birliğine imza atabilir ve uzun soluklu, sağlam bir ortaklı çalışmaya başlayabilirsin.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık süreçte çalışma hayatın ve sağlığın ön plana çıkaracak gibi görünüyor. Günlük ortamında sakin ve uyumlu olmaya odaklanabilirsin. Rutinlerini pratikleştirebilmek adına bazı düzenlemeler yapmak isteyebilirsin.

Çalışma arkadaşlarınla ahenk içinde süreci yürütmeye özen gösterebilir, iş akışındaki istikrara ve tutarlılığa önem verebilirsin. Ancak projelerinde oluşabilecek ani gelişmeler seni strese sokabilir veya ofis ortamındaki hızlı olaylar ile huzursuz hissedebilirsin. Öte yandan gün içerisinde daha fazla yemek yememeye, rahatına çok düşmemeye özen göstermeli, sağlığına dikkat etmelisin.

Merkür’ün Boğa burcunda seyahat ettiği bu süreçte iş ortamın ve sağlığın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Çalışma ortamında istikrar ve huzur her zamankinden daha çok önem kazanacak gibi görünüyor. Bu dönemde iş arkadaşlarınla uyumlu ve yumuşak bir şekilde iletişim kurmaya özen gösterebilirsin. Üzerinde çalıştığın projelerin somutlaştığına dair haberler gelebilir. Sağlığına ve beslenmene önem verebilir, bu konularda araştırmalar yapabilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık süreçte hobilerin ve aşk hayatın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Birlikte olduğun kişiyle olan ilişkini uyum ve ahenk içinde sürdürmeye odaklanırken güven temasının önemini daha çok hissedebilirsin. Ancak birlikteliğindeki istikrarın tehdit altında olduğunu hissettirecek gelişmeler yaşayabilirsin.

Çocuklarınla çok zaman geçirdiğin bugünlerde sevecen ve yumuşak olmaya özen gösterirken onların ani çıkışları sakinliğini bozabilir. Beş duyuna hitap eden zevklere yönelebilir, hayattan keyif olmaya çalışabilirsin. Sanatsal yeteneklerini harekete geçirecek hobilere yönelebilirsin.

Merkür’ün Boğa burcunda seyahat ettiği bu süreçte aşk ve çocuk konuların ön plana çıkacak gibi görünüyor. İlişkindeki güven ve huzur zihnini meşgul edebilir. Sevdiğinle uyumlu ve yumuşak bir iletişim kurmak için özen gösterebilirsin. Öte yandan hayatında biri yoksa uzun soluklu, sağlam bir aşka yelken açabilirsin. Çocuklarına bazı değerleri verebilecek ifadelerde bulunabilirsin. Sana keyif verecek ve yaratıcılığını aktive edecek sanatsal çalışmalara katılabilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık süreçte ailen ve ev hayatın ön plana çıkaracak gibi görünüyor. Ev ortamındaki ilişkilerin sakin ve huzurlu olmasına odaklanabilirsin. Aile bireylerinin hem maddi hem manevi güvenliğini sağlamak her zamankinden daha çok önem kazanabilir. Sevdiklerinin değerini fark ederken onlara keyif verecek aile içi organizasyonlar düzenleyebilirsin. Öte yandan evinde dinlenmeyi tercih edebilirsin. Ancak aniden tamirat tadilat gerektiren işler gündemine gelebilir ve huzurun kaçabilir.

Merkür’ün Boğa burcunda seyahat ettiği bu süreçte ev ve aile konuların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Evdeki huzur ve sakinlik her zamankinden daha çok önem kazanabilir. Aile bireyleriyle keyifli ve hoş sohbetler edebilir, onlara lezzetli sofralar hazırlayabilirsin.

Zihinsel rahatlığı evinde bulabilirsin ve dekorasyonunda küçük değişiklikler yapmak sana iyi gelebilir. Aile büyüklerinin maddi- manevi tüm ihtiyaçları için harekete geçerken bir yuvaya sahip olmanın önemini fark edebilirsin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Önümüzdeki bir aylık süreçte yakın çevren ve anlaşmalar ön plana çıkaracak gibi görünüyor. Kardeşlerin, akrabaların ve komşularınla uyumlu ve huzurlu ilişkiler kurmaya odaklanabilirsin. Düşüncelerini yumuşak bir şekilde ifade etmeye yönelirken zihinsel sakinliğe daha çok önem vereceksin. Öte yandan varsa ticari anlaşmalarının devamlılığını sağlamak için çalışman gerekebilir. Bu anlamda beklemediğin gelişmeler seni hem finansal hem de düşünsel olarak sıkıntıya sokabilir. Öğrenim hayatında bazı yavaşlamalar olabilir.

Merkür’ün Boğa burcunda seyahat ettiği bu süreçte yakın çevren, eğitimin ve ticari anlaşmaların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Kardeşlerinin, akrabalarının ve arkadaşlarının değerini daha çok fark edebilir, onlarla yumuşak ve uyumlu iletişim kurmaya özen gösterebilirsin.


Uzun süredir almayı hayal ettiğin bir eğitime başlayabilir, kişisel gelişimine katkıda bulunabilirsin. Uzun soluklu ve sağlam bir proje karşına çıkabilir, yeni bir ticari anlaşma imzalamak zihnini meşgul edebilir.

Instagram’da takip et / Astroloji: 19 – 25 Nisan haftalık burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.