Astroloji: 15 Temmuz 2021 günlük burç yorumları

Astroloji: 15 Temmuz 2021 günlük burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

günlük burç yorumları

Astroloji: 15 Temmuz 2021 günlük burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu 15 Temmuz günlük burç yorumları

Koç burç yorumları: Bugün her zamankinden daha odaklanmış hissedebilirsin. Önümüzdeki yol açık ve net görünüyor. Sahip olduğun motivasyonla geleceği öngörebiliyorsun. Uzun bir yurtdışı seyahati düşünüyor olabilirsiniz. İleri bir derece için okula geri dönmeye karar verebilirsiniz. Planlarınızla ilgili araştırma yapmak ve sonuçlandırmak için harika bir gün.


Kendi bağımsızlığın senin için oldukça önemli ancak, yine de başka birinin desteğine ihtiyaç duyabilirsin. Aile cephesinde duygusal olarak sarsıcı konuşmalar yaşanabilir. Gününüze biraz yenilik katın. Yeni stratejileri, yeni teknolojiyi veya yaygın olmayan bir dijital pazarlama tekniğini keşfedin. Bu canlandırıcı ivme, kariyerinizi yepyeni bir seviyeye çıkarmanıza yardımcı olabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 15 Temmuz günlük burç yorumları

Boğa burç yorumları: Uzun zamandır beklediğin bir çeşit anlaşma, hibe ya da bonus artık nihayet ortaya çıkabilir. Bu haber gününüzü neşelendirebilir. Kutlamak isteyebilirsin. Büyük bir sosyal toplantıya katılma şansı önünüze gelebilir. Bu gece canlı rüyalar – bazı harika, bazıları üzücü – yolunuza çıkarsa şaşırmayın. Yatağının yanında bir defter ve kalem tut ki onları yazabilesin.

Ay Uranüs ile aynı hizada olduğu ve yeni arkadaşlıkların ve romantizmin önünü açtığı için bugün heyecan verici ve konfor alanınızın dışında bağlantılara açık kalın. Sırf seni yörüngene çeken normal tipler değil diye birini kolayca hayatından silme. Çok farklı bir geçmişe sahip bir en iyi arkadaş ciddi bir sevgili adayı olarak ortaya çıkabilir. Sizinle iletişim kurmasına izin verin ve bu kişi hakkında varsayımlarda bulunma dürtüsüne direnin. Ön yargıları kapıda bırakırsanız ne keşfettiğinize oldukça şaşırabilirsiniz.

İş akışı konusunda ciddi olmaya hazırsın. Ay bugün şehvetli Başak burcundan denge arayan Terazi burcuna kayarak dikkatinizi gündeminizden kopmayı bekleyen her şeye gönderiyor. Bugün tam olarak üretken olmakta zorlanabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 15 Temmuz günlük burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bugün başlatılan veya ilerleyen herhangi bir romantizmin istikrarlı ve uzun ömürlü olması muhtemeldir. Bugün romantik ilişkinize çok fazla enerji katabilirsiniz sevgili İkizler burcu. Ne kadar önemsediğinizi göstermek ve birlikte biraz zaman geçirmek için hediye verebilirsiniz. Korkunun yoluna çıkmamasına izin verme. İleriye ilerleyin.

Ay, işkolik Başak burcunu terk ediyor ve romantizme aç Terazi burcuna geçerek zevk, eğlence ve oyun ihtiyacınızı artırıyor. Rasyonel mantık ve kalp merkezli arzu arasında bir ikilemde kalabilirsiniz. Aşırıya kaçmadan bir dengeyi sağlamaya çalışın.

yengeç burcu

Yengeç burcu 15 Temmuz günlük burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bir Yengeç olarak, aile bağlantılarını yerine getirmeye ve iyileştirici bir ev ortamına sahip olmaya öncelik veriyorsunuz. Bugünkü gökyüzü size bu destek sistemlerini hatırlatacak. Ay yoğun vücutlu Başak burcundan barış arayan Terazi burcuna kayıyor. Dış etkilere karşı ekstra hassas olma olasılığınız yüksek olduğu için kendinizi evinizin konforuna bırakmanızda fayda var. Kişisel özgürlük ve aile talepleri arasında ikilemde kalmanız ve mevcut sorunları masaya yatırmanız gerekebilir.

Çok fazla çalışma ve son birkaç gün içinde ortaya çıkan baskı, iyimserliğiniz ve coşkunuz hala bozulmamış olsa da, daha fazla bir şey yapmak için çok yorgun olabilirsiniz. Kendine fazla yüklenme. Kendinize dikkat ederseniz, yakında adeta şarj olur ve tekrar eski benliğiniz olabilirsiniz. Akşamları, iyi bir kitap okuyabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 15 Temmuz günlük burç yorumları

Aslan burç yorumları: Muhtemelen bugün harekete geçeceksin sevgili Aslan. Günlük rutin işlere odaklanabilir, yeni girişimlere adapte olabilirsiniz. Ay’ın uyum özlemi çeken Terazi burcuna girişi, sizi baş ve kalp arasında daha güçlü bir iç denge duygusuna teşvik eder.

Romantizm belki de uzun bir aradan sonra hayatına yeniden giriyor. Hayatında gerçekleşecek yeni bir istikrar ve güvenlik duygusu, yakın arkadaşlıklarının yanı sıra aşk hayatına de kök salabilir. Çocuklar hayatında büyük bir sıcaklık ve neşe kaynağı olabilir. Bu gelişen pozitif enerjinin bir kısmını, finansal refah duygunuzu bile artıracak bir tür yaratıcı aktiviteye kanalize etmek isteyebilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 15 Temmuz günlük yorumları

Başak burç yorumları: Başak burcu olarak kendinizi iyi hissetmek için bir ritüele ve rutine ihtiyacınız olabilir. Bugün her zamanki iş akışınızı, biraz daha temkinli olarak idare etmeye çalışın. Ay, denge arayan Terazi burcuna doğru ilerlerken duygusal düşünme eğiliminizi ortadan kaldıracak. Umut dolu planlar ve size korku veren finansal durumunuz arasında kalıyorsunuz.

Bu akşam evinde sosyal bir etkinliğe ev sahipliği yapabilirsin. İlk başta gergin olabilirsiniz. Çabalarınız istediğiniz sonuçları üretebilir. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, bu da mesleki fırsatların karşınıza çıkmasına ve artmasına neden olabilir. Herkes gittikten sonra kafanızı boşaltmanıza yardımcı olacak bir aktivite yapabilirsiniz.


terazi burcu

Terazi burcu 15 Temmuz günlük burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bugün evrak işleri, sözleşmeler veya diğer yasal belgeler, projelerinize devam edebilmeniz için dikkatinizi vermeniz gerekebilir. Bu projeler yazmayı veya konuşmayı içerebilir. İletişim içeren herhangi bir şeye katılmak için doğru bir zaman. Zira bu alanda sizin için fırsat kapıları açılabilir.

Bir Terazi burcu olarak enerjinizin büyük bir kısmını diğer insanlara veriyorsunuz. Bugünkü gökyüzü, beslenen ay burcunuzda ileri doğru hareket ederken, kendi ihtiyaçlarınız ve arzularınızla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı edecek. Sağlığınıza önem gösterme, kişisel bakım gibi konulara odaklanabilirsiniz. Kendinizi biraz şımartmak size iyi gelecek. Ay’ın haberci Merkür ile olan karesi, iş cephesindeki zihinsel gerginlikleri vurgulayabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 15 Temmuz günlük yorumları

Akrep burç yorumları: 

Bugün dünyadan uzaklaşın. Yalnızlığa, yenilenmek için küçük bir ruhsal inzivaya çekilmeye ihtiyacınız var. Ay, aşırı çalışan Başak burcundan ayrılarak barış arayan Terazi burcuna geçiyor. Dikkatinizi serbest bırakmanız gereken bir gün diyebiliriz. Ay’ın haberci Merkür ile olan karesi seyahat planlarının ve eğitim çabalarının seyrini değiştirebilir. Kendinize vakit ayırmanızda ve dinlenmenizde fayda var.

Finansal tablonuz gelişmeye devam ediyor. Günün bir noktasında, mevcut hareketinize ayak uyduracak kadar çok çalışmadığınız hissine kapılabilir ve endişelenebilirsiniz. Ancak bu düşünce sizin için iyi bir motivasyon kaynağı olabilir. Ancak kendinizi şu anda olduğundan daha da fazla zorlamanıza gerek yok. Çok iyi gidiyorsunuz ve bunun devam etmesi muhtemeldir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 15 Temmuz günlük burç yorumları

Yay burç yorumları: Senin için her şey yolunda gitmeye devam etse de bugün ruh halin sıkıntılı hissetmene neden olabilir sevgili Yay burcu. Hayatınızdaki tüm harika şeylere rağmen, günün bir döneminde biraz depresif hissedebilirsiniz. Fiziksel aktivite ile dikkatinizi dağıtmaya çalışabilirsiniz. Birkaç arkadaşınızla dışarı çıkabilir ve bu akşamı keyifli bir şekilde geçirebilirsin. Buna ihtiyacın var.

Uzun vadede hala takip etmeye değer olan hangisi? Ay’ın denge arayan Terazi burcundaki varlığı dikkatinizi kendiniz için tuttuğunuz vizyonlara çekebilir. Grup işbirlikleri veya bir sonraki adımı atmanıza yardımcı olabilecek içgörülere sahip olabilecek arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelmek için ideal bir gün. Ay’ın zihinsel Merkür ile karesi ilişkilerde duygusal olarak yüklü konuşmalara neden olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 15 Temmuz günlük yorumları

Oğlak burç yorumları: Enerjin her zaman olduğu gibi değil ve muhtemelen adrenalinle çalışıyorsunuz. Gün içinde çok fazla iş yapmaya çalışmak sizi bunaltabilir. Durumu dikkatlice düşünün ve görevlerinizi önem veya aciliyet sırasına göre listeleyin. Gün sonuna kadar hepsini bitiremezseniz de dünyanın sonu gelmez. Akşam güzel bir film izleyip pizza sipariş ederek kendinizi motive edebilirsiniz.

Bir Oğlak burcu olarak, bir şeye kafa yorma, zihninizi bir şeye verme ve onu öngörme yeteneğinle gurur duyuyorsun. Bu güçlü iç değere sahip çıkmakta zorlansanız bile, kesinlikle var olan bir yeteneğiniz. Ay bugün denge arayan Terazi burcuna kayarak mevcut kariyer yörüngenizi çevirmenize yardımcı oluyor. Sert ancak önemli ilişki sohbetleri gerçekleşmesi muhtemeldir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 15 Temmuz günlük burç yorumları

Kova burç yorumları: En son ne zaman yeni bir şey öğrendin sevgili Kova burcu? Evren sizi konfor alanınızın dışına itiyor ve bugün ne kadar gayri resmi olsa da yeni bir şeyler öğrenmenizi teşvik ediyor. Ay bugün terazi burcuna geçti ve son günlerde ortaya çıkan zihinsel/duygusal dengesizlikleri geliştirmenize yardımcı olacak.

Ay’ın haberci Merkür ile karesi iş cephesinde duygusal konuşmaları da beraberinde getirebilir. Bugün bir arkadaşının neşelenmeye ihtiyacı olabilir. Sempatik dinleme yeteneğin kesinlikle faydalı olacaktır. Hayatınızda yeni arkadaşlıklara yer açabilirsiniz. Başkalarına şefkat gösterirken de coşkunuza ve iyimserliğinize odaklanın.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 15 Temmuz günlük yorumları

Balık burç yorumları: Bir Balık burcu olarak, gerçek samimiyetin çağırdığı sınırsız derinliklere yabancı değilsiniz. İlişki cephesinde savunmasız, terapi niteliğindeki konuşmalara ihtiyacınız olabilir. Ay’ın zihinsel Merkür ile olan karesi romantik konularda mantık ve duygu arasında ikilemde kalmanıza neden olabilir.


Son teslim tarihinden önce tamamlanacak birçok proje, kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Ancak bitirmek imkansız gibi görünse de biraz yardım isteyerek tamamlayabilirsin. Kendinize gereksiz baskı yapmadan hedeflerinizi başarabilirsiniz. Bugün biraz rahatlamaya çalışın.

İndigo Dergisi’ni Instagram’da takip et / Astroloji: Haftalık burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.