Erdoğan, gençlerle paylaştı: Ben de sizlerle beraber fetih rüyaları görüyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜGVA Doğa Kampı’nda gençlere mesaj vererek, “Ben de sizlerle beraber fetih rüyaları görüyorum” dedi.

erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çocuklarının yöneticisi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından her yıl düzenlenen Doğa Kampı’nın katılımcılarına mesaj gönderdi.

A Haber’in aktardığına göre Edirne’de kampın kapanış etkinliğine katılan Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, babasını telefonla aradı. Erdoğan kamptaki gençlere mesaj vererek, “Ben de sizlerle beraber fetih rüyaları görüyorum” ifadelerini kullandı.



Edirne Gökçetepe Tabiat Parkı’nda düzenlenen kampın kapanış etkinliğinde konuşan Sümeyye Erdoğan Bayraktar ise “Muhteşem bir ortam var burada. Gençler müthiş bir enerji veriyor. Atış yaptım, okçuluk yaptım. Çok da güzeldi bence. Ama macera parkurunda gözüm kaldı. Seneye kabul ederlerse önden başvurumu yapacağım. Gençler kaçıramayın derim” dedi.

Afgan kaçağın saldırısına uğrayan kızın babası: Erdoğan, Ayşegül’ün fotoğrafına iyi bak bu senin eserin!


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 20 yıldır ilkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışan bağımsız bir medya kuruluşudur. Amacımız: Gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonumuz: Okurlarımızda sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerlerimiz: Dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın çevrimiçi yayınlarından biri olarak, iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul eder. Bu doğrultuda Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İndigo Dergisi ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildirgeyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya toplumsal köken, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.