Erdoğan’dan muhalefete: Neymiş, uçakları satacakmış, dünyayı tarifeli uçaklarla mı dolaşacaksın?

Erdoğan, muhalefeti hedef aldı: “Neymiş, gelince uçakları satacakmış. Uçakları sattığın zaman devleti yönetmiş mi oluyorsun? Dünyayı dolaşacaksın. Ne ile? Tarifeli uçaklarla mı? Yok, trene binersin”

erdoğan uçakları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine 2023 seçimleri için talimat verdi. Meclis’in ara vereceğini hatırlatan Erdoğan, “Meclis’in ara vermesiyle hepimiz arazide olacağız. Meydanlarda olacağız” dedi ve ekledi: “Kapı kapı dolaşmak mecburiyetindeyiz.”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Partisine 2023 seçimleri için talimat veren Erdoğan, “Kapı kapı dolaşmak mecburiyetindeyiz” dedi. Erdoğan, muhalefete de yüklenerek, “Neymiş, gelince uçakları satacakmış. Senden öncekiler de söyledi. Uçakları sattığın zaman devleti yönetmiş mi oluyorsun?” ifadelerini kullandı.


Ekonomideki gelişmelere bakarak ilave destek adımları atabileceklerini söyleyen Erdoğan, “Yatırım, üretim, istihdam, ihracat, büyüme odaklı destek ve teşvik politikalarımızla herkesten daha ileri bir seviyeye ulaştık. Önce vatandaşlarımızın huzurunu, güvenliğini, refahını sağlamak mecburiyetindeyiz. Salgının küresel düzeydeki seyrine, ekonomideki gelişmelere bakarak ilave destek adımları da atabiliriz” ifadelerini kullandı.

“Dünyanın siyasi, diplomatik, askeri olarak en güçlü ülkeleri arasına girmek için 2023 virajını kazasız, belasız dönmemiz gerekiyor” diyen Erdoğan, şunları söyledi: “2023 seçimleri çok önemli hale gelmiştir. Karşımızdakiler de bunun farkındadır. Türkiye’ye diz çöktürememenin öfkesinde olanlar niyetlerini gizleme gereği bile duymuyorlar. Muhalefetin giderek çirkinleşen, arsızlaşan, kin ve nefret kokan üslubu 2023 ile ilgili telaşlarını da ele veriyor. Bu kesimin aktörleri PKK’dan FETÖ’ye tüm terör örgütlerinin, ABD’ye kadar yeminli Türkiye düşmanlarının desteğine mahir olmak için canhıraş bir uğraş içinde. Freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyorlar.”


Hepimiz arazide olacağız!

“Bugün il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız bir aradayız ama bir şey hatırlatacağım. Kabine üyelerimiz, yardımcıları, milletvekillerimiz var” ifadelerini kullanan Erdoğan, şunları söyledi:

“Meclis ara veriyor. Meclis’in ara vermesiyle hepimiz arazide olacağız. Meydanlarda olacağız. Şunu özellikle hatırlatacağım; arazide yapacağımız çalışmaların raporlarını genel merkeze kesinlikle raporlayacağız. Grup başkan vekilliğine raporlayacağız. Yoksa bir turistik seyahat olarak illerimize gideceksek nafile. 2023’e kararlı bir şekilde hazırlanacaksak bizim için son iki durak var. Bu, 2021’dir, 2022’dir. 2023 tamamen seçim Bu çalışmayla biz istikametini kaybetmiş, avara kasnak gibi dolaşanlara bu memleketi teslim edemeyiz.”

Neymiş, uçakları satacakmış!


Açıklamasında muhalefeti hedef alan Erdoğan, “Neymiş, gelince uçakları satacakmış. Senden öncekiler de söyledi. Uçakları sattığın zaman devleti yönetmiş mi oluyorsun? Dünyayı dolaşacaksın. Ne ile? Tarifeli uçaklarla mı? Yok, trene binersin. Otobüslerle beraber seyahat edersin. Ondan sonra da ben muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağım dersin. Hayırlısı olsun. Sen bu kafayla daha çok gidersin. Millet İttifakı’nın diğer üyeleri de bunlardan farklı değil zaten. Eşeği sağlam kazığa bağla ki ondan sonra Allah’a emanet et. Onun için tedbirleri almamız lazım. Kapı kapı dolaşmak mecburiyetindeyiz” diye konuştu.

Çift maaşlılara belediye başkanı da eklendi! Yıllık 550 bin TL maaş!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.