Este Lórien Eskişehir | Kirpik bakımında büyülü dokunuşlar

Eskişehir’de kişisel bakım uygulamalarına getirdiği modernite ve yenilikçi hizmet anlayışıyla güzellik hizmetlerine farklı bir bakış açısı kazandıran Este Lórien, sunduğu hizmetleri kadınların güzellik ihtiyaçları ekseninde hızla geliştirmeye devam ediyor.

Este Lórien Eskişehir

Kirpikler yukarı!

Bilindiği gibi kadınların günlük makyaj ve bakım rutinlerinde genellikle en zorlandıkları bölgeler kirpiklerdir. Kirpiklerin daha dolgun, hacimli, canlı ve uzun görünmesi için her gün belirli makyaj işlemlerinin tekrarlanması gerekebilmektedir. Makyaj ve kirpikler için harcanan zaman ve çaba göz önüne alındığında evde rutin olarak yapılan işlemlerin her zaman beklenilen sonucu vermemesi de sıklıkla görülen bir durumdur. Bu noktada kirpik lifting işlemi ile ortalama olarak 45 dakika süren tek bir işlemde kirpiklerin uzun süre daha hacimli, uzun, sağlıklı ve kıvrımlı görünüme kavuşması sağlanabilmektedir. Bununla birlikte kirpik lifting işlemleri kaliteli ürünlerle ve deneyimli ellerde yapıldığı zaman işlemin kirpiklere (dökülme vb.) herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.

Günlük kullanımı kolay, hayatı kolaylaştıran, en kısa ve cılız görünümlü kirpiklerde dahi yüksek derecede etkili ve suya karşı maksimum dayanıklılığa sahip kirpik lifting işlemi, kadınların gerek geçmişte gerekse günümüzde sıklıkla tercih ettikleri bir güzellik uygulaması olmaya devam etmektedir.

Este Lórien’in sunduğu Eskişehir kirpik lifting hizmetleri için https://www.estelorien.com.tr/kirpik-lifting-eskisehir/ sayfasına göz atabilirsiniz.

Eskişehir kirpik lifting

Eskişehir kirpik lifting uygulamalarına ilişkin periyodik kampanya ve indirimler, kirpik lifting fiyatları ve işlem içerikleri için iletişime geçebilirsiniz.

Kirpik bakımı işlemlerinin yanı sıra güzellik ve kişisel bakım kapsamında geniş bir alanda hizmetlerini sürdüren Este Lórien, hizmet envanterine 6 in 1 Plus Komple Cilt Bakımı Paketini ekledi.

Este Lórien uzmanları tarafından her yaştaki kadınların cilt ihtiyaçları, beklentileri ve cilt problemleri dikkate alınarak geliştirilen bu yeni cilt bakımı paketi ile mevcut cilt problemlerinin giderilmesinin yanında yeni oluşumların engellenmesine yardımcı olarak çözümler sunulmaktadır.

6 in 1 Plus Komple Cilt Bakımı Paketi nedir?

6 in 1 Plus Komple Cilt Bakımı Paketi, tek uygulamada cildin ihtiyaçlarına göre 13 aşamaya kadar uzayabilen bir içeriğe sahip olup, 6 güçlü etki içermektedir.

Tek pakette komple cilt bakımı mahiyetindeki 6 in 1 Plus Cilt Bakımı Paketi, ortalama 3-4 haftalık periyotlarda tekrarlandığında ciltteki ölü hücre, siyah nokta, cilt kuruluğu gibi problemlerin giderilmesine yardımcı olur.

6 in 1 Plus Komple Cilt Bakımı Paketi, klasik cilt bakımı hizmetlerinin ötesinde ortalama 2-3 saat işlem süresi ile cildin yüzeysel değil derinlemesine bakımını sağlamayı hedeflemektedir.

6 in 1 Plus Komple Cilt Bakımında, öncelikle kişiye cilt analizi yapılarak kişinin cilt tipi ve cilt problemleri belirlenir ve ihtiyaç duyulan işlemlere ilişkin en yüksek verimliliği sağlayacak etkin bir yol haritası oluşturulur. Bu çerçevede ihtiyaç dahilinde derinlemesine cilt temizliği, siyah nokta temizleme, peeling işlemi, buhar uygulamaları, cilt maskesi, cilt masajı gibi pek çok işlem cildinizin ihtiyacını karşılayacak şekilde yapılır. Böylelikle cildinizin rutin bakımı sağlanır.

eskişehir cilt bakımı

Este Lórien, kadınlara özel olarak sunduğu tüm hizmetlerde olduğu gibi cilt bakımı işlemlerinde de tek kullanımlık, kişi özel ve hijyenik ürün ve materyalleri tercih ederek hijyen seviyesini en yüksek düzeyde tutmayı amaçlayan bir yaklaşımla hizmetlerine devam etmektedir.

Bununla birlikte tüm hizmetlerde olduğu gibi cilt bakımı işlemlerinde de A Plus kalite, sağlıklı, hijyenik ve güvenilir ürünler tercih edilmektedir.

Eskişehir cilt bakımı https://www.estelorien.com.tr/eskisehir-cilt-bakimi-fiyatlari/ adresini ziyaret ederek 6 in 1 Plus Komple Cilt Bakımı Paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Este Lórien tarafından Eskişehirli kadınlara özel olarak sunulan, cilt bakımı, kirpik bakımı, tırnak bakımı, epilasyon ve daha pek çok hizmete ilişkin mevcut kampanyalardan haberdar olmak için Este Lórien web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.