Astroloji: Venüs Akrep transiti burç yorumları

Astroloji: Venüs Akrep transiti burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Venüs burç yorumları

Astroloji: Venüs Akrep transiti burç yorumları. (aşağıda) Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Genel etkileri:

Akrep burcundaki Venüs’ün asıl amacı ilişkileri bozup mahvetmek değil, dönüştürmektir. Sorgulatacak, dönüşüme zorlayacak, ya dönüştürüp, daha da derinleştirecek ya da taraflardan birisi birlikteliğin ruhsal yolu için gerekli olan değişime direniyorsa ‘ yollarımız buraya kadar birmiş, benim sevgiyle dönüşmeye devam etmem lazım, seni burada kalmak istediğin yerde sevgiyle bırakıyorum’ deyip kopartmayı göze alabilecektir.


Akrep’teki Venüs, ‘şu dakikadan önceki seni unut, ya birlikte dönüşürüz ya da benim için yok olursun’ der, ‘beni bulmanın gerçek nedeni ruhunun derinliklerinden gelen dönüşüme olan ihtiyacındı zaten, bu yüzden benimle yola devam edeceksen direnmeyi bırak’ der. Değişime direnirsen, Akrep’teki Venüs’ün acı tarafı kendisini gösterir.

Venüs, Akrep burcunda aradığı huzuru bulmakta zorlanacaktır. Bu nedenle ilişkilerde, kıskançlık, tutku, baskı el ele gidecektir. Çok sevebilir ancak ilişkide huzuru bulmakta zorlanabiliriz. Uzlaşmak ya da sevdiğimize karşı daha esnek ve anlayışlı davranmakta güçlük çekebiliriz. Bu dönemde aşk ve genel olarak hayatla ilgili bakış açımız daha siyah beyaz olabilir.

Sevdiğimizi sahiplenmekte aşırıya kaçabiliriz. Kendimizi kontrol altına almaya çalışmakta ve karşımızdaki kişileri garip kıskançlıklarla bunaltmamakta fayda var. Eğer daha sakin olmaya çalışır ve intikam planlarından uzak durmayı başarırsak, o zaman tutkulu, ateşli sevgimizle, partnerimize mükemmel bir dönem yaşatabiliriz.

Astroloji: Venüs Akrep transiti burç yorumları

koç burcu

Koç burcu yorumları

Koç burç yorumları: Eş veya ortak üzerinden gelen maddi imkanlarınızdan yana şanslı bir süreçtesiniz ve ek kaynaklar da yaratabilirsiniz. Psikolojik danışmanlık, terapiler ve araştırma odaklı işleriniz varsa daha da fazla verim elde edebilirsiniz. İçten bir dönüşüm yaşayarak olaylara farklı cepheden bakmanız da mümkün. Bu dönem gizli olaylar önünüze gelebilir. Şüphe, kaygı ve evhamlı taraflarınıza hakim olarak kendinize baskı yapmamaya çalışın. Cerrahi müdahale gerektiren bir sağlık sorununuz var ise gündeminizde öne çıkabilir.

Parasal konularda bu dönemde daha dikkatli olun, özellikle bankalarla ilgili konular ve ikili ilişkilerin parası konularında. Eşin parası, ortak kaynaklar, finansal konular ön plana çıkacaktır. Vergi, miras, sigorta gibi konularda sorunlar yaşayabiliriz. Kredi almak ya da yeni yatırımlar yapmak gibi konularda çok dikkatli olmalı, tüm detayları iyice incelemeliyiz.

Venüs sekizinci evinize geliyor. Eğer borçlarınız varsa, en basit örneği ile kredi kartı borcu gibi, onları küçültmenizi ya da bütünüyle bitirmenizi sağlayacak parasal fırsatlar doğabilir. Hayatınızı kolaylaştıracak bankacılık uygulamaları kullanmaya başlayabilirsiniz. Parasal konularınızda, parayla olan ilişkinizde, parayı harcama, biriktirme yönteminizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Ruhsal tarafı da var bu evin. Korkular, kuruntular, karamsar bakış açıları, zihninizde tekrar eden takıntılı düşünceler, bunlar da sekizinci ev ile bağlantılı. Ruhsal enerjinizi, zihninizi temizlemek, daha pozitif, daha olumlu bir hale geçmek, psikolojik durumunuzu iyileştirmek için yeni şeyler yapacağınız bir dönem bu.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Yeni bir ilişkiye başlamak için destekleyici etkiler altındasınız. Evlilik ve ortaklık konularında maddi yönden önemli kararlarınız olabilir. Sosyal hayatınız canlanacaktır. Yeni davetler alabilirsiniz. Öte yandan çevrenizle görüş ayrılıkları yaşayabileceğiniz bir dönem olabilir. Hatta size açıkça düşmanlık eden insanlar öne çıkabilir bu süreçte. Eğer evliyseniz eşinizin hayatında sizin de değerlendirmeye almanız gereken yeni gelişmeler olabilir.

İkili ilişkilere odaklı olacaksınız bu dönemde ve karşı tarafın eli daha kuvvetli olacak gibi, ilişkilerde bazı zarara uğradığınız durumlar olabilir. Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da ortağımız ile ilgili bir sır ortaya çıkabilir. Partnerimizi bunaltacak aşırı kıskançlıklardan kaçınmalıyız. Baskı kurmaya çalışmamız ilişkilerimizi kötü etkileyebilir. Eşimizle ilişkimizde tutkular artabilir.

Venüs yedinci evinizde ilerliyor. Evliliğiniz/ilişkiniz, iş ortaklıklarınız üzerinden güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. İlişkiler içinde keyifli bir dönem. Güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek yeni şeyler olabilir. Yedinci ev bizi herhangi bir alanda yönlendiren, rehberlik veren kişileri (örneğin spor hocası, müzik hocası gibi) ve danışmanları anlatır. Bu konularda da Venüs desteğiniz var. Bir alanda biriyle yol almak istiyorsanız, böyle bir bağlantı doğabilir. Hayatınızda böyle kişiler varsa, bağlantınız içerisinde samimiyetiniz artacaktır.

Hayatında özel biri olmayanlar için, şayet bir flört varsa, bir duygunuzun olduğu biri varsa, karşılıklı bir çekim yaşadığınız, belki görüştüğünüz ama henüz adına ilişki diyemediğiniz bir şey varsa, aranızdaki bu bağ Venüs akrepte iken bir ilişkiye dönebilir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Çalışma hayatınız ve sorumluluklarınız öne çıkıyor. Ofisinizi, evinizi düzenlemek ve hayatınızdaki fazlalıkları tespit etmek için iyi bir döneme adım atıyorsunuz. Yeni bir diyet ve egzersiz programına başlayabilirsiniz. Yaşam tarzınızı daha faydalı hale getirmeniz mümkün. Keyif alacağınız, yoğun düşünceleri dağıtacak hobiler de edinebilirsiniz. Evcil hayvanlarınız var ise daha çok ilgilenebilirsiniz.

Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çalışma ortamınızda ve işin parası konularında dikkatli olun, iyi pazarlık edin. İşyerinde kıskançlık kurbanı olabiliriz. Sağlık alanında özellikle üreme organlarıyla ilgili kontrollerden geçmemizde yarar vardır. İş arkadaşlarımız ile aramızda gizli bir çekişme olabilir.

Venüs altıncı evinizde seyahatine başladı. İş, hizmet, sağlık ve gündelik yaşam evine. İş ortamında güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Sevineceğiniz şeyler olabilir. Günlük akışınızda bir rutinin, bir görevin, görev tanımınızın içinde bir sorumluluğun yeniden düzenlenmesi gibi. İş akışlarınızda yeni bir şey kullanmaya başlamak, yeni bir düzene geçmek gibi. İhtiyacınız olan bir şeyin temin edilmesi gibi. İşinizde arkadaş ilişkilerinizi de kuvvetlendirecektir Venüs.

Sağlık konusunda bir çabanız, aşmaya çalıştığınız bir sorun varsa, Venüs destek verecektir size. Bu anlamda iyi, güçlü bir etki alıyorsunuz. Evcil hayvanlarınız varsa, onlarla ilgili düzenleyeceğiniz, yenileyeceğiniz şeyler de olabilir. Problemli durumlar çözülebilir.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Aşk hayatınızda yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Hayatınızda biri yoksa sizi derinden etkileyen biri ile görüşmeye başlayabilirsiniz. İçinizdeki yaratıcı güç daha da artarken yeteneklerinizle ön planda olabilirsiniz bu dönem. Altın, döviz yatırımları ve kripto paralarla ilgili atılımlarda bulunabilirsiniz. Şayet planlıyorsanız çocuk sahibi olma konusunda veriminiz artabilir. Halihazırda olan çocuklarınızın sorunlarıyla ilgilenebilir ve yeni çözümler getirebilirsiniz.

Aşk konularında dikkatli olun, kıskançlıklar, çekememezlik ve bazı sorunlar oluşabilir. Söylenmeyen ve saklanan bazı şeylerde olabilir. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hayatımızda tutkulu bir aşk başlayabilir. Çocuk sahibi olmaya karar verebilir ya da hamile kalabiliriz. Yeni bir hobi edinebiliriz. Aşk ilişkilerinde tartışmalara yol açacak kıskançlıklardan kaçınmalıyız.

Venüs beşinci evinizde ilerliyor. Aşk ve ilişkiler açısında güzel bir etki. Buralardan yana şanslı olacağınız bir dönem. Eğer hayatınızda sanat varsa, işiniz sanat ise ya da belki bir hobiyle, bir meşguliyetle sanatın içindeyseniz, Venüs yaptığınız işleri duyurmanıza, daha fazla insana ulaştırmanıza destek verecektir. Alkış ve takdir getirecektir size.

Beşinci evin diğer temalarını düşünecek olursak, başka hangi olasılıkları anlatır bu geçiş? Nerelerde destek verir? Çocuk sahibi olmak isteyenler için iyi bir dönem. Çocukları olanlar, onlarla ilgili halletmek istedikleri şeyleri güzelce yapabilirler. Yoluna girmesini istediğiniz durumlar varsa, istediğiniz yönde çözülebilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Ailevi konular ve ev yaşantınız odak noktanıza girebilir. Miras paylaşımı, toprak konuları ile ilgilenebilirsiniz. Ev yatırımı yapabilir, oturduğunuz yerde tadilat/tamirat düşünebilirsiniz. Ev içerisinde de koşturmacalarınız artacaktır. Çok fazla misafir ağırlayabilirsiniz. Yeni bir ev arayışındaysanız şayet mükemmeliyetçi davranabileceğiniz bir süreç olacaktır.

Ev içinde bazı huzursuzluklar olabilir, alım – satım konularında da dikkat edin bir şeyi değerinin altına satmak veya değerinden fazlaya almak mümkün. Ev ve aile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aile bireyleri ile yakınlaşabiliriz. Ancak, arada gizli bir rekabet ve çekişme yaşanabilir. Bir aile sırrı ortaya çıkabilir. Evle ilgili tadilat, dekorasyon gibi şeyler düşünüyorsak, bu konularda aksiliklere ve mücadeleye hazır olmalıyız.

Venüs dördüncü evinize geliyor. Aile içinde güzel bir dönem. Onlarla daha iyi anlaşacağınız, sorunlar varsa oturup çözeceğiniz, birbirinize sevginizi daha güçlü şekilde göstereceğiniz, iyi bir dönem. Evinizden de bir Venüs rüzgarı geçiyor olacak. Güzel eşyalar alabilirsiniz, yenilemek istediğiniz şeylerde güzel ürünler bulabilirsiniz, yaşam alanınızı daha şık, daha konforlu bir hale getirebilirsiniz.

Yeni yıl geliyor. Süsleyebilirsiniz mesela evinizi. Yeni dekoratif şeyler yapabilirsiniz. Aile içi mülk, arazi, arsa, ev yaptırma ya da taşınma, ev alma, satma, kiralama konuları varsa, Venüs’ün desteği sizinle. Güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Yeni fikirler, plan, proje ve ticari atılımların gündemde olacağı bir dönem. Kısa süreli seyahatler gerçekleştirebilir, eğitim almak istiyorsanız o yönde adımlar atabilirsiniz. Bir yazınız yayınlanabilir veya bildiğiniz alanlarda konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Web sitesi açmak gibi internet üzerinden girişimler için de uygundur. Gündelik yaşamda iletişim trafiğinizde artış yaşanabilir. Eski okul/mahalle arkadaşlarınızla ve kardeşlerinizle görüşebilirsiniz.


İletişim konularında son derece dikkat edin birisi size doğru söylemiyor olabilir. Yine kardeşler ve akrabalarla ilgili konularda bazı anlaşmazlıklar olabilir. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimizle aramızda kıskançlıktan kaynaklanan sorunlar yaşanabilir. Açıktan açığa olmasa da gizli bir rekabet içinde olabiliriz. Yakın çevreden birisiyle tutkulu bir aşk söz konusu olabilir.

Venüs üçüncü evinize geliyor. Arkadaşlarınızla, komşularınızla, yakın akrabalarınızla ilgili konular olumlu etki alıyor. Birbirinize desteğinizi, sevginizi göstereceğiniz şeyler olacaktır. Kardeşlerinizle ilgili sorunlu durumlar varsa iyileşebilir. Aranız bozuksa mesela, düzelebilir. İşiniz satış, pazarlama gibi alanlarda ise, e-ticaret ise, online işlerde ise, sosyal medya ile bağlantınız varsa, faaliyetleriniz açısından şanslı, verimli, iyicil bir süreç.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Maddi kazançlarınız artarken, sahip olduğunuz değerlere bir yenisini daha ekleyebilirsiniz. Kişisel harcamalarınız artabilir. Mal/eşya alımı sebebiyle yeni bir ödeme başlatabilirsiniz. Parasal konularda önemli kişilerle görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Terfi/zam alabilirsiniz. Özgüveniniz artabilir. Bu pozitif etkinin ışığında ilişkiler üzerinden değerinizi olumlu veya olumsuz fark etmeye başlayacaksınız.

Parasal konularda son derece dikkatli olun zararlı çıkabilirsiniz, karşıdakinin dediğinin olması mümkün… Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kazancımız bu dönemde artış gösterebilir. Ancak, maddi konularda daha paylaşımcı olmaya özen göstermeliyiz. Ya hep ya hiç tavrımız, harcamalarda aşırıya kaçmamıza sebep olabilir. Kontrollü olmamızda yarar var.

Venüs ikinci evinize geliyor. Maddi anlamda güzel bir Venüs etkisi alıyorsunuz. Elinize, sizi rahatlatacak paralar geçebilir. Ortaklı paraların paylaşımı, aileden gelebilecek destekler söz konusu. Bunun dışında yaptığınız işte geliriniz de artabilir. Venüs’ün denk geldiği ikinci ev varlıklarımızı, sahip olduğumuz değerleri anlatır ve yeteneklerimizle de bağlantılı. Şu ana kadar aktive etmediğiniz, hayata geçirmediğiniz, görünür kılmadığınız bazı yeteneklerinizin üzerine gidebilirsiniz bu etkiyle birlikte, onlarla yeni gelir kapıları açabilirsiniz kendinize.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Kendi burcunuzda etki görmeniz dolayısıyla yaşamın pek çok alanında güçlü değişimlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni bir işe, ilişkiye veya eğitime başlayarak tazeleyici bir döneme doğru adım atabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenebilir, yaşam tarzınıza dair yeni kararlar alabilirsiniz. Bu süreçte normalden daha şüpheci, evhamlı ve sorgulayıcı davranışlar içerisine girmeniz ihtimal dahilindedir. Olayları derinlemesine değerlendirerek kontrol altına alma ve liderlik etme beceriniz artış gösterebilir.

Bu geçiş en iyi etkiyi size yapıyor çünkü ilişkilerde istediğinizi elde etmeniz mümkün ama sizden saklanan bazı konularda ortaya çıkabilir. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, daha önce gizli tuttuğumuz yönlerimiz daha görünür olabilir. Kendimiz ile ilgili yeni kararlar alabilir, görüntümüzde değişiklikler yapabiliriz. Çevremiz tarafından çok çekici olarak algılanacağımız bir dönemdeyiz.

Venüs birinci evinize geliyor. Bu da daha çok eğlenmek, eğlenmek için yeni şeyler yapmak isteyeceğiniz, güzelliğinize, bakımınıza daha fazla özeneceğiniz, belki giyim kuşam alışverişleri yapacağınız, kendinizi yenilemek isteyeceğiniz bir dönem olduğu anlamına geliyor. Sanatsal konularla meşgul olabilirsiniz. Belki müzik, belki resim, yeni bir hobi, yeni bir meşguliyet eklenebilir hayatınıza. Kendinize yeni bir keyif alanı yaratabilirsiniz.

Venüs birinci eve gelince aşk hayatınızda hareketlenme olabilir, yeni tanışmalar, flörtler olabilir. Hayatınızda zaten biri varsa, evli iseniz ya da bir partneriniz varsa, ilişkinin içinde bağınızı kuvvetlendirecek paylaşımlarınız olacaktır. Keyfiniz, uyumunuz artacaktır. Sorunlarınız varsa bu süreçte aşmak, anlaşmak, uzlaşmak mümkün.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Kontrolünüzün dışında kalan bir alanda etki görmeniz nedeniyle yaşam bir adım geri çekilerek kendi içinize döneceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Bilinçaltınız çok hareketlenirken aktifleşen sezgilerinizle olayları algılamaya çalışabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar, ruhsal uğraşlar ve ibadetler size iyi gelebilir. Bu esnada gizli olayları da fark edebilirsiniz. Doktor kontrolleri yaptırmak için de iyi bir dönem.

Bilmediğiniz bazı konular, ilişkilerde sizden saklanan durumlar söz konusu olabilir, önemli yatırımları bu dönemde yapmayın… Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İlişkiler ve sosyalleşmek için ideal bir dönemde olduğumuz söylenemez. Kendimizi biraz daha geriye çekmek ihtiyacı hissedebiliriz. Aşkımızı gözlerden uzak yaşamak ihtiyacı doğabilir. İlişkide fedakârlık etmemiz gerekebilir.

Venüs on ikinci evinize geliyor. Güzel bir dinlenme, bir mola getirebilir size. Günlük hayatınız içinde iletişimler, koşturmalar, hareketlilikler azalabilir ve bu size çok iyi gelebilir. Göreceli olarak bir inziva hali yaşayabilirsiniz.

Dengeye gelmek, kendinize vakit ayırmak, duygusal ihtiyaçlarınızı gözlemlemek, durup yaşam bileşenlerinize bakmak, sakinleşmek, dinginleşmek için çok güzel bir transit. Ruhsal konularda fayda getirir, farkındalığınızı artırır bu geçiş. Bakış açılarınız değişir, yenilenir. Daha derinlikli biri olarak çıkarsınız bu süreçten.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: Geleceğinizi ilgilendiren konularda bazı yeni kararlar gündeme gelebilir. İş hayatınızda farklı bir alanı denemek isteyebilir, iş hacminizi genişletebilirsiniz. Bu çerçevede yeni ve özel bir çevreye girebilirsiniz. Önemli organizasyonlar, gezi veya davetlerde bulunabilirsiniz. Gündelik hayatınızda içerisinde çok kişinin dahil olduğu krizli olayları çözmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınız size yeni haberlerle gelebilir.

Hayalleriniz yolunda adımlar atmak istiyorsanız bu alanda kime güvendiğinize dikkat edin. Sosyal çevrenizden birisi ile bazı anlaşmazlıklar olabilir. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Arkadaşlık ilişleri yoluyla önümüze yeni fırsatlar çıkabilir. Ancak arkadaş grupları arasında kıskançlık yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Sosyal çevremizde kıskanılan, gizlice çekiştirilen bir figür olabiliriz. Biz de baskıcı ve ısrarcı davranışlardan kaçınmalıyız.

Venüs on birinci evinizde hareketine başladı. Arkadaşları anlatan eve Venüs’ün gelmesi güzel mi? Gayet güzel! Pandemi koşulları ve özellikle de bugünlerde artmış olan vaka sayıları, sosyalleşmemizi engelliyor tabii. Dikkat etmek zorundayız. Hem kendimiz, hem başkaları için kurallara uymalıyız. O yüzden bu Venüs geçişi, muhtemelen çoğunlukla dijital sosyalleşmeler getirir size. Yazışmalarınız artar arkadaşlarınızla. Haberleşmeleriniz artar. Dost sohbetleri iyi gelir.

İşinizde ekip içinde samimiyetiniz, birbirinize olan desteğiniz artar. Kendinizi ekip arkadaşlarınızdan yana şanslı hissedeceğiniz bir süreç. Projeler, hedefler demektir ayrıca on birinci ev. Dijital alanda yeni fikirler geliyor. Yeni başlatacağınız bir şeyler olur Venüs burada iken.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Toplumda edindiğiniz rol ve kariyeriniz ile ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Statünüzü arttıracak gelişmeler olabilir. Patronlarla, önemli şahsiyetlerle ilgilenmenizi gerektirecek olaylar dikkat çekebilir. Yaptıklarınızla daha göz önünde olmanız mümkün. Özellikle aile büyükleriniz çerçevesinde gelişecek bir maddi krizi çözmeniz gerekebilir. Ayrıca yeni iş başvuruları için de desteklendiğiniz bir dönem.

Kariyer ve iş konularında dikkatli olun özellikle bir kadın figürü ile anlaşmazlıklar olabilir. İş ve kariyerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde kariyerimizde öne çıkabilir, ilişkilerimiz sayesinde yeni iş fırsatları yakalayabiliriz. Ancak, üstlerimizle olan ilişkilerimizde fazla ısrarcı ya da baskıcı olmamakta yarar vardır. Gizli rekabetlere ve çekişmelere karşı uyanık olmalı, kendimizi kontrol altında tutmalıyız.

Venüs onuncu evinize geliyor. İşiniz, üstlerinizle olan diyaloglarınız, yönetimle, patronlarla ilgili konular, bunun dışında resmi işleriniz, devlet dairelerinde yapılacak işleriniz açısından pozitif bir transit. Venüs burada iken oğlakta yer alan gezegenlerden uyumlu açılar da alacak. Haftalık gündem yazılarımda etkileri gün gün veriyorum, takip edebilirsiniz. İşiniz, kariyer hayatınız, sorumluluklarınız Venüsyen etkiler altında olacak bu süreçte. Keyif alacaksınız yapacağınız şeylerden. İşler Venüs ile daha rahat akacak.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: İlgi alanlarınız, merakınız ve öğrenme isteğinizin daha fazla artacağı bir sürece gireceksiniz. Uzak yerlere seyahat planlayabileceğiniz gibi uzak yerlerden misafirleriniz de gelebilir. Bakış açınızı değiştirmenize sebep olacak olaylar da önünüze gelirken hayata yüklediğiniz anlamı da gözden geçirebilirsiniz bu dönem. Haberleşme trafiğiniz artacaktır. Yeni bir eğitim programına başlamayı düşünüyorsanız şayet ideal bir dönem.

Uzak yolculuklar, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni eğitim fırsatları çıkabilir. Hayatımıza farklı kültürlerden biri girebilir ve tutkulu bir aşk yaşayabiliriz. Maneviyatımız artabilir, ruhsal konulara ilgi göstermeye başlayabiliriz. Hukuksal konular ve bazı eğitimlerle ilgili konularda dikkat! Her şey size anlatılan gibi olmayabilir.

Venüs dokuzuncu evinize geliyor. Yabancı kültürlerle ilgili kendinize yeni şeyler katacağınız, özellikle sanatsal anlamda yeni şeyler öğrenebileceğiniz, vizyonunuzu genişletecek güzel bir Venüs transiti sizin için. Şehirler arası konular varsa, yurt dışı bağlantılı yapmanız gereken şeyler varsa, bunlar Venüs ile rahat ilerler. Keyifli olur.

Yabancı kültürlerin danslarına, müziklerine ilginiz artabilir bu dönemde. Akademik çalışmalarınızda, yüksek öğrenim hayatınızda, hocalarla olan iletişimlerinizde destekler Venüs sizi. Bir eğitime de başlayabilirsiniz. Sinemayla, filmlerle, dizilerle daha çok ilgilenebilirsiniz.


İndigo Dergisi’ni Facebook ve Instagram‘da takip edin.

Astroloji: Başak burcunda Yeni Ay burç yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.