Astroloji: 4 – 10 Ekim haftalık burç yorumları

Astroloji: 4 – 10 Ekim 2021 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 4 – 10 Ekim 2021 haftalık burç yorumları. 4 Ekim, 5 Ekim, 6 Ekim, 7 Ekim, 8 Ekim, 9 Ekim ve 10 Ekim tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu 4 – 10 Ekim haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu Yeni Ay sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz.


Bu yeni ay içinizde gizlediğiniz ve sürekli bastırdığınız korkularınızı ortaya çıkartıyor olabilir. İlişkilerde çok zorlandığınızı ve artık düzeltemeyeceğiniz şeylerin üzerini örtme kısmında olmak istemiyorsunuz. Sizler için çok masum bir yeni ay olmasa da kafa karıştırıcı yönüyle umutlarınızı, hayallerinizi ve aşk hayatınızı etkileyecek.

Bu yeniayla beraber sizler için ilişki hayatınızda yeni bir sayfa açma vakti olacak. Yalnızlar yeni bir ilişkiye adım atacakları bir döneme giriyor. Sevgililer ise evlilik teklifleriyle yeni bir hayata adım atabilir. Hayatınızı takip etmeniz, düzene sokmanız için çok güzel bir fırsat diyebiliriz. Ancak bu dönem de de kendinize biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Bedensel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bunun en büyük sebebi de zihinsel karışıklıklarınız. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Kendinizi tahmin bile etmediğiniz durumlar içerisinde bulabilirsiniz. Mutlu olmadığınız yerde durmayın.

boğa burcu

Boğa burcu 4 – 10 Ekim haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta değişime açık olduğunuz sürece şans sizden yana olacaktır. Yalnız bu hafta biraz daha kendinize dönebilir, yalnızlık ve sessizlik ihtiyacınız artabilir. Bu Yeni Ay zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz.

İş ve çalışma hayatınıza yeni bir düzen getirmek isteyebilirsiniz. Bazı sorumluluklar size ağır gelmiş olabilir. Stres yönetiminde başarılı olabilirseniz sorunları daha kolay atlatabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi sıkmayın ve hayatın getirdiği durumları da kabullenerek karşılamayı başarın. Beklenmedik teklifler hayatınıza sürpriz katabilir.

Bu yeni ay ile eski ilişkilerinizi yeniden güçlendirebilir ve telafisini yapabilirsiniz. Adeta size tüm ay yaşadığınız her şey için tekrardan temiz bir sayfa açma fırsatı verecek. Sağlıksa, sağlığınız iyiye gidecek. Kariyerse kariyer hayatınızda yenilikler yaşayacaksınız. Sürpriz proje ve kazanımlar sizi güçlendirecektir. Orijinal işlerin peşine düşün. Klasik olanı artık yıkma zamanı denilebilir. Hukuksal süreçlerinizde önümüzdeki iki hafta şaşırtıcı gelişmeler yüzünüzü güldürecektir.

ikizler burcu

İkizler burcu 4 – 10 Ekim haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Özellikle yalnızlar için aşk sezonu açılmış olacak, çocuk sahibi olmak isteyenler de bu bir aylık süreci değerlendirebilirler.

Duygusal hayatınızda asla arkanıza bakmamanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çünkü artık yeni bir aşka yelken açmak için güzel zamanda olacaksınız. Yeni bir bebek haberi alabilirsiniz.

Hayatınızda bir şeylere yetişemiyor olabilirsiniz. Her şey birikiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu süreçte yakın çevrenizle birlikte olmak onlarla vakit geçirmek size iyi gelecektir ancak onlarla da (arkadaş ve ailenizle de) aranızda bazı konular ile ilgili ufak sürtüşmeler yaşanabilir. Kimseyi kırmamaya onları olduğu gibi kabul etmeye özen gösterin. Aşk hayatınızda kafanız karışık olabilir. Geçmiş hataları tekrarlamak sizi sadece geriletir. Kendinizi manipüle etmeyin ve rasyonel bir akıl içinde hareket edin.

yengeç burcu

Yengeç burcu 4 – 10 Ekim haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sürpriz teklifler, anlaşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir. Bu Yeni Ay zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz. İşiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir.

Özellikle ilişkilerinizde kendinizi tükenmiş hissedebilir ve bununla ilgili belirli aksiyonlar almakta zorlanıyor olabilirsiniz. İlişkilerinizde kafa karışıklığı yaşayacağınız konular hızlı bir şekilde düzelme yoluna giriyor. Burada nasıl ilerleyeceğinizi siz belirleyeceksiniz. Sizi tüketen ve mutlu olmadığınız ilişkilerde yalnız kalma korkusundan ötürü kendinizi yıpratmamalısınız. Aynı zamanda yeni bir ilişki inşa ediyor olabilirsiniz.

Bu yeniayla beraber aileye yeni bir bireyin katılacağı müjdesini alabilirsiniz. Sağlık sorunu olan aile fertlerinin şifa bulduğunu öğrenebilirsiniz. Yeni ve uzun ilişkileri başlatmak veya sözler vermek için harika bir yeniay fırsatı olduğunu söyleyebiliriz. Aşk hayatınızda rota yeniden hesaplanıyor diyebiliriz. Aynı zamanda bu dönem içerisinde çalışmak, düzene girmek, planlar yapmak ve eksikliklerinizi tamamlamak, kendinize bir hobi edinmek sizin ilacınız olacak. Eğer net olursanız, kararlarınızın arkasında durursanız yaşanılacak pürüzleri büyümeden kontrol altına alabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 4 – 10 Ekim haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bir takım önemli sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir, fakat imza atacağınız konularda dikkatli okumanızda yarar var zira Merkür retro devam ediyor. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir.

Kariyerinizle ilgili önemli bir değişim ve beklenilmeyen kararlar içinde olabilirsiniz. Hayatınıza birini almak, büyük kararlar vermek ve beklenmedik konuşmalar yaşamak kısa bir süreliğine tüm dinamiğinizi değiştirecek. Daha önce yaşamadığınız kadar ilginç bir ilahi adalet sürecine ilerliyorsunuz. Ne istediğinizi bilmeniz ve ne yöne gitmeniz gerektiğine karar verin.

Eğitim hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Kardeşlerinizden, akrabalarınızdan alacağınız haberler yüzünüzü güldürebilir. Bulunduğunuz çevrede tanıştığınız yeni kişiler sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ve hedeflerinizde kendinizi yeniden güncelleme fırsatları yakalayacaksınız. İlişkilerde kalbiniz kırık olabilir ama bu demek değil ki hep böyle olacak. Aslan gönlünüz en kısa zamanda mutluluğu bulacak.

başak burcu

Başak burcu 4 – 10 Ekim haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta size yapılacak olan ödemelerde gecikmeler gündeme gelebilir, özellikle freelance çalışıyorsanız, ödemenizi almakta zorlanabilir veya maaş zamanı biraz gecikebilir. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yeni iş teklifleri de sunulabilir fakat koşulları iyileştirilebilir olması için gücünüzü ortaya koymanız gerekebilir.

Bu dönemde parasal ve finansal konularda bir yön kaybı yaşıyor olabilirsiniz. Bu durum sizi gelecek kaygısı içine çekiyor olsa da bununla alakalı tüm problemleri yeniay ile çözüme kavuşturacaksınız. Yeni bir gelir kaynağı, hayatınızda beklemediğiniz derecede rahatlayacağınız fırsatları beraberinde getirebilir. Gelirinizde artışlara hazır olun.

Kendinizi geçmişte yarım kalan projeleriniz, iş planlarınız, mülakatlarınız ile tekrar ilgileniyorken bulabilirsiniz. Kendi kendinizin rehberi olabilirsiniz. Mantıklı bir şekilde düşündüğünüzde ve dingin kaldığınızda neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebileceksiniz. Aşk hayatınızda bazı gerçekleri daha iyi görüyor olabileceksiniz. Ne de olsa gerçekleri görmek sizin işiniz.


terazi burcu

Terazi burcu 4 – 10 Ekim haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Yeni Ay ile birlikte hayatınızın gidişatıyla ilgili bir takım kararlar verip, kontrolü ele alma zamanı olacaktır. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız. Yaşamınızda huzur ve dengeyi yakalama uğruna daha fazla çene yormak, çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Sizin burcunuzda gerçekleşen bu yeni ay ile birlikte hayatınızda dönüm noktası olacak olaylar içerisine ilerleyebilirsiniz. Kendinizi ruhsal anlamda köşeye sıkışmış hissediyorsunuz. Ha bugün ha yarın diye düzenlemeye çalıştığınız konularınız artık net bir şekil içerisine giriyor. Sizler de bu yeni ay ile birlikte korkusuzca yeniliklere açık bir şekilde ilerleyin.

Aynı zamanda maddi konular; ertelediğiniz bazı durumlar tekrardan karşınızda bulunabilir. Var olan maddi durumunuzu dikkatle korumanızı ve gereksiz harcama eğilimlerinizi ortadan kaldırmanız gerekiyor. Bu yeniayda dileklerinizi çok içten dileyin. Her şey gerçek olabilir. Olumlu şeyler dilerseniz olumlu, olumsuz düşünürseniz olumsuz. Ayrıca aşk hayatınızda öyle güzel şeyler yaşayabilirsiniz ki hiç aklınızda yokken bir aşka yelken açabilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 4 – 10 Ekim haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için harika bir hafta. Özellikle sigarayı bırakmak isteyenler, bu hafta iş başına! Yine bunun yanı sıra, sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hassas olabilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var. Ayrıca psikolojik destek ve yardım almak veya uzman bir doktorla görüşmek için ideal bir hafta.

Gereksiz risklere girmemelisiniz. Evlilik hayatı içinde ya da bir ilişki içinde fazla hassas ve kontrolcü davranıyor olabilirsiniz. Bu dönemde biraz daha kontrolü elden bırakıp tamamen kendinizi düşünmeye yönelmelisiniz. Beklentilerinizi yüksek tutmak yerine gerçekçi hareketler içinde olmayı seçin.

Yeniay, eskiyi kapatıp tamamen silmeniz için sizi destekliyor olacak. Bu enerjiyle beraber artık yeni temiz bir sayfa sizleri bekliyor olacak. Artık olumsuz düşünecek hiçbir gelişme hayatınıza bu süreçte girmeyecek. Zihninizdeki stresi yönetin ve kendi kendinizin yolunu açın. Kimseye öfke ya da kin duymayın. Bazı şeyler düzeltilemez. Bırakmak en doğrusu olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 4 – 10 Ekim haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebileceğiniz, yeni sosyal ortamlar içine girebileceğiniz bir dönem başlayacak. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. Hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var.

Çeşitli yazışmalar ve iletişimle alakalı önemli konular bu yeni ayda konunuz olabilir. Engellenmiş olan önünüze set çekilmiş olan bazı konularda bu engeller ortadan kalkabilir ve yolunuz açılabilir. Adım adım hedefinize doğru ilerleyebilirsiniz. Yaşamınız içinde köklü değişimlere ilerliyorsunuz.

Birçok şeyin yolunda gitmediğini düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi çok fazla baskılamayın. Şansızın açık olduğu bu dönemde yeni başlayacağınız işlerde, eğitimlerde başarılı olacaksınızdır. Hatta hiç beklemediğiniz yenilikler yaşayabilirsiniz. Buna aşk hayatınızda dahil olacaktır. Arkadaşlık ilişkilerinizde bazı ihanetler ya da arkadan iş çevirmeler önünüze gelebilir. Bunlar üzerinde eskisi gibi konuşarak zaman kaybetmek sadece sizi yıpratır.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 4 – 10 Ekim haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Ev ve iş arasında denge kurmak ve otorite figürlerle ilişkilerde ve iletişimde stresten, fevrilikten uzak durmakta yarar var. İş ve kariyerinizi ilgilendiren koşullar ön planda olacak. İş arayanlar bu süreçte birçok iş görüşmesine gidecekler. İş ile ilgili konularda finansal anlamda anlaşmaya varmanız halinde, oldukça keyifli bir Ekim ayı sizi bekliyor olacak.

Sizi kuşatan koşulları ve kontrolünüz dahilinde olmayan durumları iyi yönetmelisiniz. Kendinizi çaresiz hissediyor olabilirsiniz psikolojinizi düzeltmek için durumları biraz daha iyi değerlendirmeniz ve motivasyonunuzu kaybetmemeniz gerekiyor. Hayatınızdaki roller artık değişiyor olabilir. Bunu daha rasyonel bir şekilde ortaya sunmalısınız.

Bu yeniayla, hiç beklemediğiniz bir yerden hayatınızın iş teklifini alarak yeni sayfalar açabilirsiniz. Geleceğe dair umutlarınızın gerçek olduğunu bu yeniayla görebilirsiniz. Çalışma hayatınıza odaklanarak size kendinizi iyi hissettiren şeyler yapmalısınız. İlişkinizde bitmesi gereken şeyleri hayatınızdan çıkarmayı başarmalısınız. Yeni bir dönemin ayak sesleri bu yeni ay ile geliyor.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 4 – 10 Ekim haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: İş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir. Bunun yanı sıra, eğitim, yayıncılık, akademik eğitim, web sitesi, internet gibi tanıtımla ilgili konular da oldukça ön plana çıkacaktır.

Gelecek ile ilgili yaptığınız planlara projelere odaklı yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz. Bunun için önceliklerinizi iyi belirlemeli başlangıçlarınızı ona göre yapmalı ve hayallerinizi de ona göre kurmalısınız. Hem kariyer hayatınızda hem kendi kişisel hayatınızda yapacağınız planlamalar size kendinizi çok iyi hissettirecek ve bunların faydasını kısa bir zamanda göreceksiniz.

Hayata olan bakışınızda ve görüşlerinizde bir şeyler güncelleniyor. İş hayatınızda önemli bir adım atabilirsiniz. Bir sorumluluk sizinle geliyor. Yeniayda hayallerinizi gerçekleştirebilecek bir dönemde olacaksınız. Tüm iyimserliğinizle dileklerinizi düşünün, gerçek olabilir. Yeni bir eğitime başlamaya da karar verebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 4 – 10 Ekim haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta Terazi burcundaki Yeni Ay ile birlikte maddi anlamda bir sorumluluk veya yükümlülük altına girebilirsiniz. Bu kredi olabilir, önemli bir taksit olabilir, yalnız birlikte olduğunuz kişi ile finansal konular üzerinden gerginliklerden uzak durmanızda yarar varHarcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz.

Hayatınızda hareketlilik söz konusu. Bununla birlikte ilişkilerde bazı kesin kararlara gideceksiniz. Önceden direttiğiniz, olması için çok çaba sarf ettiğiniz şeylerde artık zorlamamak gerektiğini fark edeceksiniz. Ve bu yeni gelişen durumlar hayatınızda çok önemli atılımlara neden olacak. Ekonomik koşullarınızı düzene sokmak istediğiniz ve eksiklerinizi tespit ederek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmeyi öğreneceğiniz bir yeni ay deneyimliyor olabilirsiniz.


Yeniay, ekonomik durumunuzda yeni bir döneme adım atacağınız gelir kaynakları için fırsatlar sunabilir. Borçlarınızı sıfırlayabilecek gelirler elde edebilirsiniz. Önümüzdeki iki hafta boyunca, iç dengede olacağınız ve ayrıca yaşamınızla memnuniyet duygusu hissetmek için gayret göstereceksiniz. Bir şey olmayınca olmuyor. Bunun hayrınıza olduğunu çok net göreceksiniz.

Astroloji: Ekim 2021 aylık burç yorumları İndigo Dergisi’ni Facebook, Twitter ve Instagram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.