Astroloji: 6 Ekim Terazi burcunda Yeni Ay burç yorumları

Astroloji: 6 Ekim Terazi burcunda Yeni Ay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Yeni Ay burç yorumları

Astroloji: 6 Ekim Terazi burcunda Yeni Ay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Yeni Ay burç yorumları

Koç burç yorumları: Yeni Ay ilişki evinizde gerçekleşeceği için bu dönem tüm ilişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Hayatınızda sorunlu giden bir ilişkiniz var ise bu sorunları ortadan kaldırmak için uğraşlar verebilirsiniz. Ayrılık söz konusu olmayacak fakat hayatınızda birisi yok ise yeni bir kişi ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Resmi bir yerden beklediğiniz bir haber var ise sonucunu alabilirsiniz. İş hayatınızda yurtdışına yönelik bazı çalışmalar yapabilirsiniz.


Bu Yeni Ay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Eğer ilişkimizde ya da evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bu konularla ilgili karşılıklı konuşmalar yapabilir, kendi iletişim tarzımızdaki yanlışlıkları da düzeltebiliriz. Bu arada yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmamız ve yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün. Devam eden bir hukuki süreç varsa, olumlu bir şekilde sonuçlanabilir ya da en azından hızlı bir ilerleme kaydedilebilir.

Bu Yeni Ayla beraber sizler için ilişki hayatınızda yeni bir sayfa açma vakti olacak. Yalnızlar yeni bir ilişkiye adım atacakları bir döneme giriyor. Sevgililer ise evlilik teklifleriyle yeni bir hayata adım atabilir. Hayatınızı takip etmeniz, düzene sokmanız için çok güzel bir fırsat diyebiliriz. Ancak bu dönem de de kendinize biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Bedensel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bunun en büyük sebebi de zihinsel karışıklıklarınız. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Kendinizi tahmin bile etmediğiniz durumlar içerisinde bulabilirsiniz. Mutlu olmadığınız yerde durmayın.

Bir ortaklık kurmaya karar verebilirsiniz. Sürpriz sayılabilecek bir anlaşma hayatında yeni bir dönem başlatabilir. Patron ve otorite figürleriniz tarafından sizleri manipüle edici durumlarda yaşanabilir. Bu da sizlerin ikili ilişkilerinizde yeniliklere adım atmanıza yol açabilir. Romantik ilişkilerinle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerin sürpriz yaparak ilişkinizi renklendirebilir. Evlilik teklifi almanız da mümkün. Yalnızsanız yeni biri hayatına girebilir. İlişkilerinizi, iş birliği içinde olduğunuz kişileri gözden geçirmenizi gerektiren olaylar meydana gelebilir.

boğa burcu

Boğa burcu Yeni Ay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Daha çok kendinizi rahat ettirmek için huzursuz olduğunuz konulara yöneleceksiniz. İş hayatınızda veya ev hayatınızda rahat edemediğiniz bazı durumlar var ise bunlardan kurtulacaksınız. Yapacak olduğunuz bir çalışma sonrasında yeni bir iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu dönem içerisinde sağlığınıza dikkat edeceksiniz ve yüzünüzde yaptırmak istediğiniz bir güzellik operasyonu var ise yaptırabilirsiniz.

İş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamamızda tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız ya da işimiz değişebilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün. İş ortamınızda sizi şaşırtacak gelişmeler yaşanabilir.

Bu yeni ay ile eski ilişkilerinizi yeniden güçlendirebilir ve telafisini yapabilirsiniz. Adeta size tüm ay yaşadığınız her şey için tekrardan temiz bir sayfa açma fırsatı verecek. Sağlıksa, sağlığınız iyiye gidecek. Kariyerse kariyer hayatınızda yenilikler yaşayacaksınız. Sürpriz proje ve kazanımlar sizi güçlendirecektir. Orijinal işlerin peşine düşün. Klasik olanı artık yıkma zamanı denilebilir. Hukuksal süreçlerinizde önümüzdeki iki hafta şaşırtıcı gelişmeler yüzünüzü güldürecektir.

Terfi edebilirsiniz veya görev tanımınız değişebilir. Yeni iş arkadaşları edinmeniz de mümkün. Mesleğinizi değiştirebilir, ya da ofis ortamınızı başka bir alana taşıyabilirsiniz. İş ortamınızda veya akrabalarınız arasında çıkacak bir tartışmada arabulucu rolü üstlenebilirsiniz. Bir takım zorlayıcı durumlar sizleri çalıştığınız alanlarla ilgili birtakım yenilikler yapmaya itebilir. Kişisel bakımınıza daha çok özen göstermeye karar verebilir, bu amaçla alışkanlıklarınızı ani bir şekilde değiştirebilirsiniz. Hayatımızı yeniden düzene sokmak için mücadele edebiliriz.

ikizler burcu

İkizler burcu Yeni Ay burç yorumları

İkizler burç yorumları: Eşinizle veya sevgilinizle olan aşk hayatınızda güzel yeniliklere merhaba diyeceksiniz. Çözülemeyen sorunlarınızı çözecek ve ileriye dönük beraber bazı kararlar alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için çok uygun bir zaman olacak. Arkadaşlık ilişkileriniz gelişecek ve farklı etkinlikler yapabileceksiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz ve geliştirebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

İkili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Sosyal ortamlarda yeni kişilerle tanışabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz yeni bir aşk yolda olabilir. Aynı zamanda üzerinde bir süredir çalıştığımız, emek verdiğimiz bir projemiz, bu dönemde sonuca ulaşabilir. Kredi, borçlar, miras ve ortak paylaşımlarınızla ilgili alandan gelecek olan bu zorlayıcı durumların akabinde sizlerde aşk veya çocuklarla ilgili olan hayat alanınızda yeni birtakım gelişmeleri başlatmak durumunda olacaksınız. Başlarda sizin için zorlayıcı olan bu durum daha sonraları mutlu edebilir.

Hayatınızda bir şeylere yetişemiyor olabilirsiniz. Her şey birikiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu süreçte yakın çevrenizle birlikte olmak onlarla vakit geçirmek size iyi gelecektir ancak onlarla da (arkadaş ve ailenizle de) aranızda bazı konular ile ilgili ufak sürtüşmeler yaşanabilir. Kimseyi kırmamaya onları olduğu gibi kabul etmeye özen gösterin. Aşk hayatınızda kafanız karışık olabilir. Geçmiş hataları tekrarlamak sizi sadece geriletir. Kendinizi manipüle etmeyin ve rasyonel bir akıl içinde hareket edin.

Bu dönemde romantik ilişkiniz de hareketlenebilir. Yeni biriyle tanışabilir ve bu kişinin aradığın insan olduğunu düşünebilirsiniz. Şans oyunlarında bahtınız açılabilir. Sanata olan ilginiz daha da çok artabilir. Sanatsal bir hobi edinebilirsiniz. Yaratıcılığımız en üst seviyede olacağından, yeni bir projeye de başlayabiliriz. Tatile çıkmak, hobilerimize vakit ayırmak, ilişkimiz varsa partnerimizle keyifli zaman geçirmek için iyi bir dönem. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz. Çocuklarla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Ani bir hamilelik yaşayabilirsiniz. Hayattan daha fazla keyif almak için neler yapabileceğinizi düşünebilir, bu konuyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu Yeni Ay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Eviniz ile ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Maddi durumunuz yeterli ise yeni bir ev alabilirsiniz. Ya da ev almak için kredi başvurularınız var ise olumlu bir geri dönüş alabilirsiniz. Aile içerisinde bir hareketlilik söz konusu olacak. Maddiyatı destekleyen bazı konularda ortak kararlar alabilirsiniz. Çocuğunuz var ise bu Yeni Ayda çocuğunuz ile ilgili güzel bir gelişme yaşayacaksınız.

Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Aile bireyleri ile ilgili bir sorumluluk almamız söz konusu olabilir. Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Ya da evin düzeninde değişiklik yapmak isteyebiliriz. Kariyer konusunda da bizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe geçebilir ya da evden çalışmaya başlayabilirsiniz. Eşinizle aranızdaki zorlayıcı durumlar eviniz, yaşadığınız alanla ilgili konularda birtakım yeniliklere gitmenizi adeta kaçınılmaz hale getirebilir.

Bu Yeni Ayla beraber aileye yeni bir bireyin katılacağı müjdesini alabilirsiniz. Sağlık sorunu olan aile fertlerinin şifa bulduğunu öğrenebilirsiniz. Yeni ve uzun ilişkileri başlatmak veya sözler vermek için harika bir Yeni Ay fırsatı olduğunu söyleyebiliriz. Aşk hayatınızda rota yeniden hesaplanıyor diyebiliriz. Aynı zamanda bu dönem içerisinde çalışmak, düzene girmek, planlar yapmak ve eksikliklerinizi tamamlamak, kendinize bir hobi edinmek sizin ilacınız olacak. Eğer net olursanız, kararlarınızın arkasında durursanız yaşanılacak pürüzleri büyümeden kontrol altına alabilirsiniz.

Bir süredir satılamayan bir mülkünüz aniden satılabilir. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelip sorunlara çözüm bulabiliriz. Aileniz ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Babanızdan maddi ve manevi destek alabilirsin. Evinizi değiştirmeyi düşünüyorsanız bu konuda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu Yeni Ay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Hayatınızın bir çok alanında güzel gelişmeler sizlerle olacak. Yapmak istediğiniz ve sürekli ertelemek zorunda kaldığınız bir gezi planınız var ise bu Yeni Ay sayesinde bunu gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınız veya eğitim hayatınız için yeni fikir alışverişleri gerçekleştirebileceğiniz ortamlara dahil olabilirsiniz. Kardeşleriniz veya yakın arkadaşınız ile alakalı güzel bir gelişmeden haberdar olabilirsiniz.

Bu dönemde çok fazla seyahat etmemiz söz konusu olabilir. Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası. Çocuğumuz varsa, onun eğitimiyle ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Yakın çevre ve kardeşlerinizle yeni birtakım oluşumlar içerisinde yer almak durumunda olabilirsiniz. Bu süreçte yeni ve kısa kısa seyahatler etmek durumunda kalabilirsiniz. Taşınma, ortam mekan değişiklikleri gündeme gelebilir. Yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden ya da yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz.

Eğitim hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Kardeşlerinizden, akrabalarınızdan alacağınız haberler yüzünüzü güldürebilir. Bulunduğunuz çevrede tanıştığınız yeni kişiler sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ve hedeflerinizde kendinizi yeniden güncelleme fırsatları yakalayacaksınız. İlişkilerde kalbiniz kırık olabilir ama bu demek değil ki hep böyle olacak. Aslan gönlünüz en kısa zamanda mutluluğu bulacak.

Bir süredir içinde olan ama kimseye belli etmediğin duygularını karşındaki insanlara anlatabilir, onları şaşırtabilirsiniz. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Başarılı anlaşmalara imza atmamız, toplantılar ve sunumlarda kendimizi göstermemiz mümkün. Kardeşleriniz veyahut kuzenlerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Yeni komşular edinebilirsiniz. Yakın çevrenizin dahil olduğu bir anlaşmazlığın çözümünde arabulucu bir rol üstlenebilirsiniz. Önemli bir sözleşme imzalatabilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu Yeni Ay yorumları

Başak burç yorumları: Finans açısından çok şanslı bir Yeni Ay sizlerle olacak. İş hayatınızda ki sorunlarınızdan kurtulacak gelirinizi ikiye katlayabiliceksiniz. Eğitim veya iş hayatınızda cesaret edemediğiniz bazı projeler var ise bunlara bu dönem cesaret edecek ve güzel işler ortaya çıkaracaksınız. Ev alım satım ve ya kiralama gibi durumlarınız var ise bunları gerçekleştirebilir ve iyi kazançlar elde edebilirsiniz.

Finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor. Bu dönemde parasal ve finansal konularda bir yön kaybı yaşıyor olabilirsiniz. Bu durum sizi gelecek kaygısı içine çekiyor olsa da bununla alakalı tüm problemleri Yeni Ay ile çözüme kavuşturacaksınız. Maddi olarak kendimizi güvende hissetmek bizim için en önemli şey haline gelebilir. Ailemize yardım etmek durumunda kalabiliriz ya da biz finansal destek için onlara başvurabiliriz. Yeni bir gelir kaynağı, hayatınızda beklemediğiniz derecede rahatlayacağınız fırsatları beraberinde getirebilir. Gelirinizde artışlara hazır olun.

Kariyerimizle ve finansal durumumuz ile ilgili yeni bir yol haritası çıkarmamız mümkün. Bu dönemde yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir ya da mevcut işimizde terfi edip, gelir artışımızın tadını çıkarabiliriz. Finansal durumlarınızı etkileyecek fazla keyfi harcamalarda bu süreçte yine uzak durmanız gereken bir dönem. Kendinizi geçmişte yarım kalan projeleriniz, iş planlarınız, mülakatlarınız ile tekrar ilgileniyorken bulabilirsiniz. Kendi kendinizin rehberi olabilirsiniz. Mantıklı bir şekilde düşündüğünüzde ve dingin kaldığınızda neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebileceksiniz. Aşk hayatınızda bazı gerçekleri daha iyi görüyor olabileceksiniz. Ne de olsa gerçekleri görmek sizin işiniz.

Aşk ve çocuklarınızla ilgili zorlayıcı durumlarınızda bir anlamda sizi buradaki yenilikleri hayatınıza adapte etmenize mecbur bırakabilir. Bir süredir tahsil edemediğiniz ödemeleri alabilirsiniz. Ancak beklenmedik gelişmeler planlamadığın harcamalar yapmanıza neden olabilir. Bu dönemde şansınızı çok zorlamamalı, riskli yatırımlar yapmaktan uzak durmalısınız. Kardeşleriniz ya da kuzenleriniz ile ortak bir iş yapabilirsiniz. Kendi yeteneklerinizin ve değerinizin farkına varmanızı ya da değerlerinizi gözden geçirmenizi sağlayacak önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.


terazi burcu

Terazi burcu Yeni Ay burç yorumları

Terazi burç yorumları: Terazi ve yükselen Teraziler, bu Yeni Ay sizin hayatınızı tamamen değiştirecek ve birçok yenilenmelere zemin hazırlayacak. İş hayatınızda veya eğitim hayatınızda yeni oluşumlara girişeceksiniz. Aşk hayatınızda düzelmeler iyileşmeler söz konusu olacak. Yalnız olan terazi burçları ise yeni bir aşk yaşayabilirsiniz. Gidecek olduğunuz bir yurtiçi veya yurtdışı seyahat planınız var ise buralarda hayatınızın aşkı ile tanışabilirsiniz. Kişisel olarak kendinizi geliştireceğiniz birçok fırsat elde edeceksiniz.

Kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkıyor. Büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçebiliriz. Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Bize yeni kapılar açacak yeni insanlarla tanışabiliriz. Ancak planlı hareket etmemizde ve iyice düşünüp taşınarak harekete geçmemizde fayda var.

Bu yeni ay ile birlikte hayatınızda dönüm noktası olacak olaylar içerisine ilerleyebilirsiniz. Kendinizi ruhsal anlamda köşeye sıkışmış hissediyorsunuz. Ha bugün ha yarın diye düzenlemeye çalıştığınız konularınız artık net bir şekil içerisine giriyor. Sizler de bu yeni ay ile birlikte korkusuzca yeniliklere açık bir şekilde ilerleyin. Aynı zamanda maddi konular; ertelediğiniz bazı durumlar tekrardan karşınızda bulunabilir. Var olan maddi durumunuzu dikkatle korumanızı ve gereksiz harcama eğilimlerinizi ortadan kaldırmanız gerekiyor. Bu Yeni Ayda dileklerinizi çok içten dileyin. Her şey gerçek olabilir. Olumlu şeyler dilerseniz olumlu, olumsuz düşünürseniz olumsuz. Ayrıca aşk hayatınızda öyle güzel şeyler yaşayabilirsiniz ki hiç aklınızda yokken bir aşka yelken açabilirsiniz.

Belirlediğiniz hedeflere ulaşmanıza yardım edecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. İsteklerini bir bir gerçekleştirebilirsiniz. Yaşamınızın her alanında fırsatlara açıksınız. Hayatınızı değiştirecek başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Ani bir kararla evinizi veya işinizi değiştirebilirsiniz. Evinizle ilgili sizi zorlayan, güç durumda bırakan birtakım durumlar da söz konusu olabilir bu dönemde. Bu konularda alacağınız yeni kararlar geleceğiniz için önemli olacak.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Yeni Ay yorumları

Akrep burç yorumları: Bol bol kendinize zaman ayırmaya ve dinlenmeye vakit bulabileceğiniz bir dönem. Nitekim buna ihtiyacınız var. Maneviyatınızın yükseleceği bir Yeni Ay sizlerle olacağı için olaylara karşı bakış açınızda değişecek. İş hayatınıza yönelik sizi tedirgin eden konulara karşılık temkinli olmaya devam edecek ve sezgilerinizi güçlendireceksiniz. Sağlığınız üzerinde durabilirsiniz. Bir rahatsızlığınız var ise bunu tedavi etmek adına çaba sarf edebilirsiniz.

Bilinçaltımız ile yüzleşiyoruz. İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Bilinçaltınıza attığınız konular beklemediğiniz bir anda yeniden su yüzüne çıkabilir, içsel bir farkındalık kazanabilirsiniz. Öte yandan, uzun süredir içimizde tuttuğumuz ve bizi negatif etkileyen düşüncelerimizi dışa vurmak için terapiye yönelebiliriz. Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız. Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili oluşan zorlayıcı durumlar sizlerin bilinçaltınızda birtakım yenilikler içerisinde olmanızı sağlayabilir.

Yeni Ay, eskiyi kapatıp tamamen silmeniz için sizi destekliyor olacak. Bu enerjiyle beraber artık yeni temiz bir sayfa sizleri bekliyor olacak. Artık olumsuz düşünecek hiçbir gelişme hayatınıza bu süreçte girmeyecek. Zihninizdeki stresi yönetin ve kendi kendinizin yolunu açın. Kimseye öfke ya da kin duymayın. Bazı şeyler düzeltilemez. Bırakmak en doğrusu olabilir. Evlilik hayatı içinde ya da bir ilişki içinde fazla hassas ve kontrolcü davranıyor olabilirsiniz. Bu dönemde biraz daha kontrolü elden bırakıp tamamen kendinizi düşünmeye yönelmelisiniz. Beklentilerinizi yüksek tutmak yerine gerçekçi hareketler içinde olmayı seçin.

Sağlık konusunda kontrollerimizi aksatmamamız gereken bir dönemdeyiz. Yakınlarımızın sağlık sorunlarıyla da ilgilenmemiz gerekebilir. Gizli anlaşmalardan ya da kulislerden fayda sağlayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızın farkına varabilir, oyunlarını açığa çıkarabilirsiniz. Kendinizde onları alt edecek gücü bulabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Yeni Ay burç yorumları

Yay burç yorumları: Maddi ve manevi olarak şans sizinle olacak ve yeni oluşumlara merhaba diye bileceksiniz. Yakın çevrenizden bol bol destek alabileceğiniz bir dönem. İkili ilişkilerinizde kafanızı karıştıran ve sizi sürekli ikilemde bırakan konulardan sonunda kurtulabilirsiniz. İş hayatınızda da güzel bir yükselişe geçme fırsatı elde edebilirsiniz. Sosyal yaşantınız oldukça kalabalık ve hareketli olacak. Yeni tanışacak olduğunuz insanlar var. Bu insanlardan güzel destekler alabilirsiniz.

Bu Yeni Ay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Hayallerimize ve gelecek planlarımıza yoğun bir şekilde odaklanacağımız bir döneme giriyoruz. Hayatımıza, gelecek planlarımızı gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeni insanlar girebilir. Arkadaşlarımızın desteğini her an yanımızda hissedebilir, çok sayıda sosyal aktiviteye katılabiliriz.

Birçok şeyin yolunda gitmediğini düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi çok fazla baskılamayın. Şansızın açık olduğu bu dönemde yeni başlayacağınız işlerde, eğitimlerde başarılı olacaksınızdır. Hatta hiç beklemediğiniz yenilikler yaşayabilirsiniz. Buna aşk hayatınızda dahil olacaktır. Arkadaşlık ilişkilerinizde bazı ihanetler ya da arkadan iş çevirmeler önünüze gelebilir. Bunlar üzerinde eskisi gibi konuşarak zaman kaybetmek sadece sizi yıpratır. Beklenmedik bir takım olaylar taşınmanızı gerektirebilir. Kariyer kazançlarınızı etkileyecek önemli bir karar vermeniz mümkün. Birikimlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreçten geçebilirsiniz. Eşinin ailesiyle ilgili de sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Çevrenizde size hayranlık duyan insanlar olduğunu fark edebilirsiniz. Bu dönemde sosyal hayatınız renklenebilir, yeni bir ortama girip birçok arkadaş edinebilirsiniz.

Kariyer kazançlarımız ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Gelirimizde büyük bir artış deneyimleyebiliriz. Öte yandan finansal kazanımlarınızla ilgili zorlanmalarınız buradaki yeniliklerin ortaya çıkmasını mecbur kılabilir. Çeşitli yazışmalar ve iletişimle alakalı önemli konular bu yeni ayda konunuz olabilir. Engellenmiş olan önünüze set çekilmiş olan bazı konularda bu engeller ortadan kalkabilir ve yolunuz açılabilir. Adım adım hedefinize doğru ilerleyebilirsiniz. Yaşamınız içinde köklü değişimlere ilerliyorsunuz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Yeni Ay yorumları

Oğlak burç yorumları: Kariyerinizde yeni oluşumlar söz konusu olabilir. Sizi tanıyan insanların size karşı var olan bakış açısı birdenbire olumlu bir yönde değişebilir. Geçmişte hayal ettiğiniz bazı durumlar var ise bunları bu sıralar gerçekleştirmek için fırsat elde edebilirsiniz. Hukuksal işlemleriniz var ise güzel haberler alabilirsiniz. Hayatınızın herhangi bir noktasında sizi rahatsız eden bir durum var ise bunu iyileştirmek isteyebilirsiniz.

Bu Yeni Ay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Tüm hayatımızı yeniden düzenleme ve ciddi kararlar almak için çok uygun bir süreçteyiz. Öfkenizi kontrol etmekte zorlanacağınız durumlar söz konusu olabilir. Yıkıcı konuşmalar yapmaktan uzak durmalısınız. Sizi kuşatan koşulları ve kontrolünüz dahilinde olmayan durumları iyi yönetmelisiniz. Kendinizi çaresiz hissediyor olabilirsiniz psikolojinizi düzeltmek için durumları biraz daha iyi değerlendirmeniz ve motivasyonunuzu kaybetmemeniz gerekiyor. Hayatınızdaki roller artık değişiyor olabilir. Bunu daha rasyonel bir şekilde ortaya sunmalısınız.

Terfi ya da iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz. Bu Yeni Ayla, hiç beklemediğiniz bir yerden hayatınızın iş teklifini alarak yeni sayfalar açabilirsiniz. Geleceğe dair umutlarınızın gerçek olduğunu bu Yeni Ayla görebilirsiniz.

Çalışma hayatınıza odaklanarak size kendinizi iyi hissettiren şeyler yapmalısınız. İlişkinizde bitmesi gereken şeyleri hayatınızdan çıkarmayı başarmalısınız. Yeni bir dönemin ayak sesleri bu yeni ay ile geliyor. Yeni bir sosyal ortama girebilirsiniz. Özel hayatınızdaki beklenmeyen gelişmeler, iş hayatınızı da etkileyebilir. Ani bir şekilde iş değiştirmeye karar verebilirsiniz. Taşınmakla ilgili planlarınız varsa bunları hızlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Annenizden destek almanız mümkün.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Yeni Ay burç yorumları

Kova burç yorumları: Bol bol gezeceğiniz bir Yeni Ay sizlerle olacak. Özellikle yurtdışında gitmek istediğiniz bir yer var ise oraya gide bileceksiniz. İş hayatınızda ticaret ile ilgili konular var ise belli başlı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Belki yeni bir firma ile anlaşma veya yeni bir reklam fikri bulabilirsiniz. Aşk hayatınız hareketlenecek ve partnerinizle güzel zamanlar geçirme fırsatı elde edeceksiniz.

Yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanıyoruz. Kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Sanatsal çalışmalar yapan bir gruba katılabilirsiniz. Gelecek ile ilgili yaptığınız planlara projelere odaklı yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz. Bunun için önceliklerinizi iyi belirlemeli başlangıçlarınızı ona göre yapmalı ve hayallerinizi de ona göre kurmalısınız. Hem kariyer hayatınızda hem kendi kişisel hayatınızda yapacağınız planlamalar size kendinizi çok iyi hissettirecek ve bunların faydasını kısa bir zamanda göreceksiniz.

Hayata olan bakışınızda ve görüşlerinizde bir şeyler güncelleniyor. İş hayatınızda önemli bir adım atabilirsiniz. Bir sorumluluk sizinle geliyor. Yeni Ayda hayallerinizi gerçekleştirebilecek bir dönemde olacaksınız. Tüm iyimserliğinizle dileklerinizi düşünün, gerçek olabilir. Yeni bir eğitime başlamaya da karar verebilirsiniz. Bu dönemde iş amaçlı seyahatlere çok sık çıkabiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet lehimize sonuçlandığına tanık olabiliriz.

Eğitimle ilgili konular da gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlama kararı verebilirsiniz. Devam eden hukuksal süreçleriniz varsa bu konuyla daha aktif bir şekilde ilgilenebilir, hakkınızı nasıl alabileceğine kafa yorabilirsiniz. Ani bir şekilde yurt dışına gitmenizi gerektiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışından bir misafiriniz olabilir. Yabancılar ile iş, ticaret yapan biriyseniz arkanızdan dönen işlere dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Yeni Ay yorumları

Balık burç yorumları: Bir yerden borç almak isteyebilirsiniz veya bir yerden alacağınız bir para olabilir; bunların sonucunu olumlu bir şekilde alabileceksiniz. Birlikte iş yapmak istediğiniz bir arkadaşınız varsa bu konu ile ilgili güzel gelişmelere de şahit olacaksınız. Geçmişte maddi açıdan hakkınızın yendiği bir durum var ise buna yönelik bir geri dönüş alabilir ve haksızlığınızı telafi edebilirsiniz. Sevgiliniz veya eşiniz var ise onunda maddi açıdan düzelmeler söz konusu olabilir.

Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime ya da ortaklığa adım atabiliriz. Ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat. Bazı Balık burçları maddi anlamda bir sorumluluk veya yükümlülük altına girebilirler. Bu bir kredi olabilir, önemli bir taksit olabilir.

Birlikte olduğunuz kişi ile finansal konular üzerinden gerginliklerden uzak durmanızda fayda var. Harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Gelirinizdeki zorlayıcı durumlar sizleri kredi çekmeye, borçlanmaya mecbur bırakabilir. Öte yandan bir süredir sizleri zorlayan finansal sorunlar beklemediğiniz bir şekilde çözülebilir. Kredi almayı düşünüyorsanız bu dönemde yapacağınız başvuruların sonucunu hızlı bir şekilde alabilirsiniz.


Hayatınızda hareketlilik söz konusu. Bununla birlikte ilişkilerde bazı kesin kararlara gideceksiniz. Önceden direttiğiniz, olması için çok çaba sarf ettiğiniz şeylerde artık zorlamamak gerektiğini fark edeceksiniz. Ve bu yeni gelişen durumlar hayatınızda çok önemli atılımlara neden olacak. Ekonomik koşullarınızı düzene sokmak istediğiniz ve eksiklerinizi tespit ederek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmeyi öğreneceğiniz bir yeni ay deneyimliyor olabilirsiniz. Planlamadığınız harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Eşiniz iş değiştirmeye karar verebilir. Finansal kaynaklarımız ile ilgili yeni bir düzenleme yapabilir, bütçemizi tekrar gözden geçirmek isteyebiliriz.

Astroloji: Ekim 2021 aylık burç yorumları İndigo Dergisi’ni Facebook, Twitter ve Instagram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.