Redroad V17 elektrikli süpürge ile 9 aşamalı gürültü azaltma ve 5 kademeli filtreleme

Mantolo teknolojilerinin 9 aşamalı gürültü önleme ve 5 kademeli filtreleme sistemine sahip Redroad V17 şarjlı elektrikli süpürge, son derece özelleştirilmiş bir temizlik yöntemini şekillendiriyor.

Redroad V17

Redroad V17, ilk çıkışından bu yana, düşük ses ve cerrahi nitelikte temiz filtrasyon sistemiyle elektrikli süpürge pazarında sıçrama yaptı.

Redroad, küresel akıllı ev aletleri pazarında, özellikle de ‘ev aletleri ülkesi’ Japonya’da hızlı bir şekilde büyüdü. Böyle bir başarı, Redroad’un teknik kadrosu olan Mantolo takımının amansız çabalarıyla elde edildi.

Mantolo ekibinin merkezinde endüstriyel tasarım, Ar-Ge, tedarik ve pazarlama zinciri entegrasyonu, üretim, kalite kontrol, pazarlama dahil olmak üzere tüm endüstri zincirinin farklı bölümlerinden 12 uzman bulunuyor. Birlikte yakın ve verimli çalışan ekip, çok satan ürünleri birbiri ardına piyasaya sürdü.

Şirketin amiral gemisi olan Redroad V17, gürültü azaltma ve filtrasyon teknolojilerinin en iyisi. Mantolo ekibi, ses çıkarmayan ve sağlığı koruyan bu derin temizlik teknolojisini dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine sundu.

redroad v17 elektrikli süpürge

Redroad V17 elektrikli süpürge ile 9 aşamalı gürültü azaltma: Uğultu olmadan keyifli temizlik

Elektrikli süpürge aletleri genelde korkunç ses çıkaran ve herkesi rahatsız edebilen gürültülü makinelerdir. Dünyanın dört bir yanındaki elektrikli süpürge mühendisleri bu sorunla başa çıkmakta zorlanıyor. Ancak Redroad, Mantolo 9 aşamalı gürültü azaltma teknolojisi ile bu alanda lider konumunda.

Gürültü kontrol sistemi şu özellikleri içeriyor:

  1. Sürtünme kaynaklı gürültüyü azaltan Maglev fırçasız motor.
  2. Mantolo polimer pamuk, yüksek perdeli ses dalgalarını emer.
  3. Optimize edilmiş üst çıkış tasarımı, hava gürültüsünü azaltır.
  4. Manyetik kaldırma motoru, rezonans kaynaklı gürültüyü azaltır.
  5. Optimize edilmiş yeniden akış kanalı, yüksek perde gürültüsünü azaltır.
  6. Titreşim kaynaklı gürültüyü azaltan kompakt montaj.
  7. Yüksek perdeli motor ses dalgası modifikasyonu, işitme aralığında olan sesin üstesinden gelir.
  8. Dinamik pervane gürültüsünü azaltma.
  9. Halka şeklinde çıkış kanalı tasarımı.

Sonuç olarak, V17’nin gürültü seviyesi 60dB’de muhafaza edilir ve gürültü kirliliği yaşanmadan tertemiz bir eve sahip olursunuz.

süpürge hepa filtresi

 

5 kademeli filtreleme sistemi, artan emiş gücünü korur ve dışarı çıkan havayı cerrahi nitelikte temizler

Elektrikli süpürge, yüksek vakum basıncı ile hava akışını hızlandırarak atıkları toplar ve hava sonunda odaya geri döner. Dışarı çıkan hava, atık parçacıklar içeriyorsa ikincil kirlilik dediğimiz şeye neden olur. Redroad V17’nin Mantolo 3.0 filtrasyon sistemi, çeşitli boyutlardaki atıkları hapsetmek için şu 5 kademeyi kullanır: Toz kabı siklonu, 0,5 mm delikli 304 paslanmaz çelik filtre, 12 koni siklonik ayırma, motor girişi H12 HEPA ve aktif kömürlü çıkış H13 HEPA.

Nihai dışarı akan hava cerrahi olarak temiz ve kokusuzdur. Filtrasyon sistemi, 0,1 mikron kadar küçük ince parçacıkların %99,97’sini yakalayabilir: Toz akarları, küfler, polenler ve genellikle rinit ve astımı tetikleyen evcil hayvan tüyleri vb. Redroad V17 ile vakum egzozunun potansiyel ikincil kirliliği için artık endişelenmenize gerek kalmaz.

elektrik süpürgesi

Redroad V17’nin toz haznesi ve filtrelerinin çıkarılması oldukça kolaydır. Böylece bakterilerin üremesini önlemek için HEPA filtrelerini çıkarıp düzenli olarak temizleyebilirsiniz.

Yeni temizlik ihtiyaçları için yeni marka ve yeni teknoloji – Redroad Mantolo ekibi düşük gürültülü, düşük kirlilikli, ancak son derece özelleştirilmiş bir temizlik yöntemi şekillendiriyor.

Redroad V17 renk seçme yarışması: Kazanana Macbook Pro

renk yarışması

Redroad, 13-31 Ekim tarihleri arasında Türkiye’de düzenlenen dünya renk eşleştirme yarışmasının ikinci turunu gerçekleştirdi. Yarışmaya katılanlar ayrıca MacBook Pro 13, Moby kürek makinesi, elektrikli scooter, Redkey W12 yıkayıcı, Oclean X Pro Elite elektrikli diş fırçası ve diğer hediyeleri alma fırsatına sahip olacak. Görüntülemek için tıklayın: https://redroad.cc/

Türkiye Distribütörü: Tekno Dream Ltd.Şti. https://bit.ly/3m2DtUo

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.