Astroloji: 15 – 21 Kasım haftalık burç yorumları

Astroloji: 15 – 21 Kasım 2021 haftalık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 15 – 21 Kasım haftalık burç yorumları! 15 Kasım, 16 Kasım, 17 Kasım, 18 Kasım, 19 Kasım, 20 Kasım ve 21 Kasım tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

koç burcu

Koç burcu 15 – 21 Kasım haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta gündeminiz kendinize nasıl değer katacağınız yönünde ilerleyecektir. Venüs ve burcunuzdaki Chiron’un 15 Kasım’daki kare açısı, sizi birtakım manipülasyonlar konusunda uyarıyor. Üzerinizdeki yükü atabilmek adına harcamalar yapmaktan, insanlarla özellikle önemli kadın figürlerle tartışmaya girmekten kaçınmalısınız.


Kıskanılma ya da önüne taş konulması konusunda bazı girişimler duyabilirsiniz. Sabırlı olmanız, olayları daha iyi analiz etmenizi sağlayacağı için ilişkileriniz konusunda iyileştirici fırsatlar da yakalayabilirsiniz. Siz her zamanki gibi sadece işinizi yapın. Bu hafta gerçekleşecek tutulma size hem aşk hem parasal koşullarda önemli bir tükenmişliği bitirip yeni bir kapı açıyor. Korkularınızı silip atın. Yeniden muhteşem bir döneme başlıyorsunuz. Tüm çalışmalarınızda, ilişkilerinizde en önemli kriter güvence ihtiyacınızın karşılanması olabilir.

Koç burçlarının gündemlerinde para olacak. Dolunay’la birlikte finansal durumlarını düzeltmek için harekete geçecekler. Bunu yaparken pratik ve yapıcı bir yaklaşım sergileyecekler. Hayatlarındaki finansal dengesizliklerin hayatlarının büyük bir kısmını olumsuz etkilediğini ve bunu düzeltebileceklerini görecekler. Bu dönemde gerek kendi gerekse çevrenizdeki insanların ekonomik sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Her türlü ekonomik kayıplara karşı hazırlıklı olmalısınız.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte odaklanacağınız konular; uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon gibi konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 15 – 21 Kasım haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Ay tutulması hayatınızın yeni resmini gözler önüne serecek. Gösterdiğiniz direncin son bulması sizi huzursuz hissettirebilir. Üzülebilir, yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren hususlarda özenli ve kontrollü olmanız gerekebilir. Sizi zorladığını, hayatınızı ve ilişkilerinizi çıkmaza sürüklediğini düşündüğünüz her şeyin aslında size bir kapı açtığını fark ediyorsunuz. Doğru kararlar aldığınızı zaman size gösteriyor. İlişkileriniz konusunda önemli gelişmeler yaşanabilir. Yolunuza kimlerle devam edeceğinden emin oluyorsunuz.

Burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay, siz Boğa burçları için önemli fırsatlar anlamına geliyor. Kendinizi çok daha güçlü ve motive hissedeceksiniz. Adeta son aylarda kaybettiğinizi düşündüğünüz güçlerinizi geri kazanacaksınız. Gelişmenin ve ilerlemenin kaçınılmaz olduğunu fark edeceksiniz. Bu yüzden bu dönemde değişime meydan okumak yerine benimsemek yapacakları en mantıklı şey olacaktır.

Zihnen ve duygusal olarak bir hayli yoğun olacaksınız. Ani öfke patlamalarına dikkat etmelisiniz. Çevrenizdeki insanlarla iletişiminize dikkat etmelisiniz. Eleştirilere açık olmalısınız. Hayatınızın her alanında değişiklik yapmaktan uzak durmalısınız. Spor veya diyete başlamak için uygun zamanda değilsiniz.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular bu bir aylık süreçte odak noktanız olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var.

ikizler burcu

İkizler burcu 15 – 21 Kasım haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Kendinize yüklenmenize neden olan her şeyi geride bırakmaya hazırsınız. Bazı insanların gerçek yüzüyle, bazı olayların aslıyla tanışabilirsiniz. Üstü örtülü konuların açığa çıkmasıyla kime ne kadar güvendiğiniz hususunu gözden geçiriyorsunuz. Sağlığınızı tehdit eden konular varsa veya belli bir rahatsızlığınız söz konusu ise, artık iyileşme ve şifalanma da mümkün olacaktır. Hayatınıza devam edeceksiniz ama yolunuz da, yoldaşınız da değişecek. Buna izin vermek, kendinize yapacağınız en büyük iyilik olabilir.

İkizler burçları bu Dolunay’la birlikte biraz dinlenmeye ihtiyaçları olduğunu hatırlayacaklar. Ancak bu mesajı geri çevirmemeleri ihtiyaçları olan zamanı kendilerine ayırarak dinlenmeliler. Şu sıralar fazla sorumluluk alıp kendilerini yıpratıyorlar ancak önemli olan fazla sorumluluk almak değil sorumlulukları başarılı bir şekilde yerine getirebilmek.

Her türlü maddi ve manevi zarara açık olduğunuz bu döneme kendinizi zihnen ve duygusal olarak hazırlamalısınız. Özellikle aileniz tarafından manevi baskı görebilirsiniz. Sizlerin hayatınıza dair bazı planlarınızı aileniz ve çevrenizdeki bazı insanlar tarafından destek görmeyebilir. Bilinçaltınız bu dönemde sizleri çok ama çok yoracak ve biraz yalnızlığa ihtiyaç duyacaksınız.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu bir aylık süreçte odak noktanız olabilecektir. Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Özellikle para ile ilgili konularda sizi sevindirecek güzel gelişmeler olmasını bekleyebilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 15 – 21 Kasım haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 15 Kasım haftasına Ay’ın Koç burcundaki hareketiyle başlamak, sizi aksiyon almak konusunda zorlayabilir. Bir takım yönetici figürlerinden manipülasyon ya da restleşmelere gitme kararı içine girebilirsiniz. Kendinizi kısıtlanmış ya da size yakışmayacağını düşündüğünüz bir konumda hissedebilirsiniz. Aceleci olmak hem fiziksel hem de duygusal açıdan zedelenmesine neden olabilir. Sakin ve makul kalın. Böylece üstleriniz ve sosyal çevrenizdeki bazı kişilerle aranızdaki sorunları kolaylıkla çözebilirsiniz.

Bu hafta gerçekleşecek Ay tutulması, size olduğunuz ve olmak istediğiniz yeri tüm netliğiyle gösterecektir. Her şeyi gördükten ve ne yaşadığınızdan emin olduktan sonra, kararlarınızın sorgulamasını da daha mantıklı bir şekilde yapabilirsiniz. Maddi konularda neler yapmanız gerektiğini düşünürken bazı kalıpların dışına çıkıyorsunuz. Mevcut imkanları korumak ve geliştirmek adına verimli bir dönemdesiniz. Bu dönemde yapacağınız ödeme ve harcamalara biraz daha özen göstermek, olası bir problemin önüne geçebilir.

Yengeç burçları bu Dolunay döneminde onları seven insanlar tarafından sarıp sarmalanmak isteyecekler. Eğer gerçekten duygusal anlamda desteğe ihtiyaç duyarlarsa geçmişte kalmış ancak onlar için her zaman özel kalan insanları aramak, onlarla buluşmak Yengeç burçlarına iyi hissettirebilir. Sizin veya çevrenizdeki insanların gelirlerinden azalmalar olabilir. Bu dönemde hayata dair beklentilerinizi gerçekleştirmek için gereken gücü ve desteği çevrenizdeki insanlardan bulamayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı insanlarla münakaşa edebilir ve küslükler yaşayabilirsiniz.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık süreçte odak noktanız yaşamınızda iş ve sağlık konuları olacaktır. İş arayanlar bu dönem içinde işe başlayabilirler. Günlük yapılması gereken, hatta size angarya gibi gelen işlerinizi daha eğlenceli bir şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu bir aylık süreçte iş konularında kendinizi adeta bir köle gibi hissedebilir, her zamankinden çok daha fazla çalışmanız, mesai harcamanız gerekebilir ve daha çok yorulacaksınız ne yazık ki. Stresli bir iş süreci sizleri bekliyor. Bir tarafta yetiştirilmesi gereken işler diğer taraftan hayatın idamesi için yapılması gereken rutin işler bir süreliğine sizi fazlaca yorabilir.

aslan burcu

Aslan burcu 15 – 21 Kasım haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Özellikle çalışma koşullarınızı etkileyecek önemli bir karar verebilirsiniz. Size uygun olan şartları bulun ve ona göre fedakarlıklarınızı belirleyin. Kendinizi kariyerin söz konusu olduğunda reddettiğiniz değişimlerin ortasında bulabilirsiniz. Bu hafta gerçekleşecek Ay tutulmasıyla, ne yapacağınız tam anlamıyla netleşmiş olacaktır. Otoriter kişilerle aranızdaki ilişkilerin boyutu, güvendiğiniz insanlar değişebilir. Kritik konuşmalar yapabilir, artık farklı bir şey istediğinizi nüfuzlu bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bu tutulma ile özellikle son 2 yıldır sizi yoran iş ortamı sorunlarına veda ediyorsunuz.

Ay tutulması ve Dolunayın etkisiyle sizler için kariyerinize önem vermeniz gereken bir dönemin başladığını söyleyebiliriz. Bu dönemde iş hayatınıza önem vermeli ve daha soğuk kanlı olmaya çalışmalısınız. Mesleğinizi icra ederken iş ortamınızda bulunan insanlarla tartışmaktan ve kavgadan uzak durmalısınız. Fevri kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Aslan burçlarını son dönemdeki aşırı yoğunluk adeta tüketmiş olabilir. Ancak kendilerini bu kadar yıpratmamak için bir denge kurmak zorundalar. Özellikle bu günlerde işle ilgili yaptıkları ya da yapamadıkları her şey onları derinden etkiliyor. Ancak Aslan burçları bu dönemi atlatabilmek için her şeyin bir gecede değişemeyeceğini kabullenmeliler. Bu yüzden hedeflerini belirlemeli ve her şeyin bir anda değişmesini beklememeliler.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. İşleriniz nihayet hızla açılmaya başlıyor, işinizi daha çok severek yapabileceğiniz koşullar oluşmaya başlıyor, yeni iş projeleri de aynı şekilde gündeme gelebilir. Bu bir aylık süreçte yaşamdan çok daha fazla keyif alabilecek, aşktan yana da şanslı olabileceksiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunun için adımlar atabilirsiniz. Hayattan çok daha fazla keyif almaya çalışacak, hobilerinize, sizi mutlu eden konulara daha çok zaman ayırmak isteyeceksiniz.

başak burcu

Başak burcu 15 – 21 Kasım haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta finansal olarak beklentilerinizi karşılayacak yeni ve güzel fırsatlar ortaya çıkabilir. Yeni şeylere cesaret ediyor, kurallarınızı yeniden belirliyorsunuz. Hayatta nasıl değer bulacağınızı, kendinizi mutlu edeceğinizi düşünebilirsiniz. Yalnız bir Başak burcuysanız, ilgi odağı olacağınız için bu yalnızlığa son vermek isteyebilirsiniz. Aklınıza yatan birini, kalbinize almak cazip gelebilir.

19 Kasım’da gerçekleşecek ay tutulması, hayata bakış açınızı belirleyecek önemli kararlar aldırabilir. Hayatınız boyunca yapmadığınız ya da yapamayacağınız işlere eğilebilirsiniz. Artık bir süreci tamamlıyorsunuz, çünkü buna yatkın olduğunuza ikna oluyorsunuz. Önsezileriniz bu konuda yol gösterici olacaktır. Parasal ve duygusal anlamda sizi üzen ve yoran her şeyin ödülünü almaya başlayabilirsiniz. Bugüne kadar verdiğiniz emeğin karşılığını almaya başlamak, ilerlemenizi de kolaylaştırıyor. Bu tutulma hayatınızda bir yelpazede sizleri etkiliyor. Eğitim, seyahat, ticaret ve alım satım gibi konularda çok dikkatli olmalısınız. Bu dönemde hayattaki bazı sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Bu durumda hayatınızdaki otorite konumundaki insanlarla aranızda bazı sorunlar yaşanmasına neden olabilir.

Dolunay tepede ışığını tüm gücüyle yansıtırken Başak burçları da kökleriyle güçlü bir bağ hissedecekler. Özlerine dönüp son zamanlarda olan bitenin muhasebesini yapacaklar. Bu iç hesaplaşma onları rahatlatırken diğer yandan ailelerin yanında olarak aidiyet duygusunu arayacaklar. Diğer yandan rahatlamak için meditasyon yapabilir, evlerinde terapi gibi gelecek şeyler yapmak isteyebilirler.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık dönemde odak noktanız ev, yuva, aile ve yerleşime ait konular olacak. Taşınmak, evinizde tadilat, onarım gibi işlerle ilgilenmek için güzel bir dönem. Ya da yeni bir mülk edinmek istiyorsanız bu dönem harekete geçebilirsiniz. Sizlerin aşk dönemi başladı, yalnızsanız eğer size keyif verecek hem de romantik bir ilişki ile her an karşılaşabilirsiniz.


terazi burcu

Terazi burcu 15 – 21 Kasım haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Yeni haftaya ilişkilerinizle ilgili hareketli ve hararetli gündemlerle başlıyor olacaksınız. Ortaklarınız varsa aranızda gerilim yaşanmaması için dürtüsel davranmamalısınız. Dikkatli olmalısınız. Bu hafta gerçekleşecek Ay tutulması ile önemli kazanımlarınız olabilir ancak bunu sabrınız, ağır başlılığınızla elde edebileceksiniz. Hayatta en önemli şey sağlıktır. Bu dönemde ne yazık ki hem kendi sağlığınız hem de çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Tazminat ve miras gibi hukuksal konularda dikkatli olmalısınız. Ayrıca hukuksal girişimlerde bulunmak içinde uygun zamanlarda olmadığınızı belirtmek isterim.

Terazi burçları için yatırım dönemi diyebiliriz. Bu durum aniden hayatınıza giriş yapabilir. Tutulma sonrası ilginç bir alım-satım olayı ile karşılaşabilirsiniz. Bu hafta itibariyle vereceğiniz kararlar, hayatınızdaki bazı cümlelere nokta olabilir. Bitişler yerine yeni başlayacak cümlelere odaklanmalısınız. Ne ile karşılaşıyorsanız bunun bir hayrının olduğunu hatırladığınızda, sizi bekleyen sürprizleri de daha iyi görebilirsiniz. Korkunun, endişenin sizi sıkıştırmasına izin vermemelisiniz. Bu işten kendinizi kazanacaksınız.

Terazi burçları bu Dolunay’da banka hesaplarında ve parayla ilgili konularda bir karışıklık olup olmadığını kontrol etmeliler. Özellikle geciken maaş ya da ödemeler konusunda dikkatli olmalılar. Diğer yandan Terazi burçlarının başka bir ayı daha finansal olarak karışık geçirecek güçleri yok. Bu konuda kontrolü ele almalı ve kendilerine eni bir finansal düzen yaratmalılar.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bu bir aylık dönemde, odak noktanız yakın çevrenize ve kardeşlerle ilişkileriniz olacak. Bol bol seyahate çıkabilir, tatil planları yapabilir, pasaport işleriniz varsa bunları halledebilir, vize konularını araştırabilirsiniz. Yine bu dönemde kişisel gelişim ile ilgili olabilir, ya da mesleki konularla ilgili olabilir yeni bir takım eğitimlere başlayabilir, seminerlere ve özel çalışmalara katılabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebilecek eğitimler de olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 15 – 21 Kasım haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta sıkıştığınız köşelerden çıkmak için girişimleriniz olabilir. Artık özgürleşiyorsunuz, ilişkileriniz iyileşiyor. Sabırlı olun ve hiçbir şeyden umudunuzu kesmeyin. Hayatınıza yeni tecrübeler, yeni ortaklıklar ve ilişkiler dahil olacaktır. Bazı insanlarla iletişime geçmek isteyebilirsiniz. Bu iletişim, bir sonun habercisi olabilir. Son derken, sadece var olan bir ilişkiyi bitirmek aklınıza gelmemeli. Bir dargınlığı ya da zorluğu sonlandırmak da mümkün olabilir. Özgüveniniz yükselmişken, her şey lehinize dönüyorken bunu iyiye dönüştürmeye gayret etmelisiniz.

Dolunay ışığı altında hem Güneş hem de Merkür’ün etkisiyle ilişkilerinde çok daha gerçekçi bir tavır takınan Akrep burçları, her zamanki gibi aşk odaklı olacaklar. Aklarından çıkmayan sevgileri ve ilişkilerini daha iyi hale getirmek için gösterdikleri çaba Dolunay’la birlikte daha fazla öne çıkacak.

Uzun süreli ilişkilerinizde çok ama çok dikkatli olmalısınız. Ortaklarınızla veya dostlarınızla aranızda bazı sorunlar olabilir. Aşk hayatınızda ise partnerinizle aranızda her türlü gerginlik çıkabilir. Bu nedenle partnerinize karşı üslubunuza dikkat etmeli ve partnerinize karşı eskiye nazaran daha hassas olmalısınız.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte odak noktanız parasal konular, bütçe para kazanma, kazançları arttırma ile ilgili konular olacaktır. Para biriktirebilir, yatırım yapabilir, bütçenizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Diğer yandan maddi konularda üzerinize iyimser bir hava yerleşebilir, harcamalar konusunda biraz esnek, gevşek davranabilirsiniz. Dikkatli olmasında fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 15 – 21 Kasım haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Nasıl para kazanacağınıza, hayatınızın standartlarını nasıl yükseleceğine dair çalışmalarınız olabilir. Koşullarını iyileştirmeye yardımcı olacak imkanlar ve insanlar karşınıza çıkabilir. Disiplinli olmak isterken kendinizi bunların dışında olmadığınızdan emin olun. Bazı fırsatların tekrarı olmayabilir. Günlük rutinlerinizi gerçekleştirirken bir hayli zorlanacağınız döneme giriyorsunuz. Aceleci hareketlerden uzak durmalısınız. Zira bu dönemde yaralanmalara açıksınız. Ayrıca hem kendi sağlığınıza hem de çevrenizdeki insanların sağlıklarına dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle bir hayli tartışma yaşayabilirsiniz.

Bu hafta gerçekleşecek Ay Tutulması ve Dolunay, hayatınızın akışına yeni bir yön vermenizi sağlayacak. Kendinizi bunun için çok hazır ve istekli hissedebilirsiniz. Çalışan bir Yay burcu iseniz, iş hayatınızı etkileyen unsurları tüm gerçekliğiyle görebilirsiniz. Bu da size nasıl yol almanız gerektiği konusunda kesin bilgiler verecektir. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda yaşanacak gelişmelerde sakinliğinizi korumalısınız. Beklenmedik gelişmeler bazı arkadaşlıklarınızı sonlandırabilir, ortamınızı değiştirebilir. Her halükarda sorumluluklarınızın değişeceğini söylemek mümkün ama sizin hem sağlığınızı hem de günlük akışını düşünerek karar almanız gerekiyor. Yeniden başlıyorsunuz.

Yay burçları stresin yaşamlarını ne kadar olumsuz ve derinden etkilediğini çok iyi biliyorlar. Bu yüzden bu süreçte günlük streslerden olabildiğince kaçınmalılar. Ne olursa olsun sakin olmaya çalışmak en azından gün içinde yaşadıkları küçük streslerden kaçınmalarını sağlayabilir. Bu dengeyi daha önce sağlayıp uzun süre çok daha sakin biri olabilmişlerdi. Yine yapabileceklerini biliyorlar, sadece Dolunay’ın enerjisine ihtiyaçları var.

22 Kasım’da burcunuza geçiş yapacak olan Güneş ile beraber artık harekete geçme zamanı başlıyor sizler için. Spot ışıkları adeta üzerinizde parlayacak, girişimlerde bulunmak için güzel bir süreçte olacaksınız. Son bir aydır üzerinizde olan ölü toprağını rahatlıkla atabilecek, hedefleriniz için rahatça harekete geçebileceksiniz. Hatta bir hedef için değil, birden çok hedef için de harekete geçebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konularda şansınız açık olacak, eğitim için de aynı şekilde. Maddi anlamda bereketli, kazançlarınızın artabileceği bir süreç olacak. Terfi ile birlikte maaş artışı söz konusu olabilir, alım-satımlardan gelirinizi artırabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 15 – 21 Kasım haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: 15 Kasım’da Venüs / Chiron karesinin kesinleşmesi, daha önce aldığınız yaraları size yeniden hatırlatabilir. Sınırlarınıza birini dahil etmek fikri sizi endişelendirebilir. Bu durumun geçici bir etki olduğunu unutmamalısınız. Evliliğinizde sizi yıpratan konular varsa bunları ilk defa konuşmak isteyebilirsiniz. Ne siz eski sizsiniz, ne de o yaralar eskisi gibi kanıyor. Kendinize zaman tanıyın, kalbinize bir şans verin. Hayatın mutlu yanları sizi bulduğunda onu görmezden gelmemeyi seçin, bu sizi her şeyden daha fazla iyileştirecektir. Harekete geçerek ve düşüncelerinizin peşine düşerek pozitife çevirebilirsiniz. Bu dönemde bir hayli duygusal yoğunluğa sahip olacaksınız. Bu nedenle duygusal gelgitlere ve öfke patlamalarına çok ama çok dikkatli olmalısınız. Sezgilerinizde ve yaratıcılığınızda azalma olacaktır. Bazı unutkanlıklar ve hafıza sorunları yaşayabilirsiniz. En önemli konu ise eşinizle olan ilişkinize çok ama çok dikkat etmelisiniz. Eşinizle aranızda çıkacak her türlü gerginliğe hazır olmalısınız.

Fikirleriniz ve vereceğiniz kararlarla ilgili sınanma ve zorlanma ihtimalini hesaba katarak oldukça dikkatli hareket etmelisiniz. Özellikle maddi yatırımlar söz konusuysa yaşam standartlarınızı bozmayacak düzeyde yatırım yapmanız gerekiyor. Her ne yapacaksanız, bunun sağlam değerler üzerine olmasına özen göstermelisiniz. Atılımlarınız aileniz, çocuklarınız, sizi mutlu eden herkes ve her şeyi güvence tutacak nitelikte olmalıdır. Geçmişte yaşadıklarınızdan ders çıkarabilir, gökyüzünün desteğini bu şekilde büyütebilirsiniz. Ciddi anlamda ne döktüyseniz onu toplayacağınız bir dönemdesiniz.

Oğlak burçları için Dolunay dönemi çok daha romantik geçecek diyebiliriz. Bu Dolunay’ı keyifli geçirmek isteyen Oğlak burçları hayatlarında özel biri varsa onunla vakit geçirmeli. Çoğu Dolunay’da güçlü ve motive hisseden Oğlak burçları bu Dolunay’da çok daha hassas olabilirler. Bu yüzden sevdiklerinin yanında olmak, güvende hissetmek onlara iyi gelecektir.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bu bir aylık süreçte biraz daha kendinize dönecek, yalnızlık ihtiyacınız artacak, hayatta biraz daha geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Koşulları ve şartları pek de kolay kontrol edemeyeceksiniz ne yazık ki. Biraz daha sağlıkla ilgili konu ve koşullarla ilgilenmeniz gerekebilir. Aşk meşk konularında şanslı, sizi sevebilecek kişileri yaşamınıza çekebileceksiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 15 – 21 Kasım haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay döneminde kendinizi biraz geri çekip kendi köşenizde, konfor alanınızda rahatlamak, dinlenmek isteyeceksiniz. Merkür ve Satürn’ün kare açısı, Ayın Kova burcunda bulunması duygusal açıdan bir türbülans etkisi oluşturabilir. İstemediğiniz sözcükler kullanmanız gerekebilir. Sabırlı olun. Her şeyi olduğu gibi bu hissi de yavaş yavaş içinizden atacaksınız. Bugünlerde bir sorun yaşarsanız, Kasım sonunda toparlama imkanına kavuşabilirsiniz. Bu düşünce sizi rahatlatmalı, nasılsa toparlanacak diye bile bile bir olumsuzluk yaratmaya itmemelidir.

Zincirleri olan biri değilsiniz ama isteklerinizi gerçekleştirmenize engel olan bir şeyler olduğunu düşünüyordunuz. Sınavda bilmediğiniz yerden bir soru gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Ailenizin desteği, onlardan öğrenecekleriniz konusunda kendinizi kısıtlamamalısınız. Gayrimenkulleriniz, yaşam alanlarınızla ilgili önemli değişiklikler, alım satım gibi işlemler gündeme gelebilir. İşinizi de etkileyecek bir alan değişikliğine gitmeniz gerekebilir. Hayat hikayeniz her neyse… Belki boşanıyorsunuz belki ülkeden ya da bir şehirden ayrılıyorsunuz. Belki de kaybettiğiniz sağlığınızı yeniden kazanmaya çalışıyorsunuz.

Kova burçlarının sürekli ilerlemelerini sağlayan ve bastıran yanları bazen yorucu olabilir. Zihinsel ve ruhsal olarak çok yorgun bir dönem sizleri bekliyor. Ailevi sorunların ve konuların gündeminizde olacağı bir dönem sizler için başlıyor. Bu dönemde aile bireyleriniz ve akrabalarınızla aranızda bazı sorunlar olabilir. Bu sorunlar hayatınızın birçok alanında sizi olumsuz etkileyebilir. Özellikle iş ve kariyer konusunda büyük baskı altında olan Kova burçları kendilerine bir gün ayırıp dinlenmeliler. Eğer mental olarak bir problemleri varsa destek almalarında fayda var. Sorumluluklardan kaçmak doğru bir yol değildir ancak bazen onları kenara bırakıp dinlenmek gerekir.

21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık dönemde her zamankinden daha sosyal olacak, partiler, davetler, açılışlar, düğünlerin baş misafiri olacaksınız. Dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan önemli faydalar görebilirsiniz. Birbirinden farklı insanlarla daha sık bir araya gelebilir, onlarla birlikte hareket edebilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınızla birlikte keyifli seyahatler de organize edebilirsiniz. İlişkiniz varsa sıkıntılı bir süreç yaşayabilirsiniz. Gerçekçi ilişkilere çekilemeyebilirsiniz, ilişkileriniz daha çok platonik düzeyde kalabilir. Karşılık bulmakta zorlanabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 15 – 21 Kasım haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Yeni haftaya hızlı ve yorucu bir etkiyle başlıyorsunuz. Kendinizi bir şeyler yapmak için isteksiz ve halsiz hissedebilirsiniz. Düşünceli ve dalgın oluşunuz motivasyonunuzu düşürmemeli. Eğer isterseniz, kendiniz için bir şeyler yapmak için ayağa kalktığınızda hayatın sizi alkışladığını duyabilirsiniz. Günlük hayatınızın, kazançlarınızın akışını zorlaştırmamalısınız.

19 Kasım’da gerçekleşecek Ay tutulması ticari anlamdaki durumunuz ve burada yapmanız gerekenleri size hatırlatıyor. Bir şeyler yaptıysanız, bunun nasıl şekillendiğini net bir şekilde göreceksiniz. Kararlarınızı sorgularken aynı zamanda birlikte yol aldığınız kişileri de değerlendirebilirsiniz. Aklınızdan geçenleri hayatınıza dahil ederken sağlam, akılcı ve konforlu planlar yapmanız gerekebilir. Emin olmak hem işlerinizi hem de ilişkilerinizi daha iyi bir noktaya taşıyacaktır.

Dolunay döneminde Balık burçlarının etrafında onları içine çeken dramatik bazı durumlar var. Tek istedikleri köşelerine çekilip kaybettikleri dengelerini tekrar bulabilmek. Bunun için telefonlarını kapatıp dünyayla bağlantılarını kestikleri birkaç saat ilaç gibi gelebilir. Sizler için iletişimin çok önem kazanacağı bir dönem başlıyor. Bu nedenle insanlarla iletişim kurarken hal, hareketlerinize ve üslubunuza dikkat etmelisiniz. Zira bu dönemde yanlış anlaşılmalara bir hayli açık bulunuyorsunuz. İletişim üzerine bir meslek sahibiyseniz mesleki açıdan da zorlanabilirsiniz.


21 Kasım’da Güneş, Yay burcunda seyahatine başlıyor. Bir aylık süreçte iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda adeta parlayacaksınız ve hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Bu dönem terfi için konuşmalar yapmak, iş değiştirmek, iş geliştirmek, alacağınız sorumluluklarla patronların gözüne girmek sizler için çok daha kolay olacak. Arkadaşlarınızdan güzel destekler görmeye başlayabilecek, daha çok sosyalleşebileceksiniz.

İndigo Dergisi artık Telegram‘da – 2021 Kasım ayı burç yorumları için tıklayınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.