Astroloji: 26 Kasım Merkür – Güneş Yay transiti burç yorumları

Astroloji: 26 Kasım Merkür ve Güneş Yay transiti burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: Merkür Yay ve Güneş Yay transitleri tüm burçları nasıl etkileyecek? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları

Genel etkiler

Merkür Yay transiti: Konuşmayı, sosyalleşmeyi, iletişimde olmayı seven Merkür, Yay burcunda odaklanmakta güçlük çekeceği için zararlı olarak adlandırılan bir konumdadır. Bu dönemde, sık sık ön yargılarımızın kurbanı olabilir, objektifliğimizi korumakta zorlanabiliriz. Sorunlara yalnızca kendi bakış açımızdan bakma tehlikemiz var. Bu nedenle, çevremizdekilerle bol bol tartışma yaşayabilir, fanatiklikle suçlanabiliriz. Ağzımızdan çıkan kelimeleri kulağımızın duymasında fayda olduğu günlerdeyiz. Yay burcunun aşırı iyimserliği bu dönemde aceleci kararlar vermemize sebep olabilir. Düşünmeden harekete geçebilir, nerede frene basmamız gerektiğini bilemeyebiliriz.


Güneş Yay transiti: Yay zamanı yılın en karanlık günlerini yaşarız, ateş elementinin en olgunu olan Yay, meşalesiyle yolunu aydınlatır ve adalet ile doğruluğun savunucusudur. Kışın karanlık günlerinde seyahat edebilmeleri için bu meşaleye, cesarete ve iyimserliğe ihtiyacı olan Yay burcuna bu özellikler verilmiştir.

Bir önceki Akrep aşamasında farklı alanlarda ölümü, sonlanmayı deneyimledik, inatçı yanımız ile sabit fikirlerimizle, karanlık yönlerimizle yüzleştik. Şimdi biraz umuda ihtiyacımız var. Yay burcunun simgesi olan ok ile tam da bu ölümü, ölüm korkumuzu nişan alıp, yeniden doğmaya inanırız. Yaşam döngüsünün en iyimser aktığı zamandayız.

Güneş, Yay burcundayken öğreterek, seyahat ederek, yeni yerler ya da fikirler keşfederek parlamak ister. Aynı zamanda kitle iletişim araçlarından faydalanır. İyimser hatta gamsız olabiliriz. En fazla o alanda felsefe yapar ve bilgiyi ararız. Yabancılarla irtibatta olduğumuz alan orası olabilir.

Merkür Yay ve Güneş Yay transitlerinin tüm burçlara etkileri şöyle:

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Önümüze yeni eğitim fırsatları çıkabilir. Uzun zamandır planladığımız bir yabancı ülke seyahatini gerçekleştirebiliriz. Din, felsefe, hukuk gibi konularda fikir alışverişi yapabiliriz. Bu dönemde seyahat konuları gündeme gelebilir yakın çevrenizdekiler ile uzak yolculuklar planlayabilirsiniz. İş gezisi yapmayı düşünebilirsiniz. Çalışma hayatınızda uluslararası konular gündeme gelebilir. Sağlığınızla ilgili bir konuda yurtdışından ya da yabancılardan destek alabilirsiniz. Eğitimi ve gelişim konuları da bu dönemde gündeminizde olacak.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte odaklanacağınız konular uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon gibi konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.

İlk etapta çok fazla çalışma baskısı ve itibarınızla ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Üst düzey yetkililerinizle yanlış anlaşılmalar olabilir. Pozisyonunuzda bir değişiklik olabilir. Bu durum iş yükünüzü azaltabilir. Bu süreçte işyerindeki iletişime özen gösterin. Finansal olarak iyileşme göreceksiniz, ani ve beklenmedik bir kazanç için fırsatları değerlendirin.

Aralık ayında araba sürerken veya seyahat ederken dikkatli olmaya çalışın. Hastalıklardan direnciniz zayıflayacağından bazı sağlık problemleriniz de olacaktır. Yemek yeme alışkanlıklarına dikkat et. Aile hayatınız ve sağlığınız iyi olacak. Aile üyelerinizle birlikte uzun bir yolculuk yapabilirsiniz. Babanızın veya evdeki yaşlılardan birinin bazı sağlık sorunları olabilir.

boğa burcu

Boğa burcu yorumları

Boğa burç yorumları: Finansal konular ön plana çıkacaktır. Ortak kazançlar, eşin parası gibi konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Ancak aşırı riskli yatırımlara yönelmekten ve aşırı harcamalardan kaçınmamız gerekmektedir. Bu dönemde vereceğimiz hatalı kararlar, daha sonra finansal zorluklara yol açabilir. Ortak kazanımlarınıza kafa yorabilir veya kendi kazanımlarınızı ortak alana koyabilirsiniz. Varsa borçlarınız hakkında düşünler geliştirebilir bunları iyileştirmek amaçlı pratik çözümler üretebilirsiniz. Maddi konularda başkalarına destekleyici olabilirsiniz. Hobileriniz doğrultusunda birtakım harcamalar yapabilirsiniz ve becerilerinizi derinlemesine değiştirme ve geliştirmeyi düşünebilirsiniz.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular önümüzdeki bu bir aylık süreçte odak noktanız haline gelecektir. Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var.

Birtakım engel, gerilim ve zorlanmalar yaşayabileceğiniz bir dönem. Depresif ve sinirli kalma potansiyeliniz yüksek. Kariyerde de bazı zorluklar yaşanabilir. Çok fazla iş yükünüz olabilir ve bir süre başka bir yerde de çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Olumsuz etkiyi azaltmak için üst düzey yetkililerinizle ve diğer iş arkadaşlarınız ile ekstra çaba ile iyi ilişkiler sürdürmeye çalışın. İşinizle ilgili herhangi bir önemli kararı almayın; aksi halde bir başarısızlıkla sonuçlanabilir veya gereksiz sorunlar ortaya çıkabilir.

Fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Eşiniz ile bazı yanlış anlamalar nedeni ile sorun yaşayabilirsiniz. Bir şey vaat ederken dikkatli olmalısınız. İlişkinizde uyum ve karşılıklı anlayışı yakalamak kolay olmayabilir. Kadınlar için kadın hastalıklarıyla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Kontrole gitmek faydalı olabilir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. Ani kararlardan kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Eşimiz ya da ortağımıza karşı ön yargılı olmamaya, sorunları karşımızdaki kişinin bakış açısından da görmeye çaba göstermemiz gerekmektedir.

İliklerinizde karşı tarafların tutum ve görüşleri sizi biraz gerebilir, partnerinizi özgürce hareket biçimine karşı kendinizi sorgulayıcı hissedebilirsiniz. Ortaklarınız var ise onlarla ilgili birtakım anlaşmazlıklar belki de gerilimler yaşayabilir, ek olarak danışanlar, müşteriler, avukatlar, doktorlarla ilgili problematik anlaşmazlık niteliğinde durumlar yaşayabilirsiniz. Anlayışsızlıklara karşı dikkat.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler önümüzdeki bu bir aylık süreçte odak noktanız olacak. Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Özellikle para ile ilgili konularda sizi sevindirecek güzel gelişmeler olmasını bekleyebilirsiniz.

Çok fazla çalışma baskısı olacağından ve hiç kimse işinizle ilgili olarak sizi desteklemeyeceğinden daha fazla zorlanabilirsiniz. Pozisyonunuzda bazı değişiklikler olabilir hatta bununla bağlantılı bir yolculuk yapabilirsiniz. Kazancınızda bir artış yaşayabilirsiniz. İşinizi genişletmeyi planlıyorsanız, Aralık ayı başında başlamak uygun olacak. Aile hayatınız daha iyi olacak. Partneriniz varsa onun için de finansal konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu yorumları

Yengeç burç yorumları: Sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Gündelik ve iş yaşamımızda kazalardan uzak durmak için ani hareketlerden kaçınmalıyız. İşyerimizde yabancılarla çalışmaya başlayabiliriz. Yeni fırsatlar önümüze çıkabilir. Ancak günlük ve iş rutinlerimizde detayları atlamamaya özen göstermekte yarar vardır. Düşüncelerinizi ve sizde var olan potansiyelleri işinizde ve gündelik hayatınızda kullanmak için iyi bir zamana start verdiniz. İç dünyanızda çalışma konularında bir takıp düşünceler içerisinde olabilirsiniz bu alanda harekete geçmek için yakın çevrenizle istişare edip kendinizi iş yaşamının yoğunluğunda pratik olamaya yönlendirebilir veya var ise çalışanlarınızla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Bir aylık süreçte odak noktanız yaşamınızda iş ve sağlık konuları olacaktır. İş arayanlar bu dönem içinde işe başlayabilirler. Günlük yapılması gereken, hatta size angarya gibi gelen işlerinizi daha eğlenceli bir şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz.

Önümüzdeki bir aylık süreçte iş konularında kendinizi adeta bir köle gibi hissedebilir, her zamankinden çok daha fazla çalışmanız, mesai harcamanız gerekebilir ve daha çok yorulacaksınız ne yazık ki. Stresli bir iş süreci sizleri bekliyor. Bir tarafta yetiştirilmesi gereken işler diğer taraftan hayatın idamesi için yapılması gereken rutin işler bir süreliğine sizi fazlaca yorabilir.

İşinizde daha iyi zaman geçireceksiniz. İçinde bulunduğunuzda pozisyonunuzda terfi veya iyileştirme olabilir. Ayrıca, üst düzey yetkilileriniz ve astlarınızdan da iyi destek alacaksınız. Beklemedeki işleri bitireceksiniz. Kariyerde ani bir değişiklik ya da Aralık ayı içinde beliren iyileşmeler, gelişmeler olabilir. Fikirleriniz veya planlamanız adınızın duyulmasını sağlayabilir. Parasal anlamda karışık bir döneme giriyor olabilirsiniz. Geliriniz tatmin edici olsa bile aile içinde harcamalar artma eğiliminde olabilir. Çeşitli kaynaklardan gelir girişi olacak. Araç kullanırken dikkatli olmalısınız. Evinizdeki atmosfer keyifli olacak ve aile üyeleri size tam destek verecek.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Aşk ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çocuklarımızla iletişimimiz artabilir. Sosyal çevremizde iletişim yeteneğimizle tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Hayatımıza farklı kültürlerden yeni insanlar girebilir. Ancak aşırı rekabetçi, yargılayıcı ya da kırıcı olmamaya dikkat etmeliyiz.

Romantizm ve aşk konuları hakkında konuşmak, düşünmek bu alanda analiz yapmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınız var ise ya da çocukların olduğu ortamlarda onlara yönelik konuşmalar yapabilir aynı zamanda onlara fikirsel bakış açısı kazandırabilirsiniz. Hobilerinize yönelik yeni şeyler keşfetmeye açık bir dönem olacak. Ev yaşamınızla veya oturumunuzla ilgili fikirler de ön planda olabilir. Arkadaş çevrenizden veya kalabalık içinden biri karşınıza çıkabilir sizi romantizm açısından etkileyebilir.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. İşleriniz nihayet hızla açılmaya başlıyor, işinizi daha çok severek yapabileceğiniz koşullar oluşmaya başlıyor, yeni iş projeleri de aynı şekilde gündeme gelebilir. Önümüzdeki bir aylık süreçte yaşamdan çok daha fazla keyif alabilecek, aşktan yana da şanslı olabileceksiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunun için adımlar atabilirsiniz. Hayattan çok daha fazla keyif almaya çalışacak, hobilerinize, sizi mutlu eden konulara daha çok zaman ayırmak isteyeceksiniz.

Kariyer ve aile ilişkileri açısından iyi bir döneme giriyorsunuz. İşinizde stres ve iş yükünüz Aralık ayında azalacak. Ayrıca, üst düzey yöneticilerden destek alacaksınız. İş stresi azalırken de kendinize daha fazla vakit ayırabileceksiniz. İş arayanlar ise yeni bir iş bulabilirler. Eş ile ilgili bazı sorunlar olabilir, bu sorunlar sizin öfke kontrol başarınıza paralel büyüyecek. Annenizin sağlık durumu gündeme gelebilir.

Black Friday hakkında çok sorulan sorular

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evde büyük organizasyonlar düzenleyebilir, çok sayıda kişiyi evimizde ağırlayabiliriz. Aile arası iletişim trafiği artış gösterebilir. Aile bireyleriyle iletişim kurarken, kavgalardan kaçınmak için fazla sivri dilli olmamaya, fikir ayrılıklarında kendimizi frenlemeye özen göstermeliyiz.

Evinizle ilgili konular aklınızı meşgul edebilir, ev ve aile konularında konuşmalar yapabilirsiniz düşünsel olarak kendinizi en çok bu konularda bulabilirsiniz. Ev ortamından çalışan bir birey iseniz evden kendinizi dış dünyaya ifade etmeniz söz konusu olabilir. Evde geliştirdiğiniz bilgilerinizi ve yazma çizme yeteneklerinizi dış dünyaya göstermek isteyebilirsiniz.


21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Bir aylık dönemde odak noktanız ev, yuva, aile ve yerleşime ait konular olacak. Taşınmak, evinizde tadilat, onarım gibi işlerle ilgilenmek için güzel bir dönem. veya yeni bir mülk edinmek istiyorsanız bu dönem harekete geçebilirsiniz. Sizlerin aşk dönemi başladı, yalnızsanız eğer size keyif verecek hem de romantik bir ilişki ile her an karşılaşabilirsiniz.

Kariyer hayatınızda daha akıllıca hareket etmenizde fayda var. Ayrıca işle ilgili bazı yolculuklarınız olabilir. Özellikle meslektaşlarınızla iletişime geçerken dikkatli olun, çünkü bazı yanlış anlaşılmalar veya aleyhinize olumsuz konuşmalar olabilir. Önemli girişimlerinizin çoğunda başarı elde edeceksiniz. Yazarak bir iş yapıyorsanız, Aralık ayı bunları daha geniş okuyucu kitlesine ulaştırmak için doğru zaman. Aile içinde bazı sorunlar keyfinizi kaçırabilir. Akrabalar ayrıca sizinle ilgili bazı söylentiler yayabilir. Kardeşlerden destek alabilirsiniz. Mide ve göğüsle ilgili bazı sorunlarınız olabilir. Özellikle Aralık ayının üçüncü haftasında sağlık, duygular ve sinirle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

terazi burcu

Terazi burcu yorumları

Terazi burç yorumları: Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile çok sık bir araya gelebilir, birlikte küçük seyahatler yapabiliriz. Ancak aramızda fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar yaşanabilir. Fanatiklikten ve kendi doğrularımızı dayatmaya çalışmaktan uzak durmalıyız. Bu dönemde yeni eğitim fırsatları söz konusu olabilir.

İletişim konuları hayli ön plana çıkacak, içinizdeki bilge konuştukça konuşacak ve sözlerinizi bilgi alıp vermeye yönelik kullanacaksınız. Öğrenmek öğretmek, bildiklerinizi aktarmak sizin için önemli olacak. Öğrenci iseniz öğrenme konusunda geniş bir bakış açısı elde edebilir, eğitmen iseniz öğrencilerinize yeni bakış açılar kazandırabilir onların ufkunu geliştirebilirsiniz. Sözlerinizin harekete geçirici etkisi hayli büyük bir dönem, yakın çevreniz ile iletişiminiz artacak. Uzaklardan haberler gelebilir.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Bu bir aylık dönemde, odak noktanız yakın çevrenize ve kardeşlerle ilişkileriniz olacak. Bol bol seyahate çıkabilir, tatil planları yapabilir, pasaport işleriniz varsa bunları halledebilir, vize konularını araştırabilirsiniz. Yine bu dönemde kişisel gelişim ile ilgili olabilir, veya mesleki konularla ilgili olabilir yeni birtakım eğitimlere başlayabilir, seminerlere ve özel çalışmalara katılabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebilecek eğitimler de olabilir.

Kariyer hayatınız açısından tatmin edici bir döneme giriyorsunuz. Özellikle Aralık ayında sizin faydanıza bazı değişiklikler, prim, bonus ve promosyonlar olabilir. Daha az iş stresi yaşayacaksınız ve bekleyen işler nihayet sona erecek. Başarı ve mutluluk yanınızda olacak. Güç, canlılık ve zindelik ile dolu hissedeceksiniz. Yeni bir işe girmeye çalışan veya işi değiştirenler, Aralık ayında istenen sonucu alabilirler. Finansal olarak iyi olacaksınız çünkü gelirlerinizde artış dönemi. Yatırımlarınızdan da kazanacaksınız. Evdeki genel atmosfer de hoş ve uyumlu olacak. Ayrıca her zamankine oranla daha çok seyahatiniz olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumları

Akrep burç yorumları: Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Yeni yatırım fırsatları önümüze çıkabilir. Para kaynaklarımız birden fazla olabilir. Ancak harcamalar konusunda temkini elden bırakmamamız gereken bir dönemdeyiz. Spekülatif yatırım araçları bugünlerde bize şans getirebileceği gibi, kayıplara uğramamıza da sebep olabilir.

Maddi konulara odaklanacak bu alanda planlamalar yapmak isteyeceksiniz. Kendi değerinizi her zamankinden çok ön planda tutacak ve düşüncelerinizi bu yönde iyimserleştireceksiniz. Kendi değerimi biliyorum demek söz konusu olacak. Vakıflardan, derneklerden veya arkadaş çevrenizden ilgi alaka görebilir aynı zamanda onlarla maddi konular üzerine fikir alışverişi yapabilir ya da destek görebilirsiniz. Varsa ortaklarınızdan ve ortaklı işlerinizden kazanç elde edebilirsiniz. Alamadığınız bir para var ise bu dönem gelebilir. Partnerinizden maddi destek görebilirsiniz.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte odak noktanız parasal konular, bütçe para kazanma, kazançları arttırma ile ilgili konular olacaktır. Para biriktirebilir, yatırım yapabilir, bütçenizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Diğer yandan maddi konularda üzerinize iyimser bir hava yerleşebilir, harcamalar konusunda biraz esnek, gevşek davranabilirsiniz. Dikkatli olmasında fayda var.

İşinizde ve girişimlerinizde başarılı olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Daha fazla iş yaparak daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Kariyer anlamında iyi bir başarı sağlayabilirsiniz. Yeni bir projeye başlayabilirsiniz. İş yükünüz artacak ve bu sizde strese neden olacak ama aynı zamanda konumunuzda ve itibarınızda bir yükseliş göreceksiniz. Aralık ayı içinde beliren uzun bir yolculuk olabilir. İhmaliniz nedeniyle üst düzey yöneticilerle ilgili ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Bu yüzden işinize konsantre olmaya, aynı zamanda yöneticilerinize karşı nazik olmaya özen gösterin. Aşırı iş yükü sebebiyle özellikle sırt ağrıları konusunda daha dikkatli olmalısınız.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremize konuşkan, iddialı, neşeli ve oldukça iyimser bir imaj yansıtabiliriz. Tartışmaktan kaçınmayan, geri adım atmayan bir tavrımız olabilir. Farklı görüşlere açık olmamız gereken bir dönemdeyiz.

Fikirler ve düşünceler ön planda olacak. Konuşmak ve kendinizi her zamankinden fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Kendi görüşlerinize göre kararlar alabilirsiniz. Konuşmalarınız karşı tarafların fikirlerine uymayabilir, düşünce yapınız ile ikili ilişkilerinizde birtakım zıtlıklar yaşayabilirsiniz. Bu zıtlıklar aynı zamanda sizleri birbirinize çekebilir.

21 Kasım’da burcunuza geçiş yapacak olan Güneş ile beraber artık harekete geçme zamanı başlıyor sizler için. Spot ışıkları adeta üzerinizde parlayacak, girişimlerde bulunmak için güzel bir süreçte olacaksınız. Son bir aydır üzerinizde olan ölü toprağını rahatlıkla atabilecek, hedefleriniz için rahatça harekete geçebileceksiniz. Hatta bir hedef için değil, birden çok hedef için de harekete geçebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konularda şansınız açık olacak, eğitim için de aynı şekilde. Maddi anlamda bereketli, kazançlarınızın artabileceği bir süreç olacak. Terfi ile birlikte maaş artışı söz konusu olabilir, alım-satımlardan gelirinizi artırabilirsiniz.

Kariyerde daha fazla sorumluluk alacağınız bir dönem. İş yükünüz artabilir. Rakip ve düşmanlarınızın sizinle ilgili söylemlerine dikkat edin. Harcamalarınız kontrolden çıkabilir. Aile hayatınız iyi olacak. Eş ve çocuklar sizi destekleyecek. Çok fazla zihinsel stres yaşayabilirsiniz. Mide ve sırtla ilgili bazı küçük sağlık sorunları yaşanabilir. Aralık ayına başlarken çok stresli olabilirsiniz ancak ayın ikinci yarısı daha iyi zaman geçireceksiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumları

Oğlak burç yorumları: İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Zihnimizdeki çalkantılar kendimizi huzursuz hissetmemize yol açabilir. Beynimiz devamlı hareket halinde olabilir. Sakinleşmekte zorlanabiliriz. Bir süre sosyal yaşamdan uzak durmakta fayda vardır.

İleriye yönelik adımlar için, fikirsel planlamalara koyulabilir, zihninizin derinliklerinde büyük keşiflere çıkabilirsiniz. Kendinizi sakin bir ortama çekip yazma, çizme konularına daha fazla odaklanabilirsiniz. Okumak, araştırmak geri çekilmek ger zamankinden fazla ilginizi çekebilir. Gündelik hayatın mesguliyeti iç dünyanızda çok fazla düşünmenize neden olabilir. Seyahate ihtiyaç duyabilirsiniz.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte biraz daha kendinize dönecek, yalnızlık ihtiyacınız artacak, hayatta biraz daha geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Koşulları ve şartları pek de kolay kontrol edemeyeceksiniz ne yazık ki. Biraz daha sağlıkla ilgili konu ve koşullarla ilgilenmeniz gerekebilir. Aşk meşk konularında şanslı, sizi sevebilecek kişileri yaşamınıza çekebileceksiniz.

Bekleyen çalışmalarınızı tamamlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. İş yükünüz fazla ve yardım almanız zor gözüküyor. İşyerinizde bazı yanlış anlama veya gereksiz sorunlar olabilir. İletişime çok dikkat edin. Önemli girişimlerinizin çoğunda başarı elde edeceksiniz. Ancak fazla harcama etkisine dikkat edin.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde hayatımıza çok sayıda yeni insan girebilir. Bizimle aynı düşünceleri, aynı amaçları paylaşan gruplara katılabiliriz. Farklı kültürlerden, yabancı kişilerle tanışabiliriz. Arkadaş çevrenizde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Kalabalık guruplara hitap edebilir, sosyal çevrenizde fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kariyerinizin getirileri hakkında artı ve eksi yönleriyle konuşmalar yapabilirsiniz. Romantik ilişkilerinizi arkadaş ortamına taşıyabilir, partneriniz ile arkadaşlarınızı tanıştırmayı düşünebilirsiniz bu yönde konuşmalar yapabilirsiniz. Alacak verecek konularını arkadaş çevrenize açabilirsiniz. Tüm bunların zihninizi yormasına ve adımlarınızı engellemesine izin vermeyin

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Bir aylık dönemde her zamankinden daha sosyal olacak, partiler, davetler, açılışlar, düğünlerin baş misafiri olacaksınız. Dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan önemli faydalar görebilirsiniz. Birbirinden farklı insanlarla daha sık bir araya gelebilir, onlarla birlikte hareket edebilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınızla birlikte keyifli seyahatler de organize edebilirsiniz. İlişkiniz varsa sıkıntılı bir süreç yaşayabilirsiniz. Gerçekçi ilişkilere çekilemeyebilirsiniz, ilişkileriniz daha çok platonik düzeyde kalabilir. Karşılık bulmakta zorlanabilirsiniz.

Artık geçmişin zor zamanlarını geride bırakıyorsunuz. Enerjin artıyor, duygularına ve düşüncelerine yansıyor. Birlikte çalıştığın insanlara karşı daha sakin ve öz verili olman gerekiyor. O anlamda yanlış anlaşılmalara açıksın. Çalışmalarındaki yükseliş ve kazancın şımarıklık olarak algılanabilir. Sosyal ilişki ve iletişimde tartışmacı kavgacı ortamlardan uzak durmanda fayda var. Haksızlığa tahammül edemiyorsun ama idare etmen gereken durumlar var. Sonradan daha fazla üzülmemek adına merhametini ve vicdanını ortaya koy.

Özellikle iş hayatında başarılı olacağınız bir dönem başlıyor. Şimdiden Aralık ayının sizin için son derece güzel sonuçlar getireceğinin müjdesini verebiliriz. Kariyerinizde ilerleme ve sizin faydanıza değişiklikler yaşanabilir. Yöneticilerinizden destek alabilirsiniz. Yöneticilerinizi etkilemenin kolay olacağı fırsatlar oluşabilir. Terfi, prim ve promosyon alabilirsiniz. Gelirinizin artmasına rağmen harcamalar nedeniyle para biriktirmek hala zor görünüyor. İlişkinizde bir soruna neden olabileceği için herhangi bir söz vermeyin. Çocuk sağlığı ile ilgili ufak tefek konular gündemde olabilir. Serbest meslek sahipleri, iş ve meslek alanlarında büyüme sağlayacağı bir sürece giriyor. Yeni projeler için de uygun bir döneme girdiğinizi söylemek mümkün.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumları

Balık burç yorumları: Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni kariyer fırsatları ile karşılaşabiliriz. Yabancılarla çalışma söz konusu olabilir. Ancak, kariyerle ilgili yeni adımlar atmadan önce tüm detayları enine boyuna düşündüğümüze ve büyük bir risk almadığımıza emin olmalıyız. Kariyeriniz üzerine çok yönlü düşünceler geliştirebilir ve mesleki açıdan yeni fikirler üretebilirsiniz. Aklınız şu sıralar kendinizi dünyaya göstermekte veya işinizde düşüncelerinizi ortaya koymakta olabilir. İşinizde kullanacağınız fikirler ve kendinizi göstermenize fayda sağlayacak sözcükleri ailenizde, ev ortamında bulabilir bu yönde köklerinizden beslenebilirsiniz. Partnerinizle veya ortaklarınızla birlikte iş yapma meslek icra etme konuları üzerine fikir alışverişinde bulunabilir bu alana kafa yorabilirsiniz.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Bir aylık süreçte iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda adeta parlayacaksınız ve hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Bu dönem terfi için konuşmalar yapmak, iş değiştirmek, iş geliştirmek, alacağınız sorumluluklarla patronların gözüne girmek sizler için çok daha kolay olacak. Arkadaşlarınızdan güzel destekler görmeye başlayabilecek, daha çok sosyalleşebileceksiniz.

Uzun süredir mücadele ettiğin ve beklediğin şeylerde netice alıyorsun. Düzen değiştirmek adına oldukça uygun bir dönem. Kendini eksik hissettiğin konularda gelişimini tamamlayabileceğin yeni fırsatlarla karşılaşıyorsun. İsteklerin ve planların konusunda kesinlikle planlı olmalısın. Kendine değer ver ve yaptığın her işte istekli ol. Her türlü ilişki size fayda sağlayacak güçte. Sosyal olmak ve bu ilişkileri lehinize kullanmak için doğru bir zaman dilimine giriyorsunuz. Fikir ve planlarınız size daha fazla itibar kazandırmak için yardımcı olacaktır. Kariyer olarak iyileşmenin başladığı bir süreç diyebiliriz. Özellikle Aralık ayının ilk yarısında verimli bir seyahat söz konusu olabilir.


İş yerinizde veya kariyerinizde beklenmedik değişiklikler yaşanabilir. Bu değişimler size önümüzdeki dönem büyük fayda sağlayacaktır. Para konusunda da iyi bir süreç sizi bekliyor. Aile ve eş ile ilişkilerde oldukça keyifli olacak. Evde bir kutlama olabilir. Sağlık açısından, sinirler ve sindirim ile ilgili sağlık sorunlarına dikkat etmenizde fayda var.

İndigo Dergisi‘ni Facebook, TwitterInstagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.