Herkese Hayalindeki Evi Bulma Fırsatı; Propertytr

Alıcıları, satıcıları ve yatırımcıları ortak paydada buluşturan Propertytr, 10 yılı aşkın tecrübesiyle gayrimenkul piyasasında sizin için en özel seçenekleri hayallerinize göre bir araya getirmiştir. Kriterlerinizi paylaşarak, Türkiye’nin birçok şehrinde ve bölgesinde istediğiniz gayrimenkule ulaşmanız artık çok daha kolay olacaktır. Büyük bir ekip ve tek paketle bütün kriterlerinizi karşılayacak özel emlak danışmanlığına hoş geldiniz.

Propertytr

Propertytr İle Türkiye’de Emlak Piyasası Kalkınıyor!

Biz hayal ettik ve başardık! Şimdi sıra sizin hayallerinizi gerçekleştirmekte. Propertytr uluslararası ve ulusal gayrimenkul piyasasını takip ederek, yatırımcıların ve satıcıların birlikte kar edebilecekleri özel fırsatları bir araya getiriyor. Doğru zamanda doğru gayrimenkul alımı için büyük bir ekiple çalışan firma, İstanbul, Trabzon, Muğla, Yalova ve Antalya illerine en iyi seçenekleri sunuyor.

  • Merkezi konum ve uygun fiyat kriterleri
  • Yüksek kar marjıyla sizin için en iyi seçenekler
  • Hayallerinizdeki evi almak için yeni projeler
  • Sermayenizle kar etmek için proje destekleri
  • Büyük yatırım alanları ve hiç bitmeyen emlak piyasasında size uygun avantajları birlikte sunuyor.

Gözlerinizi kapatın ve kendinizi istediğiniz şehirde, ferah bir evde bulun! Propertytr ekibi, İstanbul’dan Türkiye’nin birçok bölgesine en iyi emlak seçeneklerini sunarak, gayrimenkul alım ve satım piyasasındaki yatırım alanlarına ışık tutmaktadır. Proje odaklı, kar amaçlı ve yatırım avantajlı seçenekler için hayallerinizdeki evi almanın tam sırası şu an olabilir.

Propertytr İle Ev Almak Çok Kolay!

Ev almak için emlakçı emlakçı gezmeniz bizim içimize sinmedi. Bu nedenle büyük bir ekip, geniş bir iletişim ağı ve profesyonel danışmanlık hizmetlerini bir araya getirdik. Antalya, İstanbul, Yalova ve Trabzon bölgelerindeki en iyi ev seçeneklerini de sizlerle buluşturduk. Merkezi konum, yeni bina özellikleri, uygun fiyatlar ve ferah ev seçenekleri bir araya gelerek, hayalleriniz yeni bir yolculuğa başlamanızı sağlayacaktır.

İstediğiniz ev kriterleriniz Propertytr ekibiyle paylaşın, konum, fiyat ve gayrimenkul tipini de söyleyerek anında hayallerinizdeki evle buluşun. Uygun fiyat aralıkları ve semt özelliklerine göre sizin için emlak danışmanlığı ve proje destek alanı oluşturarak, yanınızda olacak büyük bir ekip bulunmaktadır.

Karlı Bir Gayrimenkul Satışı İçin Propertytr Danışmanlık Hizmeti

Ev almak zor olduğu gibi ev satmak da oldukça meşakkatli bir süreçtir. Propertytr bu süreçte, evinizin değerini ve satış politikalarını geliştirerek sizler için en iyi seçenekleri bir araya getirmeyi hedeflemiştir. İstanbul, Antalya, Trabzon ve Yalova’da hayallerinizdeki evlerin yerini ararken, elinizdeki gayrimenkulü de karlı bir satış için bizimle buluşturabilirsiniz.

Ev alım ve satışı için fiyat analizi, alıcı bulma aynı zamanda alıcı kriterlerine göre sizin için en iyi satış stratejisini oluşturmak da hizmetlerimiz arasında yer almaktadır.

Propertytr Yeni Proje Desteği

İstanbul Bahçeşehir lüks yaşam tarzı için yeni projelere adım atan Propertytr, gayrimenkul değerlendirmeleri ve alım satım işlemlerini stratejik olarak planlayarak yanınızda olacaktır. Hayalinizdeki ev için İstanbul’daki yeni projeler aile konsepti e lüks yaşam tarzıyla buluşarak, Türkiye’nin en iyi seçenekleriyle buluşmanızı sağlayacaktır.

Modern mimari, konforlu yaşam tarzı ve hayallerinizin ötesinde yenilikçi yapılarla, sizin de ev sahibi olmanız için engeller ortadan kaldırılacaktır.

Türkiye’nin Kapsamlı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmeti

Alıcılar, satıcılar, yeni proje sahipler ve yatırımcılar için büyük bir emlak ağı oluşturan Propertytr, kar marjı yüksek seçenekler sunarak, herkesin hayallerine ışık tutmaktadır. Türkiye emlak piyasasının kalkınması için oluşturulan bütün projelerde referans alabileceğiniz markalarla birlikte çalışmış, Turkish Citizenship konusunda uzman, alıcıların ve satıcıların mutlu bir şekilde masadan kalkmasını sağlamıştır. Güven ve strateji odaklı çalışmalarla 10 yıllık tecrübenin avantajlarını herkesle paylaşmaya hazırdır. Web adresine ise www.propertytr.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.