Aypa Mücevher Yeni Yıl Alışverişinde İlk Tercih Oldu

Yılın son ayları ile birlikte yeni yıl hediyesi için alışveriş merkezleri dolup taşarken online satışlarda da hediyelik eşyalarda talep yoğunluğu yaşandı. Her yılbaşında olduğu gibi bu sene de koleksiyon mücevherler ve özellikle pırlanta kolye modelleri en çok tercih edilen hediyelerden.

Aypa Mücevher

Aypa Mücevher, yılbaşı özel koleksiyonuyla bu yıl da en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Farklı bir yeni yıl hediyesi ile sevdiklerini şaşırtmak ve sevindirmek isteyenlerin ilk tercihi ise Aypa Mücevher koleksiyonunda yer alan etkileyici pırlanta kolye modelleri. Yıldız geçidi koleksiyonunda yer alan yıldız tasarımlı özel pırlanta kolyeler ise yeni yıl hediyesi arayanların en çok tercih ettiği parçalardan.

Aypa Mücevher’in yeni yıl hediyesi için kendilerini tercih eden müşterine bir de özel sürprizi var. Tüm koleksiyonlarında birbirinden göz alıcı modeller için fiyat indirimi uygulayan marka, vade farksız üç taksit ödeme seçeneği ile müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Online alışveriş tercih eden müşterilerine aynı gün kargo imkanı ile sunduğu seçili koleksiyonları sayesinde yeni yıl hediyesi alışverişini son günlere bırakanların da imdadına yetişiyor.

Yeni yıl hediyesi için koleksiyon mücevherler arayanlara birbirinden farklı ve ışıltılı modelleri ile hizmet veren Aypa Mücevher’in en çok tercih edilen modelleri ise şöyle;

0.26 Karat Tektaş Kolye

Tektaş Kolye

Beyaz altın ve pırlantanın muhteşem birlikteliğinden doğan bu özel model yıldız tasarımı ile yeni yılı hatırlatan ikonik modeller arasında ilk sıralarda yer alıyor. Özenli el işçiliği ve parıltılı görünümü modelin tercih edilmesinin nedenlerinden sadece birkaçı. %20 ye varan indirim avantajı ile modele oldukça uygun fiyatlarla sahip olmak mümkün. Yeni yıl hediyesi arayışında olanlar için uygun fiyatı ve güvenli ödeme seçenekleri ile bu ürüne sahip olmak Aypa Mücevher ile mümkün.

Pırlanta Taşlı Kar Tanesi Kolye

Kar Tanesi Kolye

Yeni yılın simgesi haline gelen kar tanesi figürünün en ışıltılı halini bulabileceğiniz bu özel model, %15 indirim fırsatı ile Aypa Mücevher koleksiyonunda yer alan en özel parçalardan. Üzerinde yer alan farklı büyüklüklerde toplam 0,25 karat pırlanta, modelin son derece göz alıcı görünmesini sağlıyor. Uygun fiyatı ile bütçe dostu pırlanta kolyeler arasında sayılabilecek bu model sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en özel yıl başı hediyesi olabilir.

7 Taş Suyolu Pırlanta Kolye

Suyolu Pırlanta Kolye

Yeni yıl hediyesi için etkileyici bir gerdanlık arayanlar için Aypa Mücevher pırlanta kolye koleksiyonunda yer alan bu özel ürün de en çok tercih edilen parçalar arasında yer alıyor. Farklı tasarımı ve özenli el işçiliği ile taçlandırılan görselliği bu modelin en çok tercih edilen parçalar arasında yer almasının ana nedenlerinden. Toplamda 1,39 karat pırlanta taş ile oluşturulan bu özel tasarım hem ışıltılı hem de son derece gösterişli.

Osiris Kolye

Sirius Kolye model

Horus’un Gözü koleksiyonunda yer alan bu özel tasarım safir ve pırlantanın bir arada yer aldığı nazar boncuğu içeren etkileyici bir göz figürünü içeriyor. Yeni yıl hediyesi için bu yıl Aypa Mücevher’in en çok talep gören modelleri arasında yer alıyor. Üründe kullanılan siyah pırlanta taşlar, göz alıcı ve sıra dışı bir görünüm ortaya koyuyor. %15 indirimli özel fiyatı ile yeni yıl hediyesi arayışında olanlara cazip bir alternatif olarak sunuluyor.

Wedjat Kolye

Osiris Kolye

Siyah ve Brown pırlanta parçalarının da eşlik ettiği bu özel pırlanta kolye modeli, Aypa Mücevher koleksiyonunun yeni yıl için özel indirimlerle sunduğu ürünler arasında yer alıyor. Safir taşların eşliğiyle şekillenen 14 ayar sarı altın pırlanta kolye, hem şık hem de farklı tasarımlar arayanların da gözdesi. Bilgeliği temsil eden bu özel modeli yeni yılda sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Sirius Kolye

Wedjat Kolye

Aypa Mücevher’in en beğenilen koleksiyonlarından olan Yıldız Geçidi Koleksiyonu’nda yer alan bu özel tasarım, pırlanta çekiciliğini sarı altın ile bir arada sunuyor. Özel yıldız formu nedeni ile özellikle yeni yıl hediyesi arayışında olanların en çok tercih ettiği modeller arasında yer alıyor. Özel zinciri ve ışıltılı yıldız figürü ile bu yıl başında sevdiklerinizi etkileyecek bu özel modele %15 indirimli fiyatlarıyla sahip olabilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.