Astroloji: 31 Ocak – 6 Şubat haftalık burç yorumları

Astroloji: 31 Ocak – 6 Şubat 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 31 Ocak – 6 Şubat 2022 haftalık burç yorumları. 31 Ocak, 1 Şubat, 2 Şubat, 3 Şubat, 4 Şubat, 5 Şubat ve 6 Şubat tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Haftanın genel etkileri:

Bu hafta Şubat ayına adım atar atmaz Kova burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. Yeniay’lar, Güneş ile Ay’ın birleştiği ve sonrasında Ay’ın Güneş’ten uzaklaşarak büyüdüğü evreyi temsil eder. Dolayısıyla, önümüzdeki 2 haftalık süreç içinde bu büyüme enerjisini arkamıza alarak yeni işlere başlamak, bir ivme alarak hareket etmek amacıyla kullanıldığında olumlu sonuçlar verebilir. Üstelik Kova enerjisiyle kendimizi daha bağımsız hissettiğimiz veya öyle olmasını istediğimiz bir süreçten geçeceğiz. Bu enerjiyle alışageldiğimiz bakış açıları ve düşünce kalıplarından uzaklaşarak daha orijinal, yenilikçi bir bakış açısıyla adımlarımızı atabiliriz.


Bir yandan bireyselliğimizden vazgeçmediğimiz, diğer taraftan başkaları için de bir şeyler yapmak isteyebileceğimiz bir dönem. Boğa burcundaki Uranüs ile stresli bir açı içinde olacak yeniay sürecinde kendi hayatımızda veya çevremizde ani değişimlere veya beklenmedik tavırlara tanık olabiliriz. Entelektüel ve zihinsel aktivitelere hayatımızda daha çok yer verebiliriz. Bu süreçte sıradan olan şeyler ilgimizi çekmez. Çevremizde hümanist duygular yükselebilir ve olaylara daha akılcı, soğukkanlı bir yaklaşımla ve objektif bir bakış açısıyla bakmaya başlayabiliriz. Duygusal ilişkilerimizde ise, daha mesafeli bir tarz benimseyebiliriz. Kendimizden vazgeçmeden verici yanımız ön plana çıkabilir.

Merkür – Plüton kavuşumu kariyer konusunda manipülatif etkilere maruz bırakabilir. Öfke sorunları ortaya çıkabilir. Diğer yandan Venüs retrosu yeni bitmiş olsa da, etkisi halen devam ediyor. Finans ve yatırımlar alanında riskli hareketlerden kaçınmak gerekiyor. Aşk ilişkileri konularında da isteklerinize henüz ulaşamayabilirsiniz. 5 Şubat itibariyle Merkür ve Venüs retrosu etkilerinin sona ermesiyle rahat bir nefes almaya başlayacağız.

BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

koç burcu

Koç burcu 31 Ocak – 6 Şubat haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Yeni insanlarla tanışmamızın, yeni çevrelere girmemizin tam sırası. Sosyal çevremizden yeni bir aşka adım atmamız da söz konusu olabilir. Hayatımızda eskiyen ne varsa uzaklaşmak, geleceğimizle ilgili konulara yönelmek isteyebiliriz. Girişimci ve cesur ruhumuz ortaya çıkacak.

Sosyal hayatında yeni başlangıçlar yapabilirsin. Sıra dışı konuları olan bir organizasyona dahil olabilirsin veya hayatına yeni insanlar katılabilir. Bu tanışıklıklar finansal durumunda ani gelişmeler yaratabilir. Geleceğe yönelik hedeflerini gözden geçirebilir, bu yolda kendine bir yol haritası oluşturabilirsin.

Hayatına yeni arkadaş grupları girebilir. Haksızlığa uğrandığını düşündüğün konularda kurban olmayı kabul etmeyecek, kontrolü ele almak isteyeceksin. Bu dönemde adalet savunucusu gibi davranabilirsin ama dikkatli olmanda yarar var. Maaş zammı gibi konularda sorunlar olabilir. Kendimizi, yaşantımızı gözden geçirebilir, bazı farkındalıklar yaşayabilir, yeni bir yol haritası belirleyebiliriz. Bu durum yaşama geniş pencereden bakarak, uzun süredir beklediğimiz konuların kendiliğinden çözümlenmesine işaret edebilir.

boğa burcu

Boğa burcu 31 Ocak – 6 Şubat haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. İş hayatımızda uzun zamandır beklediğimiz bir değişiklik gerçekleşebilir. Yeni bir işe başlayabilir veya terfi edebiliriz. Aile büyüklerimiz, evimiz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Üstlerimiz veya ailemizle aramızdaki geçmişten gelen sorunları eskide bırakarak, açık ve net olarak iletişim kurabiliriz.

Özgürlük ve değişim kavramlarının senin için nefes almak kadar önemli olduğu günlerden geçiyorsun. Adeta eski kalıplar bir bir yıkılıyor ve yeni başlangıçlara alan açılıyor. İş hayatınla ilgili ani bir gelişme kapıda olabilir. Arkadaş grupları içinde ilişkilerinde aldanmalara açık bir dönemde olabilirsin, dikkatli olmakta fayda olabilir.

Kariyer değişiklikleri yapmak için uygun bir zaman. Son zamanlarda finansal olarak zorlanmış olabilirsin ve bu da seni kariyerinle ilgili bir atılım yapma istediği yaratmış olabilir. Şanslısın ki, iş aramak için güzel bir döneme giriyorsun. Sosyal çevreni değiştirmek isteyebilirsin.

ikizler burcu

İkizler burcu 31 Ocak – 6 Şubat haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Yeniay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Yeni eğitimler, yabancılarla çalışma, yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. Eğer akademik hayatımız devam ediyorsa başarılı günler bizi bekliyor. Sosyal medveya parladığımız başka bir alan olabilir. Kendimizi çok iyi ifade edebileceğimiz, fikirlerimizle dikkatleri üzerimize toplayabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Kendini günlük rutininin içinde biraz gergin hissedebilir ve bu temponun dışına çıkmak için uzak bir ülkeye seyahat organize edebilirsin. Hayatında felsefi temalar ön plana çıkabilir. Sıra dışı bir konuda eğitime başlayabilirsin. Yeni fikirlere, orijinal bakış açılarına açık olduğun bir dönemdesin.

Duygu ve düşüncelerini açıkça ifade etmek istediğin bir döneme giriyorsun. Özellikle sosyal medyada fazlaca aktif olabilir, muhalif düşüncelerini dile getirebilirsin. Düşüncelerini eyleme dökmek konusunda da istekli olacaksın. Hem sosyal hem romantik ilişkilerde gerginlik yaşama ihtimalin var, dikkatli davranmalısın.

yengeç burcu

Yengeç burcu 31 Ocak – 6 Şubat haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Yeni bir aya girerken ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda yeni girişimler yapmak isteyebiliriz. Süregelen bir finansal sorun bu dönemde çözülebilir. Finansal konularda risk almaya her zamankinden daha fazla eğilimli olabilir, daha cesur davranabiliriz. Temkinli adımlar atmalı ancak yeni girişimlerden kaçınmamalı ve ortağımızın veya eşimizin finansal konulardaki yeni fikirlerine açık olmalıyız.

Ortaklaşa paylaşımlarla, miras veya kredi gibi konularla ilgili ani gelişmeler olabilir. Bu konulara kendinden taviz vermeden yaklaşmak isteyebilirsin. Eşinle veya ortağınla yeni bir yatırımı hayata geçirme fikri ortaya çıkabilir.

Vergi, sigorta, nafaka faiz, prim, komisyon gibi finansal bir konu nedeni ile bir kriz yaşayabilir, sonrasında bir yenilenme ile krizin üstesinden gelebilirsin. Parasal durumunla ilgili yeni bir yapılanma içine girebilir, kredi başvurusunda bulunabilirsin. Çalışma ortamında zorlanacağın bir dönem, işle ilgili sorumlulukların artabilir.

aslan burcu

Aslan burcu 31 Ocak – 6 Şubat haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. Eğer ilişkimiz yoksa hayatımıza yeni biri girebilir veya yeni bir iş birliğine başlayabiliriz. Eğer ilişkimiz varsa ve birtakım sorunlar yaşıyorsak partnerimiz veya eşimizle açık ve net konuşmalar yapmayı denemeliyiz.

Bu dönemde ilişkimiz konusunda tamam veya devam kararı alabiliriz. Yolunda giden bir ilişkimiz varsa evlilik kararı alabilir veya nikah masasına oturabiliriz. İkili ilişkilerin hareketlenmeye başlayabilir. Kendini ilişkiler içerisinde daha özgür bir şekilde ifade etmek isteyebilirsin. Bir süredir iş hayatındaki gelişmeler hareket kazanmış olabilir.

İş ortamındaki kişilerin sıra dışı tavırlarıyla karşılaşabilirsin veya sen daha isyankâr bir tavır içerisinde olabilirsin. İş hayatında veya yakın akrabalarınla ilgili ortaklaşa paylaşımlar içeren konularda aldanmalara açık bir dönemde olman mümkün, dikkatli olmakta fayda var. Her şeyi kontrol etme istediğini dizginlemek durumunda kalabilirsin. Karşındaki insanların kararlarına uyman gerekebilir. Evlilik, ortaklık, iş birlikleriyle ilgili yeni adımlar atmak isteyebilirsin. Harcamaların konusunda dikkatli olmalısın.

başak burcu

Başak burcu 31 Ocak – 6 Şubat haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu Yeniay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Günlük yaşamımızda veya iş hayatımızda heyecan verici yeni gelişmeler olabilir. Eğer çalışıyorsak, yeni bir görev üstlenmemiz istenebilir. İş ortamımız değişebilir. Yeni iş arkadaşlarıyla çalışmaya başlayabiliriz.


Günlük iş rutinin ön plana çıkıyor. Sorumlulukların önem kazanabilir. Daha önceleri ileri tarihlerde yapmak üzere ertelediğin işleri yapmak üzere yeni bir bakış açısıyla planlama yapabilir ve planlarını uygulamaya alabilirsin. Yaşamında uluslararası veya akademik konular çerçevesinde ani gelişmeler olabilir. İkili ilişkilerin ve ortaklıklarla ilgili konularda yanılgılarının olması muhtemel, gözleri dört açmakta fayda var.

Yoğun bir çalışma dönemine giriyorsun. Yaptığın işlerde yenilik yapmak, yeni bir projede yer almak isteyebilirsin. Ailenle veya yakın ilişkide olduğun insanlarla ilgili sorumluluklarında artış olabilir ve bu durum senin için yıpratıcı bir hal alabilir. Sağlıklı yaşama yönelmek, diyet veya spora başlamak istiyorsak, uygun bir dönemdeyiz. Günlük hayatımızda çeki düzen vermemiz gereken şeyler varsa tam sırası.

terazi burcu

Terazi burcu 31 Ocak – 6 Şubat haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Yeniay, Terazi burçlarının ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevre ile ilgili konulara odaklanacağını gösteriyor. Hayat enerjimiz ve yaşamdan aldığımız keyif artabilir. Eğer ilişkimiz yoksa, bu Yeniay, yeni bir aşkın habercisi olabilir. Yeni bir hobi edinebilir, çocuğumuz varsa onlarla ilgili güzel haberler alabilir, yeni bir adım atabiliriz.

Aşk hayatın hareketlenebilir. Sıra dışı doğasıyla yeni bir ilişki kapıda olabilir. Yaratıcı işlerle uğraşıyorsan farklı bakış açın ve orijinal fikirlerinle kendini göstermek için güzel bir dönem olabilir. Çocuğun olsun istiyorsan bu etkiyi değerlendirebilirsin, çocuk düşünmüyorsan sürpriz bir gelişme yaşamamak adına dikkat etmekte fayda olabilir.

Aşk hayatınla ilgili bir değişiklik yapmak isteyebilirsin. Yeni bir aşk arayışında olabilirsin. Sosyal hayatın hareketlenebilir veya yeni hobiler edinebilirsin. İletişim sorunları yaşanabilir. Özellikle aşk ilişkilerinde kendini doğru ifade edemediğin için sorunlar yaşayabilirsin. Ayrıca spekülatif yatırımlar da bize beklenmedik kazançlar sağlayabilir. Tabii yine de temkinli davranmakta büyük fayda var.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 31 Ocak – 6 Şubat haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile bireyleri ile geçmişten kalan bir konu hakkında açık ve net bir şekilde iletişim kurarak çözüme ulaşabiliriz. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Evimizde yenilikler, tadilat, onarım yapılması söz konusu olabilir.

Ev hayatında yeni bir dönem başlayabilir. Evini değiştirmek veya ev içinde yeni düzenlemeler yapmak gündeminde olabilir. Aile içinde veya eşinle olan ilişkinde kendini daha özgür bir şekilde ifade etmek isteyebilirsin. Eş veya ortağınla olan ilişkinde ani gelişmeler olabilir.

Hayatına yeni bir yön vermek isteyebilirsin. Ev veya iş değiştirme kararı alma ihtimalin var. Parasal konularda şanssız bir dönem olabilir, gelirlerinde azalma yaşayabilirsin. Bu nedenle yaşam tarzında bazı değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsin. Aile üyelerinden birinin yeni bir girişim yapması için destekte bulunabiliriz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 31 Ocak – 6 Şubat haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Yeniay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. İletişim trafiğimizin daha da artacağını söylemek mümkün. Kardeşlerimiz veya yakın çevremiz ile yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlayabiliriz.

Kardeşlerinle ve yakın çevrenle ilişkilerin gündeminde olabilir. Yeni bir eğitime başlamayı planlayabilir ve hayata geçirebilirsin. İş ortamında beklemediğin bir gelişme yaşayabilirsin ve bu konu gündemini meşgul edebilir. Kısa yolculuk, eğitim, seminer gibi etkinliklere katılmayı planlayabilirsin. Görüşlerini açık bir şekilde ifade edeceğin bir dönem.

İletişim trafiğin oldukça yoğunlaşabilir. Aile ilişkilerinde sorunlar yaşama ihtimalin söz konusu, dikkatli davranmanda yarar var. Kendimizi geliştirmek için yeni bir eğitim alabiliriz. Sosyal medya, ticaret, pazarlama, satış, eğitim konularında şansımız artıyor. Bu alanlarda yeni bir iş veya proje söz konusu olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 31 Ocak – 6 Şubat haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Kova Yeniay’ı döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Kazancımızı artırmak için yeni girişimler yapmamız gündeme gelebilir. Yaşamında seni finansal kazanımlara götüren orijinal bir girişim fikri aniden belirebilir. Bu iş fikrini realize etmeye yönelik bir program hazırlayabilir ve uygulamaya alabilirsin.

Gelirlerini artırmak isteyeceğin ve bunun için çaba harcamaya başlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu konu üzerinde fazlaca kafa yorabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bazı sorunlar yaşıyorsanız artık adımlarınızı daha dikkatli atmak isteyeceksiniz.

Özetle yeni iş birlikleri yapabilir, yeni bir işte çalışmaya başlayabilir, yeni yatırımlara yönelebiliriz. Temkini elden bırakmamalıyız ancak bu dönemde cesur ve öz güvenli adımlar atmak ve yeteneklerimizin farkına varmak bizi finansal olarak başarıya götürecektir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 31 Ocak – 6 Şubat haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Burcumuzda gerçekleşen Yeniay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Bu dönemde rüzgârın bizden yöne estiğini söylemek mümkün. Öz güvenimiz ve cesaretimiz artıyor. Yeni girişimler ve atılımlar yapmak istiyorsak tam zamanı!

Bu haftanın en şanslı burcu sensin. Dikkatleri üzerine toplayacağın ve ilgi çekeceğin bir dönem. Geleceğini planlamak için adımlar atacaksın. Kendini şımartmak isteyebilir ve biraz aşırıya kaçan harcamalar yapabilirsin. Bu konuda dikkatli olmalısın.

Kendini rahatlıkla güçlü ve özgün bir şekilde ifade edebildiğin bir dönemdesin. Özgüvenin yüksek olabilir. Kendini merkeze alan yeni başlangıçlar yapabilirsin. Finansal konularda yanılgıya düşmemek için özen göstermekte fayda olabilir. Yeniay haritasındaki destekleyici unsurlar da bizi harekete geçmemiz için destekliyor. Eskiyi geride bırakıp, yeniliklere kucak açmalıyız.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 31 Ocak – 6 Şubat haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Bu dönemde kendi içimize dönme ve insanlardan uzaklaşma isteğimiz artabilir. Enerjimiz çok yüksek değil. Bu nedenle bu süreçte biraz durup, ilerideki dönemler için soluklanmak ve gücümüzü toplamak bizim için daha iyi olabilir.

Bu dönemi yeni girişimlere yönelik başlangıç yapmadan önceki bir hazırlık evresi gibi düşünebilirsin. İçe dönerek kendine dair değerlendirme yapmak isteyebileceğin bir dönemdesin. Kendi derinliklerine inmek için meditasyon yapmak iyi gelebilir. Sağlığına dikkat etmende fayda olabilir.


Sosyal çevreden ve dış dünyadan bir süre ayrı kalmak kendimizi tekrar şarj etmemizi sağlayacaktır. Bu dönemi, olayları kontrol etmeye çalışmadan akışta kalarak geçirebilirsin. Farkındalığının artacağı bir dönem, sorun yaşadığın konularda alternatif çözümler bulabilirsin. Sorumlulukların artabilir, keyif aldığın aktivitelerden feragat etmen gerekebilir.

Astroloji yazıları | Ocak 2022 burç yorumu | 2022 yıllık burç yorumu Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.