Astroloji: 14 – 20 Şubat haftalık burç yorumları

Astroloji: 14 – 20 Şubat 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 14 – 20 Şubat 2022 haftalık burç yorumları. 14 Şubat, 15 Şubat, 16 Şubat, 17 Şubat, 188 Şubat, 19 Şubat ve 20 Şubat tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Burç yorumlarınızı okuduktan sonra yazının en altındaki burçlara göre haftanın tavsiyelerini okuyabilirsiniz.


koç burcu

Koç burcu 14 – 20 Şubat haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta eşinizin sağlığı kırılgan olabilir veya aranızda bir yanlış anlaşılma yaşanabilir. Eşinizle uğraşırken sakin olmalı ve farklılıkları dostane bir şekilde çözmeye çalışmalısınız. Profesyonel olarak, gizli düşmanlarınız veya rakipleriniz sizi taciz etmeye çalışabilir. Herhangi bir ofis dedikodusunun parçası olmayın ve doğrudan kimseyle yüzleşmeyin, aksi takdirde gereksiz sorunlarla karşılaşmak zorunda kalabilirsiniz.

Bu süreçte aynı zamanda iş değişimi düşünüyorsanız önünüze fırsatlar çıkabilir. Ancak aceleyle herhangi bir karar almaktan kaçının. Bu, iş ortağınızla planlarınızı gözden geçirmek için iyi bir dönemdir. Biraz kredi başvurusunda bulunduysanız, bunu kapatma olasılığınız yüksek.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle sosyal yaşamınız, aşk hayatınız veya varsa çocuklarınız ile ilgili konular ile geleceğe yönelik hedefleriniz, beklentileriniz arasında kendini bir ikilem içerisinde hissedebilirsiniz. Özellikle söz konusu aşk hayatınız olduğunda duygularınızı coşkulu bir şekilde ortaya koymanız mümkün. Çocuklarınızla veya ailenizle çok keyifli vakit geçirme dönemindesiniz.

Başkaları tarafından yeterince fark edilmediğini düşünen Koç burçları bu endişelerinden kurtulacak. Artık yaptıkları işlerin karşılığını aldıklarını ve takdir edildiklerini hissetmeye başlayacaklar. Sanatla yakından ilgili olan Koç burçları ise Dolunay, kendilerini ortaya koymak için büyük bir fırsat. Dolunay aşkı karşınıza getirebilir. Bekarsanız girdiğiniz sosyal ortamlarda biriyle tanışabilir, arkadaşlarınız tarafından tanıştırabilir, bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa sosyal çevreniz sizi beslediği için sevdiğiniz insanla beraber güzel vakitler geçirebilirsiniz.

boğa burcu

Boğa burcu 14 – 20 Şubat haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Coşkunuz, kararlılığınız ve mücadele ruhunuz önünüzdeki görevleri yerine getirmenize yardımcı olacaktır. Bu hafta uzun süredir beklediğiniz bir kazanç elde edebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız tüm planlar artık şekillenmeye başlayacağı için kendi girişiminizi başlatmak için de iyi bir dönem. Özel hayatta, eşinizle bazı ego çatışmaları olabilir. Bekar olanlar ise gelecekteki partnerlerini bulabilirler. Yeniden evlilik arayanların da bazı olumlu haberler duyması muhtemel. Sağlık açısından kızarmış ve baharatlı yiyeceklerden kaçının. Fiziksel aktivitelere ve spora başlamanız tavsiye edilir.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle uzun zamandır ihmal ettiğiniz konforunuzu ve hanenizi düşünmeye başlayabilirsiniz. Ev hayatınız ile iş hayatınız arasında denge kurmak konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Bu süreçte kendinize dair iç gözlem yaparak duygularınızı, etrafınızdaki dünyaya yönelik sergilediğiniz tavırları gözden geçirmenizde fayda var. Diğer yandan da evinizde dikkat çekici yenilikler yapmaya yönelik girişimleriniz olabilir. Bu süreçte ailenizle veya yakın çevrenizle, sevdiğiniz arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Dolunay, aile hayatınızda önemli sorunları ortaya çıkarabilir veya bu alanlarınızda ani  kararlar almak durumunda kalabilirsiniz veya bir haber duyabilirsiniz. Belki de iş yoğunluğunuz yüzünden ailenizi fazlasıyla ihmal ettiniz ve bu konuda hassaslıklarla karşılaşacaksınız. İş konularıyla ilgili pek çok gelişme yaşayabilirsiniz. Terfi söz konusu olabilir, yeni kazanç kapıları açılabilir, kariyer konusunda ilerleyebilir, sürpriz bir iş teklifi gelebilir. Stres yapmamaya dikkat edin.

ikizler burcu

İkizler burcu 14 – 20 Şubat haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta rakiplerinizi geçmeniz olası. İş yükünüzün artması muhtemel. Yine iş arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Mevcut işinizi değiştirmek için de uygun bir zaman. Bu hafta boyunca bazı ani harcamalara maruz kalabilirsiniz, bu nedenle gelir ve harcamalarınız arasında bir dengeyi korumanızda fayda var.

Yeni bir araç satın almak için uygun bir dönem. Evinizin iç dekorasyonuna özellikle dikkat edebilirsiniz. Öğrenciler derslerinde dikkat dağınıklığı ile karşılaşabilir ve odaklanmak için çok çabalamak zorunda kalabilirler. Evli olanlar çocuklarının sağlığı ve refahı konusunda endişe hissedebilirler. Uzun zamandır gündemde olan bir ortaklık fikri önümüzdeki 2 hafta içinde resmiyet kazanabilir.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, yaşamınızda özellikle eğitim konuları ve yolculukları ön plana çıkarabilir. Kardeşlerinizle veya yakın çevrenizle olan ilişkileriniz hareketlilik kazanabilir. Bu ilişkilerin içerisinde açık ve direkt tavırlarınızla kendinizi gösterebilirsiniz. Yaşam sevincinizin yüksek olduğu bir olacaksınız. Etrafınıza sıcak ve neşeli bir hava yaymanız olası. İşlerinizin yoğunluğu nedeniyle yakınınızdaki insanları ihmal edebilirsiniz. Bu konuda da bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Kafanız bu birkaç gün huzursuz çalışabilir veya siz akraba veya kardeşleriniz arasında dengeyi sağlamak için uğraşabilirsiniz. Egonuzu bu dönemde kontrol etmeye çalışın.

Bu dönemde daha çok iş, kariyer, otorite figürleri, terfi, aile büyükleri ve prestij gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen günlerde enerji ve motivasyonunuz yükselecek. Kendinizi daha iyi ifade edebilir ve öne çıkmak isteyebilirsiniz. Bekarsanız ve kalbiniz boşsa arkadaş ortamlarında gönül ilişkileri ile karşılaşabilirsiniz. Bu dönem daha sosyal olmanızda fayda var. Dolunay ile eğitim, iletişim, haberleşme, yakın çevre ve kardeşler ile ilgili konularda çözülmeler meydana gelebilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu 14 – 20 Şubat haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta agresif ve aceleci olmaktan kaçının. Bu eğiliminiz üzerinde çalışırsanız, bu hafta fırsatlarla dolu olacak ve bir ekibe veya önemli bir projeye liderlik etmeniz istenebilir. İnsanları etkileme yeteneğiniz artacak ve bu da işletmeniz için bazı kazançlı anlaşmalar organize etmenize yardımcı olacaktır. Bekar olanlar yeni biriyle tanışabilir.

Çocuklarınız varsa akademik olarak kendi alanlarında istikrarlı bir ilerleme kaydederek sizi gururlandırmaları muhtemeldir. Mülk satın almayı veya satmayı planlıyorsanız, oldukça uygun bir dönemdeyiz. Bu süre zarfında yapılan iş seyahatlerinin önümüzdeki dönemde finansal faydalar sağlaması muhtemeldir.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay ne kadar güçlü olduğunuzu size bir kez daha hatırlatacak. Kişisel kararlarınızı alırken kimseye danışmak istemeseniz de ailenizin ortak mutluluğunu gözeterek hayatınızı planlamalısınız. Hayatınızda para konuları ön plana çıkabilir. Kendinizi finansal anlamda güvencede hissetme ihtiyacınızın yükseldiği günlerden geçebilirsiniz. Para kazanma veya harcamaya yönelik ciddi eğilimleriniz olabilir. Ama aynı zamanda para kazanmaya yönelik girişimler de mümkün. Bu süreçte risk alma kapasiteniz yüksek olabileceği için geleceğe yönelik bağlayıcı kararlar almaktan kaçınmakta fayda var.

Dolunay sizin için finansal anlamda özgürlük sinyali veriyor. Sosyal, dışa dönük ve enerjik olacağınız bir süreçte olacaksınız. Kredi, borçlar ve ödemeler gibi finansal konulardaki iletişiminize dikkat etmeli, gereksiz harcamalara dikkat etmelisiniz. Bu dönemde toplu ödemeler ve finansal planlar gündeme gelebilir. Bu konulardaki düzenlerini tamamen bozup yeni bir düzene geçmek isteyebilirler. Kariyerlerinde değişim yapmaya hazır olan Yengeç burçları ise araştırmaya yapmaya ve işleri hızlandırmaya başlayabilirler.

aslan burcu

Aslan burcu 14 – 20 Şubat haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta işlerinizle ilgili yoğunluğunuz ve hareketiniz artabilir. Önemli görevlerin tamamlanması konusunda tavsiyelerinize ihtiyaç duyulabilir. Akranlar arasındaki itibarınız da bu dönemde artacak. Anne ile ilgili yakınlarınız size destek olmaya devam edecek. Bu aynı zamanda evinizdeki yenileme ve onarım projelerine eğilmek için iyi bir hafta olacak. Bu süre zarfında yeni bir araç alabilirsiniz. Geçmişten gelen bazı duygusal konular yeniden ortaya çıkabilir ve bu da ev yaşamında olumsuzluğu artırabilir.

Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle kendinizle ilgili kararlar almak, bazı konularda bitişler, tamamlanmalar yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Önümüzdeki 2 hafta boyunca ikili ilişkileriniz ve varsa evliliğiniz ön plana çıkabilir. Bir yanınız kendinizi ön plana almak isterken, diğer yanınız ikili ilişkilerinize odaklanabilir. Bu ikilem içinde gidip gelirken kendinizi duygusal anlamda zaman zaman aşırı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Genel anlamda yaşam sevincinizin ve kendinize olan güvenin yüksek olduğu bir dönemde olacaksınız.

Dolunay Aslan burçlarının kendilerini göstermeleri ve ışıldamaları için bir fırsat sunacak. Özellikle son 6 aydır üzerinde çalıştıkları konular ön planda olabilir, Aslan burçları başarılarıyla veya çabalarıyla takdir görebilir. Bu süreçte aşk hayatlarıyla ilgili bir sorgulama sürecine girebilirler. Aynı zamanda hayatlarındaki her şeyin sorunsuz ve kusursuz olması için uğraşmanın onları çok yorduğunu fark edebilirler.

Özel yaşantınızda hassas oluşumlar meydana gelebilir, hayatınızla ilgili konularda biraz zorlanarak kararlar alabilir ve kendi alanlarınızda sıkılgan olabilirsiniz. Uzun süredir birliktelik yaşayan Aslanlar için güzel bir evlilik teklifi gündeme gelebilir. Evlilik ve ilişkiler konusunda değişimler olabilecek bir dönem sizleri bekliyor.

başak burcu

Başak burcu 14 – 20 Şubat haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Enerjik olacak ve kariyerde kazanımlara yol açan beceri ve yetkinlikleri artırıyorsunuz. Çabalarınız ödüller getirecek ve bu başarılar öz değeriniz ve öz güveninizde bir artışa yol açacaktır. Hobilerinizi, arzularınızı veya maceralarınızı gerçekleştirmek için iyi bir dönem. Kardeşlerle bazı farklılıklar, düşünce ayrılıkları yaşanabilir. Bu yüzden, onlarla ilgilenirken sakin kalmaya özen gösterin.

Bekar olanlar hayatlarında yeni bir evreye girebilirler. Öğrenciler eğitim hayatlarında parlayacak ve ileri düzeyde akademik çalışmalara devam etmeye çalışacaklardır. Sağlık açısından, dayanıklılığınız ve enerjiniz yüksek olacaktır, bu da varsa geçmişteki herhangi bir hastalık veya hastalıktan kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay iş hayatına ilişkin sorumluluklarınızı ön plana çıkarabilir. Kendi iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte sosyal ortamlardan uzaklaşıp biraz yalnız kalma isteği duyabilirsiniz. Bu isteğinizi ifade ederken biraz aşırı tavırlarınız olabilir. Sağlık konusunda dikkatli olmanızda fayda var.

Dolunay sizin duraklamalarınıza ve ruhsal olarak iyileşeceğiniz bir sürece girmenize yardımcı olacak. Bu süreçte her şeyi net bir şekilde görmek ve analiz etmek için kenara çekilmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik etkilere ve olaylara açık olacaksınız. Bu süreçte iş hayatınızda gizli saklı olaylar gün ışığına çıkabilir, bazı şeyler duyabilir, üzerinizde tedirginlik hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizle ilgili olaylar da gündeminizde olabilir.


terazi burcu

Terazi burcu 14 – 20 Şubat haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta, harcamalarınızı önemli ölçüde aşabileceğiniz için dürtüsel satın almalardan kaçınmanız faydalı olur. Ayrıca herhangi bir kredi veya kredi almaktan uzak durmanız önerilir. Annenizin sağlığı sizin için endişe kaynağı olabilir. Satış, satın alma veya mülk inşaatı ile ilgili kararlar almaktan bu hafta kaçının, aksi takdirde sorun yaratabilir.

Kariyer hayatınızla ilgili bu dönemde kaynaklarınızı düzgün bir şekilde kullanmanıza, üretkenliğinizi artırmanıza ve bekleyen projeleri bitirmenize yardımcı olacaktır. Yeni bir ilişkiye başlama arifesindeyseniz içtenlikle duygularınızı paylaşmanız tavsiye edilir. Evli bireyler ise eşlerinden ve kayınvalidelerinden destek alacaklardır.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay ile birlikte uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projede başarıyı yakalama fırsatına sahip olabilirsiniz. Resmi tebrikler ve kutlamalar gündeme gelebilir. Geleneksel olmayan, yaratıcı fikirlerin öne çıkacağı bir süreç olacak. Yoğun temponuz, özel hayatınızda bir takım gerilimlere neden olabilir veya tam tersi durumlar söz konusu olabilir. Her iki taraf arasında dengenizi bu süreçte iyi sağlamalısınız. Egonuzu çevrenizdeki insanlar üzerinde gösterirken dikkatli olun.

Bu dönemde çeşitli sosyal organizasyonlara katılmanız ve arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmeniz mümkün. Kendinize zaman ayırmak ile sosyalleşme isteğiniz arasında gidip gelebilirsiniz. İddialı duruşunuzla kalabalıklar içinde ön plana çıkabilirsiniz. Bu süreçte geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirirken, kendiniz için yeni ve iddialı hedefler benimseyebilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 14 – 20 Şubat haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta rekabetçi ruhunuz oldukça yüksek olacak ve rakiplerinizin üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Bu aynı zamanda şirketinizin finansal olarak büyümesini de sağlayabilir. Ayrıca, daha iyi avantajlara sahip başka bir firma için çalışma fırsatı elde edebilirsiniz. Ancak baskın bir tutum sergilemeniz işleri yönetmeyi zor hale getirebilir.

Finansal olarak, bu hafta yatırım ve varlıklarınızı katlamak istiyorsanız uygun bir zaman. Arazi veya mülkiyet konularında yatırım yapmayı düşünüyorsanız konut kredisi kullanmak için uygun bir dönem. Ancak, herhangi ciddi bir karar vermeden önce konunun uzmanlarının tavsiyelerini almanızda fayda var. Babanızla olan ilişkileriniz bozuksa bu düzelecek ve sizi maddi olarak destekleyecek.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay ile kariyerinizde göz kamaştırıcı etki uyandıran 2 haftalık bir dönem başlıyor sizler için. Bu süreçte Akrep burçları son 6 aydır çabaladıkları ne varsa karşılığını alabilirler. Bu süreçte kariyerinizle ilgili konular gündemde olacak. Topluluklar önünde kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz ve yaptığınız işlerle kendinizi gösterebileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Kariyerinizle ilgili etkin pozisyondaki kişilerle yakın ilişkiler kurabilirsiniz. Kendinizi yeniden yapılandırmak için harika bir dönemdesiniz. Aynı zamanda şu anki işlerinizde mutlu olup olmadığınızı ve sizi tatmin edip etmediğini de sorgulayabilirsiniz. Bu dönemde kariyeriniz ve işinizdeki oluşumlar, aile hayatınızda streslere neden olabilir. Anne, babanız arasında çekişmelere şahit olabilirsiniz. İş alanlarınızda birkaç hafta önce başlattığınız işlerin sonuçları da gündeme gelebilir. Egonuzu ve gücünüzü kariyer ve iş alanlarınızda ortaya koyacaksınız.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 14 – 20 Şubat haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta, önceki deneyimlerinizden ders almanız ve geleceğe yönelik yeni bir yatırım stratejisi geliştirmeniz gerekebilir. Rekabetçi ruhunuz yüksek olacak, ancak rakiplerinizle doğrudan yüzleşmekten kaçınmakta fayda var. Eşinizle bazı anlaşmazlıklarla karşılaşabilirsiniz. Geçmişteki bazı sorunlar da gündeme gelebilir ve bu da durumu daha da kötü hale getirebilir. Büyük kardeşlerinizin servetlerinde ve eşyalarında bir artış görme olasılığı yüksektir. Sınavlara hazırlanan öğrenciler olumlu sonuçlarla karşılaşacaklardır. Uyku ile ilgili sağlığınız üzerinde etkisi olabilecek bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde rahatlamanız ve yeterince uyumanızda fayda var.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay seyahat, şans ve macera evinizi etkileyecek. Dolunay ile birlikte sınırları aşma, küreselleşme fikirleri hayatınızın ana temaları haline gelebilir. Özellikle iş konusunda kendinizi çok daha hırslı hissedebilir, önünüzdeki engelleri aşmak için gerekli motivasyonu yakalayabilirsiniz.

Önümüzdeki 2 haftalık süreçte mevcut rutin sizi biraz sıkabilir ve kaçıp uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Seyahat ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu süreçte yabancı ülkelerden, farklı kültürlerden arkadaşlar edinebilirsiniz. Hayata yönelik yeni felsefeler ve bakış açılarıyla tanışabilirsiniz. Bu dönemde bir anda bir iş veya seyahat ortaya çıkabilir. Uzak çevreniz ve yakın çevreniz arasında dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı huzursuzluklar hissedebilirsiniz. Büyük resme odaklanmaya çalışın. Küçük bir mesele gereksiz yere büyüyebilir.

Finansal konularda güzel gelişmeler yaşanacak bir dönemdesiniz. Dolunay ile akrabalar, eğitim, din, felsefe, hukuksal konular ön planda olacak. Bu süreçte ortaklaşa bir işe başlayabilirsiniz. Evinizi dekore etmek isteyebilirsiniz; evle ilgili tadilat konuları gündeme gelebilir veya aile büyüklerinin işleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. İlerleyen günlerde enerjiniz bir hayli yükseliyor. İkili ilişkiler, eş veya partner konuları gündeme gelebilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 14 – 20 Şubat haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta, kariyer konusunda büyümenize katkıda bulunacak çabalarınızla ilgili çok daha organize olacaksınız. Başkalarıyla işbirliği içinde çalışacaksınız, bu da astlarınız ve üstleriniz arasında olumlu bir imaj oluşturmanıza yardımcı olacaktır. İş insanlarının projeleri bitirme olasılığı yüksektir ve hesabınızda ani bir nakit akışı başlayabilir.

İş seyahatleri sizin için bu dönemde avantajlı olabilir ve kazançlarınızı artırabilirsiniz. Aktif olarak sporla uğraşan veya diğer rekabetçi aktivitelere katılanların başarıya ulaşma olasılığı yüksektir. İlişkilerinizde taze enerji girişine tanık olma ihtimaliniz yüksek olduğu için bu dönem aşk hayatınız için elverişli bir dönemdir. Sağlığınız stabil durumda olacaktır.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, yaşamında finansal konuları ve ortaklaşa paylaşımları ön plana çıkaracak. Gündeminizi meşgul eden bir miras konusu varsa aktif tavırlarınızla konuyu nihayete erdirebilirsiniz. Veya başvurduğunuz bir banka kredisi varsa konuyla ilgili sonuç alabilirsiniz. Bu süreçte metafiziksel konulara yönelik ilginiz yoğunlaşabilir. Duygusal hayatınıza sürekli girip çıkan biriyle işler ciddiye binebilir. Sizin için özel olan biriyle, birlikte yaşama planları yapabilirsiniz. Veya evinizde bu kişiye yer açmak isteyebilirsiniz. Yalnız Oğlak burçları ise birileriyle tanışma konusunda daha açık fikirli olabilir..

Dolunay ile ortak kazançlar, alacaklar, prim, ödemeler, ceza, vergi veya kiralar gibi ek gelirler konusunda sonuçlanmalar yaşanabilir. Para alışverişlerinizde bu süreçte dikkatli adımlar atmalı, ortaya çıkacak bir ödemeyle ilgili konularda biraz daha sakin davranmalısınız. Önemli bir iş anlaşması gündeme gelebilir. Bir işle ilgili tanınırlığınız artabilir, maddi kazancınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 14 – 20 Şubat haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta daha özgüvenli, cesur ve hırslı olma ihtimaliniz yüksektir ve istediğiniz sonuçları elde edebileceksiniz. Kendi işinizi kurmak için çok uygun bir zaman. Ayrıca kariyer alanınızla ilgili avantajlı fırsatlar elde etme olasılığınız da yüksektir. İşinize odaklanın ve başkalarını etkilemeye çalışmayın. Finansal refahınız nihayet artacak. Ancak bu dönemde iş yerinden üstlerle bazı çatışmalar yaşanabilir. Emlak ve gayrimenkul alanında olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Evliliğinizle ilgili daha önce yaşadığınız herhangi bir sorun varsa bu dönemde çözülmesi muhtemeldir.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay en çok özel hayatınızı ve ikili ilişkilerinizi etkileyecek. Fiziksel enerjinizin ve kendinize olan güvenin yüksek olduğu, kendinizi rahatlıkla ifade edebildiğiniz bir dönemde olacaksınız. Her türlü ikili ilişki içinde açık ve direkt tavırlarınızla kendinizi gösterebilir, ön plana çıkabilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili konular öne geçebilir veya ilişkinizde bir takım stresler yaşayabilirsiniz. Yine de aslında güzel kararlarda karşınıza çıkabilir. İş alanlarınızda da bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

İlişkilerinizde krizler yaşayabilirsiniz, yeni kararlar alarak yolunuza devam etmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de sonlanmalar ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Hayatınızdan çıkması gereken ne varsa, hepsiyle vedalaşıp yepyeni bir beyaz sayfa önünüze açabilirsiniz.

Dolunay aşk veya iş hayatınızda bir şeylerin resmileşmesini, çözümlenmesini sağlayabilir. Hayatınızdaki önemli bir konuyla ilgili giriş veya çıkış stratejisi yapabilirsiniz. Önümüzdeki 2 hafta boyunca var olan düzeninize veda etmek için çok daha cesaretli olacaksınız. Bu da yeni başlangıçların kapıda olduğunun işaretidir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 14 – 20 Şubat haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta sıkı çalışmanız başkalarının takdir ve övgüsüyle karşılanacak. Finansal durumunuzu geliştirebilecek ani para akışları yaşanabilir. Tartışmalara ve çatışmaya neden olabilir fikirleriniz konusunda esnek olmanız önerilir. Babanızla bazı fikir ayrılığı evde rahatsız edici bir ortam oluşmasına neden olabilir.

Eşyalarınıza ekstra özen göstermeniz faydalı olacaktır; zira maddi kayıplar yaşanabilir. Harcama ve strese yol açması muhtemel olduğu için bu dönemde seyahat etmekten kaçınmanız tavsiye edilir. Yurtdışından kazançlar olabilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin ve bu dönemde yaralanmaya açık kazalar olabileceği için dikkatli araba kullanmanızda fayda var.

Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, günlük rutinler ve işle ilgili sorumluluklarınızı ön plana çıkaracak. Günlük hayatınızda hoşunuza gitmeyen şeyleri değiştirmek isteyeceksiniz. Kendinizden çok diğer insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle iş ortamında yaptıklarınızı gözler önüne sermek isteyebilirsiniz. Önümüzdeki süreçte ortaya koymak üzere yeni şeylerin hazırlıklarına girişmek için uygun bir dönemdesiniz.


Dolunay özellikle iş alanlarınızda beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Yine burası sağlık eviniz olduğundan sağlığınıza bu birkaç gün dikkat edin. Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu dönemde kalbinizin sesinizi dinleyerek alacağınız kararlar sizi yanıltmaz. Arkadaşlarınız ve ilişkilerinizde gelecekle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Maddi kazançları gündeme gelebilir. İş teklifi alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmanızda fayda var.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Acele karar almayın
  • Boğa burcu: Rekabetçi olun
  • İkizler burcu: İşi değiştirmeyi planlayın
  • Yengeç burcu: Resmi bir gezi planlayın
  • Aslan burcu: Ek sorumluluklara hazırlanın
  • Başak burcu: Hobilerinize odaklanın
  • Terazi burcu: Harcamalarınızı yönetin
  • Akrep burcu: Uzun vadeli yatırımlara bakın
  • Yay burcu: Geçmiş deneyimlerden öğrenin
  • Oğlak burcu: İş arkadaşlarınızla işbirliği yapın
  • Kova burcu: Kendi girişiminizi başlatın
  • Balık burcu: Güçlü bir şekilde fikirli olmayın

Astroloji | Numeroloji 2022 Zenginlik düşkünü burçlar Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.