Astroloji: 14 – 20 Mart haftalık burç yorumları

Astroloji: 14 – 20 Mart 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 14 – 20 Mart 2022 haftalık burç yorumları. 14 Mart, 15 Mart, 16 Mart, 17 Mart, 18 Mart, 19 Mart ve 20 Mart tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Burçlara göre haftanın püf noktaları -> Yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 14 – 20 Mart haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta sizin için çok yoğun geçecek gibi görünüyor. Ev işleriyle meşgul olmanız muhtemeldir, bu nedenle zamanınızı uygun şekilde planlayın. Ev geliştirme projeleri gündeminize girebilir. Haftanın ortasında, her zamankinden daha fazla iş hayatına çekildiğinizi fark edebilirsiniz. Yaratıcılığınızın zirvesinde olacak ve eski sorunlara yeni çözümler bulabileceksiniz.

Özellikle danışmanlık mesleklerinde olan Koç burçları bu gelişmeden önemli ölçüde kazanç elde edeceklerdir. Finansal refahınız güvence altına alınmış durumda. Yeni bir ev satın almak için finansman bulmak bu hafta daha kolay olabilir. Bekarların uyumlu bir partnerle tanışması da bu hafta mümkün. Bebek bekleyen çiftler ise müjdeli bir haber alabilir.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Önümüzdeki dönem senin çalışma ortamını, günlük hayatını ve sağlığını ön plana çıkarıyor. İş hayatında yapacağın bazı değerlendirmeler sonucunda yeniden aksiyon alıp bir düzen oluşturmak isteyebilirsin. Günlük rutinlerini yeniden planlamak ve bir düzene sokmak için oldukça uygun bir dönem. Ancak bu esnada birtakım hassasiyetlerinin farkına varabilirsin. Ayrıca sağlığınla ilgilenmek ve eğer gerekiyorsa diyetine dikkat etmek için tam zamanlama! Bu esnada iç dünyana dönmek isteyebilir, ruhsal çalışmalarla melankolik ruh halinden arınabilir, bilinç altındaki karmaşık duruma çözüm arayabilirsin.

20 Mart itibariyle Koç burçları doğum günlerini kutlama başlıyor ve Güneş üzerinizde parlamaya başlıyor. Kendini öz güvenle ve cesaretle ortaya koyabildiğin, planlarını tamamladığın, projeler için kararlı bir şekilde harekete geçebileceğin ve var olan koşullarını koruyabilmek adına bütün gücünü kullanabileceğin günler kapıda!

Hayat dinamiklerini bir düzene sokabilir; ikili ilişkilerini, kariyer ve ev hayatını dengeleyerek baharla birlikte yeni bir döngüye merhaba diyebilirsin. Ancak bu süreçte sağlığına dikkat etmeli ve hızlı hareket etmemeye, yüksek öz güven ve hırsla riskli kararlar almamaya özen göstermelisin!

boğa burcu

Boğa burcu 14 – 20 Mart haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta aklınızı kullanarak tüm zorluklarınızı çözebileceksiniz. Hızlı kararlar verebilecek ve yaptığınız işlere odaklanmış kalabileceksiniz. Bu da finansal varlıklarınızı büyütmenize yardımcı olacaktır. Gelirinizdeki artışın bir sonucu olarak mali durumunuz iyileşecektir. Şirketinizin genişlemesine yardımcı olacak sosyal çevrenizi genişletme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Siz ve küçük kardeşleriniz arasındaki anlaşmazlıklar çözülecek ve kişilerarası daha iyi ilişkiler kurulacaktır. Hafta başında kısa bir seyahate çıkmanız mümkündür. Kamuda çalışanlar yer değiştirme ve tayin haberleri alabilirler. Uzun süredir devam eden bir sorun nedeniyle eşinizle aranızda anlaşmazlık çıkma riski olabilir.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkıyor. İlişkini yeniden masaya yatırıp değerlendirmek isteyebilirsin. Birtakım hassasiyetlerin veya kırılganlıkların olduğunu fark edip bir karara varmayı tercih edebilirsin. Ancak bu dönemdeki belirsizlikler doğru karar vermeni engelleyebilir veya kafa karışıklığı yaratabilir. Eğer varsa çocuklarınla ilgili bazı hassas koşulların farkına varabilir ve bunlara bir düzen getirmek isteyebilirsin.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık dönemde iç dünyanda bir yolculuğa çıkabilir, derinlerindeki öz güveni keşfetmek için harekete geçebilirsin. İnsanları koruma, şifalandırma gibi evrensel konulara daha çok eğilmek isteyebilir, yardıma muhtaç kişiler için aksiyon alabilirsin. Ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir dönem. İnancına göre dini ritüellere ağırlık verebilirsin. Ancak kontrolünün dışında gelişebilecek olaylar karşısında iradeni kaybetmemeye ve düşünmeden hareket etmemeye özen göstermelisin!

ikizler burcu

İkizler burcu 14 – 20 Mart haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Hayata bakışınız canlanmış bir pozitiflik duygusuna sahip olacak. Beklenmedik durumlarla başa çıkmak için çok daha iyi bir zihin çerçevesi içinde olacağınız için, kendinize olan güveniniz artık meyvesini vermeye başlıyor. Finansal durumunuzu artıracak bazı bekleyen ödemelerin gelmesi muhtemeldir.

Verimli bir şekilde bir iş değişikliği planlayabilir ve yürütebilirsiniz. İşiniz veya işinizle ilgili yeni evraklar imzalayabilirsiniz. Konut değişikliği veya yeni bir mülk veya araç edinimi söz konusu olabilir. Partnerinizle ilişkiniz biraz gergin olabilir. Özellikle aşırı derecede sahiplenici olmaktan kaçınmalısınız.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ev ve aileye ait konular ön plana çıkıyor. Geçmişten bazı konuların gündemine gelebilir, köklere veya aileye ait belirsizlikler ve hassasiyetlerle yüzleşmen gerekebilir. Kariyer ve ev hayatın arasında bir denge oluşturmak isterken karışıklık yaşayabilirsin. Yaşadığın eve yeni bir düzen getirmek isteyebilir veya taşınmaz bir mülk konusunda nihai karara varmak isterken kontrolünün dışında gelişen bazı koşullarla karşılaşabilirsin.

20 Mart’ta ise Güneş artık Koç burcuna geçiyor ve bir ay burçta seyahat edecek. Güneş’in de 11. eve girmesi ile beraber önümüzdeki bir aylık süreçte odaklanacağınız konular, hedefleriniz, sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız olacak. Onlardan rahatça destek görebileceksiniz tabii bencilce yaklaşımlar sergilemediğiniz sürece. Organizasyonların davetlerin aranan kişisi siz olacaksınız.

Daha çok sosyalleşecek, partiler, düğünler, konserler, aktivitelerde, kalabalık gruplarla geçebilecek zamanınız. Sosyal çevrende adeta bir lider gibi coşkuyla hareket etmek isteyebilir, öz güvenle kendini ortaya koyabilirsin. Girdiğin ortamlarda insanlarla çabucak kaynaşabilir, yeni arkadaşlar edinebilir, ilişki kurabilir ve geleceğe yönelik hedeflerin için aksiyon alabilirsin. Şimdiye kadar geçirdiğin hazırlık sürecinden sonra artık planların için kendini ortaya koyma zamanı!

yengeç burcu

Yengeç burcu 14 – 20 Mart haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Sizin için biraz zorlu zamanlar görünüyor ve bu hafta sabrınız en büyük sınava tabi tutacak. Planlanmış görevlerinizin başarıyla tamamlanmasını sağlamak için uzun bir yol kat etmeniz gerekebilir. Aileniz sizin için bir güç kaynağı olarak hareket edecek ve neşenizi korumanızı sağlayacaktır.

Duygusal ve mali açıdan yıpratıcı olabilecek bir davaya dahil olma olasılığınız bulunduğundan, işletme sahiplerinin yeni kararlar alırken dikkatli olmaları önerilir. Evlilik sorunları yaşayanlar yasal yollara başvurabilirler. Çocuklarınız sağlık sorunları yaşayabilir. Öğrenciler sınavlarda iyi performans göstereceklerdir.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevre, kardeşler ve iletişim ile ilgili konular gündeminize geliyor. Planladığın düşüncelerine veya projelerine bir düzen getirmek isteyebilirsin. İletişim konularında bazı detaylara dikkat etmen gereken bir dönemdesin. Ayrıca akrabalarınla ilgili beklentilerinde yanılgılarının farkına varabilir, beklentilerinin karşılanmadığını düşünerek onlarla olan ilişkilerini gözden geçirebilirsin. Ancak bu dönemde gelişebilecek bazı karışıklıklar veya belirsiz koşullar doğru karar vermeni engelleyebilir.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreç, kariyer hayatınla ilgili yeni atılımlar yapabileceğin bir dönem gibi görünüyor. Kendini üstlerine ispatlayacak gücü içinde bulabilirsin. Çalışmıyorsan bu süreçte işe başlaman mümkün. Eğer çalışıyorsan geçirdiğin hazırlık sürecinin tamamlanmasıyla planlarını hayata geçirebilir, heyecan ve coşkuyla çaba sarf edebilirsin.

Çevrende, ikili ilişkilerinde ve ev hayatında dengeleri kurabilir, hayat dinamiklerin için aktif bir şekilde kendini ortaya koyabilirsin. Ancak otorite figürlerine karşı yüksek öz güvenle rekabete girmemeye, işinle ilgili kendini ortaya koyarken kontrolsüzce hareket etmemeye özen göstermelisin!

aslan burcu

Aslan burcu 14 – 20 Mart haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta sağlığınızla ilgili daha fazla dikkatli olmanız gerekebilir. Bitmemiş işler birikeceğinden, bu durum iş yaşamınızı etkileyebilir. Bu hafta herhangi bir finansal karar vermekten kaçınmanız önerilir. İç sesiniz ve sizden büyüklerinde tavsiyeleri bu fırtınayı atlatmanıza yardımcı olacaktır.

Haftanın ortasına kadar, güçlü bir geri dönüş yapmış olacaksınız ve tüm önemli görevleri zamanında tamamlamış olacaksınız. Durdurduğunuz veya belli bir süre askıya aldığınız projeleriniz varsa, hedeflerinize ulaşmanız amacıyla bunları yeniden canlandırılabilir, aktifleştirebilirsiniz. Bekar olanlar için bu durum, romantik hayatlarında yeni bir bölümün başlangıcı olabilir.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Finans ve maddiyatla ilgili konular gündeminize geliyor. Gelirlerini gözden geçirerek, kazançlarına bazı düzenlemeler getirmek isteyeceğin günlerdesin. Ancak bu esnada finansal bazı hassasiyetlerle yüzleşebilir, yeni kazanç sağlayacak arayışlara girebilirsin. Gelir gider dengeni oluşturmaya çalışırken yanılgıya düşerek yanlış kararlar vermemeye dikkat etmelisin. Kontrolsüz harcamalar yaparak sıkıntıya düşmemek adına iyi bir planlama yapmalısın.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Yabancılarla ilgili her türlü uluslararası konu hareketleniyor. Yurt dışında öğrenim görmek için girişimlerde bulunabilirsin. Yabancılarla daha fazla çalışabilirsin. Yurtdışı bağlantılı işler artıyor. Eğer çalışıyorsan dış ticaretle ilgili gelişmelerle mücadele etmen gerekebilir ve var olan koşullarını muhafaza etmek için çaba sarf edebilirsin.

Yeni bir kişisel gelişim çalışmasına katılmak isteyebilir, bir takım eğitimler alabilmek için başvurularda bulunabilirsin. Sosyal medyada kendini rahatlıkla kendini gösterebilirsin. Hayata dair görüşlerini aktarmak için coşkuyla kendini ortaya koyabilirsin. Ancak bu esnada yüksek öz güvenin getirdiği cesaretle yanlış ifadelerde bulunmamaya özen göstermelisin!

başak burcu

Başak burcu 14 – 20 Mart haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Hayatınız genellikle dostane. Bu hafta da bir istisna olmayacak. Kariyerinize fayda sağlayacak beceriler geliştirmeye devam edeceksiniz. Zararlardan korunacaksınız ve tüm görevler zamanında yerine getirilecek. Üstleriniz sizi takdir edecek, bu da iş fırsatlarınıza yardımcı olacaktır. Yakın gelecekte ödüllendirileceğiniz için yeni olasılıklar da arayabilirsiniz.

Mali durumunuz istikrarlı kalacak ve akıllı borsa yatırımlarından kazanabilirsiniz. Ailenizi genişletmeniz muhtemeldir. Çocuklarınız varsa sizin için bir neşe kaynağı olacaklar, birlikte keyifli vakit geçirmek size iyi gelecektir. Stresinizi yatıştırmak ve sağlığınızı korumak için yoga ve meditasyon gibi veya daha farklı dinlendirici, kendinizi sakinleştirici faaliyetler yapabilirsiniz.

18 Mart’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Önümüzdeki dönem kişisel konuları ve bedenini ilgilendiren koşulları ön plana çıkarıyor. Genel olarak ilişkilerini, ev ve iş hayatını yeniden planlayıp düzenlemek isteyeceğin günlerdesin. Yeni projelerinin temellerini atabilmek adına üretken ve verimli çalışmak isteyeceksin. Ancak başkalarına bağlı kalacağın koşullar gelişebilir veya karşındaki kişilerin beklentilerini karşılamadığını düşünebilirsin. Ayrıca bedenine ve sağlığına da dikkat etmen gerekiyor. Var olan bir alışkanlığını bırakabilir, spora ve diyete başlayabilirsin.

Güneş önümüzdeki bir aylık süreçte 8. evinizde ilerleyecek, bu da borç, kredi, ödemeler, alacak ve verecek konuları, miras gibi konulara işaret etmektedir. Para özellikle yaşamınızın kilit noktasını oluşturacak, kredi çekebilir, yatırım yapmak için zaman kollayabilirsiniz. Yalnız bu bir aylık süreçte yaşamı ve hayatı daha çok kriz bölgesi gibi algılayabilirsiniz de, sürekli çözülmesi gereken sorunlar, problemlerle de uğraşmanız gerekebilir.

Biraz yorulabileceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz. Eşin veya ortağından gelen maddi kaynaklar için çaba sarf edebilir, var olan koşullarını koruyabilmek adına bir takım girişimlerde bulunabilirsin. Emeklilik maaşı gibi bir dış kaynaktan ödeme almaya başlayabilirsin. Veya vermiş olduğun bir borcun geri ödenmesiyle gelir-gider dengeni kurabilir, bunun verdiği rahatlıkla harcama yapabilirsin. Ancak önümüzdeki bu süreçte kontrolsüz ve hesapsız alışverişlerde bulunmamaya özen göstermelisin!


terazi burcu

Terazi burcu 14 – 20 Mart haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta sizin için fırsatlarla dolu olacak. İş yerinden iyi haberler alabilirsiniz. Bu, yeni bir iş teklifi veya imrenilen bir yurt dışı görevi olabilir. Her durumda, kariyerinize fayda sağlayacaktır. Mali durumunuz iyileşecek. Eski bir evi satmayı düşünüyorsanız, şimdi tam zamanı olabilir. Hisse senedi yatırımları karşılığını verecektir.

Haftanın bitimine yakın ailevi kaygılardan dolayı ekstra bir masraf çıkabilir. Sağlığınız iyi olacak, ancak göğüs ve gastrointestinal sorunları kontrol ettirmenizde fayda var. Öte yandan yaşlı bir akrabanızın sağlık sorunları aile hayatınıza biraz olumsuz etki edebilir. Ayrıca eşinizle incelik ve hoşgörü gerektiren bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bilinç altı veya kontrolünün dışında gelişen konular ön plana çıkıyor. İç dünyana dönerek zihnindekileri değerlendirmek ve bir düzenleme getirmek isteyebilirsin. Gizli kalmış birtakım korkularınla yüzleşebilirsin. Elinde olmayan bazı koşulları fark edebilir ve olayları akışına bırakarak kabule geçmeyi tercih edebilirsin. Bu esnada gündelik akışında beklentilerinin karşılanmadığını hissedebilirsin. Çalışma ortamındaki belirsizlikler seni içsel olarak hassas kılabilir.

20 Mart’ta ise Güneş artık Koç burcuna geçiyor ve bir ay burçta seyahat edecek. Güneş’in de 7.evinize girmesi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular ilişkiler ve ortaklıklar ve partneriniz olacaktır. Özellikle ikili ilişkilerinde oldukça heyecanlı başlangıçlar ön plana çıkacak gibi görünüyor. Eşinle olan ilişkinde kendini son derece öz güvenle ortaya koyabilirsin. Heyecan ve coşkuyla birlikteliğinize hareket getirmek için girişimlerde bulunabilirsin.

Yeni bir ortaklık için aksiyon alabilir veya var olan ticari koşullarını koruyabilmek adına efor sarf edebilirsin. Yeni iş ortaklıkları gündeme gelebilir, imzalar atabilir, evlilik teklifi gelebilir, nişan gibi işlere girişebilir, ya da yaşamınızda biri yok ise birileri ile tanıştırılabilirsiniz.

Tek başınıza hareket etmeniz bu bir aylık süreçte zor olacaktır ve umduğunuz tüm destekleri de istediğiniz anda bulabileceksiniz. Bu süreçte muhatap olduğun kişileri harekete geçirebilir ve onlara ilham vererek başlangıçlar yapmaları için destek olabilirsin. Ancak her türlü ikili ilişkide kontrolsüz veya bencilce ifadelerde bulunmamalı, düşünmeden hareket ederek risk almamaya özen göstermelisin!

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 14 – 20 Mart haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta finansal hazırlığınızı yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Finansmanı hızlı bir şekilde düzenlemeniz gereken, endişeye neden olan zamanlar olabilir. Gelirleriniz yüksek olurken, beklenmeyen giderler maddi açıdan sizleri sınırlayabilir. Haftanın başlarında, işle ilgili bir seyahat gerçekleşebilir.

Haftanın ortasına doğru, yeni iş beklentileri gündeminize girebilir. Ev işleri sizi meşgul edecek ve aileye ayırdığınız vakit moralinizi yükseltecektir. İş insanları, uzun vadede getirisi olacak yeni yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirler. Eşinizle olan ilişkiniz pozitif olacak, ancak eşinizle ilgili küçük sağlık sorunları endişeye neden olabilir.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Arkadaşlar ve hedeflerle ilgili konular ön planda olacak. Mesleki gruplar, sosyal çevre, dernek veya vakıflar içerisinde aktif olarak hizmet vermek isteyebilir, gruplar içerisindeki çalışmalarına bir düzen getirmek isteyebilirsin. Hayata dair beklentilerinle ilgili yeni bir değerlendirme yapmayı hedefleyebilirsin. Ancak bu esnada ilişkilerle ilgili dengeyi sağlamakta zorlanabilir, aşk veya çocuk konularınla ilgili bazı hassasiyetlerle yüzleşmen gerekebilir.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte çalışma ortamı ve sağlığını ilgilendiren konular ön plana çıkacak. İş yerinde yeni bir proje için aksiyon alabilir, inisiyatif alarak hızlı kararlar alabilirsin. Çalışma arkadaşlarına ilham vererek onlara öncülük edebilir ve üstlerinin takdirini toplayabilirsin.

Sağlığına yeniden dikkat etmek adına kararlı bir şekilde planlama yapabilir ve diyetine dikkat edebilirsin. Spora başlamak için oldukça uygun günler. Ancak ev ortamın veya iş yerinde rekabet içinde olmamaya, kontrolsüz girişimlerde bulunmamaya ve spor yaparken kendini aşırı zorlamamaya dikkat etmelisin!

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 14 – 20 Mart haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta işler sizin için planlandığı gibi gitmeyebilir, bu da bazı belirsizlik durumlarına neden olabilir. Toplantılar veya seyahatler için planlarınızın değiştirilmesi gerekebilir. Ancak hafta ortasına kadar her şey tekrar yoluna girecek. Firmanızı ilerletebilecek yeni bir işbirliği veya yatırım olabilir. Mali durumunuz giderek iyileşecek ve yakın gelecekte düzenli gelir akışı bekleyebilirsiniz.

Borsa yatırımları karşılığını alacaktır. Özellikle altın ve gümüş yatırımları karşılığını verecektir. Kendinizi partnerinizden biraz uzaklaşmış hissedebilirsiniz. Çocuklarınız akademik olarak başarılı olacak. Boğaz ve göğüs ile ilgili haftanın başında küçük sağlık sorunları olabilir, ancak bunlar daha sonra geçecektir.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyer hayatı ve statü ile ilgili konular gündeminize geliyor. İşinle ilgili birtakım düzenlemeler ve değerlendirmeler yapmak isteyebilirsin. Ailenle ilgili bazı hassasiyetler veya kırılgan koşullar hissetmen mümkün. Evin ve işin arasında bir denge oluşturmak için adımlar atabilir, somut hedefler için birtakım çalışmalar yapabilirsin. Ayrıca bu dönemdeki belirsizlikler, alacağın kararlarda yanılmana ve doğru kararlar almana engel olabilir. Dikkatli olmalısın!

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte aşk ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Sosyal hayatında kendini güven ve samimiyetle ortaya koyabilir, hayatın tadını çıkarmak isteyebilirsin. Eğer bir ilişkin yoksa yeni bir aşk kapını çalabilir! Eğer bir ilişkin varsa sevgini daha rahatça gösterebilir, ilişkini hareketlendirmek için yeni planlar yapabilirsin.

Çocuklarınla eğlenceli vakit geçirmek için bir takım aktiviteler yapabilir, onlara küçük mutluluklar vermek adına yaratıcılığını kullanabilirsin. Ayrıca spora başlayabilir, doğa içerisinde aktif olabilirsin. Ancak partnerinle rekabet içine girmemeye ve aşırı öz güvenle kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 14 – 20 Mart haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Haftanın başlarında yeni bir iş fırsatı kapınızı çalabilir. İşbirlikleri veya çeşitli konseptler sonucunda yeni iş fırsatları ortaya çıkabilir. İşyerinde, görevleri verimli bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olacak üstlerinizden destek alabileceksiniz. Hırsızlık veya aldatmadan kaçınmak için parayla ilgili endişelerle uğraşırken dikkatli olmanız önerilir.

Evli değilseniz evlilik cephesinde olumlu bir gelişme yaşanabilir. Evliyseniz, partneriniz size anlayış gösterecek ve seçimlerinizi destekleyecektir. Yeni bir ülkeye yerleşmek isteyenler için olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu hafta sevdiğiniz kişiyle küçük bir kaçamak planlayabilirsiniz.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Akademik ve yabancılarla ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Hayata bakış açını yeniden incelemek ve değerlendirmek isteyebilirsin. Akademik hayatına belirli bir düzen getirmek ve planlı çalışmalar yapmak adına birtakım adımlar atabilirsin. Eğitim veya yabancı kültürlerle ilgili bazı fırsatlar karşına çıkabilir. Ancak bu esnada yakın çevrendeki koşullarda belirsizlikler olabilir veya fikirlerinde netleşemediğini hissedebilir, doğru kararlar alamayabilirsin.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık dönemde ailene ve eve ait konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Aileye ilişkin konularda inisiyatif alarak kararlı bir şekilde harekete geçebilirsin. Geçmişe ait geleneksel yaşantı tarzı ilgili mücadele etmen gerekebilir.

Yaşam alanını sana ilham verecek şekilde düzenlemek isteyebilir, bir takım tamirat-tadilat işleri için aksiyon alabilirsin. Taşınmaz bir mülkün almak veya satmak isteyebilirsin. Ancak bu kararları verirken bütün riskleri göz önüne almalı, ev içerisindeki bireylerle veya babanla rekabet içerisine girmemeye, hırs ve yüksek öz güvenle katı ve kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 14 – 20 Mart haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: İşler istediğiniz gibi gitmeyebileceğinden bu hafta daha sakin olmanızda fayda var. Kariyeriniz engellenebilir. Şirketiniz beklenmedik kayıplar yaşarsa, kurtarmak için borç para almanız gerekebilir. Yeni iş birliklerinden kaçınmanızda faydavar zira şu an yeni ortaklıklar kurmak için hiç de iyi bir zaman değil.

Öngörülemeyen durumlar iş yükünde beklenmedik artışlara neden olabilir. Dava masraflarınız artabilir. Haftanın başlarında, iş için önemli mesafeler kat etmeniz gerekebilir. Sağlığınız iyi olmaya devam edecek ancak küçük yaralanmalara dikkat etmenizde fayda var. Bu hafta büyük kararlar vermekten kaçınmanız tavsiye edilir. Bununla birlikte, romantik hayatınızdaki hoş gelişmeler sizi iyimser tutabilir.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ortaklı paylaşım ile ilgili konular gündeminize geliyor. Eşinden veya ortağından gelen gelirler gündemini meşgul edebilir. Gelir gider dengen ile ilgili birtakım değerlendirmeler yapmak ve titiz planlamalar üzerinde çalışmak isteyebilirsin. Finans akışındaki belirsizlikler veya hassasiyetler sana içsel bir endişe getirebilir. Bu sebeple banka kredisi, borç, alacak gibi konularda düzenlemeler yapma gereği duyabilirsin. Ancak yanılmamak adına koşulları iyi gözlemlemekte fayda var!

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte akrabalarınız ve iletişim konuları gündeminizde olacak. Kardeşlerinle veya kuzenlerinle temasa geçmek için hareket edebilir veya onlar için bir takım mücadeleler vermen gerebilir. Daha evvelden almayı planladığın bir eğitime başlamak için başvurularda bulunabilirsin.

Ticari bir takım görüşmeler, yazışmalar için heyecanla ve kararlılıkla yeni adımlar atıyor olman mümkün. Yakın çevrenle düşüncelerini paylaşırken son derece heyecanlı ve coşkulu olabilirsin. Ancak bu esnada kontrolü elden bırakmamalı ve ayarı kaçırıp kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 14 – 20 Mart haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Verimli bir hafta geçireceksiniz. Motive ve neşeli kalacaksınız. Çalıştığınız sabit bir işe ek olarak, etkinizi genişleten ek görevler de size sunulabilir. İş arayanlar artık nihayet sonuçları görmeye başlayacaklar. Profesyonel becerilerinizi geliştirmek için online bir kursa kaydolmak için harika bir dönem. Büyük kardeşleriniz size maddi olarak yardımcı olabilir.

Sıkı çalışmanız daha fazla kazanç şeklinde karşılığını verecektir. Aileniz size destek olacak ve hatta evde bir sosyal etkinliğe ev sahipliği yapabilirsiniz. Aşk kuşları, ilişkileri daha fazla anlam kazanacağı için bu dönemden faydalanacaklar. Gelecekteki gerginliklerden kaçınmak için evliliğinize odaklanmalısınız. Küçük mide ve cilt sorunlarına karşı dikkatli olmakta fayda var.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İkili ilişkilerle ilgili ile ilgili konular gündeminize geliyor. Eğer evliysen evliliğini yeniden gözden geçirmek ve bazı değerlendirmeler yapmak isteyebilirsin. Evli değilsen partnerinle olan ilişkini değerlendirerek daha ciddi bir platforma taşımak veya nihayete erdirmek adına karar almak isteyebilirsin. Ancak diğer yandan netleşemediğin bazı koşullar nedeniyle adımlarını dikkatli atmanda fayda olacaktır! Ayrıca bir iş ortaklığını masaya yatırabilir ve yeniden düzenlemek isteyebilirsin.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Sahip olduğun maddi ve manevi kaynaklar ön plana çıkıyor. Önümüzdeki bir ay, halihazırda var olan gelirlerin için mücadeleden kaçmayacağın bir dönem. Bugünlerde maddi kazanımlarını koruma dürtüsünü yoğun bir şekilde hissedebilirsin.


İşine daha coşkulu sarılarak kazançlarını arttırmak isteyebilir, yeni bir proje için harekete geçebilirsin. İçindeki öz güveni keşfedebilir, değerlerin ve arzuların için harekete geçebilirsin. Ancak panik duygusuyla kontrolsüzce hareket etmemeye ve yanlış harcamalar yapmamaya özen göstermen gereken günlerdesin!

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç: Yenilikçi çözümlere odaklanın.
  • Boğa: Kararlarınıza güvenin.
  • İkizler: Sizin için doğru yollar açıldığına inanın.
  • Yengeç: Cevapları almak için iç gözlem yapın.
  • Aslan: Finansal kararlardan kaçının.
  • Başak: Yeni iş fırsatlarını keşfedin.
  • Terazi: Hoşgörülü olun.
  • Akrep: Geleceğe hazırlanın.
  • Yay: Neşeli ve motive kalın.
  • Oğlak: Kısa bir gezi planlayın.
  • Kova: Yeni ortaklıklar kurmayın.
  • Balık: Yeni bir kursa katılın.

Astroloji yazıları | 2022 Numeroloji Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.