Astroloji: 21 – 27 Mart haftalık burç yorumları

Astroloji: 21 – 27 Mart 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 21 – 27 Mart 2022 haftalık burç yorumları. 21 Mart, 22 Mart, 23 Mart, 24 Mart, 25 Mart, 26 Mart ve 27 Mart tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Burçlara göre haftanın püf noktaları yazının sonunda…


koç burcu

Koç burcu 21 – 27 Mart haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta sizi başarıya hazırlayacak. Yeni bir projeyi çalışmanıza dahil etmek sizi için ilerleyen dönemde katkı sağlayacak hoş bir sürpriz olabilir. Çalışma koşullarınız iyileşiyor. Artık eski sorunlar çözülmeye başlıyor. Yurtdışına bir seyahat düşünüyorsanız tam zamanı. Tatil fırsatları için gözlerinizi ve kulaklarınızı dört açın. Bu hafta ihtiyatlı yatırımlar yapmaya çalışın ve riskli girişimlerden uzak durun.

Aile bağınız güçleniyor. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Eşinizle kaliteli zaman geçireceksiniz. Başarılarınız hakkında övünmekten kaçınmalısınız. Egoist olmayın, aksi takdirde kişisel ve profesyonel ilişkileriniz zarar görebilir. Annenizin sağlığı düzelecek, anneyle olan ilişki ve iletişim problemleriniz varsa çözülecektir.

Kardeşlerinize bu dönem yurtdışına taşınma fırsatları verilebilir. İş hayatınızda riskli davranışlar anlık kararlar kayıplara ve ortaklıkların bozulmasına neden olabilir. İyice araştırıp düşünmeden kararlar almamalı ve kendi fikirlerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmamalısınız.

Bu hafta itibariyle artık doğum günlerinizi kutlama başlıyorsunuz sevgili Koç burçları. Tabi ki Güneş’in enerjisini arkanıza alıyorsunuz. Kendini öz güvenle ve cesaretle ortaya koyabildiğin, planlarını tamamladığın, projeler için kararlı bir şekilde harekete geçebileceğin ve var olan koşullarını koruyabilmek adına bütün gücünü kullanabileceğin bir aylık sürece merhaba diyorsunuz. Hayat dinamiklerini bir düzene sokabilir; ikili ilişkilerini, kariyer ve ev hayatını dengeleyerek baharla birlikte yeni bir döngüye de merhaba diyebilirsin.

boğa burcu

Boğa burcu 21 – 27 Mart haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Enerjiniz artıyor. İşlerinizi zamanında bitirebilmeniz için güzel bir hafta. İş performansınız iyice artacak. İşinizi büyütmek için birçok şansınız olabilir. İyi değerlendirmekte fayda var. Finansal durumunuz istikrarlı olacak ve gelirleriniz yeterli düzeye ulaşacak. Yurtdışına seyahat etme şansı karşınıza çıkabilir. Ancak bu noktada finansal sorunlara neden olabileceği için aşırıya kaçmamakta fayda var. Yeni bir ilişki için keyifli bir dönemin başlangıcı olabilir. Çalışanlarınızla ilgili ya da çalışma arkadaşlarınızla alakalı gizli kalmış bir konuyu öğrenebilirsiniz.

Hisse senedi ticareti veya başka bir yatırım aracıyla ilgileniyorsanız, yatırım yapmadan önce düşünmeli ve iyice plan yapmalısınız. Acele karar vermemeniz tavsiye edilir. Bir arkadaşınızın yardımı, zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olacak. Gezegensel konumlar, eşinizle iyi geçinmenize ve evlilik sorunlarını çözmenize yardımcı olacaktır.

İş ve özel yaşamınızda etki altında kalmadan sadece sezgilerinize güvenin ve cesaretli adımlar atın. Dolunay enerjisi evli Boğa’lar içinde dikkat çekici enerjileri beraberinde getirmekte. Eşinizin geçmişinde yaşadığı bir ilişki ya da evliliğinden kaynaklanan sorunlar yaşanabilir.

20 Mart’ta Güneş Koç burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki bir aylık dönemde iç dünyanda bir yolculuğa çıkabilir, derinlerindeki öz güveni keşfetmek için harekete geçebilirsin. İnsanları koruma, şifalandırma gibi evrensel konulara daha çok eğilmek isteyebilir, yardıma muhtaç kişiler için aksiyon alabilirsin. Ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir dönem. İnancına göre dini ritüellere ağırlık verebilirsin. Ancak kontrolünün dışında gelişebilecek olaylar karşısında iradeni kaybetmemeye ve düşünmeden hareket etmemeye özen göstermelisin!

ikizler burcu

İkizler burcu 21 – 27 Mart haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Hayatınız dramatik bir şekilde değişmek üzere. Yeni bir şeye başlamak istiyorsanız, kendinizi buna hazırlamanız gerekecek. Zorluklara katlandınız ve yaşadıklarınız sizi muhtemelen daha güçlü ve daha akıllı hale getirecek. Maaşlı çalışıyorsanız veya hizmet sektöründeyseniz daha yüksek büyüme ve para akışına sahip olma fırsatını yakalayabilirsiniz. Aile anne baba kardeşlerle ilgili konularda yaşanacak olumlu gelişmeler sizi pek çok konuda cesaretlendirecek.

Önceki çabalarınız da meyve vermeye başlıyor. Maaşı veya katkıları daha iyi başka bir işe geçme durumları söz konusu olabilir. İş ivme kazanacak ve daha fazla satışa yol açacaktır. Anne babanızın maddi destekleri, engelleri aşmanıza yardım edecek. Bekar insanlar çok yakında bir hayat arkadaşı bulmayı dört gözle bekleyebilirler. Evli olanların veya evlenme planları kuranların gelecekte yuva kurma ve çocuk sahibi olmayı düşünmeleri olasıdır.

Herhangi bir kronik hastalığınız varsa şifa bulabileceksiniz. Aileniz ve yaşadığınız yer ile ilgili gündeme gelen bir değişiklik adına bazı yanılgılar ve yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Bu dönemde yapılan tüm maddi ve manevi konularda çok dikkatli olmalı ve alacağınız kararların arka planını iyice araştırmalısınız. Hayatınızla ilgili çok önemli bir karar aşamasında olabilirisiniz.

20 Mart itibariyle Güneş artık Koç burcunda. Önümüzdeki bir aylık süreçte odaklanacağınız konular, hedefleriniz, sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız olacak. Onlardan rahatça destek görebileceksiniz tabii bencilce yaklaşımlar sergilemediğiniz sürece. Organizasyonların davetlerin aranan kişisi siz olacaksınız. Daha çok sosyalleşecek, partiler, düğünler, konserler, aktivitelerde, kalabalık gruplarla geçebilecek zamanınız.

Sosyal çevrende adeta bir lider gibi coşkuyla hareket etmek isteyebilir, öz güvenle kendini ortaya koyabilirsin. Girdiğin ortamlarda insanlarla çabucak kaynaşabilir, yeni arkadaşlar edinebilir, ilişki kurabilir ve geleceğe yönelik hedeflerin için aksiyon alabilirsin. Şimdiye kadar geçirdiğin hazırlık sürecinden sonra artık planların için kendini ortaya koyma zamanı!

yengeç burcu

Yengeç burcu 21 – 27 Mart haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta, yaşamınız üzerinde düşünmek ve arzu ettiğiniz yaşam hedeflerini yeniden değerlendirmek için mükemmel bir dönem olacak. Bazen kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, engelleri aşmak ve başarılı olmak için gerekli gücü ve kararlılığı geliştireceksiniz.

Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bir süre daha gündeminizde olabilir. Yurtdışına seyahat etmek istiyorsanız, şimdi fırsatınız var. Finansal koşulların iyileşmesi nedeniyle, yeni bir ev satın alabilirsiniz. Bu doğrultuda babanızın size maddi yardım sağlaması muhtemeldir.

Evliyseniz, eşinizle biraz bağ kurmayı ve muhtemelen kısa bir yolculuk yapmayı düşünebilirsiniz. Kardeşleriniz artık doğru yönde ilerleyebilecek ve çabaları kariyerlerinde ilerleme ile sonuçlanacak. Yakın çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli bir konu gündeme gelebilir. Hayatınıza yeni bir proje ya da yeni bir kişi dahil olabilir. Yeni bir gelişim sürecine başlangıç yapabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili problemlerde haklılığınızın anlaşılacağı ve ilahi adaleti deneyimleyeceğiniz keyifli bir sürecin başlangıcı olabilir.

Güneş Koç burcunda. Kariyer hayatınla ilgili yeni atılımlar yapabileceğiniz bir aylık sürece adım atıyorsunuz. Kendini üstlerine ispatlayacak gücü içinde bulabilirsin. Çalışmıyorsan bu süreçte işe başlaman mümkün. Eğer çalışıyorsan geçirdiğin hazırlık sürecinin tamamlanmasıyla planlarını hayata geçirebilir, heyecan ve coşkuyla çaba sarf edebilirsin. Çevrende, ikili ilişkilerinde ve ev hayatında dengeleri kurabilir, hayat dinamiklerin için aktif bir şekilde kendini ortaya koyabilirsin.

aslan burcu

Aslan burcu 21 – 27 Mart haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta iş yükünüzün ve stres seviyenizin artması bekleniyor. Ancak, zaman ve çaba harcarsanız, yolunuza çıkan tüm engelleri aşabilirsiniz. Çalışmayanlar yeni bir iş bulma fırsatı yakalayabilirler. Gelirlerini gözden geçirerek, kazançlarına bazı düzenlemeler getirmek isteyeceğin günlerdesin. Ancak bu esnada finansal bazı hassasiyetlerle yüzleşebilir, yeni kazanç sağlayacak arayışlara girebilirsin. Gelir gider dengeni oluşturmaya çalışırken yanılgıya düşerek yanlış kararlar vermemeye dikkat etmelisin. Kontrolsüz harcamalar yaparak sıkıntıya düşmemek adına iyi bir planlama yapmalısın.

Bu hafta evinizi dekore etmeye ve güzelleştirmeye odaklanabilirsiniz. Ayrıca yeni bir ev veya araba satın alma olasılığınız da var. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız mutlaka önce potansiyel faydaları ve sakıncaları iyice analiz ettikten sonra gerçekleştirin. Emin değilseniz bir uzmana danışın. Kronik bir hastalığınız olsa bile, büyük olasılıkla şifa bulacaksınız. Bazı kişilere karşı güçlü duygular hissedebilirsiniz.

Yanlış anlaşılmalar nedeniyle eşinizle ilişkinizde endişe söz konusu olabilir. Aşk hayatınız seçimleriniz ve cesaretinizle bambaşka bir boyut kazanabilir. İçinize yönelin ve kalbinizin sesini dinleyerek karar verin. Haksızlık yaptığınızı düşünüyorsanız hemen özür dileyin. Haksızlığa uğradığınızın farkına vardıysanız da bu kuruntulu düşüncelere bir an önce son verin.

Güneş Koç burcunda hareketine başladı. Yabancılarla ilgili her türlü uluslararası konu hareketleniyor. Yurt dışında öğrenim görmek için girişimlerde bulunabilirsin. Yabancılarla daha fazla çalışabilirsin. Yurtdışı bağlantılı işler artıyor. Eğer çalışıyorsan dış ticaretle ilgili gelişmelerle mücadele etmen gerekebilir ve var olan koşullarını muhafaza etmek için çaba sarf edebilirsin. Yeni bir kişisel gelişim çalışmasına katılmak isteyebilir, bir takım eğitimler alabilmek için başvurularda bulunabilirsin. Sosyal medyada kendini rahatlıkla kendini gösterebilirsin. Hayata dair görüşlerini aktarmak için coşkuyla kendini ortaya koyabilirsin.

başak burcu

Başak burcu 21 – 27 Mart haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta enerjinizi yüksek tutun, çünkü sıkı çalışmalarınız meyvelerini verecektir. Yeni iş teklifleriyle dolup taşabilir ve aralarından seçim yapma fırsatını yakalayabilirsiniz. Yurtdışına seyahat etmek istiyorsanız, şimdi plan yapmanın tam zamanı. Eğer bir proje üzerinde çalışıyorsanız, odaklanmak için verimli bir zaman. Sosyal ün kazanmanız muhtemeldir. İş eğitim ve özel hayatınızda uğramış olduğunuz haksızlıklar zorluklar yerini olumlu gelişmelere bırakıyor ve ön plana çıkarak hakkınız olanı almaya başlıyorsunuz.

Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz ama alacağınız kararlarda yeni yapılanmalar oluşabilir. Eşinizle sağlıklı bir ilişkiniz olması size fayda sağlayacaktır. Aşk arayan bekarlar iyi sonuçlar bekleyebilirler. Ebeveynlerinizin sevgisi ve manevi destekleri uzun vadede size yardımcı olacaktır. Babanız yaşamıyla ilgili radikal bir karar verebilir. Belki de emekli olmayı planlıyor olabilir. Üzerindeki para veya mülkü sizin kullanımınıza bırakabilir. Ancak bu dönemde spekülatif yatırımlar yapmaktan kaçınmanızı tavsiye ederiz. Zatürre, bronşit gibi akciğer ve göğüs enfeksiyonlarına karşı dikkatli olmakta fayda var.

Güneş önümüzdeki bir aylık süreçte 8. evinizde ilerleyecek, bu da borç, kredi, ödemeler, alacak ve verecek konuları, miras gibi konulara işaret etmektedir. Para özellikle yaşamınızın kilit noktasını oluşturacak, kredi çekebilir, yatırım yapmak için zaman kollayabilirsiniz. Yalnız bu bir aylık süreçte yaşamı ve hayatı daha çok kriz bölgesi gibi algılayabilirsiniz de, sürekli çözülmesi gereken sorunlar, problemlerle de uğraşmanız gerekebilir.


Biraz yorulabileceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz. Eşin veya ortağından gelen maddi kaynaklar için çaba sarf edebilir, var olan koşullarını koruyabilmek adına bir takım girişimlerde bulunabilirsin. Emeklilik maaşı gibi bir dış kaynaktan ödeme almaya başlayabilirsin. Veya vermiş olduğun bir borcun geri ödenmesiyle gelir-gider dengeni kurabilir, bunun verdiği rahatlıkla harcama yapabilirsin.

terazi burcu

Terazi burcu 21 – 27 Mart haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Başarıya giden yoldaki tüm engeller artık ortadan bir bir kalkıyor. Görevlerinizi tamamlamak için gerekli cesaret ve coşkuya sahip olacaksınız. Çalışkanlığınız istediğiniz sonuçlarla netice verebilir. Performansınız ve yeteneğiniz takdir edilecek ve üstleriniz çabalarınızı övecek. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle risklerden uzak durmak, finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.

Yeni bir proje için temel atmayı, hazırlık yapmayı düşünüyorsanız, bu sizin için oldukça kazançlı olabilir. Bir iş değişikliği sonucunda taşınma durumu söz konusu olabilir. Gayrimenkul yatırımı yapmak için de harika bir dönem. Evliliğiniz süresince bazı zor durumlarla karşılaşabilirsiniz. Babanızın sağlığı endişelenmenize neden olabilir. Kendinizi de cilt sorunları ve cilt enfeksiyonlarına karşı korumanızda fayda var. İç dünyana dönerek zihnindekileri değerlendirmek ve bir düzenleme getirmek isteyebilirsin. Gizli kalmış birtakım korkularınla yüzleşebilirsin. Elinde olmayan bazı koşulları fark edebilir ve olayları akışına bırakarak kabule geçmeyi tercih edebilirsin.

Güneş artık Koç burcuna geçiyor ve bir ay burçta seyahat edecek. Güneş’in de 7.evinize girmesi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular ilişkiler ve ortaklıklar ve partneriniz olacaktır. Özellikle ikili ilişkilerinde oldukça heyecanlı başlangıçlar ön plana çıkacak gibi görünüyor. Eşinle olan ilişkinde kendini son derece öz güvenle ortaya koyabilirsin. Heyecan ve coşkuyla birlikteliğinize hareket getirmek için girişimlerde bulunabilirsin.

Yeni bir ortaklık için aksiyon alabilir veya var olan ticari koşullarını koruyabilmek adına efor sarf edebilirsin. Yeni iş ortaklıkları gündeme gelebilir, imzalar atabilir, evlilik teklifi gelebilir, nişan gibi işlere girişebilir, ya da yaşamınızda biri yok ise birileri ile tanıştırılabilirsiniz. Tek başınıza hareket etmeniz bu bir aylık süreçte zor olacaktır ve umduğunuz tüm destekleri de istediğiniz anda bulabileceksiniz. Bu süreçte muhatap olduğun kişileri harekete geçirebilir ve onlara ilham vererek başlangıçlar yapmaları için destek olabilirsin. Ancak her türlü ikili ilişkide kontrolsüz veya bencilce ifadelerde bulunmamalı, düşünmeden hareket ederek risk almamaya özen göstermelisin!

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 21 – 27 Mart haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Beklenmedik olasılıklarla, sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz var. Terfi veya maaş artışı alma ihtimaliniz de yüksek. Güven seviyeniz yüksek olacak ve muhtemelen bazı cesur seçimler yapacaksınız. İş yerindeki üst yönetimle olan ilişkiniz ve itibarınız güçlenecektir. Arkadaşlık ilişkilerinizde stresli durumlar yaşayabilirsiniz. Bu dönem arkadaşlık ilişkilerinizde daha fedakar ve özverili davranmanız gerekebilir. Ama iyi niyetinizin suistimal edilmesine de izin vermeyin.

Bu dönemde bir yerden alacağınız varsa, para bekliyorsanız yüzünüzü güldürebilir. Böylece nakit akışınız iyileştirecek. Babanızla çözülmemiş herhangi bir anlaşmazlık varsa karşılıklı diyalogla ele alabilir, çözüm üretebilirsiniz. Başkalarının hassasiyetlerine zarar verici olarak yorumlanabilecek bir dil kullanmaktan kaçınmanızda fayda var. Sahte vaatler vermeyin. Devam eden sağlık sorunlarınız çözülecek. Hayata dair beklentilerinle ilgili yeni bir değerlendirme yapmak isteyebilirsiniz. Ancak bu süreçte ilişkilerle ilgili dengeyi sağlamakta zorlanabilir, aşk veya çocuk konularınla ilgili bazı hassasiyetlerle yüzleşmen gerekebilir.

Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte çalışma ortamı ve sağlığını ilgilendiren konular ön plana çıkacak. İş yerinde yeni bir proje için aksiyon alabilir, inisiyatif alarak hızlı kararlar alabilirsin. Çalışma arkadaşlarına ilham vererek onlara öncülük edebilir ve üstlerinin takdirini toplayabilirsin.

Sağlığına yeniden dikkat etmek adına kararlı bir şekilde planlama yapabilir ve diyetine dikkat edebilirsin. Spora başlamak için oldukça uygun günler. Ancak ev ortamın veya iş yerinde rekabet içinde olmamaya, kontrolsüz girişimlerde bulunmamaya ve spor yaparken kendini aşırı zorlamamaya dikkat etmelisin!

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 21 – 27 Mart haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Çabalarınızın meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. Ufukta iyileştirilmiş finansal kaynaklar var. Bir davadan olumlu bir sonuç almak oldukça olasıdır. Zaman zaman endişeli hissedebilirsiniz. Özellikle kariyerinizi etkileyebilecek riskli kararlar almayın. Gerekirse üstlerinizden ve mentorlarınızdan yardım isteyin. Sizler için arınma ve yenilenme zamanı. Hayatınızda önemli kararlar alıp başarı ile uygulayabileceksiniz.

Yeni bir ilişkiye başlayabilir iş hayatınızda uzun süren belirsizliklerden sonra dikkat çekecek maddi manevi rahatlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız yatırımlardan para devralmanız veya beklenmedik ödüller görmeniz mümkündür. Kardeşler arasındaki ilişkiler miras sorunları nedeniyle bozulabilir. Evli çiftler kendi ailelerini kurmayı planlayabilirler. Öğrenciler beklentilerinin üzerinde performans gösterebilirler. Odaklanma bu hafta daha kolay olacaktır.

Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte aşk ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Sosyal hayatında kendini güven ve samimiyetle ortaya koyabilir, hayatın tadını çıkarmak isteyebilirsin. Eğer bir ilişkin yoksa yeni bir aşk kapını çalabilir! Eğer bir ilişkin varsa sevgini daha rahatça gösterebilir, ilişkini hareketlendirmek için yeni planlar yapabilirsin.

Çocuklarınla eğlenceli vakit geçirmek için bir takım aktiviteler yapabilir, onlara küçük mutluluklar vermek adına yaratıcılığını kullanabilirsin. Ayrıca spora başlayabilir, doğa içerisinde aktif olabilirsin. Ancak partnerinle rekabet içine girmemeye ve aşırı öz güvenle kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 21 – 27 Mart haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Ertelemek, ne pahasına olursa olsun kaçınmanız gereken bir eylem. Kritik kararlar vererek işinizi ve kariyerinizi istediğiniz doğrultuda dönüştürme şansınız olacak. Tüm acil görevlerinizi rahatlıkla tamamlayabileceksiniz. Yurtdışıyla veya yurtdışında çalışmak istiyorsanız önünüze fırsatlar çıkabilir. Etkisi devam eden Dolunay enerjisi sizi ruhsal olarak güçlendirecek, omuzlarınızda yüreğinizde ağırlık yapan sorun alışkanlık ve takıntılarınızdan arındıracak. Kendinizi geliştirebileceğiniz yenileyebileceğiniz aktivitelere yöneleceksiniz.

Bir işletme sahibiyseniz kendinizi finansal olarak aşırı yormaktan kaçının. Ayrıca çalışanlarınıza da göz kulak olun. Ailenizin ve arkadaşlarınızın desteğine güvenebilirsiniz. Çocuklarınızın iyiliği birincil düşünceniz olmalıdır. Tartışmalardan ve tartışmalardan uzak durmakta fayda var. Paranızı neye harcadığınıza özellikle bu dönemde dikkat edin. Geleceğe yönelik hangi noktada olmanız gerektiğine karar vermeli ve mantıklı riskler almalısınız. Belki katılacağınız bir organizasyon ya da eğitim programı hayatınızı değiştirebilir. Tanışacağınız yeni insanlar sizler için güzel bir süreç olacaktır.

Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık dönemde ailene ve eve ait konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Aileye ilişkin konularda inisiyatif alarak kararlı bir şekilde harekete geçebilirsin. Geçmişe ait geleneksel yaşantı tarzı ilgili mücadele etmen gerekebilir.

Yaşam alanını sana ilham verecek şekilde düzenlemek isteyebilir, bir takım tamirat-tadilat işleri için aksiyon alabilirsin. Taşınmaz bir mülkün almak veya satmak isteyebilirsin. Ancak bu kararları verirken bütün riskleri göz önüne almalı, ev içerisindeki bireylerle veya babanla rekabet içerisine girmemeye, hırs ve yüksek öz güvenle katı ve kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 21 – 27 Mart haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Başarılı olmak istiyorsanız, kendinizi maksimuma kadar zorlamanız gerekebilir. Yakın gelecekte bir kariyer hamlesi veya alanınızda önemli bir değişiklik olacak gibi görünüyor. Sıfırdan başlarsanız, yeni planlar yaparsanız ve bunları takip ederseniz, mali durumunuz önemli ölçüde iyileşebilir. Gelir gider dengen ile ilgili birtakım değerlendirmeler yapmak ve titiz planlamalar üzerinde çalışmak isteyebilirsin. Ancak, herhangi bir yatırım yapmadan önce, ilgili tüm faktörleri göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun. Devam eden evlilik sorunlarını çözmeniz olasıdır. Bir ortak arayışındaysanız, çabalarınız ödüllendirilecektir. Duygusal ve fiziksel sağlığınızı zorlayabilirsiniz.

Kişisel refahınıza da dikkat ederken sağlıklı bir iş-yaşam dengesi kurmanız tavsiye edilir. Kariyerinizde asla hırsla hareket etmeyin. Yüreğinizin sesine kulak verin. Kariyer planlamanızı bu döneme kadar doğru yaptıysanız güzel sonuçlar almanız an meselesi. Yepyeni bir kariyer yolculuğuna çıkıyor olabilirsiniz. Yeterli donanım ve bilgi içindeyseniz kendinizi iyi bir başarıya hazırlıyor olacaksınız.

Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte akrabalarınız ve iletişim konuları gündeminizde olacak. Kardeşlerinle veya kuzenlerinle temasa geçmek için hareket edebilir veya onlar için bir takım mücadeleler vermen gerebilir. Daha evvelden almayı planladığın bir eğitime başlamak için başvurularda bulunabilirsin.

Ticari bir takım görüşmeler, yazışmalar için heyecanla ve kararlılıkla yeni adımlar atıyor olman mümkün. Yakın çevrenle düşüncelerini paylaşırken son derece heyecanlı ve coşkulu olabilirsin. Ancak bu esnada kontrolü elden bırakmamalı ve ayarı kaçırıp kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 21 – 27 Mart haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta itibariyle para kazanmanın yeni ve yaratıcı yollarını keşfedebilirsiniz. İşinizi büyütmeye gelince, kredi alma veya sermaye bulma şansınız oldukça yüksek. Para biriktirmek için yeni yollar planlamanız faydalı olabilir. Anne babanız üzerinde durduğunuz kaya olacak ve başarılı olmanıza yardımcı olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır. Eş bulmaya gelince, evli olmayanlar sabırlı olmalıdır. Düğün planlarının askıya alınması gerekebilir. Mideniz bu dönemde hassas olabilir. Sindirim sorunları yaşamamak için beslenmenize dikkat etmenizde fayda var.

İş yerinde kendinizi bir anlaşmazlığın ortasında bulabilirsiniz. Şirket içi siyasete bulaşmanıza yol açabilecek hiçbir sohbete girmeyin. Öfkenizin esiri olmak istemiyorsanız haklı olmaya değil mutlu olmaya bakın ve öfkeli sözlerin yıkıcı etkisinden uzak kalmak için sakin ve adil olmayı başarın. Anlık zaferler elde edip büyük hayal kırıklıkları yaşamanıza sebep olabilir. Öte yandan birkaç yıldır kariyerinizde yaşadığınız olayların artık çözüme ulaştığını görmeniz sizi daha bir motive edecek ve farklı girişimlere doğru itecektir. Artık hayatınızda pozitif bir yönelim içinde olacaksınız.

Güneş Koç burcuna geçiyor. Sahip olduğun maddi ve manevi kaynaklar ön plana çıkıyor. Önümüzdeki bir ay, halihazırda var olan gelirlerin için mücadeleden kaçmayacağın bir dönem. Bugünlerde maddi kazanımlarını koruma dürtüsünü yoğun bir şekilde hissedebilirsin.


İşine daha coşkulu sarılarak kazançlarını arttırmak isteyebilir, yeni bir proje için harekete geçebilirsin. İçindeki öz güveni keşfedebilir, değerlerin ve arzuların için harekete geçebilirsin. Ancak panik duygusuyla kontrolsüzce hareket etmemeye ve yanlış harcamalar yapmamaya özen göstermen gereken günlerdesin!

Burçlara göre haftanın püf noktaları:

  • Koç burcu: Övünmeyin
  • Boğa burcu: Harcamalarınızı kontrol edin
  • İkizler burcu: Anne babanızın hayır duasını alın
  • Yengeç burcu: Hedeflerinizi yeniden değerlendirin
  • Aslan burcu: Ek iş yüküne hazırlanın
  • Başak burcu: Enerjik kalın
  • Terazi burcu: Seyahat edin
  • Akrep burcu: Sahte sözler vermeyin
  • Yay burcu: Gerekirse yardım isteyin
  • Oğlak burcu: Ertelemeyin
  • Kova burcu: İş-yaşam dengesine odaklanın
  • Balık burcu: Birikimlerinizi planlayın

Astroloji yazıları | 2022 Numeroloji Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.