Astroloji: 28 Mart – 3 Nisan haftalık burç yorumları

Astroloji: 28 Mart – 3 Nisan 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 28 Mart – 3 Nisan 2022 haftalık burç yorumları. 28 Mart, 29 Mart, 30 Mart, 31 Mart, 1 Nisan, 2 Nisan ve 3 Nisan tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Burçlara göre haftanın ipuçları yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 28 Mart – 3 Nisan haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta ruhsal ufkunuzu genişletmek ve kendiniz hakkında yeni şeyler öğrenme eğiliminde olacaksınız. Miras sorunlarınız varsa çözülebilir. Etkileşimlerinizde yanlış anlamaları önlemek için en küçük detaylara bile daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Finansal kayıp potansiyeli olsa da, beklenmedik kaynaklardan maddi kazanç potansiyeli olabilir.

Fikirlerini çevrene öz güvenle anlatmak isteyebilirsin; ancak tartışmacı ve mücadeleci bir üslup takınmamaya özen göstermeli ve ılımlı yaklaşım sergilemeye çalışmalısın. Üstlerinizle tartışmak, kariyerinize zarar verebilir aman dikkat! Hem kişisel hem de iş yaşamınızda kendinize karşı dürüst olmanızda fayda var. Fiziksel olarak biraz stresli hissetmeniz mümkün. Bu yüzden yoga, meditasyon gibi rahatlatıcı, stres giderici faaliyetler yapmanız tavsiye edilir.

Merkür sizin burcunuza geçiyor. Kendini dış dünyaya gösterme ve ifade etme şeklin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Hayatındaki genel dinamikleri düzenlemek için zihinsel olarak oldukça yoğun günler seni bekliyor. Aldığın kararlar doğrultusunda hızla, cesurca harekete geçebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsin. Fiziksel ve düşünsel olarak oldukça aktif olacağın bir dönem olabilir.

1 Nisan’da yine sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kendinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar almaktan kaçınınız. Önümüzdeki iki haftalık süreçte finansal konular gündeminde olabilir, yeni kazanç yolları arayabilirsin. Rekabet ve çatışmalara açıksın. Fevri davranışlar sergilemekten ve inatçı tavırlardan kaçınmalısın.

boğa burcu

Boğa burcu 28 Mart – 3 Nisan haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta Boğa burçları için bir iş veya ortaklık kurmak için oldukça ideal bir zaman. İşletmeler ve mevcut ortaklıklar bu stratejinin avantajlarından yararlanabilir. Aynı zamanda geçmişte kaçırdığınız fırsatları değerlendirebileceğiniz bir zaman dilimi. Ancak, yeni arkadaşlar edinmek ve diğer insanlarla işbirliği yapmak için görgü kurallarınızı ve konuşma becerilerinizi kullanmanız önerilir.

Mizaç ve ego zorlukları nedeniyle siz ve eşiniz için zor bir dönem olabilir. Sonuç olarak, farklılıklarınızı dostane bir şekilde çözmek en iyisidir. Bekar olanlar, özel biriyle tanışma fırsatına sahiptir. Herhangi bir sağlık sorununuz varsa muayene olun ve gerekli tüm önlemleri almaya özen gösterin.

Merkür Koç burcuna geçiyor. Bilinçaltın ve kontrol dışı konular ön plana çıkacak. İç dünyana ve bilinçaltındaki korkulara kafa yorabilirsin. İçsel olarak öfke duyduğun veya mücadele etmen gereken düşüncelere yönelebilir; çözüm bulmak adına harekete geçebilirsin. Ruhsal çalışmalara katılabilir ve gizli kalan düşüncelerin üzerine yoğunlaşabilirsin. Ön göremediğin veya kontrolünün dışında gelişen olaylar; seni mücadele etmeye sevk edebilir.

1 Nisan’da yine Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bir hastalığınız varsa bunun tedavisine başlayabilirsiniz. İç dünyanızda yüzleşmeniz gereken içsel sorunlarınızla yüzleşebilirsiniz. Maneviyat konularına merakınız artabilir ve bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Önümüzdeki iki haftalık süreçte özgüvenini zedeleyen ve seni huzursuz eden düşüncelerle yüzleşebilir ve bu konuların üstesinden gelebilirsin. Bu Yeniay, bilinçaltındaki konuları su yüzüne çıkarabilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 28 Mart – 3 Nisan haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: İş gücündeki çalışanlar iyi performans göstermeyi ve karşılığını almayı bekleyebilirler. Maddi destek ve terfi yakın gelecekte olacak gibi görünüyor. Ancak işletme sahipleri, büyüme planlarını bir süre daha beklemeye almalıdır. Bunun yerine, şu anki odak noktanız şirketinizi güçlendirmek olmalıdır.

İlişkinizde ise etkili iletişim kurulursa işler sorunsuz ve huzur içinde yürüyecektir. Aksi takdirde, küçük yanlış anlamalar kavgalara tartışmalara yol açabilir. Eşinizin sağlığına çok dikkat edin. Ailenizden birinin sağlığındaki iyileşme zihinsel stresinizi azaltacak, böylece daha rahat nefes alabileceksiniz.

Merkür Koç burcuna geçiyor. Sosyal çevreniz ve gelecek beklentileriniz gündeminizde olacak. Arkadaş çevrenle iletişiminin oldukça hareketli olacağı günler yaşayabilirsin. Dernek, vakıf ve organizasyonlarda cesurca fikirlerini ortaya koyabilir, sosyal hayatını yeniden canlandırmak için aksiyon alabilirsin. Gruplar içerisinde fikirlerini ifade ederken, ılımlı tavırlar sergilemeye ve rekabetçi olmamaya özen göstermelisin. Hayata dair beklentilerine ve projelerine yeniden odaklanabilir, güçlü fikirler geliştirerek girişimlerde bulunabilirsin.

1 Nisan’da yine Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni bir sosyal çevre edinmek isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kalabalık ortamlardan uzak durmamız gereken bir süreçte gezmek ve sosyal olmak isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizden kişilerle sorunlar yaşamamak için bu süreçte konuşmalarınız daha sakin olmalıdır. Ani kararlar almayınız. Önümüzdeki iki haftalık süreçte hedeflerini gerçekleştirmek için planlar yapmaya başlayabilir ve bu doğrultuda somut adımlar atabilirsin. Bağlı olduğun grupları ve arkadaş çevreni bu kapsamda yeniden gözden geçirebilirsin.

yengeç burcu

Yengeç burcu 28 Mart – 3 Nisan haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta bazı çiftler evlenebilir veya evlilik kararı alabilir. Bir süredir evli olan çiftler ise yeni bir aile üyesinin doğum müjdesini almayı bekleyebilirler. Geçmişte iyi bir şekilde kullanamadığın fırsatlar tekrar karşına çıkabilir. Hedeflerine ulaşmak söz konusu olduğunda, Yengeç burçlarının bunu başarması için yılın en iyi zaman dilimi şimdidir.

Başka bir ülkeye taşınmak bazı öğrenciler için olumlu sonuçlar sağlayabilir. Aile üyelerinizle anlamsız tartışmalara girmekten kaçınmalısınız çünkü bu, ailede bölünmeye yol açabilir. Yeteneklerinizi profesyonelce gösterme fırsatınız olacak ve üst yönetim ekibi çabalarınızın farkında olacak. Borsadaki yatırımlar bazılarınıza yardımcı olabilir.

Merkür Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bu süreçte kariyer hayatın ön plana çıkıyor. İşinde cesurca fikirlerinle kendini gösterebilir, başlatmak istediğin projeler için adımlar atabilirsin. Kariyerinde ilerlemek için yeni fırsatlarla karşılaşabilirsin. İş hayatında kendini daha çok ifade etmek isteyebilir ve üstlerinin takdirini kazanabilirsin. Ancak tüm yazışma ve konuşmalarında aşırı öz güvenli ifadeler takınmamaya ve tartışmacı üslup takınmamaya özen göstermelisin.

1 Nisan’da yine Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kariyer alanında yeni işler, yeni projeler başlatabilirsiniz. Çalışma ortamınızda üstlerinizle ya da çalışma arkadaşlarınızla konuşurken sivri dilli olmamaya dikkat ediniz. Yeniay, seni özellikle kariyer ve aile ile ilgili konularda etkileyebilir. Yeni kararlar alırken kapsamlı olarak düşünerek alınmalıdır. Önümüzdeki iki haftalık süreçte sosyal konumunu iyileştirmek üzere yeni adımlar atabilirsin.

aslan burcu

Aslan burcu 28 Mart – 3 Nisan haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: İşyerinde yolda bazı tümsekler olması kaçınılmazdır. Ne kadar çok çaba harcarsanız, sonuçlarınız o kadar iyi olacak. Harcamalarınızda bir artış yaşanması mümkün; dolayısıyla bu artışın bir sonucu olarak sıkıntılar ortaya çıkabilir. Aşk hayatınız büyüyecek ve ilişkinizdeki gelişmelere şahit olacaksınız. Yabancılarla ilgili konularda iletişimin hız kanabilir.

Ailenizin genç üyeleri bu hafta sizden borç para alabilir. Aile içi anlaşmazlıkların çözümünde eşinizin yardımından yararlanacaksınız. Odaklanmak bazı öğrenciler için bu hafta daha zor olabilir. Fiziksel sağlığınız açısından soğuk algınlığı ve öksürük ile ilgili bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

İletişim gezegeni Merkür Koç burcuna geçiyor. Yabancılarla ilgili konular ve hayat görüşlerin ön plana çıkıyor. Kişisel gelişimin için yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsin. Farklı felsefe ve inançlara merak salabilir, hevesle araştırmalar ve okumalar yapmak isteyebilirsin. Uluslararası ticaret ile uğraşıyorsan yeni bir projeye başlayabilirsin. Hukuksal bir sürecin varsa yeni gelişmeler olduğuna dair haberler alabilirsin. Sosyal medyada aktif olarak kendini gösterebilir, cesurca düşüncelerini ifade edebilirsin. Ancak tartışmacı ifadelerde bulunmamaya özen göstermelisin.

1 Nisan’da yine Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Eğitim öğretim konuları, yurt dışı ilişkileri, seyahat gibi konuları gündeme getirecektir. Taşınma, yer değişikliği konuları gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Yeniay, düşünce yapında bazı değişiklere neden olabilir. Felsefe konuları ile ilgilenebilirsiniz. Önümüzdeki iki haftalık süreçte olaylara daha farklı bir gözle bakmaya başlayabilir ve fikirlerini değiştirebilirsin. Yurt dışı veya eğitime ilgili konular gündeme gelebilir.

başak burcu

Başak burcu 28 Mart – 3 Nisan haftalık yorumları

Başak burç yorumları: İşyerinde iyi bir izlenim yaratmak için, önceden planlanmış projelere uygun hareket etmeniz, işlerinizi zamanında teslim etmeniz önerilir. Daha etkili iletişim kurabileceğiniz bir dönem. Bu hafta beklediğiniz bir ödemeyi alma ihtimaliniz oldukça yüksek. Okült konulara merak salabilirsin. Görünenin ötesindeki konuları araştırmak ve irdelemek isteyebilirsin.

Heyecanınızın sizi alt etmesine izin vermeyin, çünkü herhangi bir yeni yatırım sonunda birikimlerinize mal olabilir. Siz ve aileniz arazi veya mülk üzerinde yasal bir anlaşmazlığa girdiyseniz, bu hafta davada bir dönüm noktası olabilir. İşleri düzgün bir şekilde yönetmek için, iş yükünün daha büyük bir kısmını eşinizle birlikte üstlenmeniz tavsiye edilir.

Merkür Koç burcuna geçiyor. Ortaklı paylaşımlar ve finansal konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Eşinden veya ortağından gelen gelir akışıyla ilgili canlanmalar olabilir. Vergi, sigorta, kredi, miras gibi konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsin. Ancak bu dönemde riskli yatırımlara girmek ve ani kararlar almak olumlu sonuçlar doğurmayabilir. Psikolojik olarak seni baskı altında hissettiren fikirlere kapılabilir veya bunları çözümlemek için girişimlerde bulunabilirsin.


1 Nisan’da yine Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayatınızda yeni başlangıçlar, değişim ve dönüşüm yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte sağlık ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Kredi çekmek, sigorta yenilemeleri gibi konular gündeme gelebilir. Yeniay, para kaynaklarınla ilgili gelişmelere neden olabilir. Önümüzdeki iki haftalık süreçte prim, kredi, sigorta gibi gelir kaynaklarında küçük pürüzler olabilir. İş birlikleri ve ilişkiler, seni maddi olarak zorlayabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 28 Mart – 3 Nisan haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Kendinizi netlik ve zarafetle ifade edebileceğiniz bir zaman. Bir ilişkinin sürmesi için daha kaliteli zaman geçirmeye ihtiyacınız olacak. İş hayatında da etkili iletişimin size sağlayacağı avantajları görebileceğiniz bir hafta. İşinizde ilerlemenize yardımcı olacak yeni yeteneklerde ustalaşabileceksiniz.

Öte yandan bazı iş insanları, yatırımcılar, kendi işinin sahibi olanlar girişimlerinde bir takım zorluklarla karşılaşabilirler. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız, bir süre daha beklemeniz önerilir. Enerjinizi spor, egzersiz gibi fiziksel aktivitelere kanalize etmeniz kendinizi ruhsal olarak da iyi hissetmenizi sağlayacak. Diş ve ağız sağlığına özen göstermeli, sorun yaşamamak için bakımlarınızı ihmal etmemelisiniz.

Merkür Koç burcuna geçiyor. Evlilik, ikili ilişkiler ve iş birliklerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Evliliğinde bir canlanma hissedebilir, eşinle olan beraberliğine heyecan getirecek fikirler üretebilirsin. Evli değilsen hayatına yeni biri girebilir. Ortağınla iş birliğinize hız kazandıracak yeni bir projeye girebilirsin veya işlerinizi hareketlendirmek adına yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Gerek birlikte olduğun kişi gerekse beraber iş yaptığın kişilerle iletişim kurarken aşırı özgüvenli ve tartışmacı ifadeler takınmamaya özen göstermelisin.

1 Nisan’da yine Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler gibi konular gündeme gelecektir. Yeni ilişkiler, yeni anlaşmalar yapılabilir. İlişkilerinizde ben-sen demek yerine biz demeyi tercih edebilirsiniz. Ani kararlar alabilirsiniz. Önümüzdeki iki haftalık süreçte özellikle ilişkilerde bazı sorunlar yaşaman mümkün. Birlikte olduğun kişi ile aranızda küçük tartışmalar yaşanabilir, sakin kalmaya ve anlayışlı davranmaya çalışmalısın.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 28 Mart – 3 Nisan haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Koşullar ne olursa olsun, hem özel hayatınızda hem de iş yaşamınızda olumlu bir görünüm var. Nazik, şefkatli ve sevecen tavırlarınız herkesin dikkatini çekecektir. Mali durumunuz iyileşiyor ve çok para biriktirme ihtimaliniz var. Her zaman öğrenecek ve deneyimleyecek yeni şeyler arayışındasınız.

Ticaretle uğraşanların finansal olarak kazanç sağlayabileceği zaman dilimi. Bu hafta ilişkilerinizde çok fazla sevgi ve neşe olacak. Bu süre zarfında öğrenciler çalışmalarına daha fazla odaklanabilecek ve bu da daha iyi akademik performans olarak dönecektir. Güçlü ve sağlıklı olacağınız bir dönem.

Merkür Koç burcuna geçiyor. Günlük rutinler, sağlık ve iş ortamı ile ilgili konular gündeminizde olacak. Günlük hayatını yeniden organize etmek için harekete geçebilirsin. İş ortamında fikirlerini cesurca ortaya koyabilir, dikkatleri üzerine çekebilirsin. İş yerinde yeni bir projeye başlayabilir, iletişimin hızlanabilir veya anlaşma imzalayabilirsin. Çalışma arkadaşlarına kendini ifade ederken tartışmacı ve rekabetçi tavırlar takınmamaya özen göstermelisin. Gerek zihinsel gerekse bedensel olarak sağlığına çok yüklenmemeli ve artan enerjini kontrollü şekilde kullanmalısın.

1 Nisan’da yine Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hizmet aldığınız insanlar ve hizmet ettiğiniz çalışma ortamınızla ilgili yeni kararlar, yeni çalışma şekli ile ilgili kararlar alınabilir. Bir kısmınız çalışma ortamında değişiklik yapmak isteyebilir. Yeni işler ve projelere başlayabilirsiniz. Yeniay, sağlığınla ilgili konuları gündeme getirebilir. Önümüzdeki iki haftalık süreçte, daha sağlıklı yaşamak için yeni kararlar alabilirsin ama kendini çok zorlamamalısın. İş ortamında değişiklikler olabilir ve de alışkanlıklarını değiştirebilirsin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 28 Mart – 3 Nisan haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta aileniz ve arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için harika bir zaman. Gözleriniz veya cildinizle ilgili sorunlarınız varsa, kendinize iyi bakmanız tavsiye edilir. İşler biraz beklemeye alınmalı ve yeni bir şeye başlamamalı veya hiçbir şeye yatırım yapmamalısınız. Kişisel gelişim yeteneklerinizi geliştirmek için ekstra çaba gösterin. Bu süre zarfında, durumu daha iyi kavramanıza yardımcı olmak için meditasyon ve yoga gibi rahatlama tekniklerine katılabilirsiniz. Sınav sonuçlarının öğrencilerin beklentileri ile uyumlu olması muhtemeldir.

Merkür Koç burcuna geçiyor. Çocuklar, aşk ve hobilerinizle ilgili konular ön plana çıkıyor. Beraber olduğun kişiyle ilişkini hareketlendirmek ve ilişkini canlandırmak için yeni fikirler geliştirebilirsin. Hayatında biri yoksa yeni bir aşka yelken açabilirsin. Sana daha çok keyif verecek hobilerle ilgilenmeye başlayabilir ve yaratıcı çalışmalar yapabilirsin. Bu dönemde aksiyon ve yoğun efor sarf ettiren sporlara başlayabilirsin. Çocuğun varsa onunla daha çok vakit geçirebilirsin ancak; agresyona kapılmamaya ve sabırlı olmaya çalışmalısın.

1 Nisan’da yine Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Yeni bir bebek haberi evinize neşe olabilir. Yeni bir hobiye, bir kursa başlayabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarının geleceği ile ilgili kararlar alabilir.

Yeniay özellikle aşk hayatını etkileyebilir. Önümüzdeki iki haftalık süreçte geçmiş ilişkilerinle ilgili gelişmeler olabilir, eski partnerinle ilgili bir haber alabilirsin. Yeni bir hobi edinebilirsin. Yaratıcılık gerektiren bir işle uğraşabilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 28 Mart – 3 Nisan haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta, önceki yıllarda verdiğiniz tüm sıkı çalışmaların karşılığını getirecek. Ancak kişisel ve iş yaşamınızda herhangi bir iletişim krizinden kaçınmak en iyisidir. Uzun vadeli işsiz olanlar için işlerin ortaya çıkma olasılığı oldukça yüksektir. Sonuç olarak, sahip oldukları ödenmemiş kredileri geri ödeyebileceklerdir.

Yabancı ülkelerde işleri olanlar ve çok uluslu şirketlerde çalışanlar için olumlu sonuçlar olacaktır. Bir ilişki içinde olanlar bu hafta daha iyi vakit geçirme şansını yakalayacak. Ancak evli olanlar bir takım küçük anlaşmazlıklar yaşayabilirler. Öğrenciler ise biraz dikkati dağılmış hissedebilir ve sıkı çalışmalarını artırmaları önerilir.

Merkür Koç burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Yaşam alanına yeni bir düzen getirmek için harekete geçebilir veya taşınmayı düşünebilirsin. Ticari veya eğitim faaliyetlerini evden gerçekleştirmek için birtakım adımlar atabilirsin. Aile içi iletişimin hızlanabilir veya aile büyüklerine fikirlerini cesurca ifade etmek isteyebilirsin. Tamirat-tadilat gerektiren işler için girişimde bulunman gerekebilir. Taşınmaz mal-mülk konularında yeni bir gündem gelişebilir. Ancak bu dönemde hızlı ve iyi düşünmeden kararlar alarak riske girmemelisin.

1 Nisan’da yine Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Aile konuları gündeme gelecektir. Aileyi ilgilendiren bir taşınma konusu gündeme gelebilir. Aile içinde yeni kararlar alabilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu değiştirmek isteyebilirsiniz. Aileyi ilgilendiren yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Önümüzdeki iki haftalık süreçte ailen ve evinle ilgili konular gündemine gelebilir, ev değişikliği yapabilirsin. Geçmişte kalmış sorunlar yeniden canını sıkabilir, kendini daha güvende hissetmek için tedbir alabilirsin. Karar verirken iyi düşünmeli, dikkatli olmalısın.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 28 Mart – 3 Nisan haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Mülklere yatırım yapabileceğiniz ve mali durumunuzun güvende olacağı bir zaman. Çabalarınız nedeniyle mahkemede olan eski bir dava lehinize sonuçlanabilir. Stratejinizi ve niyetlerinizi başkalarına açıklamanın, hedeflerinizi ve özlemlerinizi gerçekleştirememenize neden olabileceğinin farkında olmalısınız. Gizlilik içinde hareket etmeniz önerilir: Herkesin her şeyi bilmesi gerekmiyor!

Bu hafta iş yerinde güzel bir hafta geçireceksiniz. Artan yaratıcılık ve organizasyon becerilerinizin bir sonucu olarak, görevleri daha verimli ve üretken bir şekilde tamamlayabileceksiniz. Üstleriniz ve iş arkadaşlarınız sizi neşelendirecek. Evde, uyum ve barış hüküm sürecek. Zihinsel sağlığınızı kontrol altında tutmak için stres ve kaygıdan kaçının.

Merkür Koç burcuna geçiyor. Yakın çevre, ticaret ve eğitim konuları gündeminizde olacak. Kardeş, yakın akraba ve komşularınla olan iletişimin hız kazanabilir. Onlara düşüncelerini ifade ederken tartışmacı olmamaya özen göstermelisin. Ticari projelerin için harekete geçebilir, yeni bir başlangıç yapmak veya işlerini canlandırmak için araştırmalarını yoğunlaştırabilirsin. Yeni bir eğitim almak için girişimlerde bulunabilirsin. Bu dönemde yeni bir anlaşma imzalayabilirsin. Ancak ani kararlar almamaya ve titiz bir çalışmayla imza atmaya dikkat etmelisin.

1 Nisan’da yine Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Eğitim, seyahat, iletişim, yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelecektir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bir seyahat gündeminize gelebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İletişim konularında bir artış yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki iki haftalık süreçte kardeş, kuzen veya arkadaşlarınla ilgili bir gelişme olabilir. Mevcut sorunlarınız çözmek için bir adım atabilirsiniz ya da beklenmedik bir gelişme aranızda pürüzlere yol açabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 28 Mart – 3 Nisan haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Hedeflerinize ulaşmak için tutarlı bir yaklaşım sürdürün. Sosyal konumunuz yükseldikçe, daha iyi ücretli işler ve nakit kazançlar elde etmek için kendinizi daha iyi bir konumda bulacaksınız. Hisse senetlerine ve gayrimenkullere yatırım yapmak bazılarınız için avantajlı olacaktır.

İlişki hayatında çok fazla mutluluk olacak. Kardeşler de parasal destekte yardımcı olabilirler. Öğrenciler yakın gelecekte yurtdışında yüksek öğrenimi tercih edebilirler. Moda ve eğlence sektörlerinde çalışanlar kariyerlerinde bir atılım gerçekleştirecekler. Göğüs ve mide ile ilgili, zamanında müdahale ile çabucak çözülebilecek bazı küçük sağlık sorunları yaşanabilir.

Merkür Koç burcuna geçiyor. Balık burçları için finansal konular ön plana çıkıyor. Maddi gelirlerinde canlanmalar olabilir. Yeni bir projeden gelir etmeye başlayabilirsin veya işe girerek kazanç elde edebilirsin. Ancak bir projeye girerken ve finansal konularda karar alırken riskli adımlar atmamaya özen göstermelisin. Harcamalarında kontrollü olmalı ve savurgan harcamalar yapmamaya da dikkat etmen gereken bir dönem. İş seyahatleri veya ani organize edilen toplantılar gündemine gelebilir.


1 Nisan’da yine Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Maddi ve manevi değerler gündeminize gelecektir. Yeni kazançlar gündeminize gelirken aynı zamanda yeni harcamalar da gündemde olacaktır. Yeni bir finansal kaynak bulabilir ve gelirlerinizi artırabilirsiniz. Bu Yeni Ay’la beraber ani harcamalar gündeminize gelse de ihtiyacınız olmayan şeyleri almaktan kaçının. Yeniay, seni kazançlarınla ilgili konularda etkileyebilir. Önümüzdeki iki haftalık süreçte gelirlerini arttırmak için bazı adımlar atabilirsin, iş birliği ve ortaklıkların finansal tarafına odaklanabilirsin.

Burçlara göre haftanın ipuçları:

  • Koç burcu: Kendinize karşı dürüst olun, tartışmaya girmekten kaçının.
  • Boğa burcu: Etkili iletişimin gücünden faydalanın.
  • İkizler burcu: Şimdi sağlamlaştırın, daha sonra büyüyün.
  • Yengeç burcu: Aile kutlaması için plan yapın.
  • Aslan burcu: Kişisel çabalarınıza güvenin, meyvesini verecek.
  • Başak burcu: İş yükünüzü partnerinizle paylaşın, teslim tarihlerinize uyun.
  • Terazi burcu: İlişkilere yatırım yapın.
  • Akrep burcu: Nazik, şefkatli ve sevecen olun.
  • Yay burcu: Kişisel gelişim yeteneklerinizi geliştirin.
  • Oğlak burcu: İletişim krizlerinden kaçının.
  • Kova burcu: Yenilikçi çözümler üretin.
  • Balık burcu: Tutarlı ve dakik olun.

Astroloji yazıları | 2022 Numeroloji Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.