Astroloji: Balık burcunda Yeni Ay burç yorumları

Astroloji: 2 Mart Balık burcunda Yeni Ay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

yeniay burç yorumları

Astroloji: Yeni Ay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Yeni Ay burçları nasıl etkileyecek?

koç burcu

Koç burcu Yeni Ay burç yorumları

Koç burç yorumları: Perde arkasından çevrilen olaylar, sizin veya sizden gizlenen gizli ilişkiler söz konusu olabilir. Bu dönemde biraz daha inzivaya çekilebilir, psikolojik olarak iyileşme yolunda adımlar atabilirsiniz. İnziva demek gerçeklerden kaçmak anlamına gelmez, bu dönemde kaçışlara ve bağımlılık yaratabilecek konulara daha fazla özen göstermeniz gerekiyor.


Yeni ay rahatlamanıza, sırt üstü yatmanıza ve kendinizi şarj etmenize bir nebze yardımcı olacak. Aslında bu dönem hayatınızı nasıl inşa etmek istediğinizi ve daha mutlu olmak için neleri serbest bırakmanız gerektiğini hayal etmek için harika bir dönem olabilir. Kaygıyı ve zihinsel sağlığınızı azaltmaya odaklanın.

İçinizde bir şeyler değişiyor. Belki de geçmişinizi geride bırakıp temiz bir sayfa açmayı düşünüyorsunuz. Belki de yaşam tarzınızda veya düşündüğünüz işte bir değişiklik istiyor olabilirsiniz. Gerçekten ne istediğinizi belirlemek zor olsa da yeni fikirleri keşfetmeye devam edin. Fırsatlar aniden karşınıza çıkabilir.

Sizi sıkan, daraltan ve kısıtlayan sorunlarınıza problemler bulabilir; bununla birlikte kendi özgürlüğünüzü oluşturabilirsiniz. Nedeni ve getirisi belli olmayan fedakârlıklarınız, hep kendinizden verdiğiniz ilişki modelleri artık kafanızda yeni bir ivme kazanacak. Ruhsal olarak arınmak ve şifa bulmak isteyeceğiniz bir süreç sizlerle birlikte olacak.

boğa burcu

Boğa burcu Yeni Ay burç yorumları

Boğa burç yorumları: Sizin için oldukça sosyal, arkadaşlarınızla, içinde bulunduğunuz gruplarla daha fazla bir araya geldiğiniz, hasret giderdiğiniz, duygusal destek aldığınız bir dönem. Ayrıca dargınlıkların giderilmesi açısından da oldukça güzel etkilere sahip. Yanlış anlama, anlaşılma ve alınganlık gibi durumlar yaşanabilir.

Çevrenizdeki insanların size karşı tuhaf davrandığını hissedebilirsiniz. Çok ciddiye almamaya çalışın. Daha uzlaşmacı bir yaklaşım içinde olmanızda fayda var. Onları rahatsız eden şeyin ne olduğunu bulun ve biraz şefkat gösterin. Şu anda herkes için her şey akış halinde. Empati gösterin ve iyi geçindiğinizi göreceksiniz. Hayatınızda şu an sorun her ne ise çözümü olduğunu bilin.

Davetlerde ve organizasyonlarda karşınıza hayatınızın aşkının çıkması ya da bir arkadaşınızın size destek olmasıyla güzel bir birlikteliğe adım atmanız söz konusu. Boğaların en önemli dilekleri zaten önce aşktır. Bu dileğinizin gerçekleşeceği veya gerçekleşmesine çok yaklaşacağınız bir süreç sizleri bekliyor. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir, bazıları ise ayrılabilir. Bu dönem arkadaşlık ilişkilerinizde daha fedakar ve özverili davranmanız gerekebilir. Ama iyi niyetinizin suistimal edilmemesine de özen gösterin.

Gruplar, organizasyonlar ve davetlerde göz kamaştırmanız mümkün. Uzun zamandır arkadaşlarınıza vakit ayıramadıysanız bu dönem onlarla birlikte güzel vakit geçirmeniz için önünüzde bir engel olmayacak, emin olun. Yapmayı hayal ettiğiniz önemli bir projenizi güzel yardımlarla hayata geçirmeniz mümkün. Sadece sabrınızı burada göstermeye devam edin.

ikizler burcu

İkizler burcu Yeni Ay burç yorumları

İkizler burç yorumları: Kariyeriniz ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İdealleriniz ve beklentileriniz yüksek. Ayakları yere basan planlar, dikkatli adımlar ve gerçeklerin farkında olduğunuz sürece bu yeniay kariyeriniz için tahmin ettiğinizden daha büyük etkiler yaratabileceği bir dönem oluşturuyor.

Pek çok gerçekleşmemiş hayaliniz ve potansiyeliniz var. Yapmak istediğiniz ve yapabileceğiniz kadar çok şey var ki, bu durum zaman zaman sizde hayal kırıklığına neden olabiliyor. Başarının sizden bu kadar uzun süre kaçmasının inandırıcı bir nedeni yok gibi sanki. Artık geçmişe bir sünger çekip temiz bir sayfa açmak için bir şansınız var. Sizin için bir fırsat penceresi açılıyor adeta. Suçluluk duygunuzu ve kendinizden şüphe duyma hissinizi üzerinizden atabilirseniz, sürprizler sizleri bekliyor olacak.

Toplum önündeki statünüz, kariyeriniz, kadersel gelişimleriniz, anneyle olan ilişkileriniz yeni bir ivme kazanacak. Kariyer hayatınızla ilgili yeni bir gelişme ve yeni bir soluk alacağınız farklı bir yol açılabilir önünüze. Mesleki anlamda yeterliliklerinizi bu yeniayda kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz ve toplum önünde görünürlüğünüzün daha da artacağını gözlemleyebilirsiniz.

Bu yeni ay sanki sizin için yeniden tahtınıza çıkma vakti. Artık daha yüksek seviyelere ulaşmaya hazırsınız. Kariyerinizde yeni yolculuklar sizi bekliyor ve hatta daha fazla güce, başarıya veya tanınmaya adım atma şansınız bile olabilir. Mevcut ilerlemenizden memnun değilseniz, şimdi daha fazla çalışın ve daha tatmin edici bir yöne dönmeye çalışın veya daha iyi bir iş arayın. Şans sizden yana olacak!

yengeç burcu

Yengeç burcu Yeni Ay burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Eğitim, yolculuklar, yabancılarla ilgili konular, yayıncılık gibi alanlarda yeni başlangıçlara işaret eden bu yeniay birtakım karmaşa ve belirsizliklere de yol açabilir. Attığınız yeni adımlar birtakım fedakârlıklar sonucu gelebilir. Bu dönemde attığınız yeni adımların veya hayatınıza yeni giren konuların sonuçları tahmin ettiğinizden daha büyük olacak.

Genelde geçmiş üzerinde düşünmeye çok fazla gerek görmüyorsunuz. Ne de olsa, bulunduğunuz yerde çalışmaktan çok, hedeflere ulaşmakla ilgilisiniz. Eskiden olan olayları artık yeni bir perspektiften anlamaya, anlamlandırmaya ve bu doğrultuda farkındalık oluştuğunda şimdiye kadar hayal ettiğinizden daha iyi, daha parlak ve daha mutlu bir yolun sizi beklediğini göreceksiniz.

Yeni bir eğitim imkânı ve yükseköğrenimle ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir. Fırsatlar geldiğinde iyi değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Uzak deniz yolculukları, yurtdışı seyahatleri, yeni keşifler sizin döneminiz. Gittiğiniz yollarda iş ile ilgili projelerinizi de rahatlıkla hayata geçirebilirsiniz.

Satış, pazarlama ve reklam faaliyetlerinizin yoğunlaşacağı bir zaman dilimi yine sizleri bekliyor. Bu alanlarda çalışanlar; yeni iş fırsatları karşınıza çıkacak. İlişkilerinizde yepyeni başlangıçlar ve oluşumlar size epey heyecan katacak noktada olacak. Var olan ilişkinizde eskiden kalan bir takım pürüzler varsa bunlarla ilgili de artık yüzleşmelerinizi yaşayacaksınız.

aslan burcu

Aslan burcu Yeni Ay burç yorumları

Aslan burç yorumları: Eşin gelirleri, ortaklaşa gelirler, alacak verecek konuları, yatırımlar, borçlar, krediler veya sigortalar gibi konularda etkileri tahmininizden daha büyük olabilecek yeni başlangıçlar zamanı fakat dikkat edilmesi gereken içerisinde yanılgı potansiyelini barındıran bir Yeniay. Adımlar dikkatli ve sorgulanarak atılmalı.

Bir şey ya da belki biri hakkında oldukça heyecanlı hissediyor olabilirsiniz. Son zamanlarda bazı cesaret verici işaretler ortaya çıkmaya başladı ve sizin açınızdan görünüm umut verici. Ay’ın boşluktan kurtulmasıyla artık belirsiz olan şeyler hayatınızda netleşmeye başlayacak. Ancak, hiçbir yere gitmeyen bir şeyle zaman kaybetmeyin. Sağduyu doğal olarak galip gelecek ve bakış açınız diğerleri tarafından anlaşılacaktır.

Borçlar, paylaşılan kaynaklar, eşinizin veya ortağınızın varlıkları ve paraları, krediler, vergiler, devlet işleri, alacaklar, sözleşme imzalamalar, başkalarının değerleri, kaynakların veya enerjilerin ortak alanda toparlanması konularını önünüze getirebilir. Bizim paramız diye adlandırdığınız alan ya da ortak paylaşımlarınızın olduğu alanı işaret etmekte ve sizleri bu konularda aydınlatıp önünüze yeni bir yol açacağını göstermekte.

Uzun zamandır beklediğiniz miras konuları bu yeniaydan sonra çözüme kavuşabilir. Zor meseleler ve kriz yaratan durumlarınıza yeni bir soluk veya bir bakış açısı kazandırıp çözümler üretmeniz mümkün. Hayatınızda ortak paylaşımlarınızın olduğu partnerinizle ortak kazanımlar yaratacak projelere imza atabilirsiniz. Hamilelik gibi konularınız gündeme gelebilir. Dönüşüm planları yaratmaya doğru gidebilirsiniz. Kendinizi engelleyici ve kısıtlayıcı durumlar içinde hissederseniz bu alanda fevri davranışlar sergilemeyin.

başak burcu

Başak burcu Yeni Ay yorumları

Başak burç yorumları: Yeniay evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler alanında gerçekleşecek. Bu alan aynı zamanda açık düşmanlıklar ve danışmanlık yapma, danışmanlık alma gibi konuları da ifade eder. Genel olarak ikili ilişkilerinizde birtakım yenilikler yaşayabilirsiniz keza bu yeniay oldukça romantik etkiler taşıyor. Yeni bir ilişki, yeni bir teklif, romantik ve yaratıcı jestlerle ilişkinizin yeni bir boyuta geçmesi söz konusu olabilir.

Bazen hayatımızda uyum ve feraha odaklanmak yerine çatışma, dram ve gerginliğe kendimizi kaptırırız. Gergin veya mutsuz hissetmek için gerekçe bulmaya çalışmayın. Olumsuza odaklanmayı bırakın. Emin olun işler düşündüğünüzden çok daha iyi. Endişelenmeyin ve bilin ki sizin için her şey iyi olacak.

Evlilik ve tüm ortaklık konuları, birebir ilişkileriniz, açık düşmanlıklarınız, davalarınız, insanlarla kurulan ilişkilerde verme alma dengesi, danışmanlık ve halkla ilişkiler noktasındaki işler gündem maddeleriniz arasında. İlişkinizin artık hangi koşullar altında ilerleyeceğinizi görmeniz açısından kafanızda net oluşumlar canlanacak.

Belirsiz nitelikteki ilişkilerin sizin için kafanızda artık bitme vakti. Çünkü ilişkiler arenasında sizin için kabul etseniz de etmeseniz de yeni bir yol açılacağı çok net. Burada vereceğiniz karar yeniliğe doğru gitmek olacaktır. Bekar olan başakların karşısına evliliği düşündürecek sürpriz bir ilişki fırsatı çıkabilir. İlişkileri net bir şekilde ilerleyen başakların artık ilişkilerini bir üst kademeye taşıma vakitleri gelmiştir. Hukuksal bir takım konularınızda da tamamlanma yaşayabilirsiniz.


terazi burcu

Terazi burcu Yeni Ay burç yorumları

Terazi burç yorumları: İşlerinizle ilgili yeni gündemler, yeni başlangıçlar olabilir. İş arkadaşlarınız, günlük işleriniz, sağlık ve beslenme rutininiz ile ilgili yeni gelişmelere şahit olacağınız bir dönem. Sağlık ve iyileşme açısından oldukça olumlu ve değerlendirmeye uygun zamanlardasınız. Bu konularla ilgili rutinlere belli bir adanmışlık ve teslimiyet duygusuyla yaptığınız yeni başlangıçlar beklediğinizden daha büyük sonuçlara yol açabilir. İşvereninizden size daha fazla iş ve genel olarak yaşamdan omuzlarınıza başka görevler verilebilir.

Bu hafta çok daha iyi bir duruma yol açacak çok sevindirici bir gelişme geliyor. Dostça bir gökyüzü sizi izliyor. Hayatınızda olumlu bir değişiklik arıyorsanız önümüzdeki iki haftalık süreçte buna ulaşabilirsiniz. Daha da organize olmak ve yaklaşımınızı tazelemek için harekete geçeceksiniz. Bu yeni ay, günlük rutinlerinizi nasıl idare ettiğinizi ve aynı zamanda üretkenliği önünüzde duran tüm sorumluluklarla nasıl dengelediğinize vurgu yapacak. Kendinizi yıpratmamak ve egzersiz gibi sağlıklı alışkanlıklar için doğru zaman. Bu dönemde iş-yaşam dengesini iyi kurmaya dikkat edin.

Günlük işleriniz ve gündelik rutininizde önemli yer tutan olaylar, ofis ortamınız ve iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz, evcil hayvanlarınız, beslenme düzeniniz, diyetiniz, sağlığınız, hizmet aldığınız ya da verdiğiniz kişiler gibi konular aktif olacak. Ast üst ilişkileri ve ofis ortamındaki arkadaşlarınızla aranızda güç dengeleri yer değiştirebilir. Sağlığınızla ilgili minik bir check up yaptırmak gerekebilir ya da sağlığınızla ilgili beslenmenize dikkat etmenizi gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir.

Gündelik yaşamınızı etkileyen değişimler söz konusu olabilir. Ofis yeri değişimi, yeni çalışma arkadaşlarınızın aranıza katılması gibi etkenler de gündem maddeleri arasında. Varsa bir evcil hayvan edinmek isteyebilirsiniz. Onların bakımı ile ilgili yeni bir karar alabilirsiniz. Buradaki etkiler ofis ortamında çok çalışmanızı gerektirecek durumlar yaratabilir. Örneğin işten ayrılan bir arkadaşınızın yerine bakmak zorunda kalmak gibi… Hizmet almış olduğunuz astlarınız ya da kurumlarla ilgili yeni bir yapılanma söz konusu olabilir. Bağışıklık sisteminize, alerjik reaksiyonlara ve zehirlenmelere ayrıca dikkat etmeniz önerilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Yeni Ay yorumları

Akrep burç yorumları: Kalbinizin kükremesine hazır olun. Yeni ay hayatınızı eğlence, tutku ve romantizmle dolduracak. Gerçekten özel biri kalbinizi ateşe verebilir. Kendini adamış çiftler de aralarındaki kıvılcımı yeniden ateşleyerek bu ışıltıya ortak olabilirler. Eğlenceli ve unutulmaz bir şeyler yapın! Doğurganlık ve yaratıcı konular da şimdi ön plana çıkıyor.

Size göre pek de doğru olmayan şeylere göz yumma eğilimindesiniz. Bu dönemde kuşkularınıza kulak vermenizde fayda var. Bunu yapmak karmaşık olabilir, ancak ilerleme sorunsuz olacak ve avantajınızı kaybetmeyeceksiniz. Sezgileriniz bu hafta daha keskin. Şüphelerinize dikkat edin, zira onlar ilerlemenize engel değiller, size adeta bir koruma kalkanı sunuyorlar.

Aşk, flörtler, hobileriniz ve sahneye çıkıp yaratıcılığınız alanlar oldukça aktif. Özellikle sahne sanatlarıyla uğraşan Akrep burçları için muhteşem bir dönem. Yeni romantik bir ilişki başlangıcına da oldukça açık bir yeniay. Çocuklu akrepler için çocuğunuzla ilgili konularda yeni bir dönem başlıyor. Çocuğunuzun duygusal ihtiyaçlarının artabileceği, aranızdaki bağın daha da kuvvetleneceği bir dönem.

Aşkta yenilenme ve tazelenme dönemi sizlere kapılarını açıyor! Yeni bir aşkın habercisi ve çok romantik, masallardan çıkıp gelen bir kahraman bile olabilir. İçinizi ısıtan romantik gündemler hayatınıza damgasını vuracak gibi görünüyor. Belirsiz aşk hikâyelerinizde artık sona gelinmiş olabilir; siz bu belirsizlikten sıkılıp geçmiş olayları yaşamamak adına nokta koyabilirsiniz. Çünkü zaten yeni fırsatlar kapıda. Parasal konularda da bir iyileşme veya yeni kazanım alanları yakalayabilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Yeni Ay burç yorumları

Yay burç yorumları: Ev, aile, gayrimenkul ile ilgili konular ve ebeveynlerle ilgili yeni gelişmeler yaşayacağınız bir yeniay. Gayrimenkul yatırımları için uzun vadede verim alacağınız bir dönem olabilir. Ebeveynlerinizle bağınızın güçleneceği, küslükleri kırgınlıkları temizleyebileceğiniz fakat bir o kadar da yanlış anlaşılma ve alınganlıklara açık bir dönem.

Normalde her zaman yeni ufukların peşinde olsanız da, bu yeni ay aslında ev hayatınız ve aileniz ile ilgili konuları öne çıkaracak. Evinizi yeniden dekore edebilirsiniz. Taşınma durumları gündeminize girebilir. Yaşam alanınızda bir değişiklik yapma eğiliminde olabilirsiniz. Artık kendinizi daha sakin ve neşeli hissediyor olacaksınız. Bu yüzden bu sakin ve basit anların tadını çıkarın.

Parasal konularınızda artık güven hissetmek isteyeceğiniz ve para kazanacağınız da bir döneme gireceksiniz. Ev kurma, taşıma ve yeni heyecanlara yelken açabilirsiniz. Evinizde de yenilenme enerjileri mevcut; tadilat, yer değiştirme gibi. Finansal konularda da daha dikkatli olmalı, geleceğe yönelik girişimlerde bulunmalısınız.

Ev, gayrimenkul alım satımı, ailevi konularınız, babanızla ilgili konular ve sorunlar, içsel dünyanız gibi konular gündeminizde yerini alıyor. Satmak istediğiniz evinizi biraz piyasa fiyatının altına satmak zorunda kalabilirsiniz ya da ev sahibinizin bir talebi yeni bir ev bulmanıza neden olabilir. Aile içinde bir takım güç dengelerinin değişeceği, sizin öncelik alacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Baba rolünü ailede oynamak durumunda kalabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Yeni Ay yorumları

Oğlak burç yorumları: Yeni bir eğitim, kurs başlangıcı yapabilir, sertifika alabilir, tahmin ettiğinizden daha önemli sonuçlara varabilecek iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Ayrıca yazı yazan Oğlak burçları için oldukça yaratıcı bir dönem. Şehir içi yolculukların ve iletişim trafiğinin yoğunlaştığı, akrabalarla kardeşlerle daha sık görüştüğünüz ve duygusal bağ güçlendirdiğiniz bir dönem içerisindesiniz.

Yeni ay sesinizi ve fikirlerinizi belki de bin kat yükseltiyor! Bu size heyecan verici bir yazı, konuşma, reklam veya marka oluşturma projesi üzerinde çalışmaya başlamanız için ivme kazandırabilir. Entelektüel yönünüzü harekete geçirerek, heyecan verici yeni yönlere adım atmanıza yardımcı olacak birçok yeni kavramı da öğrenebilirsiniz. Kısa mesafeli seyahatler, kardeşlerinizle birlikte olmak ve sözleşmeyle ilgili konuların gündeme gelmesi bu Yeni Ay zamanında muhtemeldir.

Kısa ve yakında bir yerlere seyahatler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Ya da yakın çevrenizden destekler alıp seyahat planlarına dahil olabilirsiniz, bu size iyi gelecek. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yazmanızı öneririm, bu dönemde sizlere çok fayda sağlayacağını göreceksiniz. Kardeşlerinizle ilişkilerinizde birbirinizi daha iyi ifade edebilirisiniz. Yeni bir eğitim programı oluşturabilir, kendinizi geliştirmek adına bu doğrultuda bir adım atmaya başlayabilirsiniz.

Kendinize yeni bir iş alanı yaratabilirsiniz. Öğrenmek, keşfetmek, seyahatler, kardeşler, medya yayıncılık alanlarında avantajlı ve aktif bir dönemde olacaksınız. Özellikle ve en çok pazarlama ve satış faaliyetlerinizde göz dolduracağa benziyorsunuz. Araç ve diğer ulaşım cihazlarınızla ilgili yeni bir dönem başlayabilir sizler için; araç yenileme, son model akıllı telefon edinme gibi konular gündeminize girebilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Yeni Ay burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu Yeni Ay finansal hayatınızda büyük bir kazanç getirebilir. Bu heyecan verici bir iş teklifi, güzel bir zam, kazançlı bir müşteri veya yüklü bir çek, ödeme olabilir. Ancak, bunun sadece size gelmesini beklemeyin. Dışarı çıkın ve bunu gerçekleştirin.

Yeni finans kaynakları, yatırımlar yapabilir, yeni eşyalar alabilir, harcamalar yapabilirsiniz. Bu dönemin biraz aldanmaya ve gözden kaçan hesaplara açık bir dönem olduğunun bilincinde olarak yatırımların eğer dikkatli hesaplanırsa oldukça uzun vadede getirisi olacağını söylemek mümkün.

Finansal ve ekonomik koşullarınızın önem kazanacağı bir takım konular gündeminize gelebilir. Ne olursa olsun bu dönemde elinizdeki parasal akış artış gösterecek, kendinizi daha olumlu ve rahat hissedeceksiniz. Gayrimenkuller ve ev alım satımı gibi konularda efor harcayacağınız bir dönem. Maddi ve finansal konularda bazı sorumluluklar içinde olabilir, olduğundan daha fazla emek sarf edebilirsiniz.

Özetle; kazandığınız, emek vererek çalışıp ürettiğiniz ve gelir elde ettiğiniz finansal akışlarınızda yeni bir dönem sizler için kapılarını açıyor olacak. Yöneticilerinizin desteğini görebilirsiniz. Artık yeni bir gelir gider dengesi oluşturacaksınız. Girişimlerinizle ilgili beklediğiniz fırsatların ayağınıza gelmesiyle rahatlıkla borçlanabilirsiniz. Yeni bir proje gündemde olabilir o yüzden buradan sağlayacağınız faydalarla güzel bir yatırım fırsatı da oluşturabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Yeni Ay yorumları

Balık burç yorumları: Evet, Balık burçları için doğum günü dönemi. Yılın en önemli yeni ayı sizin için geldi ve size kendinizi ortaya koyma, gücünüze adım atma ve evrenden tam olarak ne istediğinizi talep etme şansı veriyor. Yeni bir yol çizmek için bu yeni ay dönemini iyi kullanın. Sözleriniz ve eylemlerinizde net olun ve gittiğiniz her yerde kapıların size açılmasına izin verin.

Yeniay’ın genel etkileri ile ilgili yazılanların tümü hayatınıza güçlü etkiler olarak girecek. Bu dönemde kendinizi daha iyi ifade eden, hayatınızın geneliyle ilgili, duygusal motivasyonları olan yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İkili ilişkiler için de oldukça güzel bir dönem. Kendinizi güzelleştirmek adına atacağınız adımların olumlu sonuçları olacak. Ayrıca hem psikolojik hem de fiziksel olarak iyileştirici bir dönemdesiniz.

Ayrıca ikili ilişkileriniz ve evlilikle planlarınız gündemde olacak. Hayatınızla ilgili inisiyatif alıp kendinizi ifade etme zamanıdır. Aşk hayatınızda bazı önemli kararlar alma aşamasında hissedebilirsiniz kendinizi. Aklınızda çözemediğiniz soru işaretleri geleceğe dair kararlarınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Ailevi sorunlarınızla ilgili aklınızdaki çözümleri hayatınıza uyarlamak isteyebilir, bu anlamda büyüklerinizden yardım isteyebilirsiniz.


Özetle; hayatınızla ilgili yeni adımlar ve yeni soluklara hazır mısınız? Yeni bir ortamda bulunmak, belki de kimliğinizi ve kişiliğinizi yeni ortamlarda göstermek ve ifade etmek isteyeceksiniz. Yenilendiğiniz bu dönemde ışıl ışıl parlayacaksınız. İlişkilerinizden yana güzel destekler bulup hayatınızda yeni ivmeler kazanmanız sizi biraz olsun mutlu edecek.

Astroloji yazıları | 2022 Numeroloji Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.