Astroloji: Mart 2022 aylık burç yorumları

Astroloji: Mart 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Mart burç yorumları

Astroloji: Mart 2022 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık aylık, haftalık, günlük burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu Mart 2022 burç yorumları

Koç burç yorumları: Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Bu ay zihniniz fişek gibi çalışabilir ve sürekli projeler, fikirler üretebilirsiniz. Günlük hayat ve iş koşullarınızda elde olmayan stresler ortaya çıkabilir. İlişkiler alanında sabırsız toleransız ve öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Diğer yandan kendinizi daha yorgun ve motivasyonsuz hissedebilirsiniz. Zamanınızdan ve enerjinizden fedakarlık etmenizi gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir.


6 Mart’ta Venüs Kova burcunda seyahatine başlıyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda boy gösterebilir, ekip çalışmalarında bulunmaktan keyif alabiliriz. Ortak amaçları paylaştığımız kişilerle bir araya gelebilir, sosyal sorumluluk projelerinde gruplardan destek alabiliriz. Gerek iş gerekse sosyal hayattaki arkadaşlarımızdan her konuda destek görebileceğimiz bir dönemdeyiz.

10 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. Kalabalıklardan uzaklaşıp kendine dair iç gözlem yapmak isteyebileceğin bir dönem olabilir. Ortaya koymayı planladığın bir fikir varsa eyleme geçmek yerine konuya ilişkin daha fazla güç elde etmek üzere bu süreci bir hazırlık evresi olarak değerlendirebilirsin. Geçmişte çözülmeden üzeri kapatılmış finansal ya da işle ilgili bir konu varsa gündeme gelebilir.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Önümüzdeki dönem senin çalışma ortamını, günlük hayatını ve sağlığını ön plana çıkarıyor. İş hayatında yapacağın bazı değerlendirmeler sonucunda yeniden aksiyon alıp bir düzen oluşturmak isteyebilirsin. Günlük rutinlerini yeniden planlamak ve bir düzene sokmak için oldukça uygun bir dönem. Ancak bu esnada birtakım hassasiyetlerinin farkına varabilirsin. Ayrıca sağlığınla ilgilenmek ve eğer gerekiyorsa diyetine dikkat etmek için tam zamanlama! Bu esnada iç dünyana dönmek isteyebilir, ruhsal çalışmalarla melankolik ruh halinden arınabilir, bilinç altındaki karmaşık duruma çözüm arayabilirsin.

20 Mart itibariyle Koç burçları doğum günlerini kutlama başlıyor ve Güneş üzerinizde parlamaya başlıyor. Kendini öz güvenle ve cesaretle ortaya koyabildiğin, planlarını tamamladığın, projeler için kararlı bir şekilde harekete geçebileceğin ve var olan koşullarını koruyabilmek adına bütün gücünü kullanabileceğin günler kapıda! Hayat dinamiklerini bir düzene sokabilir; ikili ilişkilerini, kariyer ve ev hayatını dengeleyerek baharla birlikte yeni bir döngüye merhaba diyebilirsin. Ancak bu süreçte sağlığına dikkat etmeli ve hızlı hareket etmemeye, yüksek öz güven ve hırsla riskli kararlar almamaya özen göstermelisin!

boğa burcu

Boğa burcu Mart 2022 burç yorumları

Boğa burç yorumları: Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Hayatınıza yeni insanlar katılabilir, bazıları ise ayrılabilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız aktivitelerde son dakika gollerinin yenmesi, son dakika işlerin iptal olması gibi bir durumda olabilir. Gelecekle ilgili planlarınızda sürpriz değişimler ortaya çıkabilir. Bir gelecek projeniz olabilir bu konuda umutlarınız hayalleriniz olabilir.

6 Mart’ta Venüs Kova burcunda seyahatine başlıyor. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkıyor. Toplum önünde fark edileceğimiz bir döneme giriyoruz. Kariyerimizde beklenmedik şanslar bizi bulabilir. Yaratıcı çözümlerimiz ve farklı düşünce yapımız sayesinde üstlerimizin takdirini kazanabiliriz. Yeni bir alanda çalışma şansı yakalayabilir, teknoloji ve bilimle ilgili kendimizi gösterme fırsatı bulabiliriz.

10 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. Sosyal hayatın hareketlenebilir. Arkadaşlarınla vakit geçirmek ruhuna iyi gelebilir. Yeni şeyler öğrenmek için çeşitli organizasyonlara katılabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsin. Çevrende sanatsal ya da ruhsal konular çerçevesinde hoş sohbetler yapıp fikir alabileceğin bilgili insanlarla karşılaşabilirsin. Geleceğe dair planlar yapmak için uygun bir dönemdesin.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkıyor. İlişkini yeniden masaya yatırıp değerlendirmek isteyebilirsin. Birtakım hassasiyetlerin veya kırılganlıkların olduğunu fark edip bir karara varmayı tercih edebilirsin. Ancak bu dönemdeki belirsizlikler doğru karar vermeni engelleyebilir veya kafa karışıklığı yaratabilir. Eğer varsa çocuklarınla ilgili bazı hassas koşulların farkına varabilir ve bunlara bir düzen getirmek isteyebilirsin.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık dönemde iç dünyanda bir yolculuğa çıkabilir, derinlerindeki öz güveni keşfetmek için harekete geçebilirsin. İnsanları koruma, şifalandırma gibi evrensel konulara daha çok eğilmek isteyebilir, yardıma muhtaç kişiler için aksiyon alabilirsin. Ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir dönem. İnancına göre dini ritüellere ağırlık verebilirsin. Ancak kontrolünün dışında gelişebilecek olaylar karşısında iradeni kaybetmemeye ve düşünmeden hareket etmemeye özen göstermelisin!

ikizler burcu

İkizler burcu Mart 2022 burç yorumları

İkizler burç yorumları: İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda! Ev iş arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız. Yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Kariyerinizle ilgili konularda daha fedakar ve özverili olmanız gerekebilir. Yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz bir iş potansiyeli ile de karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz.

6 Mart’ta Venüs Kova burcunda seyahatine başlıyor. Yurt dışı seyahatler, akademik konular ve eğitimle ilgili konular ön plana çıkabilir, yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Kişisel gelişimimiz için mükemmel bir dönemdeyiz. Farklı felsefelere merak salabilir, yeni bir yabancı dil öğrenebilir, yurt dışı eğitim şansı elde edebiliriz. Yüksek öğrenim konusunda önümüze yeni fırsatlar çıkabilir. Ürettiğimiz orijinal fikirler sayesinde dikkat çekeceğimiz bir dönemdeyiz.

10 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. İş hayatınla ilgili hareketli günler seni bekliyor. Merkür Balık burcunda seyahat ederken senin de işle ilgili seyahatlerin olabilir. Ummadığın bir iş görüşmesi ya da iş anlaşması fırsatıyla karşılaşabilirsin. Ancak karar vermeden önce mantığı ön plana alarak etraflıca düşünmekte, detayları kaçırmamakta fayda var. Kariyerinle ilgili seni daha ileri götürecek bir konuda eğitim almayı planlıyorsan oldukça uygun bir dönemdesin.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ev ve aileye ait konular ön plana çıkıyor. Geçmişten bazı konuların gündemine gelebilir, köklere veya aileye ait belirsizlikler ve hassasiyetlerle yüzleşmen gerekebilir. Kariyer ve ev hayatın arasında bir denge oluşturmak isterken karışıklık yaşayabilirsin. Yaşadığın eve yeni bir düzen getirmek isteyebilir veya taşınmaz bir mülk konusunda nihai karara varmak isterken kontrolünün dışında gelişen bazı koşullarla karşılaşabilirsin.

20 Mart’ta ise Güneş artık Koç burcuna geçiyor ve bir ay burçta seyahat edecek. Güneş’in de 11. eve girmesi ile beraber önümüzdeki bir aylık süreçte odaklanacağınız konular, hedefleriniz, sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız olacak. Onlardan rahatça destek görebileceksiniz tabii bencilce yaklaşımlar sergilemediğiniz sürece. Organizasyonların davetlerin aranan kişisi siz olacaksınız. Daha çok sosyalleşecek, partiler, düğünler, konserler, aktivitelerde, kalabalık gruplarla geçebilecek zamanınız. Sosyal çevrende adeta bir lider gibi coşkuyla hareket etmek isteyebilir, öz güvenle kendini ortaya koyabilirsin. Girdiğin ortamlarda insanlarla çabucak kaynaşabilir, yeni arkadaşlar edinebilir, ilişki kurabilir ve geleceğe yönelik hedeflerin için aksiyon alabilirsin. Şimdiye kadar geçirdiğin hazırlık sürecinden sonra artık planların için kendini ortaya koyma zamanı!

yengeç burcu

Yengeç burcu Mart 2022 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Ya da yurt dışına bir seyahat organize edebilirsiniz, bu seyahat daha çok bilgi alma amaçlı ve size bir şeyler katacak bir seyahat olabilir.

6 Mart’ta Venüs Kova burcunda seyahatine başlıyor. Ortak kaynaklar ve eş parası gibi konuların ön plana çıktığı bir dönem olacaktır. Ortak kazançlarda ani bir artış olabilir. Uzun zamandır çözüme kavuşmasını beklediğimiz maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Miras, mal edinme gibi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, kazançlar elde edebiliriz. Ortak paylaşımlarla ilgili küçük şanslar elde edebiliriz. Ancak bir takım krizler içerisinde kendimizi bulabilme ihtimalimiz de söz konusu olabilir.

10 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. Hayata bakış açını değiştirebilecek ruhsal temalı yeni felsefeler, düşünce sistemleriyle karşılaşabilirsin. Mistik konular ilgini çekmeye başlayabilir ya da zaten ilgini çekiyorsa daha da derinleşmek isteyebilirsin. Denizaşırı ülkelerle ilgili hayallerin olabilir. Yurtdışında eğitim almayı planlıyorsan uygun bir dönemdesin.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevre, kardeşler ve iletişim ile ilgili konular gündeminize geliyor. Planladığın düşüncelerine veya projelerine bir düzen getirmek isteyebilirsin. İletişim konularında bazı detaylara dikkat etmen gereken bir dönemdesin. Ayrıca akrabalarınla ilgili beklentilerinde yanılgılarının farkına varabilir, beklentilerinin karşılanmadığını düşünerek onlarla olan ilişkilerini gözden geçirebilirsin. Ancak bu dönemde gelişebilecek bazı karışıklıklar veya belirsiz koşullar doğru karar vermeni engelleyebilir.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreç, kariyer hayatınla ilgili yeni atılımlar yapabileceğin bir dönem gibi görünüyor. Kendini üstlerine ispatlayacak gücü içinde bulabilirsin. Çalışmıyorsan bu süreçte işe başlaman mümkün. Eğer çalışıyorsan geçirdiğin hazırlık sürecinin tamamlanmasıyla planlarını hayata geçirebilir, heyecan ve coşkuyla çaba sarf edebilirsin. Çevrende, ikili ilişkilerinde ve ev hayatında dengeleri kurabilir, hayat dinamiklerin için aktif bir şekilde kendini ortaya koyabilirsin. Ancak otorite figürlerine karşı yüksek öz güvenle rekabete girmemeye, işinle ilgili kendini ortaya koyarken kontrolsüzce hareket etmemeye özen göstermelisin!

aslan burcu

Aslan burcu Mart 2022 burç yorumları

Aslan burç yorumları: Finansal kaynak arayışı içinde iseniz önümüzdeki 10 günlük süreçte destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç, alacak ve verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda olacaktır. Bu Yeni Ay size ihtiyacınız olan finansal kaynağı, hayatınızın dinamikleri nasıl ise o şekilde getirecektir. Öğrenci iseniz burs olabilir, davalarınız var ise nafaka veya tazminat şeklinde olabilir, kredi arayışı içindeyseniz krediniz onaylanabilir, borç arayışınız var ise buna rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Kredi çekmeyi ya da yatırım yapmayı düşünüyorsanız eğer bu konuda ehil insanların fikirlerinden yararlanmalı, kendi başınıza harekete geçmemelisiniz.

6 Mart’ta Venüs Kova burcunda seyahatine başlıyor. Evlilik ve ortaklık ilişkilerimizden yana şanslı bir dönemdeyiz. Partnerimizin ya da ortağımızın desteği bizimle olacaktır. İkili ilişkilerimizdeki sorunları masaya yatırabilir ve çözüme kavuşturabiliriz. Yeni ortaklık anlaşmalarına imza atabilir ve bu şekilde ek kazançlar elde edebiliriz. Var olan ilişkimizi ciddiyete dönüştürme kararını bu dönemde alabiliriz.

10 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. Finansal konularla ilgili geleceğe dair planlar yapabilirsin. Bu süreç verilen kararlarda istikrar sağlamak adına zor olsa da Merkür’ün Balık burcundaki yaratıcı enerjisi yeni fikirler üretmek ve planlama yapmak için değerlendirilebilir. Zihinsel anlamda dağınıklık, odaklanamama söz konusu olabileceğinden ortaklaşa finansal paylaşımlarla ilgili konularda mümkünse karar almayı daha sonraki bir zamana ertelemekte ve diğer tarafla konuşulan her şeyi yazıya dökmekte fayda olabilir.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Finans ve maddiyatla ilgili konular gündeminize geliyor. Gelirlerini gözden geçirerek, kazançlarına bazı düzenlemeler getirmek isteyeceğin günlerdesin. Ancak bu esnada finansal bazı hassasiyetlerle yüzleşebilir, yeni kazanç sağlayacak arayışlara girebilirsin. Gelir gider dengeni oluşturmaya çalışırken yanılgıya düşerek yanlış kararlar vermemeye dikkat etmelisin. Kontrolsüz harcamalar yaparak sıkıntıya düşmemek adına iyi bir planlama yapmalısın.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Yabancılarla ilgili her türlü uluslararası konu hareketleniyor. Yurt dışında öğrenim görmek için girişimlerde bulunabilirsin. Yabancılarla daha fazla çalışabilirsin. Yurtdışı bağlantılı işler artıyor. Eğer çalışıyorsan dış ticaretle ilgili gelişmelerle mücadele etmen gerekebilir ve var olan koşullarını muhafaza etmek için çaba sarf edebilirsin. Yeni bir kişisel gelişim çalışmasına katılmak isteyebilir, bir takım eğitimler alabilmek için başvurularda bulunabilirsin. Sosyal medyada kendini rahatlıkla kendini gösterebilirsin. Hayata dair görüşlerini aktarmak için coşkuyla kendini ortaya koyabilirsin. Ancak bu esnada yüksek öz güvenin getirdiği cesaretle yanlış ifadelerde bulunmamaya özen göstermelisin!

başak burcu

Başak burcu Mart 2022 yorumları

Başak burç yorumları: Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat! Bırakılması gereken bir takım temalar olduğunu göstermekte. Bu ilişki, ortaklıklardaki aynı devam alışkanlıklar olabilir, tavır ve davranışlar olabilir ya da en kötü ihtimalle ilişki veya ortağın kendisi olabilir. Bu dönem atacağınız imzalara, vereceğiniz sözlere, kuracağınız ortaklıklarda daha temkinli olmanız yerinde olacak. Koşulların ve şartların her an değişebileceğine karşı hazırlıklı olmalısınız.

6 Mart’ta Venüs Kova burcunda seyahatine başlıyor. Çalışma koşullarımız, astlarımız, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte beklenmedik fırsatlar yakalayabileceğimiz bir dönemdeyiz. İş yerinde daha rahat koşullarda çalışabilir, çalışma arkadaşlarımızla daha uyumlu olabiliriz. Günlük hayatımızda sanat, estetik ve dekorasyonla ilgilenebilir, farklı akımları takip edebiliriz. Kendimizi daha rahat ve huzurlu hissedebiliriz.

10 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. Zihnin daha çok yaşamındaki ikili ilişkilerin ve ortaklı konularınla ilgili düşüncelerle dolu olabilir. İçinde bulunduğun ikili ilişkilerini yeniden gözden geçirmek isteyebilirsin. Önemli bir iş anlaşması gündemine gelebilir. Ancak zihnin dağınık olabileceğinden odaklanmakta güçlük çekebilirsin. Yeni bir ilişkiye başlama noktasına gelmen halinde aşırı romantik düşünceler dolayısıyla partnerini olduğundan farklı görme eğiliminde olabilirsin, dikkatli olmakta fayda var.

18 Mart’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Önümüzdeki dönem kişisel konuları ve bedenini ilgilendiren koşulları ön plana çıkarıyor. Genel olarak ilişkilerini, ev ve iş hayatını yeniden planlayıp düzenlemek isteyeceğin günlerdesin. Yeni projelerinin temellerini atabilmek adına üretken ve verimli çalışmak isteyeceksin. Ancak başkalarına bağlı kalacağın koşullar gelişebilir veya karşındaki kişilerin beklentilerini karşılamadığını düşünebilirsin. Ayrıca bedenine ve sağlığına da dikkat etmen gerekiyor. Var olan bir alışkanlığını bırakabilir, spora ve diyete başlayabilirsin.

Güneş önümüzdeki bir aylık süreçte 8. evinizde ilerleyecek, bu da borç, kredi, ödemeler, alacak ve verecek konuları, miras gibi konulara işaret etmektedir. Para özellikle yaşamınızın kilit noktasını oluşturacak, kredi çekebilir, yatırım yapmak için zaman kollayabilirsiniz. Yalnız bu bir aylık süreçte yaşamı ve hayatı daha çok kriz bölgesi gibi algılayabilirsiniz de, sürekli çözülmesi gereken sorunlar, problemlerle de uğraşmanız gerekebilir. Biraz yorulabileceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz. Eşin veya ortağından gelen maddi kaynaklar için çaba sarf edebilir, var olan koşullarını koruyabilmek adına bir takım girişimlerde bulunabilirsin. Emeklilik maaşı gibi bir dış kaynaktan ödeme almaya başlayabilirsin. Veya vermiş olduğun bir borcun geri ödenmesiyle gelir-gider dengeni kurabilir, bunun verdiği rahatlıkla harcama yapabilirsin. Ancak önümüzdeki bu süreçte kontrolsüz ve hesapsız alışverişlerde bulunmamaya özen göstermelisin!


terazi burcu

Terazi burcu Mart 2022 burç yorumları

Terazi burç yorumları: Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle ayaklarınıza, ayak bileklerinize, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. Kariyer ve iş ile ilgili konularda sizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Günlük hayatınızda sizi yoran, zamanınızı alan, enerjinizi tüketen konuları görmek kabullenmek ve şimdilik akışta kalmak en iyisi. Bu dönemde sağlığınıza özen göstermek, kilo vermek, diyet yapmak, bedeninizi korumak isteyebilirsiniz.

6 Mart’ta Venüs Kova burcunda seyahatine başlıyor. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hayattan keyif aldığımız bir döneme giriyoruz. Sosyal ortamlarda entelektüel sohbetler yapabilir, sıra dışı fikirlerimizle herkesin dikkatini çekebiliriz. Ekstrem sporlara merak salabilir, internet üzerinden risk içeren oyunlar oynayabiliriz. Karşı cinsle olan ilişkilerimizde hareketlilik artabilir. Yeni birileriyle tanışabilir, kuralları aşan bir aşka yelken açabiliriz.

10 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. İş hayatında ve günlük rutinlerinde bir hareketlilik söz konusu olabilir. Merkür, Balık burcunun dağılan enerjisi altındayken iş ortamında çok düzenli ve organize olmak zor olabilir. Diğer yandan hayal gücüne vereceği sınırsızlık etkisinden yararlanabilir ve işinde fark yaratan çalışmalar ortaya koyarak ön plana çıkabilirsin.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bilinç altı veya kontrolünün dışında gelişen konular ön plana çıkıyor. İç dünyana dönerek zihnindekileri değerlendirmek ve bir düzenleme getirmek isteyebilirsin. Gizli kalmış birtakım korkularınla yüzleşebilirsin. Elinde olmayan bazı koşulları fark edebilir ve olayları akışına bırakarak kabule geçmeyi tercih edebilirsin. Bu esnada gündelik akışında beklentilerinin karşılanmadığını hissedebilirsin. Çalışma ortamındaki belirsizlikler seni içsel olarak hassas kılabilir.

20 Mart’ta ise Güneş artık Koç burcuna geçiyor ve bir ay burçta seyahat edecek. Güneş’in de 7.evinize girmesi ile beraber önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular ilişkiler ve ortaklıklar ve partneriniz olacaktır. Özellikle ikili ilişkilerinde oldukça heyecanlı başlangıçlar ön plana çıkacak gibi görünüyor. Eşinle olan ilişkinde kendini son derece öz güvenle ortaya koyabilirsin. Heyecan ve coşkuyla birlikteliğinize hareket getirmek için girişimlerde bulunabilirsin.

Yeni bir ortaklık için aksiyon alabilir veya var olan ticari koşullarını koruyabilmek adına efor sarf edebilirsin. Yeni iş ortaklıkları gündeme gelebilir, imzalar atabilir, evlilik teklifi gelebilir, nişan gibi işlere girişebilir, ya da yaşamınızda biri yok ise birileri ile tanıştırılabilirsiniz. Tek başınıza hareket etmeniz bu bir aylık süreçte zor olacaktır ve umduğunuz tüm destekleri de istediğiniz anda bulabileceksiniz. Bu süreçte muhatap olduğun kişileri harekete geçirebilir ve onlara ilham vererek başlangıçlar yapmaları için destek olabilirsin. Ancak her türlü ikili ilişkide kontrolsüz veya bencilce ifadelerde bulunmamalı, düşünmeden hareket ederek risk almamaya özen göstermelisin!

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Mart 2022 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Akrep burçları için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Özel hayatınızı ister istemez daha fazla sorgulayacaksınız. Siz gerçekten bir ilişki içinde nasılsınız, neler yapıyorsunuz, nasıl davranıyorsunuz, neye ihtiyacınız var…vb sevdiğinizle daha güçlü bir sevgi bağı kurmak adına fedakarlık etmek ve karşılıklı özveride bulunmanızı gerektiren konular ortaya çıkabilir.

6 Mart’ta Venüs Kova burcunda seyahatine başlıyor. Ev, aile ve gayrimenkulle ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ailemizle keyifli zamanlar geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Aile bireyleriyle bir araya gelebilir, fikir alışverişi ve entelektüel sohbetler yapabiliriz. Evle ilgili beklenmedik ancak güzel gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcı dekorasyon fikirleriyle evimizi güzelleştirebiliriz. Aniden bir gayrimenkul alım-satımı gündeme gelebilir.

10 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. Romantik günler seni bekliyor. Aşk hayatın hareketlenebilir. Sanatsal bir konuyla ilgilenmeye başlayabilir ya da yoga gibi ruhsal temaları da içinde barındıran sportif bir faaliyete yönelmek isteyebilirsin. Çizim yapmak, yazı yazmak gibi yaratıcı konularla ilgileniyorsan hayal gücün ilgi çekici çalışmalar ortaya koymanda sana destek olabilir. Çocuklarla keyifli vakitler geçirebilirsin.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Arkadaşlar ve hedeflerle ilgili konular ön planda olacak. Mesleki gruplar, sosyal çevre, dernek veya vakıflar içerisinde aktif olarak hizmet vermek isteyebilir, gruplar içerisindeki çalışmalarına bir düzen getirmek isteyebilirsin. Hayata dair beklentilerinle ilgili yeni bir değerlendirme yapmayı hedefleyebilirsin. Ancak bu esnada ilişkilerle ilgili dengeyi sağlamakta zorlanabilir, aşk veya çocuk konularınla ilgili bazı hassasiyetlerle yüzleşmen gerekebilir.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte çalışma ortamı ve sağlığını ilgilendiren konular ön plana çıkacak. İş yerinde yeni bir proje için aksiyon alabilir, inisiyatif alarak hızlı kararlar alabilirsin. Çalışma arkadaşlarına ilham vererek onlara öncülük edebilir ve üstlerinin takdirini toplayabilirsin. Sağlığına yeniden dikkat etmek adına kararlı bir şekilde planlama yapabilir ve diyetine dikkat edebilirsin. Spora başlamak için oldukça uygun günler. Ancak ev ortamın veya iş yerinde rekabet içinde olmamaya, kontrolsüz girişimlerde bulunmamaya ve spor yaparken kendini aşırı zorlamamaya dikkat etmelisin!

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Mart 2022 burç yorumları

Yay burç yorumları: Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat! Evinizde veya ofisinizde su tesisatı sorunları oluşabilir. Banyo, tuvalet, mutfağı yeniden bir elden geçirmeniz gerekebilir. Bir yer satın alacak veya kiralayacaksanız mekanın tesisatını bir ustaya göstermeden, kontrol etmeden almayın. Önümüzdeki 10 günlük süreçte evinizi yeniden düzenlemek, boyamak, evin şeklini, görüntüsünü değiştirmek, evinize yeni eşyalar, mobilyalar almak için de uygun bir zamanda olacaksınız.

6 Mart’ta Venüs Kova burcunda seyahatine başlıyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kardeşler ve akrabalarımızla bir araya gelebilir, keyifli vakitler geçirebiliriz. Yeni eğitim fırsatları yakalayabilir, eğlenceli kısa yolculuklar yapabiliriz. Yakın çevremizden biri ya da uzun zamandır görmediğimiz eski bir arkadaşımız ile sürpriz bir aşk söz konusu olabilir. Elektronik ticaret üzerinden küçük gelirler elde edebiliriz.

10 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. Odağında ev hayatın olabilir. Evde değişiklikler yapmak ya da evini değiştirmek isteyebilirsin. Ancak dağınık bir zihinle geleceğe yönelik karar alıp eyleme geçmeden önce daha odaklı bir zihinle karar vermek adına bu süreci bir planlama evresi olarak değerlendirmekte fayda olabilir.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyer hayatı ve statü ile ilgili konular gündeminize geliyor. İşinle ilgili birtakım düzenlemeler ve değerlendirmeler yapmak isteyebilirsin. Ailenle ilgili bazı hassasiyetler veya kırılgan koşullar hissetmen mümkün. Evin ve işin arasında bir denge oluşturmak için adımlar atabilir, somut hedefler için birtakım çalışmalar yapabilirsin. Ayrıca bu dönemdeki belirsizlikler, alacağın kararlarda yanılmana ve doğru kararlar almana engel olabilir. Dikkatli olmalısın!

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte aşk ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Sosyal hayatında kendini güven ve samimiyetle ortaya koyabilir, hayatın tadını çıkarmak isteyebilirsin. Eğer bir ilişkin yoksa yeni bir aşk kapını çalabilir! Eğer bir ilişkin varsa sevgini daha rahatça gösterebilir, ilişkini hareketlendirmek için yeni planlar yapabilirsin. Çocuklarınla eğlenceli vakit geçirmek için bir takım aktiviteler yapabilir, onlara küçük mutluluklar vermek adına yaratıcılığını kullanabilirsin. Ayrıca spora başlayabilir, doğa içerisinde aktif olabilirsin. Ancak partnerinle rekabet içine girmemeye ve aşırı öz güvenle kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Mart 2022 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir, fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu Yeni Ay internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu Yeni Ay sürecinde ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir. Bu dönemde kendinizi ifade ederken iletişimde dikkatli olmakta fayda var.

6 Mart’ta Venüs Kova burcunda seyahatine başlıyor. Para ve yeteneklerimiz le ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda şanslı olduğumuz bir dönemdeyiz. Önümüze beklenmedik maddi kazanç fırsatları çıkabilir. Yeni yatırım planları yapabilir, beklemediğimiz bir maaş zammı alabiliriz. Güzellik ve sanatla ilgili konulardan gelir elde etmek mümkün. Öz değerimize farklı bir bakış açısı geliştirebilir, kendimizi daha mutlu hissedebiliriz.

10 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. Yaratıcı uğraşılar içerisindeysen bu dönem senin için çok güzel fırsatlar sunabilir. Hayal gücünün yükselişini değerlendirerek çok yaratıcı çalışmalar ortaya koyabilirsin. Şiir, öykü vb. yazılar yazıyorsan kelimelerin büyüsünü rahatlıkla kullanarak hitap ettiğin kitle üzerinde büyük bir etki yaratabilirsin. Kardeşlerinle ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Gerçeklerden uzaklaşarak fazla fedakârca tutumların olabilir, dikkat etmekte fayda var.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Akademik ve yabancılarla ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Hayata bakış açını yeniden incelemek ve değerlendirmek isteyebilirsin. Akademik hayatına belirli bir düzen getirmek ve planlı çalışmalar yapmak adına birtakım adımlar atabilirsin. Eğitim veya yabancı kültürlerle ilgili bazı fırsatlar karşına çıkabilir. Ancak bu esnada yakın çevrendeki koşullarda belirsizlikler olabilir veya fikirlerinde netleşemediğini hissedebilir, doğru kararlar alamayabilirsin.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık dönemde ailene ve eve ait konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Aileye ilişkin konularda inisiyatif alarak kararlı bir şekilde harekete geçebilirsin. Geçmişe ait geleneksel yaşantı tarzı ilgili mücadele etmen gerekebilir. Yaşam alanını sana ilham verecek şekilde düzenlemek isteyebilir, bir takım tamirat-tadilat işleri için aksiyon alabilirsin. Taşınmaz bir mülkün almak veya satmak isteyebilirsin. Ancak bu kararları verirken bütün riskleri göz önüne almalı, ev içerisindeki bireylerle veya babanla rekabet içerisine girmemeye, hırs ve yüksek öz güvenle katı ve kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Mart 2022 burç yorumları

Kova burç yorumları: Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Bakmak ve kollamak zorunda olduğunuz kişilere daha fazla destek olmanız gerekebilir. Diğer yandan birikimlerinizi değerlendirmek kazançlarınızı doğru kullanmak adına yeni kararlar alabilirsiniz. Kendinize duyduğunuz öz değeri ve verdiğiniz önemi sınayacak hayat koşulları ortaya çıkabilir, kendiniz için de bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Aile ve eşle ilgili konularda bütçe, kazanç ve birikimleri kullanmak değerlendirmek ve daha akıllıca harcamak önemli olacak.

6 Mart’ta Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Tüm dikkatleri üzerimize topladığımız bir dönemdeyiz. Çekiciliğimiz artıyor. İnsanlar bizi mesafeli, soğuk ve bir o kadar da cazibeli bulabilir. Dış görünüşümüzde ufak dokunuşlarla değişiklik yapabilir, farklı bir görünüme kavuşabiliriz. İş ve aşk hayatımızda şans bizim yanımızda.

10 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. Zihnin daha çok finansal konulara yoğunlaşabilir ve bu alanda bir hareketlilik yaşayabilirsin. Finansal konularda gerçekçilikten uzak hareket etmen mümkün. Dolayısıyla harcamaların yoğunlaşabilir. Gelirlerin ve giderlerin üzerine düşünebilir, yaratıcı fikirlerinle yeni alternatifler geliştirebilirsin. Ancak tam olarak nasıl ilerleyeceğini belirlemek konusunda karar vermekte zorlanabilirsin.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ortaklı paylaşım ile ilgili konular gündeminize geliyor. Eşinden veya ortağından gelen gelirler gündemini meşgul edebilir. Gelir gider dengen ile ilgili birtakım değerlendirmeler yapmak ve titiz planlamalar üzerinde çalışmak isteyebilirsin. Finans akışındaki belirsizlikler veya hassasiyetler sana içsel bir endişe getirebilir. Bu sebeple banka kredisi, borç, alacak gibi konularda düzenlemeler yapma gereği duyabilirsin. Ancak yanılmamak adına koşulları iyi gözlemlemekte fayda var!

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte akrabalarınız ve iletişim konuları gündeminizde olacak. Kardeşlerinle veya kuzenlerinle temasa geçmek için hareket edebilir veya onlar için bir takım mücadeleler vermen gerebilir. Daha evvelden almayı planladığın bir eğitime başlamak için başvurularda bulunabilirsin. Ticari bir takım görüşmeler, yazışmalar için heyecanla ve kararlılıkla yeni adımlar atıyor olman mümkün. Yakın çevrenle düşüncelerini paylaşırken son derece heyecanlı ve coşkulu olabilirsin. Ancak bu esnada kontrolü elden bırakmamalı ve ayarı kaçırıp kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Mart 2022 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. İlişkilerinizi nasıl ele aldığınızı, hayata bakış açınızı ve gelecek hedeflerinizi belirleme konusunda kararlar alabilirsiniz. Bazı bekar Balık burçları evlenme kararı alabilir, hayatlarındaki özel kişiyle daha ciddi bir gelecek planı yapmaya başlayabilir. Evlilik ve ortaklık konularında yaşadığınız ikilemler varsa bu dönemde yaşadığınız çelişkileri su yüzüne çıkaracak duygusal stresler yaşayabilirsiniz.

6 Mart’ta Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, huzuru kendi iç dünyamızda bulabiliriz. Kalabalık ortamlara karışmaktansa, bir süre yalnız kalıp, düşüncelerimizi gözden geçirmek, kendimizi sorgulamak, zihnimizi dinlendirmek bize çok iyi gelecektir. Bu dönemde ruhsal ve dini ritüeller bize huzur verebilir. Yaratıcılığımızın çok yüksek olduğu bir dönemdeyiz.

10 Mart’ta Merkür sizin burcunuza geçiyor. Merkür’ün Balık burcunda düz harekette bulunduğu süre boyunca sözlerin ve fikirlerinle olumlu yönde dikkat çekebilirsin. Bu süreçte daha çok kendine odaklı olabilirsin. Hayatına farklı bir yön vermek adına yeni kararlar almak isteyebileceğin bir dönemdesin. Mümkün olduğunca duygusal kararlar almaktan ziyade mantığı ön plana alarak hareket etmenin faydası olacaktır.

18 Mart’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İkili ilişkilerle ilgili ile ilgili konular gündeminize geliyor. Eğer evliysen evliliğini yeniden gözden geçirmek ve bazı değerlendirmeler yapmak isteyebilirsin. Evli değilsen partnerinle olan ilişkini değerlendirerek daha ciddi bir platforma taşımak veya nihayete erdirmek adına karar almak isteyebilirsin. Ancak diğer yandan netleşemediğin bazı koşullar nedeniyle adımlarını dikkatli atmanda fayda olacaktır! Ayrıca bir iş ortaklığını masaya yatırabilir ve yeniden düzenlemek isteyebilirsin.


20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor. Sahip olduğun maddi ve manevi kaynaklar ön plana çıkıyor. Önümüzdeki bir ay, halihazırda var olan gelirlerin için mücadeleden kaçmayacağın bir dönem. Bugünlerde maddi kazanımlarını koruma dürtüsünü yoğun bir şekilde hissedebilirsin. İşine daha coşkulu sarılarak kazançlarını arttırmak isteyebilir, yeni bir proje için harekete geçebilirsin. İçindeki öz güveni keşfedebilir, değerlerin ve arzuların için harekete geçebilirsin. Ancak panik duygusuyla kontrolsüzce hareket etmemeye ve yanlış harcamalar yapmamaya özen göstermen gereken günlerdesin!

AstrolojiNumeroloji 2022 Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.