Astroloji: 18 – 24 Nisan haftalık burç yorumları

Astroloji: 18 – 24 Nisan 2022 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 18 – 24 Nisan 2022 haftalık burç yorumları. 18 Nisan, 19 Nisan, 20 Nisan, 21 Nisan, 22 Nisan, 23 Nisan ve 24 Nisan tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 18 – 24 Nisan haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: İş hayatındaki ortaklıkların verimli olacağı bir hafta. İş seyahatine çıkanlar olumlu sonuçlar alabilir. Coşku seviyeniz yüksek olacak ve heyecanınız kariyer hayatınızda olumlu sonuçlar doğurabilir. Bazı Koç burçları devlet ve üst düzey makamlardan teşvikler almaya hak kazanabilirsiniz. Kişisel hayatınız açısından, ilişkilerinizde olumlu sonuçlar göreceksiniz.

Bekar olanlar yeni bir ilişki başlatmak için harika fırsata sahip olacaklar. Evli olanların kayınvalidesi ile olan ilişkisi gelişecek. Bu da eşinizle ilişkinize fayda sağlayacaktır. Ortaya çıkan herhangi bir hastalıkla savaşmak ve mevcut herhangi bir rahatsızlıktan kurtulmak için gerekli canlılığa sahip olacaksınız. Kendine verdiğin değeri fark ederken hayatta sana daha çok keyif veren, huzurlu ve sakin hissettiren şeylere yönelebilirsin.

Bu hafta Dolunay etkisi altındayız. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik ve bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. Bu işler biraz daha dijital ortamlarda olabilir.

Bu hafta itibariyle Güneş, Boğa burcunda transit yapmaya başlıyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte finansal kaynakların ve değere olan bakış açın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Para kazanmak ve mali istikrarını korumak senin için önem kazanacak. Yeni bir gelir kapısı elde etmek için çaba sarf etmek isteyebilir, halihazırda akışta olan parayı biriktirmek isteyebilirsin. Diğer yandan kazançlarının devamlılığı ile ilgili seni huzursuz edecek koşullar gelişebilir.

boğa burcu

Boğa burcu 18 – 24 Nisan haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta kendinizi her türlü ofis dedikodusuna kaptırmaktan kaçının. Rakiplerinizin proaktif olması muhtemeldir, bu nedenle onlarla doğrudan çatışmadan kaçınmak en iyisidir. Hayatın zorlukları sizi her seviyede teste tabi tutabilir. Eğer iş yapıyorsanız, ortağınızla veya iş arkadaşınızla tartışmalar yaşanabilir. Herhangi bir yeni girişime başlarsanız, bu dönemde kayıplar muhtemeldir.

Bazılarınız eşinizin sağlığı ve esenliği konusunda endişe duyabilirsiniz. İletişimde bir uçurum varsa, ilişkiler zarar görebilir. Bu yüzden kelimelerinizi dikkatli seçmeye özen gösterin. Gözleriniz veya karın bölgenizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz ve gerekli tedbirleri almanız önerilir.

Bu hafta Dolunay etkisi altındayız. Çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz ve bunları evden de yürütmeniz gerekebilir. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız.

20 Nisan tarihinde Güneş artık sizin burcunuzda seyahat etmeye başlayacak. Güneşin desteğini arkanıza alıyorsunuz. Önümüzdeki bir aylık süreçte genel hayat dinamiklerin ve sağlığın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Dış dünyaya kendini sergilerken keyifli ve huzurlu görünebilir, sağlığındaki istikrarı sürdürebilmek için güvenlik önlemlerini artırabilirsin. Gerek kariyer hayatında gerek ikili ilişkilerinde gerekse ev hayatında huzurlu ve sakin tavırlarınla dikkat çekebilirsin. Alışkanlıklarını bırakmaya zorlayan koşullar hissedebilirsin.

ikizler burcu

İkizler burcu 18 – 24 Nisan haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta yaratıcı eğilimleriniz yüksek olacak. Akıl hocalarınız veya büyüklerinizden ihtiyaç duyduğunuz sevgi ve desteği alabilirsiniz. Onların tavsiyelerine kulak verin, sonunda kazançlı çıkacaksınız. Birçok kaynaktan para alabileceğiniz bir dönem. Bu, birçoğunuzun nihayet o çok beklenen terfiyi elde etme zamanı olabilir.

Bu aynı zamanda, bazılarınızın potansiyel olarak ailenize yeni katılacak bir üyeye tanıklık edebileceğiniz bir dönem. Eşinizle veya diğer önemli kişilerle kaliteli zaman geçirme yeteneği, kararlı bir ilişkiyi geliştirmeye yardımcı olabilir. Sınavlara hazırlanan öğrencilerin uğraşlarında başarılı olma olasılığı daha yüksektir.

Bu hafta Dolunay etkisi altındayız. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır. Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Tabii ki bu aşk belki sosyal medya ortamlarından olabilir.

Güneş, Boğa burcunda transit yapmaya başlıyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte ruhsal dünyan ve kontrol dışı konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Bilinçaltımdaki korkular bu dönemde gün yüzüne çıkabilir. Maddi ve manevi güvenliğini tehdit eden koşullar seni içsel olarak huzursuz edebilir. Öte yandan bu stresle baş edebilmek adına ruhsal çalışmalara yönelebilirsin. Yaratıcılığına odaklanmayı tercih ederek bazı sanatsal faaliyetlere yönelebilirsin.

yengeç burcu

Yengeç burcu 18 – 24 Nisan haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Seçtiğiniz meslekte ilerlemenizi ve gelişmenizi sağlayacak yeni seçenekler, fırsatlar sunulabilir. Hatta terfi alabilir veya yeni bir rol ve unvan edinebilirsiniz. Bazıları için finansal refah da masada. Önceki yatırımlarınızın meyve vermesi ve bunun da gelişmiş bir finansal portföy ile sonuçlanmasını bekleyebilirsiniz.

Kişisel lükslere para harcayabilir ve bir ev veya araç satın alarak varlıklarınızı artırmak isteyebilirsiniz. Kişisel olarak, iyi bir ruh halinde olacaksınız. Eşiniz ve çocuklarınızla kaliteli zaman geçirmek isteyeceksiniz, bu da ailenin bağ kurmasına katkı sağlayacaktır. Enerjik ve sağlıklı zihinsel durumunuzu sürdürmeye devam edeceksiniz.

Bu hafta Dolunay etkisi altındayız. Geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır. İşiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu Dolunay zamanı eve ait yapılması gereken işlerle çok fazla haşır neşir olabilirsiniz.

Bu hafta itibariyle Güneş, Boğa burcunda transit yapmaya başlıyor. Sosyal hayatın ve hedeflerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Bugünlerde sosyalleşmek kolay olmasa da arkadaş gruplarınla bir araya gelmek ve organizasyonlar yapmak isteyebilirsin. Mesleki ekipler, dernek veya vakıflarda insanlığa faydalı olacak çalışmalarda bulunabilir, sosyal çevrende uyumlu ve sakin tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin.

aslan burcu

Aslan burcu 18 – 24 Nisan haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta iletişim becerileriniz güçleniyor. Önerilerinizi sizden büyüklere sunabilmeniz veya kabul edilmesi daha kolay olacak. Ayrıca bu dönem, sizler için artan bir finansal büyümeyi de işaret ediyor. Girişimci çabalarınızdan kazanç elde etmeyi bekleyebilirsiniz. Yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz, bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir.

Sevgilinizle, partnerinizle kısa bir seyahate çıkmayı düşünebilirsiniz. Yakın ailenizle olan bağlantınız genellikle dostane olacak ve muhtemelen kardeşlerinizle daha fazla zaman geçireceksiniz. Dine ve maneviyata olan ilginizin artması olasıdır. Yalnız olanlar bu dönemde yeni bir ilişkiye yelken açabilir.

Bu hafta Dolunay etkisi altındayız. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasını sağlayabilir. Size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu Dolunay sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama gibi konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz.

Bu hafta itibariyle Güneş, Boğa burcunda transit yapmaya başlıyor. Kariyer hayatın ve başarı hedeflerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Çalışma hayatına daha çok odaklanacağın, kariyerindeki istikrarı sürdürebilmek adına yeni eylem planları geliştirebileceğin bir dönem seni bekliyor. Toplumdaki sakin ve kontrollü duruşunla dikkatleri üzerine çekebilir, üstlerinle uyumlu çalışmalar yapabilirsin.

başak burcu

Başak burcu 18 – 24 Nisan haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Kariyer hayatınızda bu hafta işler biraz gergin görünüyor. Yeteneğinize uygun olmayan, ağırlaşmanıza neden olabilecek işler önünüze gelebilir. Bu durum, üstlerinizle bazı yanlış anlamalara sebebiyet verebilir. Bu yüzden soğukkanlılığınızı ve sabrınızı korumanızda fayda var. Finansal olarak bu dönemde daha yavaş ilerleyebileceksiniz.

Bununla birlikte, harcamalarınızda ani bir artış olasılığı vardır ve savurganlık cazibenizi dizginlemeniz gerekir. Yıldızlar, ortak bir sorun üzerinde yanlış anlaşılma sonucunda aile hayatınızda bazı aksamaların olacağını da gösteriyor. Sonuç olarak, tüm aile üyelerine karşı açık sözlü olmanızda fayda var. Siz her ne kadar yalnız kalmak, kafanızı toparlamak, etliye sütlüye karışmak istemeseniz de şartlar ve koşullar ne yazık ki buna pek de izin vermeyecek gibi görünüyor.

Bu hafta Dolunay etkisi altındayız. Bu Dolunay sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz. Ya da dijital ortamlarda yeni projelerin ve fikirlerin peşinde koşabilirsiniz. Yalnız bu Dolunay, sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz.


Bu hafta itibariyle Güneş, Boğa burcunda transit yapmaya başlıyor. Hayat görüşlerin ve yurt dışı konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Kişisel gelişimin için bazı eğitimlere başlamak isteyebilir ve değerlere olan bakış açını sorgulayabilirsin. Yabancılarla ilgili konularda hareketlenmeler olabilir. Uluslararası ticaretle uğraşıyorsan çalışmalarındaki istikrarı sağlamak önem kazanabilir.

terazi burcu

Terazi burcu 18 – 24 Nisan haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta her zamankinden daha işbirlikçi ve uyumlu olacaksınız, bu da sosyal konumunuzu güçlendirecek. Kariyer hayatınızla ilgili olarak, seyahatlere çıkmak için harika bir zaman. Kaynaklarınızın kullanımını en üst düzeye çıkarabileceksiniz, bu da işinizde artan üretkenlik ve performansla sonuçlanacaktır.

Medya ve eğlence sektörlerinde yer alan kişiler bu zamanı oldukça faydalı bulabilirler. Romantik hayatlarında, aşıkların coşku, memnuniyet ve uyum hissetmeleri muhtemeldir. Evli çiftlerin de bağlarının derinleşmesini yaşamaları muhtemeldir. Bekar olan Terazi burçları ise yeni bir aşk ilişkisine yelken açabilirler.

Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunay’ın etkisi altındayız. Ödemeler, krediler, borçlar, nafaka, primler, miraslar, muhasebe işleri, banka işleri, yatırımlarla ilgili konularda stresli bir süreç yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili işler kontrolden çıkabilir, istediğiniz gibi yönetmek pek kolay olmayabilir. Partnerinize sık sık fikirleriniz ve düşünceleriniz için destek vermeniz gerekebilir. Tek handikapı, hızlı ve düşünmeden yapacağınız hareketler ve kararlar partneriniz veya ilişki içinde olduğunuz kişi tarafından sert bir şekilde eleştirilmenize neden olabilir.

Bu hafta itibariyle Güneş, Boğa burcunda transit yapmaya başlıyor. Finansal paylaşımlar ön plana çıkacak gibi görünüyor. Ortaklı gelirlerindeki istikrarı ve düzeni devam ettirmek bu dönemde önem kazanabilir. Alacaklarını tahsil etmeye odaklanırken diğer yandan giderlerini de düzene koyman gerekebilir. Bu dönemde vergi, sigorta, miras ve kredi gibi konular hareket kazanıyor olacak.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 18 – 24 Nisan haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Uzun vadede çabalarınızın meyvelerini toplamak için bu hafta da daha çok çalışmanız gerekecek. Çalışanlar, yurtdışında iş yapmak, hatta ikamet etmek için bazı olanaklar elde edebilirler. Yabancı bir ülkeyi ziyaret etme şansı elde edebilirsiniz. Finansal açıdan, harcamalarınızı dizginleyin, aksi halde daha sonra geri dönüşü zor olabilecek durumlara düşebilirsiniz.

Bu hafta partnerinizle kaliteli zaman geçirebileceksiniz, bu da ilişkinizi daha da geliştirecek. Sınavları olan öğrenciler başarılı olmak için çok çaba sarf etmek zorunda kalabilirler. Bu hafta sağlıkla ilgili bazı endişe verici konuları gündeme getirebilir, bu nedenle kendinize dikkat etmeli, sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Bağımlı bir alışkanlığınız varsa örneğin sigara, alkol gibi bunu bırakma kararı alabilirsiniz.

Bu hafta Dolunay etkisi altındayız. Bu Dolunay zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar verme ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz.

Bu hafta itibariyle Güneş, Boğa burcunda transit yapmaya başlıyor. İkili ilişkilerin ön plana çıkacak gibi görünüyor. Evliliğindeki huzura ve maddi-manevi güvene odaklanmak isteyebilirsin. Beraberliğini daha keyifli hale getirmek ve zamanı uyum içinde geçirebilmek için harekete geçebilirsin.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 18 – 24 Nisan haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta fikirlerinizi kolaylıkla hayata geçirebilecek, saygı ve hayranlık kazanabileceksiniz. Meslektaşlarınızın ve üstlerinizin gözünde, zorluklara yenilikçi cevaplar bulabileceksiniz. Bir terfi için uzun süredir bekleyenler, yakında bekledikleri maaş artışı veya unvana kavuşabileceklerdir. Özellikle ithalat-ihracat sektöründe faaliyet gösteren iş insanları önemli kazanımlar elde edebilirler.

Kişisel hayatınız yeniden canlanacak ve bu, romantik bağlantılarınızı olumlu yönde etkileyecektir. Sosyal ağınızı büyütmek ve hızla uyum sağlamak için uygun bir an. Aile desteğine sahip olmak size mutluluk verecektir. Sosyal yaşamınızda daha çok prim yapabilirsiniz. İş ile ilgili kazançlarınızı arttırmak için daha çok çaba harcamak isteyebileceğiniz bir dönem.

Bu hafta Dolunay etkisi altındayız. Dolunay zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz, özellikle dijital platformlar üzerinden. Yeni gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz.

Bu hafta itibariyle Güneş, Boğa burcunda transit yapmaya başlıyor. Çalışma hayatın ve sağlığın ön plana çıkaracak gibi görünüyor. Günlük ortamında sakin ve uyumlu olmaya odaklanabilirsin. Rutinlerini pratikleştirebilmek adına bazı düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Çalışma arkadaşlarınla ahenk içinde süreci yürütmeye özen gösterebilir, iş akışındaki istikrara ve tutarlılığa önem verebilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 18 – 24 Nisan haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta kariyer hayatınızda bazı iniş çıkışlar ve sık yaşanan zor durumlarla karşılaşabilirsiniz. Görevinizi tamamlamak için normalden daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Herhangi bir işyeri dedikodusuna katılmaktan kaçının, aksi takdirde zararı size olabilir.

Aceleci bir karar daha sonra sizin için elverişsiz olabileceğinden, her türlü finansal yatırımı ertelemeye çalışın. Ayrıca, hesaplamalarınıza herhangi bir borç veya yükümlülük eklemeyin. Eşinizle tartışmaktan kaçınmanız önerilir. Ailenizle herhangi bir finansal işlem yapmayın, çünkü bu ileride aranızdaki bağı zedeleyebilir. Midenizle ilgili sağlık sorunlarına dikkat edin.

Bu hafta Dolunay etkisi altındayız. 10’uncu evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, iş hayatı, iş hayatındaki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticilerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacaktır. Fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni bir takım başlangıçlar, adımlar gündeme gelebilir. Özellikle dijital bağlantılı. Daha çok toplum önünde olmanız gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Bu hafta itibariyle Güneş, Boğa burcunda transit yapmaya başlıyor. Hobilerin ve aşk hayatın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Birlikte olduğun kişiyle olan ilişkini uyum ve ahenk içinde sürdürmeye odaklanırken güven temasının önemini daha çok hissedebilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 18 – 24 Nisan haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta işlerinizde başarılı olmak için yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Şans kapınızı çalıyor olacak ve bunlardan faydalanmanız sizin menfaatinize olur. Mesleki başarı elde etmenize yardımcı olabilecek önemli biriyle yollarınızın kesişmesi için iyi bir olasılık var. Devlet için çalışanların yakın zamanda yer değiştirme ihtimalleri yüksektir.

Bu dönem, kendi işinizi geliştirmek için son derece uygun bir zaman. Fikirlerinizi tazelemenize önemli ölçüde yardımcı olabilecek seyahatler yapabilirsiniz. Kişisel olarak, kardeşlerinizin sevgisini ve takdirini alacaksınız. Bu dönemde yeni insanlarla tanışmak için bolca zamanınız olacak. Sosyalleşmek için ideal bir hafta. Bekar olanlarınız yeni bir partner bulabilirler.

Bu hafta Dolunay etkisi altındayız. Bol bol okumalar ve araştırmalar yapabilirsiniz. Rüyalar önemli olabilir. Belki de bir rüya günlüğü tutmaya başlarsınız. Seyahatler yapabilir, şehirleri ve müzeleri gezebilirsiniz. Ya da yazmanız gereken bir tez varsa veya yazılması gereken başka konulara ait yazılar varsa bunlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Bu hafta itibariyle Güneş, Boğa burcunda transit yapmaya başlıyor. Aile, ev, yuva temaları ön plana çıkıyor. Ev ortamındaki ilişkilerin sakin ve huzurlu olmasına odaklanabilirsin. Aile bireylerinin hem maddi hem manevi güvenliğini sağlamak her zamankinden daha çok önem kazanabilir. Sevdiklerinin değerini fark ederken onlara keyif verecek aile içi organizasyonlar düzenleyebilirsin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 18 – 24 Nisan haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta sizin için ilerleyici olacak ve işinizde saygı ve saygınlık görebileceksiniz. Ticaretle uğraşan Balık burçlarının finansal olarak kazanç elde etmeleri muhtemeldir. Bazılarınız önceki borçlarını tahsil edebilirken, diğerleri miras kalan varlıklardan faydalanabilirler.

Kişisel yaşamınız açısından, ilişkinizde bazı iniş çıkışlar yaşamanız muhtemeldir. Partnerinizle etkileşim kurarken soğukkanlı olmanız ve tepkisel olmamanız önerilir. Aile üyelerinizle hararetli tartışmalara girmemek için elinizden geleni yapın; yoksa işler gerginleşebilir. Bazı aile üyelerinin sağlığı da bazılarınız için endişe kaynağı olabilir.

Bu hafta Dolunay etkisi altındayız. Bu Dolunay zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.


Bu hafta itibariyle Güneş, Boğa burcunda transit yapmaya başlıyor. Yakın çevren ve anlaşmalar ön plana çıkaracak gibi görünüyor. Kardeşlerin, akrabaların ve komşularınla uyumlu ve huzurlu ilişkiler kurmaya odaklanabilirsin. Düşüncelerini yumuşak bir şekilde ifade etmeye yönelirken zihinsel sakinliğe daha çok önem vereceksin. Varsa ticari anlaşmalarının devamlılığını sağlamak için çalışman gerekebilir.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Önemli başlangıçlara kollarınızı açın.
  • Boğa burcu: Dedikodulardan ve tartışmalardan uzak durun.
  • İkizler burcu: Büyüklerin tavsiyelerine kulak verin.
  • Yengeç burcu: Fırsatları göz ardı etmeyin.
  • Aslan burcu: Girişimci olun, sevdiğiniz kişiyle vakit geçirin.
  • Başak burcu: İlişkilerde şeffaf olun.
  • Terazi burcu: Bakış açınızda esnek olun.
  • Akrep burcu: Kredi, borç almaktan kaçının!
  • Yay burcu: Yenilikçi olun.
  • Oğlak burcu: Mide rahatsızlıklarına karşı önlem alın.
  • Kova burcu: Kendi girişiminizi kurun.
  • Balık burcu: Büyüklerinizle tartışmaktan kaçının.

Astroloji: 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter-Neptün kavuşumu burçları nasıl etkileyecek? | Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.