Astroloji: 25 Nisan – 1 Mayıs haftalık burç yorumları

Astroloji: 25 Nisan – 1 Mayıs haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 25 Nisan – 1 Mayıs 2022 haftalık burç yorumları. 25 Nisan, 26 Nisan, 27 Nisan, 28 Nisan, 29 Nisan, 30 Nisan ve 1 Mayıs tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: İş yerinde rekabete karşı dikkatli olun çünkü başkaları kaçırdığınız fırsatları yakalamaya çalışacaklardır. Ayrıca biraz daha sosyal olmanız önerilir. Yeni insanlarla tanışmanız, kariyer hayatınızda size pozitif ve kazanç yönünde dönecektir. Gelirinizin yukarı yönlü yolculuğuna devam etmesi muhtemel.

Bu hafta, finansal cephede oldukça verimli bir hafta olabilir. Bu nedenle, uzun vadeli hedeflerinizi korumak için bazı yeni yatırımlar yapmayı düşünebilirsiniz. Bu hafta ayrıca evinize beklenmedik bir ziyaretçi gelebilir ve bu durum günlük rutininizi değiştirmenize neden olabilir. Bir ilişki içinde olanlar, karşılıklı yakınlıklarının güçlenmeye devam edeceği için keyifli bir dönem geçireceklerdir.

Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması, finansal konularda köklü ve olumlu değişimleri de beraberinde getiriyor sizlere. İş ve eğitim hayatınızda zekanızı ortaya koyacağınız imkanlar söz konusu. Kendinize, aklınıza ve bilginize güvenin, her imkanı değerlendirin. Finansal konularda oldukça şanlısınız. İş birlikleri, yeni fikir ve projelere açık olun. İş hayatınızda kendinizi yenileyerek kazancınızı artırın.

Tutulma enerjisi ile 1 yıl boyunca yapacaklarınızı planlayın ve harekete geçin. Bekar ve ilişkisi olmayan Koç’lar, sizler de arkadaşlarınız aracılığı ile kalbinizin kapısını aralayacak o özel insanla tanışabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının korkusu ile kendinizi geri planda tutmayın. Beraberliği devam eden Koç’lar ise söz, nişan gibi kararlar alıp aile bireylerinin de desteği ile evliliğe ilk adımı atabilirler.

boğa burcu

Boğa burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta işlerinizi halletmek üzerine odaklanacak gibisiniz. Coşkuyla dolup taşacaksınız ve bu çevrenizdeki insanlara da yansıyacak. Yeni bir projenin sizi kariyer hayatınızda meşgul tutması için iyi bir dönem. Beklenmeyen bazı maliyetler olabileceğinden, bu hafta harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

Evdeki ruh hali iyimser olacak. Evlenen çiftlerin çocuk sahibi olma şansı oldukça yüksektir. Bu hafta, bazılarınız sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Öğrenciler zamanlarını etkinliklere harcayabilir ancak odaklanmaları biraz zor olabilir. Gastrointestinal problemlere karşı tedbirli olmanızda, özellikle beslenmenize dikkat etmenizde fayda var.

Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması; yaşadığınız her türlü belirsizliğin belirginleşmesine, olumsuzluğun olumluya dönüşümüne vesile olacak. Gölgeli günler ardınızda kalıyor. Yorgun ve yılgın ruhunuz aşkla, başarıyla yeniden uyanıyor. Maddi zorluklar, duygusal konularda yaşanan hayal kırıklıkları ve üzüntüler yerini sevince, aşka ve huzura bırakacak.

Uzun zaman sonra gelen bu güzel ve güçlü etkiyi sonuna kadar değerlendirin ve iç sesinizin size fısıldadığı her şeyi can kulağı ile dinleyerek hareket edin. İş hayatınızda da önemli fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süre içinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek imkanlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Evli Boğa’lar, eşinizden gelecek sürprizlerle aşk hayatınız renklenebilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Uyanık, ayık bir bakış açısı benimseyin ve her konuyu kendini gösterdiği gibi ele alın. İşyerinde, kendi gücünüz üzerinde kontrolü korurken, başkalarına yardım etmek için içsel gücünüzü kullanabileceksiniz. Bu hafta işle ilgili bir gezi yapabilirsiniz. Kendilerini cazip sunan fırsatlar ve olasılıklardan en iyi şekilde yararlanın. İşletmeler yeni sözleşmeler imzalayabilirler. Eşinizin sağlığı biraz kötüleşebilir ve kişisel düzeyde tıbbi tedaviye ihtiyaç duyabilir.

Bu hafta itibariyle önümüzdeki 15 gün dikkat etmeniz gereken en önemli konu finansal anlamda risk taşıyan ya da daha önce yapmadığınız bir işe girişimci olarak katılmak konusunda aceleci kararlar almadan hareket etmemek olmalı. İş arayan öğrencilerin daha uzun süre beklemek zorunda kalma olasılığı vardır. Bu hafta sağlığınız ve bağışıklığınız iyileşecek ve bir tür fiziksel aktivite yapmayı düşünmelisiniz.

Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile yeteneklerinizi nasıl kullanabileceğinizi çok daha iyi fark edeceksiniz. Kendinizle yapacağınız yüzleşme ile sahip olduğunuz her şeye çok daha iyi sahip çıkabileceksiniz. Kendinizi yeniden keşfedeceğiniz özel bir ruhsal yolculuk deneyimleyerek, ruhsal ve bedensel anlamda arınıp yenileneceksiniz.

Ayrıca tutulma enerjisi, aşk hayatınızda da sürprizlere neden olacak. Yeni bir ilişkiye adım atabilir, yüreğinizde hiç sönmeyen aşk ateşinin sahibine aşkınızı tüm coşkusu ile haykırabilir, aşkla bütünleşmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Kararlı olun, korkularınızı ve keşkelerinizi ardınızda bırakın, isteklerinizi gerçekleştirmek için yürüyün.

yengeç burcu

Yengeç burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta kariyer hayatınızda daha sorumlu, odaklanmış ve organize olacaksınız. Sonuç olarak performansınız artacak. Bazılarınızın yabancı bir şirkette çalışma şansı yakalaması mümkün. Yurtdışına yerleşmek isteyenlerin durumu bu hafta açıklığa kavuşabilir.

Gelecekte ihtiyaçlarınızı karşılamaya yetecek kadar paranız olduğundan emin olmak için harcamalarınızı yakından takip edin, kontrollü ve ihtiyatlı finansal kararlar alın. Aşk hayatınızın karışık kalma ihtimali var. Sağlığınız söz konusu olduğunda, yaralanma belirtilerine karşı dikkatli olmalısınız.

Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması, iş hayatınızda yepyeni bir dönemin kapılarını aralayabilir sizlere. İnandığınız projelerinizin ve emeğinizin karşılığını fazlası ile almaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise evli Yengeç’ler, eşinizle ilgili konularda sezgilerinize güvenmeli ve hissettiklerinizi sınırlamadan kararlar almalısınız. Bekar Yengeç’ler, sizler de sezgilerinize güvenerek hareket edin ve bırakın aşk kalbinizden ruhunuza süzülsün.

aslan burcu

Aslan burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta finansal olarak güvende olacaksınız ve geçmişte tahakkuk etmiş olabilecek ödenmemiş borçlar varsa rahatlıkla ödeyebileceksiniz. Bununla birlikte, şu anda hiç kimseye borç para vermeyin. Hayatınızı ruhsal bir bakış açısıyla yansıtacaksınız. Zihinsel sağlığınızı iyileştirmeye odaklanmanız tavsiye edilir.

Bir aile gezisi planlayın ve sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirin. Bu memnuniyet ve tatmin sonucunda iş hayatınıza fayda sağlayacaktır. İşyerinde, taze şirket fikirleri bulduğunuz ve bunları uyguladığınız için övüleceksiniz. Bağlı bir ilişki içinde olanlar daha güçlü bir bağlantı bekleyebilirler.

Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile aile büyüklerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sağlık sorunları ya da finansal konularda yaşanacak zorlayıcı etkilerle karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkinizle iş hayatınızdaki dengeyi kurmakta zorlanabilir ve buna bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorunları özel yaşamınıza taşımamanız gerektiğini anlamalı ve biraz daha özverili davranmayı denemelisiniz. Bunu yaptığınızda ilişkinizde romantizm ve heyecanı yakalayabilirsiniz.

İş hayatınızda hırsınız, var olan şartlarınızda beklemediğiniz köklü ve ani bir değişimin yaşanmasına neden olabilir. Birlikte çalıştığınız insanları yönetmeye kalkmak, her yaptıklarına bir mana bulmak zararlı çıkmanıza neden olabilir. Öfke hırsa, hırs davranışlarınıza yansırsa kaybeden siz olursunuz. Oto kontrolünüzü sağlayın.

başak burcu

Başak burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta sizi tüm gün meşgul edecek çok çeşitli projelerle haşır neşir olacaksınız. Daha önce tamamlanmamış birçok işin tamamlandığını görmeniz sizi mutlu edebilir. Mali durumunuz güvende olacak ve hatta daha fazla para kazanmanın yeni yollarını bile bulabilirsiniz. Şimdi bir kursa kaydolmak, bilginizi geliştirmenize ve kariyerinizi ilerletmenize yardımcı olabilir.

Öğrencilerin başarılı olmaları için, hayatlarının diğer bölümlerindeki engellere rağmen akademik çabalarında ilerlemeye devam etmeleri gerekiyor. Bekar olanlar yakın gelecekte bir eş bulmayı dört gözle bekleyebilirler. Omurga ve alt sırtla ilgili sağlık sorunlarına dikkat edin.

Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile bekar Başak’lar, iş ya da eğitiminiz gereği çıkacağınız yolculuklar aşkın gönül kapınızı çalmasına vesile olabilir, güvendiğiniz ve güvenildiğiniz bir beraberliğin içine girebilirsiniz.

Yine tutulmanın olumlu enerjisi ile iş ve eğitim hayatınızla ilgili hayallerinizi süsleyen bir konu gerçekleşebilir. Düşünmeden evet demeli ve hayallerinizi gerçeğe götüren yolda var gücünüzle çalışın. Üzerinizde kurulan baskıların son bulduğu, yaşamı sağlıkla ve keyifle değerlendireceğiniz bu özel sürecin kıymetini bilerek hareket edin.


terazi burcu

Terazi burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Çalışırken iletişimde netlik beklentiniz yüksek olacak. Konfor alanınızda kalmak yerine yeni bir şeyler denemelisiniz. Ancak, iş arkadaşlarınız ve ekip üyeleriniz işbirliği yapmıyorsa, işte ekstra stres yaşayabilirsiniz. Paranızı bu dönemde riske atmayın.

Ayrıca, beklemeye alınan ev işlerini yerine getirme konusunda destek alabileceğiniz bir hafta. Hayatın herhangi bir kısmı hakkında şüpheye düştüğünüzde, akıl hocanızdan tavsiye almak en iyisidir. İstenmeyen tartışmalardan kaçınmak için sevdiklerinizle uğraşırken aşırıya kaçmayın. Göğüsle ilgili sağlık sorunları biraz rahatsız edici olabilir.

Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile bekar ve ilişkisi olmayan Terazi’ler, aşkta yüzünüz gülecek. Yeni insanlar tanımanın ve sosyal olmanın şansı doğru insan olarak karşınıza çıkabilir. Ayrıca finansal konularda kazancınızda önemli bir artış söz konusu. Yeni gelirler, yeni imkanlar ve alacakların tahsili ile maddi anlamda güçleneceksiniz.

Mayıs ayı boyunca paranızı biriktirmeli ve yatırım yapmaya yönelmemelisiniz. Cazip görünen yatırımlar, hayal kırıklıkları yaşatabilir ve yarım kalan işler yüzünden bir hayli zorlukla karşılaşabilirsiniz. Acele davranmanız yararınıza olacaktır. Ayrıca seyahat planlarınız varsa tutulmayı takip eden bir hafta boyunca ertelemeli, bu imkanınız yoksa tedbiri elden bırakmadan yolculuklarınızı gerçekleştirmelisiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta iş yeri ortamı pek de verimli olmadığı için hedeflerinize ulaşmakta güçlük yaşayabilirsiniz. Ancak iyi tarafından bakıldığında, daha olumlu ve neşeli bir ortam yaratmaya yardımcı olacağı için hafif yürekli olmaya çalışın. Devlet için çalışanlar patronları tarafından övgü alabilirler.

İşletme sahipleri bu hafta kendilerini mevcut projelerde gecikmelere neden olabilecek bir finansal sıkıntı içinde bulabilirler. Faaliyette kalmak için piyasadan borç para almak zorunda kalabilirler. Evinizin üyeleri arasında her zaman bir iyimserlik duygusu aşılamak için çaba gösterin. Öğrenciler başka bir ülkede eğitim görme fırsatı yakalayabilirler.

Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile iş hayatınızda olumlu etkiler yaşanmaya başlayacak. Arkanızdan çevrilen olayların gün yüzüne çıkacağı ve kariyer hayatınızı gölgeleyen etkilerin tamamen ortadan kalkacağı pırıl pırıl bir dönemin içine gireceksiniz. Yeni teklifler alabilir, cazip fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Değişim enerjisine ayak uydurun ve yeni teklifleri değerlendirip hayata geçirmek için ekstra çaba sarf edin. Aşk hayatınızda ise bitiş ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Hastalıklı bir hal almış, sizi size yabancılaştıran, umutlarınızı hayal kırıklıklarına döndüren ilişkiniz bir anda karşı tarafın isteği ile bitebilir. Bırakın bitsin, korkularınızın ve kaygılarınızın esiri olmadan yitirdiğiniz umutlarınıza sarılın ve yeni başlangıçlara sağlıklı bir ruhun güçlü enerjisi ile yürüyün.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Kurumsal bir işte çalışanlar finansal görünümlerini yukarıya taşıyacak yeni sözleşmelere imza atabilirler. Kişisel problemlerle başa çıkmak için zekanızdan yararlanın. Çalışan profesyoneller sonunda bu hafta bekledikleri şansa sahip olacaklar. Uzun vadede bundan faydalanma imkanına sahip olabilecekler.

Eşinizle birlikte kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Herhangi bir konuda eşinizin görüşlerini almanız tavsiye edilir. Endişeli hissediyorsanız müzik dinleyin, sanatla uğraşın. Çocuklarınız varsa akademik alanlarda başarılı olacaklar. Soğuk algınlığı ve öksürüğe bağlı sağlık sorunlarına bu hafta dikkat etmeniz tavsiye edilir.

Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile dost ve arkadaşlarınızı tamamen birbirinden ayırt edeceğiniz dönemdesiniz. Bu iki kavramın ne demek olduğunu anlayacağınız olaylar deneyimleyebilirsiniz. İş hayatınızda da finansal konularda verilen sözler yerine getirilmeyebilir, kısa süreli ödeme zorlukları yaşayabilirsiniz. Bu durum geçicidir, ısrarcı olmayın ve akışa ayak uydurun.

İlerleyen günlerle her şey kendiliğinden yoluna girecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle aşkı aşkla taçlandırabilmiş olmanın, kendinizi doğru sözlerle ve anlayışla ifade edebilmenin büyük mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Emek verdiğiniz aşk size kat kat sevgi olarak geri dönecek. Bekar Yay’lar, sizler de aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir, kalıcı birliktelikler kurabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta arkadaşlıklarınızı ve aile bağlarınızı yeniden canlandırabileceksiniz. Ayrıca, evde işleri halletmek ve bir süredir gündemde olan projeleri bitirmek için iyi bir dönem. Dolandırılmamak için birikimlerinizi ve gelecek hedeflerinizi gizli tutmalısınız. İş yerindeki iyimser tavrınızı herkes fark edecek ve takdir edecek. Sonuç olarak, diğerleri daha üretken bir çalışma ortamından faydalanacaktır.

Öğrencilerin sağlıklarına dikkat etmeleri ve ihmal etmemeleri önerilir. Ayrıca, programlarını düzene sokmak için bir takım değişiklikler yapmaları gerekebilir. Sevdiğiniz kişiyle tartışıyorsanız, agresif olmaktan kaçınmak bu dönemde en iyisidir.

Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile birlikte özellikle aşk hayatınızda yaptıklarınızı sorgulayabilir, hatalarınızın farkına varabilirsiniz. Fakat birtakım şeyleri eski haline getirmeye gücünüz yetmeyebilir. Son pişmanlık fayda etmez. Bunun için tutulmadan önce iç dünyanıza yönelin, bu ilişkinin size kattıklarını ve kaybettirdiklerini adalet terazisinde adil bir şekilde değerlendirerek hareket edin.

İş hayatınızda da uzun zamandır, belki yıllardır devam eden olumsuzluklar silsilesi sizleri bir hayli yordu, belki tembel ve boş vermiş bir ruh hali içine girdiniz. Bırakın bu hal dünde kalsın ve siz tutulmanın güçlü enerjisini derin bir nefesle yüreğinize çekip günün getirdiği güzelliklerin farkına varın. Yeniden yapılanmak için zümrüdü anka kuşları gibi küllerinizden yeniden doğun!

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta daha önceki yatırımlarınızdan geri dönüşler almaya başlayacaksınız. Yakın bir arkadaş veya aile üyesiyle iş ortaklığı yapmak, iş hayatında olanlar için önemli bir seçim olabilir. Hukuksal sorunları olan Kova’lar, gelir kaynaklarınızla ilgili geçmişten kaynaklanan konular gündeminize gelebilir, bu etki olumlu da olabilir olumsuz da. Siz bu konuda işi sadece avukatınıza bırakmadan kendiniz yönetirseniz kazançlı çıkar, en azından yaşanacak bir olumsuzluktan en az zararla çıkabilirsiniz.

Soğukkanlılığınızı korursanız, profesyonel başarınız giderek artacaktır. Öfkenizi kontrol edemezseniz, yönünüzü kaybedersiniz. Sadece sağlığınız için kötü değil; işiniz ve kişisel ilişkileriniz için de kötü sonuçlara neden olabilir. Sorunlarla uğraşırken her zamanki gibi eşinizin sarsılmaz desteğine sahip olacaksınız. Kişisel kaygıların bir sonucu olarak, öğrenciler bu haftayı normalden daha az enerji verici bulabilirler. Gözle ilgili rahatsızlıklara bu hafta dikkat etmeniz önerilir.

Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile alım satımlar, yeni bir iş, beraberliğinize resmiyet kazandırmak gibi konuları bu dönemde gündeminize alın ve olumlu gelişmelerle moralinizi yükseltin. Finansal konularda çok şanslısınız. Evli Kova’lar, sizler de tutulma enerjisi ile eşiniz ve eşinizin yakınları ile problemler yaşayabilir, isteklerinizin ve fikirlerinizin karşıt görüşlerle karşılaşmasını kişisel bir saldırı olarak değerlendirerek sonrasında pişmanlık duyacağınız davranışlar sergileyebilirsiniz.

Sakin olun, yıllardır birlikte yol aldığınız ve sevdiğiniz insanı, onun yakınlarını anlamaya çalışarak hareket edin. Bir anlık bencillik ve boş vermişlik ani bitişlere neden olabilir. Bekar Kova’lar, çok uzun zaman sonra gönül kapınızı aşkla aralayacak o özel insan hiç beklemediğiniz, doğru zamanda ve doğru anda hayatınızın tam da merkezinde aşkla yerini alabilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta, fiziksel ve duygusal yorgunluğa neden olabilecek şekilde yoğun olmanız muhtemeldir. Bir projeye veya bir göreve spontane bir istek duymanız, başarılı bir şekilde yapmanız koşuluyla kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olabilir. İş taahhütleri, bazılarınızın ülke dışına seyahat etmesini gerektirebilir.

Sağlıklı bir ilişki için eşinizle aranızda yanlış anlaşılma olmadığından emin olun. İhtiyaç duyduğunuzda babanızın tavsiyesine başvurmaktan çekinmeyin; bunu yaptığınıza sevineceksiniz. Mide rahatsızlıkları sizi rahatsız ediyor olabileceğinden sağlığınıza dikkat edin.

Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile ruhsal yönünüz oldukça yoğunlaşacak. Bilinmeyene karşı merakınız sizi farklı alanlarda çalışmalar yapmaya yöneltebilir ve güçlü sezgilerinizi yaşamınızın bir parçası haline getirebilirsiniz. Kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeden hareket etmeniz, kendinizle baş başa kalarak isteklerinizi belirleyerek bunun üzerinde planlamalarda bulunmanız oldukça önem taşımakta.


Finansal anlamda da şanslı etkiler söz konusu. Zam ya da terfi alabilir, beklenmedik gelirler elde ederek biriken borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise beraberliği olmayan Balık’lar yine bu dönem içinde beraber olacağınız insanı siz seçeceksiniz. Güçlü, kendinden emin, yanında güven duyacağınız o özel insan karşınıza hiç beklemediğiniz bir şekilde çıkabilir. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşamadığınız heyecanlar sizleri karşılıyor olacak.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Rakiplere karşı dikkatli olun.
  • Boğa burcu: Harcamalarınıza dikkat edin.
  • İkizler burcu: Anı yaşayın.
  • Yengeç burcu: Düzenli ve disiplinli olun.
  • Aslan burcu: Kredi borç almaktan kaçının.
  • Başak burcu: Profesyonel becerilerinizi geliştirin.
  • Terazi burcu: İletişim becerileriniz üzerinde çalışın.
  • Akrep burcu: Başkalarına mutlu olmaları için ilham verin.
  • Yay burcu: Partnerinizden geri bildirim alın.
  • Oğlak burcu: Evde vakit geçirin.
  • Kova burcu: Sakinliğinizi koruyun.
  • Balık burcu: Meydan okumaya hazır olun.

Astroloji yazıları | 2022 Numeroloji – Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.