Astroloji: 29 Nisan Merkür İkizler transiti burç yorumları

Astroloji: 29 Nisan Merkür İkizler transiti burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 29 Nisan – 23 Mayıs Merkür İkizler transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Genel etkiler: Hızlı düşünüp, hızlı kararlar verir; hızlı konuşup, hızlı hareket ederiz. En içinden çıkılmaz gibi görünen sorunlara bile ışık hızında pratik çözümler üretmemiz mümkündür. Bu dönemde fade gücü çok etkili kullanılır. Kıvrak zeka ile her şeye çözüm üretebiliriz. Konuşmalar bu dönemde oldukça zevkli ama daldan dala atlayan bir tempoda gelişir, insanlar bir yere uzun süre bağlı kalmaktan hoşlanmazlar, çeşitlilik ilkesini ön planda tutmakta fayda var.


29 Nisan’dan 23 Mayıs’a kadar iletişimin su gibi aktığı bir dönem olacaktır, hem sizler hem de karşılaştığınız kişiler normalde çok daha fazla konuşmak, iletişim içinde olmak isteyeceksiniz. Sözel gücünüz artar, kelimeleri en etkili biçimde kullanmak, kelime ve bilgi oyunları oynamak, bilginizi geliştirecek araştırmalar, eğitimler, kurslar, seminerlere katılmak, entelektüel konuşmalar yapmak, merakınızı çeken konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Bazılarınız da yeni bir elektronik alet satın alabilir. Ayın son haftasında ise sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Psikolojik olarak da durgun olabilirsiniz. Geçmişe takılmanız enerjinizi düşürebilir. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir.

Sıradanlıktan kurtulmak isteyebilirsiniz. Hayata karşı bakış açınızı yenileme girişiminde bulunacaksınız. Bu yüzden yeni sosyal çevre edinme fikri size sıcak olacak. Bol bol fikir alışverişinde bulunabileceğiniz yakın çevrenizle birlikte zaman geçirmek sizi mutlu edecek. İleriye dönük çalışmalarınız veya projelerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! İnternetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Eksik olduğunuzu hissettiğiniz konuları tamamlamak için oldukça iyi bir döneme giriyorsunuz. Duygu ve düşüncelerinizi yazarak aktarmak isteyebilirsiniz.

Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde hareketli bir döneme giriyoruz. Sık sık bir araya gelebilir, ufkumuzu açacak eğlenceli konuşmalar yapabiliriz. Bu süreçte çok sayıda kısa yolculuk planlamamız mümkündür. İletişimlerimizde daha sakin ve sabırlı olmakta yarar var.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Parasal konular ön planda olacak. Parayla ilgili beklediğiniz bir haber varsa size ulaşabilir. Mesela bir davanın sonuçlanması ya da iş yerinizden alacağınız bir tazminat gibi bir durum olabilir. Özellikle harcamalarınıza dikkat edeceksiniz ve yatırımlarınıza daha mantık çerçevesinde yaklaşacaksınız.

Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.

Ekstra gelir kaynaklarınız varsa bunları güçlendirmek için yeni işler deneyebilirsiniz. İş hayatınızda yapacak olduğunuz anlaşmalar sayesinde maddi açıdan karlı olabilirsiniz. Eğitim hayatınız devam ediyor ise kendinizi geliştirmek için yeni etkinliklere katılabilir ve yurtdışı veya şehir dışında yeni eğitimlere dahil olmak isteyebilirsiniz.

Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında birçok yeni fırsat aynı anda önümüze çıkabilir. Yeni girişimler yapmak için sabırsızlanabiliriz ancak iyice düşünmeden harekete geçmemeliyiz. Gelir kaynaklarımız artabilir, finansal bir sorunla ilgili pratik ve hızlı bir çözüm geliştirebiliriz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Enerjiniz oldukça yüksek olacak. Çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz oldukça kuvvetli olacak. Mutlu olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızda eksik hissettiğiniz konularda Güneş size destek verecektir. Merkür İkizler geçişi ile her sorunun altından zekanızla kalkabileceksiniz. Beklediğiniz olumlu haberleri alabilirsiniz.

Tartışma içerisinde bulunduğunuz kişileri kendi tarafınıza çekeceksiniz. Sözlerinizle etrafınızdaki insanları etkileyebilir ve onların sizin açınızdan bakmalarını sağlayabilirsiniz. Zihinsel olarak çok hareketli olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Durağanlık gidecek ve birden fazla işle meşgul olacaksınız.

Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir.

İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hareketli, enerjik ve neşeli tavırlarımızla dikkat çekeceğimiz bir dönemdeyiz. Hayatımıza bize yeni fırsatlar sunacak çok sayıda yeni kişi girebilir. Kendimizi ifade etme tarzımızla, çevremizdeki herkesin takdirini toplayabiliriz. Hayatınızı önemli ölçüde ilgilendiren konular hakkında kararlar almak için aceleci davranmamaya çalışmalısınız.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.

Sağlığınız da ön planda olacak. Kendinizi daha zinde ve enerjik hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Hislerinizin güçlü olduğu bir dönemde olacaksınız. Rüyalarınız haberci olabilir. Yeni bir tahlil sonucu elinize ulaşabilir. Yakın çevrenizde arkanızdan konuşan veya yapacak olduğunuz işlerin önünü kesen kişiler olabilir. Ve bunun farkında olmayabilirsiniz. Şanslı bir döneme girdiğiniz için bunların farkına varabilecek ve rahatlıkla tedbir alabileceksiniz.

Sosyalleşmektense yalnız başınıza kalarak içsel sorgulamalar size daha iyi gelecek. Tartışmalı olduğunuz kişiler var ise aranızda çıkacak olan münakaşadan dolayı karşı tarafı kırabilecek sarf edebilirsiniz.

İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bilinçaltımızda hareketli günler yaşayacağımız bir döneme giriyoruz. Tüm hayatımızı gözden geçirmek, bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz. Zihnimizin hiç durmadan ışık hızında çalışıyor olması, ruhsal olarak yorulmamıza neden olabilir.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bulunduğunuz çevrede gücünüzü göstereceğiniz bir dönemde olacaksınız. Yaptığınız işte veya eğitimde ün kazanabilirsiniz. İletişim yönünüz ortaya çıkabilir. Özellikle sosyal yardım kuruluşlarında aktif rol alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın vasıtasıyla kulağınıza bazı haberler çalınabilir.

Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat!

Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendinizi çevrenizdeki insanlara rahatlıkla ifade edebileceksiniz ve ne istediğinizi dile getireceksiniz. Sosyal hayatımız canlanabilir, hayatımıza yeni insanlar girebilir. Bizi eğlendirirken düşündürecek entelektüel aktivitelere katılabiliriz. Arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelebilir, eğlenceli sohbetler yapabiliriz.

İş hayatınız ve kariyeriniz ile ilgili kararlar alırken çevrenizdekilere danışmak isteyebilir, fikir alışverişi yapabilirsiniz. İnsanlarla iletişim şeklinizi her zamankinden daha çok dikkat edeceksiniz yanlış anlaşılmalardan kaynaklı ortaya çıkan sorunlar var ise bunları en kısa zamanda çözüme kavuşturacaksınız.

başak burcu

Başak burcu yorumları

Başak burç yorumları: İş ve kariyer konuları ön planda olacak. İş hayatınızda güçlendiğiniz bir dönemde olacaksınız. Yaptığınız işte zirveye koşabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Fırsatları görmezden gelmeyin; hayatınızın şansını yakalayabilirsiniz. Öte yandan entelektüel kapasitemiz, pratikliğimiz ve iletişim becerilerimiz, üstlerimizin dikkatini olumlu yönde çekebilir.

Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev ve iş arasındaki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.


İleriye dönük hayaller kurmak için şanslı bir dönüm noktasına giriyorsunuz özellikle kendinizi geliştirmek ve yapacak olduğunuz projelere yenilikleri ekleyebilmekiçin eğitim almak isteyebilirsiniz. Yeni bir iş kurma gibi isteğiniz varsa düşünerek karar almaya çalışmalısınız.

Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Patronlarınız var ise onlarla olan iletişiminize iyi olacak ve bu size başarının kapısını aralayacak. Bu dönemde işimizle ilgili değişiklikler yaşanması mümkündür. Yaptığımız işin niteliği değişebilir. Aynı anda iki işin sorumluluğunu almak durumunda kalabiliriz.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Oldukça pozitif ve mutlu olacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Eğitim ve iş hayatında başarılar kaydedeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Sınavlarınız varsa güzel geçecektir. Pozitif bir dönem içinde olacaksınız. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hukuki konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda olacak. Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir.

Yabancı insanlarla aranızı iyi tutacaksınız ve karşınıza çıkan fırsatlara yakın durmaya çalışacaksınız. Çevrenizdeki insanlara görüşünüzü rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Hayata karşı bakış açınız ve her türlü inançlarınız ön planda olacak. Aynı zamanda yabancılarla ilişkileriniz, yurtdışı gibi konularınız ve eğitim hayatınızda ki önemli detaylara dikkat edebilirsiniz.

Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yurt dışı seyahatleri ya da eğitim amaçlı yolculuklar söz konusu olabilir. Ufkumuzu açacak ve bize yeni görüşler kazandıracak entelektüel kişilerle tanışabiliriz. Yeni bir konuda öğrenim görmeye başlayabiliriz. Bir aylık süreçte yeni bir eğitime katılabilir ve bu sayede bol bol gezip seyahat etme fırsatı elde edebilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu yorumları

Akrep burç yorumları: Maddi olarak güçlendiğinizi hissedebilirsiniz. Finansal yatırımlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miras haberi alabilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa ameliyat kararı da çıkabilir. Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir.

Ortak parasal konular ile ilgili olan durumlara odaklanabilirsiniz. Birlikte çalışmakta olduğunuz kişi ile aranızdaki sorunları en aza indirgeyeceksiniz. Yeni bir gelir kaynağı elde edebilmek için karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Önünü görmediğiniz bir iş planı var ise bunu iptal edip daha mantıklı bir iş planına doğru geçiş yapabilirsiniz.

Borç, alacak ve verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda! Paraya sorunları çözerek, engelleri aşarak kavuşabileceksiniz. Borçlarınızı sıfırlayabileceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Sizin veya eşinizin para durumlarını yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Alacak olduğunuz bu sorumluluk sayesinde size ve güzel bir deneyim olacaktır

Özet olarak finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan hızlı hareket etmek istediğimiz bir dönemdeyiz. Çok fazla düşünmeden bizi heyecanlandıran finansal girişimlere yönelebiliriz. Bu dönemde yeni ortaklık anlaşmalarına ya da yatırım sözleşmelerine imza atmamız mümkündür.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: İlişki ve evlilik hayatınızda yüzünüzün gülmeye başladığı döneme giriyorsunuz. Partnerinizle aranızda sorunlar varsa bunları karşılıklı konuşarak tatlıya bağlayabilirsiniz. Aranızdaki bağ eskisinden de güçlü olarak yola devam edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin hayatıyla ilgili fazla meraklı sorularınız bazen bunalmasına sebep olabilir. Çok fazla soru sormak bazen sıkıntı yaratabilir. Eşinizi ilgilendiren bir durumla ilgili de haberler alabilirsiniz.

İlişkiler anlamında yüzeysellikten uzak olacaksınız. Özellikle kendinizi yakın gördüğünüz arkadaşınız, ortağınız veya partnerinizle birlikte aranızdaki buzları eritmeye bakacaksınız. Her türlü ikili ilişkide iletişiminiz kuvvetli olacak ve kendi düşüncelerinizi aktarabilme fırsatı elde edeceksiniz. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise bitebilir de. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat! İlişkiniz var ise partnerinizle birlikte yeni bir yere seyahat edilebilir ve öğrenmeye açık olabilirsiniz. Partnerinizden gizlemekte olduğunuz bir konu var ise bunu onunla paylaşmak isteyebilirsiniz.

Özetle bu bir aylık süreçte evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile iletişim trafiğimiz artabilir. Fikir ayrılıklarından kaynaklanan tartışmalar yaşayabiliriz. Sorunlarımızı rasyonel bir şekilde konuşarak çözmeye çalışmalıyız. Öte yandan bu dönemde bir evlilik ya da ortaklık için imza atmamız da söz konusu olabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu yorumları

Oğlak burç yorumları: İş konusunda önemli başarılara imza atabilirsiniz. Altınızda çalışan ekibinizle şirketinizi yukarıya taşıyabilirsiniz. Sağlığınızda bu dönem daha iyiye gidebilir. Geçmişte yaşadığınız birtakım olumsuzlukları artık geride bırakmanın vakti geldi. Duygusal hayatınızda da yüzünüz gülüyor. İş hayatınızdaki başarılarınız sonrası yeni kariyer teklifleri alabilirsiniz.

Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz.

Yaşamış olduğunuz aksaklıklardan ders aldınız ve artık daha temkinli ilerlemeye karar alacaksınız. Sizin için önemli olan evrakları veya belgeleri yedeklemeli güvenli bir yerde oldukları konusunda emin olmalısınız. Sağlığınız ile ilgili konuları her zamankinden daha çok özen göstereceksiniz özellikle beslenmeniz ve uyku düzeninizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda, hareketli, pratik, becerikli tavırlarınla herkesin dikkatini çekeceğimiz bir dönemdeyiz. Ancak detaylardan çabuk sıkılmamız, hatalar yapmamıza sebep olabilir. Sağlık açısından zihnimizi çok yormamalı, ara sıra dinlendirmeye çalışmalıyız.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Aşk hayatınızda güzel bir döneme adım atıyorsunuz. Yeni aşklar kapınızı çalabilir. Şansınızın açıldığı, güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. Bazılarınız yeni bir bebeğin müjdesini de alabilir. Çocuğunuz önceliğiniz olacaktır. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Kova burçları için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler.

Az miktar bir parayla da olsa oynayacak olduğunuz şans oyununda şanslı olabilirsiniz. Aynı zamanda harcayacak olduğunuz parayı gözden geçirmeli ve temkinli davranarak bunu yapmalısınız. Ancak finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Çocuklarınız, aşk hayatınız ve şans oyunları ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Kendinizi geliştirmek için farklı etkinliklere katılabilir ve yeni hobiler edinebilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimi ile ilgili yapacak olduğunuz yenilikler onların hoşuna gidecektir. Aşk hayatınızda köklü bir yenilenme isteyebilirsiniz.

Özetle önümüzdeki bu bir aylık süreçte aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda hareketli bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkimizde eşimiz ya da partnerimizle çok sayıda eğlenceli aktiviteye katılabilir, birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza entelektüel, konuşmaktan keyif alacağımız biri girebilir.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu yorumları

Balık burç yorumları: Ailenizi ve evinizi ilgilendiren bir konu hakkında haber alabilirsiniz. Evinizi değiştirmek istiyorsanız mevcut evinizle ilgilenen kişiler olabilir. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat!

Uzun zamandan beri görmediğiniz bir arkadaşınız veya akrabanız sizi ziyarete gelebilir. Bu bu bir aylık süreçte evinize misafirler bekleyebilirsiniz. Aile içerisindeki iletişiminiz giderek güçleniyor. Bu sayede kendinizi güvende hissedebileceksiniz. İndirim içerisinde kendinizi daha da rahat ettirebilmek için yapmak istediğiniz yeniliklere fırsat bulabilirsiniz. Aranızın açık olduğu bir arkadaşınız var ise onunla küçük bir laf dalaşına girebilirsiniz. Söyleyecek olduğunuz sözlere dikkat etmeli karşı tarafı kırmamaya çalışmalısınız.


Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde iletişim ve misafir trafiği artacaktır. Uzaktaki aile bireyleriyle haberleşebilir, evimizde arkadaşlarımızı ya da diğer aile bireylerini ağırlayabiliriz. Evde keyifli sohbetler ve zaman zaman hararetli tartışmalar yaşanabilir. Ailemize karşı fikirlerimizi dile getirmekten çekinmeyeceğimiz bir dönemdeyiz.

Astroloji yazıları | 2022 Numeroloji Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.