Astroloji: 30 Nisan Güneş Tutulması burç yorumları

Astroloji: 30 Nisan Boğa burcunda Güneş Tutulması burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 30 Nisan Güneş Tutulması burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Genel etkileri: Biriken enerjiler ani bir şekilde boşalabilir

30 Nisan Boğa burcunda Parçalı Güneş Tutulması ve 30 Nisan Boğa burcunda Yeni Ay etkileri bir araya geldiğinde yepyeni başlangıçların ayağımıza serildiğini söylemek mümkün. Gelip geçici doyumların değil, uzun vadede kalıcı kazanımların peşindeyiz. Bu tutulma, bir süredir devam eden ve biriken enerjilerin ani bir şekilde boşalmasına neden olabilir ve bu durum rahatlatıcı yönde etkili olabilir.


Toprak elementi ve sabit nitelikli Boğa burcu maddi değerlerimiz, para, sahip olduğumuz mal varlıkları, aşk, sevgi, estetik, sanat, beş duyuya hitap eden tüm ihtiyaçlarımızla ilgilidir. Boğa burcu geçici, yüzeysel değil kalıcı ve uzun vadeli değerleri önemser.

Boğa burcunda gerçekleşen Güneş tutulması, bizi sahip olduklarımız, maddi ve manevi değerlerimiz konusunda daha az muhafazakar ve daha deneyimci olma yönünde uyarıyor. Böyle bir dönemde uzun zamandır biriktirdiklerimizi kullanmamız ve harekete geçirmemiz gerekebilir. Bunu bir kayıp olarak görmemeli ancak harcamalarımızın yönünü bize gelecek için umut vaat eden alanlara çevirmeliyiz.

Güneş Tutulması’nın tüm burçlara olası etkileri:

koç burcu

Koç burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Koç burç yorumları: Sizleri duygusal açıdan bağlayan, bazı elde olmayan gizli nedenlerle kabullenme getiren koşullarla daha fazla yüzleşebilirsiniz. Güneş Tutulması, finansal konularda köklü ve olumlu değişimleri de beraberinde getiriyor sizlere. İş ve eğitim hayatınızda zekanızı ortaya koyacağınız imkanlar söz konusu. Kendinize, aklınıza ve bilginize güvenin, her imkanı değerlendirin.

Finansal konularda oldukça şanslı bir döneme adım atıyorsunuz. Yine de harcamalarınıza dikkat edin. İş birlikleri, yeni fikir ve projelere açık olun. İş hayatınızda kendinizi yenileyerek kazancınızı artırın. Tutulma enerjisi ile 1 yıl boyunca yapacaklarınızı planlayın ve harekete geçin. Bekar ve ilişkisi olmayan Koç’lar, sizler de arkadaşlarınız aracılığı ile kalbinizin kapısını aralayacak o özel insanla tanışabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının korkusu ile kendinizi geri planda tutmayın.

Güneş tutulması gelirleriniz, yatırımlarınız ve bütçenizde yeni oluşumlar içerisine girmenize imkan verebilir. Sahip olduğunuz bazı değerler ve kişisel yeteneklerinizin farkına varıp, gelir getirecek bir iş projesine başlayabilirsiniz. Para ile ilgili haberlerin ve konuşmaların fazla olacağı bir hafta geçirebilirsiniz.

Ev, mülk ve aileye ait bazı değerlerin alımı, satımı ve bunlarla ilgili bazı sözleşmeler de gündemde olabilir. Maddi gelişmeler evlilik veya ortaklık gibi kavramların değişime uğraması sonucu da meydana gelebilir. Bu dönemde ani tepkilerden ve riskli hareketlerden uzak durarak sakin ve güvenli adımlar atarak maddi durumunuzu yapılandırmalısınız.

boğa burcu

Boğa burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Boğa burç yorumları: 30 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması, yaşadığınız her türlü belirsizliğin belirginleşmesine, olumsuzluğun olumluya dönüşümüne vesile olacak. Gölgeli günler ardınızda kalıyor. Yorgun ve yılgın ruhunuz aşkla, başarıyla yeniden uyanıyor. Maddi zorluklar, duygusal konularda yaşanan hayal kırıklıkları ve üzüntüler yerini sevince, aşka ve huzura bırakacak.

Uzun zaman sonra gelen bu güzel ve güçlü etkiyi sonuna kadar değerlendirin ve iç sesinizin size fısıldadığı her şeyi can kulağı ile dinleyerek hareket edin. Arkadaşlıklar, sosyal konular daha çok vurgulanacak. İş hayatınızda önemli fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süre içinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek imkanlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Evli Boğa’lar, eşinizden gelecek sürprizlerle aşk hayatınız renklenebilir.

Hayatınızla ilgili önemli kavramlarda yenilenmeler ve değişimler yaşayabilirsiniz. Kendi değerinizin daha fazla farkına varabilir ve özgüven geliştirebilirsiniz. Özel ilişkileriniz ve ortaklıklarınızda belirleyici rolünüz artabilir ve saygı görebilirsiniz. İlişkilerinizi, ortaklıklarınızı ve yakın arkadaşlarınızı daha fazla gözden geçirebilir, yeni kararlar alabilirsiniz.

Bazı Boğalar bu dönemde dış görünüşleri ile daha fazla ilgilenebilir, önemli imaj değişimleri de yapabilirler. İletişim gücünüz yükseldiği için ve yazma, konuşma, eğitim konularında önemli başarılar elde edebilirsiniz. Kendinizin veya işinizin tanıtımı, reklam, medya, yayıncılık işleri için uygun bir dönemde olacaksınız.

ikizler burcu

İkizler burcu Güneş Tutulması burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu dönemde kariyeriniz konusunda daha planlı ve dikkatli olmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ile dikkat çekebileceğiniz gibi bazı karmaşalar, gerçekçi olmayan beklentiler içinde olmanız olasıdır. Yeteneklerinizi nasıl kullanabileceğinizi çok daha iyi fark edeceksiniz. Kendinizle yapacağınız yüzleşme ile sahip olduğunuz her şeye çok daha iyi sahip çıkabileceksiniz. Kariyer, iş ve para konularında orta vadeli gelişme dönemindesiniz. Bu tutulma ile belirsizlikler ortadan kalkabilir ve siz de daha kararlı davranabilirsiniz.

Kendinizi yeniden keşfedeceğiniz özel bir ruhsal yolculuk deneyimleyerek, ruhsal ve bedensel anlamda arınıp yenileneceksiniz. Ayrıca tutulma enerjisi, aşk hayatınızda da sürprizlere neden olacak. Yeni bir ilişkiye adım atabilir, yüreğinizde hiç sönmeyen aşk ateşinin sahibine aşkınızı tüm coşkusu ile haykırabilir, aşkla bütünleşmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Kararlı olun, korkularınızı ve keşkeleri artık geride bırakın, isteklerinizi gerçekleştirmek için yürümeye başlayın.

Sizi üzen pek çok kişinin yaşadıklarına şahitlik edecek, yaşam rotanızı istikrarlı ve huzurlu bir yöne çevireceksiniz. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken en önemli konu finansal anlamda risk taşıyan ya da daha önce yapmadığınız bir işe girişimci olarak katılmak konusunda aceleci kararlar almadan hareket etmemek olmalı. Zihinsel olarak maddi güvenliğiniz ve sağlığınız ile ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz.

Güneş Tutulması aynı zamanda hayatınızda sizi zorlayan bağımlılıklardan ve zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için gerekli istek ve iradeyi size verecek. Psikolojik bir sorununuz için terapi, şifa, meditasyon, diyet, beslenme ve egzersiz programına başlayabilirsiniz. Günlük yaşamınız ve iş ve çalışma koşullarınıza önemli yenilikler gündeme gelebilir. Günlük hayatın koşturmasından biraz uzaklaşabileceğiniz kısa bir mola daha kararlı ve sakin olmanıza yardım edecektir.

yengeç burcu

Yengeç burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu süreçte kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklara, fırsatlara, yabancılarla ilişkilere ve eğitsel imkanlara odaklanabilirsiniz. Uzaklarla ilgili konular, düşüncelerinizi yayabileceğiniz olanaklar var. Bu tutulma iş hayatınızda yepyeni bir dönemin kapılarını aralayabilir sizlere. İnandığınız projelerinizin ve emeğinizin karşılığını fazlası ile almaya başlıyorsunuz.

İş çevreniz ve sosyal hayatınızda geleceğinizi etkileyebilecek önemli kişilerle tanışabilirsiniz. Bu dönem para ile ilgili konularda anlaşmalar ve sözleşmeler de gündeme gelebilir. Günlük hayatınız, çocuklarınız ve duygusal ilişkilerinizle ilgili sorumluluklar zaman zaman sizi zorlayabilir olabilir. Ancak şu dönemde yaşadığınız bir çok gelişme uzun vadeli geleceğinizi olumlu olarak etkileyebilir.

Güneş tutulması ile birlikte ait olduğunuz sosyal gruplar, arkadaşlarınız, projeleriniz ve gelecek hedeflerinizle ilgili yeni yapılandırmalar söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise evli Yengeç’ler, eşinizle ilgili konularda sezgilerinize güvenmeli ve hissettiklerinizi sınırlamadan kararlar almalısınız. Bekar Yengeç’ler, sizler de sezgilerinize güvenerek hareket edin ve bırakın aşk kalbinizden ruhunuza süzülsün.

Geleceğe umutla bakmalı, iyimser olmalısınız. Bu tutulma döneminde sahip olduğunuz manevi değerlerin daha fazla farkına varabilir ve sevildiğinizi hissedebilirsiniz. Sosyal ortamlarda size güven duyulduğunu görebilir önemli sorumluluklar alabilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Aslan burç yorumları: Hem finansal alanda ortaklaşa konular, borçlar, miras, yatırım gibi maddi konular, hem de sizi duygusal açıdan dönüştüren, yenileyen koşullar, bazı kriz yaratan durumlar içerisinde olabilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sağlık sorunları ya da finansal konularda yaşanacak zorlayıcı etkilerle karşılaşabilirsiniz. Güneş tutulması aynı zamanda iş, kariyer ve toplum önündeki kimliğinizle ilgili yenilikler getirebilir sizlere.

Özel yaşamınızda ilişkinizle iş hayatınızdaki dengeyi kurmakta zorlanabilir ve buna bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorunları özel yaşamınıza taşımamanız gerektiğini anlamalı ve biraz daha özverili davranmayı denemelisiniz. Bunu yaptığınızda ilişkinizde romantizm ve heyecanı yakalayabilirsiniz. İş hayatınızda hırsınız, var olan şartlarınızda beklemediğiniz köklü ve ani bir değişimin yaşanmasına neden olabilir. Birlikte çalıştığınız insanları yönetmeye kalkmak, her yaptıklarına bir mana bulmak zararlı çıkmanıza neden olabilir. Öfke hırsa, hırs davranışlarınıza yansırsa kaybeden siz olursunuz. Oto kontrolünüzü sağlamaya özen gösterin.

Kariyerinizde yeni bir dönem başlayabileceği gibi, iş ortamınızda ve üstlerinizle ilgili değişimler de söz konusu olabilir. Eviniz, aileniz, ebeveynleriniz ile ilgili kavramlar da gündeminizde olabilir. Son iki yıldır hayatınızda artan sorumluluklar ve bazı kısıtlamalar ile olgunlaştınız ve kendinizi geliştirdiniz. Manevi ruhsal olarak farkındalığınızın arttığı bir dönemdesiniz.

Birçok sorununuz için de hiç beklemediğiniz yerlerden gizli yardımlar geliyor olabilir. Hayatınızda sağlam temeller oluşturduğunuz, zayıf olanları da terk ettiğiniz bir süreçtesiniz. Kariyerinizde uzun vadeli kalıcı değişimler ve yenilikler için şartlar olgunlaşmaya başlayabilir. İş kurmak, yeni bir pozisyon, evlilik, ortaklık, ya da yaşadığınız yerde değişim orta vadede hayatınızı ve geleceğinizi şekillendirebilir.

başak burcu

Başak burcu Güneş Tutulması yorumları

Başak burç yorumları: Bu dönemde karşıtlıklardan çok şey öğrenebilirsiniz. Evlilik, anlaşmalar ve ortaklı işlerde daha esnek ve kabullenici olmayı öğrenmek durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizde kafa karıştırıcı koşullar da oluşabilir. Öte yandan iş ya da eğitim amacıyla çıkacağınız yolculuklar aşkın gönül kapınızı çalmasına vesile olabilir, güvendiğiniz ve güvenildiğiniz bir beraberliğin içine girebilirsiniz.

Üzerinizde kurulan baskıların son bulduğu, yaşamı sağlıkla ve keyifle değerlendireceğiniz bu özel sürecin kıymetini bilerek hareket edin. Yine tutulmanın olumlu enerjisi ile iş ve eğitim hayatınızla ilgili hayallerinizi süsleyen bir konu gerçekleşebilir. Düşünmeden evet demeli ve hayallerinizi gerçeğe götüren yolda var gücünüzle çalışın.


Güneş tutulması, eğitim, yurtdışı, seyahatler, medya, yayıncılık ile ilgili kavramlarda yeni başlangıçlar getirebilir. Bir süredir tıkanmış konulara çözüm bulabilirsiniz. Zihinsel ve ruhsal olarak olgunlaştığınız, hayat görüşlerinizin ve yaşam felsefenizin değiştiği bir dönemdesiniz. İşinizin medya ile bağlantıları, tanıtımı, yurtdışı ortaklıklar, hukuksal davalar, çocuklarınızın eğitimi gündeminizde olacak. İş veya özel işbirlikleri ve ortaklıklarla ilgili anlaşmalar ve sözleşmeler yapabilirsiniz.

Gezegeniniz Merkür’ün İkizler burcundaki pozisyonu iletişim ve seyahatleri yoğunlaştırırken, maddi konularla ilgili imza ve kontratları da gündeme getirebilir. Yasal sorunların çözümü için uygun bir dönemde olabilirsiniz. Beklediğiniz haberler gelebilir. Sizin yakınlarınız veya eşinizin akrabaları ile iletişim artabilir ve onlarla ilgili gelişmeler olabilir.

terazi burcu

Terazi burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Terazi burç yorumları: Vaktinizi alan uğraşlar, hizmetler ve sizi kabullenmeye zorlayan veya başkalarına yardımcı olmaya yönelten koşullar içerisinde olabilirsiniz. Sağlık, düzen, iş ortamındaki koşullarda değişken koşullar ortaya çıkabilir. Bekar ve ilişkisi olmayan Terazi’ler, aşkta yüzünüz gülecek. Yeni insanlar tanımanın ve sosyal olmanın şansı doğru insan olarak karşınıza çıkabilir.

Finansal konularda kazancınızda önemli bir artış söz konusu. Yeni gelirler, yeni imkanlar ve alacakların tahsili ile maddi anlamda güçleneceksiniz. Ay boyunca paranızı biriktirmeli ve yatırım yapmaya yönelmemelisiniz. Cazip görünen yatırımlar, hayal kırıklıkları yaşatabilir ve yarım kalan işler yüzünden bir hayli zorlukla karşılaşabilirsiniz. Acele davranmanız yararınıza olacaktır. Ayrıca seyahat planlarınız varsa tutulmayı takip eden bir hafta boyunca ertelemeli, bu imkanınız yoksa tedbiri elden bırakmadan yolculuklarınızı gerçekleştirmelisiniz.

Güneş tutulması ortak kazançlar, kredi, sigorta, prim, vergi, miras, nafaka vb. konularında yeni başlangıçları hızlandırabilir. Bu dönemde hayatınızda işbirlikleri, ortaklıklar ve evlilikle ilgili hızlı gelişmeler olabilir. Bu kavramların maddi boyutları ile ilgili gelişmeler bu tutulma ile hayatınıza girebilir. İşiniz için yatırım yapabilecek bir ortak ve maddi destek bulmanız da mümkün olabilir.

Yurtdışı, medya, yayıncılık, eğitim ile ilgili kavramlardan da destek bulmanız mümkün görünüyor. Maddi yatırımlarınızı ve geleceğinizi daha fazla düşünebilir bununla ilgili uzun vadeli yapılandırmalar yapabilirsiniz. Emekli olma ve ikramiye gibi konular da gündemde olabilir. Sağlıkla veya estetik ile ilgili bazı tedavi ve operasyon planlarınız olabilir. Ancak bunlar için Mayıs sonunu beklemek daha doğru olacaktır.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Güneş Tutulması yorumları

Akrep burç yorumları: Aşkta, yaratıcı konularda, çocuklarınız ile ilgili konularda daha hareketli bir dönemde olacaksınız. Bu süreçte duygularınızı ifade etmek yönünde şanslısınız. Hayatın keyifli yönlerine zaman ayırabileceksiniz. İş hayatınızda olumlu etkiler yaşanmaya başlayacak. Arkanızdan çevrilen olayların gün yüzüne çıkacağı ve kariyer hayatınızı gölgeleyen etkilerin tamamen ortadan kalkacağı pırıl pırıl bir dönemin içine gireceksiniz.

Yeni teklifler alabilir, cazip fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Değişim enerjisine ayak uydurun ve yeni teklifleri değerlendirip hayata geçirmek için ekstra çaba sarf edin. Sorumluluklarınızı fark ettiniz, hatalarınızla yüzleştiniz. Bu tutulma döngüsü ile birlikte uzun vadede yaşamınızı paylaşmak istediğiniz kişiler ve kavramlar ile ilgili daha kararlı davranabilirsiniz.

Aşk hayatınızda ise bitiş ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Hastalıklı bir hal almış, sizi size yabancılaştıran, umutlarınızı hayal kırıklıklarına döndüren ilişkiniz bir anda karşı tarafın isteği ile bitebilir. Bırakın bitsin, korkularınızın ve kaygılarınızın esiri olmadan yitirdiğiniz umutlarınıza sarılın ve yeni başlangıçlara sağlıklı bir ruhun güçlü enerjisi ile yürüyün.

Güneş tutulması, iş birlikleri, ortaklıklar ve evlilikle ilgili önemli başlangıç ve değişimler getirebilir. Hayatınızın bu alanında sağlam ve uzun vadeli yapılandırmalara başlayabilirsiniz. Maddi alanda size destek olacak bir iş ortağı bulabilir, bir süredir devam eden birlikteliğinizde evlilik kararı alabilirsiniz. Gelişme imkanı olmayan ilişkileriniz de sona erebilir ve siz yeni ufuklara yönelebilirsiniz.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Yay burç yorumları: Eve, yerleşime ve aileye ait konularla ilgili değişikliklerin içinden geçilebilir. Babaya ait konular, toprak ve gayrimenkule ait işler de daha çok gündeme gelebilir. Dost ve arkadaşlarınızı tamamen birbirinden ayırt edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu iki kavramın ne demek olduğunu anlayacağınız olaylar deneyimleyebilirsiniz.

İş hayatınızda da finansal konularda verilen sözler yerine getirilmeyebilir, kısa süreli ödeme zorlukları yaşayabilirsiniz. Bu durum geçicidir, ısrarcı olmayın ve akışa ayak uydurun. İlerleyen günlerle her şey kendiliğinden yoluna girecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle aşkı aşkla taçlandırabilmiş olmanın, kendinizi doğru sözlerle ve anlayışla ifade edebilmenin büyük mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Emek verdiğiniz aşk size kat kat sevgi olarak geri dönecek.

Güneş tutulması, işinizle ilgili önemli atılımlar yapmanıza yardım edebilir. İş ortamınız ve çalışma koşullarınızda bazı yenilenmeler olabilir. Günlük hayatınız ve yaşam tarzınızı değiştirecek başlangıçlar da yapabilirsiniz. Evinizde veya iş yerinizde güvenebileceğiniz uygun bir yardımcı bulmanız da söz konusu olabilir.

Yaşamınızı renklendirecek bir evcil hayvana bu dönemde sahip olabilirsiniz. Sağlığınız ve kişisel bakımızla ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Bir tedavi ve beslenme programı, diyet, spor, günlük alışkanlıklarda değişim söz konusu olabilir. Giyim tarzınızı değiştirebilir, gardırobunuzu da yenileyebilirsiniz. Bekar Yay’lar, sizler de aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir, kalıcı birliktelikler kurabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Güneş Tutulması yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu yeni dönemde yakın çevrenizde değişiklikler içinde olabilirsiniz. Daha fazla yazışma, anlaşma, ziyaretler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Kardeşler ve yakınlarla ilgili konularda fedakarlıklara açık olma eğilimindesiniz. Özellikle aşk hayatınızda yaptıklarınızı sorgulayabilir, hatalarınızın farkına varabilirsiniz. Fakat birtakım şeyleri eski haline getirmeye gücünüz yetmeyebilir. Son pişmanlık fayda etmez. Bunun için tutulmadan önce iç dünyanıza yönelin, bu ilişkinin size kattıklarını ve kaybettirdiklerini adalet terazisinde adil bir şekilde değerlendirerek hareket edin.

İş hayatınızda da uzun zamandır, belki yıllardır devam eden olumsuzluklar silsilesi sizleri bir hayli yordu, belki tembel ve boş vermiş bir ruh hali içine girdiniz. Bırakın bu hal dünde kalsın ve siz tutulmanın güçlü enerjisini derin bir nefesle yüreğinize çekip günün getirdiği güzelliklerin farkına varın. Yeniden yapılanmak için zümrüdü anka kuşları gibi küllerinizden yeniden doğun!

Güneş tutulması çocuklarınız ile ilgili beklediğiniz bir haberi size getirebilir. Onların geleceği ile ilgili önemli yapılandırmalar içerisine girebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu tutulmanın etkisiyle amaçlarına kolaylıkla ulaşabilirler. Süregelen ilişkilerde daha keyifli dönemler başlayabilir. Aşk, flörtler, romantizm bu tutulma ile hayatınıza girebilir.

Sanat ile uğraşıyorsanız yaratıcılığınızın çok artacağını ve çalışmalarınızdan önemli sonuçlar alabileceğinizi de söyleyebiliriz. Hobilerle ilgilenmek için de iyi bir dönemde olacaksınız. Resim, müzik vb. bir eğitime katılabilir, yemek ve pastacılık kursuna bile gidebilirsiniz. Yaşamdan aldığınız zevk ve mutluluk artabilir. Sevgili oğlaklar bu tutulma sizi mutlu edecek kavramları hayatınıza hızla sokabilir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Güneş Tutulması burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu dönemde maddi konulara, gelirlerinize ve iş hayatınıza daha fazla önem verebilirsiniz. Bu alanlarda belirsizlikler, kabullenmeler ve dalgalanmalar yaşanabilir. Alım satımlar, yeni bir iş, beraberliğinize resmiyet kazandırmak gibi konuları bu dönemde gündeminize alın ve olumlu gelişmelerle moralinizi yükseltin. Finansal konularda çok şanslısınız. Güneş tutulması eviniz, aileniz ve ebeveynleriniz ile ilgili konulara dikkat çekiyor. Bu dönemde ev, mülk, arsa alımı, satımı, kiralama, taşınma gibi kavramlar gündemde olabilir.

Hukuksal sorunları olan Kova’lar, gelir kaynaklarınızla ilgili geçmişten kaynaklanan konular gündeminize gelebilir, bu etki olumlu da olabilir olumsuz da. Siz bu konuda işi sadece avukatınıza bırakmadan kendiniz yönetirseniz kazançlı çıkar, en azından yaşanacak bir olumsuzluktan en az zararla çıkabilirsiniz.

Evli Kova’lar, sizler de tutulma enerjisi ile eşiniz ve eşinizin yakınları ile problemler yaşayabilir, isteklerinizin ve fikirlerinizin karşıt görüşlerle karşılaşmasını kişisel bir saldırı olarak değerlendirerek sonrasında pişmanlık duyacağınız davranışlar sergileyebilirsiniz. Sakin olun, yıllardır birlikte yol aldığınız ve sevdiğiniz insanı, onun yakınlarını anlamaya çalışarak hareket edin. Bir anlık bencillik ve boş vermişlik ani bitişlere neden olabilir. Bekar Kova’lar, çok uzun zaman sonra gönül kapınızı aşkla aralayacak o özel insan hiç beklemediğiniz, doğru zamanda ve doğru anda hayatınızın tam da merkezinde aşkla yerini alabilir.

Aile büyükleri ile ilgili bazı değişim ve başlangıçlar da dolaylı olarak sizi etkileyebilir. Aileden ve mülklerinizden maddi destek görmeniz mümkün. Bu dönemde evde daha fazla geçirebilir, hatta evde çalışabilirsiniz. Ev yanı sıra ofis ile ilgili gelişmeler de gündemde olabilir. Evinizin bakımı ve güzelleşmesi ile ilgilenebilir, boya, tadilat ve dekorasyon ile uğraşabilirsiniz. Aile üyeleriyle evde zaman geçirebilir, misafir ağırlayabilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Güneş Tutulması yorumları

Balık burç yorumları: Daha çok kendinize, kişisel projelerinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Kişisel alanda yeni başlangıçlar söz konusu. Sağlığınız ve fiziksel bakımınızla daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ruhsal yönünüz oldukça yoğunlaşacak. Bilinmeyene karşı merakınız sizi farklı alanlarda çalışmalar yapmaya yöneltebilir ve güçlü sezgilerinizi yaşamınızın bir parçası haline getirebilirsiniz.

Finansal anlamda da şanslı etkiler söz konusu. Zam ya da terfi alabilir, beklenmedik gelirler elde ederek biriken borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise beraberliği olmayan Balık’lar yine bu dönem içinde beraber olacağınız insanı siz seçeceksiniz. Güçlü, kendinden emin, yanında güven duyacağınız o özel insan karşınıza hiç beklemediğiniz bir şekilde çıkabilir. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşamadığınız heyecanlar sizleri karşılamakta.

Güneş tutulması, sizin için bir seyahat, eğitim veya medya ile ilgili önemli bir fırsatı karşınıza çıkarabilir. Yeni bir otomobil, iletişim cihazı alabilirsiniz. İşlerinizle ilgili görüşmeler, toplantılar, reklam, pazarlama, yayıncılık daha fazla gündeminizde olabilir. Yeni bir anlaşma, sözleşme imzalayabilirsiniz.


Yakın çevreniz ve kardeşlerle ilişkiler yoğunlaşabilir. Bazı Balıklar kardeşleri ile ilgili yaşayacakları gelişmelerden dolaylı olarak etkilenebilirler. Kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeden hareket etmeniz, kendinizle baş başa kalarak isteklerinizi belirleyerek bunun üzerinde planlamalarda bulunmanız oldukça önem taşıyor. Her durumda hayatınızda iletişimin, seyahatin, hareketin çok arttığı, yeni fikirler ve haberlerin günlük yaşamınızı etkilediği bir döneme giriyorsunuz.

Astroloji | 2022 Numeroloji Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.