Astroloji: 4 – 10 Nisan haftalık burç yorumları

Astroloji: 4 – 10 Nisan 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: 4 – 10 Nisan 2022 haftalık burç yorumları. 4 Nisan, 5 Nisan, 6 Nisan, 7 Nisan, 8 Nisan, 9 Nisan ve 10 Nisan tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Burçlara göre haftanın ipuçları yazının sonunda!


koç burcu

Koç burcu 4 – 10 Nisan haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: İş dünyasındakiler için son derece verimli bir hafta. Çabalarınız yavaş yavaş etkisini gösterecek, meyvelerini vermeye başlayacak. Çalışan profesyonellerin kariyerlerinde bir artış görmeleri muhtemeldir. Bu süreçte size birden fazla gelir kaynağı sağlayacaktır. Kişisel cephede ise evliliğinizde gerginlik ve anlaşmazlık olasılığı var. Eşinizin mizacında değişiklikler meydana gelebilir ve bu da ikiniz arasında ego çatışmalarına neden olabilir. Sonuç olarak sakin olun ve tartışmaktan kaçının. Bekar olan bazılarınız için evlilik adımı için doğru zaman. Büyük kardeşleriniz, önemli aile meseleleri hakkında size tavsiyelerde bulunabilir.

Kalabalıkların içinde olmak yerine yalnız vakit geçirmek sana kendini daha huzurlu hissettirebilir. Ruhsal konulara ilgi duymaya başlayabilirsin. Bu süreçte meditasyon yapmak iyi gelebilir. Gündeminde henüz kimseyle paylaşmadığın bir platonik aşk ya da gizli bir ilişki olabilir. Beklemediğin finansal bir fırsatla karşılaşabilirsin. İş hayatınla ilgili şanslı bir dönem geçirebilirsin. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ruhsal açıdan kendimizi iyi hissedeceğimiz, huzuru kendi içimizde bulabileceğimiz bir dönemdeyiz. Platonik aşklar ön plana çıkabilir. Çevremizde zor durumda olan insanlara yardım etme isteğimiz artabilir. Kalabalıklara karışmaktansa bir süre yalnız kalmak bize çok iyi gelebilir.

Kendinizi sebepsiz bir şekilde gergin ve kontrolsüz çıkışlar içerisinde bulabilirsiniz. Kendinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar almaktan kaçınınız. Bu hafta beklenilmeyeni beklemeye ne dersin? Fırsatlar kapını çalmaya hazırlanıyor. Sende bu değişime hazır ol ve muhteşem sürece kendini bırak.

boğa burcu

Boğa burcu 4 – 10 Nisan haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Çalışan profesyoneller bu dönemde emeklerinin meyvelerini toplayabilecekler. İş yerinde herkes tarafından değer verilen biri haline gelmeniz ve itibar görmeniz olası. Bu hafta harcamalarınızı kontrol altında tutmanız önerilir. Kamu sektöründe çalışanlar için şanslı bir zaman. Babanız şanslı bir dönemde diyebiliriz. Yaptıklarıyla, girişimleriyle dikkat çekebilir. Seyahatler gündeminize girebilir. Bekleyen bir hukuki meseleniz varsa, bu sizin lehinize çözülebilir ve size maddi bir rahatlama sağlayabilir. Sağlık açısından, gözleriniz, karnınız veya idrar yollarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlıklı bir diyet uygulamaya özen gösterin.

Ajandanız yoğun olacağa benziyor. Arkadaşlarınla keyifli paylaşımlarda bulunabileceğin, yeni gruplara katılabileceğin eğlencesi bol bir dönem kapılarını aralıyor. Arkadaşlarından destek görebilirsin. Bir ilişkin yoksa katıldığın çevrelerde yabancı kültürlerden biriyle tanışabilirsin. Görünümünde sıra dışı bir değişim yapmak isteyebilirsin. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu ve huzurlu hissedeceğiz. Arkadaşlarımız ile ilişkilerimiz her zamankinden daha iyi olabilir. Her konuda desteklerini hissedebiliriz. Arkadaş çevremizden biri ile aramızda romantik bir etkileşim olabilir. Sevdiklerimizle birlikte sanatsal etkinliklere katılabiliriz.

Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bir hastalığınız varsa bunun tedavisine başlayabilirsiniz. İç dünyanızda yüzleşmeniz gereken içsel sorunlarınızla yüzleşebilirsiniz. Maneviyat konularına merakınız artabilir ve bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Yeniay size bambaşka bir farkındalık kazandıracak. Özel hayatınızda sizleri daha ön plana çıkartacak. Gün genelinde ani gelişen durumlara karşı kontrollü davranıp olayları yönetme eğilimi içerisinde olacaksınız.

ikizler burcu

İkizler burcu 4 – 10 Nisan haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Artık önceki iyi çabalarınızın meyvelerini toplayacak ve sonucunda popülerlik kazanacaksınız. Mevcut maaşınızda bir artış olduğuna dair görünümler de var. Firmanızı büyütme yönündeki çabalarınızın sonuç vermesi de muhtemeldir. Bir iş değişikliği gündeminize girebilir. Eşiniz de çalışıyorsa, kariyerlerinde ilerleyecekleri bir dönem. Bekar olanlar, ego sorunlarının bir sonucu olarak romantik yaşamlarında zorluklar yaşayabilirler. Öğrenciler kendi çalışma alanlarında başarı olacaklar. Daha önce kredi almış veya borç para almış olanlarınız, ödemenin büyük bir kısmını gerçekleştirebilirsiniz.

Mesleğini sanatsal bir alanda icra ediyorsan sanatını daha geniş kitlelere ulaştırmak için gökyüzü olumlu etkilerini gönderiyor. Yönetici pozisyonundaki güçlü kişilerden destek görebilirsin. Ortaklaşa yürüttüğün bir proje varsa olumlu sonuçlar alman mümkün. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacak. İşte kendimizi mutlu hissedeceğimiz, endişelerimizin azalacağı bir dönemdeyiz. Üstlerimiz ile uyumlu ve huzurlu çalışabilir, yaratıcılığımızın arttığını hissedebiliriz. İş çevremizden biriyle romantik bir yakınlaşma olabilir. Duygularımızın, iş performansımızı etkilemesine izin vermemeliyiz. Kariyerimiz ile ilgili yeni fırsatlar yakalayabiliriz.

Yeni bir sosyal çevre edinmek isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu dönemde gezmek ve sosyal olmak isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizden kişilerle sorunlar yaşamamak için bu süreçte konuşmalarınız daha sakin olmalıdır. Ani kararlar almayınız. Yeniay sizlere ilişkiler konusunda artık sınırlarınızı çizmeniz gerektiğini açık açık söylüyor. Partneriniz ile sevgiyi konuşmak, aşkı sorgulamak ya da bunu hissetmek isteyeceğiniz özel bir süreç başlıyor. Aradığınız cevapları çok yakında bulabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 4 – 10 Nisan haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Çevrenizdeki atmosfer iyileşiyor. Yeni gelişmelerin tadını çıkaracağınız bir hafta. Sizden yaşça büyük olan tanıdıklarınızla iyi ilişkiler geliştirebileceğiniz bir dönem. Bu da size büyük faydalar sağlayacaktır. Çalışanların, geçmişteki sorunların çözülmesinin bir sonucu olarak maaş artışı almaları muhtemeldir. Aynı zamanda işinizde ilerleyebileceğiniz bir dönem. Sosyal konumunuz gelişecektir. Miras konuları gündeme gelebilir. Size bir mülk kalması söz konusu olabilir. Bununla birlikte, annenizin sağlığı endişeye yol açabileceğinden, onunla fazladan zaman geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Eşiniz size yardımcı olmaya devam edecek ve size gösterdiği destek sizin için çok değerli olacak. Bu hafta küçük yaralanmalara karşı dikkatli olun.

Alışılmış kalıpların dışına çıkabilir, çok keyif alacağın yeni bir eğitim programına katılabilir ve yeni şeyler öğrenmeye, keşfetmeye başlayabilirsin. Yeni felsefelere merak duyabilirsin. Yurtdışına bir seyahatin olabilir ve gittiğin yerde çok keyifli zamanlar geçirebilirsin. Partnerinden destek gördüğün bir dönem olabilir. Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ufkumuzu genişletmek, özellikle spiritüel konularda derinleşmek isteyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Sevdiğimiz kişilerle seyahatlere çıkabilir, ilişkimiz yoksa, çıktığımız yolculuklarda yeni biri ile tanışabiliriz. Hayatımıza yabancı birisi girebilir. Devam eden bir eğitim hayatımız varsa, büyük başarılar elde etmemiz mümkündür.

Kariyer alanında yeni işler, yeni projeler başlatabilirsiniz. Çalışma ortamınızda üstlerinizle ya da çalışma arkadaşlarınızla konuşurken sivri dilli olmamaya dikkat ediniz. Yeni kararlar alırken kapsamlı olarak düşünerek alınmalıdır. Etkisi devam eden bu yeniay sizlere farkındalığınızı yükseltip sahip olduğunuz her şeyden mutlu olma adına sizleri değiştirebileceğinin vaadini veriyor. Artık siz de bir an önce değersizlik duygusundan kurtulun ve elinizdekilerin kıymetini bilin.

aslan burcu

Aslan burcu 4 – 10 Nisan haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta kişisel hayatınızda verimli olacak ve gelişme yolunda ilerleyeceksiniz. Çabalarınız başarı ile sonuçlanacak ve birlikte yürüdüğünüz ortak, partner varsa onun iyi talihi sizin de zenginliğinizin artmasına katkıda bulunacaktır. Bu size sayısız avantaj sağlayacaktır. Bazılarınız faydalı olacak kısa seyahatler planlıyor olabilirsiniz. İşinizin büyümesine yardımcı olacak yeni kişilerle tanışma fırsatı bulacağınız bir dönemde olacaksınız. İşiniz daha çok konuşacak, çevreniz ve üstleriniz tarafından takdir göreceksiniz. Bazılarınız borçlarını kapatabilir, alacak ödemeleriniz varsa bu dönemde alabilirsiniz. Anne babanızın sağlığı konusunda azami dikkat gerekiyor.

Bu hafta Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte maddi-manevi olarak şanslı bir döneme giriyorsunuz. Uzun zamandır alamadığın bir alacağın varsa artık onu tahsil etme zamanı gelmiş olabilir. Gündemde olan bir miras konusu varsa olumlu gelişmeler kendini göstermeye başlayabilir. Partnerinin kazancı yükselişe geçebilir. Ortaklı bir iş yapmayı planlıyorsan uygun bir dönem olabilir. Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda uzun zamandır beklediğimiz bir destek bu dönemde gelebilir. Miras ve vergiler gibi sıkıntılı konularda bizi huzura kavuşturacak iyi haberler alabiliriz. Eşimizden ya da ortağımızdan gelecek finansal bir yardım sayesinde rahatlamamız mümkündür. Sezgilerimizin arttığı ve özellikle finansal konularda sezgilerimize güvenmemiz gerektiği bir dönemdeyiz.

Etkisi devam eden bu yeni ay, eğitim öğretim konuları, yurt dışı ilişkileri, seyahat gibi konuları gündeme getirebilir. Taşınma, yer değişikliği konuları gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Felsefe konuları ile ilgilenebilirsiniz. Bu yeniay uzun zamandır üzerinde uğraştığın ve yapmakta mücadele verdiğin her şeyin artık giderek daha kolaylaştığını gösteriyor olacak. Çünkü artık istediğin şeye ulaşmak için gücünü nasıl kullanman gerektiğini öğrendin. Emeklerin karşılığını alacağınız iki haftalık bir süreç olacak.

başak burcu

Başak burcu 4 – 10 Nisan haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta aile hayatınızı etkileyebilecek canınızı sıkabilecek ani sorunlar yaşayabilirsiniz. Bekleyen herhangi bir hukuki durum varsa, lehinize sonuçlanacağına emin olabilirsiniz. Hali hazırda bekleyen projelerinizi tamamlayabileceğiniz bir hafta. Bunun sonucunda bir rahatlama ve tatmin duygusu hissedeceksiniz. İşle uğraşanlar yeni bir kredi almayı düşünüyorlarsa olumlu sonuç çıkması muhtemeldir. Öğrenciler, sınavlarında başarılı olacakları olumlu bir süreç yaşayacaklardır. Evli olanlar çocuklarının gelişiminden oldukça memnun kalacak. Kişisel yaşamınızda, ilişkiler açısından olumlu sonuçlara yol açan yeni bir canlılık artışı olacak.

Ortaklı bir iş yapmayı düşünüyorsan uygun bir dönemdesin. Eğer evliysen romantik günlerden geçeceğini söyleyebiliriz. Hali hazırda bir ortaklığın varsa ya da evliysen partnerinden destek görebileceğin bir dönemden geçiyorsun. Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde kendimizi iyi hissedeceğimiz, partnerimizden her konuda destek göreceğimiz bir dönemdeyiz. İlişkimiz yoksa, yeni bir aşk başlayabilir, kendimizi uzun vadeli planlar yaparken bulabiliriz. Bu dönemde aşk ayaklarımızı yerden kesebileceği için ilişkilerimizde devamlı kendimizden ödün vermemek için çok dikkatli olmalıyız. Ortaklık ilişkilerinde de şanslıyız. Birlikte karlı yatırımlara girişebiliriz.


Hayatınızda yeni başlangıçlar, değişim ve dönüşüm yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte sağlık ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Kredi çekmek, sigorta yenilemeleri gibi konular gündeme gelebilir. Etkisi devam eden bu yeniay yaptığınız işi, hayatınızı ve ilişkinizi size sorgulatabilir. Yaptığın işlerdeki heyecan seviyeni ve yaşama sevincini sorgulamaya başlayacağın, sizi heyecanlandırmayan hiçbir işte olmayacağınızın kararını artık vereceğiniz yepyeni bir döneme hazır olun.

terazi burcu

Terazi burcu 4 – 10 Nisan haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu haftanın gezegensel uyumu kariyeriniz için oldukça elverişli görünüyor. Bir güç pozisyonuna geçmeniz muhtemel veya ufukta bir terfi görünüyor. İş yapanlar, ortaklarıyla ego çatışmalarından kaçınmalıdır. Şirketinizi büyütmek için ideal bir zaman. Bu hafta, seyahat etmek ve yeni şeyler keşfetmek için de iyi bir zaman çünkü kesinlikle daha sonra cömertçe karşılığını alacaksınız. Romantik hayatınız büyüyor. Sevgiliniz, çabalarınız ve duygularınız için minnettar olacaktır. Ancak kendini beğenmişlikten kaçınmalı ve soğukkanlı davranmalısınız. Çocuklarınız konfor içinde olacakları bir dönüm noktasına ulaşabilirler.

Venüs Balık burcuna geçiyor. Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacak. Çalışma koşullarımızın daha iyi hale geleceği, iş ortamında kendimizi rahat hissedebileceğimiz bir dönemdeyiz. Birlikte çalıştığımız kişilerden destek görebilir, iş arkadaşlarımız ile iyi geçinebiliriz. Çalışma arkadaşlarımızdan biri ile aramızda bir şeyler olabilir. Günlük rutinleri biraz sıkıcı bulabiliriz ancak sorumluluklarımızı aksatmamakta yarar var. Sağlık açısından ise sorunsuz bir dönemdeyiz.

Etkisi devam eden Yeni Ay; ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler gibi konuları gündeminizde tutmaya devam edecek bir süre daha. Bu dönemde yeni ilişkiler, yeni anlaşmalar yapılabilir. İlişkilerinizde ben-sen demek yerine biz demeyi tercih edebilirsiniz. Ani kararlar alabilirsiniz. İlişkilerdeki tecrübe ve deneyimlerini hayatına yansıtman gereken, farkındalıklarla dolu bir dönem diyebiliriz. Bugün yaşadığın olaylara karşı geçmiş deneyimlerini ve tecrübelerini ne kadar kullandın? Artık bunu bilmen ve uygulaman gerek. Hayatınızda yepyeni bir sayfa açmak istiyorsanız bunları şimdi uygulamaya başlamalısınız.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 4 – 10 Nisan haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Keyifli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yurt dışına taşınmayı düşünenler olumlu haberler alabilirler. Uzak bir yerde tanınacak, saygı duyulacak ve başarılı olacaksınız. Rakiplerinizi geride bırakabileceksiniz. Bekleyen herhangi bir hukuki konu lehinize çözülebilir. Ayrıca, öngörülemeyen herhangi bir harcama bütçenizi etkileyebilir. Çalışanlar kariyerlerinde bir değişiklik yaşayabilirler. İş başvurusunda bulunanlarınız artık olumlu bir yanıt alabilir. Yöneticinizle bazı yanlış anlamalar olabilir, bu nedenle bu dönemde soğukkanlı ve hoşgörülü olmalısınız. Sevdiklerinize karşı sevgi dolu ve şefkatli olmaya devam edin ve onlar da sizi destekleyeceklerdir.

İlişkin varsa partnerinle keyifli paylaşımların olabilir. İlişkin yoksa aşk hayatında hareketli günler olabilir. Hayatında tatlı bir sürpriz yaşanabilir. Çocuğun varsa birlikte çok keyifli zamanlar geçirebilirsin. Çocuğun yok ama olsun istiyorsan Venüs’ün Balık burcundan geçişini değerlendirebilirsin. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkileri açısından çok şanslı olduğumuz bir döneme giriyoruz. Daha önce platonik gözüyle baktığımız bir ilişki karşılıklı bir aşka dönüşebilir. Mevcut bir ilişkimiz varsa, yoğun duygularımızı partnerimizle şiirler ve şarkılarla yansıtmak isteyebiliriz. Spekülatif yatırım araçlarından kar elde edebileceğimiz bir dönemdeyiz ancak fazla riske girmemekte yarar var. Çocuk sahibi olmak istiyorsak, tam zamanı.

Evet bu hafta da Yeni Ay etkisi devam ediyor. Hizmet aldığınız insanlar ve hizmet ettiğiniz çalışma ortamınızla ilgili yeni kararlar, yeni çalışma şekli ile ilgili son derece önemli kararlar alabilirsiniz. Bir kısmınız çalışma ortamında değişiklik yapmak isteyebilir. Yeni işler ve projelere başlayabilirsiniz. Her şey de olumsuzluk görme huyunu artık bir tarafa bırakman gerekli. Aksi takdirde önüne gelen fırsatları hiçbir zaman göremeyeceksin. Kendini olayların akışına bırak ve istediğin şeyi yapmak için hemen harekete geç. Zira bu yeniay sendeki gözlem yeteneğini ortaya çıkarmaya kararlı görünüyor.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 4 – 10 Nisan haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta hayatınıza iyi şanslar getiriyor. Gelirleriniz artmaya devam edecek ve şirketiniz kâr edecek. Çevrenizle ilişkileriniz güçlenecek, bu da hayatınızda ilerlemenize yardımcı olacaktır. Çalışanlar üstleriyle ilişkilerini geliştirmeliler. Rakiplerinizi aşacaksınız ve özgüveniniz tüm zamanların en yüksek seviyesinde olacak. Yarım kalan işleriniz hemen tamamlanacak. Ancak romantik hayatınızda bazı sorunlar olabilir. Sevdiğiniz, düzensiz ve kararsız davranışlarınızı beğenmeyebilir. Böyle bir durumda dikkatli olmalısınız. Ayrılıklar yaşanabilir.

Evinde ve ailenle birlikte bolca vakit geçirmek isteyebilirsin. Aile içinde hafif dargınlık içeren bir durum varsa uzlaşma sağlanabilir. Evini değiştirmek ya da onu güzelleştirmek, dekorasyonda değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Evle ilgili beklemediğin sürprizli gelişmeler olabilir. Evimizde ailemizle ilgili keyifli ve huzurlu zamanlar geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Küsleri barıştırabilir, uzun zamandır görmediğimiz aile bireylerine kavuşup hasret giderebiliriz. Dışarıda vakit geçirip, sosyalleşmektense, evimizin huzurlu ortamında misafir ağırlamaktan zevk alabiliriz. Evimizi güzelleştirip, dekorasyon ve tadilat işlerine girişmenin tama zamanı.

Yeni Ay’ın etkisi bu hafta da devam ederken yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Yeni bir bebek haberi evinize neşe olabilir. Yeni bir hobiye, bir kursa başlayabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarının geleceği ile ilgili kararlar alabilir. İstediğin amaca ulaşamama durumu bazen gerçek amacımızı görmemiz için bize yardım eder. Bu nedenle artık olmayan şeylerde ısrar etmek yerine daha kolay işlere odaklanmaya çalışın. Bu dönemde çok uğraşıp emek verdiklerinin olmamasındaki asıl sonucu görüp daha kolay olanlardaki güzelliği görebileceksiniz. Fırsatlarla dolu günler sizleri bekliyor, hazır olun.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 4 – 10 Nisan haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: İş beklentileriniz önemli ölçüde artacak ve çabalarınız takdir edilecek. Ayrıca iş yerindeki otoriteniz ve geliriniz de artacaktır. Şirketiniz yeni büyüme fırsatları görecek. Ayrıca aileden veya aile şirketlerinden elde edilen gelirlerle ilgili müjdeler almanız olası. Kredi çekmek isteyenler muhtemelen olumlu sonuçlar alacaklardır. Bazılarınız yeni bir ev veya otomobil için arayışa girebilir, buradan da memnun kalacağınız anlaşmalar deneyimleyebilirsiniz. Ancak bu dönemde sıkı bir iş programı nedeniyle aile üyelerinizle yeterince zaman geçiremeyebilirsiniz. Bekar veya yalnız olanlar bu dönemde yeni biriyle tanışabilir.

Venüs’ün Balık burcunda seyahatine başladığı bu hafta kısa yolculuklar gündemine girebilir. Kardeşlerinle ve yakın akrabalarınla keyifli vakitler geçirebilirsin. Seni mutlu edecek bir eğitim fırsatıyla karşılaşman mümkün. Kariyerinle ya da yaratıcı konularla ilgili fikirlerini paylaşmak başarılı sonuçlar getirebilir. Bu dönemde, yakın çevremiz, komşularımızı, kardeşler ve akrabalarımız ile daha çok vakit geçirebilir, onlarla bir araya gelmekten keyif alabiliriz. Şiirsel iletişim tarzımız, çevremizdeki herkesi etkileyebilir, içimizdeki gizli romantik ortaya çıkabilir. Yeni bir konuyu öğrenmek, kendimizi geliştirmek için çok uygun bir dönemdeyiz.

Bu hafta Yeni Ay’ın etkisi devam ederken aileyi ilgilendiren bir taşınma konusu gündeme gelebilir. Aile içinde yeni kararlar alabilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu değiştirmek isteyebilirsiniz. Aileyi ilgilendiren yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Kendini düşüncelerinle harekete geçir ve planladığın her ne varsa uygula. Kendini amaçlarına doğru odaklarsan önümüzdeki süreçte hem iş hem de aşk alanında büyük başarılar ve olumlu sonuçlar görünüyor.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 4 – 10 Nisan haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta popülerliğiniz artıyor. Sosyal ve iş çevrelerinde ilgi odağı haline geliyorsunuz. İnsanlar hem profesyonel hem de kişisel yaşamları hakkında tavsiye almak için size başvurabilirler. Aynı zamanda seyahate çıkmak için de iyi bir zaman dilimi. Bazılarınız egzotik bölgeleri ziyaret edebilir. Karar verme yetenekleriniz çok iyi durumda olacak. Ayrıca, çabalarınız sonucunda oldukça büyük kazançlar elde edebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bazılarınız iş değişikliğinin eşiğinde olabilirsiniz. Firma sahibi olanlar ise risk almaya devam edecekler. Eşinizle olan ilişkinizin güçlenmesi size ve hanenize daha fazla fayda sağlayacak.

Maaşında ani bir yükselme olabilir. Özellikle güzellikle ilgili, sanatsal ya da yaratıcı alanlarda kazanç fırsatlarıyla karşılaşabilirsin. Ayrıca bu ay keyif aldığın, seni mutlu eden konulara yönelik harcama eğilimin yüksek olabilir. Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda şansımız artıyor. Bizi çok rahatlatacak bir maaş artışı söz konusu olabilir. Terfi ya da zam konularını dile getirmek için uygun bir zamandayız. Spekülatif bir yatırım aracından iyi bir kazanç elde edebiliriz. Ancak, müsriflikten kaçınmalı, zevklerimiz ve ilgi alanlarımız için daha sonra pişmanlık duyacağımız aşırı harcamalar yapmamaya dikkat etmeliyiz.

Bu hafta da etkisi devam eden Yeni Ay; eğitim, seyahat, iletişim, yakın çevrenizle ilgili konuları gündeminize getirmeye devam edecek. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bir seyahat gündeminize gelebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İletişim konularında bir artış yaşayabilirsiniz. Bu yeniay sana önemli olanın dünkü halinden iyi olup olmadığını doğrulattıracak. Her gününü güzelleştirmek için elinden geleni yapmaya zorlayacak. Sen bunu kendin için yapmazsan hiç kimse senin için yapmaz. Harekete geç ve planlarını uygula.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 4 – 10 Nisan haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta muhtemelen stres seviyeniz bir miktar artacak. Bazı finansal kayıplar yaşanabilir, bu nedenle herhangi bir yeni girişime yatırım yapmaktan kaçınmalısınız. Mümkünse seyahatleri askıya alın. Akıl hocalarınız ve büyükleriniz size çok ihtiyaç duyduğunuz sevgi ve desteği gösterecektir. Bu da size mutluluk verecek, motivasyonunuzu artıracaktır. Babanız duygusal yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Yaratıcı yetenekleriniz güçlü olacak ve yeni bir şeyler öğrenmeye hevesli olacaksınız. Herhangi bir sağlık sorunu yaşarsanız kontrole gitmekte ve ekstra tedbir almakta fayda var.

Çekiciliğinin arttığı bir dönemdesin, gözler üzerinde olabilir. Dış görünümünle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilir ve çok hoş sonuçlar elde edebilirsin. Arkadaş gruplarından destek görebilirsin. Hayatında sürpriz bir karşılaşma olabilir. Bu dönemde, tüm dikkatleri üzerimize toplayabiliriz. Çevremiz tarafından büyüleyici bulunabilir, çekiciliğimiz ile birçok hayran edinebiliriz. Sizin burcunuzda olan Güneş’i de arkanıza alarak kendinize olan güveninizin yerine geleceği bir dönem başlıyor. Kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da kendinizi güçlü hissedeceğiniz, keyfinizin yerinde olacağı bir zaman diliminde olacaksınız. Kendi zevklerimiz, kıyafetimiz, imajımız için büyük harcamalar yapabiliriz. İlişkimiz yoksa hayatımıza yeni bir aşk girebilir. Yeni girişimler yapabilir, kendi isteklerimiz doğrultusunda hareket etmeye başlayabiliriz.


Etkisi devam eden Yeni Ay, bu hafta da maddi ve manevi değerleri gündeminize getiriyor olacak. Yeni kazançlar gündeminize gelirken aynı zamanda yeni harcamalar da gündemde olacaktır. Yeni bir finansal kaynak bulabilir ve gelirlerinizi artırabilirsiniz. Bu Yeni Ay’la beraber ani harcamalar gündeminize gelse de ihtiyacınız olmayan şeyleri almaktan kaçının. Ekonomik anlamda bunaldığını hissedebilirsin. Eğer yenildiğini zannedersen zaten yenilmişsindir. Girişime karşı cesaretli ol. Motiveni düşürecek her şeyden uzaklaş. Cesaretini topla ve bir an önce yola çık Bu yeniay sana daha cesur ve hedeflerine odaklı olmanı söylüyor. Önümüzdeki süreçte terfi, yeni iş imkânı gibi başarılar vaat ediyor. Tabi gayret ederseniz!

Burçlara göre haftanın ipuçları:

  • Koç burcu: Başkalarından geri bildirim alın, değişime hazır olun.
  • Boğa burcu: Kendinizle ilgilenin, hatta bir seyahat planlayın.
  • İkizler burcu: Sakin olun ve fevri kararlar almaktan kaçının.
  • Yengeç burcu: Değersizlik duygusundan kurtulun, elinizdekilerin kıymetini bilin.
  • Aslan burcu: Bırakın yaptığınız iş konuşsun.
  • Başak burcu: Konuşmalarınızda dramdan kaçının.
  • Terazi burcu: Çalışmanızın kapsamını genişletin.
  • Akrep burcu: Yeni teklifleri dikkatlice değerlendirin.
  • Yay burcu: Özgüveninizi korumaya özen gösterin.
  • Oğlak burcu: Kendinizi düşünün ve amaçlarınıza odaklanın.
  • Kova burcu: Harekete geçin ve planlarınızı uygulayın.
  • Balık burcu: Motivasyonunuzu yükseltin, girişimlere karşı cesaretli olun.

Astroloji yazıları | 2022 Numeroloji Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.