Ali Koç’tan Rasim Ozan Kütahyalı’ya sert çıkış: Sabun gibisin valla!

Ali Koç’tan Rasim Ozan Kütahyalı’ya sert çıkış: “Aziz Yıldırım’ı ağzına alma, terbiyeni takın. İnsanlar yaptıklarından sorumludur. FETÖ’nün en önemli ayağı medyaydı. Sen de içindeydin. Önce yücelt sonra göçert… Ergenekon, Balyoz hepsinde vardın. Sabun gibisin valla, ele avuca gelmiyorsun!”

Ali Koç

Video aşağıda – Ali Koç’un konuk olduğu canlı yayında sert tartışma. Rasim Ozan Kütahyalı’nın sözlerine tepki gösteren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, “İnsanlar yaptıklarından sorumludur. FETÖ’nün en önemli ayağı medyaydı. Sen de içindeydin. Önce yücelt sonra göçert. Ergenekon, Balyoz hepsinde vardın.” ifadelerini kullandı.

Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programına konuk olan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Programa damga vuran anlar ise Rasim Ozan Kütahyalı ve Ali Koç arasında geçen diyalogalarda yaşandı. Aziz Yıldırım’ı hedef alan Kütahyalı’ya, Ali Koç’tan çok sert tepki gelirken, Balyoz ve Ergenekon kumpaslarıyla ilgili ifadeler de dikkat çekti.

Ali Koç’un programa damga vuran açıklamalarından öne çıkanlar:

“Aziz Yıldırım devletin yanında değildi demek ne demek? Ne konuşuyorsun? Bu program bitene kadar Aziz Yıldırım’ın adını ağzına alma. Bir kendine gel.”


“İnsanlar yaptıklarından sorumludur. FETÖ’nün en önemli ayağı medyaydı. Sen de içindeydin. Önce yücelt sonra göçert. Ergenekon, Balyoz hepsinde vardın.”

“Rasim Ozan ne zaman spor yorumcusu oldu”

Programda, FETÖ’nün 3 Temmuz kumpasında örgüte destek veren Rasim Ozan Kütahyalı’yı da hedef alan Ali Koç, “Rasim Ozan Kütahyalı ne zaman spor yorumcusu oldu? Tam 3 Temmuz sonrası oldu. Mehmet Baransu ile ne hikmetse aynı dönem…” ifadelerini kullandı.


Bir süre sonra Rasim Ozan Kütahyalı, Aziz Yıldırım’ı o dönemde örgüte karşı çıkmadığını dile getirince stüdyo karıştı. “Bir daha Aziz Yıldırım’ın adını ağzına almayacaksın” diyen Ali Koç’a Kütahyalı bağırarak, “Bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan’ın kellesini almak istediler biz çökerttik bu örgütü” ifadeleriyle karşılık verdi.

Ekonomist Atilla Yeşilada: Kur patlarsa AKP siyasetten silinir!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.