Astroloji: 2 – 8 Mayıs haftalık burç yorumları

Astroloji: 2 – 8 Mayıs haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 2 – 8 Mayıs 2022 haftalık burç yorumları. 2 Mayıs, 3 Mayıs, 4 Mayıs, 5 Mayıs, 6 Mayıs, 7 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları…

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda


koç burcu

Koç burcu 2 – 8 Mayıs haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta ruh hali dalgalanmaları ve günlük işleri yaparken zorluklar olabilir. Son teslim tarihlerini karşılamak için çalışanlar sıkı disiplinli olmalı. Kira getirisi sayesinde finansal geleceğiniz aydınlanabilir. Bununla birlikte, önemli bir finansal taahhütte bulunmadan önce sabırlı olmanız önerilir. Aile hayatınız genel olarak uyumlu ve iyi olacak. Partnerinizin hoş olmayan davranışlarından dolayı aşk hayatınızda zorluklar yaşayabilirsiniz. Eşiniz veya partneriniz sağlık sorunu yaşarsa ciddiye almakta fayda var. Sizin kişisel sağlığınız iyi olacak, ancak sağlıklı bir kiloyu korumak için özellikle bu dönemde düzenli egzersiz yapmanız önerilir.

Önümüzdeki 15 gün boyunca gelir kaynaklarınız gündeme gelecek. Finansal istikrarını sürdürebilmek senin için her zamankinden daha önemli olabilir. Tahmin etmediğin yeni kazanç fırsatları ile karşılaşabilirsin. Böylece daha çok çalışman gerekebilir ve sorumluluklarının arttığını hissedebilirsin. Kaynaklarındaki ani ve hızlı gelişmelerle standartlarının ve güvenliğinin sarsıldığını hissedebilir, huzursuzluk yaşayabilirsin. Daha girişken olmayı tercih edebilir ve inisiyatif alarak mücadele motivasyonuyla harekete geçebilirsin.

Bu hafta ayrıca Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Eğlenceli konulara uzun vakitler ayırmak isteyebileceğin bir zaman dilimindesin. Çekici, sempatik, özgüven yüklü tavırlarınla dikkatleri üzerine çekebilirsin. Bu süreçte dış görünüşünde değişiklikler yapmak istemen mümkün. Ancak Venüs Koç burcundayken kendine has özelliklerini sergilemekte güçlük çektiği için bu arzuyu yerine getirmek adına Venüs’ün Boğa burcuna geçmesini beklemekte fayda olabilir. Ayrıca çatışmalı durumlar içerisindeki tarafların arasının düzelmesi konusunda aktif rol oynayabilirsin.

boğa burcu

Boğa burcu 2 – 8 Mayıs haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta birçok alanda parlayacaksınız ve hayatınızda olumlu değişiklikler yaşayacaksınız. İşiniz için çok çaba sarf edebilirsiniz, ancak başarılarınız için buna değecek. Arkadaşlarınızın veya aile üyelerinizin yardımlarından yararlanabileceğiniz için bu sizin için mali açıdan iyi bir zaman. Spekülatif girişimlere yapılan yatırımlardan da cömertçe kar elde etmek mümkündür. Siz ve sevdikleriniz, ilişkinizi derinleştirecek kısa bir yolculuğa birlikte çıkabilirsiniz. Bekar olanlar hayatlarına aşkı çekebilecekler. Sağlığınız sağlam olacak ve başa çıkmanız gereken ciddi bir hastalığınız olmayacak.

Önümüzdeki 2 haftalık süreçte kişisel konular ve girişimleriniz gündeme gelecek. Maddi koşullarını korumak için yeni girişimlerde bulunabilirsin. Kişisel konuların için harekete geçebilir, yeni planlarını uygulayabilirsin. Ancak hızlı ve seni şaşırtacak gelişmeler yaşayabilir ve bir çeşit uyanışa geçebilirsin. Hayat standartlarını yenilemek adına başlangıçlar yapmak isterken sorumluluklarının arttığını hissedebilirsin. Bu esnada kontrolünün dışında gelişen olaylar nedeniyle daha geri planda kalmayı tercih edebilirsin veya izole kalman gerekebilir.

Bu hafta ayrıca Venüs Koç burcunda seyahatine başlıyor. Kendi halinde kalmaktan daha çok keyif alabilir ve sosyal ortamlar içinde boy göstermeye bir süre ara verebilirsin. Bu süreçte hayatında meditasyon yapmak gibi içe dönebileceğin konulara yer vermek içindeki huzur seviyesinin yükselmesinde etkili olabilir. İkili ilişkilerde yanılma payı olabilir. Kalbin platonik bir aşk için atabilir. Ya da gündemini gizli bir ilişki meşgul etmeye başlayabilir.

ikizler burcu

İkizler burcu 2 – 8 Mayıs haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta hedeflerinize ulaşmak için olumlu bir şekilde ilham alacaksınız. Bu, iletişim ve kamu hizmeti alanında çalışan bireyler için şanslı bir dönem. Maddi olarak, gelecekte kazanımlarınızın tadını çıkarabilmeniz için bugünü kurtarmak oldukça önemli. Para kazanmanız için birçok olasılık olacak ve kazancınız önemli ölçüde artacak. Eşinizin talepkar tavrından dolayı aşk hayatınız etkilenebilir. Gelecekteki yanlış anlamaları en aza indirmek için, önceden net beklentiler oluşturmanız kaçınılmaz hale gelebilir. Omuz ve sinir sistemine bağlı sağlık sorunlarını dikkate almanızda fayda vardır.

Önümüzdeki 15 gün kontrolünün dışında yaşanabilecek gelişmeler olabilir. Maddi konular ve finansal istikrarı sürdürmeye dair korkularınla yüzleşebilirsin. İhtiyaç duyduğun güven temasını bulmakta zorlanabilir ve içsel dünyanda huzursuz hissedebilirsin. Ancak bu süreçte arkadaş gruplarından destek alabilirsin. Geleceğe dair beklentilerinle ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsin. Mesleki gruplar içerisinde bulunurken, dernek veya vakıf organizasyonları önem kazanabilir. Hedeflerin doğrultusunda inisiyatif alarak mücadele edebilirsin.

Bu hafta ayrıca Venüs Koç burcunda transit yapacak. Partilerin veya sosyal etkinliklerin aranılan insanı olabilirsin. Katıldığın organizasyon ve sosyal aktivitelerde bolca yeni insanla tanışabilir, sanatsal eğilimi yüksek kişilerle ortak paylaşımlarda bulunabilirsin. Bu gruplar içinde bir araya geldiğin kadın figürlerden destek görebilir ya da yine bu gruplar içinde tanıştığın biriyle bir ilişkiye başlayabilirsin. Geleceğe yönelik kazançlı yatırımlar yapmak açısından şanslı bir dönemdesin.

yengeç burcu

Yengeç burcu 2 – 8 Mayıs haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Mali durumunuzda bazı iniş çıkışlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde borç vermekten kaçının ve yeni yatırım yapmayın. Ayrıca şu anda kişisel ve iş hayatınızı birlikte götürmekte biraz zorlanabilirsiniz. İkisini birbirine karıştırmamak daha akıllıca olabilir. Kişisel yaşamda eşinizle bazı sıkıntılar olabilir. Sonuç olarak, onlarla etkileşime girerken soğukkanlılığınızı korumayı unutmayın. Öğrenciler özgüven dolu olacak ve yüksek notlar alacak ve sınavlarında iyi performans göstereceklerdir. Alerji gibi mevsimsel hastalıklara dikkat etmenizde fayda var.

Önümüzdeki 15 gün sosyal çevreniz ve beklentileriniz gündeme gelecek. Gelecekte maddi ve manevi güvenliği, istikrarı sağlayabilmek adına yeni adımlar atabilirsin. Bu anlamda bazı mesleki gruplar, dernek, vakıf veya organizasyonlarda yer alabilirsin. Alacağın hızlı gelişmelerin haberiyle gelecek beklentilerini değiştirebilirsin. Kariyer hayatınla ilgili cesurca mücadele etmen ve girişimlerde bulunman gerekebilir. Öte yandan arkadaşların içerisinde seni şaşırtacak gelişmeler olabilir, güvenin sarsılabilir veya uyanış yaşamana neden olacak konular olabilir.

Bu hafta ayrıca Venüs Koç burcunda seyahatine başlıyor. Venüs, Yengeç burçlarının iş hayatlarını güzelleştirmeye geliyor. Venüs Koç burcundayken ilişkiler içerisinde biraz ani çıkışlar olabilir. Bu duruma farkındalıkla yaklaşıp, iş ortamında iyi ilişkiler içerisinde olduğun sürece olumlu dönüşler yaşayabilir, üstlerinden destek görebilirsin. Yaptığın işi güzelleştirmek isteyebilir, sanatsal konulara ilgi duyabilirsin. Zaten sanatsal bir işle meşgulsen bu süreçte öncü tavırlarınla işinin daha görünür olmasını sağlayabilirsin.

aslan burcu

Aslan burcu 2 – 8 Mayıs haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Yurtdışında kariyer seçenekleri aramayı düşünebilirsiniz. İş dünyasındakilerin zamanında yatırım yapması tavsiye edilir, aksi takdirde harcamalar önemli ölçüde artabilir. Her iş anlaşmasını dikkatlice analiz edin ve rasyonel bir sonuca varın. Gizli düşmanlar, başarı ve hedeflere ulaşma rotanızda zorluklara neden olabilir ve bu nedenle dikkatli olmanızda fayda var. Sevdiklerinizle yanlış anlaşılmalar ve çatışmalar bir takım zorluklara neden olabilir. Sağlık açısından, uygun bir uyku almanız ve sinirlerinizin dinlenmesine izin vermeniz gerekiyor.

İki haftalık süreçte kariyer hayatınızı etkileyecek konular gündeminizde olacak. Çalışma hayatındaki istikrarı sürdürebilmek senin için önem kazanacak gibi görünüyor. Bir yandan kariyer hayatındaki başarıyı ve edindiğin statüyü devam ettirebilmek için yeni adımlar atarken beklemediğin gelişmeler huzurunu kaçırabilir. Hedeflerini değiştirmeni veya yenilemeni gerektirebilir. Finansal çalışmalarına bir farklılık getirerek toplum önündeki duruşuna yenilik katmak isteyebilirsin. Öte yandan uluslararası ticaretle ilgili girişimlerin olabilir, yabancılarla ilgili süreçlerde mücadele etmen gerekebilir veya sosyal medyada cesurca görüşlerini ifade edebilirsin.

Bu hafta ayrıca Venüs Koç burcunda seyahatine başlıyor. Alıştığın, senin için süregelen alışkanlıkların dışına çıkmak isteyebileceğin bir dönemdesin. İçinde yükselen yeni şeyler keşfetme arzusuyla farklı kültürlerle bir araya gelmek üzere yurtdışına seyahat organize edebilirsin. Hayata bakış açını değiştirebilecek, yeni felsefeler kazanmanı sağlayabilecek insanlarla tanışabilirsin. Uzaklardan gelen bir aşk kapını çalabilir.

başak burcu

Başak burcu 2 – 8 Mayıs haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta, üst düzey otoriteler çabalarınızı teşvik edeceğinden kariyeriniz için avantajlı olacak. Hızlı kar elde etme şansınız var. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız tüm mevcut görevleri tamamlamanız muhtemeldir. Bu konuda tanıma ve takdir kazanabilirsiniz. İş insanları yeni iş teklifleri alabilirler. Bu ticari bir girişim de olabilir. Bu özellikle kazançlı bir dönem. Mali durumunuz da, kazanç akışındaki artışla birlikte iyileşebilir. İlişki açısından, ikiniz birbirinize karşı sevgi geliştireceğiniz için aşk hayatınız oldukça iyi ilerleyecektir. Sağlığınız iyi olacak ancak dışarıda yemek yerken özellikle dikkatli olun.

Önümüzdeki 15 gün boyunca uluslararası bağlantılı ve görüşlerinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Güven, huzur ve sadakat temasına olan bakışını değiştirecek, aydınlanma yaşamana neden olacak gündemler olabilir. Sosyal medyada görüşlerini ifade ederken tahmin edemeyeceğin tepkiler alabilir, ani elektriklenmelerle kriz yaşayabilirsin. Akademik öğrenimine dair hızlı ve beklenmedik haberler alman mümkün. Uluslararası ticaretle uğraşıyorsan sürdürdüğün projenin istikrarını sarsacak gelişmeler yaşayabilirsin veya seni engelleyen, yavaşlatan koşulları hissedebilirsin.


Bu hafta ayrıca Venüs Koç burcunda seyahatine başlıyor. Maddi manevi destek görebileceğin bir dönemdesin. Miras gibi bir ortak paylaşım konusunda uzun süredir çözüme kavuşmamış bir sorun var ise senin de bu konuya ilişkin öncü, atak tavırlarınla istediğin sonucu elde edebilirsin. Uzun süredir tahsil edemediğin bir alacağın ya da bankadan onaylanmasını beklediğin bir kredi varsa bu konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Partnerinin kazancında bir yükselme olması muhtemel.

terazi burcu

Terazi burcu 2 – 8 Mayıs haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: İş hayatınız için faydalı bir hafta olacak. Çabalarınızın sonucu olarak, kariyerinizde ilerleme veya daha yüksek bir maaş kazanma fırsatınız olabilir. Sosyal hizmette çalışan insanlar oldukça başarılı olacaklar ve faaliyetlerini genişletecekler. Daha yüksek makamlarla uğraşırken tavrınızda nazik olmanız önerilir. Yapmayı amaçladığınız şeye konsantre olabileceksiniz, bu nedenle bu, çaba sarf etmeniz için uygun bir dönem. Yeterli kazanımlara rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Finansal olarak, para akışının yaşanabileceği bir dönem. Sağlığınız iyi olacak. İyimser ve enerjik bir tavır sergileyeceksiniz.

Önümüzdeki 15 gün ortaklı paylaşımlarla ilgili konular odağınızda olacak. Eşinin finansal kaynaklarında tahmin edemeyeceğin değişimler olabilir, gelir akışındaki değişimleri hissedebilir ve korkularınla yüzleşebilirsin. Ortağınla olan para akışında ani gelişmeler olabilir, koşulların sadece sana bağlı olmadığını fark ederek uyanış yaşayabilirsin. Giderlerini düzene koymak isterken ani bir ödeme haberi huzurunu kaçırabilir. Banka, kredi, borç, vergi, sigorta gibi konularda finansal güvenliğini ve düzenini sağlamaya çalışırken sosyal ilişkilerini kullanarak mücadele vermen gerekebilir. İnisiyatif alarak yeni adımlar atmak isteyebilirsin.

Bu hafta ayrıca Venüs Koç burcunda seyahatine başlıyor. Fazla lider ya da rekabetçi tavırlar içerisinde olmadığın sürece ikili ilişkilerin içerisinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Özellikle evliysen ve ilişkin içinde süregelen bir sorun söz konusuysa çözümüne yönelik inisiyatif alarak uzlaşmacı adımlar atabilir, olumlu sonuçlar elde edebilirsin. Ortaklaşa bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyorsan uygun bir dönemdesin. Sonuçlanmasını beklediğin hukuki bir sürecin varsa konu çözüme kavuşabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 2 – 8 Mayıs haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta günlük harcamalarınızda bir miktar artış olabilir. İş hayatında faydalı sonuçlar bekleyin. Ancak ofiste aşırı özgüven nedeniyle bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. İş insanlarının da mali olarak kuvvetli kazanımlar elde etmesi muhtemeldir. Babanızın sağlığına dikkat etmenizde fayda var çünkü bu süre içerisinde sağlığı bozulabilir ve onunla bir tartışma yaşanabilir. Evli olanların kişisel yaşamları daha mutlu olacak. Eşleriyle birlikte vakitlerini iyi geçirecekler. Zihniniz ve bedeniniz, bir tatil kaçamağı için can atıyor olacak.

Önümüzdeki 15 gün evlilik konusu ve iş birlikleri gündeminize getirecek. Eşinle olan beraberliğindeki huzur ve güven teması önem kazabilir. İlişkinize keyif katmak adına birtakım başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Evli değil; ancak biriyle berabersen ilişkinin istikrarını sarsacak gündemleri fark edebilirsin. Her türlü ikili ilişkinde uyanış yaşamana neden olacak gelişmeler olabilir. Ortağınla olan iş birliğinde finansal konular ön plana çıkabilir veya birlikte giriştiğiniz projelerde beklemediğiniz, ani olaylarla stres yaşayabilirsin. Öte yandan günlük rutinlerini ve çalışma koşullarını düzene koyabilmek adına aksiyon alabilirsin. Ayrıca sağlığına da dikkat etmelisin!

Bu hafta ayrıca Venüs Koç burcunda seyahatine başlıyor. İş ortamındaki ilişkilerinde barışçıl tavırlar içerisinde bulunman halinde ön plana çıkabilir, ekip arkadaşlarından ve özellikle kadın figürlerden destek görebilirsin. Bu süreçte başka insanlara yardımcı olmaktan keyif alabilirsin. Genel anlamda sağlık konularında şanslısın. Ancak günlük koşturmacalarının içerisinde rahatlamak için bolca tatlı tüketme eğiliminin yükselmesine karşılık dikkatli olmakta fayda olabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 2 – 8 Mayıs haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta etik olmayan veya ahlaka aykırı davranışlarda bulunmaktan kaçının, aksi takdirde sorun yaşayabilirsiniz. İş hayatında muhtemel rakiplerinize karşı dikkatli olmanızda fayda var. Profesyonel cephede, bazı engellerle karşılaşmanız muhtemeldir ve hedeflerinize ulaşmada biraz gecikme yaşayabilirsiniz. İş insanlarının herhangi bir sözleşmeyi imzalarken dikkatli olmaları ve herhangi bir finansal karar almaktan kaçınmaları gerekir bu dönemde. Öğrenciler okul çalışmalarına konsantre olmakta zorluk çekebilirler. Mevsimsel hastalıklara yatkın olabilirsiniz. Aşırı yemek veya çok fazla içmek de kan dolaşımının bozulmasına katkıda bulunabilir, bu nedenle ölçülü olmak çok önemli.

Önümüzdeki 15 gün çalışma ortamınızı ve sağlığınızı ilgilendiren konular gündemde olacak. Çalışma ortamındaki istikrarı korumak, iş arkadaşlarınla huzurlu ve keyifli çalışmak önem kazanırken belli bir düzende süreçleri yürütmek ve projelerini somutlaştırmak için çalışabilirsin. Ancak ani gelişmelerle huzurun kaçabilir, stres yaşayabilirsin. İçinde teknolojinin olduğu bir projeye girişmen mümkün. Öte yandan günlük düzeninde huzuru ve sakinliği yakalamak adına yeni düzenlemeler getirmek isteyebilir; belki de işlerini yavaşlatmayı tercih ederek sağlığını korumak yönünde tercihler yapabilirsin. Bu dönemde hayattan tat almak için harekete geçebilir, yaratıcı çalışmalara girebilirsin.

Bu hafta ayrıca Venüs Koç burcunda seyahatine başlıyor. Sanatsal bir uğraşın varsa çalışmalarını, yeteneklerini öncü bir tavırla sahneye koymak için uygun bir dönemdesin. Çocuklarınla olumlu ilişkilerin olabilir ve onlarla bolca keyifli vakitler geçirebilirsin. Çocuğun yok ama istiyorsan Venüs’ün Koç burcundaki ziyaretini değerlendirebilirsin. Vaktini daha çok hobilerinle ilgilenerek ve sanatsal faaliyetler içerisinde sosyalleşerek geçirmek isteyebilirsin.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 2 – 8 Mayıs haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Profesyonel cephede elde edeceğiniz başarı rakiplerinizin dikkatini çekecek. Üstleriniz ve iş arkadaşlarınızla uğraşmak bir miktar zor olabilir. Finansmanla ilgili konularda büyük bir zorlukla karşılaşmayacaksınız. Gelirinizi artırmak için yeni bir işe veya projeye başlayabilirsiniz. Bu da kazançlarınızı daha etkin bir şekilde yönetmenize önemli ölçüde katkıda bulunabilir. Sizin ve eşinizin ilişkisinin sıkıcı hale gelmesi olasıdır. Eşinizle konuşurken sakin kalmanız önemlidir. Bazı sindirim sorunları yaşayabileceğiniz için midenize dikkat etmelisiniz.

Önümüzdeki 15 gün aşk ve çocuk konuları gündeminizde olacak. Birlikteliğindeki istikrarı ve güveni korumak bu dönemde önem kazanabilir. İlişkine keyif katabilmek adına yaratıcılığını kullanarak sevdiğine küçük sürprizler hazırlayabilirsin. Ancak beklemediğin bazı gelişmeler seni şaşırtabilir, ani elektriklenmelerle huzurun kaçabilir, güvenin sarsılabilir. Çocuklarınla daha çok vakit geçirdiğin bugünlerde sakinliğini korumakta zorlanabilir hızlı ve beklenmedik çıkışlar yapabilirsin. Farklı hobilerle ilgilenmek isteyebileceğin bir dönem olabilir. Öte yandan hızlı gelişmeler ev hayatında da bazı başlangıçlar yapmana yardımcı olabilir veya kariyer hayatını yeniden düzenlemek isteyebilirsin.

Bu hafta ayrıca Venüs Koç burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki bir ay süresince aradığın huzuru evinde, ailenle yakın temasta bulunarak yakalaman mümkün. Evini değiştirmek ya da evini güzelleştirmek arzusuyla yeni dekoratif düzenlemelere gitmek isteyebilirsin. Sosyalleşmek isteyeceğin ortamın da yine evin olması muhtemel. Arkadaşlarını evine davet edip onlarla keyifli vakitler geçirebilirsin. Aile içerisinde çözüme kavuşturulamamış konular varsa olumlu sonuca bağlanmasında aktif rol oynayabilirsin.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 2 – 8 Mayıs haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Ödenmemiş borçlarınız varsa bunları ödeme rahatlığına kavuşabilirsiniz. Kamu hizmetinde aktif olanlar takdir görebilir. Mali durumunuz, istikrarlı bir para akışı ile daha da iyi olmaya devam edecek. Bir süredir beklediğiniz bir para hesabınıza girebilir. İlişki açısından, aşk hayatınız neşeli ve eğlenceli olacak. Daha sorumlu davranacak ve daha büyük bir bağlılık duygusuna sahip olacaksınız. Bir aşk bağlantısı için eğilim oldukça güçlüdür. Şu anda, sınavlara hazırlanan öğrencilerin bu tür sınavlarda başarılı olmaları muhtemeldir. Sağlık açısından, önceden yaşadığınız hastalıklardan kurtulabilirsiniz.

Önümüzdeki 15 gün ev ve aile konuları gündemde olacak. Yaşadığın ortamdaki huzur ve sakinlik senin için her zamankinden daha fazla önem kazanabilir. Evinde ailenle geçirdiğin zamanı keyifli hale getirebilmek için yeni adımlar atabilir, hoş sohbetlerin olduğu sofralar kurabilirsin. Ancak aile üyelerinden ya da büyüklerden alabileceğin beklemediğin haberler keyfini kaçırabilir. Öte yandan dinlenmek adına kendine daha çok vakit ayırmak isteyebilirsin. Evde beklenmedik arızalar canını sıkabilir. Ayrıca fikirlerini paylaşabilmek adına yakın çevrenle olan iletişimini arttırabilirsin.

Bu hafta ayrıca Venüs Koç burcunda seyahatine başlıyor. Kardeşlerinle ya da yakın çevrenle vakit geçirmekten keyif alabilirsin. Fikirlerini konuşarak ve yazarak ifade edebileceğin konularda başarı sağlama potansiyelin yüksek. Sanatsal bir konuda eğitim almaya başlamak isteyebilirsin. Kısa süreli, sana keyif veren yolculukların olabilir. Yapmayı planladığın bir anlaşma varsa uygun bir dönemdesin.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 2 – 8 Mayıs haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta, düşüncelerinizi başkalarına etkili bir şekilde ifade etmenizi zorlaştıracak şekilde yoldan çıkma ihtimaliniz var. Konsantrasyonunuz üzerinde çalışın ve ele alınan zorluklar hakkında üstlerinizle konuşun. İş insanlarının yaptığı işlemler beklenen sonucu vermeyebilir. Nakit akışı dalgalanabilir ve bir miktar finansal baskı veya zorluk hissedebilirsiniz, bu nedenle parasal olarak olumsuz sonuçlar yaşanabilir. Aman dikkat! Çocuklarınıza ve onların ihtiyaçlarına para harcama eğiliminde de olabilirsiniz. Aşırıya kaçmamaya özen gösterin. Bu hafta mali disiplin sizin için bir esas olsun. İlişki açısından, eşiniz talepkar olabileceğinden aşk hayatınızda bazı sıkıntılar yaşanabilir.

Önümüzdeki 15 gün yakın çevre ve ticaret konuları gündeminizde olacak. Kardeşlerin, akraba ve arkadaşlarınla keyifli sohbetler yapmak isteyebilirsin. Ancak onlardan beklemediğin haberler alabilirsin ya da ani elektriklenmeler yaşayarak strese girebilirsin. Öte yandan ticaret hayatın varsa projelerinin istikrarını devam ettirmek için daha çok çalışman gerekebilir. Bazı anlaşmalar beklemediğin şekilde iptal olabileceğinden huzurun kaçabilir. Finansal bir konuda eğitim alıyorsan ani yön değişimine gitmen gerekebilir. Ayrıca bu süreçte gelirlerini arttırmak adına yeni başlangıçlar yapabilir, kaynaklarını korumak için mücadele vermen gerekebilir.


Bu hafta ayrıca Venüs Koç burcunda seyahatine başlıyor. Finansal gelirinde artış olabilir. Kazançların artarken harcama eğilimin de yükselebileceğinden bu süreçte dikkatli olmakta fayda var. Sanatsal ya da yaratıcılığın ön plana çıktığı işlerden kazanç elde etme potansiyelin yükselebilir. Yatırıma yönelik planların varsa gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesin.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Son teslim tarihlerine uymaya özen gösterin
  • Boğa burcu: İhtiyatlı/dikkatli yatırımlar yapmaya çalışın.
  • İkizler burcu: Yanlış anlamalardan kaçınmakta fayda var.
  • Yengeç burcu: Borç vermekten kaçının.
  • Aslan burcu: Hedeflerini değiştirmen veya güncellemen gerekebilir.
  • Başak burcu: Yeni fırsatlar arayın.
  • Terazi burcu: İşyerinde kibar ve nazik olun.
  • Akrep burcu: Kendinize aşırı güvenmeyin.
  • Yay burcu: Yeme alışkanlıklarınızı yönetin.
  • Oğlak burcu: Sorunlarınızı sakince ele alın.
  • Kova burcu: Taahhütlerinize bağlı kalın.
  • Balık burcu: Mali disiplini koruyun.

Astroloji | Güneş Tutulması’nın burçlara etkileri Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.