Astroloji: 23 – 29 Mayıs haftalık burç yorumları

Astroloji: 23 – 29 Mayıs 2022 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

haftalık burç yorumları

Astroloji: 23 – 29 Mayıs haftalık burç yorumları. 23 Mayıs, 24 Mayıs, 25 Mayıs, 26 Mayıs, 27 Mayıs, 28 Mayıs ve 29 Mayıs tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Haftanın genel etkileri: Merkür, Boğa burcunda retro sürecinde olacak. 4 Haziran’a kadar özellikle risk içeren finansal adımlar atılması, iş değiştirilmesi, maddi yatırımlar ve alım-satım yapılması önerilmez. İlişkilerimiz parasal mevzular yüzünden hasar görebileceğinden, borç almak ya da borç vermek de iyi bir fikir değildir. Retro sürecinde yaptığınız tercihlerden daha sonra cayabilirsiniz, yaptığınız her şey boşa gidebilir. Parasal kaynaklarımız, kişisel verilerimiz ve bürokrasi gerektiren durumlardaki özensiz tutumlar size pahalıya patlayabilir. Dolayısıyla şansınız varken girişimci davranmadan önce, maddi güvenliğiniz için ihtiyacınız olan koşullar ve yeteneklerinizi üretken biçimde nasıl hayata geçirebileceğiniz üzerine kafa yorabilirsiniz. Özetle plan yapabilirsiniz, ama adım atmanız tavsiye edilmez. Merkür Boğa burcundayken dayanıklılığımız sınanabilir.


Burçlara göre haftanın tavsiyeleri yazının sonunda

koç burcu

Koç burcu 23 – 29 Mayıs haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta birçok kaynaktan yararlanmaya devam edeceksiniz. Haftanın başında finansal hayatınız için iyi bir plan yapmanız önerilir. Bunu yaparak, paranızdan büyük ölçüde tasarruf edebilir, hatta birikim yapmaya başlayabilirsiniz. Hedeflerinize doğru ilerlemek için kendinizi motive etmeye devam edin.

Bu hafta, küçük kardeşleriniz kendi seçtikleri bir işi bulabilir ve ailede muazzam bir refah olasılığı muhtemeldir. Devlet işleri ile ilişkili olanlar, terfi ile birlikte istenen atamayı elde etmeleri muhtemeldir. Öğrenciler daha az çabayla bile başarıya ulaşacaklar. Bu onların güvenini artıracak ve hayatın her alanında daha fazla ilerleme ve başarı elde etmelerini teşvik edecektir.

23 Mayıs’ta Boğa burcunda Merkür retrosu etkilerini hissedeceğiz. Maddi birikimlerinizle ilgili karar vermeden önce ince eleyip sık dokuyun. Mümkünse kararlarınızı 4 Haziran sonrasına erteleyin. İçsel anlamda biraz huzursuz hissedebilir, gerginliğinizin sebeplerini bulamayabilirsiniz. Özellikle parasal konularda temkinli adımlar atmanız önerilir. Sizden borç para isteyenlere karşı temkinli olunuz çünkü bu hafta verdiklerinizi geri alamayabilirsiniz.

Bu hafta Mars sizin burcunuza geçiyor. Burcumuzdaki Mars, bize enerji ve özgüven getirecek ve ateşli doğasını tam olarak gösterecek. Her türlü konuda harekete geçmeye hazırız ve cesaretimiz çok yüksek. Kendimizi rahatlıkla ve özgüvenle ifade edebiliriz. Bu dönemde kimse istediğimiz adımları atmaktan bizi alıkoyamaz. Ancak enerjimizi ve öfkemizi kontrol altına almamız gerekiyor. Yoksa, sonradan pişman olacağımız kararlar verebilir ya da sözler söyleyebiliriz.

boğa burcu

Boğa burcu 23 – 29 Mayıs haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta, siz siz olun, borç vermekten veya borç almaktan kaçının, aksi takdirde maddi olarak zorluk çekebilirsiniz. Kardeşinizin sağlığı zayıf olabilir ve bu da para çıkışına neden olabilir. Aile içinde saygı göreceksiniz. Tüm aile sorumluluklarınızı üstleneceksiniz.

İşyerinde, herhangi bir rakip size karşı plan yapabilir ve komplo kurabilir. Bu nedenle her durumda gözünüzü ve kulağınızı açık tutarak çalışmanız gerekir. Herhangi bir sınava giren ve bu sınavda başarılı olmak isteyen öğrenciler, cesaret ve özgüvenlerinin yardımıyla büyük başarı elde edeceklerdir. Sağlık açısından küçük sorunlarınız olabilir ama önemli bir hastalık olmayacak.

23 Mayıs’ta gerileme hareketine devam eden Merkür, İkizler burcundan çıkıp sizin burcunuzda retro yapmaya devam edecek. 4 Haziran’a kadar kafanız karışık hissedebilirsiniz. Kendinizi anlatırken bazı şeyleri artık içinizde tutamadığınız bir sürece girebilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var. Öte yandan bu dönem hayatınızı gözden geçirmek, geçmişte yaptıklarınıza dönüp bakmak için bulunmaz bir fırsat.

Bu hafta Mars Koç burcuna geçiyor. İç dünyamıza yöneleceğimiz, kendimizle yüzleşeceğimiz bir döneme giriyoruz. Gizli düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Kavgalı olduğumuz insanlar tekrar karşımıza çıkabilir. Biz de eski hatalarımızı gözden geçirebilir, kendi içimizde çatışmalar yaşayabiliriz. Aşırı uç söylemlerden uzak durmamızda fayda var. Bu dönemi yeteneklerimizi geliştirmek ve zihnimizi huzura kavuşturmak amacıyla kullanabiliriz.

ikizler burcu

İkizler burcu 23 – 29 Mayıs haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta yaşam tarzınızı iyileştirmek için sürekli değişiklikler yapacaksınız. Ancak çok fazla iş yükü almaktan kaçınmalısınız. Boş şeylerden kaçınmanız ve paranızı en iyi şekilde kullanmanız tavsiye edilir. Yatırımlarınızı dikkatli yapmanız ve harcamalarınızı akıllıca yapmanız gerekiyor.

Uzun bir aradan sonra akrabalarınız veya arkadaşlarınızla etkileşime girecek ve iletişime geçeceksiniz. Bu, eski ilişkilerinizi yeniden geliştirmek ve geliştirmek için uygun bir zamandır. İş yerinde üst düzey yöneticiler kötü bir ruh hali içinde olabilir. Bu nedenle, seçici olacaklar ve her görevde sürekli hata aramaya devam edecekler. Bu da moralinizin bozulmasına neden olabilir ve zaman zaman diğer meslektaşlarınızdan rahatsız olabilirsiniz.

23 Mayıs’ta Boğa burcunda Merkür retrosu etkilerini hissedeceğiz. 4 Haziran’a kadar sorumluluklarınızın arttığını, daha ağırbaşlı olmanız gerektiğini düşündürecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma ortamınızda arkanızdan konuşulan pek çok konunun olabileceği günlerden geçerken, sırlarınızın kime gittiğine çok ama çok dikkatli olun.

Bu hafta Mars Koç burcuna geçiyor. Sosyal çevre ve arkadaş ilişkilerimizin ön plana çıktığı bir dönemdeyiz. Gelecekle ilgili yeni planlar yapabilir ya da yapmış olduğumuz planlarla ilgili harekete geçebiliriz. Yeni insanlarla tanışmamız ve yeni sosyal çevrelere girmemiz de mümkün. Arkadaşların ile aranda gerginlikler yaşanabilir. Bu dönemde yakın olduğun kişilerle alacak – verecek hesapları yapmaktan kesinlikle kaçınmalısın. Parlak fikirler üretebilir, düşüncelerinle hayranlık kazanabilirsin.

yengeç burcu

Yengeç burcu 23 – 29 Mayıs haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta, iş yapma yeteneğiniz artıyor ve iş faaliyetlerinizi yaratıcı bir şekilde genişletmek için büyük bir karar verebilirsiniz. Aile üyelerinizin yanı sıra sizinle ilişkili olanların desteğini alacaksınız. Bu, kendinize olan güveninizi artıracak ve sıçramalar ve motivasyonla ilerleyebileceksiniz.

Bu hafta boyunca harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Aksi takdirde çok sıkıntı çekebilirsiniz. Aynı zamanda, bir aile üyesinin maaş artışı nedeniyle maddi fayda sağlama olasılıkları vardır. Ev tadilatı ile ilgili bazı kararlar alınabilir. Herhangi bir şey hakkında çok fazla düşünmek size zihinsel stres verebilir.

23 Mayıs’ta Boğa burcunda Merkür retrosu etkilerini hissedeceğiz. 4 Haziran’a kadar çalışma arkadaşlarınızla gerginlikler yaşanabilir. Yine eşinizin ailesiyle olası gerginlikler, büyüklerinizin sağlık sıkıntılarıyla beklenmedik konular gündeminizde olabilir. Yöneticilerinizle ikili diyaloglarınıza biraz daha dikkat etmeniz gereken bir süreç olacak. Öte yandan öğrenme iştahınız çok yüksek olacak. Yeni bilgiler keşfedin ve başkalarıyla bunu paylaşın.

Bu hafta Mars Koç burcuna geçiyor. Hayat amaçlarımız ve kariyer alanlarında son derece hareketli bir döneme giriş yapıyoruz. Bir süredir kariyerimizde yeni adımlar atmayı planlıyorsak ve bunun için gerekli cesareti bulamıyorsak, tam sırası! Üstlerimizle yüzleşebilir, isteklerimizi daha net ve özgüvenli ifade edebiliriz. Bu dönemde ebeveynlerimiz, üstlerimiz ya da otorite figürleriyle aramızda sorunlar yaşanabilir. Önümüze engeller çıkabilir ve bu yüzden öfke patlamaları yaşayabiliriz. Temkinli olmamızda fayda var.

aslan burcu

Aslan burcu 23 – 29 Mayıs haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta büyük bir finansal kazancınız olabilir. Bu nedenle yeni bir ev veya araç almayı planlayabilirsiniz. Özel sektörle ilişkili olanlar, kazanç getirecek bir iş için seyahat edeceklerdir. Aile hayatınız destekleyici olacak ve aile üyelerinin görevlerini yerine getirmelerine yardımcı olmaya istekli olacaksınız.

Bazılarınız huzurlu bir hayatın tadını çıkarmak için bilgilerini artırmaya çalışmalı. Kitap okumak veya meditasyon yapmak, düşüncelerinizi dengelemenize yardımcı olacaktır. Öğrenciler, programlarına ulaşmada zorluklar yaşayabilecekleri için çalışmalarına konsantre olmakta zorlanabilirler.

23 Mayıs’ta Boğa burcunda Merkür retrosu etkilerini hissedeceğiz. Merkür’ün gerilemesi, iş hayatınız ve itibarınızla ilgili değişimleri size getirebilir. Eskiden size verilmiş bir görevi tekrar karşınızda bulabilirsiniz. Meraklanmayın, bu gelişmeler sizin bazı şeyleri anlamanızı sağlayacak. 4 Haziran itibariyle de işler tamamen rayına girmiş olacak.

Bu hafta Mars Koç burcuna geçiyor. Dokuzuncu evimize düşecek olan Mars yüksek öğrenim, yurt dışı, inançlar konularında harekete geçeceğimize işaret ediyor. Kendi fikirlerimizi dile getirmekte başarılı olabilir, inandığımız şeyler için savaşmak isteyebiliriz. Akademik konularda yeteneklerimizi gösterebilir, herhangi bir sınav söz konusu ise çok başarılı olabiliriz. Yurt dışı ya da eğitimle ilgili konularda önümüze yeni fırsatlar çıkabilir.

başak burcu

Başak burcu 23 – 29 Mayıs haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta başkalarını etkileme yeteneğiniz size birçok olumlu sonuç verecek. Çevrenizdeki etkili kişiler arasında görünürlüğünüzü artırmak için sosyal aktivitelere katılmanız sizin için iyi bir fırsat olacaktır. Maddi sıkıntılar yaşıyorsanız, yakınlarınızın desteğini alacaksınız. Bu, zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.

Geçmişte kariyerinizde biraz hayal kırıklığı yaşadıysanız, işler düzelmeye başlayacak ve kariyeriniz olumlu bir yöne doğru ilerlemeye başlayacak. Herhangi bir sınava hazırlanan öğrenciler başarılı olacaktır. Ancak, kendilerine aşırı güvenmemelidirler.

23 Mayıs’ta Boğa burcunda Merkür retrosu etkilerini hissedeceğiz. Ev ve aile üzerine yaptığınız çalışmalarda bazı şeyleri gözden geçirmek, tekrar yapmak gerekebilir. Özel hayatınız bir süre daha ilgi istiyor. Taşınma, tadilat gibi işler de gündeme gelebilir. Bu işlere girecek olanlar 4 Haziran tarihine kadar, kazalara karşı dikkatli olmalıdırlar. Ayrıca olası gerginlikler ve özel eşyalarınızı kaybetme riskleriniz de bulunuyor. Trafikte hız yapmamaya ve aracınızın bakımlarını yaptırmaya özen göstermelisiniz.


Bu hafta Mars Koç burcuna geçiyor. Ortak kaynaklarımız, ortaklıklardan elde edilen gelirler, miras, sigorta, vergi gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Bu süreçte yeni yatırımlar yapmak, borç ya da kredi almak gibi konularda eskiye nazaran çok daha cesaretli olabiliriz. Aynı şekilde cinsellikle ilgili konularda da daha girişken olmamız mümkün. Lidibodumuz artabilir. Travmalarımızla yüzleşip bu konuda da bir şeyler yapmaya karar verebiliriz.

terazi burcu

Terazi burcu 23 – 29 Mayıs haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Şu anda, becerilerinizle ve yeteneklerinizle övünmeden hedeflerinize doğru sakince ilerlemeye devam etmeniz gerekiyor. Böyle bir durumda, kimseye körü körüne güvenmemeye dikkat edin ve istediğiniz başarıyı elde etmeden önce kartlarınızı herkesin önünde ifşa etmeyin.

Herhangi bir finansal karar alırken büyük olasılıkla sorunları aşacak ve sağlam yatırımlar yapabileceksiniz. Ancak, rahatınızdan çok, aile üyelerinizin ihtiyaçlarına dikkat etmek gerçek önceliğiniz olmalıdır. Ailenizden birinin bozulan sağlığında zihinsel stresten kurtulmayı sağlayacak iyileşmeye tanık olacaksınız.

23 Mayıs’ta Boğa burcunda Merkür retrosu etkilerini hissedeceğiz. Yeni sözleşmeleri birkaç kere okuduktan sonra imzalayın. Seyahatlerde unutkanlıklara karşı önlem alın ve aracınızın bakımlarını daha önceden yaptırın. Özellikle emlak alım satımlarında çok daha temkinli adımlar atmanız tavsiye edilir. Dolandırılma ve kandırılma riskiniz yüksek. 4 Haziran’a kadar sağlığınıza da her zamankinden daha fazla özen gösterin.

Bu hafta Mars Koç burcuna geçiyor. Uzun vadeli ilişkilerimiz ve ortaklıklarımız ile ilgili konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Partnerimizle aramızda bir rekabet ortamı oluşabilir ve bu yüzden gerginlik yaşanabilir. Karşımızdaki kişilerin fazla özgüvenli olduklarını ya da fazla abartılı davrandıklarını düşünebilir, bu nedenle biz de onlara karşı öfkeli tepkiler gösterebiliriz. Enerjimizi kavga etmek yerine, partnerimizle birlikte katılabileceğimiz fiziksel aktivitelere harcamamız gerginliğimizi atmamızı sağlayabilir. Hayatımızda biri yoksa, aniden hayatımıza yeni biri girebilir. Fakat ilişki kararını aceleyle vermemekte ve temkinli olmakta fayda var.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 23 – 29 Mayıs haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta biraz farklı davranacaksınız ve muhtemelen başkalarıyla tartışmaya girebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların, özellikle de aile bireylerinin davranışlarından dolayı biraz üzülebilirsiniz. Bu aynı zamanda zihinsel stresinizi de artıracaktır.

İşle uğraşanlar, iş gereksinimlerini karşılamak için istenmeyen bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirler. Bu nedenle şimdi bu yolculuktan kaçınmak daha iyi olacaktır, aksi takdirde maddi kaybın yanı sıra zihinsel strese de neden olabilir. Herhangi bir giriş sınavına hazırlanan öğrencilerin daha dikkatli çalışmaları gerekecektir. Bunun dışında sağlıklarına da önem vermelidirler. Ailenin büyükleri, dizleri ve eklemleriyle ilgili sağlık sorunları yaşayabilir.

23 Mayıs’ta Boğa burcunda Merkür retrosu etkilerini hissedeceğiz. Yeni iş fırsatları önünüze gelebilir ancak acele adım atmayın, karar vermek için 4 Haziran’a kadar beklemeniz tavsiye edilir. Kariyer konularınızdaki fırsatlar önümüzdeki dönemde daha bir rahatlayacak.

Bu hafta Mars Koç burcuna geçiyor. Bu süreçte günlük yaşamımız ve iş hayatımız ile ilgili olaylar gündeme gelecektir. Her zamankinden daha fazla çalışmamız gerekebilir, eğer çalışıyorsak iş arkadaşlarımızla sorun yaşayabiliriz. Çalışmıyorsak, günlük yaşamımızda sorunlar yaşayabilir, çevremizdeki insanlarla çatışmalara girebiliriz. Bu dönemde sağlığımıza da özen göstermemiz yerine olacaktır. Baş ağrısı, ateş gibi sorunlar ortaya çıkabilir. Kesici ve yanıcı aletleri kullanırken de dikkatli olmalıyız.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 23 – 29 Mayıs haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta cesareti korumanız tavsiye edilir. Dahası, işyerinde meslektaşlarınız, fikirleriniz veya kararlarınızdan rahatsız olup size karşı çıkabilirler. Bu haftaki ilişkiler zorlu olabilir ve bekleyen sorunları çözmek için zamana ihtiyaç duyabilir. Kişisel hayatınıza diğer alanlara göre daha fazla öncelik vermeniz tavsiye edilir.

Bu hafta mümkün olduğunca vaktinizi çocuklarınızla geçirin. Sınavlara hazırlanan öğrenciler, olumlu sonuçlar almak için ekstra sıkı çalışma yapmak zorunda kalabilirler. Bu nedenle, herhangi bir nedenle kendinizi eğitimden uzaklaştırmayın. Zihniniz huzursuz olabilir, bu yüzden yeterli uyku aldığınıza emin olun.

23 Mayıs’ta Boğa burcunda Merkür retrosu etkilerini hissedeceğiz. 4 Haziran’a kadar hayatınızı ihmal etmeniz, bazı olayları yanlış anlamanız muhtemeldir. Evdeki sıvılar ve su tesisatı gibi konularda temkinli olmakta fayda var. Özellikle iş arkadaşlarıyla iletişimde olası gerginliklere dikkat etmenizde fayda var.

Bu hafta Mars Koç burcuna geçiyor. Sosyal hayatımız, aşk ilişkilerimiz, hobilerimiz ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde hayat enerjimiz ve sosyal hayatımız daha da canlanabilir. Hayattan daha fazla keyif almaya başlayabiliriz. Yeni hobiler edinebiliriz. Aşk hayatımız hareketlenebilir. Yeni insanlarla tanışabiliriz. İlişkimiz varsa partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem de geçirebiliriz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 23 – 29 Mayıs haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta boyunca enerji dolu olacaksınız ve işinizi verimli bir şekilde tamamlamak için her türlü çabayı göstereceksiniz. Böyle bir durumda, verimsiz şeylere odaklanmayı bırakmalısınız. İşyerinde yaşanan olumsuz durumlar aile yaşamınızda rahatsızlıklara neden olabilir. Bu, istemeseniz bile evde sinirli görünmenize neden olacaktır.

Bununla birlikte, eşiniz destekleyici olmaya devam edecek ve görevlerinizi gerçekleştirmenizde size yardımcı olacaktır. Bu hafta yeni bir projeye başlamaktan veya herhangi biriyle iş ortaklığı yapmaktan kaçınmalısınız. Öğrenciler eğitim arayışlarında olumlu sonuçlar alacaklardır.

23 Mayıs’ta Boğa burcunda Merkür retrosu etkilerini hissedeceğiz. 4 Haziran’a kadar eskiler, yarım kalan hikayeler sizi bulabilir. Eski aşklarla karşılaşmalar ve görüşmeler yaşayabilirsiniz. Birlikte olduğunuz partneriniz varsa onunla tartışmalara açık olacağınız için gerginliklere dikkat etmenizde fayda var. Ailenizin birlikteliğinize olan tutumları da biraz canınızı sıkabilir.

Bu hafta Mars Koç burcuna geçiyor. Ev ve aile konularına odaklanacağımız bir sürece giriyoruz. Ebeveynlerimiz ile anlaşmazlıklar olabilir, huzursuzluklar ve tartışmalar bu döneme damgasını vurabilir. Evde bir rekabet ortamı oluşabilir, aile bireyleri ile aramızda güç savaşları yaşanabilir. İlk defe tek başımıza bir eve çıkmak için adım atabiliriz. Ya da ailemizin gayrimenkul alım satımları ön plana çıkabilir. Aniden taşınma kararı alabiliriz.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 23 – 29 Mayıs haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bazen kendinizi aşırı stresten muzdarip bulabilirsiniz. Bu nedenle de birçok olumsuz düşünce aklınıza gelebilir. Böyle bir durumda, iç huzurunuzu kaybetmeden kendinizi mümkün olduğunca oyalamaya çalışın. Para meseleleri söz konusu olduğunda, çevrenizdeki deneyimli insanlardan tavsiyeler alın.

Kişisel cephede, aşkta, dostlukta ve karşılıklı bağda büyüme olasılığı vardır. Bu dönem işlerin içine girip daha çok öğrenmek için iyi bir süreçtir. Bu nedenle bir beceri yükseltme programına kayıt yaptırabilirsiniz. Çok çalışan öğrencilere burs verilebilir. Bu aynı zamanda saygınızı da artıracak ve aileniz sıkı çalışmanızı görmekten gurur duyacaktır.

23 Mayıs’ta Boğa burcunda Merkür retrosu etkilerini hissedeceğiz. 4 Haziran’a kadar gelecek planlarınız konusunda kafanız bir parça karışık olabilir. Tanımadığınız kişilerle oturacağınız iş anlaşmaları sonradan başınıza bela olabilir. İş yerinizde oluşabilecek bazı tatsızlıkları görmezden gelmeyin, önlemlerinizi alın bu sene sonbaharda görmezden geldiğiniz konular sonradan canınızı sıkabilir gibi görünüyor. İdeallerinizin değişebileceğini hesaba katın, esnek olun. Değişime açık olun ve en önemlisi kendinize inanın. Gelişmeleri yakından takip etmeniz için radarınız da hep açık olsun.

Bu hafta Mars Koç burcuna geçiyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve komşularımız ile hareketli bir döneme giriyoruz. İletişim trafiğimiz daha da artabilir. Çok sayıda yolculuk planlayabilir, bir anda birçok yeni projeye el atmak isteyebiliriz. Konuşma tarzımız biraz sert ve fazla direkt olabilir. Bu yüzden yanlış anlaşılabiliriz. Eleştiriler de canımızı sıkabilir, bu yüzden etrafımızdaki insanları elimizde olmadan kırabiliriz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 23 – 29 Mayıs haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta sağlığınız normalden daha iyi olacak, bu sayede kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Bu, neşeli mizacınıza ayak uyduracağınız bir zaman olacak. Başkalarının deneyimlerinden öğrenerek yeni stratejiler ve planlar oluşturduğunuzu göreceksiniz. Bu, üstleriniz tarafından çok takdir edilecek ve performansınıza iyi yansıyacaktır.

Bununla birlikte, aile hayatında bazı huzursuzluklar yaşanabilir. İş hayatınıza odaklanmak için çalışma alanınızı ve kişisel hayatınızı birbirinden ayırmaya gayret gösterin. Eşiniz kariyerinde bazı olumlu gelişmeler yaşayabilir. Öğrenciler son derece iyi performans gösterecek ve istedikleri sonucu alacaklardır.

23 Mayıs’ta Boğa burcunda Merkür retrosu etkilerini hissedeceğiz. Eski arkadaşlardan destek alabilir, eski müşterilerinizle tekrar çalışmaya başlayabilirsiniz. İmza öncesinde birkaç kez okumanız size puan kazandıracaktır. Trafikte kazalara oldukça açıksınız aman dikkatli olunuz. En yakın arkadaş, kardeş, kuzen ya da sürekli görüştüğünüz komşularınızla ilgili de bazı çıkmazlar ve hoşunuza gitmeyen sırlar da ortaya çıkabilir.


Bu hafta Mars Koç burcuna geçiyor. Maddi konularla ilgili mücadele vermek zorunda kalacağımız bir süreçten geçebiliriz. Maddi konularda kendimizi güvende hissetmek için çabalayabiliriz. Ancak aynı zamanda harcamalarımız da ani bir şekilde artabilir. Para kazanmak için yeni yollar bulmaya çalışabilir, belki de yaratıcı yönümüzü kullanabilir, hobilerimizi gelir kaynaklarına dönüştürebiliriz.

Burçlara göre haftanın tavsiyeleri:

  • Koç burcu: Kendinizi motive edin.
  • Boğa burcu: Gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutun.
  • İkizler burcu: Yaşam tarzınızı iyileştirin.
  • Yengeç burcu: Aşırı düşünmekten kaçının.
  • Aslan burcu: Bilginizi genişletin.
  • Başak burcu: Mali sıkıntılara karşı dikkatli olun.
  • Terazi burcu: Planlarınızı ifşa etmeyin.
  • Akrep burcu: Başkalarıyla tartışmaktan kaçının.
  • Yay burcu: Size karşı çıkanlara hoşgörülü olun.
  • Oğlak burcu: Dikkatiniz dağılmasın.
  • Kova burcu: Kendinizi meşgul edin.
  • Balık burcu: İş-yaşam dengesini koruyun.

Astroloji | Doğum tarihinize göre Numeroloji analizi – Facebook, Twitter, Instagram ve Telegram‘da takip edebilirsiniz!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.