Güldür Güldür’de ‘iktidar medyası’ eleştirisi: Tuvalet kağıdına gerek kalmadı

Güldür Güldür Show programının yeni bölümünde, gazetelerde çıkan “Panda yavruladı”, “Ekonomide altın çağ”, “Almanya bizi kıskanıyor” manşetleri eleştirildi. Skeçte, gazeteler için “Tuvalet kağıdına gerek kalmadı, bunları kullanabiliriz” denildi.

Güldür Güldür

Video aşağıda – Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Güldür Güldür Show programının yeni bölümünde iktidarı destekleyen gazetelerin “Ekonomide altın çağ”, “Almanya bizi kıskanıyor” gibi manşetlerine gönderme yapıldı. Skeçte, gazeteler için “Tuvalet kağıdına gerek kalmadı, bunları kullanabiliriz” denildi.

Türkiye’de yaşayanların ekonomik sıkıntılar çekmesine rağmen iktidara yakın gazetelerde, “Panda yavruladı”, “Ekonomide altın çağ”, “Almanya bizi kıskanıyor” manşetlerine yer verilmesini eleştiren skeç, seyircilerden alkış aldı.

Türkiye gündemine dair skeçlere sıklıkla yer verilen programın bugünkü bölümünde bazı gazete manşetlerine gönderme yapıldı. Vatandaşın ekonomik sıkıntılar çekmesine rağmen gazetelerde, “Panda yavruladı, ekonomide altın çağ, Almanya bizi kıskanıyor” manşetlerine yer verildiği aktarıldı.

Gazete başlıklarının okunmasının ardından uzun süre seyircilerden alkış alan sahnede, “tuvalet kağıdına gerek yok, bunları kullanabiliriz” denildi.

Sosyal medyada Ali Sunal‘ın yönettiği Güldür Güldür Show’un skeçleri Levent Kırca’nın ‘Olacak O Kadar’ skeçlerine benzetildi.

Bakan Nebati, Güldür Güldür skecini paylaştı: Gözlerimdeki ışıltıyı göremedim


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 20 yıldır ilkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışan bağımsız bir medya kuruluşudur. Amacımız: Gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonumuz: Okurlarımızda sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerlerimiz: Dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın çevrimiçi yayınlarından biri olarak, iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul eder. Bu doğrultuda Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İndigo Dergisi ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildirgeyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya toplumsal köken, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.