Astroloji: Venüs Aslan transiti burç yorumları

Astroloji: Venüs Aslan transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

burç yorumları

Astroloji: Venüs Aslan transiti burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

Etkisi 14 Eylül’e kadar sürecek Venüs Aslan transiti ile karşımızdaki kişiyi yönetmek isterken, fedakar tavırlar rafa kalkacak, romantik istekler öne çıkacak. Birlikteliklerde karşılıklı talepler büyük olabilir. Kalbi boş olanlar yeni aşklara yelken açabilir. Çevrenizde uçuşan balonlar, diz çökülen seremoniler, evlilik tekliflerini sıkça görebilirsiniz. Süregelen birlikteliklerde ise canlılık ve neşe ortaya çıkabilir. Venüs Aslan burcundayken, içinde var olan aşk potansiyeli, yazın çıkan orman yangını gibi hemen alev almaya hazır olduğundan, bu dönemde tutkuyu, gerçek aşkla karıştırma tehlikesi içinde olabilirsiniz. Böyle durumlarda, gerçeği kendinize sormalısınız. En doğru kararı kalbiniz verecektir.


Genel olarak tüm burçlar için moda, kozmetik, saç değişimi, imaj yeniliği, iddialı ve gösterişli renk tercihleri yapılabilir. Yaratıcı konular, sanat, spor, artistik yetenekler, hobiler öne çıkacaktır. Girişimde bulunmak, ön planda olmak, adını duyurmak isteyenler bu dönemde yeni projelere imza atabilir. Çocuklarımızla ilgili konular, yenilikler, onların güzel haberleri yüzümüzü güldürebilir. Aslan burcundaki Venüs bizi, doğamız gereği özel olduğumuzu hatırlamaya davet ediyor: Kimsenin onayına veya doğrulamasına ihtiyacımız yok. Bu kozmik olayın daha yüksek olan amacı ise diğer insanların bizimle ilgili görüşlerinden bağımsız olarak gerçek ve sarsılmaz bir özgüven geliştirmemize izin vermektir.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkilerinde son derece romantik ve tutkulu bir döneme giriyoruz. Mevcut ilişkilerimizde kendimizi coşkulu, heyecanlı ve çok mutlu hissedebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza başımızı döndürecek çekicilikte, jestleriyle ve sevgisiyle bizi heyecanlandıracak biriyle tanışabilir ve ciddi bir ilişkiye başlayabiliriz.

Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konularda şanslı ve keyifli bir dönem yaşayabilirsiniz. İlişkisi olanlar evlilik ya da nişan planlaması yapabilir yalnızlar için aşk geliyor. Kalbi boş olanlara yeni aşk gelebilir. Eğlence ve organizasyonlar aktifleşecektir. Keyif aldığınız hobilere ve sanatsal girişimlere enerjinizi aktarabilirsiniz.

Enerjiniz giderek artıyor. Işığınızı yansıtıyor, öne çıkıyorsunuz. Hobilerinizden kazanç elde edecek, sürpriz tanışmalar yaşayacaksınız. Yalnızlığınız son bulabilir! Devamlı olmasını istiyorsanız ilişki için çabalayın. Çocuklarınızla birlikte yaratıcı oyunlar oynayabilir, birlikte planlar yapabilirsiniz. Belki çocuk haberleri de getirebilir bazılarına.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle mutlu ve heyecanlı zamanlar geçirebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde tamamen ailemiz ve evimiz ile ilgili konulara odaklanıyor olacağız. Evle ilgili dekorasyon değişiklikleri yapmamız, evde herkesi hayran bırakacak organizasyonlar düzenlememiz mümkündür.

Ev ve ailenizle ilgili konularda hareketlilik olurken gösterişli bir ev alabilir ya da evinizi lüks tüketim eşyalarıyla döşeyebilirsiniz. Aile için söz nişan gibi etkinlikler olabilir. Ev içinde kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizi evinizde ağırlamaktan keyif alırsınız. Şatafatlı ve gösterişli ev içinde organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Evinize iç dekorasyon için alışveriş yapabilirsiniz. Ancak harcamalarınıza yine de dikkat edin. Maddi konularda dikkatli olun. Birikimlerinizi gayrimenkul sahibi olmak inin kullanabilirsiniz. Tüm aileyi bir araya getirebilirsiniz. Konfor alanınızı terk ediyor ve yeni kazanç elde ediyorsunuz. Bu dönemde yeni ev almanın ve taşınmanın enerjisi iyi gelir.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, birlikte heyecanlı aktivitelere katılabiliriz. Yakın çevremizden biriyle aramızda yeni bir ilişki başlayabilir. İş ya da eğlence amaçlı çok sayıda keyifli kısa yolculuklar yapabiliriz.

Eski okul arkadaşlarınızdan biriyle yakınlaşabilirsiniz. Mesleğinizde satış ve pazarlama taktiklerini çok işinize yarayabilir ve kazancınız artabilir. Becerileriniz dikkat çekebilir. Fikirleriniz bu dönemde daha değerli olacak. Çizime dayalı sanatsal becerinizle ön planda olabilirsiniz.

Sosyal çevreniz, komşu, kardeş ve kuzenlerinizle etkileşim uyumlu olur. Sevdiklerinizle seyahate çıkar veya sevdiğiniz bir şehre gitmek isteyebilirsiniz. Ticari ve keyfi seyahatlere çıkabilirsiniz. Kendinize zaman ayırabilir, çevrenizi etkileyebilirsiniz. İlişkileri düzelttiğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal medya da dikkat çekeceksiniz.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni yatırım fırsatları yakalayabileceğimiz, yeni girişimlere her zamankinden daha gözü kara yaklaşabileceğimiz bir dönemdeyiz. Bu dönemde tanıştığımız kişiler sayesinde, yeni iş bağlantıları kurabiliriz. Ancak lüks harcamalarda kontrolümüzü kaybetmemeli, temkinli hareket etmeliyiz.

Parasal konularda büyük şans elde ederken kazancınızı lüks tüketime yatırabilirsiniz. Ev alım satımı önem kazanabilir. Geliriniz yükselebilir. Kendi değerinizin farkında olacağınız bir dönem. Parasal yatırımlar yapabilirsiniz veya köşeye para atıp biriktirebilirsiniz tabi aynı şekilde lüks ihtiyaçlara ve değerli eşyalara gereksiz yere para harcayabilirsiniz.

Venüs, size iş ve para anlamında fırsatlar sunuyor. Ayrıca kendinizi daha iyi ifade etmeye başlıyorsunuz. Hayattan beklentiniz yükseliyor ve konforlu bir hayat için çabalıyorsunuz. Yeteneğiniz varsa o alanda parlayabilir yine yeteneğinizi paraya dönüştürebilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremizdeki herkes tarafından çekiciliğimiz, duruşumuz ve özgüvenimiz ile takdir edileceğimiz ve hayranlık kazanacağımız bir dönemdeyiz. Fiziksel görünüşümüz üzerinde değişiklikler yapabilir, imaj değişikliğine gidebiliriz.

Fiziksel görünümünüz bu dönem çok önemli olacak. Estetik operasyon yaptırabilir, görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Yalnızsanız yeni tanışacağınız birisiyle dolu dolu aşk yaşayabilirsiniz. Tüm gözler sizin üzerinizde olurken keyifli bir dönem geçireceksiniz. Duruşunuz daha özgüvenli olur ve bu hayatınızda biri varsa cezbedebilir.

Venüs, kendinizi parlattığınız ve girişken olduğunuz bir döneme işaret ediyor. Fiziksel değişiklikler yaparken abartılı ve takıntılı olmamaya dikkat edin. İlişkiler için de yeni bir adım atabilirsiniz. Kişisel bakım ve fiziksel değişim zamanı. Kuaförler, estetik merkezi, spor salonu sizi mutlu eden yerler olabilir. Saç şeklini, rengini yenilemeye ihtiyaç artıyor. İddialı değişimler yapabilirsiniz kendinizde. Belki yenilenmeye iten neden ilişkiye dayalı olabilir.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde ön plana çıkmamızı gerektiren bazı olaylar yaşamamız mümkün. Her ne kadar istemesek de kendimizi göstermemiz gereken durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. Öte yandan içten içe öz güvenimiz artabilir. Gözlerden uzak yaşayacağımız yeni bir aşk söz konusu olabilir.

Gizli aşklara ve platonik duygulara dikkat. Gizlediğiniz bir ilişki varsa bu dönem aranızda tutku artabilir. Bazılarınız için medyatik olma tanınma zamanı. Kendi iç dünyanızın kraliçesi kralı konumunda olacağınız bu dönemde, sevdiğiniz işlere geri planda yoğunlaşabilirsiniz. İlham yönü olan işlere yoğunlaşabilirsiniz. Platonik aşklara açık, sizi gizli takip edecek birinin varlığı olabilir veya sizin gizli sevdiğiniz biri olabilir.


14 Eylül tarihine kadar sizin için yarıda kalmış, tamamlanamamış konular gündeme gelebilir; verdiğiniz karara sadık kalın. Kendi kurtarıcınız kendiniz olun ve planlarınızı kendi içinizde tutun. Gösterişten uzak, derin sevgiler gündemde tabi bazılarınız haksızlığa uğrasa da önemli bir şey olmaz. Belki genital rahatsızlıktan hastane işleri ve kontrolleri olabilir.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu ve coşkulu hissedeceğimiz, çekici, nüfuzlu yeni insanlar tanışıp yeni bağlantılar kurabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Mevcut arkadaş gruplarımız ile sanatsal aktivitelere katılabilir, son derece keyifli zamanlar geçirebiliriz.

Sosyal çevrenizdeki hareketlilikle gece davetleri organizasyonlarda boy gösterebilirsiniz. Hayatınızda yeni girişimler söz konusu olabilir. Yaşam standartlarınızı yükseltmek istiyorsunuz. Cömertliğiniz bu konuda size fayda sağlayacak. İnsanların sınırlarına karşı daha hassas olun. Muhteşem gösterişli mekanlarda bulunabilir buralarda tanışacağınız birileriyle tutkulu bir aşka yelken açabilirsiniz. İstediğiniz bir şey gerçekleşebilir.

Sosyal organizasyonlar, arkadaşlarınız arasında dikkat çekebilirsiniz. Gurup, dernek, kulüp gibi alanlarda ön planda olabilirsiniz. Kariyerden elde edilen gelir sizi mutlu edebilir bu dönemde. İdeallerinize ulaşırken olumlu bir destek alıp mutlu olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili gelişmeler sizi sevindirir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte ön plana çıkabileceğimiz, sosyal statümüzün artabileceği, yeni kurduğumuz bağlantılarla, kariyerimizde yeni fırsatlar yakalayabileceğimiz bir dönemdeyiz. Üstlerimizle bağlarımız güçlenebilir, yeni projelerimiz ile tüm dikkatleri üzerimize toplayabiliriz.

Meslek ve kariyer yaşamınızda tanınma ve öne çıkma etkileri altındasınız. Terfi zam ya da yükselişler olabilir. Bazılarınız iş hayatındaki biriyle yakınlaşabilir. Evlilik kararı alabilirsiniz. Toplum önünde enerjinizle parlayacağınız bir dönem. 14 Eylül’e kadar kariyer odaklı işiniz varsa adınızı dönem içinde duyurabilirsiniz. Hayatınızda biri varsa aşkınızı toplum içinde yaşarsınız veya sevdiğiniz kişiyi aileden biriyle tanıştırabilirsiniz. Evlilik gündeminize gelebilir.

Venüs transiti kariyerinizde şans yaratıyor. İş ve meslek yaşamınızda güzel gelişmeler yaşarsınız belki maddi yönden iyi gelecek bir terfi veya yeni başlanan iş olabilir. Bulunduğunuz ortamda üst yönetici kişiler tarafından desteklenirsiniz. Yükselen özgüveninizle dikkat çekiyor, duygusal ve parasal anlamda kazandığınız bir döneme giriyorsunuz. Yöneticilerinizin takdirini kazanıyorsunuz ve yeni tekliflerle ilgileniyorsunuz.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Uzun ve keyifli bir yurt dışı seyahati söz konusu olabilir. Görüşlerimiz ve fikirlerimiz ile öne çıkabilir, herkesin dikkatini çekebilir ve hayranlığını kazanabiliriz. Yeni tanıştığımız kişiler sayesinde, ülke dışı eğitim ve kariyer fırsatları yakalamamız mümkündür.

Yurt dışı konularınız hareketlenirken mesleğinizle ilgili uzaklarda tanınabilir ve dikkat çekebilirsiniz. Para kazancınız yapacağınız satış teknikleriyle daha da artacaktır. Gösterişli bir tatilde tanışacağınız biriyle yakınlaşabilirsiniz. Daha çok sevdiğiniz alanlara yöneliyorsunuz. Bu anlamda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Tatiller ve projeler gündeme gelebilir. Aşk kapılarınız aralanıyor.

Yabancı bir ülkeden veya uzak bir şehirden biriyle romantik birlikteliğe başlanabilir. Sevdiğiniz kişi için başka bir şehre gidebilirsiniz. Gitmek istediğiniz yerleri görme imkânı bulabilirsiniz. Sevdiğiniz ve ilginizi çeken bir konuda eğitim alabilirsiniz. Paranızı dil, eğitim alanına yatırabilirsiniz. Belki de uzak yerler sizin için kazanç kapısı olacaktır.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda risk almaktan korkmadığımız ve şansımızın arttığı bir döneme giriyoruz. Bizim, eşimizin ya da partnerimizin gelirlerinde sürpriz artışlar olabilir. Miras, kredi, sigorta gibi konularda karşılaştığımız hukuki sorunlar lehimize sonuçlanabilir.

Venüs transiti sizler için finansal olarak şanslı bir dönemi de başlatıyor. Bu dönemde ek gelir elde edebilirsiniz. Harcamalarınızın dengesini iyi bulmalısınız. İçinizden başlayıp dışınıza yansıyan bir yenilenme sürecindesiniz. Estetik operasyonlara sıcak bakıyorsunuz. Ortaklaşa gelirlerinizden avantaj elde edebilirsiniz. Eşinizin alacağı prim ya da ikramiye var olan borçların ödenmesine neden olabilir. Cinsel hayatınızda hareketlilik olabilir.

Miras, nafaka veya prim alınabilir. Kredi çekebilirsiniz. Eşiniz maddi yönden destek çıkacağı gibi ticaretle uğraşıyorsanız ortaklık ilişkiniz varsa oradan da maddi gelir elde edebilirsiniz. Aşk yoluyla krizler yaşanabilir veya cinsellik ön planda olur, belki cinsellikle birlikte gelen dönüşüm olabilir. Genç kadınlarla egosal sorunlar ve krizler yaşanabilir. Güzellik uğruna cerrahi operasyon geçirebilirsiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde partnerimizle tutkulu, heyecanlı ve sevgi dolu bir döneme giriyoruz. Ancak, dik başlı ve dediğim dedik olmaktan kaçınmamızda yarar var. Kalbimiz boşsa, hayatımıza heyecan ve renk katacak yeni ve uzun vadeli bir ilişki söz konusu olabilir. Bizim için karlı olacak yeni ortaklıklar kurmamız da mümkün.

İlişkilerinizde çok güzel bir dönemdesiniz. Bekârsanız aşk evliliği yapabilirsiniz. Bazılarınız ünlü bir firma ya da kişiyle ortaklık yapabilir. Dikkat çekiyorsunuz ve sevgiye açıksınız. İlişkinizi ileriye taşıyabilirsiniz. Maddi anlamda konumunuz iyileşiyor. Teklifleri iyi değerlendirin.

Venüs transiti 14 Eylül tarihine kadar ilişkiniz ve evlilik yaşamınızda keyifli ve eğlenceli geçecek günleri gösteriyor. Birlikte ortak paylaşımdan mutluluk duyarsınız. Bazı kişiler evlilik teklifi alabilir. Yakın arkadaşlarınızla uyum içinde olursunuz. Düşmanlar zarar veremez. Ortağınızla ve danışanlarınızdan maddi fayda görebilirsiniz.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında enerjimiz, tutkumuz, coşkumuz ile birlikte çalıştığımız kişilerin takdirini toplayabiliriz. İşte ve günlük yaşamımızda yaratıcılığımız ve özgüvenimiz ile üstlerimiz ve yakın çevremiz tarafından takdir edilebiliriz. Sağlığımız her zamankinden daha iyi olabilir.

Aşk konusunda bir şeyleri takıntı haline getirmemeye çalışmalısınız. İş alanından hayatınıza biri girebilir. Bu dönem eğlenceden ziyade iş ve sorumlulukların olacağı zamandır. İş arayanlar beklentiniz gibi veya beklentinizin üstünde bir iş imkânı bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ve işveren kişilerle uyum içinde çalışırsınız.


Günlük rutinlerinizde değişiklik yapmak isteyebilir ve kendinize iş çıkartabilirsiniz. Yöneticilerinizle ilişkilerinizi iyi tutmanız gereken bir dönemdesiniz. Belki bu dönem evcil hayvan edinebilirsiniz. Belki bu dönem bir evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsiniz. İş arıyorsanız muhteşem bir iş bulabilirsiniz. Yapacağınız çalışmalar birilerinin dikkatini çekebilir ve tanınabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler olabilir.

Astroloji 12 Ağustos Kova burcunda Dolunay burç yorumları || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.