En cesur 4 burç: Onlar sınırları zorlamayı seviyorlar!

Cesaret onların adeta bir parçası haline gelmiştir. En cesur burçlar hangileri? İşte Astroloji’de en cesur 4 burç…

En cesur burç

Her insan bazı zamanlarda normal hayatının dışına çıkarak macera peşinde koşuyor olabilir. Cesaret gerektiren işler bazen istenmeyen sonuçların ortaya çıkmasına sebep olur. Sürpriz sonuçlar bir daha bu hareketleri yapmak konusunda kişiyi şüpheye düşebilir. Ancak bazı burçlar var ki onlar tehlikeli şeyleri denemekten asla vazgeçmezler.

Sınırları zorlayan insanları gördüğünüzde hayrete düşebilirsiniz. Onların bu cesaretine bazen hayran kalsanız da yaptıkları tehlikeli hamleler korkutabilir. İnsanların karakterleri hakkında ipucu veren astrolojide de cesaretli olmalarıyla ön plana çıkan burçlar var.


Astrologlara göre cesur kimliğiyle öne çıkan o burçlar:

  • Koç, Zodyak’ın en cesur burcudur.
  • Aslan. “Ormanların kralı” olarak cesaret yürüyüşünde elbette önlerde giderler.
  • Akrep. Onun cesaretli kimliği biraz daha karmaşık konulara yöneliktir.
  • Yay. Macera yaşamayı seven haliyle dikkat çekiyor.

İşte Astroloji’de en cesur 4 burç:

koç burcu

Koç burcu

Koç burcu astrolojideki en cesur burçlar arasında ilk sırada yer alır. Koç burcunun yaşamında çekinme, bekleme, temkinli hareket etme gibi kavramlar bulunmaz.

Koç burçları tehlikeli ve riskli durumlarda bile çekinmeden hareket eder. Koç burcunun net ve cesaretli bu tavrı hayranlık uyandırır.

Ancak bazen bu durum koç burcunun öfke patlamaları yaşamasına sebep olabilir. Kinini içine atamaz, politik davranamazlar. Karşısındaki kişinin patron, müdür ya da nüfuzlu biri olmasını umursamadan lafını söyler.

aslan burcu

Aslan burcu

Aslan burcu da cesaret konusunda önde olan burçlar arasında yer alır. Toplulukla yapılan işlerde yöneticiliği üstlenip kararları kendileri almaya çabalarlar.

Aslan burcu her zaman kendi kararlarının en doğrusu olduğunu düşünerek hareket eder. Liderliği eline geçirdiği zaman cesur atılımlar yapar.

Aslan burcu aşırı neşeli olduğu için cesur tavırları onun eğlenceli görünmesine de sebep olur.

Ağır işlerden haz etmeyen ve tembelliği seven Aslanlar, üstlendiği sorumluluğun angarya kısmını değil yöneticilik kısmını tercih eder.


akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu

Akrep burcu astrolojide en gizemli ve karmaşık burçlar arasında yer alır. Akrep burçları yasaklı ve gizli saklı objelerin ardından gitmeye bayılır.

Bilinmeyen şeyler akrep burcunun her zaman ilgisini çeker. Karanlık tarafın izini sürmek onun doğasında vardır.

Akrep burçları, korku-gerilim türünde filmler izlemek için ideal bir partner olurlar. Toplumda muhafazakarlığın sınırlarına takılmış yasakları delmek de onlar için oldukça çekici gelir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu

Yay burcu durmak bilmeyen ve macera yaşamayı seven haliyle dikkat çeker. Yay burcunun, adrenalinin verdiği hazza ulaşmak için cesaret edemeyeceği hiçbir şey bulunmaz. Durağan aktiviteler onlara göre değildir.

Yay burcu birçok insanın çekindiği zorlu sporları gözü kapalı yapar. Bu cesaretiyle herkesi kendine hayran bırakır.

Yamaç paraşütü, dağcılık, kayak gibi tehlikeli sporları tercih ederler. Fazla risk aldıkları için fiziksel yaralanmalar kaçınılmaz olur

En esprili burç hangisi?

Samimi bir gülüşle yumuşayan yüz hatlarına şahit olduğunda kendini tutamaz, birbirinden zekice espriler birbiri ardına gelir. Kahkahaların eksik olmadığı sohbetleri ile İkizler, burçlar aleminde en esprili burç bile olabilir.

En sinsi 3 burç

  • Akrep: Gizemli olan Akrep burcunun ne hissettiğini asla tahmin edemezsiniz.
  • İkizler: Keskin ve pratik zekâlı olan İkizler burcu doğal görünse de istediği zaman sinsi olabilir.
  • Başak: Evhamlı Başaklar her cümlenizde bir detay yakalayabilir.

En güçlü burçlar hangileri?

  • En Güçlü Burç (Fiziki): Aslan, Koç.
  • En Güçlü Burç (Duygusal): Oğlak ve Yay.
  • En Toplumsal Burç: Terazi ve Boğa.
  • En Ateşli Burç: Aslan.

En lider 3 burç hangisi?

Astrologlara göre; “lider burç hangisi?” sorusunun ilk cevabı pek çok kişinin yanıldığı gibi Aslan değil, Koç burcu oluyor. Bunun temel nedeninde ise rekabetçi kişilikleri ve kararlılık konusundaki netlikleri yatıyor. Problem çözme ve hızlı karar vermede oldukça iyi olmaları ise Koç burcunun liderlik yönünü artırıyor.

  • Koçlar doğuştan önderdir. Güçlü duruşlarıyla çevrelerindeki insanları yönlendirebilirler.
  • Sözü özü bir olan Oğlaklar güvenilirdirler. Önemli adımlar atılırken mutlaka Oğlak burcuna sorulur.
  • Profesyoneldir Akrep burçları. Hisleri de çok güçlü olduğundan doğal liderdir. En yakınlarına hep gerçekleri söyler. Doğrucudur.

Hangi burçlar Alfa?

İşte en ‘alfa’ 3 burç

  • Koç: Zeki ve çabuk kavrama özellikleri vardır. Organizasyon yetenekleri yüksektir. …
  • Boğa: Sakin ve huzurlu bir yapıya sahip olan boğalar, sorunlar karşısında da bu mütevazı tavırlarını korurlar.
  • Yengeç: Bu burcun insanları derin ve sezgisel yeteneklere sahiptirler.

En merhametli burç hangisi?


Alçakgönüllü burçlardan Başaklar, fayda odaklı yaşadıklarından olsa gerek etrafındakilere de fayda sağlamaya çalışır. Balık ve Yengeçten sonra en yardımsever burçların başını çekerler.

Resimde ilk gördüğünüz hayvan, zekanızla ilgili ipucu veriyor! || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.