Instagram Video İndirici Snaptube ile Instagram’da Video İndirin

Instagram en popüler sosyal medya uygulamalarından biridir. Adeta günlük yaşantımızla entegre hale gelen dev sosyal ağda milyonlarca insan yer alır. Her şeye dair içerik bulabildiğimiz uygulamada milyarlarca fotoğraf ve video yer alır. Dolayısıyla saatlerimizi geçirdiğimiz dev platformda bazı fotoğraf ve videoları kaydetmek isteriz. Sürekli bir içerik akışında olan Instagram’da daha sonra bu içerikleri bulmak zor olacağından güvenilir bir Instagram video indirici ile videoları cihazınıza kaydetmek mümkündür. Aynı zamanda, MP3 indir işlemi de yapabilirsiniz.

snaptube

Her ne kadar Instagram gönderi kaydetme gibi bir özellik sunsa da verileri telefona kaydetmek her zaman tercih edilen yoldur. Paylaşan kişinin indirmek istediğiniz videoyu daha sonra silme ihtimali mevcuttur. Bu yüzden beğendiğiniz bir videoyu telefonunuza indirmek, silinme riski olmadan dilediğiniz zaman izlemek isteyebilirsiniz.

Ücretsiz Instagram Video İndirici Snaptube

Fakat bir Meta markası olan Instagram kullanıcılarına video indirme gibi bir özellik sunmamaktadır. Kişisel verileri koruma kanunu doğrultusunda bu özelliği sunmayan Instagram’da uygulama içinden video indiremeyebilirsiniz.

Güvenilir müzik indir işlemi yapabilen bir video indirme uygulaması Snaptube ise kullanımı kolay arayüzü ve geniş özellikleriyle video indirmenizi sağlar. Snaptube ile Instagram’da görüp indirmek istediğiniz bir videoyu telefonunuza kaydedebilirsiniz.

snaptube

Instagram video indirici uygulamalar arasında en hızlı işlem imkanı tanıyan Snaptube aynı zamanda reklamsız bir indiricidir. Beğendiğiniz bir videoyu cihazınıza kaydetmek için tekrar tekrar reklam izlemenize gerek yoktur.

Snaptube Nasıl İndirilir?

Snaptube kullanıcılarından hiçbir ücret talep etmemektedir. Devasa sosyal medya ağında gördüğünüz bir videoyu ücretsiz olarak Snaptube üzerinden telefonunuza kaydedebilirsiniz. Milyonlarca insanın kullandığı uygulamada nasıl video indireceğinizi aşağıdaki rehberimizde adım adım anlattık. Müzik indirmesi hakkında da aynı adımdır.

Uygulama Instagram’ın yanı sıra birçok sosyal medya ağından video indirmenize fırsat tanır. Fakat Snaptube AppStore ya da Google Play Store gibi dijital mağazalarda yer almamaktadır. Bu noktada uygulamayı APK uzantılı olarak telefonunuza indirmeniz ve yüklemeniz gerekmektedir.

  1. Telefonunuzdaki internet tarayıcınızı açın.
  2. Arama kutusuna Snaptube instagram video indirici yazın.
  3. Snaptube APK dosyasını indirmek için resmi internet sitesine ulaşın.
  4. Ekranda yer alan Hemen indirin butonuna basın ve APK dosyasının inmesini bekleyin.
  5. Telefonunuzun ayarlarına gidin ve Gizlilik ve Güvenlik sekmesine geçiş yapın.
  6. Eğer daha önce hiç uygulama dışı indirme yapmadıysanız telefonunuz APK yüklemenize izin vermeyebilir. Bu noktada üçüncü parti uygulamaları yüklemek için gerekli izinleri tanımlamanız gerekmektedir.
  7. Bu ayarlar sekmesinden “bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükleme” seçeneğine izin verin.
  8. İndirme tamamlandıktan sonra APK uzantılı dosyaya dokunun ve indiriciyi cihazınıza yükleyin.

İndirdikten sonra uygulamayı açın ve dilediğiniz platformdan video indirmeye başlayın. Snaptube 144p, 720p, 1080p HD, 2K HD ve 4K HD’ye kadar birçok formattaki videoları indirebilmektedir. Uygulama aynı zamanda çeşitli ses dosya uzantılarında da benzer desteğe sahiptir. Dilerseniz M4A ya da MP3 uzantılarına sahip ses dosyalarını indirebilir ve daha sonra oynatma fırsatıyla telefonunuza kaydedebilirsiniz.

Snaptube Desteklenen Siteler Nelerdir?

Snaptube her ne kadar Instagram video indirici olarak tanınsa da aslında birçok farklı medya platformunu desteklemektedir. Instagram, Twitter, Facebook, 4shared, DailyMotion, TikTok, Vimeo, WhatsApp, MetaCafe, Animeq, Vevo ve Funnyordie ise desteklenen platformlar arasındadır.

instagram video indir

Snaptube’dan Nasıl Video Nasıl İndirilir?

Uygulamayı kurduktan sonra Instagram’a giriş yapın. Snaptube Instagram video indirici uygulamasının arka planda çalıştığından emin olmayı unutmayın. Daha sonra platform üzerinde gezebilir ve indirmek istediğiniz videoları arayabilirsiniz.

Belirli bir videoyu beğendiğiniz ve telefona kaydetmek istediğinizde içeriğin bağlantısını kopyalayın. Snaptube bağlantıyı okuyacak ve ekranda çıkan arayüzden indirmeye onay vermenizi isteyecektir. İndirmek istediğiniz videoyu farklı formatlar ve çözünürlükler belirleyerek indirebilirsiniz.

Aynı zamanda mobil veri ya da sabit ağ üzerinden indirme seçeneklerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.