Yapay zeka ölümün resmini böyle çizdi!

Discord kanalına entegre edilen bir yapay zeka motoru verilen tanımlamalara ilişkin gerçekçi görseller üretiyor. Midjourney isimli yapay zeka motoru, ölümün resmini böyle çizdi!

Yapay zeka

Bugün yapay zeka olarak tanımlanan robotik otonom sistemlerin yapamayacağı pek bir şey yok gibi. Şarkı bile bestelemeye başlayan yapay zeka fonksiyonlarına erişmek çok kolay. Discord gibi iletişim uygulamalarında anlık yapay zeka işlemlerini test edebiliyorsunuz.

Yapay zeka ölümün resmini yaptı

Ünlü Magic Leap kurucusu David Holtz tarafından yönetilen küçük bir ekibin geliştirdiği Midjourney adındaki yeni yapay zeka motoru, kendisine yazılı olarak verilen bir terimi resim haline dönüştürerek sahibine çıktı olarak veriyor.


Kullanmak için Midjourney Discord sunucusundaki Newbee kanallarının birine girerek /imagine yazmalı ve açılan pencerede Prompt kısmını seçerek tercih yapmalısınız. Holtz ölümün resmini çizmesini istemiş ve ortaya ilginç resimler çıkmış.


Discord kanalında yüzlerce kişi farklı konularda çizim yaptırmış ve etkileyici görseller elde edilmiş. Robot çizimi tamamlamak için 1 dakikaya ihtiyaç duyuyor. Test süreci olduğu için kullanıcıların fazla sayıda çizim yaptırmasına izin verilmiyor. (Kaynak: Donanım Haber)

Yapay zeka uzayda bazı ‘anormallikler’ tespit etti || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.