Astroloji: 11 Kasım Güneş Satürn Karesi burç yorumları

Astroloji: 11 Kasım Güneş Satürn Karesi burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

11 Kasım burç

Genel etkiler:

11 Kasım Güneş-Satürn kare açısı, bizlere her konuda temkinli olmamız gerektiğini söylüyor. Ay Mars ile kavuşuyor. Gökyüzündeki bu etkiler koparma, kararsızlıklar, geri adım atma, aksaklıklar, engellemeler yaşama gibi sonuçları beraberinde getirebilir. Anlaşmalar, görüşmeler, imza gibi konularda uygun bir zaman değil. İletişimle ilgili bir takım sorunlar yaşanabilir.

Egoyu aşağıya çeken, kısıtlayan, huzursuzluk veren, otorite, eril, patron, baba figürleriyle çatışma gerilim, uyumsuzluk ve anlaşmazlık çıkaran bir enerjidir. Görünürlüğü azaltan bir etkidir. Kompleks yaratabilir ve kişi kendini enerjisi çekilmiş, hiçbir şey yapamayacakmış gibi hissedebilir. Kişi kendini diğerlerinde aşağıda, başarısız, beceriksiz ve motivasyonsuz hissedebilir. Ya çok kuralcı olacaktır ya da ışığını kaybedecektir ki zaten ışığı görünmeyecektir.


Hayatımızda yetersiz olduğumuz alanları fark edebilir, eksik yönlerimizi görebiliriz. Hayatla, özgür olmak istediğimiz alanlarla, toplumsal ve ekonomiyle ilgili korkularımız gündeme taşınabilir ve kendimizi kısıtlanmış ve engelleniyor hissedebiliriz. Ancak karşımıza çıkan engeller, başkalarının sahip olduğu değerleri kabul etmek, kurallara uymak ve saygı duymak zorunda kalmamıza neden olabilir. Her ne kadar istemiyor olsak da kontrolümüz dışında gelişen olaylara ve krizler sonucunda mecbur kalacağımız değişimlere uyum sağlamak zorunda kalabiliriz.

11.11 – 11 Kasım Güneş-Satürn karesi burçlara etkileri:

Etki süresi 3-5 gün sürecek bu süreçte tüm burçlar mümkün olduğu kadar düşük enerji kullansın. Gezegenlere bugün için bir kurbanlık gerekebilir. Siz kurbanlık olmak istemiyorsanız pasife geçin ve enerji tasarrufu yapın. İşte 11 Kasım burç yorumları:

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: 11 Kasım Cuma günü paraya güvenli görünen bir şekilde yaklaşmanız için bir başkasının baskısını hissedebilirsiniz ancak risk almak daha çok ilginizi çekebilir! İş yerinizde duygusal mutsuzluklarınızı yansıttığınız için dikkatleri çekiyor olabilirsiniz. Size gerçekten çekici gelmeyen ortak bir anlaşmayla kilitlenmekten kaçınmanız önerilir. Bugünü sadece anlamlı bağlantılar kurmak ve sağlıklı bir çalışma alanı oluşturmak için kullanın ve pazartesi gününden itibaren işleri enerjisi toparlanmış bir ruh haliyle ve daha rahat bir kafayla halledeceksiniz.

Güneş ve Merkür, Akrep burcunda kavuşum içerisinde. Hayatınızdaki maddi olanakları geliştirebilirsiniz. Bilmediğiniz şeyler öğreniyorsunuz. Yolunda gitmediğini düşündüğünüz konularda derin araştırmalar yapabilir ve yeni bakış açısı kazanabilirsiniz. Ek gelirinizle alakalı olumlu haberler alabilirsiniz. Venüs Neptün üçgeni, bu durumdan kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Beklentileriniz doğrultusunda çalışarak psikolojik ve ekonomik anlamda özgürleşebilirsiniz.

Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. İş ve kariyer alanında biraz daha yavaşlamanız iyi bir fikir olabilir.

Yatırım düşünceleriniz giderek artıyorsa onunla ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Şartları zorlayarak durumları yokuşa süren koşulları detaylı bir şekilde incelemek isteyeceksiniz. Maddi anlamda gereksiz harcamalar yapmamalı, mümkün olduğunca yatırımlarınızı ve harcamalarınızı düzenli bir şekilde tutmaya çalışmalısınız.

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: İşyerinde tartışma çıkmasına neden olabilirsiniz. Kendinizden ve iş arkadaşlarınızdan beklentileriniz azalırsa, büyük ilerleme kaydedersiniz. Evde de durum daha iyi değil. Hızlı U-dönüşleri yapıyor ve başkalarını da kışkırtıyorsunuz. Sakin olun, ortaklarınız ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin. Stres sizi hasta edebilir. Ev içinde aniden oluşacak kazalara dikkat edin. El kesikleri ve yanıklara çok ama çok dikkat etmelisiniz.

İlişkinizi gizli tutma konusunda artık pek çok kişiyi şaşırtacak kararlar vermek üzeresiniz. Açıkladığınız gerçekler karşısında pek çok kişinin ikinci yüzünü görmeye kendinizi hazırlayın. Mevcut eğilim, ister bir tür terfiden ister sadece iyi bir finansal fırsattan bahsediyor olalım, işyerinde başarı getirme şansına sahip. Genel olarak çok yoğun bir gün olmasına rağmen, bu cuma günü gezinmek çok kolay olacak. Bazı Boğalar işe geri dönmekte ve öğle yemeğinden sonra odaklanmakta zorlanacaklar.

Merkür ve Güneş’in Akrep burcundaki kavuşumu, ilişkilerinizle alakalı önemli konuşmalar yapmanızı sağlayabilir. Gizli kalan meselelerin ortaya dökülmesini bir gerilim olarak düşünmek yerine sonuç noktasını düşünmelisiniz. Bazı gelişmeler sonucu ilişki algınız yenileniyor. Merkür Uranüs karşıtlığı le bu etki artıyor; kime güvenmeniz gerektiğini iyi görmelisiniz.

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: 11 Kasım Cuma günü çok arkadaş canlısı görünüyorsunuz ve bu aslında sadece yaklaşan hafta sonunun etkisi değil. Ailenizdeki insanlarla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Bazıları, belki de geçmiş bazı aile deneyimlerini hatırlayarak duygusallaşacaklar. Daha sonra biraz çalkantılı olabilir. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçok iş yolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz.

Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz Aşk ve ilişkilerde geçen sene Ekim ayında başlayan ama ayrılık ile sonuçlanan bir ilişkiniz var ise bugünlerde haberler alabilirsiniz. Sürpriz karşılaşmalara ve haberlere hazırlanın. Bu ilişkiye tekrar şans vermek isterseniz şans ve fırsatınız bulunuyor ama size yapılan büyük haksızlıklar varsa zamana yaymak en iyisi.

Merkür’ün Akrep burcundaki Güneş ile kavuşumu ile çalışma ortamınızı düzenliyorsunuz. Sistematik düşünerek daha başarılı olabilirsiniz. Sizin için iyi ilerleyen bu süreçte tepkilerinize dikkat etmeli ve sivri dilli olarak adlandırılmamalısınız. Ay’ın burcunuzda olacağı 9-10 Kasım tarihlerinde birçok gündeminiz olabilir. Bu anlamda kiminle ne paylaştığınıza dikkat edin.

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: 11 Kasım’da şaşırtıcı derecede etkileyici olacaksınız ve normal şartlarda sizi görmezden gelecek insanlarla iletişime geçebilirsiniz. Bu, başkalarını memnun etmek için kendinizi dönüştürmeniz gerektiği anlamına gelmez. Ne kadar cazip gelse de, gereğinden fazla iş üstlenmeyin. Onun yerine sizin için önemli meselelere odaklanın. Aksi takdirde bunalabilirsiniz. Yeni bir şeyi ele almaya karar verdiyseniz, açık olun ve başkalarını size yardımcı olmaya davet edin. Enerjinizi bu şekilde odaklarsanız ve doğrudan sizi ilgilendirmeyen sorunların ilginizi dağıtmasına izin vermezseniz başarıya ulaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır

İlişkinizin içinde düşüncesizce olan davranışlar ve gerginliklere oldukça dikkat etmelisiniz. Oluşan anlaşmazlıklar önümüzdeki günlerde ilişkinizin bitmesine sebep olabilir. Ben merkezden uzaklaşıp daha alttan alıcı, karşı tarafı düşünerek adım atmanız ilerleyen günlerde yaşayacağınız gerginlikleri azaltacaktır.

Güneş ve Merkür’ün Akrep burcundaki kavuşumuyla ilişkilerde neyi istediğinizi görebilir ve kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. İlişkinizin gizemli taraflarını keşfediyor ve kendinize bir yol çiziyorsunuz. Böylelikle birbirinize baskı yaptığınız noktalarda özgürleşebilirsiniz. 12-13 Kasım’da Ay burcunuzda ilerlemesiyle duygusal hissedebilirsiniz. Bu durumu iyiye çevirin ve ilişkilerinizdeki yüklerden kurtulun.

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bugün işler pek de iyi gitmiyor görünebilir. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

Başkalarından bir şeyler öğrenmek için doğru bir gün ama sadece aktif olarak dinleyebilirseniz. Ev için duyduğunuz küçük endişeleri geride bırakmamalısınız. Bununla evdeyken başa çıkamıyorsanız, endişelenmenize gerek yok. Ay başında içinizi kemiren pek çok konunun arka planını öğreneceksiniz. Canınızı yakan durumlar karşısında yakınınızdaki insanları da kaybetme ihtimaliniz olduğunu bilmelisiniz. Geçmişteki bazı yanlış anlaşılmaları sonuçlandırmak için fırsatınız bulunuyor, temkinli adımlarla ilerlemelisiniz. Kısa yolculuklar yapmak, şehir içinde park veya ormanlık alanlarda yürüyüşler günün enerjisini dengelemeniz için iyi gelebilir.

Güneş ve Merkür’ün Akrep burcundaki kavuşumuyla aile içindeki gizli konular gündeme gelebilir. Bazı kararların değerlendirilmesi ve gayrimenkulle alakalı konularda işlerin düşündüğünüz gibi olmadığını görebilirsiniz. Büyüklerinizin sözlerini önemsemelisiniz. Geçtiğimiz günlerde yaşanan Ay Tutulması, kariyerinizde önemli ve radikal gelişmeler yaşatabilir.

İş değişikliği gibi durumlarda beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Bu haberlerle hayatınız değişebilir; yeni iş görüşmeleri ile şansınızı katlayabilirsiniz. Kendinizin en iyi versiyonuna yatırım yapmalısınız. Merkür Uranüs karşıtlığı, kararlarınız konusunda sürprizlerle karşılaşmanızı sağlayabilir. Fikirlerinizin geçerliliğini sorgulamanız sürprizlerin olumsuz olmasını önleyecektir.

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: 11 Kasım Cuma günü çok meraklı görünüyorsunuz ve herkesin işine karışacaksınız. Neyse ki bu yaptıklarınız tamamen zararsız görünüyor. İletişim konusuna dikkat edin. Diğer insanlara anlatırken kendiniz hakkında çok açık olmayacaksınız ama sonra işler değişecek. Bugün size birçok soru sorulabilir, insanlar sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyebilir. Özellikle hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz.


Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz. Sağlık probleminiz var ise bugün kontrollerinizi yaptırmak için gökyüzü oldukça uygun. Sizi seven pek çok kişinin varlığını hissettiğiniz için oldukça mutlu olacaksınız. Yaralandığınız yerlerden şifa bulacağınız kişiler çevrenizde artıyor. Parasal kaynaklar, hem iş ortaklarınız hem de sizin açınızdan artmaya başlayacak. Yeni projelere hazırlıklı olun.

Güneş ve yönetici gezegeniniz Merkür’ün Akrep burcundaki kavuşumu, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi gündeme getiriyor. Hayatınızda hangi insanların ve fikirlerin kalacağını kararlaştırıyorsunuz. Netliğin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Venüs Neptün üçgeni ile yeni iş ortakları kazanabilirsiniz. Kime güveneceğinizi iyi seçerek hayatınızı istediğiniz hale getirebilirsiniz.

Kalıcı bir düzen kurmaya başlıyorsunuz. Tutumlarınızı değiştirmek ve kabullenmekle ilgili limitlerinizi aşıyorsunuz. İnatlaştığınız konularda çözümlenmeler yaşanabilir. Taşınma işleriniz hızlanabilir ve sorumluluklarınıza yenilerini ekleyebilirsiniz. Yine de 11 Kasım Güneş Satürn karesi etkisinin geçmesini bekleyin, girişimlerinize 14 Kasım Pazartesi itibariyle başlayın.

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: 11 Kasım Cuma günü uzun zamandır aklınızdan uçmuş gitmiş bir plana geri dönmek ve devam etmek için uygun bir gün, özellikle de bunun ailenizle bir ilgisi varsa. İşte çok meşgul olabilirsiniz, öğleden sonra işler sakinleşiyor gibi görünüyor, bu yüzden kişisel bir şeyle başa çıkmanız için en iyi zaman bu olacak. Partneriniz konuya düşündüğünüzden daha fazla dahil olabilir.

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın

Pek çok kişinin ilgisinin üzerinizde toplandığı günlerdesiniz ama bu kişiler dost mu düşman mı? Çevrenizdeki pek çok kişinin gerçek yüzünü anlamlandıracaksınız. Gizli kalan ne varsa şimdi sahne önünde olacak. Aile bireylerinden alacağınız destek ile daha güçlü hissedeceksiniz. Evinizin içinde çıkabilecek arızalar olursa paniklemeyin. Belki de negatif enerjiler sizden çıkacağına malınızdan çıkıyordur.

Güneş ve Merkür’ün Akrep burcundaki kavuşumu ile parasal açıdan şansınız katlanıyor. Yeni iş görüşmeleri ve fikirler gündeme geliyor. Geçtiğimiz hafta yaşadığımız Ay Tutulması’nın etkisiyle kendinizi ekonomik anlamda çok daha güven içinde hissedebilirsiniz. Miras konularında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailenizle daha çok vakit geçirdiğiniz bir dönem olabilir. Merkür Uranüs karşıtlığı nedeniyle ani kararlar alabileceğinizden, paranızı nasıl harcadığınıza dikkat etmelisiniz. 11 Kasım Güneş Satürn karesi etkisinin geçmesini bekleyin, atılımlarınıza 14 Kasım Pazartesi itibariyle başlayın.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Etrafınızdakiler tarafından kaprisli biri gibi algılandığınızı düşünebileceğiniz birkaç gün var önünüzde. Ve başkaları sizin için ne derse desin veya ne yapmaya çalışırsa çalışsın, memnun değilsiniz gibi görünüyor. İşte Güneş-Satürn karesi etkileri! Tartışmalara girmekten kaçının. Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

Aile büyükleriniz ile uzunca süredir probleminiz var ise gönül almak için güzel bir gün. Aşk ve ikili ilişkilerde depresyona meyilli tutumlarınız önümüzdeki günlerde daha çok üzülmenize sebebiyet verecektir. Karşınıza çıkan yeni tanıdığınız kişiler kafanızı karıştırıyor olabilir. Kendi ilişkinizdeki problemleri çözmeye odaklanırsanız ilerde yaşayacağınız pek çok problemin de önüne geçmiş olursunuz. İkili ilişkilerde krizler ortaya çıkabilir. Ani bir ayrılık kararı alabilirsiniz. Partnerinizle veya ortağınızla beklenmedik gerginlikleri ortadan kaldırmak için daha sakin bir iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

Güneş Merkür kavuşumuyla kendinizden söz ettiriyor oluşunuz, başarılarınız ve yaptıklarınız hakkında birçok söylentinin ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu neden sırlarınızı kiminle paylaştığınıza dikkat etmelisiniz. Sezgilerinizin de yardımıyla, ilerlemenizin önündeki engelleri görebilirsiniz. İlişkilerinizle alakalı saklı olanlar gündeme gelebilir. Hayatınıza insan alma kriterlerinizi yeniliyorsunuz. İnatlaşmalardan ve takıntılarınızdan sıyrılmanız, daha esnek olmanızı sağlıyor.

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: 11 Kasım Cuma günü önümüzdeki birkaç yıl içinde neyi başarmak istediğiniz ve kendinizi nerede görmek istediğiniz üzerine düşünmeniz için uygun bir gün. Akşam saatlerinde oldukça acil bir olayla uğraşmanız gerekebilir. Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

Şansınızın tıkandığını düşündüğünüz konular ile karşılaşabilirsiniz. Azıcık sabır etmekte fayda bulunuyor. Uzunca süredir aranızın açık olduğu eski sevgiliniz ile aniden karşılaşmaya hazırlanın. Aranızdaki karmik problemleri çözemezseniz yeni ilişkilerinizde mutluluğu yakalayamayabilirsiniz. Çalışma koşullarınızla ilgili beklentileriniz değişebilir; sorumluluklarınızda yenilenmeler ve iş imkanları gündeme gelebilir. Bu durum sizi ekonomik anlamda mutlu edecektir. Zihinsel ve bedensel olarak bu duruma hazır olmalısınız. Paranın, hayatınızı sürdürebilmeniz için gerekli bir araç olduğunu fark etmeli ve sağlığınızı ihmal etmeyi bırakmalısınız.

Güneş ve Merkür’ün Akrep burcundaki kavuşumu ile içinizde tuttuklarını konuşuyor ve rahatlıyorsunuz. Kimin gerçek dostunuz olduğunu görerek neye göre hareket etmeniz gerektiğin etkili bir şekilde görüyorsunuz. Kendi halinizde kalarak manipülatif insanlardan korunabilirsiniz. Tembellik, rutin bir görevi daha verimli bir şekilde yapmayı öğrenmeniz için sizi motive edebilir. Sıkıcı sorumluluklardan hoşlanmadığınızı kabul etmekte sorun yok! Bu durumda parayı nasıl kullandığınıza yakından bakmak, değişim olasılıklarını görmenize yardımcı olabilir, geçmişte her zaman yaptığınız şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Rahatınıza odaklanmanın bencil göründüğünden endişelenebilirsiniz, ancak bunu hak ediyorsunuz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Kıskançlık krizinden geçiyor olabilirsiniz ve partnerinizin yanlış bir şey yaptığını düşünmeye devam edebilirsiniz. Akşamları biraz rahatlayabileceksiniz ama sadece arkadaşlarınızla dışarı çıkacağınız için. Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

Kendinizi anlatırken bugün daha sabırlı olmalı, iletişim dilinizde karşı tarafı kırmamaya özen göstermelisiniz. Ani çıkabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Seyahat planlıyorsanız daha sonraki günlere ötelemeniz sizi daha mutlu edebilir. Gün boyu sakinliğinizi korumak için dua etmek ve meditasyon yapmak ruhunuza oldukça iyi gelecek. Kişiliğinizin heyecan verici ve yaratıcı bir yanı çevrenizdekileri şaşırtabilir. Neyse ki, artık kendinizi iyi bir şekilde açıklayabilecek donanıma sahipsiniz, bu nedenle kimliğinizin bu kısmı hakkında size sorulacak sorulardan korkmanıza gerek yok. Bir şeyleri konuşmak, son birkaç yılda hayatınızdaki kademeli değişimleri ifade etmenize ve anlamanıza da yardımcı olabilir. Değişim utanılacak bir şey değil!

Güneş ve Merkür’ün Akrep burcundaki kavuşumu sizi daha görünür ve fikirleri benimsenen biri haline getirebilir. İş fikirleriniz, hayattaki hedefleriniz birilerine ilham olurken siz de bunu daha etkin bir şekilde değerlendireceğiniz yeni projeler üretebilirsiniz. Liderlik vasfınızın tutkuyla birleşmesi hayatta en çok istediğiniz şeyleri elde etmek konusunda sizi destekleyebilir. Ancak tutkunuzun gerçekleri ve mantıklı olanı görmenizi engelleyecek kadar hırsa dönüşmesine müsaade etmemelisiniz.

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: “Ektiğini biçersin” sözü tezahür ediyor. Bu hafta boyunca, belirli bir aktiviteye büyük bir dikkat gösterdiğiniz görülüyor ve bugün sonuçları görme zamanı. Bazı Kovalar için bu evde gerçekleşebilirken, çoğunluk için bu büyük olasılıkla ofiste mümkün olabilecek. Ancak ciddi girişimlerden 14 Kasım Pazartesi gününe kadar uzak durmanızda fayda var. Yakın akrabalarınızdan gelecek ani haberlerle çok şaşıracaksınız. Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız gerginlikleri bir kenara bırakabilirseniz önümüzdeki günlerde daha da mutlu olacağınız güzellikler yaşayacaksınız. Parasal konularda aniden çıkan masraflara karşı dikkatli harcamalar yapmalısınız. Üzüldüğünüz konularla alakalı şifa bulacaksınız.

Eviniz veya aile hayatınız hakkında alışılmadık ayrıntılar, şu anda bir otorite figürünün direnişine neden olabilir. İzinsiz girişleri tarafından ihlal edildiğini hissedebilirsiniz, ancak bu aslında onları düzeltmek için harika bir fırsat. Yaklaşımınız finansal olarak sizin için iyi çalışıyorsa, daha kabul edilen yolun sunabileceğini aşıyorsa, en odaklanmış kötüleyici bile bu gerçekleri ve rakamları tartışmak için mücadele edebilir. Başkalarına söylemeye hazır olmasalar bile, gizli hayranlığını kazanmak için bu açıyı vurgulayın. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

Güneş ve Merkür’ün Akrep burcundaki kavuşumuyla iş hayatınızla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz ve görüşmeleriniz hız kazanabilir. Başarılı olduğunuz konularda kendinizi gösteriyorsunuz, yalnızca üstlerinizle olan konuşma stilinize dikkat edin. Gereksiz yere geçmişi kurcalamak yerine bugüne odaklanın. Duygusal anlamda sizi olumsuz etkileyen bir konuyu enine boyuna ele almak isteyebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili güzel başlangıçlar sizinle olacak.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: 11 Kasım Cuma günü fiziksel enerjiden yararlanamayabilirsiniz, ancak bu pek çok şeyi başaramayacağınız anlamına gelmez. Faaliyetlerinize gerçekten öncelik vermeli ve neyin yapılıp neyin yapılamayacağını anlamalısınız. Bu, akşam saatlerinde ilgilenebileceğiniz evin etrafındaki küçük, pratik aktiviteler için uygun bir gün. Ancak baskı ve engellemelerle karşılaşabilirsiniz. Bu da canınızı biraz sıkabilir.

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.


Şok edici bir şey söylemek sizi cezbedebilir. İddianızı gerçeklerle destekleyebildiğiniz sürece, muhtemelen endişelenmenize gerek yok. Çevrenizdeki insanlar, sizi aklınızdakileri duymaya ve duygusal olarak saldırmak yerine yapıcı bir şekilde onunla etkileşime girmeye teşvik ediyor. Açıklamanızın son derece tartışmalı olacağından korksanız da, belki de topluluğunuzdaki tutumlar zaten incelikli şekillerde değişiyor. Bunu yüksek sesle itiraf eden ilk kişi olun!

Güneş ve Merkür’ün Akrep burcundaki kavuşumu, bilmediğiniz alanlarda size yol gösterebilir. Kişisel gelişiminize yönelebilir ve hayatınızı güzelleştirmenin yollarını görebilirsiniz. Yeni tutkular kazanıyorsunuz. Rahatsızlığı olan Balık burçları eski rahatsızlıklarının tekrarlama ihtimalleri bulunuyor. Kalabalık ortamlarda mümkün olduğunca daha az kalarak kendinizi korumalısınız. Aşk konusunda kendinizi ifade edemediğinizi, isteklerinizi net bir şekilde belli edemeseniz de sevgilinizin size ani yapacağı sürprizlerle mutlu olabilirsiniz.

Kasım indirimleri: 11.11 (11 Kasım) Amazon, Hepsiburada, Trendyol’da uygun fiyatlar! || Bizi takip edin: Facebook, TwitterInstagram


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.