Android için En İyi Ücretsiz Müzik ve Video Oynatıcı

Android cihazınızda müzik dinlemek için kullanabileceğiniz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Bu soruya cevap veren kullanıcıların genel cevabı; Spotify, Prime Music, Apple Music gibi popüler ve ücretsiz olarak çok da efektif olarak kullanılmayan uygulamalar oluyor. Peki, konu video oynatmaya geldiğinde hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? İşte, bu soruya cevap vermek oldukça zor çünkü yukarıda bahsettiğimiz araçlar, video oynatmayı desteklemiyor.

Bugün, bu iki konuda da sizlere yardımcı olacak ve tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir aracı sizlere tanıtacağız. Hem video hem de müzik oynatmak için kullanabileceğiniz bu müthiş araç sayesinde sadece müzik veya video oynatmak için farklı uygulamalar kullanmak zorunda kalmayacaksınız. İşte, karşınızda Lark Player!

lark player

Herkesin Tercihi: Lark Player

Android cihazınıza ücretsiz ve oldukça kolay bir şekilde kurup, kullanabileceğiniz Lark Player, son yılların en iyi müzik ve video oynatma araçları arasında kendine yer bulmayı başardı. Özellikle son derece kaliteli bir müzik çalar olması nedeniyle popülerleşen bu araç, video oynatma işlemlerini oldukça iyi bir şekilde gerçekleştirebiliyor. 300 milyondan fazla indirme sayısıyla çoğu bölgede ilk sıralarda görebileceğiniz Lark Player hakkında daha fazla bilgi edinmek için bir sonraki bölüme göz atabilirsiniz.

Lark Player’ın En Önemli Artısı: Özellikler

Lark Player’ı diğer rakiplerinden ayıran en önemli şey olarak uygulamanın sahip olduğu birbirinden farklı ve kaliteli olan özellikleri gösterebiliriz. Bir müzik ve video oynatma uygulamasında olmasını hiç beklemeyeceğiniz özellikleri, Lark Player’da bulabilir ve ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Peki, nedir bu özellikler? Gelin, detaylı bir şekilde inceleyelim.

Not: Aşağıda bahsedeceğimiz özellikler, Lark Player’ın kullanıcılarına sunduğu özelliklerin tamamı değil. Bu nedenle, uygulamanın sahip olduğu bütün özellikleri görmek ve deneyimlemek için Lark Player APK dosyasını kullanarak uygulamayı kurmanızı ve denemenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

video oynatıcı

Popüler Ses ve Video Formatlarını Deneyimleyin

Lark Player, MP3 ve MP4’e ek olarak diğer popüler ses ve video formatlarını da destekliyor. Bu müthiş özellik sayesinde MP3 veya MP4 olmayan bir medya dosyasını bile herhangi bir ek uygulamaya gerek duymadan, Lark Player ile kolayca oynatabilir ve farklı formatları kolayca kullanabilmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Dinamik Şarkı Sözleri ile Müzik Dinleme Deneyiminizi İyileştirin

Neredeyse herkes, dinlediği müziğe az da olsa eşlik etmeyi sever. Lark Player, bu konuda da sizlere oldukça yardımcı olacak bir özelliği, kullanımınıza sunuyor. Lark Player’ın dinamik şarkı sözleri özelliği sayesinde, dinlediğiniz herhangi bir şarkının sözlerini şarkıyla eş zamanlı olarak ekranda görebilir ve dinlediğiniz şarkıya kolaylıkla eşlik edebilirsiniz. Ayrıca, dinlediğiniz şarkının sözlerini ekranda göremiyorsanız, sadece birkaç tık ile şarkının sözlerini çevrimiçi olarak internette arayabilir ve Lark Player’ın sistemine ekleyebilirsiniz. Lark Player ile artık şarkı sözleri için arama yapmakla uğraşmak yok!

HD Video Oynatıcı ile Yüksek Kalitede Video Oynatın

Lark Player, videoları HD kalitede oynatma özelliğine de sahip. Böylece, bazı video oynatıcı uygulamalarda olduğu gibi videonuz yüksek kalite olsa dahi düşük kalitede izlemek zorunda kalmadan, videonuzu doğal kalitesinde izleyebilirsiniz.

Medya Kütüphanenizi Kolayca Düzenleyin

Bu müthiş aracı kullanarak, telefonunuzda bulunan her türlü medya dosyasını kolay bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Uygulamayı ilk çalıştırdığınızda, telefonunuzdaki bütün medya dosyalarının kısa bir süre içinde uygulamanın ana sayfasında belirdiğini göreceksiniz. Bu medya dosyalarını (video veya şarkı), birçok farklı şekilde düzenleyebilirsiniz. Mesela bir şarkının albüm resmini veya adını değiştirebilir, belirli bir konudaki videolarınız için ayrı bir klasör oluşturabilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş Temalar ile Kendi Lark Player Uygulamanızı Oluşturun

Lark Player, 10’dan fazla kişiselleştirilebilir tema ile kullanıcıların kendi Lark Player uygulamalarını oluşturmalarına olanak sağlıyor. Sürekli güncellenen tema listesinden bir tema seçebilir ve o temayı özelleştirerek, müzik dinleme veya video oynatma deneyiminizi kişiselleştirebilirsiniz.

Zil Sesi Oluşturucu ile Favori Şarkılarınızdan Ayrılmayın

Uygulamada bulunan zil sesi oluşturma özelliğini kullanarak en sevdiğiniz şarkılardan belirli kesitleri, telefonunuzun zil sesi olarak ayarlayabilirsiniz. Böylece, favori şarkılarınızı hayatınızın her anında dinleyebilmenin keyfini çıkartabilirsiniz.

Gece/Gündüz Modu

Artık neredeyse her uygulamada bulunan Gece/Gündüz özelliği, Lark Player’da da karşımıza çıkıyor. Göz sağlığınızı koruma konusunda oldukça faydalı olan gece modu ile hem gözlerinizi koruyabilir hem de bazen oldukça sinir bozucu olan beyaz arka plandan kurtulabilirsiniz. Tabii eğer beyaz arka plan tercih ediyorsanız, arka planınızı beyaz tutma konusunda da özgürsünüz.

Kapanış:

Sadece yukarıdaki özelliklere baktığınızda dahi Lark Player’ın neden bu kadar çok ses getirmeyi başarmış bir araç olduğunu anlayabilirsiniz. Her yaştan insanın kolaylıkla kullanabileceği ve müzik dinleme veya video oynatma konusundaki her türlü sorunu çözen bu müthiş araç, bu konuda ücretsiz olarak sunulan araçlar arasından en iyilerden birisi olarak öne çıkıyor. Sizler de sadece birkaç dakika içinde Lark Player’ı Android telefonunuza kurabilir ve favori şarkılarınızı veya videolarınızı çok kolay bir şekilde oynatabilmenin keyfini çıkartabilirsiniz. Lark Player’ı yüklemek için daha ne duruyorsunuz? İyi eğlenceler!

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.